עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רצוי תמיכה ב PCI-E לא חשוב אם אינטל או AMD , עדיפות ל AMD אבל בתקציב הזה לא מצאתי לוח PCI-E תודה לכל העוזרים דגם מחיר כמות INTEL CELERON D 2.67g 533mhz 330J 525 ¤ 1 MSI 915PL Neo-V PCI-E/AGP 550 ¤ 1 SAMSUNG DDR 256MB 400mhz 170 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 355 ¤ 1 GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 350 ¤ 1 COMPUCASE LX-6821 295 ¤ 1 סה"כ: ¤ 2415 הנה מה שיצא לי . אם יצא לכם להרכיב משהו יותר טוב תמליצו , תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by redrabbit1,

זה כבר הניסיון השלישי לאחר שלא קיבלתי תשובות על שתי ההודעות הקודומות שלי. אני מחפש הצעת מחיר למחשב עד 2500 ושגג לא יעבור את ה2700 ש"ח הדרישות מחשב להורדות - הארד דיסק של 320 גיגה. כרטיס מסך עם יציאת TVOUT לחיבור לטלוויזיה רגילה. כמו כן כרטיס מסך ברמה בינונית שיוכל להפעיל משחקים, לא חובה על איכות גרפית מדהימה. עדיפות לכרטיס מסך עם גוף קירור ולא מאוורר. מקווה שהפעם אני אקבל תשובה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by CreativeX,

אני צריך מחשב בתקציב 2500 ש"ח, רק לצרכי עבודה, בלי כרטיס מסך, בלי מסך, ובלי רמקולים ועכבר (עם צורב ומקלדת). תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by goniak,

שימושים: אינטרנט, תכנות(visual studio), סרטים אפשר לחרוג מהתקציב עד 100 ש"ח - אבל ניתן גם לחסוך. שדרוג בעתיד למעבד I7 -אין צורך בHD. -לא מתוכנן OC -השקט חשוב מאוד: 9 למחשב יהיו 2 מסכי DELL-U2312HM המערכת שהרכבתי: Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪70 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96]htt…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט ואני צריך חוות דעה על המפרט הבא: תודה מראש מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1042 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black + FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤311 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 כמות: 2 - מחיר: ¤129 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤414 כרטיס מסך: Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤564 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤162 סה"כ: ¤3196 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/uq9453d6[…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  6. שלום רב לכולם, כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בתחום לפרטים הקטנים ביצועים וכ"ו. אבל התמונה הכללית ברורה לי. אני צריך מחשב לעבודה משרדית בלי יותר מידי איטיות כך ש 1 ג'יגה מתבקש. לגבי משחקים מדובר על SIMS ומשחקים בסגנון CAL OF DUTY ו SUFFERING. אני מעוניין במפרט גם של INTEL וגם של AMD, בנוסף אני מעוניין ללכת על ה-DUAL CORE של INTEL או ה-X2 של AMD כמדומני זה המקביל לליבה כפולה. לגבי הכרטיס מסך צריך משהו יציב שיריץ משחקים כמו שהזכרתי לעיל לא משהו יקר ובומבסטי מידי (האם ATI או GFORCE?). HD קיים ברשותי כך שלא צריך לכלול במפרט כנ"ל לגבי מסך וציוד הקפי. אבל צורב DVD אני רוצה. אני מעוניין גם בספק חזק ויציב שעמיד טוב בקפיצות מתח וסערות חשמל. כמו כן האם בכלל כדאי ללכת על ה-DUAL CORE? א…

