עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני כרגע מחליף את מערכת הAGP שלי ועובר לPCI-E, אני מוכר את ה7800GS שלי ואני זקוק למערכת טובה למשחקים בתקציב של 2500 ש"ח( חריגה תתקבל ;D) ללא מסך וכרטיס מסך , ללא רמקולים וציוד היקפי, [חשוב שיהיה ספק כוח איכותי, ומארז איכותי ( שלא יהיה טראנספורמר כי אבא שלי לא אוהב) בסביבות ה400 ] למרות שאין תכנונים לOC האם מפרט כזה בכלל ריאלי? שאלה נוספת היא- האם כדאי לי אחרי שאני מוכר את כרטיס המסך - לקנות 7300GS ולחסוך לכרטיסי DX10? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  2. אוקי אז ככה, אני צריך מחשב, שיריץ לי סורס על 100FPS קבוע, ושאני יעשה Max Fps 100 , אז זה גם לא יוכל לעבור את 100. אז זה ככה תקציב מ4000 עד ל4700 מקסימום, אבל מי שלוקח ב4700 אני רוצה שזה יהיה בדוק 100FPS קבוע... אה ואני רוצה את ה100FPS עם רזולוציה 600*800, לא יותר(למי שלא הבין לא יצא לי הפוך, אני רוצה שמונה מאות כפול שש מאות), על הגדרות HIGH, ואולי קצת פילטרים. אז הכנתי לעצמי מפרט שנראה לי מושלם חוץ מהכרטיס מסך עליו אני מתלבט, תרגישו חופשיים להצעות ולשיפורים, וגם לעוד מפרט . אז מה יש לנו כאן? מעבד 3200, לוח אם DFI ULTRA INFINTY זיכרון שהם TCCD , של Samsung, שזה 512*2, ביחד 1GIGA מארז של HEC שבא עם ספק כוח 400WATT של HEC, והמארז עצמו בא עם 2 מאווררים של 120!!! זה מ…

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  3. ביקשתי מאייבורי את המפרט הזה ALL AROUND הכי זול והם החזירו לי שאין להם את כל הרכיבים וחליפו לכזה והעלו את המחיר ב 400 ש"ח מה דעתכים על ההצעה שלהם? אני יודע שהם חברה דפוקה אבל אני רוצה לקנות בירושלים

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תוכנות סטטיסטיות ושליפות כמו: R, SAS and SQL SERVER - מדיה (המחשב יחובר לטלויזיה בסלון, לצפיה בסדרות/סרטים) FHD (המחשב יחובר למסך טלוויזיה '48 אז לא נדרש 4K) - אני משחק רק league of legends (עדיף הגדרות גבוהות, אך אוכל להסתדר עם בינוניות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא צריך כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 7-8 6. ה…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by aradgonen,

שלום כולם! אני עתיד לקנות מחשב נייד של HP, אני מחפש תוכנות לאבטחה של המחשב. עלה לי רעיון לתוכנת אבטחה בעזרת זיהוי תווי פנים. האם ניתן להוריד תוכנה כזאת באינטרנט? והאם ניתן להכניס כמה תווי פנים, כלומר להכניס כמה פרצופים לתוכנה? בתודה מראש, ארד גונן

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by Wood-Elf,

האם קיים כזה דבר? שקלתי לקנות מיני מאק/פנדורה אבל הם ללא מסכים. האם קיים מסך נייד נלווה שאני יכול לקנות בנוסף, בכדי להפוך אותו למחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  7. Started by dmaster1984,

שלום אני מעוניין למכור את המחשב הנייד שלי, אבל לא יודע באיזה מחיר המחשב הנייד שלי הוא: COMPAQ 2150A Intel Celeron 1.6GHZ 256RAM ATI 9200 DVD 40GB 14.1'' סוללה מחזיקה בן שעה לשעתיים (סוללה מקורית) יש לי עדיין את הקופסה המקורית עם כל ההוראות בעברית ובאנגלית המחשב ללא סדקים עובד טוב, ללא שריטות אני אשמח להצאות כמה שיותר הוגנות!!!!

