ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
המחשב לאחותי, לשימוש בעיקר לאינטרנט, עבודה בפוטושופ ומשחקים כמו סימס 3... אין צורך בציוד היקפי ומסך, יש צורך בצורב. אשמח אם תתנו לי מפרט מהחנות בה אנו קונים את המחשבים www.ksp.co.il תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום ... חיפשתי בכל האתרים ולא מצאתי דרייברים למחשב שלי... R405S מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב לבית שעיקרו הוא שימוש משרדי -> אינטרנט, OFFICE, ואפליקציות נוספות לעבודה (SPSS, וכו"ו), אין כוונה להשתמש בו כמחשב משחקים אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל לתת תמיכה ממוצעת למשחקים. אחרי חיפושים מצאתי את המפרט הזה אשר (אני חושב) יכול לתת מענה לכל מה שפרטתי קודם- המחיר עבור המפרטים הוא בין 2300 -2200 אשמח לקבל הערות אם המפרט אכן עונה על הצרכים או שבחרתי לא נכון מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Warranty 3 years Model Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה. מעוניין שיציעו לי מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח עם מסך. 1600-1700 בלי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אני צריך את המחשב כמחשב ביתי - שימושי אינטרנט, אחסון תמונות + קצת עריכה (לא פוטושופ וכד'), אופיס ובהמשך גם מטל"ב (לא מספיק יודע כמה ובאיזה רמה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש לי מסך CRT 19 וכן מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. אם ניתן למצוא מסך דק טוב (לא ברור לי שאני רוצה רחב) 19' במסגרת התקציב - יש על מה לדבר. לגבי עכבר ומקלדת - נראה לי שאני מסתדר עם הפשוטים. ניתן להציע בכל אופן - לא נראה לי שאשקיע בזה יותר מדי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא ידוע לי (האם עדיין יש כונן דיסקטים?…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם תוכלו לאמר לי האם המפרטים הבאים משתלמים מבחינת מחיר ומתאימים למשחקי מחשב של הדור החדש+: בנוסף אשמח לדעת איזו הצעה משתלמת יותר. הצעת מחיר ראשונה מחשב לוח Skyberg ATX/DDR3/FSB1333 מעבד Core2Quad 2.66 Q9400 6M 1333 מארז ATX Case for P-IV , PS איכותי שקט זיכרון DDR 3 2GB 1333MHz דיסק WD SATA Caviar Special Ed. 500Gb 16Mb Buffer 7200RPM כונן צורב DVD 20 GSA- שחור SATA מקלדת PS2 עכבר אופטי MS כרטיס מסךPX9800 GT 1024 סה"כ לתשלום : 3,961.00 ₪ (אחרי מע"מ) הצעת מחיר שניה: מחשב לוח WARRENSBURG ATX/DDR3 BLKDP55WG 901535 מעבד Intel Core i5-750 2.66 8M LGA115 מארז ATX Case for P-IV , PS איכותי שקט זיכרון DDR 3 2GB 1333MHz דיסק WD SATA Caviar Sp…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה ז…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
רוצה לדעת מה כל רכיב עושה אם יש אתרים שניתן לדלות משם את המידע אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? חלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שתהיה אמינה. איזור דרום עד מרכז אגב- איך פנדה? האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כל סוגי החיבורים יבואו בברכה. חשוב כמובן HDMI. דיסק קשיח- לפחות 1 טרה. כרטיס מסך חזק ככל האפשר למחשב מסוג זה. מא…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן יש לי מפרט של Q6600 EP43-Ds3l OCZ 4G DDr2 Corsair 500W HD4870 1GB WD 500WD אני מעוניין לקנות או לשדרג את המחשב ולעבור ל I5 ולעשות לו OC רציני ... אני מעוניין בעתיד לעשות CF הרכבתי לי מפרטון רציתי חוות דעת לכמה דברים ... התקציב שלי הוא 4500K מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪926 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם AsusP7P55D Pro ₪1038 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=P7P55DPRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL …
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין מהערכת הפעלה WINDOWS 7 אולטימיט"..גירסה 64BIT ואני רוצה לדעת אם היא מתאימה למחשב שלי.... מפרט מחשב שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 ספק : EZCOOL 300W זיכרון: RAM 4GB 3.00 GHZ והמחשב ניקנה לפני חצי שנה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
למחשב HIGH END פסיכי למדי בהוצאה של כ 6500 ש"ח לא כולל מסך... המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה על מסך ענק של 26'',הרצת תוכנות רבות במקביל,עריכה וצפייה בסרטי HD,עריכה גראפית,חיבור לשרת לעבודה ועוד... הייתה לי התלבטות בין מערכת מבוססת920 I7 וזכרון טריפל למערכת מבוססת I7 860 עם זיכרון דואל. מכל הביקורות שקראתי הבנתי שה 860 יעיל בהרבה ועוקף בבביצועים את ה 920 וגםלא מצריך לוח אם יקר וזיכרון טריפל צ'אנל שלא ממש הוכיח את יעילותו לעומת 2 ערוצים ממה שהבנתי. בנוסף,אני רוצה להתנסותב OC כדי להגיע למקסימום ביצועים ומהירות וזה למה השקעתי הרבה בקירור ולוח אם טוב. אז המפרט מתאים לצרכים שציינתי? מתאים ל OC? אולי בכל זאת עדיף 920 וטריפל צ'אנל? אווףף עזרה... אני ישמח להצעות,מענות,ת…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מה מומלץ , חובה מסך מט עדיף כמובן אחריות ארוכה ראיתי את הHP 4510S אבל לא הבנתי עם זה מסך מט או לא ? תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לחבר שמתעסק בגרפיקה כמו פוטושופ וכו' מחשב עד 5000 ש"ח עדיף אם אפשר לחברת טושיבה אבל לא בהכרח תודה רבה רבה מראש לעוזרים עריכה= מה אתם אומרים על זה Toshiba Satellite A500-1DN ומה זה הכרטיס מסך הזה Nvidia GeForce GT 230M, 1024MB DDR3 תמיכה ב-TurboCache הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להגדיר מפרט למחשב (מבוסס מעבד אינטל) לפי הדגשים הבאים, 1. תקציב המקסימלי 4500 2. שימוש 40% משרדי\HTPC, 40% משימות כבדות, ,SOLIDWORKS, Matlab וכו' 20% גיימינג, המסך שבשימוש: Samsung, T240HD 3. שקט מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 4. לא מתוכנן OC, אין שום ידע בנושא. 5. מערכת הפעלה, יש ברשותי XP Home האם כדאי לעבור לWin 7? 6. חנות אמינה... מגורים באזור השרון. 7. לא צריך ציוד הקפי 8. צריך הרכבה ובדיקות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעזור לקרוב משפחה להרכיב מחשב בתקציב של 4000 עד 4300 כולל ציוד היקפי ומסך כמובן לגבי מעבד אני לא יודע מה כדאי אינטל או AMD אותו דבר עם כרטיס מסך, חשוב לציין שכן יופעלו משחקים בינוניים/בינוניים+ הרבה אינטרנט הורדות סרטים ועבודה "רגילה" של מחשב, כולל דרישות לתלמידים.. מארז יציב וטוב עדיפות לעיצובי איוורר יעיל ושקט (המחשב יהיה בתוך חדר) חשוב לציין כי הדיון הזה וההתייעצות אתכם זו מה שתביא לקניה של המחשב החדש :] אשמח לשתף פעולה אם דרושים עוד פרטים..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Zalman ZM-NC2000 לthermaltake Massive23 CS מה יותר יתאים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג compaq presario V6000 דרייברים מותקנים אבל משום מה הWireless Network Connection לא מופיע, אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב לשימוש משרדי (אינטרנט וכו') וכן תכנות ברמה בסיסית + פלטפורמת מסחר + שימוש לשעות הפנאי (סרטים סדרות וכו'). הדרישות הקשיחות יחסית של פלטפורמת המסחר הן: HD 7200 מעבד מעל 2.5 ג'הרץ זיכרון בין 2 ל4 ג'יגה. תוספת שלי - אפשרות חיבור למסך טלוויזיה (hdmi או display) מסך עדיף 15" ומשהו אבל לא חובה. תודה על העזרה מוסיף שאלה מאוחרת: אין לי אפשרות כרגע לקנות בארה"ב, אבל יש לי אפשרות להביא מאוסטרליה. האם באוסטרליה מחירי הניידים זולים יותר? אמנון