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by PyroGhost,

טוב, פתחתי פה ת'רד אתמול אבל נעלו לי אותו כי שכחתי לציין את התקציב בכותרת.. בכללי התקציב שלי עומד על 3500 אבל עדיף לי שהוא יירד ל 3000. מצאתי כמה מפרטים במכירות קבוצתיות בוואלה שופס והבאתי לינק לאחד מהם אתמול שדיי הצדיק את העליה ל3500 לפי דעתי, התגובה שקיבלתי הייתה על הכרטיס מסך OB שהם שמים שם, בקשר לזה, כרגע לא אכפת לי שהכרטיס מסך יהיה OB מכיוון שאין לי צרכים גבוהים מידי ממנו, עם הזמן אני אוסיף אחד חיצוני... אבל זה לא לחוץ לעכשיו. בכל מקרה, הנה לינק למכירה הזאת : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2098895 ולעוד מכירה שאם אני אבחר בה אני אשדרג את הזיכרון לגי'גה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEC…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by *Roe.S,

שלום לכולם, וואי כמה זמן לא הייתי פה (התחיל להיות קצת משעמם) אז ישר לעניין... ידידה שלי רוצה לקנות מחשב שהתקציב שלה 3600 שקל עכשיו שהמחשב יכלול: קודם כל את המחשב עצמו וגם מסך... ובמחשב שיהיה גם כונן... את העבר המקלדת והרמקולים היא תקנה בנפרד "המטרה" של המחשב זה לא משחקם או משו היא פשוט לאינטרנט, מוסיקה, ICQ, עבודות... ולהפעיל הרבה דברים יחד שיהיה 2GB ,הייתי אומר 1GB אבל המחירים ממש ירדו ושהמעבד יהיה איזה E6300 והחנות צריכה להיות מחיפה... (נעה/פנדה/מרדנית) מספיק פרטים? אם צריך עוד אז תגידו מקווה שתעזרו...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Eddard stark,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gw 2 bf3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? mid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן מח…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by prosorcerer,

שלום, אני סטודנט להנדסת מכונות. אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב הנמוך ביותר שייתן לי את המענה הטוב ביותר בקשר לתקציב. הדרישות הן: *מעבד core 2 dou. *2GB RAM לפחות. *דיסק קשיח לא חשוב כ"כ הגודל. *כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו SolidWorks, Matlab. *גודל מסך עד 15.4 אינץ' ולא פחות מ14 אינץ'. אין עדיפות למאט או לגלוסי. *כמובן שצריך כונן DVD, BT, WIFI יש גם העדפה לטביעות אצבע. *סוללה שתחזיק בממוצע 3 שעות בעבודה רגילה על המחשב. חשוב שיהיה מחשב אמין ואחריות סבירה. תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. ציוד הקפי: לא העדפה לחברה: לא אבל כרטיס מסך שיהיה טוב קירור ועיצוב: לא משנה צרכים מיוחדים: לא שקט: חשוב מפרט משחקים: GTA IV ומעלה במסך 22 אינץ

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by nazgull,

שלום לכולם , אני מעוניין בקניית מחשב לשם משחקים כבדים ותכנות. תקציב 4000, חריגה של 200-300 גג, עדיפות לחנות אמינה שפורסת לכמה שיותר תשלומים (אם אפשר ליותר מ12 ללא ריבית) אין צורך בציוד נלווה, יש ברשותי מסך 21". אין צורך ב oc ,שיהיה כמה שיותר שקט. אין צורך במערכת הפעלה ובשום תוכנה , אני יתקין הכל. עדיפות ל8-16 giga ram אם אפשר לדחוף ssd בחריגה של 300 שקל אז גם אפשרי. תודה

13. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 3700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט אופיס HD משחקים הורדות spss(תוכנה לעיבוד נתונים סטיסטיים) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תמיד לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלכלול במפרט 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קרייסיס פרוטוטייפ פיפא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב , התקציב יהיה כ4000K והדרישות הם : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים (HD בעיקר) , שמיעה של מוסיקה,אינטרנט ואופיס.אני לא משחק בכלל . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב כל השאר לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד רק INTE…

