עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by casio222,

אז ככה, המחשב נקנה בדצמבר 2008. ומאז היו לי איתו לא מעט בעיות. בין השאר החלפתי הארד דיסק פעמיים, ספק, וזכרונות. גם עכשיו, הוינדוס מסרב לעלות, לאחר שעבר חודש מאז החלפת זכרונות. בגלל החג, אני לא יכול לפנות לחנות בה החלפתי את הזכרונות. בכל מקרה, הנה המפרט של המחשב כיום: מעבד: Intel Core I7 920 לוח אם: Gigabyte EX58-DS4 זכרונות: 2 סטיקים של 3GB, בתדר 1333MHZ של חברת G.Skill. כרטיס מסך: ATI HD4870 הארד דיסק: 1 של טרה, ועוד אחד של 500GB. שניהם של SEGATE. ספק כוח: Antec 520w high current gamer מארז: NZXT, לא זוכר כרגע את הדגם המדויק. ציוד היקפי יש לי, ואני עובד על מסך 22 אינץ' ברזולוציה 1920*1080. שימושים? כשקניתי את המחשב עוד הייתי גיימר בעיקר בגלל זה המפרט החזק…

2. מפרט: מארז:Gigabyte Aurora 570 Black ספק: Corsair 450W קירור למארז -3 מאוררים של זלמן לוח אם: Gigabyte P35 DS3L קירור למעבד: typhoon VX Thermaltake זיכרון- 4 סטיקים של גי'גה כל אחד חברת OCZ דיסק קשיח של 500 ג'יגה של WD הארד דיסק נוסף של 2 טרה שנקנה לפני שנתיים כרטיס מסך: gigabyte 8800GT 512MB 2 כונני דיסקים וכונן דיסקטים שלא קשור לעולם. מסך T220 של סמסונג שנקנה לפני שנתיים בערך. אגב בזמנו המחשב עלה לי 6 וחצי אלף לא כולל מסך אשמח להצעה מחיר על כל המחשב כולו ולא בחלקים. כי ממש אין לי כוח למכור חלק חלק. מעדיף במכה אחת וזהו תודה מראש

• 12 תגובות
    • 28.6k צפיות
  3. היי ברשותי מחשב בן 5, מבוסס i5 2500k וזיכרון של corsair 2X2GB DDR3 לוח GB P67X UD3-B3 יש לי קצת זמן פנוי לאחרונה אז החלטתי לנצל את זה לכמה משחקים, רק שכחתי שהדרישות מינימום היום קצת גבוהות מהרגיל והמחשב שלי כבר חצי רגל בקבר. הכרטיס שלי הוא 5870 radeon , אני מציין את עניין הכרטיס גם כדי לשאול אתכם, האם הוא גם יגביל אותי, כך שאם כן אז כל עניין שדרוג הזכרון יירד מהפרק ואקנה מחשב חדש וזהו... אם לא יגביל אותי הכרטיס, אז אקנה זכרונות ובזה ייגמר הסיפור. המשחקים הם לדוגמה COD BO3 ו BF1 , הכרטיס שלי יספיק להם? (הדרישות שלהם לפי מה שהצצתי מבחינת זכרון זה 6 או 8 ג'יגה מינימום) לגבי שדרוג הזיכרון, יש לי עוד 2 חריצים פנויים, כרגע יש לי כפי שרשמת…

4. Started by cheese,

המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by DoroS,

שלום, לקראת קניית מחשב חדש אבקש לקבל הערכה לגבי שווי המחשב הנייח שלי : לוח אם - GIGABYTE P35 אם אני לא טועה, איפה בודקים ? מעבד - Core 2 Duo e6550@2.33 GHZ קירור למעבד - ARCTIC זכרון פנימי - 2GB הארד דיסק - WD 250GB כרטיס מסך - Nvidia Geforce 8800GT ספק כוח - ENERMAX 400W כונן אופטי - צורב DVD של חברת SAMSUNG מארז - NZXT APOLO אלו הם הפרטים שאני זוכר. אם חסר משהו תגידו ואני אשלים. תודה

6. Started by Ron6,

QUAD CORE 6600 2.4GHz Gigabyte ga p35 ds3l Corsair 2GB GT 240 (* בן שנתיים, החליף 8800GT שנשרף ): ) Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר). WD 500GB מיושן, כבר לא זוכר את הדגם הספציפי. דיסק+רשיון מקורי של XP home edition להערכתי אין פה כלום, במיוחד לאור גיל הרכיבים (למרות שכולם מתפקדים בסדר גמור עדיין), מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by walla26,