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4.5 אלף ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו משחקים ועריכת סרטים (Pinnacle studio) להנאה. צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם לא יודע עדיין, קונה מסך בנפרד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך ציוד היקפי, רק מסך (בנפרד), עד 1300 שקל, גודל 17-21 אינץ' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכם.. ברצוני לקנות מחשב נייד מדגם A500-1DN של טושיבה קישור למפרט : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8104&perur= הבעיה היא שהמחשב דיי יקר ורציתי לדעת אם המחשב שווה את הכסף ובכללי איך הוא מבחינת הכל אם יש לכם להציע לי מחשבים יותר טובים או מחשבים כמו המפרט של הטושיבה רק במחיר זול יותר אשמח לשמוע אבל כעקרון דיי נדלקתי על הטושיבה הזה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה רבה,
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בניתי לי מפרט מסויים שאני רוצה אבל הוא חורג מהתקציב שלי שהוא 4,500 ש"ח (ללא מקלדת, עכבר ורמקולים) המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 BOX לוח אם: MSI P43T-C51 צ'יפסט P43 כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון: Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ספק: Seasonic S12II 500W מסך: LG W2253TQ *הוא מיועד לשימוש רגיל ברוב הזמן אבל גם למשחקים *בחרתי את המסך הזה כי הוא ה2MS הכי זול של LG/SAMSUNG שראיתי אבל אין לי בעיה לקחת דגם אחר יותר זול אם יש במקום אחר לי אין לאייבורי הכל במלאי *השקט לא כ"כ חשוב, ובנתיים אני לא יודע גם עם איזה מארז זה מגיע, אני אערוך פה כשאני א…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לשדרג / להחליף את מפרט המחשב שלי בעלות מינימלית כך שיתאים למשחקים של "הדור החדש" המפרט הנוכחי הינו: CPU Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPU Speed 2.79 GHz RAM 2.0 GB OS Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600 Video Card TI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E48 (Radeon 9800 pro Sound Card SoundMAX Integrated Digital Audio Disk Space 200 GB DVD-ROM HL-DT-ST CD-ROM GCR-8523B האם ישנם רכיבים מסויימים שאוכל להשתמש בהם עדיין? איזה רכיבים עלי להחליף? ולמה מומלץ להחליף במידה והתקציב שלי עומד על כ3000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח בערך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ו…
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי התלבטות בעיקר לגבי הספק והכרטיס מסך. תקציב מקסימלי: 3500 שקל. 2. אמור להפעיל את כל המשחקים כיום, ולטווח הכמה שיותר ארוך. כולל עיצוב, אך לא ממש מתקדם, שיריץ Photoshop CS4 ללא בעיה. רזולוציה טבעית של 1600*1200 מסך 19 אינצ'. אין צורך בציוד היקפי. יהיה לי מעבד: i7 860 Intel לוח אם: DP55WG intel חשבתי על זכרונות: Kingston DDR3 1600 2*2 השקט ממש לא קריטי, אבל עדיף שיהיה שקט, אני לא אמות אם יהיה קצת רועש. לא יהיה OC לפחות לא עכשיו. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אני מעדיף לקנות מ-KSP שבאשדוד. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר טוב. אל תתיחסו אל המארז המארז כבר יהיה מוכן ככה שאתם יכולים להוריד 400 שקל על המארז. רק רציתי להתייעץ איתכם, איזה כרטיס מסך עדיף: GTX275 896MB, או HD48…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-