עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bigbosf,

אז ככה חברים רציתי לשאול מה ההבדלים בגדול בין הסדרות של דל vostro inspiron studio Latitude ואיפה ממוקם ה- vostro מבחינת איכות וכאלה בין כל הדגמים ראיתי את הדגם הבא של ה - vosrto והוא נראה לי ממש זול אז רציתי להתייעץ אם הוא יעשה את תפקידו נאמנה בגדול אינטרנט וסרטים ואימיול כמובן לא מעבר DELL Vostro 1015 T5870 4500MHD זה הדגם זה המפרט Intel Core 2 Duo T5870 2 ג'יגה זכרון 250GB 5400RPM כרטיס מסך INTEL 4500MHD יוצא בערך 3000 מחיר בסדר ? יריץ ווינדוס 7 ? תודה לכל העוזרים עוד שאלה קטנה - ראיתי שיש גרסאות windows למעבדים 64 ביט איך יודעים איזה מעבד הוא 64 ואיזה 32?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  2. ניסיתי באופיס דיפו ויש להם בקושי דגם אחד, מישהו מכיר חנות במרכז הארץ שבה ניתן לראות את המחשבים בתצוגה? תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by inoy,

שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase או מקס) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה זה…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להגדיר מפרט למחשב (מבוסס מעבד אינטל) לפי הדגשים הבאים, 1. תקציב המקסימלי 4500 2. שימוש 40% משרדי\HTPC, 40% משימות כבדות, ,SOLIDWORKS, Matlab וכו' 20% גיימינג, המסך שבשימוש: Samsung, T240HD 3. שקט מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 4. לא מתוכנן OC, אין שום ידע בנושא. 5. מערכת הפעלה, יש ברשותי XP Home האם כדאי לעבור לWin 7? 6. חנות אמינה... מגורים באזור השרון. 7. לא צריך ציוד הקפי 8. צריך הרכבה ובדיקות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קיבלתי מארה"ב את הלפטופ החדש שלי Dell Studio 14z עם סוללה 8 תאים ובכללי אני מרוצה ממנו הדבר היחידי שמפריע לי איתו זה שלפי הנתוני יצרן המחשב אמור להחזיק עם הסוללה שלי בסביבות ה5 וחצי שעות אני יודע שאני צריך לקחת את ה"הבטחות" האלה בערבון מוגבל, והייתי מצפה שהסוללה תחזיק לי כמו שקראתי בביקורת של אתר מחו"ל שהצליחו לסחוט מהמחשב מעט מתחת ל5 שעות לאחרונה בדקתי את העניין, הטענתי את המחשב באופן מלא, כיביתי את כל ההתקנים האלחוטיים (Wireless, Bluetooth) הורדתי את הבהירות של המסך למינימום האפשרי והעברתי את המחשב למצב Power Saver. בדקתי כמה זמן המחשב יחזיק מעמד בעבודה רגילה (צפייה בסרט) והתוצאה שקיבלתי היית שעתיים וחצי מה שלא נראה לי הגיוני השאלה שלי היא, ה…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  6. אני רוצה להזמין נטבוק באיביי. איזו חברה תתן אחריות בינלאומית נגישה?

7. מטרות המחשב הן: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ואולי גם משחקים קלים (אבל לא חובה, רק אם זה לא מייקר בהרבה) גודל המסך 12" משקל 2 ק"ג מקסימום רצוי פחות נדרש זמן סוללה ארוך - 4 שעות של עבודה משרדית יציאת DVI או HDMI בלוטות' כ- 100 ג'יגה של כונן קשיח ללא צורב DVD, מספיק צורב CD ללא אחריות בינלאומית וחשוב מאוד חובה: לא זוכר איך בדיוק קוראים לזה אבל אני חייב את הנקודה שמשמשת כעכבר, לא מסתדר עם משטח, יש כאלה שמכנים את הנקודה הזו "דגדגן". אני מאוד אוהב את המחשבים של Lenovo אבל במפרט כזה אני לא ממש בתקציב. תודה!

