עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cznmuh,

אז ככה שלום לכולם אני די חדש בפורום פורום מאוד מרשים גם מבחינת ידע של המשתמשים פה אז ככה שימושמים בעיקר גיימניק במזל טוב קונה מחשב חדש אז ככה אני הלכתי על מיפרט כזה מעבד AMD Phenom II x4 965 Box ASUS ATI RADEON EAH5850 לוח אם לא סגור עליו זכרונות ‏2GB Kingston‎ ‎KVR1333D3N9/2G‎ ספק של 600W של חברה טוב הבעיה שבעצם פניתי עליה זה איזה לוח אם יש עד 350 שקל שישב טוב על המפרט הזה כמובן שהלוח היה DDR3

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  2. Started by mmoty10,

כמה שווה המחשב הזה בן שנתיים + dell e6410 דגם dell inc. 0667cc לוח אם intel core i5 m 540 2.53GHz מעבד ram 4GB DDR3 זיכרון intel hd graphics (core i5) כרטיס מסך מובנה 14.1' מסך 256GB 7200RPM דיסק קשיח כונן דיסקים קיים קורא טביעות אצבע קיים תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by t83,

שלום בנייד שלי HP DV6-1330EJ בתוכנת CPUZ המעבד מופיע בשורה העליונה (מסומן במלבנים שחורים בתמונה המצורפת) כ T6670 ובשורה התחתונה כT6600 יש הגיון בזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by hoku_sama,

כמו הרבה אנשים אני מחפש מחשב נייד ביתי לאינטרנט, אופיס, מוזיקה ומשחקים בסיסיים. חשוב לי שיהיה: כונן אופטי, כי הבנתי שלהרבה ניידים אין. לפחות שני חיבורי USB ועדיף USB2.0 לפחות ג'יגה RAM שיהיה touchpad ולא הנקודה האדומה כי אני לא מסתדר איתה מינימום 120GB דיסק קשיח. ובטרייה שתחזיק 4-5 שעות. משקל לא כזה חשוב לי כי הוא בתוך הבית ובנסיעות, לא הולך איתו לשום מקום ראיתי את: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1626&catId= http://www.mcl.co.il/78360/Fujitsu-Siemens-Esprimo-V6535-2-0GHz-2GB מה דעתכם עליהם? ועוד שאלה: מעבדי סלרון הם טובים או לא? כי אמרו לי שזה חרא וקראתי ב-NRG שאין לתדמית הזאת כיסוי, מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  5. ככה לפני שאני מתחיל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (האמת היא שאמא שלי רוצה לקנות, ואו :פ) בכל מקרה אני ממש לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה אני יודע שעד לא מזמן היו לאינטר CORE 2 QUAD שזה מרובע ליבה וCORE 2 DUE שזה כפול ליבה פתאום אני רואה באתר של IQPC כל מיני i3/5/7 שאין לי מושג מה זה בכלל ומעבדי פנום של AMD אני אשמח לקצר הסבר וטיפים מה עדיף (כעיקרון מחשב למשחקים, אבל אני בצבא ככה שאני מגיע פעם בשבוע/שבועיים, אני לא מחפש להריץ משחקים שיוצאים בעוד שנה על SUPER HIGH כי התקציב לא גבוה) בינתיים אני מסתדר עם מחשב INTEL P4 2.8GHZ, 1GB RAM, GF6800GT ככה שאני לא בררן גדול העיקר שיהיה מחשב טוב שיריץ COD, MOH וכל המשחקים המגניבים שלא יצא לי לשחק בהם והנה ביותר פירוט 1. מה התקציב…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by jonspieg,

המחשב הוא לידידה שלי (לא יודע למה זה חשוב, אבל החלטתי לציין זאת). שימושים(לפי סדר חשיבות): photoshop ברמה גבוהה משחקים חזקים סרטים בהבחנה גבוהה אינטרנט לפנים הרכיבו לה את המפרט הבא: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q9400 2.6GHz 6Mb BOX 1,230 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח 1 Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 5-5-5-18 SP 996558 236 ש"ח 1 Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 174 ש"ח 1 Hiper 425Watt PSU HPU-4S425 246 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 512MB DDR5 Retail 1,230 ש"ח 1 Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD6400AAKS 442 ש"ח 1 LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter I…

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by yakirsh4,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15 * משקל רצוי?ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATAHDMIוכו)HDMI עדיפות לUSB 3 אם נכנס בתקציב אם לא אני ישמח אם תגידו * בלוטות?לא חובה אך עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) 300GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אך עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטי…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  8. במידה ועניין התקציב הוא נמוך מידי לדרישות אני מוכן להתגמש כלפי מעלה אין לי צורך בהכי חדש, רק במה שיעבוד ויתאים לצרכיי תודה מראש לכל העונים, תומר

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  9. אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי את החלקים הבאים מעבד intel QUAD CORE Q9450 2.66 12M קירור למעבד: TR ULTRA 120 EXTREME + Slipstream 1600RPM לוח אם Asus Striker extreme 680i כרטיס מסך * 2 : xfx Nvidia 7950GX2 SLI כונן קשיח: WD 160G 7200 SATA2 WD 1000G (1T) 7200 ESata ההתלבטות שלי היא האם להחליף גם את הספק הנוכחי או שאין צורך הספק הקיים הוא OCZ MODSTREAM 520W הוא ספק קצת ישן השאלה האם הוא יתמוך במערכת? ואם צריך להחליף איזה ספק מומלץ למערכת הזו התקציב הוא עד 700 ש"ח ועוד התלבטות הוא לגבי הזכרונות הקיימים הם OCZ DDR2 REAPER PC6400 2G 800 האם עדיף להחליף ל-OCZ 4GB pc2 6400 DDR2 800MHz SLI?? או לקנות עוד 2G של REAPER PC6400??? אשמח לשמוע תגובות על המפרט ובעיקר לגבי…

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  10. שלום! אני אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הזה בכלל ועל המעבד הזה בפרט! השימושים הם בעיקר צפייה בתמונות, מעט פוטושופ ומובי מייקר מפרט טכני: מעבד: Intel Pentium T4500, 2.30GHz 800MHz FSB, 1MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Intel Integrated GMA 4500] כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth סוללה: 6 תאים משקל: 2.73 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: USBx3 VGA RJ-45 ExpressCard34 Line-In Line-Out 7in1 Media Card Reader אחריות: אחריות לשלוש שנים מחיר: 2,592₪

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  11. אז כן, זה התקציב - 500$. לשימוש רגיל בהחלט - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים (ממש קצת. ממש). מצד אחד, המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח שעכשיו אצלי בחדר. מצד שני, הוא צריך להיות בפוטנציאל גם 'נייד', אופציה להשתמש בו בלימודים לאחר הצבא. זתומרת המסך זה חלק מהאישיו פה. אז כל הסופש חיפשתי וחיפשתי, וצימצמתי ל 3 אפשרויות שמתאימות לי בגדר התקציב והדרישות: Dell Inspiron 14 Dell Vostro A860 Lenovo IdeaPad S12 כולם בתקציב של כ 450-470 דולר (חלקם לאחר מקצה שיפורים). הלנובו הכי קטן וקל, אבל גם עם מפרט סביר בהחלט. אני הכי התלהבתי מה Vostro, מפרט מעולה, רק אני מפחד שזה יהיה לי גדול מדי לשימוש של נייד לקחת איתי בין שיעורים. אשמח לקבל את המלצות חברי הפורום להמלצות שלכם. ל…

12. Started by jorgito,

אהלן! מאחר וןכבר הרבה זמן אני לא עובד עם מסך בבית אלא ישירות עם הTV, אשמח לקבל המלצה למסך בתקציב של עד 800 ש"ח - הייעוד שלו הוא בעיקר לעבודה משרדית, אבל יש מצב שגם אראה בו סרטים פה ושם. חשוב לי חדות ורזולוציה כמובן (אם יש מסכי 4K שנכנסים בתקציב, אשמח). תודה לעזורים מראש!

13. Started by גיימרית,

קניתי מחשב נייד בחנות מסויימת, ועכבר MOGO X54 בחנות אחרת בשביל הנייד. בחנות שקניתי ממנה את הנייד אמרו לי שיש במחשב שלי express slot כי ככה נטען העכבר. בקיצור, עושה רושם שאין לי שום דבר כזה. רציתי לדעת מה זה ה-express slot (אם למישהו יש תמונה איך זה נראה) והאם יש מתאם או משהו בסגנון שאפשר לחבר לנייד כדי שאוכל להטעין את העכבר (או לחילופין שאכלתי אותה וקניתי עכבר שאין לי מה לעשות איתו עכשיו).

