עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gman18,

אני בונה מפרט שמיועד לשני דברים עיקריים: עיצוב גרפי (photoshop/illustrator CS4) והקלטת מוסיקה (אני קונה כרטיס קול בנפרד) זה המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ₪300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪273 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪183 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB DDR2 PCIe ₪191 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4350H1 צורב LG GS…

2. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪266 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-500ECOG16M זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪652 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ₪441 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II סה"כ מחיר לכל המוצרים:2300₪ המפרט ה…

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  3. שלום הייתי רוצה שתבנו לי מפרט מחשב בתקציב הנ"ל לשימוש של אינטרנט סרטים וקצת משחקים. חשוב לי שיהיה הארד דיסק של חצי טרה וזיכרון פנימי של 4 גיגה. עדיף שיהיה מחנות באזור ראשון. תודה רבה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AviaE,

שלום לכולם, מחשב לסטודנט בתקציב 4,000. מטרות המחשב: סטודנט לכלכלה ופילוסופיה. לא נראה שאצטרך הרבה מעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס) ואולי כמה תוכנות בינוניות. גודל המסך: לפחות 15", אשמח אפילו ל-16" אם זה לא חורג מהתקציב - הראייה שלי דפוקה ואני חייב מסך גדול. הכי חשוב לי פרופורציות באזור 3:4 ולא באזור 9:16. משקל: מעדיף שיהיה יחסית קל (פחות מ-3 קילו), אבל אני בהחלט מוכן להתפשר על חשבון ביצועים ו/או זמן סוללה. זמן סוללה: רצוי יותר מ-3.5 שעות, באופן כללי זמן הסוללה הוא מאפיין מועדף על ידי לעומת המשקל. יציאות מיוחדות: מעדיף שיהיה אפשר לחבר לטלוויזיה מודרנית (אני לא יודע כמה יקר החיבור הזה, לא רוצה לשלם עליו יותר מ-200 שקלים יותר). לא מדובר על צפייה בסרטים מהמחשב בטלוויזי…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  5. יש לידידה שלי את הנטבוק המדובר ואני לא מכיר את הדגמים שלו... מה הדגמים שיש לו ? מפרטים ? איך אני מזהה את הדגם שיש לה ? מה להגיד לה לבדוק ? CPUZ ?

6. שמתי לב שהכרטיס הזה מופיע בהרבה ניידים היום. ביחס למה להשוות אותן? 9300? אופיר

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. היי ;D בקרוב אני מתחיל ללמוד ואני מעוניין לרכוש Netbook ללימודים. אני כרגע מעוניין ב Asus EEE 1005HA (החדש). יש לו אחלה מפרט וסוללה של 10 שעות!!! העניין הוא שאני לא יודע אם זה תזמון טוב לקנות מחשב נייד. הרי בקרוב תושק Windows 7 ואני מניח שיצאו מחשבים חדשים עם ה Windows הזה... השאלה אם לחכות להשקה של ה Windows החדש? האם כדאי לחכות ולקנות Netbook עם Windows 7 כבר? האם הוא יהיה בכלל מותקן על Netbookים? הוא יהיה יעיל כמו ה XP? אשמח לשמוע הצעות... תודה רבה! 8)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. טוב, אחרי הודעה כושלת אני אנסה להיות יותר ממוקד ואסביר בדיוק מה אני מחפש: - מחשב נייד לסטודנט. אמור לשמש אותי בעיקר בבית (במקום מחשב נייח), אבל גם מפעם לפעם באוניברסיטה ומחוץ לבית. - אני משתמ בעיקר באינטרנט / OFFICE אבל רוצה סוף סוף שאצליח לראות סרטים/מוזיקה כמו בנאדם (מבחינת מהירות בעיקר, לא איכות מסך). - נוטה מאד מאד למסף מאט (שונא את ההשתקפות של הלפטופים). הבנתי שכדאי מאד להתעקש על LED. - מסך 14.1. - אני מאד מאד אוהב את המקלדות הרגילות של הנייחים (ומקליד מהר...), אז אם יש משהו שקשור לנוחות המקלדת, אני מעדיף כמה שיותר קרוב למקלדות הגדולות והמוכרות. בנוסף,אני מאד מאד אשמח אם הסוללה תחזיק להרבה זמן יחסית ושהוא לא יתחמם, אבל אני מניח שאת זה כולם רוצים. הנטיה שלי היא בעיקר…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by odelia,

