ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
יש לכם המלצות למחשבים ניידים לא יקרים? אשמח לקבל כמה המלצות במחירים שונים. חבר שלי רוצה לקנות אחד אבל הוא לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הוא מחפש משהו זול בעיקרון כי אין לו הרבה כסף. אני מקווה שזה מקום די אמין ושההמלצות לא יהיו ע"י חנויות מסוימות. תודה,
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש שיעלה עד 3500 ש"ח . אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב והמחשב ישומש בין השאר לתכנות עם ובלי קומפילציה בשפות מחשב שונות. חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק ולא ייתקע ברגע שלמשל אריץ קוד כבד בJAVA דרך סביבות עבודה כמו eclipse. אני מעוניינת שהמחשב לא יהיה כבד מידי (עד 2.2 ק"ג) אך שהמסך יהיה 13.3-14' בגודל וחשוב שיהיה מט. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב (שילדה וכו') כך שיהיה עמיד יחסית. המעבד צריך להיות לפחות i5. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על מחשב כמו שתיארתי. תודה מראש, דורן
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מעבד Core 2 Duo T7300 ו 2GB זיכרון (2 סלוטים שיכולים לקבל זיכרון עד 2GB וכרגע יש בכל אחד 1GB). מערכת ההפעלה היא 32bit Vista לאחר התקנת VS 2010 המחשב זוחל. האם החלפת הזיכרונות ל 2x2GB תועיל לביצועים? האם להחליף רק אחד ל 2GB? חוץ מ- Defrag וכדו', מה עוד אפשר לעשות או להתקין לשפר ביצועים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לאחות מחשב חדש (כרגע היא משתמשת ב pc ישן שהוא לא מתאים כל כך), ורצתי לדעת מה כדי לקנות. מבחינת מה צריך נסיתי לאפיין איתה מה היא צריכה מהמחשב - היא סטודנטית אבל לא מתכננת לקחת את המחשב ללימודים כל יום, וזה מה שהגענו אליו: המחשב חייב להיות עם מסך מט ( בחדר שהיא עובדות בו יש 3 קירות זכוכית וכל עוד יש שמש יש אור שמש על המסך) - זה הדרישה הכי קריטית כאן . המחשב צריך להיות מסוגל להריץ מטלאב בצורה סבירה ( להכנסת שיעורי בית). הסוללה שלו צריכה להיות של שעתיים ומעלה ( הוא אמור להחזיק גם נסיעות באוטובוסים - שעתיים של סרט או עבודה על אופיס). אין בעיה של גודל ומשקל במידת הסביר ( כנראה מעל 15 זה כבר לא הגיוני) המחשב אמור להיות בחדר ומידי פעם לזוז ולא להיות כל היום על…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חשוב מאוד שהמחשב יריץ משחקים עתידיים לצאת אפילו אם אפשר לדחוס את ה 4870X2 למפרט זה יש נחמד. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD-Modern Warfare 3, BF3 וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן... אחרי שעזרתם לי עם המפרט של מחשב הגיימינג שלי אז אני סומך עליכם שתעשו לי איזה מפרט טוב לHTPC עד 3800 שקל. כייוון שבנושא זה אני לא טוב אז אני לא יכול לעמוד על דברים מסויימים.. כל המפרט נתון לבחירתכם..
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לצערי אני כותב מהמחשב השני שלי... ברוב טיפשטותי החלטתי להסיר את מכסה האלומיניום מה-1.6A שלי ...לצערי פגעתי בו איכשהו עם הכסין... :'( עכשיו אני רוצה מעבד וזכרונות חדשים.. ב-2000..2500 גג. כרגע יש לי 256MB PC2700 ישן.. שכנראה עדיףיהיה להעיף... אז תמליצו לי בבקשה על מעבד שיעבוד על אביט IS7-E בסוקט 487... וזיכרון DDR (עדיף שלא יהיה על חשבון המעבד) עם יכולות אוברקלוק סבירות (ואם אפשר אז עם סינקים) תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
CPU Type: Intel Pentium 4, 1600 MHz (16 x 100) Motherboard Name: Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) System Memory: 256 MB (RDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) Disk Drive: ST340016A (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) Optical Drive: LG CD-ROM CRD-8521B (52x CD-ROM) מארז סתם ישן וספק ג'נרי 200.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי כרטיס מסך ראדון 9600xt 256mb ati. בעיקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לי למשחקים וסרטים ואינטרנט... אז המלצות אני צריך רק על לוח אם מעבד, כרטיס מסך (שיחזיק להרבה זמן ושיהיה טוב) , וזיכרון של 1024 (2 של 512 או אחד...) המוכר בחנות גם אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא יכול לשבת על לוח אם חדש שיש לו pci.... אז אני מבקש המלצה על כרטיס מסך שיחזיק וישב טוב על הלוח אם.. בעיקרון אני מתכוון לקנות הרד דיסק של 250 גיגה וכונן די וי די אז את זה אני כבר יבחר לבד.... בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל.... מה עדיף בכלל? amd או אינטל? ולמה? וזה באותה איכות בכלל??? והאם שווה לקחת לוח אם ממש חדש או אפשר גם אחד שהוא טיפה ישן?? מחכה להמלצות שלכם.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מחשב נייד לסטודנטית שעובדת עם תוכנות עיצוב וגרפיקה כמו PhotoShop ו-AutoCad בתקציב של 5K. אעבור על הדברים לפי הסדר של הפורום ובסוף אוסיף דרישות נוספות לפי המלצת המכללה (רוב הדברים זה דרישות מינימום) * מטרות המחשב? עיצוב בעיקר, סרטים, אינטרנט. * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? אין ספציפי עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320G 7200rpm SATA2 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי, לא קריטי (Windows 7) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מעבד - Intel Core 2 …
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אחרי בירורים ארוכים שיניתי את הדרישות באופן סופי. סליחה חבר'ה. השינוי ערוך בתוכן השאלה וגם בהודעה האחרונה. קודם כל, כל הכבוד לכולכם על העזרה והתמיכה לאנשים שצריכים את העזרה גם אני עזרתי בפורום הזה לפני 10-8 שנים~ ואני רוצה לציין שאתם עושים עבודת קודש - חוסכים להמון אנשים שאין להם את הזמן את הכסף. אז ככה לעניין למי שיוכל לעזור אני צריך מחשב נייד * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 (אפשרי להתפשר לטובת מסכים אחרים אם המחשב יהיה שווה את זה) * משקל רצוי? (תמיד כמה שיותר קל אבל זה לא אישו) * זמן סוללה- חשוב לפחות 4 שעות זמן סוללה, מעדיף 8+ * יציאות - חשוב שיהיו יציאות כמו USB,יציאות שמע - כל השאר תוספת ואשמח אם יהיו אבל…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט וקצת יוטיוב תקציב עד 4000שח. מעדיף מעבד i5 תודה גדי 0544505977
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ביקשתי לפני כשבועיים מפרט ב-5000, אך אני רוצה לבדוק אם לצרכים שלי, מפרט זול יותר גם יתאים. אז ככה: דגש גדול מאוד על שקט. אם אפשר לא לשמוע תנועת אוויר מהמחשב, אז זה מה שאני רוצה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכבדים ביותר, צפייה בסרטים, עבודות גראפיות (Photoshop, 3D Studio Max)... לא צריך ציוד הקפי, לא מתכנן OC. מתכנן לקנות מסך 22" מחוץ למסגרת התקציב, ככה שזה לא משנה, לא להכליל אותו. רק שתדעו לצורך העניין (כ.מסך 4870 הוא מה שאני רוצה נכון לעכשיו). מארז, מעבר לשקט, העיצוב חשוב לי. לא רוצה איזה בלוק שיהיה תקוע לי בחדר, מספיק שיש לי אחד כזה עכשיו ואני רוצה להעיף אותו. שיהיה מקורר היטב, החדר חם. אה כן, שלא יקרוס לי במולטיטסק. שלי בקושי שורד פעולה אחת. (אני מאמין שזה לא יה…
