עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kikkler,

היי, אני מחפש המלצה לנייד עסקי, התקציב הינו 500$ לקניה באמריקה נדרשת אחריות שתכובד בארץ השימושים הם בעיקר עבודה משרדית, לא מתוכננים משחקים/סרטים גודל מסך רצוי 14.1 עם רזולוציה גבוהה (1400x900), עדיפות למסך מט עדיפות ל- 4gb ram, כונן שמן וצורב dvd אשמח לשמוע המלצות תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by Muadib,

אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Roenix,

לאחרונה בקשו ממני המלצה למחשב נייד. לאחר בדיקה קלה הבנתי שאין לי שום מושג בנושא ושהידע שלי מתחום המחשבים הנייחים לא ממש רלוונטי. זאת הסיבה שאני פותח את השרשור. המחשב חייב להיות בצבע לבן. הוא ישמש בעיקר לעבודה עם יישומי אופיס אבל גם לצפיה בסרטי 720p ממוצעים. יציאת HDMI תהיה יתרון אבל VGA בהחלט תספיק. 2GB RAM 250GB לפחות גודל המסך חייב להיות "15.4 ומעלה והרזולוציה הטבעית לא גבוהה מ1366X768 שלט מדיה רחוק כלול יהיה נחמד אבל לא הכרחי. אשמח להוסיף כל פרט שלא צוין. תודה רבה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. שלום חברים, חיכיתי מספר חודשים עם הרכישה כיוון שקיוויתי שה-ION יציל אותי (בגלל יכולת לנגן סרטי HD שחשובה לי מאוד לחיבור למערכת). הבעיה היא שעכשיו כשיש את ה-311 בבאג, והמחיר הוא פשוט שחיטה. 2600 שקלים למחשב שעולה בחול 450$ (400$ באתר של HP). אז אומנם אני אחכה כנראה עוד שבוע-שבועיים לראות מה יקרה והאם יהיו דגמים נוספים במחירים הגיוניים יותר ביחס לתמורה, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מהן האפשרויות שלי במידה וה-ION למיניהם יהיו בארץ יקרים יותר מדיי (לטעמי כמובן). לצערי אין לי כרגע מישהו להביא איתו מחו"ל, ומשלוח + מיסים לא בטוח יהיה משתלם בגלל המחסור באחריות מקומית. הדרישות שלי מהמחשב הן: - חיבור HDMI או DVI לחיבור למקרן - חיבר COAX או TOSLINK (לא משנה אם זה דרך מתאם) שיוציא לי AC…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Adir.,

מה התקציב המקסימלי? 4 אלף ש"ח. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים גדולים וחדשים, סרטים באיכות גבוהה, קידוד סרטים וכד'. האם יש צורך בציוד היקפי? הכל חוץ ממסך. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא ממש קריטי, שיהיה קירור טוב עבור OC איכותי. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? כן, מתוכנן OC ואני יודע לבצע בעצמי. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת, רצוי באיזור ב"ש. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כן, FIREWIRE. תודה. ד"א זה בשביל חבר ככה שאם יהיו לכם שאלות/ הערות או כל דבר תרשמו פה ואני אשאל אותו ואחזיר לכם תשובה.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by pet4a,

אשמח אם משהו יפנה אותי למקום המתאים באתר של לנובו לא מצאתי כלום... אולי יש כלי שיכול בדוק את תאימות החומרה לחלונות 7? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. חוות דעת לגבי המחשב הבא : שישמש למשחקים כגון cod , fifa , need for speed .... מעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel P43 LGA775 זיכרון G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MH Kingston /OCZ/ HD WD \Seagate 500GB 7200RPM 16MB SATA2 כרטיס מסך Gigabyte George 9600GT 512MB DDR3 מארז + ספק COMPUCASE 6C28 +Hec 400W Vn PSU תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by crip,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא משקיע 2500 שקל. הוא גר 2מטר מksp אז הוא רוצה גם לקנות משם. לא צריך אביזרים נלווים אבל לכלול צורב ובלי קירור למעבד הוא רוצה תרגיל של אינטל. תודה מראש לעוזרים.