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by shemaviv,

מחשב נייד מסוג compaq presario V6000 דרייברים מותקנים אבל משום מה הWireless Network Connection לא מופיע, אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, אני מברר לגבי קניית מחשב, כשהצרכים שלי דיי רציניים. אני עובד עם תוכנות כבדות, הרבה פעמים כמה במקביל, ביניהן פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס - בעתיד גם מאיה, 3DSMAX. אני עובד ברזולוציות גבוהות מאוד, הרבה פעמים עם קבצי וידאו בFHD - וצריך לערוך אותם. אני מחפש מחשב בתקציב של 6000 עד 7000 שקלים, עדיף לא לחרוג. 6000 זה סוג של גבול, כשאם צריך לחרוג, אז עולים לכיוון ה7000. הדגש צריך להיות מן הסתם על כוח עיבוד וזכרון, כשכרטיס גראפי הוא חשוב אבל הוא בא בחשיבות שניה אחרי המעבד והזכרונות. בגדול אני חשבתי על כמה רכיבי מפתח ורציתי לדעת מה הדיעה הרווחת כאן. בתור לוח - P6T DELUXE V2 מעבד - I7 מהנמוכים יותר, למרות שאני רוצה מהגבוהים, אבל הם יקרים בטירוף. חשבתי על I5, אבל הם חלשים יותר,…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שבעיקרון נועד לצרכים משרדיים (OFFICE, מיילים ואינטרנט). משחקים פשוטים, אם בכלל. מעט מאוד וידאו. לעיתים - עריכת סרטים שאני מצלם במסרטה שלי. המסרטה עובדת עם USB (כנראה 1, שכן היא ישנה - בת כ- 4 שנים) וגם IEEE 1394 FIREWIRE. אני מבקש לדעת אילו לוחות אם של GIGABYTE כוללים יציאה כזאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. שלום לכם, 1. האם כדאי לקחת 7200RPM בתוספת של כמה עשרות שקלים, כמו פה. 2. ובכלל אלו חברות עדיפות, אם בכלל? 3. האם משנה 8 מ''ב או 16? 4. אם יש לכם דגם ממולץ, אשמח לשמוע. תודה.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח לרוב המחשב ישמש אותי לגלישה ולהורדה ושמיעה של מוזיקה וסרטים דרך חיבור לטלויזיה. בנוסף הייתי רוצה שלמחשב תיהיה האפשרות להפעיל את המשחקים החדשים ללא בעיה. אין צורך בציוד הקיפי למעט עכבר ומקלדת חשוב שהמחשב יהיה שקט. הייתי אומר 9/10 , די חשוב לא מתוכנן OC יש צורך בהרכבת המחשב בחנות אני גר ברמת אביב לכן העדיף שהחנות תיהיה KSP או באג תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  13. קודם כל יש חברה כלשהי עם אחריות בין-לאומית ל-3 שנים? ואם לא מה מומלץ, מחפש אמינות. השימוש העיקרי הוא לאינטרנט ויישומי אופיס. המערכת הפעלה לא הכי קריטית כי אני יכול לקנות דרך ארגון המורים בזול WIN7 ולשדרג. ההתלבטות העיקרית היא בין סוני לדל. חבר חוזר מארה"ב ומביא איתו לא הזמנה דרך האינטרנט.... בתודה, עומר.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by tslil717,

בוקר טוב. אני רוצה לקנות מחשב לאחי. הדרישות שלי למחשב הן שהמחשב יהיה ברמה גבוהה מאוד, במיוחד בעניין של משחקים. כל משחק שהוא ירצה להתקין, הוא יוכל וזה יעבוד מצוין. קיבלתי הצעת מחיר, והבחור שנתן לי את ההצעה אמר שזה מחשב מעולה ושאין דבר שאי אפשר לעשות בו. רציתי לדעת מה דעתכם על המיפרט, והאם המחיר בהתאם? gigabye ga-ma785gmt-ud2h phenom II dual core 550 black edition corsair 1600mhz 4gb wd 500gb sata 2 foxcon tla-436 bfg gtx260 maxcore216 realtek ALC 888 8channel hd G-lan realtek 8111b dvd-rw x22 thermaltake 650watt qfan מסך - samsung 92350 23" מקלדת + עכבר + רמקולים המחיר = 5000 כולל מע"מ הבחור שאני קונה ממנו את המחשב הוא חבר של המשפחה אבל אני מעוניינת לק…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  15. היי לכולם, בעוד כחודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אני רוצה מחשב לתכנות/משחקים/סרטים ומוזיקה. (כמו כל אחד...) אני אישית מעדיף מחברת HP. אבל זה לא משנה לי כל-כך. בכל אופן תגידו לי אם זה..(מצורף לינק) מחשב סבבה או שצריך לשפר כרטיס מסך או מעבד/זיכרון?? אם צריך לשפר רצוי מאוד שהמחשב יהיה בטווח המחיר של הדוגמא... http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1624 מחיר: 3,715.00 ₪ הדגם הוא: HP Pavilion dv6-1230ej תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  16. אני מחפשת מחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם תוכנות גראפיות שונות כמו- פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור. מה דעתכם על הדגמים האלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=1&t=1&cbar=r המחשבים של טושיבה באמת טובים או שעדיף חברה אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. שלום מחפש המלצה לנייד זול ומומלץ (כמה שיותר זול שיעמוד בדרישה) לניגון סרטים (חיבור לפלזמה) וגלישה ברשת. מקסימום תכני HD READY גודל מסך לא רלבנטי תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. Started by yakir4u,

