עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, כמו שכתבתי בכותרת - מחשב דרוש למשחקים, סרטים (גם HD) ושימוש משרדי (אינטרנט+אופיס), בתקציב של ~5500 ש"ח. הכוונה היא לקנות מחשב שיחזיק משחקים חדשים על מסך של 1680X1050 בשלוש, ארבע שנים הקרובות. עוד משהו חשוב - שיהיה יחסית שקט (נמצא בחדר שינה), הייתי אומר חשיבות של 8 בין 1 ל 10 אין צורך בשום ציוד היקפי, ולא מתוכנן overclock. דרושה לי הרכבה בחנות. אין צורך במערכת הפעלה (מתכוון להתקין עצמאית windows 7). אני די סגור על הi5 ועל כרטיסי ה5850HD החדשים - מוכן להשקיע עכשיו יותר על מנת שהמחשב יחזיק יותר שנים. עם זאת, אם אתם חושבים שזו טעות, אתם מוזמנים להציע משהו אחר... כמו כן, היה לי ניסיון טוב עם מארז הantec sonata מבחינת שקט ומבחינת ספק הכוח, ולכן אשמח להמשיך עם אותה …

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נטבוק, התקציב הוא בעיקרון 2000 ש"ח אבל אני יודע שנטבוקים יכולים להתחיל בכ1300 ש"ח, ואין טעם להוציא יותר כשהמחשב ישמש רק לכתיבה בוורד, גודל המסך 10 עד 12 אינצ' אך הפרמטר החשוב ביותר הוא משקל נמוך, כמה שיותר נמוך. איכות בנייה נורמלית גם כן יכולה לעזור אבל שלא תבוא בעלות גבוהה מידי. לא חובה מערכת הפעלה אם יש הבדל במחיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by abaganuv,

הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8318 השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 רק אני לא יודע אם יש בהם מצלמה מובנית כי אני רוצה שיהיה ואם יש דגם שאתם חושבים שהוא יותר מומלץ אז תמליצו לי רק בבקשה בלי חריגות כי גם ככה אני חורג כבר כמעט ב1000 שקל מהתקציב המקורי שלי בגדול המחשב הוא לאחותי שהיא סטודנטית שצריכה מחשב ללימודים ושימוש ביתי ושלא יאכזב שצריך תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. Started by Shlagr,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לפעולות משרדיות: - בעיקר יישומי OFFICE - עבודה באינטרנט - קריאת אימיילים - אמינות ויציבות הדבר הכי הכי חשוב - מהיר גודל המסך רצוי רחב שיהיה נוח לעיניים * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהרכח אבל רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא VGA * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? IBM LENOVO התקציב שלי הוא כ 4500 חשבתי ללכת על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717332 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732993 המליצו לי בעבודה ללכת על IBM ולכן מעדיף מחשב LENOVO אך אשמח לשמוע גם על חברות אחרות.. תודה..

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by d1a1n0,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש אותי למשחקים, חשוב שיחזיק משחקים חדשים שיצאו לשוק. אני מתגייס לצבא, ככה שאני יהיה בבית רק בסופ"ש - אבל חשוב שהוא יהיה מהיר, חזק וטוב. המחשב יהיה מחובר למסך 24 אינ'ץ של LG חדש דנדש. כמובן שהוא יהיה HD ואני רוצה מחשב חזק כדי לצפות בסרטים באיכות הטובה ביותר בצורה המהירה והנוחה ביותר. כמובן שאני לא צריך ציוד היקפי או מסך, מחשב נטו.

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by MB,

שלום, אני מעוניין במפרט מחשב סביב תקציב של 3000-2500 ש"ח. המטרות הן מגוונות וכוללות פיתוח תוכנה, עבודה עם לינוקס וקומפילציית תוכנות מקוד מקור, משחקים, עבודה משרדית, מעט עבודה עם Database ומוזיקה. בקשר לפיתוח תוכנה, אני מתכוון הן לפיתוח אפליקציות רגילות (בד"כ C++,Python, Java, C#) וכן תלת מימד (כיום ב-DirectX10). בעתיד גם פיתוח שרץ על כרטיסי מסך (עוד לא החלטתי אם DirectCompute, OpenCL או CUDA) [CUDA פשוטה יותר, אך השניים האחרים תקניים יותר]. משחקים רצים ברזולוציית 1600x1050 (מסך 22" כרגע), אני לא רואה את עצמי קונה מסך חדש בשנים הקרובות. אין צורך בציוד היקפי, ולדעתי הספק של המחשב הקיים שלי, Enermax 425W יוכל להספיק למפרט כזה. חשובה לי גם איכות הסאונד, כך שאני מעדיף צ'יפ קול…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by avili,

