עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני כבר רוצה לקנות מחשב חדש המחשב הזה כבר מפמם וסוחב כבר 4-5 שנים =\ אין לי מקום להכניס בו תמונה אז ככה לענייננו המחשב מיועד ל: הורדות,איכסון שירים [והרבה, חשוב HD גדול!! לפחות 120 ג'גיה ואני מדגיש *לפחות!], גלישה בעיקר! אני בעיקרון בכלל לא משחק משחקים במחשב. אתם יכולים לשים לי כרטיס מסך מצידי ב100 שקל =\ מה שחשוב לי זה שהמחשב יהיה חזק ולא כל פעם שאני פותח את הוינאמפ או את האקספלורר הוא יתקע לי 500 שנה!!! התקציב שלי הוא: 1500 - אפשר לחרוג טיפה אני יודע שזה תקציב נמוך מאוד אבל זה מה יש =\ *לא כולל מסך כמובן אתם כמובן יכולים להביא לי גם ממכרזים של אתרים כי ראיתי שמוכרים שם בזול אבל הסתבכתי שם כי אני לא מבין מסמפרון וסלרון - אין לי נסיון בהם. ודווקא הם ממ…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  2. 1. מה התקציב? בין 4500 ל-5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עריכה גרפית, פיתוח תוכנה, סרטים וסדרות, מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Visual Studio, Photoshop, VMWare Workstation - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Team Fortress 2, GTA 4, הייתי רוצה שיריץ את GTA5 כשיצא... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ישנם שני מסכים, 24" ו-19", ככה שהרזולוציה הכוללת היא בערך 3360X1080. אבל כשאני משחק משחקי מחשב, אני משחק על המסך הגדול, וזה יוצא 1920X1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  3. Started by א.ב,

אני מתלבטת איזה מחשב נייד לקנות מבין שתי אלה: Lenovo Idealpad S540: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= HP Pavilion 15: https://ksp.co.il/?select=.268..271..162..2528.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=62737&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= ההבדל שהכי תפס לי את העין זה הסוללה. ראיתי שבלנובו הסוללה יותר חזקה מHP אבל שמעתי שHP היא חברה ממש טובה אז אני מאוד מתלבטת. …

4. Started by ehudtr,

לאחרונה נתקלתי בכל מני פרסומים של מסכי מחשב הכוללים בתוכם הכל וכך לא צריך בכלל מארז . שאלתי היא האם כדאי לחשוב על כיוון כזה?מה קורה אם משהו מתקלקל?האם אפשר להחליף בכלל חלקים במחשב כזה?אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by shalito,

מחשב נייד למטרות אינטרנט ומצלמת אינטרנט אז הכי חשוב זה המצלמה. אבל שלא יהיה חלש מכדי להריץ סרטים משקל לא משנה גודל הכי גדול שאפשר לפי התקציב אבל האיכות של המצלמה יותר חשובה. זמן סוללה פחות חשוב, העיקר שתחייה הרבה זמן ושיהיה אחריות כונן לפחות 60 ג׳יגה צורב רק אם זה נכנס בתקציב פרמטר אחרון מבחינתי שמערכת ההפעלה תכנס לתקציב *אם אפשר לקבל 2 -3 המלצות של מחשבים למקרה שארצה עיצוב או חברה אחרת תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by goldgold,

טוב זה בינתיים מה שאני חושב עליו: כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח לוח אם: אני עדיין לא בטוח צריך עוד הצעות בבקשה מעבד: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1400 ¤ ram: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 בנוגע לראם אני די הולך בכיוון של זה אבל אם יש יותר טוב תציעו. יש לי תקציב גבוה. זיכרון: WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 555 ¤ 1 LG GSA-4167B BULK 265 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ¤ 1 HEC 550W WIN550 485 ¤ 1 עכשיו בנוגע לשלושת אלה אם תוכלו לתת הסבר קצר מה זה כי אני לא ממש מבין הבנתי שהhec זה הספק כוח ושאולי יש יותר טובים אז תנו הצעה. וגם …

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  7. ערב טוב לכולם. אני מחפש מחשב למשחקים כבדים יחסית שיהיה טוב לכמה שנים טובות לעתיד. איני זקוק לציוד הקיפי יש הכל רק צריך מוח חדש. בברכה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  8. הראשון זה E5400 INTEL PENTIUM DUAL CORE עם לוח אם של אסוס מיושן... כרטיס מסך 9800 GT ו 2GB זכרון DDR חסרונות: שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק נוסף, אי אפשר להרחיב זכרון כי יש רק 2 סלוטים,כרטיס קול לא תקין... המחשב השני AMD 64 X2 +4800 סלוט 939 לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D SLI זכרון OCZ 2 ג'יגה כרטיס מסך 8600 GT חסרונות: אי אפשר לשים מעבד חזק יותר או חדיש יותר בגלל התושבת המיושנת יתרונות: אפשרות לחבר 4 כוננים קשיחים, אפשרות ל 2 כרטיסי מסך,יותר זכרון ואפשרות לאוברקלוק. עד עכשיו לא הייתה שום בעיה עם כל מה שהייתי מפעיל על המחשבים שזה באטלפילד 2 ובאטלפילד באד קומפאני 2... אחד המחשבים כרגע נותר בצד מיותר, והייתי רוצה לעשות משהו חזק יותר מהמחשב שבו אני משתמש ב 90% מהזמן שזה המחשב הראש…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by gal426,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ולא אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקרון השימוש הוא פייסבוק, יוטיוב, סרטים ומשחקים (לא כבדים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג קל על סף בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA FIFA csgo(במידה והיו עוד אעדכן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?למשחקים הללו שהיו בין בינוני לגבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  10. Started by h4mudi,