9. יש לי לפטופ של לנובו מסוג N-100 עם מערכת הפעלה XP היום בלי הזהרה המקלדת של המחשב החליטה להשתגע כל המקשים לא מגיבים ושאני מנסה לכתוב בוורד או notpad מופיעות אותיות רנדומליות, או שאות מסוימת נתקעת יש למישהו רעיון אם זה בעית חומרה או תוכנה ואם פירמוט המחשב יעזור? תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by david86,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט משחקים קלים * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר טוב אורך סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו} לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? צריך * האם נדרשת אחריות בינלא ומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell Gigabyte Lenovo hp toshiba acer אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4 שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום =] אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי, פרטים: תקציב מקסימלי: 3000 ש"ח, אפשר לעלות בתקציב במידה וזה ממש קריטי. מטרות השימוש למחשב: משחקים וצפייה בסרטים, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1024 על 768 פיקסלים. מפרט נוכחי: (צולם בתוכנה אוורסט אולטימייט) חלק 1: http://eliad.org/viewer.php?id=1255863639.jpg || חלק 2: http://eliad.org/viewer.php?id=1255809223.jpg || חלק 3: http://eliad.org/viewer.php?id=1255834895.jpg רמת השקט: 5, לא כ"כ קריטי לי השקט.. כמובן שלא יהיה רועש כמו טרקטור במרכז עזה, שיהיה משהו בסדר.. אוברקלוק: לא יודע לבצע בעצמי, ואם מומלץ אז מעוניין לעשות.. חנות רצויה/עיר מגורים: יש סניף של KSP.co.il (קישור לעמוד החלקים שלהם: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=bee…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by The Ball,

המחשב מיועד לאבא שלי, וזה המפרט: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz Box, יחידות 1 ₪606 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=926 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 ₪369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1045 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 GigaByte GeForce 8400GS 256mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪168 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=128 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 CompuCase 6A19B black + 300 Watt, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=100 זיכרון Hynix 1GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ₪1…

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by udimagen,

שלום לכולם! אני חופר פה בפורום כבר שבוע וזה המפרט שהגעתי אליו פחות או יותר. אשמח להערות ודעות... Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח Gigabyte GA-P55-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55UD4 995 ש"ח Scythe Katana 3 Cpu Cooler LGA1366 AM3 Model SCKTN3000 150 ש"ח OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K 585 ש"ח Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 450 ש"ח Gigabyte nVidia Geforce GTS250 1GB DDR3 GV-N250OC-1GI Zalman OC Model 952002/N250OC1GI 735 ש"ח LG GH22LP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 LigntScribe Black Retail 165 ש"ח …

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by Cucilida123,

אהלן. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד, אך לא מבין דבר בעניין. התקציב הינו 3000-4000 ש"ח. השימושים הם בעיקר משחקים(לא נורא כבדים- מנוע סורס בעיקר), אינטרנט ומעט סרטים. המחשב יהיה גם בבית וגם בעבודה- לא חייב להיות קל. סוללה- לא קריטי שתהיה חזקה, מכיוון שיהיו שקעים איפה שיהיה הנייד. HD- לפחות 320. מסך- יהיה נחמד אם יהיה גדול.

15. Started by מאיה גרינברג,

המפרט : E7500 TRAY FSB-1066 AC ALPINE PRO-7 - שווה להשקיע עוד כמה גרושים ולקחת AC FREEZE 130W ? ולמרות שהמעבד רק 65W ? GIGABYTE GA-GA-P31-ES3G - מבאס אותי הלוח הוא ישן תומך רק 4GB PCIE1 2XDDR2 ממש עלוב . SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE HD4670-ZALMAN הכרטיס מסך הזה שווה משהו ? הוא יריץ FIFA ? CALL OF DUTY ? נורמלי ? WD 1TB SATA@ 32MB DVDRW LG X 22 TT WING RS 100 - מתלבטת אם לקחת את ה TT M5 הוא קצת מכוער אבל אמרו לי שהוא טוב יותר . TT 500W אינטרנט ושיתוף קבצים + משחקים רמה בינונית . איך יכול להיות שמפרט כל כך עלוב ופשוט עולה 2500 שקל ? אני חושבת לערוק ל AMD המחירים של אינטל מעצבנים אותי.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by moonzbang,