מחפש מחשב נייד לשימושי אינטרנט. המחשב אמור להיות מחובר לסטרימר ככה שנושא שמיעת המוסיקה וצפייה בסרטים לא אמור לעבור דרכו. חשוב לתת דגש על ניידות,(משקל וגודל מסך-12 עד 14 אינץ) חיי סוללה והארד דיסק של לפחות 250 GB. מעדיף לקבל המלצות לפי צרכים ולא לפי תקציב.

8. Started by ofirwe,

היי אני מתחיל כסטודנט ללמוד מדעי המחשב. אצטרך מחשב בעיקר לשימוש בבית (כנייח). אני לא גיימר.. אולי בשביל לראות סרטים פעם ב.. התקציב עומד על 3500 4000 ואני מתכנן להחזיק אותו לשלוש שנים הבאות גודל המסך? 15" * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהרכח אבל רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?רצוי HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש תודה על העזרה..

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by b00h,

שלום לכולם... חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש, התקציב שלו הוא 4,500 ש"ח. הוא מעוניין במחשב כולל מסך (לא סוגר כרגע על מקלדת ועכבר, מאמין שלא, אבל נצא מנקודת הנחה שלא צריך), והכוונה שלו שהוא יוכל לשחק במשחקים כבדים (לדוגמא - Resident Evil 5, GTA IV, וכו'...). מחשב שכולל מסך למטרות כאלה, התקציב יספיק בשבילו? בנוסף, כדאי לו לקחת מסך רחב למשחקים, או שעדיף מסך רגיל (4:3)? אשמח אם תוכלו להציע מפרטים, תודה מראש. נ.ב אם אפשר המלצה על חנות באיזור ראשון לציון כדי לקנות ממנה (מעדיף לא מ-Ivory או KSP).

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by rk666,

בניתי מפרט לעצמי ב5K, האם יש במחיר הזה משהו טוב יותר ? מעבד: Intel Core i5 750 2.66 1040 ש"ח לוח: intel blkdp55wb (dp55) i5 530 ש"ח זיכרון: 2gb kingston ddr3 1333- i5 X2 500 ש"ח מארז: TT - wing ma 200 ש"ח ספק: 550w HEC 315 ש"ח כ. מסך: Connect3D 4850 512MB GDDR3 560 ש"ח דיסק קשיח: seagate barracuda 1TB (7200, 32mb) 420 ש"ח צורב: Pioneer dvr 112DX18 120 ש"ח Dell 2209WA 1300 ש"ח סה"כ 5000~ האם יש משהו שעדיף להחליף לשפר אודה לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מתחיל בימים אלה ללמוד באוניברסיטת חיפה ואני רוצה לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב (3 חודשים נקרא אצלי קרוב) אני לומד בפקולטה למדמ"ח ומחפש מחשב שישרת אותי למשך כל תקופת התואר. התקציב שיש לי לקנייה הוא סביב 3500 שח. יש לי 2 שאלות בנושא 1. האם יש צפי ליציאת טכנולוגיה חדשה (מעבדי I5/זכרונות וכו) בחודשיים הקרובים בוודאות, ששווה להמתין לה? 2. אני בודק אפשרות להזמין מחשב של לנובו מדגם T500 מאתר החברה בארה"ב אני מודע לעובדה שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, ופטרתי את הנושא הזה על ידי הוספת כתובת אמריקאית לכרטיס אשראי ישראלי האם אתם צופים בעיה שיכולה להיות עם הזמנת מחשב מחו"ל ושירות שלו בארץ? (המחיר יוצא משהו כמו 3400 שח אחרי משלוח ומיסים במקום 6500 שח בארץ) המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות של …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני צריך מחשב ללימודים ואני לא מבין במחשבים ניידים לכן מה שתמילצו לי זה כנראה מה שאני יקנה... * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל עד כמה שאפשר בתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) usb * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 GB * צורב DVD? רצוי גם אם ניכנס בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חנות באזור מרכז חולון - מטרות אופיס אינטרנט ומוסיקה שיריץ xp הערות: שיהיה מחשב מהיר ואמין לאורך שנים עם אחריות. תודה רבה רבה לכל עוזר !!