14. Started by idanshir,

שלום מבקש את עזרתכם בניית מפרט מחשב לילד בן 6 המחשב ישמש למשחקים פשוטים , אופיס ואינטרנט שיתאים לגיל הילד תודה למשיבים

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by genius,

מניינים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, קצת וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בהגדרות הכי גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by d1zzy,

שלום, אע"פ שאולי זה לא רלוונטי לשאלה, אציין שאני מחזיק בLenovo T61... על מנת שלא יצטבר אבק בסינקים של המחשב, אני דואג לנקות את שולחן העבודה שלי מדי שבוע. אמנם, קורה הרבה שאני נאלץ לעבוד עם המחשב על שולחנות אחרים, שמטבע הדברים לא אני אחראי על נקיונם... עד עכשיו מה שעשיתי כשעבדתי על שולחנות אחרים הוא פשוט לפתוח את תיק המעטפת שלי, ולהניח את המחשב על חציו (תיק מסוג crumpler gimp), אך חבר העיר לי בשם טכנאי מחשבים שזה "חונק" את המאווררים שלו או משהו בסגנון.. האם יש בסיס לדבר? לכאורה נראה שהמחשב פולט אוויר דווקא מהסינקים, זה נראה מאוד לא תועלתני שהמחשב יפלוט\ישאב אוויר מלמטה, מהרווח הצר שבין המחשב לשולחן.. תודה...

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  17. אני מתלבט בין שלושת הניידים הבאים, בעלי קונפיגורציות ומחירים דומים. מטרות - אינטרנט, אופיס, פיתוח וקצת משחקים (אני מבין שעם תקציב כזה לא אמצא כ.גרפי רציני למשחקים). Acer Aspire 5633WLMi http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5633&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783&aff=Zap〈=he Lenovo 3000 N100 TY0BLIM http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=TY0BLIM&Cat2Cat1ID=7231&Cat2ID=9752&aff=Zap〈=he Dell Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G.htm אשמח לשמוע מה מומלץ ומדוע? תודה.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. Started by red7711,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, Netbeans באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft,dota וכל מני משחקי FPS מדי פעם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. הא…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by barak123,

אני מעדיף שהוא יהייה מבוסס amd 64... אלה החלקים שאני צריך: כרטיס מסך זכרון לוח-אם ומעבד המחשב למשחקים...

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  20. מעוניין לקנות מחשב חזק לגיימינג כבד בהגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 400 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, משחקי פעולה ואסטרטגיה. מעוניין לשחק במשחקים בהגדרות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -אין צו…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  21. הגיע תורי 1. מה התקציב המקסימאלי? ב3500-3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דוגל בלקנות מה שצריך,ואח"כ להתחשבן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,סרטי HD,תכנות (visual studio),גלישה באינטרנט אם המון טאבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים,במיוחד חשוב שהוא יריץ טוב את BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by amirx19,

שלום לכולם, מתלבט בין שני מפרטים כלליים ואשמח לקבל את הכוונתכם. המחשב הישן שלי mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024. מתלבט בין I3 ל- I5 , בין 8 ל 16 GB ולוח אם Gigabyte GA-B85M-DS3H שנראה שממליצים עליו הרבה או לוח אם הבסיסי ביותר. לא ממש משנה לי אם המעבד יעלה עוד 50 ש"ח או פחות 50 ש"ח וכן לשאר החלקים. אני חושב שהשאלה העיקרית שלי היא האם אני צריך 4 ליבות או 2 ליבות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - לא מוגבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אין טעם במחשב החזק יותר מבקש לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…

23. Started by Msys,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית+צפייה בסרטים+משחקים(יתכן) במשך שנתיים ולאחר מכן שימוש גם כן באווטוקאד ומטלב * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 * משקל רצוי? מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ETHERNET * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח THE MORE THE MERRIER * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל כול חברה טובה שתעשה את העבודה, בנוסף לאחריות 3 שנים. הגעתי למספר דגמים, אשמח את עזרתכם: http://ksp.co.il/…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  24. Started by Bose,

יש לי את המפרט הבא intel p4 2.4 asus p4xp-x seires 256 ddr generic mx 440 64 זה בעיקרן מה שצריך לעניין אתכם. אוקי אז דיי נמאס לי שהמחשב שלי איטי, לא סוחב משחקים ואני לא יכול לצרוב כלום אז חשבתי ללכת על משהו כזה, אי אפשר ללכת על DDR3200 כי הלוח תומך עד 2700. למישהו יש עוד הצעות מעניינות?? http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4xp-x/overview.htm# Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ 1 165 ¤ 1 690 DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory 248.65 ¤ 1 248.65 ¤ 2 3936 Club3D Geforce FX 5900XT 128MB 256bit TV/DVI Video 1119.99 ¤ 1 1119.99 ¤ 1533.64 ¤ עד 1500 שח בבקשה ולא, אני לא יכול למתוח תתקציב בשביל 9800 פרו. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by PTTM,

היי מחפש מחשב נייד עד 3000 לשימושים משרדיים, אינטרנט וסרטים. חשוב שתהיה אחריות+מערכת הפעלה חוקית! עדיפות לפנדה'ס או IQPC, אבל אפשר גם KSP או אפילו IVORY במקרים חריגים חס וחלילה.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים