עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב שישמש אותי בעיקר לצרכים משרדיים אך גם משחקים מידי פעם מה דעתכם ??? מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤ 410 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤ 928 1 כונני דיסקטים Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Black) ¤ 30 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 163 1 סה"כ 3931

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, משחקי אינטרנט, קצת המרות וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, מחפשת מפרט למחשב עבור הורי - המחשב הוא בעיקר בעל אופי משרדי בסיסי, שירותי אינטרנט, צפיה בסרטים, וקצת הורדות - תקציב בין 2000 ל- 3000 ש"ח. מחפשת עבורם גם שירות בבית הלקוח, הם מנתניה - ולכן חשוב לשים לב לפרט הזה. הכנה ל- WINDOWS7 מינימום 2GB זכרון דיסק קשיח 500 ג'יגה ומעלה. עכבר ומקלדת אלחוטיים. ללא מסך ורמקולים. שקט - לא מתחמם (יש דבר כזה?) כי המחשב בחדר השינה. גישה נוחה לחיבורי USB ואחרים. המון תודה! ורד

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  4. בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP - באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, Assassin's Creed. יש לציין כי המחשב מיועד יותר לגיימינג מאשר לתכנות!! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mztik,

טוב ביגלל שאני לא ממש מבין ענק במפרטים וכאלה.. אני מחפש מחשב גיימינג ב2500 שקל ..(עד 2500) שיוכל לסחוב .. תודה מראש - התקציב ללא מסך !!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. שלום, גיימר לשעבר שרוצה לחזור לאחר הפסקה מאווווד ארוכה... אז ככה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. חריגה לא גדולה אם באמת יהיה שווה אותה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ושימוש כללי (Battlefield V, RDR2 וכל מה שיוצא לאחרונה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, ספק כוח (כרגע יש לי ENERMAX 625WATT מספיק טוב או שכבר ראה ימים יותר טובים?) 5. ע…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by PokMadui,

היי, בלי יותר מדי בלבולי שכל, אני פשוט אגיע לתכל'ס: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג, במחיר מקסימלי של 3K. הסטייה הכי גדולה שאני יכול להרשות לעצמי היא 500 ש"ח. הייתי רוצה שיריץ משחקים חדשים בטווח של עד 3 שנים מעכשיו, למרות שאני לא כל כך בקיא בענייני החומרה האלה, אז יכול להיות שהציפיות שלי לא ריאליות. הוא כנראה הולך להריץ הכל על "טלוויזיה" (פתרון זמני עד שיהיה לי כסף למסך סביר) 26 אינץ', שהרזולוציה הטבעית שלה לפי דעתי היא בין 1280X720 ל-1920X1080, אני ממש לא יודע איך לבדוק את זה... מדובר במשהו ממש זול של Sansui. בעיקרון- שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות-גבוהות, לשנתיים הקרובות (דגש על המעבד הגרפי בעיקר). אין שום צורך בכונן SSD וכו', שהכונן האופטי יהיה סביר, ואין צורך במערכת הפע…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. גלישה, גלישה, גלישה.... וקצת סרטים! מעדיף מבוסס מעבד אינטל (ראיתי במפרטים מבוססי AMD) כמו כן, אשמח להבין מה השיקול להמליץ ברשימת המפרטים על AMD. אם מותר אז אודה להמלצות לחנויות אמינות באיזור באר שבע (פשוט חדש שם ולא מכיר כלום). תודה

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  9. שלום, אז ככה, קרובי משפחה ביקשו מחשב לילד בן 10 - בעיקרון אני חושב שהשימוש יהיה לאינטרנט וה"שוטרים" של הילדים הקטנים. לכן לדעתי הכרטיס המובנה 6100 אמור להספיק. הרכבתי מ KSP - אך לא הצלחתי להגיע למחיר כזה נמוך, למחשב בינוני, חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי, אני חרגתי והגעתי ל: 1670 ש"ח שזה הרבה... אולי אתם תוכלו לתקן \ להוסיף משהו? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K עד 7.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד 7.5 ולא להתקמצן לחרוג טיפה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7.7K בערך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 27" או 37" LCD עם חיבור HDMI עם אופציה ליותר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים בשיא האיכות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו …

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אין צורך בכוננים, מסך וציוד היקפי. מתכנן OC עתידי. יש צורך במארז (אך אני מעדיף מארז ללא ספק ולקנות את הLiberty 400w). מעוניין כרגע ב1 ג'יגה זכרון עם אפשרות שדרוג ל2 בעתיד. המפרט שחשבתי עליו (מKSP): Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 860 1GB TwinMOS TwiSTER 1 900 X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 HJA-70 MIDI Black 1 135 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 סה"כ 5020 מפרט מSkypc: IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 ¤1,051.00 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤833.00 ¤833.00 1 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. אז ככה: חבר שלי מחפש לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי הוא למשחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט.ללא OC. הוא קיבל את ההצעה הבאה מ"שמיר": p4 2.4 333 - 256 DDR לוח אם של asus (לא צויין איזה) כ. מסך gforce Ti4200 של innovation מסך LG 17 Flatron HD - WD 5400 40GB צורב Artec 52x24x52 כ.קול creative SB Live CD x56 (עליהם...) עכבר אופטי מודם כל זה במחיר: 5,719 המחיר נראה לי ממש גבוה, וחוץ מזה המפרט שהרכיבו לו נראה לי לא אופטימלי (בטח לא למחיר). אודה לכם על הערותיכם לשינוי חלקים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כרגע המשחק היחידי שאני רוצה שיריץ חלק זה האלף ליף 2 בהגדרות הכי גבוהות.. תודה.. עריכה: ושחכתי, שאני יוכל לקנות בחנות, לא מהאינטרנט, ועדיף כרטיס מסך חזק...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, אוקיי, היה בלאגן בשרשור הקודם (סליחה) ובכלל המטרה השתנתה ולכן השרשור הזה. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 3500-4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שעובד על רוב המחשבים ואצלי דרוש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. אם אפשר בבקשה, יעזור אם תוסיפו קישור לאתר ממנו המפרט (אם אתם ממליצים לרכוש דרכו). תודה מראש, אופק.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  15. שלום לכולם, חברה מהעבודה מחפשת מחשב בבערך 2000 ש"ח (אפשר למשוך לכאן ולכאן אם מקבלים תמורה) קריטריונים חשובים: FireWire על לוח האם אם עדיין קיים בלוחות אם "תקציביים" עדיף הרבה זיכרון- אני רואה שהרוב ממליצים על 2GB במפרטים, אך לא רואה ש4GB זו תוספת כל כך משמעותית במחיר ותמיד יש מה לעשות עם עוד RAM. ספק טוב חנות שקיימת יותר משלוש שנים ועדיף כזו שיש בה מסכים של Dell בניגוד לעם ישראל, מוכנים גם לפתרון AMD אין שימוש במשחקים כבדים אך כן יריץ משחקי פלאש ומשחקים "פשוטים" (שלושה ילדים קטנים בבית...) אם זה לא ברור מאליו, אין מצב לOC, והתוכנה הכי כבדה שתרוץ תהיה Windows Movie Maker. תודה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. אהלן! אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך קצת זה יהיה נחמד אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו וגרפיקה אבל אני רוצה גם לשחק משחקים הכי חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere pro, after effects, lightroom, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

17. איש תוכנה, לא מבין כלל בחומרה.. אשמח לעזרתכם- המטרה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק "להחזיק" 2-3 שנים.. תקציב עד 8K. המחשב משמש לפיתוח מערכות- יריץ DB, IDE, weserver, פיירפוקס וכרום במקביל, ubuntu בתור מערכת ההפעלה וVirtualBox שיריץ windows7 אני מניח שארצה להריץ משחקים מידי פעם.. אבל השימוש העיקרי הוא הפיתוח- לא לתת דגש על הצד המשחקי. מעבד intel i7- האם כדאי 920 עם OC (יש לציין שאינני יודע איך לבצע זאת) או 950? זיכרון 6Gig- תצורה של 3 כפול 2? שלתצורה תיהיה אפשרות להוסיף עוד במקרה הצורך.. דיסק קשיח Intel X-25 SSD 80G שיריץ את מערכת ההפעלה והתוכנות הכבדות, ועוד HD מינימאלי לדברים פחות חשובים (לא צריך שטח איחסון גדול, פשוט 80 גיג לא מספיק) אין צורך בציוד הקפי או מסך. רמת…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים ב4000 ש"ח. אני רוצה בבקשה שני מפרטים - אחד אם מסך ואחד בלי. צריך רק מחשב (לא רמקולים, מקלדת או עכבר). תודה רבה לכולם!.

19. שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by ארקדי גאיידמק,

דודה שלי טסה לקנדה ותהיה אפשרות אולי לקנות חלקים למחשב חדש השאלה עד כמה זה משתלם? נגיד ב1000 דולר אני צריך מעבד חשבתי על 930 של אינטל כ.מסך 7900GT הארד -250 ג'יגה אם לא שווה לקנות שם אז לא צריך לוח טוב ו2 ג'יגה זכרונות כמה אני ארוויח אם אני אזמין מהחנות http://www.newegg.com/ והיא תחזור עוד חודשיים יש מצב יצא הקונרו עוד חודשיים? עריכה: כרגע יש לי מחשב כזה P4 2.4 נורטווד כרטיס מסך FX5200 הארד 160 ג'יגה SATA ולוח אינטל עם צ'יפסט 865I מה יותר יהיה כדאי להביא משם כרטיס מסך+ספק ובארץ לקנות מארז או לקנות מחשב חדש? מצד אחד אני יודע שיצא הקונרו שיקרע את כל מה שיש עכשיו בשוק מצד שני במקום לשדרג את המחשב אולי שווה להזמין חלקים מחו"ל ואת המארז אני אקנה בארץ שזה בערך עוד 500 שקל מה …

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. דבר ראשון אנשים רציתי לשבח את הפורום הזה עברתי קצת על כמה עמודים והבנתי את הרעיון הכללי של הדברים אבל עדיין יש לי כמה שאלות ראיתי פה הצעה שמצאה בעיני שמתי אותה פה והינה השאלות: 1. האם הכרטיס שווה את ההפרש מHD4850 2. איך אני יודע שהביאו לי את הדברים שביקשתי בתוך המחשב? והאם למשהו יש איזה תוכנה שאפשר לבדוק איתה בחנות את המפרט בלי מערכת הפעלה מותקנת? 3. יש משהו שקנה שם בחנות שיכול לתת לי המלצה עליה או על חנות אחרת באיזור ראשון ? בתודה מראש Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Western Digital 640G…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by BHXHO2,

מחשב רק מארז בפחות מ1000 ש"ח רק מארז ללא שם ציוד עקפי כרטיס רשת פנימי המחשב מיועד להריץ רק אינטרנט זה היעוד שלו תודה ניסים

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  23. שלום, אני עובד על גיבוש מפרט למחשב שצפוי לשמש לגיימינג, תוכנות מידול תלת מימד למיניהן, וחישוב מקבילי ב matlab. אודה להתייחסותכם ובפרט לשאלות הקונקרטיות שהעלתי למטה. בתודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים / גיימינג, תוכנות תלת מימד (blender, 3ds), חישוב מקבילי (מוגבל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום חברים, כאמור אני צריך עזרה במפרט שאני אוכל להציג אותו איפה שאני אבחר לקנות... אני צריך מחשב לשימוש ביתי - כלומר לא מחשב חזק לגיימרים (הכי הרבה שאני משחק - מנג'ר ופיפא, מניח שקלטתם את הראש..), אינטרנט ואופיס כמובן. אם אפשר - הצגת סרטים באיכות טובה. חשוב לי שהמחשב יהיה ברמה טובה, שלא יקרה מצב שעוד שנה הוא לא יהיה מספיק טוב לצרכים האלה. אני חושב על להשתמש בVISTA, אז אני מניח שצריך הרבה זכרון פנימי. ברשותי כרטיס מסך - אני חושב שהוא בן שנתיים, ati radeon 9600xt . הוא שווה משהו היום בכלל? אפשר יהיה לשתמש בו במקביל לעוד כרטיס מסך? ללא אוברקלוק כמובן. צריך כונן/צורב, וחוץ מזה לא דרוש ציוד היקפי. אני אשמח אם אפשר שיהיו לי חלופות, או שקצת תסבירו לי בנוגע ללמה בחרתם את המעבד המ…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  25. הי, אני מתחיל להיסגר על המפרט הבא ואשמח לשמוע את דעתכם: מעבד i9 7900X - אזור ה 4500 ש״ח לוח אם ASUS ROG_RAMPAGE_VI_EXTREME - אזור ה 3000 ש״מ 4 כרטיסי EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 HYBRID קרור נוזלי - אזור ה 16000 ש״ח זכרון בין 64 ל 128 גיגה תדר אזור ה 2000MHz - בין 2000 ל 4000 ש״ח כונן SSD 1TB כנראה 600p של אינטל M.2 - אזור ה 2000 ש״ח ספק 1500W - אזור ה 2000 ש״ח מבחינת ערוצי PCIE יש לי 44, שיתחלקו 16,8,8,8 לכרטיסי GPU ועוד 4 ל SSD אשמח לשמוע מה דעתכם ואיפה כדאי לקנות. אני רואה למשל שאין במלאי את המעבד הזה ב KSP. את ה GPUים די בטוח שאאלץ להזמין מאמזון. אולי גם את המעבד/לוח אם וארכיב לבד? תודה!!!

דיונים חדשים בפורומים