עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי, צריך מפרט גיימינג בתקציב 3600-3800. ישלי מסך 19' אז כמובן שאני משחק ברזולוציה קטנה יחסית. אין צורך בציוד הקפי בשום אופן. לא מתכנן לבצע OC בזמן הקרוב וגם אם כן (ונראלי שלא) הוא היה קל. כמובן שהמחיר אינו כולל מערכת הפעלה אמממ רק מSKYPC או KSP כל חנות אחרת לא באה בחשבון בכלל D: זהוא... חשוב שיהי מארז טוב עם זרימת אוויר טובה וכמה שיותר LED'S חח שיהיה זוהר ויפה אבל לא הכרחי אממ זהוא, תודה D:

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, אני מחפש מפרטים למשפחה שלי. האחד מחשב ביתי לשימושי אינטרנט, מסמכים, וכדומה, בתקציב 1700 שח בערך. צריך לכלול מחשב בלבד (ללא ציוד היקפי) מחשב שני אותו דבר רק עם עבודה חובבנית בפוטושופ ותמונות. אולי העדפה לI5 בכ3000 שח ללא ציוד היקפי. יש עדיפות לפנדה כי יש באזור שלי (בנימינה), אם לא אז TMS או מישהי אמין ששולח בדואר תודה!!!

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  3. שלום, אני מנסה לעזור לחבר למצוא פאנל, לאחר שמסך המחשב שלו ניזוק. מדובר במסך 16" של HP Pavilion dv6-1050us עד כמה שהיה ידוע לי, הפרמטרים היחידים שצריך לבדוק הם: גודל המסך וסוג התאורה. הוא לעומת זאת העיר את תשומת ליבי, לכך שבהצעה לקניית פאנל "מקורי" ישירות מ-HP, כתוב: 512357-001 16inch widescreen BrightView BV display panel IMR, with web camera and microphone אני לא מבין כל כך מדוע אזכור המצלמה והמיקרופון השתרבב לכאן, וזה קצת ערער לי את הבטחון בנוגע לגנריות של החלק הזה, שחשבתי שאפשר להחליף בכל מסך שעונה לקריטריונים שכתבתי בהתחלה. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה מראש, אלמוג.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אינטרנט, סרטים, עבודות OFFICE. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לצרכים אלו, אם יש אפשרות יהיה לשחק במחשב במשחקים בסיסיים זה יהיה נהדר. יש לתת חשיבות לביצועיי סוללה, כמה שיותר זמן עבודה יותר טוב, אני מצפה שזה יגיע ל 3-4 שעות עבודה רצופות ללא הטענה. אשמח לקבל 4 ג'יגה זיכרון מערכת הפעלה Win7 אם יש אפשרות לקבל יציאת HDMI אני מאוד אשמח, אם אין לפחות שתהיה אופציה לחבר למסך טלוויזיה. מעדיף דגם של חברת DELL אבל אפשר להתגמש על מחשב מסוג של HP או Lenovo, אבל עדיפות הכי גבוהה ל DELL חובה שלוש שנים אחריות. אם יש משהו מתאים שחורג מהתקציב בעד 500 ש"ח אפשרי לשקול אותו, אז אנא ציינו גם את זה, בכל מקרה לנסות לא לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. קניתי את המחשב הזה לא מזמן : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc וכשאני מריץ משחקים לדוגמא כמו cod 6 הוא מריץ לי חלק והכל אבל לפעמים נתקע ממש ...עכשיו יש לי 2 giga זיכרון האם זה בגלל זה ..? צריך להוסיף עוד 2? או שזה בגלל המעבד או הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  6. אז ככה, קניתי Dell Inspiron 1545 לפני כחודשיים (מאוד מרוצה ממנו). חיכתי וחיכתי לקבל את השדרוג לווינדוס 7, אבל אני לא ממש רואה את זה קורה (הדל האלה חבורה של מפגרים, פתאום אומרים שהם לא עושים משלוחים לארץ, למרות שאני מכיר אנשים שקיבלו את השדרוג, אז כרגע, אין שום דרך לקבל את השדרוג חינם...)... בכל מקרה, כנראה שאני אשדשרג "בדרך כזאת או אחרת..." השאלה היא, כל עניין הדרייברים. מאיפה אני משיג את כל הדרייברים הדרושים למחשב? צריך פשוט להכנס לאתר של דל ולהוריד את כל הדרייברים הזמינים? ניראה לי מעט טיפשי משהו... אשמח לשמוע מה האנשים פה עשו שהתקנתם ווינדוס חדש (בהתקנה חדשה, זתומרת להסיר את הקודם) עם כל סוגיית הדרייברים הזאת...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RV25,