שלום לכולם אני חדש כאן התחדשתי היום במחשב חדש שצריך להגיע אליי ביום ראשון, ואני נפרד מהמחשב הישן שלי ששירת אותי נאמנה כבר 6 שנים. המחשב החדש: http://www.cidevcomputers.co.il/site/hebrew/info.asp?id=65 הסיבה שבחרתי במחשב מותג היא בעיקר שקט נפשי ואחריות כוללת עם שירות עד בית הלקוח לשלוש שנים, מה גם שחקרתי קצת והגעתי למסקנה שמדובר במחשב מאוד אמין, שקט, ועם מפרט מכובד. אני לא משחק במשחקים אלא יותר משתמש במחשב לעבודה. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל וכמה לדעתכם הייתם משלמים עליו. בנוסף אני מצרף כאן את המפרט של המחשב הישן, סך הכל מחשב מצויין ששימש אותי ללא תקלות בגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, עריכת מסמכים ותמונות וגם עבודה על תוכנות, תביעו דעות כמה המחשב שווה אם בכלל …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ShahafH,

אשמח לדעת כמה המחשב שלי שווה כיום כי אני מתכוון למכור אותו קומפלט. המפרט שלי בצד, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by FireCharge,

מחפש לשדרג בקרוב לskylake בין היתר בשביל לנסות מודינג ואני כנראה אמכור את המחשב. מפרט: i5 4670K לא בוצע אף פעם OC Gigabyte Z87-DS3H Scythe Ninja 3 HyperX Beast T3 2x4GB 2400MHz לא בוצע OC (סטוק 1600 בביוס וזה זוג שקיבלתי חדש אחרי שזוג שכן עשיתי לו OC נדפק) Gigabyte GTX 770 2GB NZXT Phantom 410 FSP Group HEXA 700W הכל באחריות מאפריל 2014, הרוב ל3 שנים, לא בטוח לגבי הקייס והקירור ונראה לי שיש מצב שהספק ל5. חוץ מזה הזיכרון לכל החיים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by RDvd,

היי, כמה לדעתכם שווה הגוש מתכות הזה? I5 2500 3.3GHZ SANDY BRIDGE mobo: Asus P8H67M Pro GPU: SAPPHIRE AMD 1GB HD6850 HDD: samsung 103sj 1TB (חדש) memory: G.Skill Ripjawz-X 2GBX2 1333mhz ddr3 cl7-7-7-7-21 ספק: seasonic 600w 80+ מארז: לא זוכר את הדגם, מארז פשוט יחסית של COOLER MASTER שעלה בסביבות ה-220, יש פילטרים לאיוורור למעלה ומקדימה, nothing special... האמת שהוא אחלה מחשב והוא מריץ הכל על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) או הגדרות בינוניות גבוהות (במקרה של קרייסיס 3), אבל נוצר מצב שאני צריך להוסיף עכשיו זיכרון ועוד שנתיים כרטיס מסך ועוד שלוש שנים מעבד+לוח אם ואולי גם הספק כח ימות... כך שאני שוקל לעשות עכשיו קצת Hustling במקום תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by ngc224,

היי, חבר שלי ביקש לעזור לו בבחירת מחשב נייד בסיביבות 1000$, ממה שראיתי ב ZAP ה Dell Latitude E5520 L075520102E נראה הכי משתלם... הוא צריך מסך 15.6, לא יריץ דברים יותר מידי כבדים, אבל שלא יהיה חלש מידי. מה אתם אומרים ? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13329

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  12. תקציב: בסביבות 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ובנוסף אמור לשמש למשחקים קלים כמו מנג'ר ולחיבור לטלוויזיית HD לצפייה בסרטים וסדרות. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת (עכבר כן דרוש) וגם לא במארז שקט. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC. תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by myjunkmail0000,

רוב השימוש לאינטרנט, עריכת מסמכים, משחקי קומפי ולפעמים תוכנות לסטטיסטיקה יותקן עליו וינדוס 7 או XP (עוד לא החלטתי) אבל כנראה XP בגלל הקומפי מה אתם חושבים על: חומרה קצת מתקדמת אבל אני מעונין שהמחשב יחזיק כמה שנים ולא יתפגר אחרי שנה-שנתיים ולא יריץ את הדברים האחרונים בשוק מעבד: INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1087 לוח אם: INTEL WHITESBURG : P55WB אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤520 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤392 כרטיס מסך: GIGABYTE 9400GT 512MB DDR2 - GV-N94T-512H - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤269 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנ…

14. אני חדש בפורום אבל הייתי באתר חצי שנה בערך בודק סיקורים ודברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיהיה טוב במשחקים (או לפחות יריץ FEAR על 70+ FPS או CS:S על 100+) בעיכר חשבתי מבוסס LEADTEK WINFAST 8800 GTS 320 לא מתוכנן OC מה שידוע לי שאני יצתרך לעשות מודינג כדי שאני יעשה OC אז קיצר צריך מפרט 4000 עיקרי למשחקים כמו שם הנושא טוב חבר'ה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by myjunkmail0000,

