ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בגדול זו כל השאלה שלי. קניתי מחשב נייד עם AMD Turion 64 X2 Mobile והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה לבין המעבד השני של AMD. ובכלל, הוא כל-כך שונה מה INTEL Core 2 Duo? בתודה מראש, שבוע טוב. דימה.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המחשב הזה יוצא לי 4600 ש"ח מינימום בכל חנות אחרת וכאן הוא עולה 3800 זה אפשרי? או שזה איזה שוג של מרמה או משהו? מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W לוח אם אינטל מקורי-INTEL P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 DUO E-6600 CONROEלכתבה על המעבד לחץ כאן! 2048MB DDRII 800MHZ קינגסטוןGo ATI RX1950GT 512M-DDR 3/DVI/HDTV PCX(זיכרון 512M מלא על הכרטיס) דיסק קשיח - 500GB SATA II כונן-DVDRW X18 NEC/SAMSUNG מקלדת אינטרנט+ע.אופטי
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 1,457.03 Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [A64/DDR] 611.95 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 501.49 Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory 695.10 Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card 1,564.18 Thermaltake TT360AD Power Supply 360W, 1 fan 272.69 בסביבות ה 5000 שקל למטרת משחקים מה אתם אומרים על הזכרון ועל הספק כוח ? ובכלל
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן הרכבתי מפרט לתחנת עבודה ומשחקים ורציתי לקבל חוות דעת... הרכבתי את המפרט בTMS ורציתי לדעת אם זו חנות טובה אם למישהו יש ניסיון איתם. אשמח להערות המלצות וכו... השארתי אפשרות לעוד כרטיס מסך אם ארצה בהמשך. הנה המפרט: מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 מחיר: ₪1410 לוח אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 מחיר: ₪736 מארז: Cougar Panzer Mid Tower Gaming Case + MF700MS כמות: 1 מחיר: ₪661 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 2 מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב ב5000 ש"ח זה כדאי? זה p4 /256/20GB/
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות-דעת למפרט שהרכבתי עבור מכונת לינוקס. ייעוד עיקרי: התקנת מספר הפצות לינוקס 64 ביט ותכנות (הרכיבים צריכים להתאים להפצות לינוקס 64 ביט, להתאים למארז שציינתי, ולצרוך כמה שפחות חשמל). אני רוצה לקנות את המחשב מורכב מחנות אחת. Case ANTEC NSK1380 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2759 520 ש"ח MoBo GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2980 310 ש"ח או GIGABYTE GA-M68SM-S2L http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=572 285 ש"ח CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3277 370 ש"ח CPU Cooler COOLER MASTER HYPER TX CP…
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
אין צורך במסך ואין צורך בצורב DVD בבקשה לכלול X800 GT בהצעה תודה! קונה מחשב חדש בגלל זה (גם ככה רציתי לשדרג) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136830.0 אני רק מפחד שלא ישרף לי שוב המחשב עם האל פסק מה יכולה להיות הבעיה
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחשב לא לגיימרים יחד עם זה חשוב שיוכל לעבוד מולטי טסקינג בצורה טובה (כמה אקספלוררים + כרומואים +OUTLOOK ) בבת אחת משלוחים להרבה אנשים בפייסבוק פוטו שופ תוכנות להקלטת VOICE ולעריכת וידאו או VOICE בסיסי .(לא קריטי כרגע יכול לקבל שדרוג בעתיד ) מחשב שפתוח רוב היום ברצף . מה המפרט המומלץ? רמי
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום (לא באתר), חיכיתי לירידת המחירים, ורציתי את עזרתכם בנושא. אז ככה. המחשב הוא למשחקים חדשים, אבל גם לתוכנות עריכת אודיו כבדות. בגלל זה אני מתלבט בין 2 שילובים. או אינטל6600 עם נוידיה8600גטס, או 6420 עם 8800גטס320. בלי ציוד הקפי, רק לוח, מעבד, זכרון, הארד, כ.מסך, ומארז+ספק. כל זה עד 5000 עם אפשרות לחריגה של עד 500. חוץ מזה, אני צריך מסך לסידי, 17-19' בתציב של 1000-1500 שח. כ.מסך נוסף, agp למחשב הישן שלי, כדי שלפחות יריץ משחקים אחרונים, בכ500שח. ואחרון חביב, ציוד לרשת אלחוטית. ראוטר וכ.רשת אלחוטי (אגב, מספיק 1? או שצריך ל2 המחשבים? לראוטר האלחוטי יש גם אפשרות לחיבור חוטי?). תודה מראש לכולם!