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  8. חג שמח מקווה שהדיון מותאם למקומו הלפטופ שנמצא במפרט משומה לא מפעיל משחקים במסך מלא (משחקי 4:3) ויש בצידי המסך את הקווים השחורים. זה קורה במשחקים כמו WARHAMMER 40K DAWN OF WAR המשחק בתכלס תומך מקסימום 1600x1200 התקנתי אותו בלפטופ והמשחק במקסימום רזולוציה 1024x768 ויש את הפסים השחורים בצדדים. בדרייבר של NVIDIA המצב מוגדר על FULL SCALING ומשומה גם אי אפשר לשנות כלום כי הכול חוזר למצב ברירת מחדל. האם יש פיתרון לבעיה? בברכה עדכון הורדתי תוכנה בשם NVIDIA Mobility Modder.NET והתוכנה ערכה את הקבצים כנראה עכשיו ב1024x768 המשחק עולה על מסך מלא,רק שנוספה לי עכשיו רזולוציה NATIVE ושם יש בעיה של FULL SCALE.

9. התקציב למחשב הוא 2850 ש"ח ללא אפשרות לחריגה... המפרט לאולפן הקלטות, כך שצריך להיות דגש רציני על עניין השקט, גם מבחינת הקירור וגם מבחינת המארז והספק. יש צורך בשני דיסקים קשיחים, אחד לעבודה שוטפת ואחד לגיבויים (אם יש אפשרות מבחינת התקציב עדיף שניים של 250 GB). הלוח אם צריך להיות איכותי יחסית ולא מהבסיסיים ביותר בשוק. אין צורך בכרטיס מסך חזק ואפילו לא בינוני. רצוי נפח זכרון גדול ככל האפשר. לא לנסות לשלב כרטיס קול במפרט, יש כבר כרטיס שמיועד לעניין והוא מחוץ לתקציב ולמפרט. צריך שיכנס בתקציב מסך דק 17" הכי זול שאפשר. ללא OC. ללא ציוד היקפי וכונן CD, DVD או צורב (יש כבר אחד טוב, חבל לקנות). תודה ענקית מראש לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  10. שלום, דרוש מפרט לגיימינג עד 3900 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים ברמה הכי גבווה שיש כמו call of duyt 7 , far cry וכו'. גודל המסך שלי הוא 23 אינצ' ב FULL HD. להרכיב לי בבקשה את המפרט אך ורק ב www.ksp.co.il (אני בטוח שיציעו פה מערכת מבוססת AMD הייתי רוצה תשובה מלאה למה לא intel בבקשה)

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by darkman,

אז ככה זה בשביל חבר בלי מסך וציוד הקפי רק זיכרון,מעבד,לוח אם,מארז,כרטיס מסך תודה.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by avivlevy,

טוב זה לאימה שלי, אז אני גיי בטוח שכל מפרט מתאים לה, כי היא תיהיה רק באינטנת(1.4G+'256MB+'20G+...) הראתי כל מיני ניידים ב3K~ אבל היא לא רוצה עבים וכבדים מידי. אבל היא רוצה גם שהמחשב יהיה דק ויפה, כמו הניידים של LG.....(היא רוהצ גם שהוא יהיה קל, אבל ניידים קלים עולים הרבה....) כמו שהבנתם התקציב הוא מינימום (מינימום זה יכל להיות 6K אבל באמת שיעלה מינימום ושיהיה יפה)

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב? גיימינג על הגדרות גבוהות עבודה עם מסך dell 2007FP ברזלוציה 1650*1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה ל ksp או iqpc 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שני צורבי DVD ו HD 1T מבחינת כרטיס …

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  14. אני מעוניין בחוות-דעת למפרט שהרכבתי עבור מכונת לינוקס. ייעוד עיקרי: התקנת מספר הפצות לינוקס 64 ביט ותכנות (הרכיבים צריכים להתאים להפצות לינוקס 64 ביט, להתאים למארז שציינתי, ולצרוך כמה שפחות חשמל). אני רוצה לקנות את המחשב מורכב מחנות אחת. Case ANTEC NSK1380 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2759 520 ש"ח MoBo GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2980 310 ש"ח או GIGABYTE GA-M68SM-S2L http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=572 285 ש"ח CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3277 370 ש"ח CPU Cooler COOLER MASTER HYPER TX CP…

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by albain,

שלום. לאחרונה נתקלתי במחשב של לנובו על הנייר נראה מעולה אבל משום מה לא מצליח למצוא עליו יותר מידי פרטים\סקירות משהו מכיר נתקל יודע להמליץ? האם שווה? https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=44771&txt_search=lenovo+720s&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= תודה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  16. שלום חברים, הרכבתי בעזרתו האדיבה של yz101 מפרט. זה התחיל בתור מחשבים להורים ולאט לאט התגלגל למחשב לשימושים כלליים, שהוא בעיקר אמין, אחר כך זול, אחר כך שקט ורק אחר כך בעל ביצועים סבירים. קישור לדיון הראשוני (שם גם יש יותר פירוט של הדרישות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463283.0 להלן המפרט: אשמח לשמוע חוות דעת סופית מכם, אני מתכוון לקפוץ לחנות בצהריים בשביל לרכוש את המערכת. מספר הערות: הספק הוא overkill, ידוע. יחד עם זאת יש לי ניסיון מצויין עם tt ואני חושב שזה שווה את ההשקעה (ספק ג'נרי גורע מהיציבות של המערכת ואני צריך סוס עבודה -- ככה שאני אקבל כמה שפחות טלפונים מאימא ) הלוח אם מכיל ATI HD4200 שאם אני מבין נכון הוא: א' כרטיס יחסית חזק שאמור לאפשר לי…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by nme86,

אהלן אני צריך עזרה בבחירת שרת לאיחסון אתר אינטרנט... עכשיו הקטע הוא שיש כבר רשת עבודה ואני רוצה לחבר לרשת הזאת מחשב\שרת שבו אני יאחסן את האתר ואנשים יוכלו להיכנס אליו...ככל הנראה מערכת ההפעלה תהייה ווינדואס ושני דברים נוספים הם ש-אני משתמש ב easy php (אלא אם יש משהו יותר טוב בשביל זה שאני לא יודע עליו) על מנת להפעיל את האתר (אתר PHP) ושני זה שרוחב הפס ברשת הוא 1MB upload ו- 1MB download אם יש לכם איזה מפרט לשרת טוב שיוכל לעמוד בעומס של נניח 40 אנשים בו זמנית אני אשמח אם תעזרו לי אני צריך הצעה בסביבות ה7000-8000 שקל תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  18. אחרי כל כך הרבה זמן של התאפקות לא לקנות מחשב החלטתי שהגיע הזמן לרכוש אחד חדש. כאמור התקציב לקניית המחשב עומד על 5500 ש"ח. הרכבתי את המחשב הבא משתי חנויות KSP ו IQPC ואשמח אם תגיבו : IQPC מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 944 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 621 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 252 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1817 KSP זכרונות‏ DDR II 667 1GB TwinMOS X2 540 שקל דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 330 שקל מארז Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black 720 שקל ספקי כוח‏ Antec TruePower Trio 550W Active PFC (12cm Fan) (24pin 495 שקל סה"כ 2085 שקל ביחד 3902…

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לבנות NAS לבית. עדיפות לצריכת חשמל מינימלית. שימושים: file server bittorrent client lazy web server ssh server אני כבר הרבה זמן מתלבט אם הATOM יחזיק את זה טוב. בינתיים בחרתי בלוח BLKD945GCLF2 ובשני דיסקים של 1TB. מתלבט לגבי סיסטם על SSD או על CF (איך אפשר בכלל לשים CF?) נראה לי זכרון 1G יספיק (ויחסוך עוד חשמל) צריך את עזרתכם במארז קטן ובבחירת ספק