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמטרתו היחידה היא גיימינג. קיבלתי שני מפרטים שונים ורציתי לדעת איזה מהם עדיף לדעתכם. אין לי כל צורך בציוד היקפי, השקט חשוב, לא צריך שקט בטירוף, אבל שקט. עדיפות לאפשרות של OC קל בגלל שאני ארצה להתנסות בזה בהמשך, ואין כל צורך במערכת הפעלה. הראשון : Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black Cooler Master 690 Black Tagan PIPEROCK TG500-BZ 500W Gold Plated Noiseless מחיר סופי : 3,886 ש"ח. השני : Intel Core i5 750 Sock…

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by קיפוד,

היי חברה סוף סוף הגיע הזמן לקנות מחשב אחרי המון התלבטויות תקציב 3600~ ללא ציוד הקפי אני רוצה שיריץ 3 מכונות וירטואליות מכונה אחת תריץ בסיס נתונים של ORACLE מכונה שניה תריץ MSSQL והשלישי תהיה DESKTOP רגיל שלי שיערוך תמונות בPHOTOSHOP מה יתאים יותר מפרט עם מעבד Q9950 או 5i המון תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by duek-m,

שלום, יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עם ווינדוס 7. משום מה אופציית השקיפות AERO לא עובדת לי. ניסיתי להוריד את כל הדרייברים ושום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? הכרטיס מסך הוא GEFORCE8400. גם את הדרייבר שלו הורדתי. הווינדווס 32 סיביות. תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by id3232,

ברצוני לרכוש מחשב למטרות גיימינג ואינטרנט בעיקר. את המחשב אני רוצה לקנות אצל מכר שלי שנותן לי 3 שנות אחריות על כל המחשב (חוץ מהכרטיס מסך שאני קונה באינטרנט) והחנות שלו קרובה לי לבית ככה שכל בעייה הוא בא ומתקן תמחשב. אני לא צריך צורב ולא ציוד היקפי. הוא הציע לי את המפרט הבא ב2100 שקל (לא כולל הכ"מ ב770 מIQPC) מעבד אינטל Q8200 לוח גיגהבייט מבוסס P45 4 גיגה זכרונות 500 גיגה כונן קשיח ספק משולב עם מארז 500W והכרטיס מסך 260GTX מכאן:IQPC.co.il *מה אתם אומרים על המפרט עצמו ומה אפשר לשפר בו? *יש סיכוי שאני ירכוש גם מסך 22'' אז קחו בחשבון! אני יודע שיכול להיות שזה יוצא קצת יותר יקר מלקנות באינטרנט אבל האחריות פה בטוחה וקלה יותר. תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by zed181,

שלום אודה על הערות להלן הדרישות שלי מחשב משרדי תקציב – עד 2000 ₪ מטרות השימוש – משרדיות , word , גלישה באינטרנט ציוד היקפי – קיים שקט חשוב מאוד שלא יתחממם אין צורך במערכת הפעלה ( כעקרון יותקן xp pro ) חנות מאיזור תל אביב/ הוד השרון/כפר סבא/רעננה המחשב אמור לשמש גם לאיחסון מסמכי המשרד – כאשר משתמשים נגשים אליו ברשת למסמכים להלן הצעה שקבלתי ATRIX Raisin City Intel® Core™2 Duo E7500 CPU INTEL C2D E7500 2.93G/3M L775/1066 BOX 3GB DDR2 PC800 TRANSCEND/2+1 MB INTEL RAISIN CITY G41RQ L775/1333 mATX DVDRW SATA OPTIARC 24X OEM BLACK HDD SATA300 SEAGATE 250G/7200/8M 7200.12 CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK תודה על הערות

