עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? המחשב עבור אח שלי, ישמש לחיבור למסך LCD בגודל 40 אינץ' ומדי פעם צפייה בסרטים כאשר הוא בעבודה. * גודל המסך? 12 עד 14 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, מקסימום 3 ק"ג אם יש מחשב שיספק זמן סוללה ארוך במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה של לפחות שעתיים, רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כן, יש צורך בחיבור HDMI אלא אם ניתן להשתמש ביציאה אחרת דיגיטלית או במתאם לצורך העברת וידאו + אודיו. * בלוטות? לא ממש חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה לפחות. * צורב DVD? רצוי, אך ניתן להתפשר על צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך באחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה …

2. אהלן חבר'ה , לאחר שסחבתי חמש שנים עם אותו מחשב - אני מודיע בצער על פטירתו :-[ (ההלוויה התקיימה אתמול) . בכל אופן , אני מחפש מפרט למחשב ביתי ,טיפ'לה משחקים (ממש לא קריטי אבל מעדיף כרטיס מסך נורמלי ככל האפשר) , הרבה אופיס ואינטרנט , ללא מסך וללא ציוד היקפי , בתקציב של עד 1800 ש"ח. בנוסף עדיף שיהיה במחשב זכרון פנימי בנפח של 2 ג'יגה ומערכת מבוססת אינטל (למרות שאני מוכן גם ללכת על AMD). תודה מראש חבר'ה !

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by tomb66,

מה התקציב המקסימאלי? 10000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים אז אפשר אבל אני מארוד מעדיף שלא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות כמו Solid Works, מאט לאב מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא בחרתי מסך אבל אני מחפש מסך 24 אינצ' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני צריך מסך איכותי מאוד 24 אינצ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט דיסק קשיח רגיל, אני צריך רק SSD אחד …

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  5. מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה3K, אפשרי לחרוג אם יש משהו מאד משתלם בנוסף בלי קשר לתקציב מחפש המלצה למסך 23-24 בסביבות 1K מעבד לא פחות מI5, רצוי מעל 4GB. תודה איך המפרט הזה ? מעבד: [..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - BOX ₪891 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.35V - זמין במלאי ₪128 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪95 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪283 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪486 ספק כוח: …

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by orenweb,

מעוניין בהמלצה על מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב שישמש בעיקר לעבודות פוטושופ (אבל גם לסרטים אופיס וכו') בתקציב של כ 3000 ש"ח (ניתן לחרוג לכיוון 3500 אם החריגה תיתן הבדל מהותי) * גודל המסך - 15"+16" * משקל רצוי- לא ממש קריטי (כמובן שעדיף משקל קל אבל אני מעדיף מקסימום ביצועים למחיר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - זמן ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - עדיף שהיה HDMI ו USB3 (לא חובה) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה…

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by gryffin,

שלום, כאמור, מבקש המלצה למחשב נייד במחיר 3-3.5 אש"ח: * מטרות המחשב? לימודים, כלומר שימוש באופיס ובאינטרנט. לא ירוצו עליו תוכנות קשות (כמו מטלאב וכו'). * גודל המסך? 13 או 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיחזיק יום לימודים, כלומר ~8 שעות. (כמובן לא 8 שעות שימוש רציף) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה. * כונן Bluray? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן, כלומר שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת (ווינדוס…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  8. שלום, אני מחפש המלצה לנייד בסביבות ה4K, אם יש משהו מאוד מאוד מומלץ שחורג מהתקציב, זה אפשרי. דברים חשובים: 1. הנייד הולך לשמש ללימודים, כלומר הרבה אינטרנט קריאת קבצי אקרובט וכו' אבל עדיין מעדיף שלא יהיה מעבד חלש מדיי ולא פחות מ2 ג'יגה זכרון. 2. הארד דיסק - 250 ג'יגה יתקבל בברכה, 160 אפשרי גם. 3. חיי סוללה - מאוד מאוד חשוב לי, אני זקוק לנייד שיכול לעבוד בצורה מוכחת הרבה זמן עם הסוללה בצורה טובה. 4. קל משקל - רצוי באיזור ה2 ק"ג. 5. אמינות אמינות אמינות - נייד עם אחריות טובה וארוכה ואחד שאני לא אצטרך להתעסק בחלק פלסטיק שנשבר בו או בחיבור USB שלא עובד. צריך גם צורב DVD, מצלמה וBT זה יתרון אבל בהחלט לא חובה. לגבי מערכת הפעלה, אם מתאפשר לא לשים מערכת הפעלה ושהמפרט יהיה יותר טוב …

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by naom,

שלום, לאחרונה המחשב נכבה תוך כדי עבודה, וללא כל התרעה מוקדמת, בעיקר כאשר הוא מחובר לחשמל (אך לא רק). הרבה פעמים לאחר שזה קורה לא ניתן להפעיל את המחשב מחדש מייד לאחר מכן. הוא מתחיל לעלות ונתקע על מסך האתחול (מסך לבן שכתוב עליו בגדול "lenovo"). כשזה קורה כל שנותר לי לעשות הוא לכבות את המחשב ולנסות להדליק אותו לאחר זמן ולקוות שיידלק. לעיתים אני נדרשת להדליק אותו 3 - 4 פעמים ברציפות עד שהוא נדלק. למישהו יש אולי מושג באיזה בעיה מדובר? תודה מראש למשיבים

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by eity,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש skekch up8 autocad לצורכי עבודה(פרנסה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן.מסך 22, עכבר ,מקלדת,ורמקולים טובים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 bit…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים סרטים ושירים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי את זה אבל מחשב למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? black ops ,crysis,gta iv bad company 2 כל המשחקים שיצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by ישראל 1212,

שלום, נכנסתי לאתר של ksp ובחרתי את המפרט הבא: ברצוני לקבל חוות דעת עליו. המחשב מיועד לשמש משפחה. לא מתכוונים להריץ עליו משחקים כבדים ולא בטוח שאינטרנט. המחשב אמור להיות רלוונטי לארבע חמש שנים הקרובות. אשמח לדעת האם הגזמתי במפרט כי האמת שרציתי להגיע לגג 4000 כולל מסך. באיזה חלקים ניתן לחסוך ולהחליף לקצת פחות טובים או לאותה רמה במחיר זול יותר. מעבד אינטל: ‏Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: ‏Arctic Alpine 11 PLUS‎ לוחות אם למעבדי אינטל: ‏Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ זכרון: ‏G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 ‎ כרטיסי מסך: ‏Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX1…

13. Started by ofir667,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח של 5000-6000 ש"ח. אני רוצה שיהיה יחסית חזק שאוכל לשחק בו במשחקים כבדים (כמובן אני לא מצפה במחיר הזה שיהיה מטורף, אבל שיהיה מספיק טוב) ושיהיה אמין ופשוט טוב. אשמח אם תתנו לי המלצות על כמה מחשבים שבאים בחשבון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by aldema,

אני מחפש מחשב חדש AMD למשחקים שיהיה מינימום 3000 מגה הרץ וזיכרון 1024,לא צריך מארז כי אני כנראה יקח את הסופרנוס השחור מפנדה,חשוב גם שהוא יהיה סופר שקט,חוץ מזה פתוח להצעות בסביבות 5000 : מה אתם אומרים על המחשב של פנדה? מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-Pin) OEM Venice לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 זיכרון: Corsair 512MB PC 3200 C2.5 כונן קשיח: WD 200 JD 8M SATA 7200 RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III צורב דיוידי: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk גוף קירור: Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan מארז: Thermaltake Soprano VB1000BNS Black ספק כוח: Thermaltake 400Watt XP480 2 Fans

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by barakmitz,

שלום לאחרונה נתקלתי בסדרה ELITEBOOK של HP באתר שלהם, אבל לא ראיתי את הדגמים למכירה בשום מקום. כמו כן לא מצויין משקל ומחיר. איך המחשב הבא? האם מישהו מכיר אותו ויודע להשלים את החסר (משקל?מחיר?) האם הוא מומלץ יותר מסדרה כמו PAVILION DV-5? HP EliteBook 8530w http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/321957-321957-64295-3329741-3329741-3781677.html כמו כן איזה עוד דגמים בסדרה יכולים להתאים לסטודנטים?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by Rajko,

אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד לתכנות. 1) תקציב גמיש, אם תצליחו להשאר נגיד בסביבה של ה2500-3000 יהיה מעולה 2) ניתן לחרוג 3) המחשב מיועד לתכנות. איזה תוכנות? האמת שאין לי שום מושג. אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה וסייבר בקרוב אז מחשב שמתאים לתוכנות שעוסקות בזה. 4)עדיף שיהיה שקט, אבל כמובן לא קריטי 5) שיכלול מערכת הפעלה והכל. 6)אין העדפה לחנות ספציפית תודה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוף זה טוב אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, כול החדשים BF4 וכו'. ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כול החדשים(BF4 וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by jitz,

היי לפני כשבוע פתחתי פה הודעה ובה ביקשתי את עזרתכם בהרכבת מפרט.. התקציב שהגדרתי בשבוע שעבר עמד על 5-6k ללא כרטיס מסך, אז קודם כל - תודה על התגובות.. הן עזרו לי נורא "להתכוונן",... במהלך השבוע האחרון קראתי ביקורות והשוויתי תוצאות, והחלטתי שאין ברירה אלא לקנות גם כ. מסך.. כי עם AGP זה פשוט לא הולך... ואם בהתחלה חשבתי שאני לא אהיה מעוניין לעשות OC, יצא שאחרי שקראתי כל כך הרבה בנושא, החלטתי שבעצם... למה לא. ונראה לי שאני אעשה OC. בנוסף.. גם החלטתי להעלות את התקציב. להזכירכם, אני לא גיימר..., אבל בהחלט ניתן להגדיר אותי כמשתמש כבד... סביבות פיתוח לא קלילות בכלל, פוטושופ, המון אינטרנט, סרטים וכו'. אז זה פחות או יותר המפרט שאני אזמין.... אשמח לשמוע את דעתכם: מלוג'יק: 770…

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by stojakovic,

קיבלתי יד שנייה מחשב נייד hp elitebook 8460p. לא יודע מה היה הקטע שלו אבל הייתי חייב לפרמט אותו, מפה לשם התקנתי ווינדוס 7 אולטמייט 32 ביט (מקורי!) ועד פה הכל טוב ויפה.. עכשיו רציתי להתחיל להתקין את הדרייברים ומה שצריך והגעתי לכאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=il&prodNameId=5056945&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5056942&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4055 יש פה רשימה של 81 (!!!) תוכנות ודרייברים למחשב.. עכשיו ברור שאני לא מתכוון להתקין את כולם! אבל מה כן להתקין?! חיפשתי באינטרנט הרבה ובאמת לא מצאתי אפילו הסבר מה זה כל דבר/למה זה טוב... באמת שאני לא מבין מה הם חשבו לעצמם שהם ככה פשוט נותנים רשימה אי…

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by maor-a-,

שבוע טוב אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3500 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לקבלה/שליחת מיילים ועבודות אופיס

21. Started by Lechen Diakover,

היי בסוף ביטלתי את הזמנת הזןבווק מחו''ל, בגלל שלא היה אחריות. סוף שנה קרבה ויש בלאק פריידי, לא בטוח כמה יהיה אפשר להשיג מחיר יותר טוב. זה דגם אחרון במלאי שלו. לאחרונה הצלחתי להשיג זןבווק אחרון ב-KSP בסניף באילת את הדגם הבא מחיר סופי של 3850, האם שוה? שימושים כבדים של מלא חלונות פתוחים, אקסל, עובד 70 אחוז בבית 30 אחוז בבתי קפה חשוב שהכל ירוץ אז הלכתי על 16GB וקראתי על ה-AMD שהוא עדיף אשמח לחות דעת תודה UM425 Up to Ryzen™ 7 4700U AMD Mobile Processor 16GB מסך 14 https://www.asus.com/Laptops/For-Home/All-series/ZenBook-14-UM425/

22. Started by Lotar_88,

צריך מעבד לוח זיכרון דיסק קשיח כ.מסך כונן קומבו מקלדת + עכבר ורמקולים ללא מסך אהה וכמובן מארז המחשב מיועד למשחקים !!!! תודה לכול העוזרים Lotar_88

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA דגם SAO50-109 (אני חושב): Intel®Centrino mobile technology, mobile intel pentium m 725 250mb+250mb (ביחד 500mb זיכרון) intel Extreme Graphics 2 for Mobile (אני חושב שזה השם) דיסק קשיח 40GB (4200 RPM) מסך XGP 15 TFT SCREEN DVD/CD-RW COMBODRIVE 56K MODEM/LAN WIRELESS LAN (802.11B/G) 1.מה דעתכם על המחשב? 2.האם אפשר לשדרג במחשב זה? 3.אם אפשר והאם צריך לשדרג, מה אתה ממליצים לשדרג?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by iib,

שלום חברי HWzone נכבדים. זקוק לעזרתכם. אני זקוק למפרט שמיועד לעבודת Photoshop וישומים משרדיים אחרים באופן בלעדי. לא למשחקים לא לאובקלוקינג או שום דבר אחר. לא נדרש כרטיס מסך בעל אי-אלו יכולות מדהימות בגלל שכל הישומים לא משתמשים בתלת מימד. כרטיס MX יספיק כמה שיותר זול אבל מחברה שאין לה בעיות עם איכות תמונה. זה כן חשוב. מפרט מבוסס פנטיום 4. מסך 19' - לא משהו יקר, אבל משהו שניתן לעבוד זמן רב עליו והוא נעים לעיין. זיכרון 512Mb. כרטיס רשת חובה. אין צורך בשום דבר נוסף פרט למארז. עדיף מארז Midi. תקציב - 5500. תודה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  25. זה המפרט שנראה לי שאני הולך להזמין, אשמח לשמוע הערות/תגובות מעבד AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX VENICE לוח אם מדגם INFINITY NF4 ULTRA מבית DFI 2XDDR 512 mb 3200 PC400 GEIL כרטיס מסך מדגם X800GTO2 256MB מבית SAPPHIRE דיסק קשיח SATA II 80GIGA מבית HITACHI מארז מדגם Soprano מבית Thermaltake ספק כוח למארז Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN דגם W0069 מאוורר למעבדי AMD מדגם Igloo 7300 Light מבית GLACIALTECH

• 9 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים