ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,420 דיונים בפורום זה
-
הצעת מפרט שקיבלתי מ KSP ברצוני לקנות בנוסף למחשב גם ווינדואס חוקי וגם קספרסקי חוקי. שווה לי? השתמשתי 4 שנים בווינדואס לא חוקי וגם אנטי וירוס לא חוקי. הייתה לי פעם בעיה עם האנטי וירוס ובמוקד של מיקוסופט לא עזרו לי כי הוינדואס שלי לא היה חוקי, זה אחת הסיבות שאני רוצה לקנות חוקי - תמיכה. ואנטי וירוס קספרסקי אי אפשר לא חוקי הם תמיד תוספים את זה בסוף, והוא הכי טוב בשוק בגלל זה אני רוצה לקנות אותו. אגב אני רוצה WINDOWS 7[הכי חדש ממה שהבנתי] תקציב:4000 שקל, לא כולל תוכנות או מסך אגב זה נכון שכל המסכים מ 19 והאלה הם WIDE SCREEN? אין 21-22 שהם ריבועים כמו ה-17 שלי? אני רוצה שמבחינה טכנולוגית הוא יתמוך בטכנולוגיה של היום ושל עוד 5 שנים, לא שיהיה מפגר מידי מאחורה. ברור לי …
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רצוי: מסך 10-12". עיצוב שמתאים לבחורה במחיר זה פלוס (אדום/ורוד). שנתיים אחריות. בטריה שמחזיקה כמה שעות ביום (6CELL) חובה, שלא תצטרך לסחוב את המטען. ורצוי אפשרות ליותר מ-1GB זיכרון.. מה הקטע של חוסר האפשרות לשדרג? הרי מספיק שיש מסנג'ר, אנטי וירוס, וסירטון יוטיוב וכבר הוא לא יסחוב.. רצוי לא מתחמם/מרעיש אבל כמה כבר אפשר לבקש.. בינתיים אחד שעונה לדרישות שראיתי הוא ה-Lenovo IdeaPad S10e.. קראתי דיווח על חום/רעש לא מוצלחים, ושניתן לשדרג את הזיכרון רק עד 1.5GB.. מדוע? עוד אפשרות הוא ה-LG X130 שגם עם שנתיים וגם ניתן להרחיב ל-2GB ואפשר לקנות בורוד. גם ה-Asus Eee 1005HA מקבל ביקורות טובות, אך רק שנה אחריות מוריד לי ממנו. כנ"ל כלפי ה-Msi Wind U100 Plus.. הייתי רוצה ללכת לחנויות כמו …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין נטבוק באיביי. איזו חברה תתן אחריות בינלאומית נגישה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי תופעה מאד מוזרה במחשב הנייד שלי. כאשר המחשב פועל על סוללה , מהרגע שהווינדוס עולה הוא קופא לאחר 2-3 דקות (הכל קופא , שום דבר לא מגיב). כאשר המחשב פועל על חשמל הוא עובד פיקס. אבל זה כבר המוזר , כאשר אני מעלה את הווינדוס בSAFE MODE המחשב פועל פיקס על הסוללה :s05: אני ממש מיואש מהבעיה הזאת , יש לציין שהיא החלה להופיע פתאום. דברים שעשיתי בשביל לנסות להתגבר על הבעיה: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 (לפני זה היה מותקן XP והיתה אותה תופעה) עדכנתי ביוס + embedded עדכנתי ווינדוס עדכנתי power manager שחזרתי הגדרות יצרן לביוס. בדקתי עם סוללה אחרת טובה וגם אותה תופעה מה יכולה עוד להיות הבעיה?? מדובר ב R50e. נ.ב. העלתי את המחשב על סוללה ונכנסתי לביוס ושיחקתי אי…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה.. אני צריך מחשב פשוט וזול.. מה התקציב המקסימלי? 1000-1700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, שימושים יומיומיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 0 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. לא קריטי, גר בחולון 10. האם יש בקשות מיוח…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחנות מסוימת ואשמח לקבל חוות דעתכם על כל מה שחשוב. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט (יוטיוב בעיקר ), סרטים למיניהם (שתהיה תמיכה בHD), משחקים כמו WORLD OF WARCRAFT ודיאבלו 3 כשייצא: מארז סטנדרטי של החנות ספק 450W של EASYCOOL לוח אם MSI G41M4-F (רציתי דומה של אסוס אבל הוא אמר לי שלMSI הזה יש צלעות קירור ממש טובות ספציפית למעבד הזה) מעבד אינטל INTEL QUADRO 8300 4MB 2.5GHZ זכרון 2GB של KINGSTONE 800MHZ כ. מסך POINTOFVIEW 9300GS (מאוד חשוב לי שיהיה יציאה לטלוויזיה מהחיבורים הישנים - היציאה הצהובה) דיסק קשיח WD 500 צורב LG
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. crysis, far cry 2, mw2 ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1920 * 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב …
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אוקי קודם כל מצטער על זה שפתחתי עוד אשכול זה פשוט כי הצרכים השתנו והתקציב גם כן... בכל מקרה להלן הבקשות: תקציב כל העסקה: עד 5000 ש"ח שימוש המחשב: לרוב יהיה לגלישה, גם כן לגיימינג, בנוסף תיהיה טלויזיה בחדר וארצה לחבר אותה למחשב ולפצות דרכה בסרטים באיכות גבוהה. ציוד הקיפי: מסך (עדיף 23 אינצ'), מקלדת, ועכבר חשוב שמחשב יהיה שקט מאד, משהוא כמו 9/10 לא מתוכנן OC יש צורך בהרכבה בחנות. כמו כן חנויות מועדפות הם חנויות הקרובות לרמת אביב או כל חנות אחרת אמינה שיחסית גם כן קרובה וזהו בערך.... אהה בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין מעבדי AMD ולבין אינטל... תודה רבה לכל העוזרים!!!!
