ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני מתעניין לגבי רכישת מחשב נייד לעריכת וידאו, התקציב עד 12-13 אלף ש"ח בניתי לעצמי באתר של HP את המפרט הבא, דעתכם חשובה לי, האם בסכום הזה אוכל למצוא משהו יותר טוב? חברה יותר טובה? תודה. HDX18t series Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor T9900 (3.06 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) Memory 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) - For 1GB Nvidia GeForce GT 130M Hard drive 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card 1GB Nvidia GeForce GT 130M - For DDR3 Memory Display 18.4" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1920x1080p) Primary opt…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) 8 גיג'הב…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם: מטרות מחשב: לימודים. עבודה עם אופיס, תוכנות עריכה למיניהן וMATLAB. לדעתי לא מדובר על תוכנות כבדות גודל מסך: נראה לי ש-15.6" . קטן מדי לא חושב שנוח רזולוציה- אין לי מושג דרישות לאמצעי קלט- מקלדת עם NUMPAD , רצוי נוחה. מעניין שהעכבר יגיע עם "גלגלת" משקל- לא כבד כמובן . שיהיה נוח לסחוב איתי זמן סוללה ארוך - כן יציאות מיוחדות-אין לי מושג. במה הן יכולות לעזור לי? Bluetooth- לא חושב שיש צור כונן אופטי לדיסקים - כן תמיכה בתחנת עגינה- לא אחריות בינלאומית - אין צורך רישיון למערכת הפעלה- כן. רצוי ווינדוס 8 האם יש העדפה לחברה כלשהי ? לא תודה לעוזרים ! נ.ב- מקווה שיש מחשב טוב במחיר הזה. אם בעלויות האלה קשה למצוא מחשב טוב ואמין, בבקשה כתבו לי זאת
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הי, חבר שאל אותי על מחשב לעבודה מקצועית של עיצוב בsketchup בתקציב של עד 14 אלף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 14000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר Sketchup עם vray וphotoshop. מעט autocad. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש מחשב נייד פשוט ואני מתלבט בין השניים הבאים : http://www.circuitcity.com/rpsm/oid/136450/originURLEncoded/http%253A%252F%252Fwww.circuitcity.com%252Fccd%252Fcategory.do%253FcatOid%253D-12963%2526N%253D20012961%252B20012963%2526c%253D1/rpem/ccd/productDetail.do#tabs ל: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=333040&pfp=browse&tabtype=pi#moreinfo הם פחות או יותר אותו דבר רק שקשה לי להחליט בין השניים אנא עזרו לי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי בסוף ביטלתי את הזמנת הזןבווק מחו''ל, בגלל שלא היה אחריות. סוף שנה קרבה ויש בלאק פריידי, לא בטוח כמה יהיה אפשר להשיג מחיר יותר טוב. זה דגם אחרון במלאי שלו. לאחרונה הצלחתי להשיג זןבווק אחרון ב-KSP בסניף באילת את הדגם הבא מחיר סופי של 3850, האם שוה? שימושים כבדים של מלא חלונות פתוחים, אקסל, עובד 70 אחוז בבית 30 אחוז בבתי קפה חשוב שהכל ירוץ אז הלכתי על 16GB וקראתי על ה-AMD שהוא עדיף אשמח לחות דעת תודה UM425 Up to Ryzen™ 7 4700U AMD Mobile Processor 16GB מסך 14 https://www.asus.com/Laptops/For-Home/All-series/ZenBook-14-UM425/
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחשב נועד לעשירון העליון. תנו הצעה של מחשב עד 20,000 ש"ח שיכלול את הכל. ואני רוצה גם שתהיה מערכת קירור מים עם מארז יפה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב סטנדרטי - לעבודה רגילה של אינטרנט/וורד/שמיעת מוסיקה, כאשר המטרה העיקרית היא שמיעת מוסיקה לאודיופולית חובבת. איזה כרטיס קול מומלץ? איזה רמקולים מומלצים (מעבר למחיר המחשב)? תודה!
