ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4999.99 (קונה בכרטיס אשראי המסגרת היא 5,000 אז להשתדל אפילו שקל פחות). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב אבל שלא יהיה מעל 5000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טופס לבקשת חוות דעת על מפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:400 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:GTA V AC:U כל החדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5500 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Witcher 3, BF1 וכד' בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע יש לי מסך 1440X900 של 19' מעוניין להגדיל ל22\24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD כן HDD לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? MID TOWER ATX 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס לא הרכבה כן 8. האם…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא: כ.מסך:SAPPHIRE HD5850 מעבד:Intel Core i5-750 BOX מארז:APEVIA X-Plorer ד.קשיח:Samsung HD103UJ/SJ ספק: לא חשוב (תמליצו לי) צורב: יש כבר ל.אם:Intel BLKDP55WB יש לי שתי שאלות: 1.האם המפרט טוב? האם יש משו לתקן? 2.האם כדאי לחכות קצת כדי שיצא לוח אם יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, ניתן לחרוג בכמה מאות אם זה ישפר פלאים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא יזיק לראות בזה תכני HD) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, 22 אינץ (קיים אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צ…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב גיימניג איכותי... 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גוף ראשון+תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BFBC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הגבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כלל לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים : COD MOH וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? OC קל בעתיד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עם המחשב הנוכחי שלי כבר מעל לחמש שנים ולמרות שדרוג כרטיס מסך לפני כשנתיים (Geforce GTX560) אני מרגיש כבר שהמחשב איטי והחלטתי לקנות חדש, כמיטב המסורת, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללמידה, הייתי רוצה שהוא יעבוד הכי מהר שאפשר בסביבת וינדוס, גם כשאני מריץ מטלב, Visual Studio ו-15 טאבים בכרום. הבנתי שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא עם זיכרון SSD, אשמח לשמוע את דעתכם. בזמן הפנוי - לגיימינג, GTA V, Titanfall ושלל משחקים אחרים. מקווה שבתקצ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, בנוסף גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER BF3 ME3 BFBC2 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6 אלף שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גיימינג/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל הכותרים החדשים, GTA V, Shadow of Mordor, Skyrim, . כל כותר חדש שיצא ישוחק על המחשב. צריך למקסס או לפחות על כמעט הכי גבוהה כל משחק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, כנראה FHD, אני רוצה גם הצעה למסך כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא ושמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב משדר HD ורסיבר HD אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי :6000-6500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך :מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב :הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקרHEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) :LCD 40" ( אני רוצה שיוכל להתחבר למסך 40 אינצ דרך משדר HD) ואולי גם למסך בPCI 19 אינצ לאיל…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ,bf4 crysis 3 וכו'...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הסיבה העיקרית שאני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חזק היא פשוטה, עברה עליי שנה וחצי לא קלה, בגלל המחשב הנוראי שלי, ולכן אני מעוניין לפצות על כך במחשב גיימינג שייספק לי ביצועים גבוהים מבלי להתפשר על גראפיקה, מכיוון שמאסתי בלפתוח משחקים בהנמכה מיידית של הגראפיקה, אשמח לקבל ייעוץ כמה שיותר מהר הרבה משחקים מעבר לפינה ואינני מעוניין להחמיץ אותם ברגעי התהילה שלהם. תודה :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? ברמת העיקרון 6500 לא כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מדובר על וויתור משמעותי בביצועים אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לשיקול דעתכם במידה וניתן לשפר את הביצועים משמעותית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). unity באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, watch dogs , ועוד משחקי "הדור הבא" שעומדים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אינצ' 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PUBG, FAR CRY 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). https://www.amazon.com/AOC-G2460PQU-Ultimate-Performance-Professional/dp/B00HY7PAUC -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעיקרון…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 6K אפשר אולי קצת חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, ושימושים רגילים כמו גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגשי הלקוח: מעבד אינטל, מערכת הפעלה WIN7 ULTIMATE, מארז אנטק 900 או טוב יותר, 8G זכרון ראם, כרטיס מסך NVIDIA בלבד, 460 לפחות. שקט 7/10, אין כוונה לOC, אין צורך מיוחד לאופק שדרוג. רזולוציה FHD, הכוונה לשחק MMORPG עם כמויות גדולות ככל האפשר של פוליגונים על המסך. הנה מה שחשבתי להציע לו: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪973 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2267 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 2 ₪…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף סביבות ה 7500 אבל אם זה קריטי אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכל! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זאת שאלה טובה כרגע יש מסך ישן 23 1050x1680 אבל הולך לקנות מסך חדש לא יודע איזה עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, אבל אני מאמין ש7000 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שיריץ 3D, FULLHD, WIN 7 64BIT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 MW3 כל השיט החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מצויין למטה …
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd של 250 גיגה (אבל צריך עוד אחד של טרה) 16 גיגה ראם(אני לא יודע איזה סוג, אם אפשר הסבר איך לבדוק בשביל תאימות), 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, עדיף שיהיה ידית במארז, לא צריך אורות 7. האם הא…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג נייח: 1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (לדוגמה elden ring, pubg ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל, רוצה מארז שיראה טוב 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הנוכחי הוא 1920x1080. אני מתכנן לשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרכבתי מפרט משלי, כך שכל פריט שאני זקוק לו (או לאלטרנטיבה עבורו) נמצא שם. …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט המצורף? יש לכם הצעה יותר טובה? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד לפחות 5 שנים קדימה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף ללא זכוכית (כן אני יודע שבמפרט המצורף יש זכוכית, רוצה לד…
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-