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום צריך מפרט לסטודנטית שישמש בעיקר לעיבוד תמלילים, וידאו, אינטרנט ושימושים כלליים (ללא משחקים) יחובר למסך LCD בDVI ובנוסף לLCD בHDMI חשבתי על בסיס בסגנון מעבד E6300 לוח P43 כרטיס מסך 4550 (מעוניין בכרטיס ולא במובנה) 4GB זכרון במהירות 800 אבל אני פתוח להצעות (אולי בכלל AMD?) המחשב כמובן יעבוד עם WINDOWS 7 תודה. פרטים ששכחתי: חשוב לציין:המחשב יורכב על ידי ואני מעוניין במפרט מחנות באזור הצפון עם עדיפות גבוהה לKSP
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, אחותי מעוניינת לקנות מחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר אז פחות) צורכי המחשב הם בעיקר סרטים ומחשב משרדי ( Office ). אני צריך שהמפרט יכלול הכל, מחשב, מסך, עכבר מקלדת. עדיפות למסך 20 + 4 GB זכרון כרטיס מסך שיריץ HD 250GB לפחות צורב DVD עדיפות למפרט מחנות בי-ם. תודה מראש בן.
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שבעיקרון נועד לצרכים משרדיים (OFFICE, מיילים ואינטרנט). משחקים פשוטים, אם בכלל. מעט מאוד וידאו. לעיתים - עריכת סרטים שאני מצלם במסרטה שלי. המסרטה עובדת עם USB (כנראה 1, שכן היא ישנה - בת כ- 4 שנים) וגם IEEE 1394 FIREWIRE. אני מבקש לדעת אילו לוחות אם של GIGABYTE כוללים יציאה כזאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח לרוב המחשב ישמש אותי לגלישה ולהורדה ושמיעה של מוזיקה וסרטים דרך חיבור לטלויזיה. בנוסף הייתי רוצה שלמחשב תיהיה האפשרות להפעיל את המשחקים החדשים ללא בעיה. אין צורך בציוד הקיפי למעט עכבר ומקלדת חשוב שהמחשב יהיה שקט. הייתי אומר 9/10 , די חשוב לא מתוכנן OC יש צורך בהרכבת המחשב בחנות אני גר ברמת אביב לכן העדיף שהחנות תיהיה KSP או באג תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
היי לכולם, בעוד כחודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אני רוצה מחשב לתכנות/משחקים/סרטים ומוזיקה. (כמו כל אחד...) אני אישית מעדיף מחברת HP. אבל זה לא משנה לי כל-כך. בכל אופן תגידו לי אם זה..(מצורף לינק) מחשב סבבה או שצריך לשפר כרטיס מסך או מעבד/זיכרון?? אם צריך לשפר רצוי מאוד שהמחשב יהיה בטווח המחיר של הדוגמא... http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1624 מחיר: 3,715.00 ₪ הדגם הוא: HP Pavilion dv6-1230ej תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היי לכולם מבקש את התייחסותכם לגבי המפרט הבא שקיבלתי, שאמור לתפקד כמחשב קצת למשחקים, עבודה, סרטים, גלישה וכו.. קצת לכל דבר בעצם. מסך מחשב 20 אינץ' כרגע קיים. אין כוונה להתעסק באוברקלוקינג. מעבד: Intel Pentium E6500 2.93Ghz Penryn BOX קירור למעבד: EVERCOOL HPK-10025EA Direct core contact 10cm FAN 775/1366 לוח אם: MSI P45 Neo-FR מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included קירור למארז: EVERCOOL EC-EGF-9 90mm Case Fan ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: PowerColor HD4670 512MB DDR3 HDMI Reta…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי לכולם מבקש את התייחסותכם לגבי המפרט הבא שקיבלתי, שאמור לתפקד כמחשב קצת למשחקים, עבודה, סרטים, גלישה וכו.. קצת לכל דבר בעצם. מסך מחשב 20 אינץ' כרגע קיים. אין כוונה להתעסק באוברקלוקינג. מעבד: Intel Pentium E6500 2.93Ghz Penryn BOX קירור למעבד: EVERCOOL HPK-10025EA Direct core contact 10cm FAN 775/1366 לוח אם: MSI P45 Neo-FR מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included קירור למארז: EVERCOOL EC-EGF-9 90mm Case Fan ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: PowerColor HD4670 512MB DDR3 HDMI Reta…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לנייד זול ומומלץ (כמה שיותר זול שיעמוד בדרישה) לניגון סרטים (חיבור לפלזמה) וגלישה ברשת. מקסימום תכני HD READY גודל מסך לא רלבנטי תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם, 1. האם כדאי לקחת 7200RPM בתוספת של כמה עשרות שקלים, כמו פה. 2. ובכלל אלו חברות עדיפות, אם בכלל? 3. האם משנה 8 מ''ב או 16? 4. אם יש לכם דגם ממולץ, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג לפני כחודשיים, אך עקב פריצה לבית וגניבתו אני מעוניין לרכוש אחד נוסף. לפי מה שהבנתי רק בבאג ניתן לקנות אותו, אך הוא לא מופיע באתר שלהם, רק אחיו הגדול ה-5810t. מישהו יודע אם הוא עדיין נמכר בארץ\בבאג?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשו ממני יעוץ לקניית מחשב נייד היום(?!), ולכן הדרישה שיהיה במלאי בבאר שבע (אופיס דיפו, KSP וכו' - לא אייבורי). המחשב הוא לא לגיימינג hard-core אלא למשחקי כדורגל וכדורסל למינהם. מעבר לכך ישמש לגלישה באינטרנט ושימושים כלליים. במסך אין צורך מעבר לרזולוציה סטנדרטית. טראקפוינט לא הכרחי. חשוב שיבוא עם מערכת הפעלה. אודה מאוד על תשובה בהקדם.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכונן לקנות את הנייד של אסוס UL50 השימושים שלי הם עבודות משרדיות ואינטרנט אך העיסוק המרכזי הוא מסחר בשוק ההון אני רוצה לחבר שני מסכים נוספים לנייד שניהם 24 FULL HD 1200X1920 כאשר רואים בכל אחד מהם דברים שונים לנייד הזה יש כמה דגמים אחד עם כרטיס מסך מובנה אינטל 4500 ואחרת עם כרטיס מסך חיצוני של אנוידיה G210 השאלה שלי האם כרטיס המסך של אינטל יכול לתמוך בעוד שני מסכים ברזולוציה כזו בלי בעיות. כבר אומר שתוכנות הגרפים והמסחר שאני משתמש בהם מבוססות ג'אווה וצריכות מחשב חזק כדי לעבוד חלק תודה חזי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייל אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 3 -3.5 גג מחשב שאני ישים עליו שירים וסרטים בעיקר אבל משו שאולי יוכל להריץ משחקים סבבה להעביר את הזמן.. בתודה מראש יקיר.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
פתחתי כבר הודעה לפני כשבוע בנושא אך קיימים עדכונים יש לי מעבד P8400 הגדרות צריכת החשמל בWINDOWS וב BIOS הינם על ביצועים גבוהיים זאת אומרת 100 אחוז עבודה יש לי את המחשב כבר שנה ותמיד צפיתי ב EVERAST על האובר קלוק המעבד היה עובד תמיד על 2300 יורד ועולה בצורה לא משמעותית 2345, 2350 ,2260 בקיצור תקין עכשיו לאחר התקנת WINDOWS 7 התדר לא אחיד הוא יורד ל 800 MHZ ואפילו ל 12 MHZ דיברתי עם חברת המחשבים HP והם אמרו שהם מכירים את התופעה ומדובר בתוכנה מובנת של WINDOWS 7 שעוזרת בחיסכון בחשמל ברציני לדעת אם מישהו מכיר את התופעה ובנוסף לכך אם יש אפשרות לבטל את זה ( זה אמור להיות יותר מתוחכם מאפשרויות צריכת חשמל של מעבד דרך הוידאוס שם הכל על 100%)
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי על כל הפוסטים האחרונים בפורום המפרטים לקבל מושג ואני צריך המלצות להשלמה/שינוי של המפרט המפורט בהמשך. ראשית הצרכים: 1. אני מעדיף שלא לעבור את ה4.5K 2. המחשב ישמש בעיקר להתעסקות עם תוכנות גרפיות. לרוב של ADOBE כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, הכי קרוב ל3D יהיה שימוש לא כבד ב-AFTER EFFECT כמו כן, הוא יחובר בעתיד לLCD42 FULL HD על מנת שאוכל לצפות בסרטים וסדרות על הטלויזיה, אבל זהו שימוש משני. 3. אני משתמש בסמסונג T220. הוא מספק אותי כרגע אבל אני יכול לשדרג למסך יותר איכותי (22-24 עם פאנל יותר איכותי) מחוץ לתקציב במידה ותהיה סיבה מספקת. שאר הציוד ההיקפי קיים ואין צורך בחדשים. 4. רכיב נוסף - צורב DVD סטנדרטי 5. אני זקוק למפרט מלא - קופסה מלאה 6. השקט…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם תוכנות גראפיות שונות כמו- פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור. מה דעתכם על הדגמים האלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=1&t=1&cbar=r המחשבים של טושיבה באמת טובים או שעדיף חברה אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-