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב למשחקים + OC 1)אני לא צריך במפרט : כוננים , צורבים . 2)אני כן צריך במפרט : מארז , ספק כוח , כרטיס מסך , לוח אם , מעבד , פתרון קירור ל-OC , זכרונות. שווה לקנות עכשיו או לחכות לDX10
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - אני עכשיו באמצע פרויקט שבו אני נדרש לספק 50 מחשבים לעבודה משרדית לארגון מסוים. התקציב הוא 3575 שקלים בדיוק, לאחר הורדת סכום מסוים בשביל תוכנה. אני כבר בניתי מפרט, אבל תמיד כדאי להתייעץ. רציתי לדעת מה החברים כאן בפורום יציעו לי. *(עדיף שיהיו מסכי LCD מהודרים לארגון ) בתודה, QTEC
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ידוע לכם איזה מהתוכנות עזר שבאות מותקנות על הנייד של טושיבה, אפשר לוותר עליהן על מנת לפנות קצת מקום, זכרון ולהמהיר קצת את המחשב ?!. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
מחפש נייד קטן וקל לנסיעות/גיבוי. דרש ליישומי אופיס וגלישה בעיקר במחיר לא יקר. מערכת הפעלה חלונות מועדפת. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום.... אני מתכנן לקנות מחשב ליצירה(מוזיקה) ב6000 שקל.. עכשיו אני רוצה להשקיע גם בכרטיס קול איכותי עוד 1500 שקל השאלה שלי היא.. אני רוצה לקנות מחשב רגיל אז באו ואמרו לי אז תקנה כבר מחשב נייד טוב... אמרתי וואלה צודק אבל אני לא בטוח שהוא לצרכים שלי.. אז עכשיו אני שואל אותכם.. האם מחשב נייד יכול לסחוב תוכנות כבדות של מוזיקה? אני רציתי לקנות מעבד אייאמדי כפול ליבה.. אני מוכן להתפשר במחשב נייד באייאמדי משהו איכותי וטוב.. ברמה של האייאמדי3500+ בערך.. וזיכרון 1024.. מישהו יכול לבנות לי מפרט טוב במקרה ומחשב נייד יכול לעשות עבודה טובה כמו מחשב רגיל..? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
https://www.google.com/url?q=https://www.groo.co.il/deal/laptop-toshiba-dynabook-156class/1065061/&sa=D&source=hangouts&ust=1629231926654000&usg=AFQjCNFbgml9vPm45g1YH4vbZdewOii9Wg
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הי חברה, האמת הרבה הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ודי התנתקתי... הסתובבתי קצת בפורום וראיתי שיש לAMD הצלחה מסחררת. אני הייתי מעדיף מחשב מבוסס Intel (אולי פחד מחדש?) כי כל החיים היה לי רק Intel והאמת שדי הרבה שנים לא יצא לי לשחק. המחשב יהיה לקצת עבודה מהבית (Matlab, ++C) והרבה אינטרנט סרטים וכו'. ממה שראיתי AMD טוב בעיקר למשחקים - לא אכפת לי לקבל הפניות לכתבות ו-benchmark בנושא השוואות על ביצועים לאו דווקא בתחום המשחקים (למרות שלא היה לי אכפת לחזור לשחק קצת ברשת אם המחשב שלי יסחוב משהו) לפחות להחכים קצת. בכל מקרה המפרט שחשבתי עליו: מעבד - Intel P4 3.0Ghz עם socket 775 לוח אם ASUS P5GD2 או יצרן/דגם אחר המשתווה לו. זכרון 512MB dual DDR2 533Mhz (האם לדעתכם זה שווה את התוספת במחיר…
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייח חדש, ואשמח לקצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה בחריגה, אבל מעדיף לא להשתולל יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי, קצת סרטים ומאטלאב מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח מכאני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם יש צורך לכלו…
