ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
הנייד לחבר עבור עריכה גראפית קלה (פוטושופ ומצגות וכולי) 2 ג'יגה ראם חובה כול השאר לא יודע מה קורה בחלקים שלוש שנים אחריות ככה ושלא יעשה בעיות אשמח אם מישהו יעזור לי
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש אפשרות במחשב הזה : lenovo flex 2, http://ksp.co.il/?uin=23773 להוסיף בנוסף ל1 טרה כונן M-sata ssd? כמו זה בגודל 42 מ"מ http://www.amazon.com/MyDigitalSSD-128GB-120GB-Super-Drive/dp/B00LNF1RVM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=undefined&sr=8-2&keywords=m2+128gb+42mm או שאפשר לחבר כונן פעיל אחד ולא שניים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
באסוס ארה"ב יש: https://www.asus.com/us/Laptops/ProArt-StudioBook-One-W590G6T/. אבל באסוס ישראל לא מצאתי. האם יש?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
! לידע כללי , חשיבות של כרטיס מסך חזק רק עבור משחקים ? או עבור עריכת תמונות וגרפיקה ולכידת וידאו ועריכתם ? אם אני רוכש מחשב חדש יש לתת דגש לכרטיס מסך אם אני עובד עם המחשב רק לצריבה עריכה גרפית ולכידת וידאו ?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום וברכה מעוניין לשדרג את המעבד,לוח,זכרון,קירור למטרת גיימינג למשחק Call of Duty Warzone חשבתי על המפרט הבא ב 4700 https://rotter.name/User_files/nor/60c5d6da2e69e72d.jpg אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש משהו יותר משתלם לחלקים האלה בתקציב הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אפשר חריגה קלה. המחשב יחובר למסך 22". השימושים יהיו לרוב צפייה בסרטים(אולי דרך חיבור לטלוויזיה), שמיעת מוזיקה, ואינטרנט. עדיף שיוכל לתמוך במשחקים בהגדרות לא הכי גבוהות.(אני לא מצפה הרבה בתקציב הזה) יותקן עליו WINDOWS 7. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 2,250 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי-משחקים אינטרנט וקצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA, Call of Duty, וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - עוד לא בחרתי מסך כנראה 22 או 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום,אתמול פתחתי נושא שקשור לזה וכעת תיקנתי והנה 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב אז 2000-1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא נדרש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 233 ו BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 עם 3D דגם SyncMaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
במידה ועניין התקציב הוא נמוך מידי לדרישות אני מוכן להתגמש כלפי מעלה אין לי צורך בהכי חדש, רק במה שיעבוד ויתאים לצרכיי תודה מראש לכל העונים, תומר
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד עם יכולת בינונית עד גבוהה של הרצת משחקים. (משחקים ברמת heroes 5) רציו מסך 15.4 צורב DVD וכונן לא פחות מ-120GB כמו כן שהמחיר לא יחרוג את מ-6000 ש"ח תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קניתי לפני כשנה מחשב בעל המפרט הבא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case SeaSonic S12II-430 PSU ¤ Scythe 120mm S-FLEX SFF21D 800rpm הבעיה כרגע היא שכנראה הלך לי הכרטיס מסך - הטמפרטורה במצב רגיל שלו היא בסביבות ה 70 מעלות וכשמשחקים היא מגיעה למעל ל100 ואז הכרטיס נכנס לטריפ רע וחושב שהוא מטוס. המטרה שלי היא לשדרג את המחשב הקיים או לחלופין לקנות מח…
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לנסיעות, השימוש שלו בעיקר גלישה באנטרנט\צפייה בסרטים\משחקים קלים. רוצה מסך קטן משהו כמו 13.3" שיהיה עמיד מבחינת חומר אבל קל יחסית, בטריה שתרזיק 3 שעות בערך ללא טעינה. אם מישהו יכול לפרסם את האפשרויות שלי (אין לי בעיה לחרוג מעל 3000 עד 3500 בערך) תודה על העזרה אגב: יש מחשבים שבעים עם מודם סלולרי מובנה? שווה לקנות אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של 3000 ש"ח עבור משחקים כבדים.. צריך להביא בחשבון שיש לי מסך Samsung LCD 206BW, מסך רחב ע20 אינצ'... בכל מקרה, אני לא מחפש ציוד היקפי למעט המחשב עצמו... גם אין צורך בספק חדש... בנוגע ל-OC, אני לא מחשב מתאים לאוברקלוק, ככה שקירור סביר יספיק פה...וגם לא איכפת לי מרעש שהמחשב יפיק.
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אני מטלבט על איזה לוח ללכת http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3469&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
נראה לי שהכל סגור חוץ מהמארז ... אם למשהו יש משהו יותר טוב מבמארז הזה השיגיב תודה המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1000 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT X2 640 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1 460 Teac/SONY 1.44 1 40 כוננים- DVD LG X16 1 150 2202 ATX MIDI PFC, usb 1 -מארז 160 ספק Power Supply HEC 400W 300 מקלדות? כמות Logitech Internet Pro White 1 70 עכברים? MS Optical + roll 1 50 רמקולים? כמות CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp 1 290 סה"כ 6120 להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 190 ¤
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הצרכים מאוד בסיסיים, כרגע בעיקר אופיס VISUAL C++ בעתיד אולי גם קצת MATHLAB. חשוב לי מאוד שתהיה לו אחריות ארוכה. הציעו לי את המחשב הזה: Dell A840 עם המעבד Intel Core 2 Duo T5470 אני מבין שזה מעבד מוחלש, השאלה אם הוא עונה על הצרכים שלי? יש אולי המלצות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש המלצה למחשב נייד, הוא לאמא שלי. לרוב, לשימושים של משתמש ממוצע. גלישה, עבודה במיילים ובמקסימום עריכת תמונות (שלשמה גם אני רוצה שיהיה איך לחבר מסך נייח שיש בו רזולוציה טובה העיקר. איזון צבע סביר לא חייב משהו הכי טוב שיש.) שיהיה יחסית קליל שאם היא תרצה לעבוד איתו במקום אחר בבית לא תהיה לה בעיה להביא אותו למטבח למשל. חיי סוללה ממוצעים זה סבבה. השימוש בעיקר נייח. אז אם יש דרך שהיא לא תשבעם המחשב במצב פתוח (כי אז היא תראה את המסך פעמיים) אלא שיעבוד במצב סגור כמו נייח זה יהיה טוב. אם צריך איזה ציוד של מקלדת או תושבת מיוחדת בשביל זה אשמח לקחת אותם בחשבון גם. כי כדי לעבוד במצב סגור כנראה נצטרך לחבר איזו מקלדת חיצונית. …
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
תקציב עד בערך 4500 קצת חרגתי אבל לא נורא אם יש לכם הצעות לשיפור אני הודה לכם מאוד מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 ספקי כח Cooler Master 600W Silent Pro ¤599 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤483 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 מסכים Chimei 228D 22" LCD ¤729 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4899 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי המלצה למחשב נייד טוב לסטונדט שיוכל לעבוד מהר עם אופיס ועוד כל מיני מאגרי מידע (תקדין וכו'). אין לי צורך שיעבוד טוב עם משחקים. וכמובן שיהיה האד דיסק מכובד (120GB) זיכרון נורמלי וכו'. (ועדיף של חברה ידועה). שכחתי לציין, אני צריך סוללה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: בסביבות ה5000 בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
דרישות: מסך: 13-14 אינץ' דיסק קשיח - 256 ג'יגה SSD זיכרון: לפחות 4 DDR3 עם אופציה לשדרוג. צורב: ללא. כרטיס מסך: מעדיף NVIDIA/ATI המלצות טובות עם דגם של אינטל גם יתקבלו. סוללה: לפחות 6 שעות. חברה: ASUS, DELL, SONY, LENOVO תודה רבה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי ב- IQPC הוא מיועד למשחקים, בלי OC... אני מעוניין שהוא גם יתאים לשידרוג של כרטיס המסך בעתיד אם יהיה צורך. מבלי לגרום לשינוי משמעותי במחיר, השם יש משהו שהייתם משנים במפרט? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן חברה, שבוע הבא אני הולך להיתחדש ב MSI WIND וראיתי באינטרנט את הדברים הבאים יש עוד הרבה אבל זה כמה דוגמאות. השאלה שלי היא: א. האם מישהו עשה את זה במחשב שלו ואם כן אז כמה זה עולה וקצת פרטים על ההתקנה. ב. האם זה פוגע באחריות? תודה מראש ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב נייח חדש אבל המסך שלו יגיע רק בעוד שבוע. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במסך של המחשב הנייד כמסך שיציג את המחשב הנייח. אני בעצם רוצה להשתמש במסך של הנייד כמסך רגיל האם זה אפשרי? במידה וזה משנה המחשב הנייד שלי הוא: IBM ThinkPad T41p. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
היי, לאחר שקראתי לא מעט הודעות בפורום אני עדיין לא מצליח לגבש דעה לגבי מפרט: המחשב כ"כ הנראה יעמוד בסלון ויחובר פלאסמה 50" או LCD 42" (כרגע גם דילמה, אבל כ"כ הנראה יהיה LCD בגלל החיבור למחשב ובעיות צריבה...) המחשב ישמש לסרטים וגם משחקים כבדים. 1. על המארז להראות יפה! 2. דרוש מארז גדול (הכוונה לא למארז של לוחות MINI ו LOW PROFILE וכל השטויות האלה, אלה מארז שיהיה מספיק מאורר ויתמוך בכרטיסים בגודל רגיל) 3. מארז שקט (אני מתכנן ללכת על קירור פסיבי (כנראה Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2 ) 4. מעוניין במעבד אינטל בלבד 5. מתלבט בין צ'יפסט של אינטל ל NVIDIA 6. זקוק לספק איכותי ושקט 7. מחיר מקס' למערכת הוא 7000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-