אני חייל אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 3 -3.5 גג מחשב שאני ישים עליו שירים וסרטים בעיקר אבל משו שאולי יוכל להריץ משחקים סבבה להעביר את הזמן.. בתודה מראש יקיר.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. פתחתי כבר הודעה לפני כשבוע בנושא אך קיימים עדכונים יש לי מעבד P8400 הגדרות צריכת החשמל בWINDOWS וב BIOS הינם על ביצועים גבוהיים זאת אומרת 100 אחוז עבודה יש לי את המחשב כבר שנה ותמיד צפיתי ב EVERAST על האובר קלוק המעבד היה עובד תמיד על 2300 יורד ועולה בצורה לא משמעותית 2345, 2350 ,2260 בקיצור תקין עכשיו לאחר התקנת WINDOWS 7 התדר לא אחיד הוא יורד ל 800 MHZ ואפילו ל 12 MHZ דיברתי עם חברת המחשבים HP והם אמרו שהם מכירים את התופעה ומדובר בתוכנה מובנת של WINDOWS 7 שעוזרת בחיסכון בחשמל ברציני לדעת אם מישהו מכיר את התופעה ובנוסף לכך אם יש אפשרות לבטל את זה ( זה אמור להיות יותר מתוחכם מאפשרויות צריכת חשמל של מעבד דרך הוידאוס שם הכל על 100%)

20. ביקשו ממני יעוץ לקניית מחשב נייד היום(?!), ולכן הדרישה שיהיה במלאי בבאר שבע (אופיס דיפו, KSP וכו' - לא אייבורי). המחשב הוא לא לגיימינג hard-core אלא למשחקי כדורגל וכדורסל למינהם. מעבר לכך ישמש לגלישה באינטרנט ושימושים כלליים. במסך אין צורך מעבר לרזולוציה סטנדרטית. טראקפוינט לא הכרחי. חשוב שיבוא עם מערכת הפעלה. אודה מאוד על תשובה בהקדם.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום, לאחר הרבה התלבטויות הגעתי למפרט שאני חושב שאותו אקנה. אשמח לקבל הערות אחרונות לפני קניה. מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪447 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪438 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ₪391 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL ₪518 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪111 מארז: [..] COMPUCASE 6T10-NPS w/o PSU ₪137 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W : RS-390-PMSR-A3 ₪185 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪240 מחיר סופי: ₪2467 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by amirsht,

המחשב לאחותי, לשימוש בעיקר לאינטרנט, עבודה בפוטושופ ומשחקים כמו סימס 3... אין צורך בציוד היקפי ומסך, יש צורך בצורב. אשמח אם תתנו לי מפרט מהחנות בה אנו קונים את המחשבים www.ksp.co.il תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 2,700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 20.1 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בין לא לקל/בינוני 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by eXpire,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב שיחליף את המחשב הנוכחי שלי. יעודו העיקרי של המשחב הוא משחקים/ משחקי online למשלך COD4,WOW,2MOONS,DIABLO 3,וכו' (RPG ו- FPS) המסך שאני משתמש בו הוא סמסונג T200 - 20 אינצ'. לגבי חנויות אין לי ממש העדפות אבל המחשב הזה נקנה מאייבורי ושירת אותי במשך כ-3 שנים. רצוי שזה יהיה קרוב אני גר בחולון ליד הכניסה לראשון(5 דקות הליכה לקניון הזהב). יש ברשותי חלקים שאולי אשתמש בהם במחשב החדש: -כונן DVD -הארד דיסק של 240 גי'גה IDE -שתי כרטיסי מסך nvidia 8600GT/nvidia 9400 -שתי גי'גה ראם (שתיים של גי'גה) DDR2 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  25. היי לכולם מבקש את התייחסותכם לגבי המפרט הבא שקיבלתי, שאמור לתפקד כמחשב קצת למשחקים, עבודה, סרטים, גלישה וכו.. קצת לכל דבר בעצם. מסך מחשב 20 אינץ' כרגע קיים. אין כוונה להתעסק באוברקלוקינג. מעבד: Intel Pentium E6500 2.93Ghz Penryn BOX קירור למעבד: EVERCOOL HPK-10025EA Direct core contact 10cm FAN 775/1366 לוח אם: MSI P45 Neo-FR מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included קירור למארז: EVERCOOL EC-EGF-9 90mm Case Fan ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: PowerColor HD4670 512MB DDR3 HDMI Reta…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים