עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הציעו לי לא מזמן מחשב HP Pavilion מעבד סנטרינו 2GHZ דואל קור. המעבד אמור להיות T5*** לא יודע בדיוק איזה. 2GB RAM 160 HD 5400RPM כרטיס מסך מובנה X3100 מסך 15.4 מבריק. לא יודע כמה תאים סוללה.. אז ככה המחשב היה בשימוש שנתיים יש עוד שנה אחריות עליו ומבקשים עליו אלפיים ש"ח.. אני לא מתמצא במחירי השוק של ניידים משומשים... השאלה אם שווה. המחשב אמור להיות נטו ללימודים סטודנטליים. + סרטים ואני לא מטורף על HD... מה אתם אומרים? שווה להשקיע או יש אלטרנטיבות לקנות בסכום דומה חדש?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by haimiko84,

שלום חברים, האם שווה ב-1000 ש"ח? השימושים בעיקר הם: אופיס, אינטרנט...כלומר לסטודנט. תודה רבה, חיים.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם רציתי לדעת אם המחשב הזה יתאים לסרטים אירנטרט איסיקיו בלבד מחשב נייד compaq armada 1120 שמור מאוד עם תיק נשיאה Hard Drive :800M: Windows 95 CPU Type: 100MHz 8 MB RAM [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by Odedb52,

שלום לכם... אני עומד לשדרג את המחשב בעוד כמה זמן (תודה לאל...!!! ), מכוון שהכרטיס כבר עושה בעיות... משחקים לא עולים וכו'... יש לי עכשיו מעבד אינטל פ. 4 2.53Ghz... northwood. לוח אם של אסוס P4S8X אם אני לא טועה... כ. מסך... :'( :'( :'( GeForce MX 440 64Mb. זכרון 256... :s05: :-[ אני רוצה לשדרג במקס' 1200¤ אבל תציעו מה כדאי... או לקנות כ. מסך בתקציב הזה או לקנות כרטיס + זכרון. או כרטיס + מארז... ( ריידמקס סקורפיו, כרגע יש - E-Star ) אני יודע שכולם יגידו את האופציה הראשונה / השניה... אז תציעו לי הצעות כי הדגש על כרטיס מסך טוב... אני מעדיף ג'יפורס אבל אם יש דברים יותר טובים במחיר שייתנו ביצועים טובים יותר, רק תגידו .

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by M86,

נשרף לי הספק ולקח איתו לפחות גם את הלוח אם... דבר שמכניס אותי למקום בעייתי... תככנתי לשדרג את המחשב שלי רק עוד שנה... אין לי כסף בכלל לחשב חדש, אבל אני חייב אחד. זה המפרט שבניתי. אני מעודכן על חומרה בערך נכון ל8 שנים (שקניתי את המחשב הקודם) נכון לעכשיו המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בייתי ועבודה עם CS4. בהמשך שיהיה כסף אני כנראה אוסיף כרטיס מסך. התקציב הוא לא יותר מ2K ואחרי הסיפור המיגע הנה המפרט: AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤481 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1115 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 CHIPSET, יחידות 1 ¤452 http://www.rsm.co.il/p…

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  6. בס"ד ככל הידוע לי לא כל הרכיבים משווקים בכל החנויות ולכן הדגשתי,תקנו אותי אם אני טועה.. ללא ציוד היקפי, רצוי מאוד שלא יעבור את ה2,300 ש"ח ושיחזיק עמד לזמן ארוך ככל האפשר.. הרבה דרישות, סוג של אתגר ( : תודה מראש,ערב טוב... אגב,יש חנות או מס' חנויות שעדיפות מבחינה משמעותית?

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד להרצת סרטי וידאו בלבד. * חייב מסך מט - כי המחשב יושב על דוכן באמצע הרחוב, לאור השמש ולכן חשוב שהמסך לא ישתקף * גודל המסך מינימום 15" או יותר גדול * משקל רצוי - לא משנה * זמן סוללה - שיחזיק שעתיים מינימום. * יציאות מיוחדות - כלום * בלוטות - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי * צורב DVD - לא צריך. עדיף לי להריץ מהדיסק הקשיח למיטב ידיעתי (מבחינת צריכת חשמל) * אפשרות למחשב מחודש/יד שנייה וכו' - כן

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  8. שלום חבר'ה הרכבתי עם חבר מפרט של מחשב לגיימינג ומולטימדיה אז אם אפשר אני רוצה חוות דעת על המחשב, האם בחרתי חלקים טובים שיחזיקו זמן מכובד ואיך אפשר לשפר אותו בשביל OC כי אני חושב שאפשר להוציא מהמפרט הזה קצת יותר ממה שהוא. תודה מעבד - INTEL E8500 CORE 2 DOU 1333 MHZ 6MB CACHE BOX http://www.skypc.co.il/sg_product~BX80570E8500~3~0.htm לוח אם - GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR http://www.skypc.co.il/sg_product~39433~10~0.htm זיכרון - CORSAIR TWIN3X40968-1333C9 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26694 דיסק קשיח - WD 500 GB SATA2 כרטיס קול - 6 channel כרטיס מסך - GIGABYTE GFORCE GTX 275 896MB DUAL DVI HDMI http://www.skypc.co.il/sg_product~952011~8~0.htm כונן אופטי - SON…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by RONWINER1,

שלום אני מחפש מחשב לצורכי בית -משחקים ולימודים - כמו כן אני מחפש מחשב עם מקלת מלאה . בשאיפה למסך 17 אינץ פלוס מינוס אפשרי גם 15.6 שאמור להחליף מחשב בייתי עד הוצאות של 5000-6000 עם מעבד של I5 יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by UHU,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, אבל אני מאמין ש7000 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שיריץ 3D, FULLHD, WIN 7 64BIT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 MW3 כל השיט החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מצויין למטה …

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  11. מחשב w566n gigabyte יש לי מעבד c2d t7250 כ.מסך nvidia 8400 gs והארד דיסק wd scorpio wd2500bevs כררע המחשב במנוחה המעבד על 38-56 שזה בסדר כ.מסך 59-67 שזה גם בסדר לפי מה שידוע לי אבל ההארד דיסק 39-45 ? אין לי מושג אם זה סביר שאני צורב לדיסק יש האטה ממשמעותית שלא אמורה להיות אני לא יכול לשמוע מוסקה ולהעתי משהו מהcd יחד המוסיקה תהיה מקוטעת ויש לי מספיק זיכרון בשביל שניהם וזה לא מובן לי למה זה לא עובד טוב יש גם משחקים שדופקים שגיאות אם הוא לא חם מידי אז כנרא הוא דפוק

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by sagyr1,

שלום רציתי לשדרג את המחשב שלי שיתאים להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אני לא יודע איזה טופס צריך לזה אז אני פשוט אתן את המפרט השלם...(אם יש בעיה שהמנהל יפנה אלי בפרטי..) מעבד: Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz לוח אם: gigabyte H55M-UD2H זיכרון: 4gb ddr3 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800gt ספק: ezcool 450w מארז: לא יודע במדויק דיי גדול יהיה בסדר אני יודע שהספק שלי זבל אם אפשר אחד עם ספק ואחד בלי ספק כי מקסימום אני ישקיע תקציב נפרד בספק... תקציב 3000 חריגה של כמה מאות בודדות רק אם זה שווה... תשלום במזומן... לא אכפת לי אפילו שהחלקים יהיו מכמה חנויות העיקר שכל חלק יהיה במחיר הזול ביותר שלו. שאלה …

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by Shayb25,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט * גודל המסך? 13.3, 14 * משקל רצוי? עד 2ק"ג * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 250GB. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יודע, אני סטודנט בבן גוריון. תקציב: עד 5500 ש"ח. מה המחשב הטוב ביותר בתקציב זה?

15. Started by R3flect,

http://img20.exs.cx/my.php?loc=img20ℑ=mifrat9kn.jpg זה המיפרט. תגידו הספק יחזיק? והמחשב לא יהיה חם, סתכלו מה יש. ???

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  16. Started by jetman,

[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]השאלה בכותרת, יש לי דרישות די ספציפיות, עד היום אני עובד על מחשב נייד, אני לא אוהב את המאזרים הגדולים והמסורבלים שהיו לי לפני שעברתי לנייד, בסלון יש HTPC גדול, לשדרוג עתידי של HDD לאחסון, בחדר אני מעדיף משהוא יותר קומפקטי, התלהבתי מעוד ממחשבים iMac, הבעיה היא המחיר המוגזם, שבו אני בונה מערכת שלמה, כולל מסך ועוד ישער כסף ל LCD חדשה לחדר. אני יודע שיש לחברות מותג אחרות, מחשבים מהסוג הזה, אך לא הרבה חנויות מתעסקות איתן, ולרוב מפרט מבוסס ATOM ,אני לא ממש רוצה לשלם על הקומפקטיות במפרט שלו, חשבתי עולי פשוט להרכיב מחשב במארז mini ITX, אך השאלה עד כמה אני מוגבל שם מבחינת חלקים? בעקרון מעבד I3 וכל מה שמסבביב, אני לא גיימר כלל ורואה רק סרטים, ככה ש…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by coran,

שלום!!! יש לי dell studio 1537 אמרו לי שאפשר להגדיר שהבטריה תעבוד בזמן מסוים ואז החשמל כדי לשמור על חיי בטריה יותר גבוהים המחשב עם vista home premium אם משהו יודע איך לעשות את זה ואם זה בכלל זה עוזר אני יודה לו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  18. אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי את החלקים הבאים מעבד intel QUAD CORE Q9450 2.66 12M קירור למעבד: TR ULTRA 120 EXTREME + Slipstream 1600RPM לוח אם Asus Striker extreme 680i כרטיס מסך * 2 : xfx Nvidia 7950GX2 SLI כונן קשיח: WD 160G 7200 SATA2 WD 1000G (1T) 7200 ESata ההתלבטות שלי היא האם להחליף גם את הספק הנוכחי או שאין צורך הספק הקיים הוא OCZ MODSTREAM 520W הוא ספק קצת ישן השאלה האם הוא יתמוך במערכת? ואם צריך להחליף איזה ספק מומלץ למערכת הזו התקציב הוא עד 700 ש"ח ועוד התלבטות הוא לגבי הזכרונות הקיימים הם OCZ DDR2 REAPER PC6400 2G 800 האם עדיף להחליף ל-OCZ 4GB pc2 6400 DDR2 800MHz SLI?? או לקנות עוד 2G של REAPER PC6400??? אשמח לשמוע תגובות על המפרט ובעיקר לגבי…

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by Master Chief,

art type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 691.06 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR,AGP8X,Sound,S-ATA,Firewire,LAN,USB 2.0) [ ¤ 696.09 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 446.51 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD [ ¤ 121.49 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Floppy : Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 95.58 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  20. המחשב מיועד לשמש ילד בן 6 בלימודים\משחקים בשנים הקרובות. רצוי מאוד שיהיה לו מסך איכותי, ושלא יהיה עמוס בתוכנות מיותרות שכל הזמן מבקשות עדכונים (כדוגמת ה- HP-PROBOOK שבבעלותי). תקציב: עד 2500 כולל WINDOWS תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  21. וספק 550W והרדיסק של 1 טרה (TB)

22. המפרט הוא מהחברה סקאי פיסי בראשון לציון בתכלס המחשב אמור להריץ משחקים ברמה טובה לא מחפש משהו תותחי. האם הדבר הבא יספק את הצרכים? האם אולי אפשר להוריד פה דברים או להוסיף? אם מישהו יוכל להרוויח לי על הכרטיס מסך אני אשמח תודה המפרט - (אם אתם רוצים להשוות מספר מפרטים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד) מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA74GMT-S2 ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38503 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪180 כמות: 1 http://www.skypc.co…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by or_azu,

שלום אני צריך מפרט למחשב עד 2500 שקל אני צריך מהמחשב סרטים בFULL HD קצת מסחקים פשוטים (PES NEED FOR SPEED) לא משהו רציני מדי חשוב שיהי הרבה מקום (לפחות 1TB) הצעות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  24. Started by kotel,

AMD 3400 K8 64BIT GIGABYTE GA-K8VM800M 512MB DDR 400 WD 120GB 7200RPM8MB SATA FX5700 256MB DDR ב-3790 זה לא בשיבילי בשביל חבר שלי אם אתם חושבים שכדאי כרטיס מסך אחד בסכום הזה תגידו ולמה הוא יותר טוב... בונה איזה בעסה שאני לא מבין ב-AMD ---------------------------------------- תגידו ה- 64BIT צריך ווינדוס אחר או שאפשר להתקין ברגיל windows xp sp2? ----------------------------------------- לכמה משתווה ה3400 של AMD לשל אינטל? : ??? :

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by shnaq,

טוב אחרי חיפוש די ארוך והתלבטות די קשה בין די הרבה ניידים בגודל 13.3 ל14.1 ללימודים סרטים עריכה וקידוד (קצת) משחקים (קצת) כאשר הנטייה היא היא ל14.1 נתקלתי במבצע הבא: DV4T HP מעבד :P8600 זיכרון: 3GB הרד דיסק : 320 5400 כ.מסך : 512MB NVIDIA GeForce G 105M כל הסיפור 699$ ו HP עוד זורקים לך מדפסת בחינם כדי שתהיה מרוצה (כל זה אחרי הנחה של $400) האם שווה לוותר על ה- E6400 שהיה מועמד מוביל עד אתמול בשביל 2000 שקל הפרש במחיר ? המבצע נגמר היום

• 1 תגובה
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.