ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי, אז לאחר 7.5שנים עם מחשבי הנוכחי החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש זה המחשב הנוכחי שלי https://www.userbenchmark.com/UserRun/21436549 אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית ולצורך הלימודים במדמח כלומר פיתוח אפליקציות ושיט נוסף כזה, הכי חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן.. וואו אני ממש לא ספציפי אבל אממ תנו הצעות
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מחשב לאבא שלי שעוד תקוע עם הפנטיום 3...הסלרונים של אינטל ניראים לי לא משהו ולמרות שאני פשוט אוהב את אינטל ועד היום היה לי אך ורק אינטל (6 מחשבים רק אינטל כולל הC2D החדש שלי ) אבל לאור הורדת המחירים של AMD אני מתחיל לחשוב אוליי לעבור אליהם בקנייה המתוכננת הזאת..כי הפנטיום שלו פשוט קטסטרופה... דרישות: 1) תושבת AM2-שיהיה לי תמיכה בDDR2 2) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה -אם אפשר אז כמה שיותר טוב. 3) 512 מגה לא פחות..(בדואל) 4) 4 סלוטים של זיכרון בלוח אם.. ואם יהיה אפשר לדחוס איזה מארז נורמלי בשילוב עם ספק...המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית שכוללת אופיס..קצת אינטרנט...וכ'ו...הייתי בונה לבד אבל אין לי מושג בAMD בכלל!...אם אתם חושבים שאפשר להשים אינטל טוב במחיר הזה אז מה טוב א…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מפרטים: https://ksp.co.il/index.php?uin=31710&select=.269..52..8.#complist https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 השימוש הוא לעבודה. מה שחשוב לי בעיקר זה ה- SSD וה - i7. בכל השאר אני לא כ"כ מבין מה כדאי ומה עדיף שלא. אשמח לעזרה! לא מוגבל ל-2 המפרטים הנ"ל. תרגישו חופשי להציע הצעות שנראות לכם. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קטנים, עבודה (תכנות) צריך מעבד חזק א) …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם כדאי ניתן לחרוג (אם לדוגמא תהיה בעיה עם המשחקים להלן, או עם משחקים אחרים בשביל הבן בשנתיים הבאות), עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצגות וסיכומי קורסים באוניברסיטה ומשחקים, כיום הבן (גיל 11) משחק ורוצה: fifa20, מיינקראפט, nba2k, citiesSkylines. גם שימוש בהרבה חלונות במקביל, בפרט הרבה tabs (לשוניות) אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן כן גם זמנו של המניאק הזה הגיע והשתחררתי... לכבוד המאורע חשבתי לשדרג את המחשב הישן, בו בקושי נגעתי ב-3 השנים האלו, אולי לא למפלצת גרפיקה, אבל כן למשהו שיוכל להריץ משחק חדש וגם מחשקים עוד שנה ככה בלי לעשות בושות. כרטיס המסך שלי עכשיו הוא דווקא קצת יותר חדש מהמחשב (מפרט לא משנה, בואו נגיד שהוא צריך שדרוג): GeForce 7800GT השאלה שלי - האם זה אפשרי רק לקנות את הכל מסביב לכרטיס המסך, או שגם הוא חייב ללכת? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרטים עם \ בלי כטיס מסך, לפי מה שנראה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח \ 4000 כולל כרטיס מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, אבל 100-200 שקל זה מקובל 2. מה הם השימושים…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: gta v minecraft battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19200X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה למחשב לגיימינג עד 4000 עדיף שלא לחרוג.. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וללא מסך. לפני כמה חודשים קניתי הארדיסק חיצוני של 1TB אז לא צריך הארדיסק יותר מידי גדול. המליצו לי את המפרט המחשב הבא, אם אפשר תתנו חוות דעת על המפרט הזה הצעות לשיפור ומפרט אחר אם אתם רואים לנכון Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box מעבד: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 H61 CHIPSET לוח אם: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G זיכרון: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^ הארדיסק: GigaByte GeForce GTX560Ti Ultra Durable 1GB GDDR5 GV-N560UD-1GI כרטיס מסך: Enermax NAXN 450W ספק: תודה!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בשבוע הקרוב מחשב וחדש ואני מעוניין להתייעץ אתכם לגבי חלקיו. אני משקיע במחשב כ 5.5K. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג, אך גם לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט והתכתבות. אני לא מתכוון לבצע על המחשב OC - זה לא נראה מסובך מידיי אך אני מפחד לדפוק שמה משהו ואין לי ידע בכלל בכלל בתחום אז אני אוותר. טוב בלי הרבה דיבורים בוא ניגש לעניין ונציג את המפרט הנוכחי שאני בניתי בעצמי: Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤835 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD…
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי קודם כל רציתי לציין מספר דברים, המחשב שיש לי כרגע ממשש ישן ולא החלפתי אותו די הרבה זמן (I3 2100, 4GB RAM וGTX 650) עם המחשב הזה אני משחק רק במשחקים ממש קלים ועריכות גראפיות זה קוץ בישבן ואני מעוניין לשחק במשחקים יותר כבדים ובמחשב יותר מהיר ויותר חזק והחלטתי לשדרג ובגדול, לא משנה לי מאיפה אני מזמין העיקר שהחנות תהיה אמינה וזולה, אני לא FANBOY אז לא אכפת לי אם זה AMD או INTEL ולא אכפת לי ממותגים של כרטיסי מסך גם(GIGABYTE, ASUS וכו') בנוסף אני רוצה שהמחשב יראה טוב וידבוק לצבעים מסוימים (אדום שחור, שחור לבן וכו') תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): עד 12000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: אם החריגה תניב שיפור משמעותי (כמו כ"מ/מעבד/רכיב חשוב אחר יותר…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים וצפייה בתכנים באינטרנט (יוטיוב וטוויץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3 ,gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 אינץ כרגע אולי יוחלף בעתיד ל 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, קרייסיס 3, וכל המשחקים שעתידים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 45 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
צריך ייעוץ על המפרט הבא: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 2180 ¤ 1 DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR 1450 ¤ 1 OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 1950 ¤ 1 WD 120GB 7200RPM 8MB JD SATA 510 ¤ 1 GIGABYTE 6800 ULTRA 256MB DDR 256 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 3525 ¤ 1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 ASUS X52 110 ¤ 1 ASUS 52X32X52 180 ¤ 1 1.44 50 ¤ 1 כונן דיסקטים Antec SUPER LANBOY Aluminum 590 ¤ 1 ENERMAX EG495 AX 2.0 Noisetaker 485W 790 ¤ 1 ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1 THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control 160 ¤ 1 סה"כ ¤ 11975 (מחירים ע"פי noacomp) אני מעוניין לדעת אם אפשר לבנות מחשב יותר טוב בערך במחיר הזה ואם שווה לחכות קצת…
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בקניית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן במה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה( ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דגש על הmmorpg ודוטא2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך), מסך בגודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש שיתמוך כמו שצריך במשחקים כבדים. המחשב שלי נורא ישן-פשוט זבל. אני רוצה משהו חדש, עדכני, וטוב. 1. מה התקציב? התקציב הוא 5,000 ש"ח. התשלום מתוכנן חצי מזומן וחצי לא. 2. מטרות המחשב?: המחשב שאני רוצה - יעודו בחיים לתמוך במשחקים כבדים, יחסית. [crysis, וכל הדברי המשוגעים האלה...], לא יהיו שום עבודות משרדיות ושום עריכות גראפיקה...[אבל אני כן רוצה כרטיס קול טוב, כי אני אשמע בו מוזיקה - והרבה]. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: לא... כל התקציב מוקדש אך ורק למארז ומה שבתוכו... לכל השאר יש לתקציב משלו. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?: לא צריכים? לא חושבת שיש משהו שאני לא צריכה, אבל אני כן צריכה DVD נורמלי, וכרטיס קול טוב. 5. האם יש לכם ה…
-
- 99 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב טוב שיחזיק לפחות 4 שנים. השימושים של המחשב הם בגדול קצת תוכנות (גרפיקה), גלישה באינטרנט + הורדה של קבצים גדולים, וחיבור לרשת ביתית קיימת. מערכת ההפעלה תיהיה XP (אז אין צורך ב10 ג'יגה ראם ) כרטיס גרפי - אין צורך במשהו לגיימרים מצד אחד, אבל שלא יהיה פשוט מידי או משולב על הלוח אם. ספק כוח שקט - חובה (המחשב יהיה בחדר שינה ויעבוד רוב הזמן), עם עדיפות למשהו טוב אבל לא היי אנד מארז עם יציאות USB מקדימה - רצוי, בשביל חיבור מהיר לנגן MP3, מצלמה וכו'. ולפחות 1 ג'יגה זיכרון פנימי.. הרדיסק - 160-200 ג'יגה תקציב - 3.5K ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי מה קורה? לדוד שלי יש בר-מצווה וסבתא שלי עושה לו הפתעה וקונה לו מחשב חדש {למרות שיש לו פנטיום 3 אבל הוא רוצה יותר}, המחשב צריך לכלול מדפסת חשבתי על ה-HP 3420 שעולה 490ש"ח והיא דיי טובה, ורמקולים 4.1 של Luxeon הם מאוד זולים והוא לא צריך יותר מזה אפילו אם הם יהיו עם רעשים, המחשב משמש רק לתוכנות לימודיות שמספיק להם פנטיום 2, אני לא רוצה להביא לו AMD בגלל שאולי יהיו בעיות ואני לא רוצה כזה דבר, ובכל מקרה המחשב לא יהיה למשחקים בכלל, ולא תוכלו לשכנע אותי לקחת AMD, אותי אישית כן, אבל אני לא יקח לדוד שלי AMD מסיבות שלי, זה המפרט שחבתי עליו: Celeron 1.8 Ghz (400 Mhz) 480 P-4S333 DDR ,sb 430 256MB Samsung 410 Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI 550 40 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ודודתי רוצה לקנות מחשב חדש אף פעם לא היה לה מחשב, אכשיו היעוד של המחשב בעיקר גלישה באינטרנט כולל הכל חוץ ממסך ורמקולים איך זה? שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 1 430 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 1 299 ¤ Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 270 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 1 521 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 330 ¤ XFX GF7300GT PV-T73E-UDJ3 PCI-e 256MB DDR2 Retail Video Card 1 520 ¤ סה''כ: 7 2512 ¤ בתודה שמואל
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גלישה באינטרנט אופיס נטפליקס וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קרוב לחדר שינה אז אם אפשר שקט יותר אחלה אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו' - אם יש אופציה למארז קטן יחסית גם טוב 7. האם האם יש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי מעוניינים במחשב חדש במקום הישן שלהם. אני מנסה להרכיב להם מחשב כדי שלא יקנו אחד מורכב פשוט וזול שיתקלקל מהר מדי. השימושים העיקריים יהיו גלישה, אולי משחקים די ישנים של הנכדות עניתי על השאלות, והרכבתי מפרט עם כמה אפשרויות שונות שיופיעו אחרי התשובות. אשמח לעזרה והכוונה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 200 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת צפייה במצגות. אולי משחקים ישנים(HoM&M4 אולי גם 5) המחשב לא אמור לשמש לצפייה בסרטים, אבל לא מן הנמנע שהוא כן יעשה זאת בהמשך. צפוי מסך חדש, כנראה 22-24 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום ;D אני בזכותם קניתי את המחשב של (אחרי כמה בעיות), והוא הגיע כבר לפני שבוע, והוא פשוט מחשב פצצה כמו שרציתי, אז שוב תודה רבה ובעיקר לאלעד! אז בוא נחזור לנושא חבר שלי רוצה מחשב חדש +כולל מסך החבר קצת ביישן הוא פחד לרשום פה אבל לא משנה מחשב חדש + מסך תקציב: 5000ש"ח מטרה: משחקים 1. מה התקציב? 5000ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך (וכמובן כרטיס רשת- וכרטיס קול) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך 2 כונני דיוידי יספיק אחד (אולי nec ) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק להרכיב…
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני שאני אעזור לו בהרכת המשחב החדש שלו, זאת מתנה לכן החריגה היא עד מקסימום 5200, לא יותר. המאתיים יבואו מכיסו כתוספת אולי אפילו איזה 300 אבל זה בספק. כמו כן השימוש במשחב הוא, כשיש זמן כמה שעות ביום אז לשחק במשחקים, הוא לא גיימר, לכן גם אובר קלוק הוא לא יעשה, זאת אומרת לא שבירת שיאים כן, אבל תמעבד הקונרו נרים ל 2.4 שיתן תחושה טובה יותר (בשבילו), כמו כן לפעמים הוא מתעסק בתוכנות של מוזיקה קצת, קצת תוכנות סרטים לא משהו רציני בכלל\ לכן צריך מעבד בעל כוח חישוב חזק. כמו כן ציוד הקפי הוא לא צריך וגם לא מסך. לכן התחלתי בהרכבת המפרט מהבסיס, הבסיס שלי הוא כזה: 1) מעבד קונרו (E6300) 2) לוח האם בחרתי משהו בתקציב לא גבוה אבל שיהיה לוח אמין ועם ערכת שבבים מתקדמת …
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- LOGIC (S.I.L) Group Ltd. 2/9/2004 6:27:47 PM PCHARDWARE.CO.IL Computer System Ha-Roeh st. 2, Ramat Gan Tel. : 03-6728681 Email : info@pchardware.co.il -------------------------------------------------------------------------------- Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Opteron 846 (2.0 GHz) 8-Way Server BOX CPU - [13,992 NIS] 2 Cooler : Titan Data Cooler DWC-A01 Water Cooling System - [561 NIS] 1 Motherboard : Tyan Thunder K7X S2468UNG AMD 760 Motherboard (Adaptec SCSI 7899W,3COM LAN) - [3,101 NIS] 1 Memory : RDRAM 512MB PC1066 16bit Samsung Original Memory…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב (בלבד ללא מסך) חדש לחברה שלי. היא עורכת וידאו ויש לה מערכות חזקות, אבל זה לצרכים ביתיים ומשפחתיים - אינטרנט, משחקים, ושטויות... מטרה היא גם משחקים, גם אח שלה הקטן ישחק במחשב הזה תקציב של 3000. דגשים: 1. רק אינטל 2. לוח רק אסוס 3. המחשב יירכש מ"לוגיק". חשבתי על אלה: 1. לוח אסוס P5K/EPU , עלות -600 שקל 2. כרטיס מסך SAPPHIRE דגם RADEON HD2600XT עם זיכרון 512 מגה DDR3 - עלות 576 שקל 3. מעבד - מעבד INTEL דגם CORE2 DUO E7200 3MB בתדירות 2.53 ג''יגה הרץ 1066 - 635 שקל 4. דיסק קשיח WS320 - עלות 295 שקל. 5. זיכרון KINGSTON דגם KVR800D2N5/1G בגודל 1 ג''יגה בתדירות 800 (2 סטיקים) - 220 שקל 6. מארז CI-6A19W עם ספק 300- 280 שקל. אולי נוסיף מקלדת ועכבר חדשים. סה"כ - סביב…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 . חריגה עד 500 בלבד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מעוניין להתחיל להכיר את עולם עריכת הוידאו באופן חובבני ובסיסי באמצעות ADOBE PREMIERE. לא ישמש לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי וחשוב (אין צורך בקירור נוזלי) אבל מאוור ומארזים שקטים ואיכותיים מאוד חשובים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך מפרט למחשב לילדה בת 10 ללא ציוד היקפי. הילדה מאוד אוהבת פוטושופ כך שזה צריך להתאים לזה. מעבר לזה אני מניח שגם משחקים קלים ירוצו על המחשב וכמובן הרבה אינטרנט. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-