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by hopu,

Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 512Mb 400MHz AData /VT 280 512Mb 400MHz AData /VT 280 ?160GB SATA II 7200RPM 8MB - Western Digital 495 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 RADEON X300LE 128MB PCI-E, TV, DVI (BULK 370 MAG 17'' 786 PF FLAT 690 MS Internet + MS Mouse Optical 135 KSP 400W (True Watts) PFC 185 ATX MIDI PFC 400W Black and Gray2546 250 כל המחירים הם מאתר KSP וכולל הרכבה זה יוצא 4640 כמה שאלות : - האם המסך הוא מהטובים שאפשר למצוא במחיר הזה? - האם למי שישתמש בתוכנת AUTOCAD שהיא תוכנת סרטוט כבדה עדיף לוותר על 512MB זכרון בשביל לשדרג את הכרטיס מסך? - האם יש חנות שאפשר למצוא ביות…

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  16. שלום לכולם אני קצת חלש בענייני מחשבים.. אז הניסוח יהיה קצת מסורבל: אני מעוניין לקנות מחשב נייד שימש לצרכים מוסיקליים תוכנות הקלטה ומידי.. אני צריך מחשב חזק כדיי שאני אוכל להעביר סאונדים מהמחשב למודולים חיצוניים. וגם נפח דיסק קשיח גדול. ביקרתי באתר הזה שמתמחה בציוד לצרכים שלי http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=152&products_id=1350 אח"כ גלשתי לאתר פנדה ויש את שניי אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21945 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21201 אחריי שקראתי את המפרטים... המחשבים נראים לי זהים במיוחד מפנדה..אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד.. אני…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by aed32,

לוח אם:לוח אם תוצרת Gigabyte דגם RGAP55UD3 מחיר: 830 מעבד:icore 5 מחיר: 1085 זכרונות:זכרון תוצרת זכרון תוצרת Kingston נפח 2,048MB DDR3 מהירות 1,333MHz מחיר: 530 כ.מסך:כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon Toxic HD 4870 1024MB GDDR5 מחיר: 1000 דיסק קשיח:דיסק קשיח Western Digital דגם WD Caviar Green נפח 1,000GB חיבור SATA מחיר:455 מארז מחשב תוצרת Thermaltake דגם M5 דלת צד עם חלון כולל מאוורר קידמי עם לד כחול מחיר: 316 ספק:ספק כח תוצרת OCZ סידרת StealthXStream הספק 600W מחיר: 529 די וי די וצורב : צורב DVD תוצרת Asus דגם DRW-24B1ST חיבור SATA מחיר:300 - 2 יחידות אז ככה: זה המפרט שאני בחרתי המחירים מIVORY ויש לי שם בן אדם במעבדה שדואג להרכיב לי הוא ספיצית ככה שבקטע הזה אני…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by urdead,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, הפעלת סימולציה לכימאי * גודל המסך? גדול ככל הנתן במגבלת המשקל * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן - לא יותר מקילו וחצי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או יציאה שניתן לקנות מתאם ל VGA (אשמח גם ללינק למתאם במחיר טוב במקרה הצורך וכן להכניס אותו למחיר המחשב) * בלוטות? אין את זה בכל מחשב חדש ? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחשיהיה SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  19. מה אתם אומרים על המפרט הזה? (בלי מסך וכרטיס מסך כרגע) (אבל איזה מסך וכרטיס מסך מומלצים בעתיד) הכרטיס מסך של הלוח תומך במשחקים של גיימר בינוני? פריט מפרט מחשב מחיר מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel 1,298 זכרון TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 686 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 (כרטיס מסך O.B) 641 כרטיס גרפי ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 1735 ¤ (מתכון לקנות בעתיד) כונן קשיח 320 GB 16 (Buffer) ST3320620AS Seagate 483 צורב DVD GSA H30N LG 18X(בצבע שחור) 218 מסך מחשב 931BF Samsung (בצבע שחור) 1459 ¤ (מתכון לקנות בעתיד) מודם + פקס V92 56K PCI FaxModem 50 רמקולים למחשב X230 Logitech 294 מקלדת+ עכבר Wireless Optic…

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  20. שלום אני צריך מפרט בתקציב 5600 שקל (תשתדלו לא לחרוג ) המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ומולטיטסקינג. אין צורך בציוד היקפי מלבד עכבר ומקלדת (G5-חשוב) (אוהב את logitech internet) [שהכל יהיה שחור בבקשה] אין צורב בצורב או פלופי. כרטיס מסך רצוי EVGA (אין לי כוח להסביר למה ) אין צורך בהרכבה כמובן. ---------------עריכה------------- טוב עזבו מולטי טסקינג, רק למשחקים כבדים כל שאר הפרטים זהים, ודחפו פנימה 7800GT.

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  21. שלום לכולם, מחפש הצעות למחשב חדש בתקציב של 6500 המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כבדות כמו Qbase, ותוכנות עריכת ווידאו וסאונד אחרות.. חשוב לציין שאני אשמח למחשב שיוכל להריץ ביעילות את התוכנות האלו יחדיו סימולטנית.. בנוגע למשחקים. אינני משחק כלל!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה בעיקר של ווידאו וסאונד בדגש על מולטי טאסקינג. בנוגע לסרטי HD אני מניח שאצטרך מסך תומך גם כן. ציוד היקפי: דרוש מסך, עכבר, מקלדת. זהו. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? מממ...... 8 די חשוב אבל לא להגזים... 7. האם…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by shirleyhp,

שלום רב, אני מחפשת מחשב לשימוש משרדי רגיל, האמור להחליף גם מחשב שולחני. הדרישה העיקרית היא המשקל- חשוב שלא יהיה מעל 1.5 ק"ג ועדיף פחות. תודה שירלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או בגודל קרוב האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? 1.5 ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1.ניתן לנצל את כל התקציב לא חייב לחסוך. 2.השימושים למחשב עם תכני HD משחקים כבדים כמו METRO 2033 ולתוכנות מאיה ואפטר אפקט (רינדורים) הרזולוציה המקסמלית של המסך שלי היא 1600X1200 מסך 20'' (אולי אני ירכוש מסך בהמשך) אני מתכוון לשחק בהגדרות הכי גבוהות למשחקים. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.צורב למחשב אני לא צריך. 5.חוץ מצורב אני צריך הכל. 6. 1לא קריטי הרעש. 7.אני לא מבין באוברקלוק אשמח לקבל הסבר. 8.אין צורב במערכת הפעלה. 9.IQPC 10.חיבור מיני HD בכרטיס מסך וחיבור אופטיקל בלוח אם. 11.לא, אני לא מתכוון לשדרג בהמשך. 12.לא חושב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזיכרון. חיכתי לכרטיס מסך החדש NVIDIA GTX 480 הרבה זמן ואני סגור עליו אז את תחליפו לי אותו במפרט... ולגבי הספק שמעתי שבשביל הכרטי…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by EranS,

שלום, אני צריך מפרט מחשב לבן אדם מבוגר.המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט וטיפה אופיס הוא צריך להיות מחשב פשוט מאוד (לא צריך בכלל כרטיס מסך ,המובנה יספיק). מה שכן חשוב זה שיהיה 512 מגה ראם . התקציב הוא 2000-2500 ( לא גבוהה אבל אני מבקש לא לחרוג) עדיף כמובן לכיוון ה2000. התקציב כולל מסך ,מקלדת ועכבר (שוב,הכי פשוטים שאפשר). תודה לעוזרים.

25. Started by surfface,

רצוי 2000 עד 4000 מקסמיום הדרישות שהארד דיסק יהיה בעל נפח גדול, לכרטיס מסך יהיה יציאה לטלוויזה (ושאיכות תהיה טובה) שימוש:אינטנרט,גלישה,אופיס,משחקים פה ושם.אין צורך במחשב לאוברקלוק אני לא יעשה במילא. הערה יש צורך במארז,אין מורך במסך וציוד היקפי

• 6 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.