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש פתרון לבעיה הבאה: אני צריך בפגישות ארוכות להציג הרבה חומר, אבל לא רוצה לעשות את זה על הלפטופ שלי. בהנחה שיש מסך\מקרן, ואני צריך לגישה לרשת (אין שם מחשב) בשביל להראות מסמכים בדרייב. מה הדרך הזולה\נכונה לעשות את זה? 1. כרומקאסט? - אפשר לחבר לו עכבר? מקלדת? 2. מחשב מיני שאני מביא איתי בלי מערכת הפעלה? עוד רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם אניודע שפתחתי הרבה נושאים עלזה אבל אני חייב עזרה אחרונה אני מתכוון להזמין מחר תמפרט הזה אז בשביל השקט הנפשי שלי אני מעוניין בחוות דעת אחרונה וחביבה לגבי המפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500k Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור ומאוררים : Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler לוח אם : Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET זכרון : G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBRL דיסק קשיח : Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI כוננים אופטיים : LG GH24 SATA x 24 Black מארז : Cooler Master 690 Black ספק כוח : Enermax Pro82+ 525Watt 80Plus Bronze מחי…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורם. יש עניין להחליף את שילוב הHTPC הקיים שלי באחד חדש יותר למען ניצול טוב יותר, השילוש הבא זה השילוש הנוכחי שלי. מעבד - P4 3.0GHZ 1MB S775 לוח אם - FOXCON G41M-F זיכרון - KINGSTON DDR2 1GB 667MHZ הכרטיס מסך שעומד שהם זה ה8800GT, מחשב הHTPC מציג ביצועים לא רעים אבל הוא מיושן מאוד ובHD הוא פשוט נופל שלא נדבר על FHD, יש צורך בקניית שילוב חדש שיאפשר את כל השימוש הרגיל ואולי גם קצת מעבר המעבר זה אולי קצת משחקים, בינתיים אני דיי סגור על השילוב הבא אבל אולי יש משהו שלא מתאים לכן צריך חוות דעת על השילוב ואולי שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪289 קירו…
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מחפש מחשב "14 לעבודה בעיקר עם Illustrator ן Photoshop. בטריה - שתחזיק 3 שעות לפחות. אחריות - כמה שיותר.. עם מערכת הפעלה. עדיף עם כונן אופטי. התקציב הוא תקציב גג. אם ניתן לחסוך - מצויין.. משיטוט באינטרנט, ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5984&CatCode=315 האם הוא משתלם? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, החברה לומדת עריכה בAVID ועכשיו הגיע הזמן לקנות מחשב התקציב הינו 7000 ש"ח + - כולל הכל 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב, חריגה רק אם נחוץ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מספר מדוייק, קצת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Avid MC, AFter Effects, Photoshop א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקי…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - לימודים מרחוק, המחשב נמצא בהולנד והלימודים באוניברסיטה הפתוחה בארץ, בעיקר שימושי וידאו בשידור חי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין משהו מיוחד או ספציפי, בעיקר אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1920X1080, רצוי גודל של 14-15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן עם מסך 12 אינטש. אין לי מושג על מה ללכת אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי , הדרישות שלי הן : 1)מחשב אמין 2)זמן סוללה ארוך 3)איכות מסך כמה שיותר טובה 4)אחריות בינלאומית (אם אני אקנה אז זה יהיה בארה"ב) 5) משקל נמוך אני יותר מאשמח אם תוכלו לייעץ לי. תודה עריכה : אני כרגע חושב על lenovo 3000 v200 ... סתם כי ראיתי אותו היום במציאות ונדלקתי... השאלה היא כמה הוא טוב בשבילי. שימושים : סרטים , אולי גם הרצה של visual studio לצורך קצת תכנות אינטרנט יהיה נחמד אם גם משחקים יוכלו לרוץ בכיף
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 ג'יגה פרסקוט 775 דגם 530 J אני רוצה לקנות לו לוח חדש וכרטיס מסך וצריך את עזרתכם בעניין לא מתכנן לעשות OC אבל רוצה כרטיס ולוח שיחזיקו להרבה זמן ושיהיו סוסים לגבי מחיר עד 2000 שתיהם לגבי כרטיס מסך הסתכלתי על הכרטיס הזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3772
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-