ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
אוקיי חבר'ה קודם כל תודה רבה לעוזרים מראש, אני מעוניין לקנות מחשב עם ביצועים טובים הכוונה שיהיה מהיר ושיעלו לי משחקים כמו פיפא פרו וכו'.. שאר הדברים שאני עושה בו זה רק אינטרנט מוזיקה וכאלה. הלכתי לבדוק בכמה חנויות שאני מכיר והאמת מהמפרטים שקיבלתי בחנויות, אמרו לי שממש על הפנים אז לכן אני פה להתייעץ.. החנות הראשונה שהייתי בה הציעה לי את המפרט הזה: מעבד אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 D…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק יציב ומהיר אני לא עורך וידאו או מוזיקה או ישומים כבדים אחרים. משחקים פה ושם FIFA, CALL OF DUTY אבל אני לא מחשיב את עצמי גיימר כבד. המחשב שיש לי עכשיו הוא P4 2GB RAM GEFORCE 8400 והוא ממש לא מספיק. האם מפרט ב 3000 -3500 יספיק? אשמח אם תתנו לי מפרט - מפורט בשווי המדובר כמובן שיכלול כרטיס מסך ומארז טוב שקט וקר... יש לי כבר מסך! וכן המלצה על חנויות. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איזה מחשב יותר טוב להרצת משחקים ויותר מהיר בקטעים של הווינדוס..: שלי: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 945, 3400 MHz (17 x 200) לוח אם:Motherboard Name MSI 945PL Neo (MS-7236 v1) (4 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב שלי רועש הרבה כי המאוורר של המארז והספק לא יודע מה קרה להם אבל הם מרעישים מאוד..!!!! ושל אחשלי: מעבד:Intel DuelCore E2160... לוח אם:945gcm.... כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב של אחשלי המארזים יותר טובים משלי..!!! תענו לי בכנות איזה מחשב יותר טובב..?ואיזה מחשב מריץ יותר טוב ווינדוס כאילו מהר..!!! האאא והמחשב שלי ישלו דיסק קשיח לא כזה טוב ישן.....וה…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את הנייד ל TV או למערכת ואני שומע מן רעש סטטי כזה, לפעמים זה עובר אבל רוב הזמן אני שומע את זה וזה ממש מפריע אי אפשר לראות סרט ובקיצור אי אפשר להעביר סאונד מהמחשב (אפשר אבל זה נשמע ממש רע). האם יש איזו דרך לטפל בזה? מתאם או משהוא? תודה רן
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שישלים את המחשב השולחני בבית ויאפשר לי לעבוד גם בחוץ. מטרות המחשב הן עבודה על תוכנות אופיס ואינטרנט, שימוש בתוכנות מסחר בבורסה שחלקן קצת כבדות ואומא שמפעם לפעם אחבר מסך או שניים נוספים למחשב לכן ארצה כרטיס מסך שיהיה מסוגל לתמוך בכך וכן צפייה בסרטים. אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר בסביבות משקל של 2KG. אני אסתובב איתו 3-4 פעמים בשבוע הרבה שעות ביום. אני מעוניין במסך גדול ככל האפשר ממה שבדקתי מסכי 13.3 ו-14.1 באים בחשבון לא מעוניין במסך קטן מהם. כמובן שרצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר המינימום מבחינתי הוא כ 3שעות. אני אעדיף מחשב עם התקנים אלחוטיים רבים ככל האפשר 802.11B/G/N בלוטות אני אעדיף חיבורים רבים ככל האפשר ESATA FIREWIRE DVI HDMI גודל כ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הנל בעיקר מבחינת מעבד ומהירות, האם הוא מתאים לשימושים של אופיס אינטרנט ומוסיקה? תודה.. http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.PDN0X.045&category=AC-LX.PDN0X.045&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב חדש לשימושי אינטרנט, אופיס, ועריכת סרטים (סרטים קצרים ב windows movie maker לא משהו מטורף) צריך לכלול גם מסך... לא יודע איזה גודל לפחות 19 אינץ' לא צריך מקלדת עכבר וכאלה. צורב חובה. אם אפשר אינטרנט אלחוטי גם זה יהיה מצויין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בימין), לא משנה לי AMD או אינטל, אבל אני כן רוצה לשמור על הספק ואולי על הזכרונות, אלא אם משתלם כבר לעבור לזכרונות מסוג DDR3 מבחינת מחיר (אהיה מוכן להוסיף עוד ~300שח לזה). כמו-כן, אני כנראה אקנה כרטיס מסך מסוג Radeon 5770. לסיכום, דרושים מעבד ולוח אם (זכרונות?) בתקציב של 1000שח (1300 עם זכרונות).
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מישהו יודע איך המחשב הנ"ל (של Toshiba)? האם יש מחשב אחר באותו טווח מחיר שנראה לכם טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום שמי תמיר ואני סטודנט מתחיל. בגלל חזרה מאוחרת מדרום אמריקה, נותרו לי מספר ימים ספורים לרכוש מחשב ללימודים. אני מבין במחשבים, אבל לע עד כדי הבנה בדגמים של מעבדים וכדומה, את הדרישות שלי אני יודע, אבל איך מבינים מה קריטי לי ומה לא מכל המלל הרב וכל המפרטים האין סופיים 1. אשמח להכוונה בנושא העוגנים שעלי לשהחליט עלייהם במפרט 2. אשמח לקבל המלצות לדגמים/ חנויות שמומלץ לבקר בהם שמציעים כיום דילים טובים. להלן הנתונים: אני סטודנט להנדסת מחשבים, כך שאני בונה על שימוש ב C# וגם פוטושופ. אין ציפייה למשחקים על הנייד באופן גורף. יתכן שימוש רב בהורדות ואינטרנט. בכלל בדירה תקום מערכת אינטרנט אלחותית. אני גם צפוי להשתמש ולהעביר קבצים/תיקיות גדולות של מוזיקה תמונות וכו'. כמובן שע…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות סרטים באיכות גבוהה וצפייה בהם (720p , 1080p). אין צורך במסך עדיפות למפרט של אינטל למרות שאין לי בעיה עם AMD פשוט חוסר נסיון.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי. אמור להריץ אופיס, אינטרנט, שיחות וידיאו, עריכת תמונות וסרטים חובבנית וככה"נ + הרצות MATLAB קצרות. מתכנן לעבוד עם WINDIWS-7 32 BIT (כי נראה לי שמפרט שיש לו עדיפות לעבוד ב- 64 ביט לא נמצא באופק התקציבי**) להלן תכונות נוספות שהייתי רוצה , בנוסף לאלה שבנדון, בסדר חשיבות יורד: 1. דיסק קשיח יחסית גדול (לפחות 250 ג"ב) עריכה 2. קישוריות מירבית (WIFI ו- B.T.) 3. עדיפות למסך מט (לעבודה על מסמכים ולא לצפייה בסרטים) ביחס מימדים שאינו עולה ברוחבו על 16:10 (כלומר מעדיף 4:3 על פני 16:9), כולל מצלמת רשת מובנית. עריכה 2. עדיפות למסך מט (לעבודה על מסמכים ולא לצפייה בסרטים) ביחס מימדים שאינו עולה ברוחבו על 16:10 (כלומר מעדיף 4:…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני פרילנס שעובד מהבית וברצוני לקנות מחשב חדש ,ואשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב . 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.autocad ,sketchup, revit ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מסך ,מתכוון לקנות 22" ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכו…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב של גיימר שיוכל להחזיק גם משחקים כבדים ויש לי בסביבות ה4000 שקל לבזבז... בניתי לעצמי שני מפרטים שעולים 4.6 אלף שקל ואני ממש אודה למי שיעזור לי להחליט איזה מפרט עדיף, הCORE I5 או הCORE 2 QUAD? הכי חשוב איזה חלקים מיותרים וטובים מדי בשביל המחשב ואיזה חלק שווה לשדרג על מנת שהמחיר יצא כמה שיותר קרוב ל4000 שקל. מחשב ראשון - 2QUAD מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שמשלמים רק מע"מ על יבוא מחשב נייד הגעתי למסקנה שכדאי להזמין פשוט מחו"ל את המחשב. יש לי ניסיון בהזמנת מוצרים מחו"ל וכו אז אמרתי למה לא אם יש אחריות עליו בארץ. הדרישות שלי למחשב: עד 1000$ שתהיה אחריות עליו בארץ. עקרונית עד 15 אינץ' שיכול להריץ משחקים אפשרות חיבור לטלויזיה FIREWIRE בלוטת' חשבתי לכיוון HP HDX 16T אז שיהיה משהו בסגנון הזה.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן לכולם, הT400S החדש שלי מעולה, בקרוב אתן חוות דעת מפורטת עליו. לגבי הבעיה שבה נתקלתי, כשאני משתמש בדפדפן אינטרנט (אקספלורר 8 ) ויש על המסך הרבה פרסומות FLASH המעבד עובד לא מעט ולגלול את העמוד מטה ומעלה מלווה ב"קירטועים" - הגלילה לא רציפה כמו במחשב הנייח שלי שאמור להיות בעל אותה עוצמת עיבוד מבחינת המעבד, אבל יש לו כרטיס מסך (לא משהו מפוצץ - GEFORCE 7600GT). במחשב הנייח המעבד לא עובד יותר קשה כשיש פרסומות לעומת המעבד בנייד שעובד הרבה ולעתים מגיע אף ל60-70 אחוז. מה בעצם קורה פה? האם זה בגלל המעבד הגרפי המובנה? והשאלה הגדולה - האם יש לזה פתרון? תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
גם קצת סרטים ואינטרנט לא צריך ציוד הקפי גם לא כרטיס מסך מחשב מבוסס מעבד INTEL מקט שם מוצר מחיר כמות BX80569Q9550 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box 1,161 1 31200 לוח אם Asus P5Q 584 1 ST31000520AS כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB 396 1 F2-8500CL5D-4GBPK זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK 406 1 GSA-GH22N צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD 111 1 80320-100-17 מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 335 460W 328 1 11494 מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm 50 1 סה"כ 3036 ₪ על השילוב בכללי ועל הדיסק תודהר בה אחים שלי
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט... דוגמא, NBA2K10 PRO החדש שייצא CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Motherboard ID 08/09/2006-C51-MCP51-6A61HG0HC-00 דגם, לוח אם: AM2 nForce 430 FSB2000 DDR II 533-800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 Memory: 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ 9500GT כרטיס מסך...
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
נייד לעבודה משרדית, סרטים ומוזיקה לא צריך מסך ענק אבל גם לא פיצפון, משהו סטנדרטי הוא לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 160GB אני חושב שיספיק צורב DVD לא חובה אבל זה יהיה פלוס מאוד נחמד אותו דבר לגבי אחריות אין לי העדפה לחברה מסויימת מן הסתם איכותי ככל הניתן שלא יווצרו תקלות רציניות בעתיד הנייד יגיע עם חבר מארה"ב והתקציב הוא 500$ חברה תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים גלישה סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אני צריך לקנות מסך אני מאמין שיכנס בתקציב מקסימום 17" אולי 19" 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דייסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
פעמיים עשיתי הזמנה ופעמיים ביטלתי , מעניין אם המוכר בחנות היה נותן לי פעמיים זיכוי אם לא הייתי כוסית כוחה של אישה : בקיצור החלטתי לעלות את התקציב ולקנות מערכת מחשב נורמלית : Q6700 TRAY או E7500 או E8400 מתלבטת . GIGABYTE GA-EP45-UD3LR או P5QL PRO מתלבטת ~ * ~ SAMSUNG 2GB 800MHZ מודעת לזיכרון הנמוך GIGABYTE GV-R487D5-1GD HD4870 או SAPPHIRE HD4870 1G D5 HDMI VAPOR-X יש הבדל בין HD4870 ל 4850 ? גדול או לא משמעותי ? HDD 500GB SEAGATE / WD SATA2 DVDRW LG X 22 TT 500W הבעיה שאחריות שנתיים :-\ TT M5 BLACK FAN12X2 **** יש בחנות רק ASUS GIGABYTE TT SAPPHIRE לא להציע דברים אחרים תודה חוות דעת , שיפורים
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כך שאני יוכל לשחק במשחקים באיכות גבוה מבלי שהמשחק יתקע. משחק אחד במיוחד מעניין אותי הוא "Dragon Age: Origins" שהולך לצאת עוד מעט. המפרט של המחשב הנוכחי: AMD Athelon 64 X2 Dual Core 3800+ 2.00 GHz Mother board ASUS M2npv-vm כרטיס מסך על הלוח GeForce 6150 4 GB RAM DDR2 יש לי כרטיס קול 5.1 שעובד מצויין אין צורך בציוד היקפי. בעיקרון כפי שאתם רואים אין לי באמת כרטיס מסך טוב והוא בסיסי ביותר ולכן חשבתי לקנות משהו יותר רציני. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך אבל אם יש לכם הצעות אחרות אתם מוזמנים. אין לי ידע באוברקלוקינג. תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מפרט מחשב, אשר יוכל להריץ לי משחקים חלק ובאיכות הכי גבוהה שאפשר ושאר השימושים הביתיים בתקציב של 2200~ ש"ח. כנראה אני אעשה OC קטן, לא משהו רציני, לכן אני מעדיף שתוסיפו קירור למעבד. מה שיש ברשותי כעת: - מסך 17" (אולי בעתיד אני אקנה מסך 22", אז שהכרטיס מסך יוכל להריץ טוב משחקים גם ברזולוציות כאלו) - ספק כוח Enermax Noisetaker 420W, לכן אפשר להוריד את הספק מהמפרט. - דיסק קשיח 160GB, לכן לדעתי אפשר להוסיף עוד דיסק קשיח בגודל של 320GB, אלא אם כן זה משתלם כבר לקחת 500GB. את המחשב אני קונה ממישהו, לכן אין תלות בחנות כלשהי. אנא נסו להביא את החלקים הכי טובים למשחקים בתקציב הנ"ל. זהו זה פחות או יותר, אם אפשר שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר, בלי שיבוא ע…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-