טוב ממש לפני קנייה... מחשב שיהיה יחסית מהיר, יריץ וינדוס 7 64 ביט, יחסית שקט. יחובר למסך 24 אינץ ועוד 32 אינץ טלוויזיה לסרטים/סדרות ב 720P כמעט ולא מתכוון להריץ משחקים... רק גלישה באינטרנט ומדי פעם אופיס... אבל כמו שאמרתי שיהיה מהיר! מתכוון לעשות אוברקלוג של איזה 25%... תמיד לכל המחשבים שהיו לי הגדלתי באיזה 10% דרך הביוס ועם המאוור הרגיל של אינטל אז עם מאוורר כזה ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ועוד מאוורים למארז אני מאמין שיהיה טוב. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1015 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪594 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK אחריות: …

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by yit,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית וקצת סרטים,), עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול ומט. * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה ( FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שיוכל לעבוד מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?נראה לי שכן, אבל אני לא כ"כ מבין בזה- צריך שתהיה יכולת להעביר קבצים גדולים במהירות, לחבר מצלמה וכרטיסי זיכרון, אולי לחבר גם מסך. * Bluetooth?- * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by the damonion,

אני מחפש מחשב עם כול הציוד היקפי ב 3000 (לחבר) המחשב יהיה בעיקר למשחקים לא הוא לא משתמש באף תוכנה .......

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by eliavozeri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+ שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, BF3 , SimCity , -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. Started by galsh12,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. Started by sos,

1. מה התקציב? 7000-8000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים,צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? הכל). המחשב מיועד ברובו לעריכה גרפית הכוללת 3dmax פוטושופ פרייאנד פרימייר וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול אני יקנה כנראה בנפרד אז אין צורך לאיזה משהו מפוצץ. 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב חשובה ומערכת הפעלה.

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  21. אני עומד להזמין שני מחשבים. אני מבין במפרטים אבל יש לי שתי שאלות עיקריות; א. אני לא פספסתי חוסר התאמה כלשהו או שלקחתי ספק חלש מדי או משהו. נכון? ב. אשמח לדעת אם יש לכם המלצה לרכיב ספציפי אחר ( ולא "אל תקח ג'יגבייט, הם סתם פח, תיקח zotac [ אני רוצה נימוק ] ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, קומפיילרים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד - VS, Eclipse ב) במידה והמ…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. מעבד אינטל - אחריות לכל החיים Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות - אחריות לכל החיים DDR II 800Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black, PSU 480W 12cm Fan מקלדות Logitech Value 100 Keyboard עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel Black רמקולים, אוזניות ומיקרופונים CREATIVE SBS A30, 2.1 יש לי אפשרות לקנות …

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. Started by Rust,

1. כאמור, התקציב הוא 2000. אם אפשר - לחסוך. חריגה מקסימלית 100-200 ש"ח. 2. מדובר במחשב לזוג מבוגר, לשימוש בסיסי. היישום הכי כבד שצפוי לרוץ עליו הוא סקייפ, ואולי יישומי פלאש. מבחינת גרפיקה - צריך להיות מסוגל להקרין וידאו ב- HD, אבל לא מעבר. 3,4. ללא מסך או ציוד היקפי (נלקחו בחשבון בנפרד). 5. שקט לא קריטי - המחשב יהיה בחדר נפרד, רק שלא יטחן (4-5?). 6. לא יהיה OC. 7. ללא מע' הפעלה. הרכבה בחנות. 8. אזור חיפה והקריות. עדיפות לנעה מחשבים. 9. אף אחד לא יפתח את המארז וינקה. יש למישהו המלצה על מארז זול יחסית ועמיד לאבק? 10. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי ללכת על AMD תלת ליבתי, משהו בסגנון הזה: AMD Athlon II X3 450 3100MHZ Box, יחידות 1 ₪400 http://www.n…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by ofir_bl,

שלום אני רוצה להרכיב מפרט של מחשב - כונן בלבד ללא מסך ואביזרים נוספים, בעל המחשב משתמש רק באינטרנט, אופיס וקצת AUTOCAD, רציתי שתעזרו לי לבחור את המפרט הכי טוב שאפששר בתקציב הדל הזה, אתם ממליצים על AMD או INTEL? תודה אופיר

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by Chura,

שלום חברים, אני מחפש 3 מחשבים שישמו אנשים מבוגרים וילדות בנות 11 לערך. כלומר מחשבים בסיסים, לגלישה ועבודה משרדית, אולי משחק פה ושם אבל לא משהו מיוחד. יש מפרט בסיס שבניתי, רק חסר לי מעבד ולוח. זה הבסיס : CC6C28300ART Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black 3 ¤780 C1G800 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 3 ¤948 L196WTQ LG 19" LCD L196WTQ Wide 2MS 1:3000 DVI 3 ¤3756 LOGITECH Cordless Desktop EX-110 2 ¤478 S203B Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 3 ¤447 WD2500KS WD 250GB SATA II 16MB KS 3 עכשיו אני מתלבט בין הסט הזה של אינטל : מעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM ¤582 1 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H ¤413 1 או הסט הזה של AMD : ASM2AVM…

• 7 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.