שלום רב אני מעוניין במחשב ל עבודה משרדית סרטים אימול עבודה בפוטושופ באופן חובבני , מעט משחקים אבל שיעבדו בצורה חלקה. כנראה יהיה אובר קלוק אבל לא בשנה הראשונה לאור הגסיסה של המחשב הישן אני צריך מחשב חדש אז ככה יש לי מסך 17 אינטש כ.מסך ( g.force 8600) צורב ורמקולים אני זקוק לשאר וירקות אם זה יהיה הסכום המלא (2800 -/+) חשבתי על מארז cm 690 ספק Sea Sonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail מחשב שלא ידרוש שידרוג רציני ב 3 שנים הבאות ובכל שאר בירקות צריך עזרה האם שווה להשיקע במחשב חזק עכשיו לאור העובדה שהשידרוג ל מעבדים חדשים תומחים בתושבות חדשות לכן ......... לקחת משהו זול ומאוחר יותר ולהשקיע בשילוש הקדוש ??? ממש בהיתלבטות מקווה שתעזרו לי לבנות 2 מפרטי…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. שלום, אשמח בעזרה למפרט שיתאים לתוכנה גרפית NX (דומה לסוליד וורקס), אינטרנט וOFFICE וצפייה בסרטים במסך (אשמח אם תהיה אפשרות לחבר לטלוויזיה-לא חובה). יש לי העדפה למעבד של Intel אבל אני לא פוסל כלום. מבחינת התוכנה הגרפית אין שום יתרון לארבע ליבות כיוון שהיא לא מסוגלת לנצל זאת. מסך: חשבתי על 24'' עם ניגודיות של 50000:1 שעולה 1029 שח: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2494LW~9~0.htm כך שנשאר פחות או יותר 3.5K. לגבי המחשב, אני זקוק ל 4GB זכרון ודיסק קשיח של 500GB לפחות. לגבי כרטיס מסך - אין לי מושג מה מתאים. לא נראה לי שאני צריך משהו יקר. אני גר במקום חם מאד ומלא באבק כך שקירור חשוב לי מאד. אנ אצטרך קירור למעבד וכן מארז עם 3 מאווררים טובים - אם יש צורך בתוספת קלה בעק…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, כפי שרשמתי בכותרת, אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא לגמרי סגור מה יהיה המפרט הכי טוב. אשמח אם תעזרו לי תקציב- עדיין לא הגדרתי אותו, בעיקר כי אני לא אוהב להגביל את עצמי ואז אני מתפשר על משהו שאני פחות נהנה ממנו. סיבה נוספת היא שאני סטודנט ואין לי ממש כסף אבל אני אחסוך ובשביל זה צריך לדעת כמה צריך לחסוך מטרות המחשב- כפי שרשמתי, בעיקר משחקים. אני רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ בגרפיקה מקסימלית משחקים חדשים וגם משחקים שייצאו שנה הבאה, ושבאופן כללי יספיק לצרכי הגיימינג שלי לכמה שנים. משחקים ספציפיים- crysis (כן לא שיחקתי בו), Dragon Age Origins, Diablo 3, Starcraft 2. למרות שאני בטוח שכל מחשב שיוכל להריץ את קרייסיס חלק על גרפיקה מלאה יוכל להריץ כל דבר כמו כן אני א…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. צריך המצלצה בבניית מחשב עד 2500 ש"ח ללא ציוד הקפי למשחקים call od dute fifa , need for speed ,GTA vice cit וכו.... המחשב ביתן היתר ישמש לגלישה באינטרנט לימודים ועבודה משרדית תודה,