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. Started by meirdor,

אז ככה ,אחרי שנשרף לי כרטיס מסך בנייד מסוג dell d620 קניתי יחידת קירור אחרי שהוחלף לי לוח אם במסגרת האחריות. התקנתי תוכנה שאומרת לי מה הטמפ' במעבד ובכרטיס מסך. כרטיס המסך מסוג quadro nvs 110m והמעבד T7200 .כרטיס המסך הוא הרכיב שהגיע לי לטמפ' הכי גבוהה (74 )רציתי לדעת מה טווח הטמפ' הרצוי לכרטיס ולמעבד.תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  19. אני צריך מפרט למשחקים כבדים ולפוטושופ בתקציב של 6000 וחריגה עד500שח ללא ציוד הקפי למערכת 64ביט ווינדוס 7 אני רוצה זכרונות 1600MHZ וכרטיס גרפי סוס תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. . מה התקציב המקסימלי? מעל 2000, לא קשיח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, מאטלאב 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד הרכבתי את המחשב הבא, מה אתם חושבים? מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB 420 ₪ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 445 ₪ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: Kingston HYPERX 4096MB 1066MHZ DDR2 Dual Channel CL5 435 ₪ http://www.noaco…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by arielman22,

אני יודע שדנו בזה רבות אך אשמח לעזור לי להגיע להחלטה אנחנו לא יכולים להוציא יותר מהתקציב המדובר לכן זה או ה acer http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3951&CatCode=315 או ה hasee http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20 אני רק אציין של hasee יש 3 שנות אחריות והוא ב 36 תשלומים לעומת שנה אחריות ו 12 תשלומים לאייסר אני יודע ששניהם לא מציאה אבל זה התקציב וצריך סהכ לאחסון ולאינטרנט

22. Started by Bkaef,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=8596 ו http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949348 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949966 ומה לגביי: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22948317 חשוב לי האיכות כי זה נייד ראשון - לא למשהוא ספיציפי האם כדאי לקנות ? ומאיפה בבדשה לענות ותודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  23. שלום, צריך חוות דעת על : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1713. הצרכים בגדול : שימוש מסיבי - אינטרנט ובניית אתרים בעיקר ויכולות מולטימדיה, פוטושופ וכו'. יכולות מולטימדיה - עריכה ב- Microsoft movie maker והרצת סרטים פוטושופ - נושאים בסיסיים ביותר אם יש המלצה עדיפה באותו טווח המחירים (עם אפשרות חריגה של 1,000 ש"ח) תודה ! עריכה : שאלה נוספת לגבי מערכת ההפעלה - האם שווה לחכות שבועיים לווינדוס 7 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by elilevyeng,

אשמח לעזרה במפרט למחשב נייד: - תקציב 5,000 - 4,000 ש"ח - איזור חיפה - מטרות - משרדי - אופיס, אינטרנט, מוסיקה וסרטים, משחקים, אפשרות לתוכנת AUTOCAD - גודל מסך בינוני - משקל רצוי? כמה שיותר קל - האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך - האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH, חיבור לטלויזיה - לא חובה - בלוטות? כן - גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 - צורב DVD? כן - האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי - אולי עדיף שכן - האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מוכרת - מערכת הפעלה - לא עקרוני אפשר ויסטה ואפשר וינדוס 7 - הערות נוספות שיהיה שקט, מהיר, ליבה כפולה, זיכרון גדול - האם במחשב נייד ניתן להכניס אוברקלוקינג?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by nazgull,

כמו שהכותרת אומרת אני מחשב מחשב נייד בחנות אמינה לסטודנט בסביבות מחיר 3000 עם חריגה של אולי 100 שקל, גודל מסך-15" אני מניח שלא יהיה מהמחשבים הקטנים ... זיכרון רצוי 4 gb אבל אני מניח שגם 3 יהיה סביר . סוללה שתחזיק כמה שיותר אני לא מבין גדול בזה אבל אני מניח כמה שיותר זמן סוללה ככה יותר טוב משקל המחשב שלא יהיה הכי כבד כמובן אבל זה לא חלק חשוב. דבר אחרון שהחנות תיהיה באזור מגדל העמק-נצרת עילית תודה לעוזרים מצטער על הכלליות זה כי הידע שלי בניידים הוא לא משהו

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.