ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שימושים: סרטים ,מוזיקה בעיקר בנוסף יחובר אליו WII ע"י MII FLAT , וגויסטיק (XARCADE או HORI ) מסך " פלזמה סמסונג 720P רשת: בהתחלה כבל רשת רגיל ובעתיד שיירדו מחירי הN גם כרטיס רשת אלחוטיPCI רצוי שיהיה שקט אבל לא קריטי לא יהיה דלוק 24/7 ומחיבור המחשב שבמפרט שלי לא הפריע לי הרעש עדיף הכל מחנות אחת (לא SKYPC ולא IVORY ולא ZED , ניסיון אישי ) ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי עדיף COMBO עם TRACKBALL אלחוטי חשוב שבלוח אם יהיה ESATA , יציאת קול COAX או דיגיטלית בתודה מראש מפרט לדוגמא:AMD Athlon 2 X4 620 2.6Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1276 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם שוב. לפני כשבוע המלצתם לי כאן על מחשב לעסק, קניתי אותו ואני מרוצה מאוד, תודה רבה שוב! כעת אני מחפש מחשב לבית. דרישות: 1. הפעלת סרטי HD+DTS בלוריי מלאים. 2. הפעלת משחקים שיוצאים כיום+שייצאו בעתיד+הפעלת משחקים שיש להם סראונד 5.1 . 3. כרטיס קול שמוציא 7.1 עם חיבורים דיגטלים: COAX ו-OPTICAL (שתהיה לו אופציה גם ל5.1 עם החיבורים הללו) כדי שיתחבר לרמקולים לוג'יטקZ-5500 4. מעבד Intel i7 (לא יודע איזה בדיוק) 5. מאווררים וגופי קירור חזקים, הבנתי שזה דבר ממש חשוב. 6. שהמחשב יהיה שקט ולא יעשה רעשים. 7. מארז טוב אבל בלי הרבה אורות (כדי שלא יפריע כשרואים סרט וכו' ), ושיהיה כמה שיותר קטן (לא אם זה בא על חשבון האיוורור והקירור). 8. חיבור HDMI לטלוויזיה 26/32 אינטש ב…
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בנסיוני לבנות מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, קיבלתי מס הצעות למפרטים אלו הפרטים שפרסמתי: אני סטודנטית לתקשורת חזותית,מתמחה בתחום של מדיה-וידאו-אנמציה,עובדת על תוכנות כמו מאיה,אפטר אפקטס, פרמייר, בד"כ מתעסקת עם קבצי וידאו כבדים, ולכן המחשב הוא לא סתם בשביל עריכה גרפית אלא קצת יותר, אני רוצה מחשב אמין שלא יקרוס אחרי כל רינדור, כי הוא ישמש אותי גם לאחר הלימודים לעבודות פרילנס. 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת , רמקולים, צורב,DVD 4.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית גבוהה בקשר לפרטים שהשמטתי: OC- מיותר אני גם כ…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש לי DELL INSPIRON 1525. חיברתי אותו לכבל HDMI לטלוזיה - יש לי תמונה אבל לא SOUND. בדקתי הגדרות הוא רושם שחסרה לי הגדרה של SIGMATEL HD AUDIO . הורדת דרייבר מתאים מהאתר של דל ועדיין הוא לא מוגדר. מישהו יודע מה הבעיה ? גיל
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים כבדים,XP ועבודה משרדית רגילה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.קונים מסך חדש 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מקלדת+עכבר+מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?רמקולים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- ע…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
1)האם זה נכון שמסך 15.4 עם רזולוציה של ( 1280x800) יציג בפועל שטח מסך זהה לזה של 13 אינץ'? 2)האם יש הבדל גדול בין רזולוציית ( 1280x800) ל1366X768 - האם השיפור הוא משמעותי לצפיה בסרטים? 3) האם רזולוציה של 1440X990 מהווה שידרוג משמעותי ושווה השקעה לצפיה בסרטים?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray 1 695 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a 1 430 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 190 כרטיסי מסך GIGABYTE כמות מחיר סה"כ HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 580 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS 1 210 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 מארזים CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 1 190 ספקי כוח Ener…
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים. אני לא צריך איזה משהו מטורף.זה לא יהיה למשחקים. תקציב נגיד עד 2500 +- רוצה משהו אמין שיחזיק לי להרבה זמן תודה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם יש לי ויזה בין לאומית אז אפשר לקנות באתר שלהם?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה, אבל מכיוון שזה קשור למחשב נייד חשבתי שאולי זה מקום ראוי אני שוקל לקנות צורב נייד למחשב נטבוק. אני מכיר מנסיון שרוב הכוננים בשוק הם כוננים "רגילים", כונים בעלי מגש נפתח - עליו מניחים את הדיסק וסוגרים פנימה ישנם כוננים מיוחדים הנקראים "Slot load", כאשר הכוונה היא שאין מגש והדיסק נטען דרך חריץ (סלוט) בדופן הכונן (בדומה לרדיו ברכב) היתרון של כונן כזה מבחינתי הוא שהוא פחות פגיע מכונן רגיל כי אין לו חלקים שיוצאים החוצה ויכולים להשבר. האם משהו מכיר מנסיון או מידע - תקלות שיש לכוננים מהסוג הזה? חוות דעת תתקבל בשמחה!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
זהו הוחלט על מחשב חדש הE6300 הישן וה8800GT עוברים לאחי ואני בכיוון של מחשב חדש אני מנסה להכניס בתקציב I5 וDDR3 יש לי מסך 22" (1650x1050) אני לא מתכוון לבצע OC שיהיה שקט נורמלי...הכי שקט שאפשרי בתקציב ושלא יפריע לחלקים האחרים.. אגב, ההארדדיסק צריך להיות הכי קטן שיש (160GB של סמסונג) כי הוא ילך לאח שלי ואני אקבל את ה160+320 שיש לי על המחשב הקיים אני גם צריך כרטיס מסך חזק על מנת להריץ את FSX (סימולטור טיסה די כבד) בצורה טובה אין צורך בציוד היקפי , חוץ מצורב זול שיכנס למחשב של אחי או שיהיה כבר שלי.. בניתי אחד משלי מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪520 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הזה ומאז שהתקנתי עליו XP(הוא הגיע עם VISTA) אני לא יכול להפעיל את הבלוטוס שלי הוא טוען שלא קיים DEVICE כזה למרות שהתקנתי DRIVER שהרדתי מהאתר הראשי שלהם למה זה ואך אני גורם למחשב לזהות אותו?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ₪345 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-ES2C ₪266 זיכרון: [..] PATRIOT 2048MB (2048X1) DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 ₪160 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] COMPUCASE 6T10 +HEC 300W ₪235 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 NCQ - ST3250318AS ₪215 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪1340 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם יוכל לסחוב גם תוספת כרטיס 6600U במקרה הצורך? תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד מעט ועובר מהבית אז אני צריך לקנות מחשב נייד שאני צריך לצרכים הבאים: עבודה שוטפת בוינדוס אופיס אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) סרטים HD יותר מ 4 ג'יגה מוזיקה ריבוי פעולות בו זמנית שני מסמכי וורד ואקסל פתוחים בזמן זה גם עוד 10 אתרים עולים ובנוסף על זה מוזיקה מאייטונס זה בערך השימוש שלי במחשב איך המחשב הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm סוללה וניידות פחות חשובים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום המפרט הבא כבר אצלי בבית ורק רציתי לדעת אם הוא בסדר, אבא שלי הצליח להשיג הנחה מאיזה חבר, לגבי הכרטיס המסך קניתי בכוונה כדי לשדרג עוד איזה 4 חודשים. מעבד: Core I5 זכרון: 6GB\1333MHZ\9CL\kingstone כרטיס מסף: 250GTS מסך: LG24'\1920X1080 לוח אם: intel DP55WB מארז: NZXT template ספק: huntkey550W לגבי הספק אני חושב שנאי הולך להחליף אותו ככי בזמן האחרון התחילו להיות לי הפסקות חשמל ריגעיות בחדר פתאום באמצע משחק מפסיק לעבוד הרסאונד ונעצר המשחק באמצע, קיצר נראלי אני מחליף ספק.. המפרט הזה יחסית טוב, תגידו לי גם אם כדאי להחליף את הספק או להישאר איתו עד שהוא יהרס לגמרי למרות שהוא דיי חדש, לגבי הכרטיס מסך אני אקנה אחד יותר טוב עוד איזה 3-4 חודשים שהמחירים יהיו סבירים.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט , מוזיקה וקצת סרטים. גודל 15.4 - 15.6. תקציב 2300-2600 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך מפרט מחשב רצוי עם מארז שוכב, HTPC שיריץ סרטי 1080P חלק. אין לי מושג מה לקחת, אני לא צריך ציוד היקפי. ולא צריך כרטיס טלוויזייה, אני צריך חיבור HD בכרטיס מסך שיוציא גם קול. אריאל
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מחשב שאמור לשרת עמדת פיתוח, מחשב חזק שידע להתמודד עם כמה וכמה אפליקציות כבדות במקביל. visual studio sqlserver photoshop ועוד כמה אופיסים, באופן מקביל, ועבודה גם כן עם קבצים גדולים מאוד. לגבי החומרה המליצו לי על: עבד Core 2 Duo 2 זיכרון פנימי 4GB כרטיס מסך מובנה 128 דיסק קשיח 250GB 7200 RPM מקשרת לדיון בפורום תכנות בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=831&msgid=134677169 חשוב לי לציין כמה דברים: 1. רוב הזמן המחשב יתחבר למסך אחד (עדיפות ל-2) מקלדת ועכבר חיצוניים. 2. עדיף פורמט יותר קטן כי כמו שפרטתי ב-1 זמן הניידות זניח. 3. זמני עבודה מאוד ארוכים לעיתים, צריך מחשב עם "נסיון" לעבודה בטווחים של 15-18 שעות ברצפות. 4. בניגוד לכמה עמדות בשרשור המצו…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם משתלם/יש צורך לשדרג כרגע המפרט שברשותי ? אם כן במה? האם הייתם מחליפים את המערכת לI5 ? או שבעצם המערכת כרגע מספיק טובה ועדיף יהיה להמתין עוד כשנה בערך ולהחליף את כל המערכת כולה. המחשב בערך בן שנה וחצי ומטרתו העיקרית משחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לידידה שלי להלן הדברים ש"חשובים" שיהיו: מסך: 15.4 ומעלה (בהתחלה חשבנו על 17 אינצ' אבל משום מה אלה ניהיו פחות נפוצים ויותר יקרים עם השנים) מעבד: T6500 ומעלה יהיה מעולה איחסון: 320 ומעלה כרטיס מסך: פה יש קצת בעיה, משהו הזוי של INTEL ממש לא בא בחשבון, היא צריכה כרטיס מסך איכותי שיריץ את כל מה שהיא צריכה באיכות סבירה. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקינים WINDOWS XP על מחשב של אפל עם מערכת הפעלה של מקניטוש? אשמח אם תעזרו..
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
בתקציב מוגבל יחסית של עד 5K, אני מעוניין לשחק בשמחקים הכי חדשים. כדי לחסוף חשבתי ללכת על מעבד ולוח ישנים יחסית: Q9550 ולוח פשוט ללא OC עם זיכרון DDR2. ואת רוב התקציב להשקיע בכרטיס חזק כמו ה- HD 5850. מה דעתכם ? האם עדיף ללכת על COREI7 שיאפשר DDR3 ולהתפשר על כרטיס מסך כמו GTX 275 ?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מגיע אלינו קרוב משפחה מחול (מקום שבו דברים כאלה לא זמינים) ורוצה לקנות סוללות להחלפה למחשב נייד המחשב fujitsu siemens lifebook t4220 סוללה ראשית fpcbp155 סוללה משנית (נראה כמו אחת שנכנסת במקום הסידירום) s26391-f405-l200 רוצים מחיר נמוך ככל האפשר וחלקים מקוריים חדשים שיחזיקו מעמד לאורך זמן. אין דרישות גבוהות לאחריות כי הוא כנראה לא יוכל לממש אותה מאיפה שהוא יהיה מאיפה משיגים את זה בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקציב הוא 2700 אבל אפשר חריגה עד 500 ש"ח. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. שיהיה מחשב שקט אבל לא חייב שקט במיוחד. אני מעוניין שהמעבד יהיה Quad.
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-