היי כולם אני מעוניין לקנות כונן SSD. רציתי לדעת איזה חיבור אני צריך כדי להתקין אותו במידה ויש לי LENOVO FLEX 2 15? ואם אפשר להתקין אותו בנוסף לכונן HD הרגיל שיש לי כרגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  11. לי יש מחשב עם לוח אם ג'יגה בייט ומעבד 1000 אטלון וזיכרון 256 אס די ראם!!! (אלו הפריטים שתבוצע ההחפה עלייהם) ואני יכול להחליף עם מעבד אינטל הג'וק הגדול!! לום אם של אינטל לא יודע בידיוק דגם אוו משהו וזיכרון 128!! (את הזיכרון אני רוצה לשפר) עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להחליף ואני זקוק לתשובה היום כי מחר תבוצע ההחלפה תודה לעונים ולקוראים!!

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by David_Beckham,

אני צריך רק מארז ,דיסק קשיח , לוח אם , מעבד , זיכרון בשביל משחקים ..

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  13. שלום לכולם, לפני מספר חודשים קיבלתי מפרט מ TMSFOX : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY, יחידות 1 ¤615 COOLER MASTER DI5 CPU COOLER, יחידות 1 ¤49 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 CoolerMaster Sileo 500 RC-500-KKN1-GP, יחידות 1 ¤399 Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball, יחידות 1 ¤35 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤271 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤584 LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS, יחידות 1 ¤135 סה"כ יצא 3138 ש"ח. אבל מסיבות כאלה ואחרות, לא יצא לי לקנות את המחשב... כמו שאתם שמים לב, י…

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by unitech,

היי אני צריכה מחשב נייד , בעקרון השימוש יהיה ממש פשוט (יישומי אופיס בעיקר) ואולי בהמשך תוכנות עריכת וידאו לא כבדות מידי, בקיצור שימוש פשוט של סטודנט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה2500 , ניתנת חריגה של עד 3000 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס,אינטרנט ושימוש פשוט , בעתיד אולי תוכנות עריכת וידאו אבל הן לא יהיו כבדות מידי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כ…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by eli33,

בשל הצורך לעוד מחשב בבית ובגלל שאין מקום לעוד מחשב נייח והסיבה שאני לא הולך לשחק בו כמעט בכלל משחקים אלא רק להשתמש לגלישה באינטרנט ועבודות החלטתי לקנות מחשב נייד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה על מחשב טוב. וחשוב לי גם שיראה יפה. השימושים יהיו בעיקר לעבודות ב visual studio גלישה ו- office . לפי מה שהבנתי המחשבים של לנובו עושים בעיות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני לא חושב שאני אקח נייד של לנובו. חשבתי בערך על מסך 15 כי 17 זה כבר גדול מדיי לטעמי והמחשב לא יהיה ממש נייד. כמו כן לא חייב להגיע עד לסכום המקסימלי של התקציב אפשר גם פחות. בכל מקרה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by DaGaN23,

אז ככה... אני משפר את המחשב שלי ואני צריך המלצות לכרטיס מסך מעבד ולוח אם ב2500 שקל ככה זה בינתיים: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX NIS 1,063.89 Gigabyte GA-8I848E-L Intel 848P Motherboard (800 Mhz,AGPx8, DDR400, Intel LAN,5.1 Sound,USB 2 NIS 514.01 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card NIS 1079.42 Total: 2657.32 תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  17. Started by DanielAmos,

שלום ברצוני לקנות מחשב השבוע ורציתי קצת עזרה: תקציב : עד 6K אבל בעדיפות ל 5K +- * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 \ 13.3 לא כ"כ משנה * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 500 GB אלא אם כן זה SSD אז 256זה סבבה * כונן אופטי? עדיף אבל לא חובה הבנתי שזה מעלה את המשקל בהרבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות שכן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי של ASUS יש מחשבים ממש טובים ... אבל אני פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיף לא מגע! וש…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000K 2. מה שימושי המחשב? מחפש מחשב ללימודים (כולל תוכנות סימולציה כבדות מידי פעם) + צפייה בסרטי HD. רוצה מחשב שיחזיק מעמד להרבה זמן (קניתי להורים שלי מחשב לפני 6 שנים והוא עדיין עובד כמו גדול). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מפורט למטה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, באר שבע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  19. כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש (גיימינג) יש לי 1900 דולר בארנק באמאזון מכרטיסי מתנה, אני רוצה בנוסף לכסף שיש לי באמאזון להשקיע פה בארץ 5000 ש"ח לשאר חלקי החומרה נגיד לקנות כרטיס מסך מאמאזון בעלות 1900 דולר ושאר הדברים פה בארץ ב 5000 ש"ח חשוב לי מאוד לקבל את מלוא הבצועים מסכום הכסף שאני משקיע (אין צורך בציוד היקפי) מסך אשדרג בעתיד לתאימות של המפרט שתציעו אשמח מאוד לעצות ועזרה

• תודה!
      • אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 852 צפיות
  20. בתגובה לשאלות : 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 - ואפשר עד 6000 למקלדת אלחוטית 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תיכנות, גלישה, משחקים בFHD, סרטי FHD, פוטושופ. יש לי 2 מסכים 19" LG ו 37" FHD פנסוניק (חיבור HDMI) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. רק מקלדת אלחוטית. - מחוץ לתקציב מישהו יכול להמליץ על דגם איכותי (גיימינג - חשוב זמן תגובה, לחיצה על כמה כפתורים במקביל, טווח של 5-7 מטר) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? נציין מה צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  21. שלום, אבי מעוניין במחשב נייד חדש. המחשב ישמש לעבודה שוטפת ואינטנסיבית, אמנם לא כבדה כגון עריכת וידאו וגראפיקה, אך דרוש מחשב שיוכל להתמודד היטב עם הרבה חלונות פתוחים ועומסים למיניהם (פרונטפייג', אאוטלוק, מלא חלונות אינטרנט פתוחים וכו') - כך שאני מניח שהדברים החשובים ביותר הם זיכרון (2 ג'יגה זה די והותר, לא?) ומעבד. * כונן קשיח - 160ג'יגה יספיקו. * מערכת הפעלה - אני לא יודע איך הדבר מתנהל במחשבים ניידים, אך למיטב הבנתי המחשבים מגיעים עם מערכת הפעלה. דרוש מחשב עם XP Pro, לא ויסטה. * אורך חיי הסוללה לא חשוב, שכן המחשב ימצא 90% מהזמן בסמוך למקור חשמל. המשקל והחום גם כן אינם אספקטים מהותיים: המחשב לא ינדוד הרבה ולרוב יהיה על שולחן (בבית, חדרי ישיבות וכדומה). * המחשב לא יריץ מש…

22. שלום אנשים... שבוע הבא אני הולך להתחדש במחשב חדש. הבעיה היא שאני יותר מדי זמן לא מעודכן ואני לא יודע כבר מה נחשב טוב ומה לא. המחשב הוא למשחקים כבדים, סרטים ולמעט OC (אני לא ממש מומחה בתחום אבל אני אשמח ללמוד). ראיתי את המחשב הבא במבצע ב-TMSFOX: http://www.tmsfox.co.il/buildsystem.aspx?systemid=5 והוא נראה לי די טוב... הבעיה היא שאני לא יודע כרגע מה עדיף AMD או אינטל, Nvidia או ATI. אני אשמח להמלצות ולשינויים שלכם. הדרישות שלי מהמחשב: להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, להיות שקט עד כמה שניתן ובעל יחס עלות-תועלת טוב (אני לא רוצה לבזבז סתם). אגב, המסך הוא 22 אינצ'. תודה אנשים...

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by cron,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוליד וורקד (אני סטודנט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, the witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X960. אבל אני מארגן מסך אחר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה 3. האם יש צורך בציו…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  24. בניתי עם חבר מפרט מחשב משחקים ממזמן ורציתי לדעת מה הייתם משנים בו לפני שאני מקבל העצת מחיר עליו... לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF מעבד: AMD Athlon 64 3500+ Venice Core זיכרון: 1024MB Geil DDR400 CL2.5 Cooling (2x512MB) WD 160GB 16mb buffer SATA II :HD כרטיס מסך: PCX6600GT 128Mb SLI DDR III NX66T128D תודה מראש על העזרה...

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by NETANELKOREN,

שלום שמי נתנאל . אני רוצה לקנות מחשב חדש והמפרט שהכנתי תסתכלו עליו ותגידו של מה אני אוכל לשנות אני לא גיימר אני צריך רק למשחקים לא עד כדי כך חזקים אבל שיהיה משהו טוב.ובבקשה הם מישהו יכול להגיד לי כמה כסף בערך המחשב יוכל לעלות כי עדין לא שאלתי תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME לוח-אם:ASUS P5B DELUXE זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 דיסק קשיח:200 GB כרטיס מסך:GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME של חברת XFX צורב:DVDRW+CD-ROM מסך:17" MAG LCD כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeMusic כונן דיסקטים:2 כונני דיסקטים 1.44 mb+1.44 MB מקלדת+עכבר של Microsoft ספק כוח:550 w מצלמה:מצלמה שנתפסת על המסך לא מובנת ועם פנסים על המצלמה מיקרופון:מיקרופון בנפרד מהמצלמה קורא כרטיסים דיגיטאלים מובנה מארז …

• 4 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.