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי החליף מחשב נייד, והוא הציע לי לרכוש ממנו את הנייד הקודם שלו במחיר של 1,000 ש"ח. מדובר בDell Inspiron 6400 מעבד 2.16 2 GB RAM יש לו בטריה 6 תאים - אבל היא ממש גמורה ובסוף החיים שלה רציתי לקבל חוות דעת, ולשמוע קצת מה דעתכם. השימוש בו הולך להיות בעיקר סרטים אינטרנט ולעיתים תכנות תודה, לירן.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) 8 גיג'הב…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי אנשים, קיבלתי המלצות חמות על הפורום הזה מחבר שמאוד מרוצה ממחשב הגיימינג שהומלץ לו עליו. אשתדל לדבוק בפירוט שהוצע כאן אך כמובן אשמח לענות על עוד שאלות. הייתה לי יום הולדת לאחרונה והוריי מעוניינים לרכוש לי מחשב חדש בתקציב של כ2000-2500 ש"ח. עדיף לחסוך אם אפשר אבל אם ובמידת הצורך תציעו לי רכיבים שישתלם להשקיע בהם עוד כמה מאות שקלים, אני אשקיע אותם, מוכן להוסיף אפילו עוד 1000 ש"ח אם אראה שתהיה לכך השתלמות לטווח הארוך. אני משתמש במחשב לרוב בשביל עבודה ללימודים (אינטרנט וכתבן), גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ. מדי פעם אני משתמש בו גם לעריכת קבצי וידאו וסרטונים וייתכן שבעתיד אצטרך להשתמש בו לעריכת קבצי וידאו דו ממדיים בתוכנת פלאש ודומותיה. סך הכל, המחשב צריך לשאת…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לכן אני מתחיל לעבוד בקרוב. בכל מקרה, רציתי לקבוע תקציב יעד, אז רציתי לשאול- אני מעוניין לקנות מערכת חזקה למשחקים, שתוכל להפעיל את המשחקים היום על הגדרות גרפיות גבוהות, עם לוח אם שאוכל לשדרג בעתיד (לדוגמא, שיצאו כרטיסי הDX10), אני אשמח עם הלוח יכלול גם מערך AGP (ל7600GT, אני רוצה לקנות בינתיים כרטיס מסך למערכת הנוכחית שלי, שאוכל להנות ממשחקים עד השידרוג. וכדי שלא אצטרך לקנות כרטיס חדש לפני הDX10...), מישהו יכול לתת לי תקציב יעד למערכת כזו? אם תוכלו להוסיף מפרט זה יהיה נחמד. ועוד שאלה, כדאי לקנות בינתיים את ה7600GT? או לחסוך גם את הכסף הזה למערכת, כי יכול להיות שזה יקח כמה חודשים טובים עד שיהיה לי מספיק כסף למערכת חדשה... ואין לי סבלנות לחכו…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
עברתי באתר וראיתי את המפרט הזה של אחד המנהלים והוא ניראה לי מושלם רק להוסיף לו כרטיס מסך שיתאים לתקציב : תודה.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני עומד ללחוץ על הכפתור של הקניה, רק תאשרו לי את זה... המחשב מיועד למשחקים, ללא OC, ובעתיד לשדרוג של כרטיס המסך ל-DX10 עד 6000 מאושר?
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום... קניתי את המחשב לפני כ-ארבעה חודשים כנראה שהוא קיבל מכה אין לי מושג מה קרה לו התפוצץ המסך במחשב והוא קיבל שבר באמצע והתעקם המחשב מבחינת חומרה עובד אבל הוא לא שווה כלום רציתי לבקש המלצות על מעבדה באיזור ירושליים... ***דיברתי עם החברה והם אמרו לי ששבר לא כולל את האחריוןת של המחשב***
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם ... ברצוני לרכוש מחשב חדש בקרוב ! עכשיו אני רוצה להרכיב אותו כי אני קונה חלקים מכל מני חנויות בגלל שהדברים שאני רוצה אין אותם כולם בחנות אחת וזה מפוזר! השאלה שלי היא האם תהיה אחריות על החומרה ואם כן איך זה בדיוק הולך האחריות הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(WOW, SWTOR, BF3, Diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע. מתכנן לקנות led 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני אשמח מאוד אם תוכלו ליעץ לי לגבי המפרט הזה, להגיד לי מה ממולץ לשנות. אני יודע שמעבדי AMD יותר זולים מעט ואני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מעבד AMD ולוח אם תואם. תתציעו מה שאתם חושבים גם עם יש חריגה קלה כמו פה כי התקציב שלי הוא על 5K ש"ח. מעבד אינטל? P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 670 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 560 ש"ח זכרונות? DDR II 667 1GB Twinmos X 2 900 ש"ח כרטיסי מסך? eVGA 7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 1890 ש"ח דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB 390 ש"ח מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 ש"ח ספקי כוח? PSU 500W MAX (400W True) (24pin…
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחיר עד 3000 שקל, עדיף פחות. * מטרות המחשב? עריכת סאונד, יצירת מוזיקה, מחשב לסטודנט. * גודל המסך? לא כזה חשוב, 15.6" לרוב זולים יותר. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף 500G ומעלה. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב הכי מתאים שראיתי במחיר הזה זה ה IdeaPad G570 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=12401 מחיר נוח, מעבד חזק יחסית למחיר, דיסק קשיח גדול ו 4G זיכרון. יש אפשרויות שקרובות למחיר הזה וכוללות גם כרטיס קול טוב יותר מהפשוט שיש ב…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. תקציב מקסימאלי: 3,000 ש"ח ניצול תקציב: כולו. מידת חריגה: רק אם זה ממש שווה. שימושי המחשב: משחקים. * משחקים לדוגמא: Diablo 3, StarCraft II Heart of the sworm. * רזולוצייה: 1280 על 1024. * הגדרות גראפיות: גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול כונן קשיח וכונן אופטי. חשיבות השקט: 7-8. אובר-קלוק: ללא. אין צורך בתוכנות (גם לא מערכת הפעלה). דרושה הרכבה בחנות. קניה מחנויות באזור המרכז. בקשות מיוחדות: תמיכה ב-USB3. לשמור אפשרות להוספת כרטיס מסך וכרטיסי זיכרון. תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - אני עכשיו באמצע פרויקט שבו אני נדרש לספק 50 מחשבים לעבודה משרדית לארגון מסוים. התקציב הוא 3575 שקלים בדיוק, לאחר הורדת סכום מסוים בשביל תוכנה. אני כבר בניתי מפרט, אבל תמיד כדאי להתייעץ. רציתי לדעת מה החברים כאן בפורום יציעו לי. *(עדיף שיהיו מסכי LCD מהודרים לארגון ) בתודה, QTEC
-
- 14 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו בסגנון של GTA IV וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש לייגטרום ופוטושופ באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA iv -- GameTrailers -- Modern Warfare 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום.... אני מתכנן לקנות מחשב ליצירה(מוזיקה) ב6000 שקל.. עכשיו אני רוצה להשקיע גם בכרטיס קול איכותי עוד 1500 שקל השאלה שלי היא.. אני רוצה לקנות מחשב רגיל אז באו ואמרו לי אז תקנה כבר מחשב נייד טוב... אמרתי וואלה צודק אבל אני לא בטוח שהוא לצרכים שלי.. אז עכשיו אני שואל אותכם.. האם מחשב נייד יכול לסחוב תוכנות כבדות של מוזיקה? אני רציתי לקנות מעבד אייאמדי כפול ליבה.. אני מוכן להתפשר במחשב נייד באייאמדי משהו איכותי וטוב.. ברמה של האייאמדי3500+ בערך.. וזיכרון 1024.. מישהו יכול לבנות לי מפרט טוב במקרה ומחשב נייד יכול לעשות עבודה טובה כמו מחשב רגיל..? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-