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  20. חוקי הפורום התעדכנו. מעכשיו ניתן להקפיץ דיון לאחר 24 שעות . העניין יאכף בצורה רצינית ביותר! ככה שלא מומלץ לבדוק אם אחרי 23.5 אני אתן אזהרה או לא. העניין בא לטובתכם ולמענכם- הימנעו מלנצל אותו לרעה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by MatanMaor,

שלום, אני רוצה לדעת אם המפרט הזה טוב, ראיתי אותו בעיתון והוא הרבה טוב מהמחשב שלי: מעבד: AMD 64 Bit 3200+ דיסק קשיח: 250GB Sata 2 צורב: LG 18x DVD/RW Multi זיכרון: 1 GB Kingston DDR2 לוח אם:GIGABYTE NF4 MB כרטיס מסך: G force 6100 256 DDR2 האם כדאי לי לקנות אותו ואני אוכל להפעיל בו משחקים ואיך אפשר לשפר אותו?

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by mich1,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד מ KSP או מאייבורי אילת לצורך לימוד תכנות במכללה , ויש לי מספר שאלות: מה עדיף:1. מעבד i7 למעבד m?2.DELL או LENOVO? 3.SSD או HDD או SSHD? 4.על איזה מחשב אתם ממליצים? התקציב הוא עד 6,000. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לבנות מחשב למשחקים וכל מה שמסביב..., בלי מסך וציוד היקפי, בלי הארד דיסק (יש לי 120) ובלי כוננים. אני רוצה להביא תמחשב מKSP כי הם ליד הבית שלי... חשבתי על מפרט, אבל אני לא בטוח על כמה חלקים: מעבד: (לא יודע מה לבחור) 1400 שקל Q6600 או E6850 , מה עדיף? לוח אם: 570 שקל gigabyte P35-DS3L יש לוחות יותר טובות מאלה במחיר עד 600 שקל בערך פלוס מינוס? זיכרון: 600 שקל 2 סטיקים של 2 ג'יגה (זה נראה לי יותר עדיף על 4 סטיקים של 1 ג'יגה... לא?) DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כ.מסך:1500 או 2000 שקל אני לא יודע מה לקחת:512 8800GT או 8800GTS 512 מארז וספק: (לא רוצה להשקיע פה, מארז נגיד עד 400 שקל וספק לא יודע כמה חח) א…

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. תקציב מקסימאלי: 3,000 ש"ח ניצול תקציב: כולו. מידת חריגה: רק אם זה ממש שווה. שימושי המחשב: משחקים. * משחקים לדוגמא: Diablo 3, StarCraft II Heart of the sworm. * רזולוצייה: 1280 על 1024. * הגדרות גראפיות: גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול כונן קשיח וכונן אופטי. חשיבות השקט: 7-8. אובר-קלוק: ללא. אין צורך בתוכנות (גם לא מערכת הפעלה). דרושה הרכבה בחנות. קניה מחנויות באזור המרכז. בקשות מיוחדות: תמיכה ב-USB3. לשמור אפשרות להוספת כרטיס מסך וכרטיסי זיכרון. תודה מראש ושבוע טוב!

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by trionax,

הדרישות: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית שעובדת עם אופיס, רואה סרטים באיכות גבוהה, גולשת ושומעת מוזיקה. לא מעבר. * גודל המסך? רצוי 13" * משקל רצוי? רצוי עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות לעבודה הנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשרי בתקציב אז כן. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הסיפור: המחשב הנוכחי שלה שבק חיים בלי סיבה והדחיפות למחשב היא גבוהה מאוד. השימוש כמו שראיתם הוא דיי בסי…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים