ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לומד קולנוע ומעוניין להשתמש בתוכנות דוגמת ה- premiere שבכותרת רק שאין לי מושג בחומרה והמידע באתר Adobe ממש לא ברור לי, ולכן אודה על כל עזרה. ראשית אמלא את השאלון ולאחריו מה אמרו לי חברים - ואשמח לתגובה והנחיה. המון תודה אריה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח (אבל אם ממש הכרחי - אוסיף, כי זו קנייה לטווח ארוך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה מחשב שהתוכנה תעבוד איתו טוב. זו המטרה לפני החיסכון. אבל לא סתם לקנות תותח אם לא צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח (מקווה...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2X כרטיסי מסך Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול C-Media CMI 8738 7.1 (PCI) כוננים- DVD LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black ציוד רשתות Wireless Lan Edimax Omnidirectional Antenna ED-IO5D חשבתי לקנות מחשב עם מפרט כזה בעיקר למשחקים. אני יודעת שהכרטיס מסך די ישן בשביל מחשב למשחקים, אבל נראה לי שעדיף כבר לקנות כרטיס מסך ישן ולשדרג עוד שנה וחצי. שאר הרכיבים די חיוניים ולא נראה לי שכדאי להחליף ביותר זולים (חוץ מהזיכרון שהוא קצת יותר ממה שאני צריכה אבל ההבדל במחיר בין מגה לשתיים קטן). אבל אני לא בטוח…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל בעיקר לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ועריכת סרטים (עריכה בסיסית ממצלמת וידאו דיגיטלית) המחשב צריך לכלול כרטיס FIREWIRE, צורב DVD כמו כן הבנתי שרצוי 512 MB זיכרון ודיסק של 80 GB האלטרנטיבות שמצאתי היו בין מחשב זול של AMD SEMPRON או אינטל 2.4 CELLRON או קצת יותר יקר אינטל 3.0 לא 775 השאלה האם לצרכים שציינתי קודם ה- AMD או ה-CELLRON יספיקו ובמה יתבטא ההבדל בין האופציות השונות ברמת היום יום?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חברים שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש לא כולל מסך רק שיש לי התלבטות האם לקחת מחשב מבוסס INTEL או מחשב מבוסס AMD אם תוכלו לתת לי מפרטים של שניהם ולהגיד לי מה יותר טוב אני ישמח והמחשב משמש למשחקים ואינטרנט
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב הן לצרכי עבודות תיכנות, הפעלת מספר תוכנות במקביל+מערכות וירטואליות ועבודת עם ממשקים לעריכת גרפיקה. ככה שכרטיס מסך נורמלי יהיה פלוס. * גודל המסך אידיאלי יהיה 15' , ועדיף מסך שיהיה נוח לעבוד מולו ככה שהמסך הוא אמצעי קריטי בשבילי בשל הזמן הממושך מולו במהלך היום. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט, שיהיה נוח להקליד בו, עדיפות למקלדת מלאה. * אין חשיבות למשקל, לא מזיז לי כמה הוא ישקול * זמן סוללה טוב מבחינתי יהיה לטווח של 8 שעות עבודה, אבל אולי אני לא ריאלי, אז בין 5-8 * HDMI חובה * גודל הארד דיסק אידיאלי יהיה 1 טרה+SSD(אם יכנס בתקציב) * התקציב הוא ללא מערכת הפעלה. אני אישית לא סובל את ווינדוס 8. * אין לי העדפה לחברה מסויימת, מן הסתם ארצה חברה הגונה ו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מחשב בתקציב וקבלתי כמה הצעות. יש הרבה פרטים שמבלבלים ואני זקוק נואשות להמלצה שלכם בין איזה רכיבים לבחור והסבר איזה חלק עדיף ביותר ונותן תמורה הכי טובה למחיר ומאיזו סיבה. רשמתי את האופציות שבינהם אני מתלבט לפי סדר יורד ושמכל הבלגן נראות הכי טובות אבל אם יש הצעה טובה יותר אשמח לשמוע המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. ברוב הרכיבים הם במחירים די דומים ואני רוצה את האופטימלי בהתאם למחיר חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. אני שם גם דגש כמובן על אמינות ועמידות המחשב לאורך שנים על המסך יש לי התלבטות ואודה על המל…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי ששימש בהתחלה כמחשב לסטודנט Asus F6V בשלבי גסיסה אחרונים. אני אשמח לשמוע המלצות על מחשב טוב ראיתי מחשב שמוצע ללקוחות בנק הפועלים רצ"ב לינק: http://www.dell-rev.co.il/web/index.asp?productid=5497&style=poalim2 הבעיה עם המחשב הזה היא כמו שהצלחתי לקרוא כאן היא מהירות ה דיסק. הבנתי שVestro טוב יותר - אשמח לקבל מידע על מחשב ברמה זו שאיכות הבניה שלו תהייה מספיק טובה על מנת שיחזיק מעמד זמן רב . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שיהיה בעיקר בבית נקנה כדי לחסוך מקום - שימושים עיקריים צפייה בסרטים HD - חיבור ל…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
סליחה על ההודעה הקודמת אני עדיין חדש פה ואני לא יודע את הנוהלים ממש בקיצור אני מתכוון לקנות מחשב שיהיה בעיקר למשחקים ותוכנות וכאלה. אין לי ממש הרבה תקציב אני יכול לחרוג עד 1800 מקסימום. נתקלתי במחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G עכשיו יש לי גם כמה שאלות: איך הכרטיס מסך שלו? אתם חושבים שקאונטר סטרייק סורס יפעל בו? ואני ישמח אם מישהו ימליץ או יפנה אותי לאיזה מחשב בתקציב הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אוקי אז ככה חשבתי ללכת על מחשב מבוסס sempron am2 ומתי שיצאו המעבדים החדשים שלamd אז להעיף את הsempron ולקנות אחד חדש וגם ככה אם כרטיס מסך לכן לא צריך כרטיס מסך חזק חשבתי אולי איזה 7300GS וחשוב לירשום ש4k זה הגבול וכמה שפחות יותר טוב חשוב לוח איכותי וזיכרון איכותי לoc! קירור כמו כן אולי קירור אוויר אבל לא חובה שהוא יהיה אם מאוורר כי יש לי הרבה מאוורר בכל הגדלים שיושבים סתם בבית שאני יכול להרכיב על קירור וברור שהמחשב יעבור oc ואני לא יכול ממש לחכות אם זה כי צריך דחוף מחשב נוסף בבית הא וגם ספק חזק שיחזיק איזה כרטיס תומך dx10 בעתיד תודה מראש <3 all
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום הבן רוצה מחשב גיימינג, יש, לנו מסך, מקלדת ועכבר. קיבלנו הצעה מבאג, מחשב hp pavilion gaming TG01-1014nj במצע כעת ב 4750 ש"ח. יראה שהספק רק 400w או יש מפרטי ksp ב5000 ש"ח אינטל. מה עדיף? הילד טוען שמחברים שבכלל עדיף על בסיס amd. איזה חנויות באזור הרצליה, חצי שעה נסיעה, מומלצות?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב ברשותי תקציב זעום של 2500 ¤ לרכישת מחשב עבור אחיין שמאד אוהב לשחק. ראיתי כמה הצעות מחיר במסגרת התקציב הזה. המוכרים היו חלוקים בדעתם במה יותר כדי לנו להשקיע: מעבד, כרטיס מסך או זכרון. core 2 duo e8400 1333mhz s775, 6MB או Core 2 quad q6600 2.4Ghz, 1066Mhz, 8MB כרטיס מסך zotac 9600GT 512MB או Nvidia 8600GT 2GB זכרון או 4GB זכרון על לבחור אחד מכל קבוצה כדי להשאר בתקציב. מה דעתכם? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות עליו דברים שדורשים מעט כוח חישובי, אבל אולי הרבה זיכרון (הרבה חלונות פתוחים בו"ז), ואני רוצה תצוגה ומקלדת גדולים ככל הניתן כדי שאוכל לעבוד בנוחות ובמהירות. (גם על חשבון איבוד ניידות. אני אקח את המחשב איתי לבתי קפה, לא לטיולים באמזונס. אני יכול להרשות לעצמי מחשב קצת גדול וכבד) המחשב הנייח המקביל שלי מכיל מעבד קצת ישן (בן 4 שנים, ולא היה state of the art כשקניתי אותו) ו-8GB זיכרון, אז אני מכוון למשהו דומה גם בנייח. אם יש לי אפשרות לקנות מחשב בתיאור הזה באזור ה-2000, אשמח לשמוע, ואשמח גם למחשב באזור ה-4000 לאותן המטרות. (אם שני התקציבים רלוונטיים בכלל. אולי ב-4000 אפשר אחד שהוא גם קל נוסף לשאר הדרישות?) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אבקש מפרט למחשב גיבוי שיקושר לרשת מחשבים בחנות עסקית. על המחשב תותקן מערכת windows server 2008. לגבי התקציב עדיף לחסוך. אני לא יודע בדיוק איזה חלק במחשב חשוב\מומלץ\עדיף למחשב גיבוי, אבל אני מעריך שזה לוח-אם והארד דיסק. ציוד היקפי שצריך זה מקלדת ועכבר. השקט לא חשוב. ללא אוברקלוק. הקנייה תבוצע בעדיפות בRSM. תודה.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לבני בן ה 13 מחשב גיימיג ההתלבטות היא בן מחשב נייד לנייח, אני מבין שנייח עולה פחות למרות שאם אני לוקח בחשבון עלות מסך ומקלדת העלות עולה יחסית לנייד עוד שיקול הוא לגבי ניידות - אוטוטו הילד עולה לחטיבה ותיכון ויתכן שהוא ישמש אותו שם ראוי לציין כי הילד נוטה לכיוון מחשב נייח לגבי המפרט בגדול- מעבד - ryzen 7 2700x או i7 9700k כרטיס מסך - rtx 2070 16gb-ram עוד משהו לסיום - הבן שלי יקרא את כל התגובות והילד מבין עניין בנושא כלומר שניתן לרדת פה לרזולוציות גבוהות לגבי המפרט הטכני אשמח לקבל המלצות בנושא כמו כן אשמח לקבל המלצות ליצרנים מובילים בשוק כך שעלות תועלת תהיה הגובהה ביותר תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD BATTLEFIELD AND MORE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call of Duty\GTA V ותוכנות עריכה, אפטר אפקט,פרימייר\פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז NZXT Phantom 410 black ספק כוח Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זיכרון Hynix Original 4GB DDR3 1600 קשיח למחשב שולחני Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 קשיח למחשב שולחני Samsung SSD 128G 840 Pro כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM תוכנות Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT אשמח לדעת כמה הוא שווה כיום עלותו הייתה 7350 דאז בתחילת 2013
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות לנכדי מחשב גיימינג למתחילים הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי מפרט מחשב המקובל כיום
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג מהחנות ksp ב4000 שקלים אשמח לשמוע הצעות, תודה.
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים של כל הנוער שמשחק היום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך גיימינג טוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
רב שלום אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג לפרצוף. למען האמת אין לי שום ניסיון בזה וזה המחשב הראשון שאני מרכיב. רציתי לקבל קצת עצות לגבי דברים שאולי לא לקחתי בחשבון כשבחרתי את החלקים, או שיקולים חשובים שלא עשיתי ובעקבות זאת לא אנצל את מלוא ה"חוזק" של המחשב.. זה המפרט שבניתי עד כה: לוח אם: MSI Z170A GAMING M5 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray - האם עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה6600K? אני לא מתכנן OC אבל הוא 3.5GHz והרגיל 3.3GHz. קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 דיסק אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB כרטיס רשת: Edim…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? היום מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תכנות כבד, האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): פחות רלוונטי האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח או mvme ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: QHD 144Hz האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? NZXT H710 Matte White האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן חשבתי על …
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום אני ילד בן 12 ואני רוצה מחשב טוב למשחקים בעיקר פורטנית באיכות טובה במחיר סביר
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! ברצוני להרכיב מחשב גיימינג לאחיין שלי שחוגג בר מצווה!!! השימושים יהיו משחקים לא כבדים בטירוף (הוא לא יריץ ב4K אלא fhd) עבור המחשב הוזמן מחו"ל כרטיס מסך rtx 3070 של חברת נבידיה founder edition https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/graphics-cards/30-series/rtx-3070-3070ti/ יש לי התלבטות לגבי רכיבים נוספים האם כדאי להתפשר או להשקיע ובנוסף האם הכל מותאם כמו שצריך ? מעבד - I5 11600 3.9GHZ זכרון - Corsair Value Select 32GB DDR4 2666MHz CL18 הארדיסק - Sandisk Plus SDSSDA-1T00-G26 1TB SSD SATA III ספק כח - Antec Atom B550 12cm - האם הוא מספק ? לוח אם -(התלבטות בין 2) לוח אם Asus PRIME H510M-D LGA1200 Intel H510 DDR4 PCI-E או…
-
- 31 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חיפשתי בכמה אתרים מחשב גיימינג עד 2500 כולל מערכת הפעלה אני לא מעוניין במחשב מפלצתי רק משהו שיריץ לי HIGH MEDIUM ועל כזה 60 פריימים לשנייה, ניסיתי להרכיב מחלקים ויצא לי משהו מוזר ולא הגיוני אם יש מישהו שמבין בזה ויעכול לבנות לי משהו בתקציב כזה אשמח תודה לעונים. שוב מזכיר אני לא מחפש מששהו מפלצתי וגם לא מארז משוגע,
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-