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by efialon,

השימושים העיקריים יהיו אופיס ואינטרנט, מעט מאוד משחקים, מי שיעבור בעיקר על המחשב תיהייה סבתא שלי. יש צורך בציוד היקפי ובמסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. 1. הדרישות הן: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אינטרנט, word), רצוי שיוכל להריץ משחקים קלים. גודל המסך: 15" ומעלה. כרטיס מסך: מעדיף שלא יהיה מובנה. משקל רצוי: פחות מ-7 ליברות. זמן סוללה נדרש: לפחות 3 שעות עבודה רצופות. יציאות מיוחדות: HDMI (לא נורא אם אין). בלוטות':יכול להיות נחמד, אך אין צורך מיוחד. כונן קשיח: לפחות GB250. זיכרון: GB2 DDR3 לפחות. צורב DVD: חייב. אחריות בינלאומית: בהחלט רצויה. לפחות שתהיה חברה מייצגת בארץ המספקת תמיכה. חברות מועדפות: dell, toshiba, lenovo, asus. חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר (מעבד וזיכרון), גם אם זה עולה על חשבון כרטיס המסך. 2. האם כדאי לחכות לחידושים כלשהם היוצאים בקרוב? 3. באתר של טושיבה, במדור ה-satellite, אצל חלק מהסדרות (למשל http://laptops.t…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. אהלן בת דודה שלי בשעה טובה התקבלה לאוניברסיטה והמשפחה רוצה לקנות לה לפטופ, לא צריך משהו מטורף, לעבודה בסיסית, אופיס אינטרנט וכ'ו, כמובן חשוב שתיהיה קישוריות מצלמה וכל הפיצרים הנ"ל . אשמח לקבל המלצות על ניידית במחיר הנ"ל , כמו כן גם איפה ניתן לקנות ולהתרשם, אני חיפאי. תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם. אני כרגע מחפש נייד בתקציב של 3-3.8K, הצרכים שלי אינם גבוהים במיוחד. המחשב לא מיועד למשחקים שימושים עיקריים: עיצוב בPhotoshop, ברז' סטנדרטיות, כמעט לא משתמש בפילטרים תכנות (תוכנות קלילות ביותר) הפעלת תוכנות ביתיות כגון Office מה אני מחפש במחשב שיריץ את המעט שביקשתי. מסך לפחות 13" עדיף יותר גדול (לא נוח לי עם קטן). מה שבעיקר חשוב לי זה שיהיה קל. אני מודע לכך שככל שהמסך יותר גדול המשקל עולה, אך לעתים ישנם הפרשים של חצי קילו בין מחשבים בגדלים זהים. חשבתי על הVostro 1014 שנראה לי פשוט מחשב מעולה לצרכים שלי, קליק, סלולת 6 תאים, מסך 14" ואחריות ל3 שנים. ראיתי אותו כאן במחיר זול יחסית: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=4398 מה דעתכם עליו? תודה וסליחה על החפירה, ש…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by cobmetal,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים , מארצות הברית , בטווח מחירים עד 700$ . תודה !

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. Started by x-filer,

מתכוון לבצע רכישה של מחשב אשר מיועד למשחקים ברמת הרצה טובה+ ואינטרנט סרטים ושימושי אופיס להלן המפרט שנבנה עד כה: מעבד : ‏Phenom II x3 Tripple-Core 720 או intel e8400 (קיימת התלבטות) קירור למעבד :ocz vendeta 2 (חשוב לי שיהיה שקט וטוב) לוח אם: ‏MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset (ואם אפשר יותר פשוט באיכות טובה אין לי צורך בפיצ'רים מיותרים) זכרונות: ‏2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel‎ כרטיס מסך: ATI 4890 או gtx 275 דיסק קשיח: ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS‎ (או 16m cache האם קיים הבדל??) צורב: samsung ‏SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata‎ מארז : antec 300 (גם פה ניסיתי לשים דגש על מארז איכותי ומאוור היטב ושקט ספק כוח:‏Corsair ‏HX 450W Active PFC 12cm Fan…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.