בס"ד חג שמח. אני מחפשת מחשב נייד- חשוב שיהיו לו: כרטיס מסך מעולה-עוסקת בגרפיקה-מולטימדיה-אז גם זה חשוב. (אולי ATI) מסך בסביבות ה15 מהירות סל"ד 7200 וזכרון פנימי 4GB לפחות. זיכרון איחסון כמה שיותר גדול ככל שיהיה קל יותר כן ייטב אבל לא קריטי. א ח ר י ו ת ואמינות. מאוד מאוד חשוב. יציאות מרובות. חשבתי בכיוון של DELL אבל גם המלצות אחרות יתקבלו בחיוב... תודה רבה, אודלי-ה

11. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לפורום מספר אחת בישראל! אני מחפש לקרובת משפחה שלי מחשב בסיסי ביותר לא כולל מסך, מקלדת ועכבר (רק מארז מחשב...) שיהיה בסביבות ה-2 ג'יגה זכרון, דיסק קשיח של 250 ג'יגה ושהכרטיס זכרון יהיה מובנה על הלוח אם (רצוי שיהיה כרטיס מסך סביר...) כל שאר הדברים לשיקולכם... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. Started by ManInABox,

שלום חברים, נתקלתי היום בלינק הבא - http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi=%204176739EDD4D4549BCC617D489 הם אומרים שהמחשב הוא עם מסך white led, מה שנראה לי קצת מוזר כי כשהרצתי חיפוש על הדגם הזה לא מצאתי שום התאמה, למעט באתרי קניות אחרים (כולם אגב ישראלים) אז מה אתם אומרים ? זה אמין ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  14. צריך המלצה לנייד, אני יודע שעדיף נייח אבל אין מה לעשות חייב נייד קודם כל ביצועים אחר כך מחיר, כל התוכנות הולכות להיות פעילות בו זמנית כלומר אני צריך שיהיה אפשר לעבור בין התוכנות ולעבוד על כולם באופן שוטף יום יום. תודה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by gevAA,

שלום לכולם :] למרות התקציב הדל, השימושים במחשב הם בעיקר למשחקים, ואינטרנט. ( לא מתוכנן OC) אני לא צריך שום ציוד היקפי רק מחשב נטו. הרד דיסק יספק 250. תודה לעוזרים :]

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  16. המפרט הבא: מעבד ליבה כפולה - Intel® Core™ 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך - "15.6כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - NVidia GeForce G105M זכרון - 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח - 320GB SATA 5400 RPM יציאות - HDMI USB 2.0X3 ,VGA אחריות שנה, שירות שליחים. כולל מערכת הפעלה Windows Vista® Home Premium האם הוא מתאים למשחקים לייט? (לגבי אינטרנט וסרטים אני לא צריך לשאול) מה דעתכם על המחיר? האם יש מחשבים טובים יותר במחיר הזה? האם יש מחשבים במפרט הזה זולים יותר? בתודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by omerd2,

שלום. קניתי השבוע מחשב של Asus עם סוללה מסוג Li-Ion. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לאופן השימוש במחשב. מהאשכול הנעוץ הבנתי שלניתוק הסוללה כאשר אין בה שימוש יש יתרונות וחסרונות. לצרכים שלי, רוב הזמן המחשב ליד חשמל אך הוא עובר מחדר לחדר הרבה פעמים וכל מעבר כזה דורש כיבוי של המחשב. 1. באופן כללי, האם יש נזק בכיבוי והדלקה של המחשב מספר פעמים ביום? 2. האם יש נזק בעבודה עם בטרייה כשהמחשב מחובר לחשמל והבטרייה מלאה? 3. מתי יותר כדאי לטעון את הסוללה, כאשר המחשב כבוי או דלוק והאם יש לכך משמעות במשך זמן הטעינה הדרוש 4. האם טעינת הסוללה כאשר רובה עדיין טעונה מזיקה? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by יקירn95,

"ה-9100M G תומך ב-Hybrid-SLI (שהוזכרה בתחילת הסקירה), ובשילוב עם כרטיס ייעודי מסדרת GeForce 9M יכול להביא לשילוב של ביצועים גבוהים וזמן סוללה ארוך." איך משלבים בין שני הכרטיסים? הרי זה לא הגיוני לא? במחשב נייד אי אפשר להוסיף עוד כרטיס

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. מפרט הכי חזק שאפשר להוציא למשחקים בתקציב הזה + מסך מקלדת ועכבר ורמקולים תלכו על הכי מצומצם כדיי שיהיה אפשר יותר להשקיע במפרט עצמו אם אפשר מפרט אחד AMD ואחד אינטל תודה רבה לכם זה מפרט אינטל מה דעתכם עליו ? מסך: [..] BENQ LCD 19" T900HD 5ms DVI WIDE ₪649 מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ₪426 לוח אם: [..] ASUS P5KPL-CM ₪303 זיכרון: [..] PATRIOT 2048MB DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 ₪161 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪609 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪111 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 סט מקלדת ועכבר: [..] GIGABYTE GK-KM6100 ₪61 רמקולים ואוזניות: [..] CREATIVE SBS265 ₪99 ספק כוח: [..]…

