ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיעבוד כמו שצריך עם משקפי VR (ריפט S) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור תל אביב / ירושלים, אב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי מחשב הפועל על מעבד 3GHZ וכרטיס מסך 7800GS וזכרון קשיח של 70GB כך שאפילו בתקציב הנ"ל אני ארגיש הבדל עצום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אנא לא לחרוג (התקציב כבר בחריגה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סדר העדיפויות שלי הוא: 1. גיימינג 2. סרטים בהפרדה גבוהה 3. גראפיקהפוטושופ) 4. תכנות (ויזואל סטודיו) המחשב לא ישמש לפרנסה אלה כתחביב. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? World Of Warcarft, Age of Empires III, Empire Total War * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינני מתכוון לעבור לויד…
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000(כולל כרטיס מסך) אפשר 5,500 2.מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה תכנות python php c וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD יש, בנוסף יש מארז MINI ITX של CollerMasterBox NR200 ז"א ספק כוח SFX ולוח-אם mini itx 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 חשוב אבל לא אלך לכיוון קירור נוזלי וכו'. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אז כבר החלטתי על intel i5 6500 וgeforce gtx 1050. לא בטוח אם 1050 Ti או לא לא סגור על i5 tray או box ולא יודע מה ההבדל אשמח אם תסבירו לי מה זה overclocking ולמה זה רלוונטי האם msi b150 mortar טוב לי? איפה אפשר למצוא אחד? מחפש ליהנות מהגרפיקה המקסימלית ומ60 fps, מסך 1080p עם חיבור HDMI ציוד היקפי נמצא, אבל בקשה מיוחדת היא שיהיה נוח להחליף בין רמקולים לאזניות ולא לזחול מאחורי המחשב ולהחליף בין החיבורים כמו עם המחשב הנוכחי. אשמח לשחק עליו משחקים ברמת ספויילר Dying light Arkham knight Assassins creed החדשים Just cause 3 TESV skyrim remastered Watch dogs De…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן הקרוב אני נוסע לחו"ל ולכן נאלץ להפרד מהמחשב שלי, שבניתי והשקעתי בו לאורך השנים. רציתי לברר מה דעתכם, בכמה אוכל למכור את המערכת. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: Asrock P67 Extreme4 זיכרון: G.Skill DDR3 8GB 1600MHz 9-9-9-24 Ripjaws מארז: Fractal Design R4 Black + Schyte Slipstream Fan כרטיס מסך: GainWard Geforce GTX570 GoldenSample + Arctic Cooling Accelero Extreme 2 כרטיס קול: Auzentech Bravura 7.1 (כרטיס קול שלא נמכר בארץ) קשיחים: Samsung 1T + Seagate 1T + SSD Intel 120GB ספק כוח: ThermalTake ThoughPower 775W 80+ Bronze כונן דיסקים: LG Black 24X כל מרכיבי הליבה נקנו…
-
- 35 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין לגבי מחשב משחקים שיוכל להתמודד עם משחקים ברזולוציה של 4K ו FPS גבוה. לאחר חיפושים הגעתי למפרט הזה: https://www.wepc.com/builds/best-gaming-pc-under-2000/ האם הוא יריץ משחקי 4K בצורה טובה? האם יש פה בזבוז על חלקים שלא יהיה להם ניצול מלא? ניסיתי להרכיב מפרט דומה פה בארץ והמחיר קפץ מ 7.5 בערך דרך אמאזון (לפני משלוח, מכס, מיסים ושאר רעות חולות) למעל 11 אלף, שזה מעל למה שתכננתי להוציא... אז אני חושב כרגע בכיוון של לקנות כל מיני חלקים מכל מיני מקומות (בארץ או בחו"ל) ולהרכיב את המחשב לבד, או לשלם לחנות רק הרכבה. מה דעתכם על האופציה הזו? מישהו התנסה בזה? כמה יהיה לי קשה לממש אחריות במידת הצורך על חלקים שרכשתי בחו"ל? הדבר היחיד שאני רואה את עצמי …
-
- 43 תגובות
- 17.1k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי כיום שני מחשבים (אחד במרכז ואחד בירושלים). המחשב שבמרכז הוא מחשב לימודים ולכן הוא יחסית חלש (i3 כלשהוא), 4GB זיכרון וללא כרטיס מסך. בירושלים יש לי מחשב חזק בהרבה (i5-2500K וכ'ו). השאלה - בהנחה שהספק שלי במרכז יכול להחזיק את הכרטיס מסך מירושלים (Radeon 6870), אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך נוסף בשביל המחשב בירושלים (חושב על GTX 580 יד שנייה), ואז יהיו לי מעין שני מחשבי גיימינג. השאלה אם למשחקים i3 זה בכלל יספיק לי (אפילו על medium נגיד או אפילו medium-low). תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי: 3200₪ ניצול כל התקציב שימוש לגימינג ללא צורך בציוד היקפי כל חנות מתקבלת ללא מסך רק כונן לא צריך את כל היופי (מארזים וכל הציוד הלא הכי חשוב למחשב) העיקר שיהיה חזק (נטו למשחקים)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין במחשב משחקים, שיריץ כל משחק ממש טוב. בוא נגיד שבבדיקה של ההרצת משחקים בתאר שם, יקבל 100. לא אכפת לי משקל וכו'. ראיתי באתר http://www.alienware.com אבל זה לא בארץ מעונין משהו כמו שלהם, משהו טוב ויפה כזה :] הצעות בבקשה. אשמח למערכות של חברות מוכנות כאילו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש לי הזדמנות להביא לפטופ מקנדה - אז אמרתי נעזר בידע של חכמים ממני על מנת לגבש החלטה חכמה : ) חשבתי ללכת על נייד גיימינג - עקב המפרט החזק שיכול להבטיח לפטופ שישרוד הרבה יותר זמן. תחילה חשבתי ללכת על נייח - אבל בגלל שאני משנה את הסטטוס שלי לסטודנט אוטוטו - לא בטוח אם יהיה מקום בחדר לעמדה לנייח. דרישות : מסך - מינימום 15.6 - שוקל ללכת אפילו לכיוון ה17 אינצ' SSD - נראה לי שחובה או לפחות שתהיה אופציה להוסיף גודל אחסון - מינימום 1TB יצרן - עדיף יצרן שהאחריות תהיה תקפה גם בארץ (so called אחריות) מעבד - אינטל, הAMD הנוכחי שיש לי בנייח חם כמו השמש. כרטיס מסך - Nvidia מבחינת משחקים - לא גיימ…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 - אבל רק אם זה באמת משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך - חובה יכולת כיוון גובה וזווית אנכית - האם מומלץ קעור? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בניתי איזה שהוא מפרט למחשב נייח גיימינג ב 4K אחרי קריאה בפורומים. ההתלבטות שלי היא בעיקר בלוח אם אם צריך משהו יותר טוב ובמארז שצריך להיות שקט כשהמחשב ב idle כי המחשב בחדר שינה. ( אולי צריך קירור למעבד אחר?) אם יש דברים נוספים שצריך לשנות אשמח לשמוע. תודה על העזרה! מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 322 זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX כמות: 1 - מחיר: ₪ 442 מארזים: Antec Case P7 Silent כמות: 1 - מחיר: ₪ 219 ספקי …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, מחפש לקנות מחשב נייח חדש לגיימינג . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אפשרי שקט ממוצע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, כבר העליתי פה פוסט דומה לפני שבועיים בערך. מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 6000 ש"ח. לאחר הביקורות החיוביות שקיבלו AMD (ממש עכשיו ירד האמברגו על 6800) אני נוטה לכיוון מחשב אדום. אשמח לעזרה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התלבטות בין 2 מפרטים (בעצם, 2 מסלולים, אסביר בהמשך), שאני מתכנן לרכוש חלקי מחשב עוד שבועיים באילת, ולהרכיב לבד. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג ומעט לעבודת קוד קלה. אני לא מחליף ולא נוגע במחשב בד"כ, הרעיון הוא לקנות מחשב שיחזיק אותי ללא צורך בשדרוגים בשנים הבאות, אולם תומך בהם מבחינת חומרה במידת הצורך. כורח אחד הוא שהמשחקים יהיו על מסך 4K בגודל 32. רזולוציית 3840X2160 (Samsung LU32H850UMUXEN). אני מבין לגמרי שהמפרט הנ"ל לא תומך ב-4K משוגע... ושאצטרך להוריד קצת מההגדרות, אבל זה המסך כרגע, ויכולות ה-4K של המסכים שלי רק ישתפרו בעתיד (כרגע המסך 60HZ, אני מניח שתוך שנתיים שלוש זה ישתנה למשהו טוב יותר). אני לא אשקיע כספית ביותר מ-4070 כרגע, מתוך הנחה …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט בעיקר כרגע) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, המחשב בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף לא ענק מדי ובלי אורות מיותרים, נושא האורות לא קריטי בגדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שזה לא בקשה רגילה כי כולם קונים מקיאספי פלונטר וכו' אבל אח שלי גר בחול ואני רוצה לקנות לו מתנה המחשבים באמזון לפי מה שראיתי באים מוכנים קומפלנט, יותר זול לקנות אותם ככה? או עדיף חלק חלק בנפרד? יש איזהו דיל טוב שמשתלם? יש שם המון דגמים וסוגים שקצת הלכתי לאיבוד, הוא לא צריך משהו מטורף, מחשב נורמאלי שיריץ את כל המשחקים החדשים, עדיף עם כונן SSD דרישות: 1. מחשב גיימינג שמריץ משחקים הכי חדשים שיש 2.עדיף חלקים של אינבדיה (נכבתי כמה פעמים עם AMD) 3 צריךתקציב: 800-900 דולר , חריגה ל1000 אם ממש שווה ומשתלם 4אין צורך במסך, מקלדת ועכבר צריך אבל ראיתי שרוב המחשבים באים עם מקלדת ועכבר בתוך הדיל עצמו לפי אמזון זה ככה: https://www.ama…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי כרטיס RTX 3080 ישירות מ-NVIDIA. אני מעוניין לבנות מחשב גיימינג עם תקציב שלא כולל כרטיס גרפי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 עם אפשרות לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, VR וסימולטורים (Microsoft Flightsim 2020; DCS World) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - RTX 3080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב גיימינג שמסוגל להריץ את כל המשחקים המודרניים היום עם איכות גבוה (דוגמה לאחד המשחקים הכי כבדים שאני רוצה להריץ: Cyberpunk 2077) העדפות שעלולות להקל על המחיר: רזולוציה - 1920x1080 Full HD נפח אחסון - 1TB
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6,200 ש"ח, מתאפשרת חריגה של עד כ-1000 ש"ח לקניית מסך, ועוד כ-400 ש"ח לקניית מקלדת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, ברצוני להריץ משחקים כבדים (כמו warzone) באיכות ultra. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת (מכנית) ומסך (מינימום 144hz). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח לערך, גמיש מעט 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים לילד בן 14 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן קשיח 2 TB נדרש כונן SSD למערכת ההפעלה בלבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מקסימום רוחב מארז 20 ס"מ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד, אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות נ…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להשתמש בחלקים שכבר יש לי וליצור מחשב לגיימינג: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, מבלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (PUBG, GTA...), תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש ברשותי 1060 ספק - יש לי seasonic ss-500et - אשמח אם תחוו דעה לגבי התאמה שלו לכרטיס ולמעבד חזק מארז - ישן אמנם אבל סביר - אם קריטי אחליף גם אותו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר (להימנע כמה שאפשר מפגיעה בביצועי המחשב) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, COD: Black ops 3, Far cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש״ח, חריגה מינימלית עד 11 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, צריך מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיב כזה, צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בחנות, לא צריך מערכת הפעלה …
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
- 2 followers
-