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב למטרת משחקים. אני יודע שהייתי לוקח את הראשון, אבל חבר שלי מתעקש. אז תראו לו שאני צודק חחחח AMD Athlon 64 3000 CPU Box MSI K8N Neo Platinum Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD LG 17 FLATRON F700P Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 Microsoft® Wireless Optical Desktop Vantec Nexus NXP-305-BK Fan & Light ATI Radeon 9800Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card AMD Athlon 64 2800 CPU Box Vantec Nexus NXP-305-BK Fan & Light EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin WD SATA 120GB 8MB OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channe…
-
שלום לכם. אני צריך מחשב לצורך תכנות בשפת ג'אווה, פיתוח אתרי ואפליקציות אינטרנט, ולצרוכי עיבוד תמונה (פוטושופ), וכמובן גלישה באינטרנט, קצת OFFICE. מה דעתכם על המפרט הבא (לא כולל דיסק קשיח כי כבר יש לי). תודה. [table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] מארז מחשב Antec Oneמארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו קנה לאחרונה מחשב נייד של HP בארה"ב ? האם אתם יודעים מה הפרוצדרות לקניית מחשב נייד בארה"ב, במה זה כרוך האם משלמים מס , האם כדי לקנות את המחשב דרך האתר של HPולשלוח אונליין או לקנות במקום ? אפשר לקבל כמה טיפים ... תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? מחשב לעריכת וידאו למתחילים (סטודנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? Avid - כבד, פיינל קאט - תדיר, אפטר אפקט - מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן - לא מעוניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לכלול כרטיס מסך קוואדרו 2000, תמיכה בחיבור Firewire, כונן קשיח חיצוני במסגרת התקציב אם ניתן 10. האם חשוב לשמור על אופק שד…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב גימינג התקציב בין 4Kל3K עם ניצול כל התקציב אם יש צורך בחריגה אז עד 500ש"ח המחשב צריך לשמש אך ורק לגימינג שיעבודה על האיכות הגובה ביותר כמו BF3 על האיכות הגובה ביותר (הולך לצאת BF 4 אז גם אם אפשר על הבוהה ביותר ) ללא צורך בציוד הקפי יש לכלול את כל הרכבים אולי רק לא צורב בלי אוברקלוק ללא שום תוכנות אני מתכנן לקנות מסך תומך FULL HD באיזה חנות אפשר להשיג במחיר זול והאם החנו IVORY אמינה ? מתכנן לקנות בהווה האם כדי לחכות למעבדים חדשים או להשקיע עכשיו ?? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש״ח אפשר לחרוג מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4,COD G,Watch_Dogs וכו׳ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1400X900 רוצה לחבר לטלוויזית HD בגודל 32 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שלושת הניידים 12.1" של לנובו מדגם X61, X200, ו-X200s, כאשר הנטיה ללכת על ה-X200s, למרות שהוא יקר... האם יש לכם המלצות לאחד מהדגמים האלו? האם מישהו יכול להציע נייד אחר המקביל לניידים האלה? חשוב שיהיה קטן, וחסכוני בסוללה...
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות לפטופ חדש ואני מתלבט בין 2 מחשבים הצרכים שלי הם שתי תוכנות עיקריות : פוטושופ ואוטוקד כאשר באוטוקד יש שימוש ב 3D יתר השימושים הם בעיקר אופיס,אינטרנט ואין לי שום כוונה להריץ עליו משחקים אני מצרף את הדרישות של התוכנה http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ שני המחשבים שאני מתלבט בינהם הם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10401&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10399&perur=2&t=1&c=441 ההבדל הקריטי עבורי בינהם שבאחד יש כרטיס מסך HD3000 של אינטל ובשני יש כרטיס מסך בנוסף למובנה באתר של אוטוקד כתוב שצריך בשביל 3D כרטיס מסך עם זיכרון של 128MB לפחות השאלה אם המחשב בעל הכרטיס המובנה בלבד יריץ דרישות אלו?…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הייייי כשאני עושה בדיקה עם occt למחשב שלי (המפרט בצד asus), core 3 מגיע לטמפרטורה של 88 מעלות ושאר הליבות נשארות בטמפרטורה של עד 84 מעלות... אולי זה סתם שאלה של noob, אבל פעם שמעתי שעדיף להישמע טיפש לשתי דקות מאשר להישאר כזה לתמיד.... אז, תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k בתשלומים עד 160ש"ח לחודש אז ניתן לחרוג מעט על מנת לכלול ריבית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר GTA5 וAC לדורותיהם. מתוכנן farcry5, ו-JUST CAUSE 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וHDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
קודם כל אשמח לשמוע המלצה על מחשב נייד סביב מחירי ה-3000 עד 3500 לסטודנט להנדסה (על כל המשתמע מכך). כמו כן האם המחשב הנייד: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G יענה על הדרישות? איך הוא ביחס ל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 (במידה ואוסיף עוד 2 גי'גה זיכרון) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-