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי + משחקים + HD התקציב עומד על כ 4000 ש"ח +- לכן חשוב לי הכרטיס מסך. מבחינת גודל מסך ומשקל אין העדפה. העדיפות היא מקסימום ביצועים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by chap123,

אני מחפש מחשב נייד לצרכים הבאים: 1. עבודה (משרד \ בית) 2. סרטים ומוסיקה. בתחילה ראיתי את dell studio 1555 אבל מהר מאוד ירדתי מהעץ כי הוא יקר לי (למרות שהוא מחשב טוב מאוד יחסית למחיר) הלכתי ל IQPC והציעו לי את שני הדגמים הבאים: GIGABYTE W576V-87H4 (מחיר : 4500 ש"ח... חורג מהתקציב אבל מחשב טוב מאוד לטווח הארוך הטכנאי אמר לי שהוא מציאה במחיר שלו - בא עם מעבד P8700 ועם נפח הארד דיסק די גבוה) GIGABYTE W576V-65R4 (מחיר: 3800 ש"ח המחשב שהומלץ לי ע"י הבעלים לצרכים שלי) הייתי שמח לשמוע על מחשבים אחרים בתקציב הנ"ל ולראות מה אתם חושבים על ההצעות של שני הניידים שהוצעו לי (ניסיתי לחפש ביקורת עליהם בפורומים כאן אבל לא מצאתי כלום. אם למישהו יש לינק לב…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם ותודה מראש תקציב 4-5k עם אפשרות לחריגה אם החרידה משתלמת. שימושים עיקריים הם גלישה באינטרנט עבודות והאזנה למוזיקה, מידי פעם סרטים ומשחקים המפרט צריך לכלול מסך העדפה ל Dell 2209WA אלא אם כן יש לכם המלצה אחרת לא מתכנן אוברקלוק אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחנות כלשהי בגדול מחפש מחשב לשימושים כלליים עם יחס מחיר לתועלת כמה שיותר גבוהה תודה רבה לעוזרים

23. 1. תקציב 2500 כולל מסך 2. שימושי המחשב הם אינטרנט, אופיס והרצת סרטי HD. 3. יש צורך בציוד היקפי - מסך 22", רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. חשוב שיהיה שקט. 7. לא מתוכנן OC. 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. מעדיף לרכוש את המחשב מ zigzag. 10. אם אפשר בתקציב הזה לקבל יציאת HDMI זה יהיה מצוין. תודה רבה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Sagi_M,

שלום שלום, אני מתחיל ללמוד שבוע הבא ומחפש נייד למטרות לימודים. הציעו לי את הדגם של טושיבה ב-3100 שקל. האם הוא מומלץ? אם לא איזה מחשב כן מומלץ לתקציב של עד 3100-3300 שקל? הצרכים שלי יהיו שהמחשב יהיה בעל מקלדת נוחה להקלדות ארוכות, תקשורת אלחוטית, אופיס, אינטרנט וזהו בגדול ממש לא משהו למשחקים וכמה שיותר זול וזמן סוללה יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. שלום, אחרי הרבה עצות טובות מאנשים חכמים כאן ובמקומות נוספים, ואחרי שכבר קניתי מסך T220P (זול בטירוף לתמורה) וראיתי שאפילו הנטבוק החלשלוש שלי מסוגל לשנע עליו את כל 1920x1200 הפיקסלים ולגלוש בצורה משביעת רצון (חיברתי ביניהם עם ה-D-Sub), החלטתי להצטמצם למפרט שפוי, בלי שום גחמות ל-OC מיותר, אבל כן עם השקעה ברכיבים שיאפשרו לי לשדרג בעתיד בלי להיפטר מהכל (נניח וארצה להתפנק פעם במשחקים, אחליף מקס' לוח/מעבד/זכרון ואקנה כ"מ). אני מצרף תמונה מ-KSP למפרט של 1970 ש"ח - אנא התייחסותכם המוערכת - רוב תודות! הערות: המעבד בכוונה הכי חלש (נראה לי מספיק, מקס' אשדרג בעתיד בלי כאב לב), הלוח הוא מינימלי שכולל DVI (חשוב לי לאיכות תצוגה), ומכיוון שאולי גם אחליף לוח בעתיד, לא רוצה להשקיע ביות…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.