1. מה התקציב המקסימלי? 1800 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. מה זתומרת אפילקציות? המחשב הזה ישמש רק לאינטרנט, עבודה משרדית וכל מה שמחשב ישמש אדם ממוצע שלא משחק במשחקים (אולי רק במשחקי פלאש).... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). X ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. X 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כרטיס מסך נפרד וכונן ד…

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by star_dust,

שלום, אחרי 7 שנים שאני נגרר עם אותו מחשב חשבתי שהגיע הזמן לשדרוג טוטלי, כלומר החלפה במחשב חדש, מבלי שאחשב למושחת... ההבנה שלי בחומרה היא די מוגבלת ואני גם לא מתמצא בחידושי הטכנולוגיה האחרונים בתחום. לכן כך עזרה תוערך ותבורך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. אבל זה מחיר שרירותי של מישהו שלא כל כך מבין אז אפשר לחרוג מעט לכל כיוון. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: שימושים כלליים: אינטרנט, תוכנות משרדיות, תכנות, גרפיקה קלה וקצת סרטים ומשחקים קלים מזדמנים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, ויזואל סטודיו 2008, פוטושופ. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by kylesan,

חשוב שהיה בו hd 4650 או אם אפשר יותר אז בשמחה אין אפשרות לחריגה תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. שלום לכולם אני מתלבט בין hp pavilion dv6 1110ej מפרט:http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735497 לבין hp pavilion dv2 מפרט: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=10453 השימוש: באמצע השבוע אני בצבא ככה שהמחשב יהיה איתי ואני מתכוון בסוף כל יום לגלוש איתו באינטנרט, לראות סרטים, מוזיקה, מסגנר וכו' בסופי שבוע שאני נמצא אני מתכוון לחבר את המחשב לlcd שבחדר שלי באמצעות hdmi, להתקין לו עכבר ומקלדת אלחוטית ולעבוד מהמיטה, הכוונה היא לראות סרטים במערכת קולנוע ביתית, לשמוע מוזיקה ואינטרנט מה עדיף מבינהם?

11. Started by tomeryh,

עדיפות לKSP או איבורי או כל חנות באיזור כפר סבא זה מה שבניתי בנתיים: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכ…

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by cipher,

שלום חברים , מישהו יכול להמליץ על שילוב מעבד + לוח + זכרון בסביבות 1500 ש"ח ? דרוש מעבד שתומך בוירטואליזציה שימושים עיקריים : אינטרנט סרטים ואופיס (כמובן על win 7 ) . רב תודות !

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by Pizz,

מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS כרטיסי מסך Zotac 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE ציוד רשתות none מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W ספקי כוח none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY none מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר הח…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by nadabometal,

שלום, יש לי מחשב נייד כמצוין למעלה עם מערכת הפעלה וינדוס 7 גרסה ביתית מקורית לאחרונה נתקע לי המחשב והייתי חייב לבצע כיבוי אלים (עם הכפתור). לאחר ההדלקה הופיעה לי תוכנה בשם כלי תיקון האתחול שמנסה למצוא בעיות (שכביכול יש) באתחול המערכת. התוכנה לא מצאה פתרון לבעיה ולא מאפשרת כניסה לוינדוס אלה לבצע הפעלה מחדש וכך שוב ושוב. ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח או כל מצב אחר, אבל בכל מקרה זה מגיע למסך הוינדוס עם התוכנה לתיקון האתחול רצה. עזרה בבקשה . . .

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בתקציב 4000 שח עם אפשרות חריגה של עוד 200-300 ש"ח. התקציב הנ"ל לא כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי. 1. למטרה מעורבת של משחקים (GTA IV) ושל אפליקציות כבדות כגון PINNACLE STUDIO ובנוסף צפייה כבדה בתכני FHD 2. למשחקים וצפייה - יחובר למסך LCD 37 INCH ברזולוציית HDR של 1366 * 768 - חיבור HDMI לשאר - יחובר למסך 22 אינטש FULL HD 3. יהיה שקט עד כמה שאפשר 4. מעדיף מעבד אינטל 5. לא מעוניין בהמהרה (לא מבין בזה) 6. הרכישה תתבצע באיזור ראשל"צ. 7. ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 (חוקית חוקית כמובן). 8. מעדיף דיסק קשיח בגודל 500 גיגה וגם צורב DVD . תודה מראש על העזרה ואשמח על המלצה לחנות אמינה באיזור ראשל"צ. * נא לא להתייחס למפרט המחשב המופיע בחתימה שלי מטה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by mimzak,

שלום רב האם המפרט הבא יתאים לי? לא מתוכנן OC תקציב -2500+- ספק קולרמאסטר מארז גדול עם 3 מאווררים ציוד היקפי קיים מסך LG19 196TWQ לא רוצה AMD רק אינטל שימושים אינטרנט -הורדות- סרטים ל-TV משחקים קלים (פיפא וכו" לא גיימר GIGABYTE EP41-UD3L Intel P41, יחידות 1 ₪395 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5617 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪255 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=123 SAPPHIRE RADEON HD5750 512MB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידות 1 ₪660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6349 Intel Core 2 Quad Processor Q8400 2.66GHZ 1333MHZ 4MB BOX, יחידות 1 ₪880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5495 G.SKILL DDR2 4096MB (2GB…

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by menibi,

האם מי שהוא יודע מתי צפוי להגיע לארצנו??? להלן המפרט: ◦Display: 12.1 inch, 1366 x 768 pixels ◦CPU: 1.6GHz Intel Atom N330 dual core ◦Graphics & chipset: NVIDIA ION (GeForce 9400M) ◦OS: Windows 7 Home Premium ◦Memory: 3GB DDR2 ◦Storage: 320GB HDD + 500GB web-based storage ◦Connectivity: 802.11b/g/n WiFI, Bluetooth, Ethernet ◦I/O: HDMI, VGA, 3 USB 2.0 ports, SD card slot, mic, headphones ◦Webcam: 0.3MP ◦Touchpad: Supports multitouch gestures ◦Battery: 6 cells, 8 hours ◦Colors: Black, blue, or red ◦Dimensions: 11.7″ x 8.2″ x 1.3″ ◦Weight: 3.1 pounds תודה מראש למשיבים

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. וואו, פעם כשהייתי מתעדכן לגבי מחשבים שולחניים בשוק זה היה פשוט - אבל עכשיו, שאני ממש לא מעודכן מה הולך, ומחפש מחשב נייד - אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל! כל כך הרבה דגמים בעלי מפרטים דומים כל כך והרבה חברות והרבה המלצות והרבה שאלות והרבה הרבה הרבה מידע! אחרי שעיינתי בהרבה מאוד הודעות בפורום החלטתי להעלות בקשת ייעוץ משלי: * מטרות המחשב? סטודנט (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, אולי גם סרטים (לא שזה כזה משנה את המפרט, נכון?) * גודל המסך? נראה לי ש15.4 יהיה עדיף כיוון שצריך לקרוא ולכתוב הרבה בחוגים שאלמד... * משקל רצוי? מעדיף לא כבד, אבל זה לא מה שיפריע. הרי זה קשור גם לגודל המסך, לא? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע לסטודנט... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by omrij,

שלום צריך מפרט לסטודנטית שישמש בעיקר לעיבוד תמלילים, וידאו, אינטרנט ושימושים כלליים (ללא משחקים) יחובר למסך LCD בDVI ובנוסף לLCD בHDMI חשבתי על בסיס בסגנון מעבד E6300 לוח P43 כרטיס מסך 4550 (מעוניין בכרטיס ולא במובנה) 4GB זכרון במהירות 800 אבל אני פתוח להצעות (אולי בכלל AMD?) המחשב כמובן יעבוד עם WINDOWS 7 תודה. פרטים ששכחתי: חשוב לציין:המחשב יורכב על ידי ואני מעוניין במפרט מחנות באזור הצפון עם עדיפות גבוהה לKSP

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by amnonco,

המחשב לשימוש משרדי (אינטרנט וכו') וכן תכנות ברמה בסיסית + פלטפורמת מסחר + שימוש לשעות הפנאי (סרטים סדרות וכו'). הדרישות הקשיחות יחסית של פלטפורמת המסחר הן: HD 7200 מעבד מעל 2.5 ג'הרץ זיכרון בין 2 ל4 ג'יגה. תוספת שלי - אפשרות חיבור למסך טלוויזיה (hdmi או display) מסך עדיף 15" ומשהו אבל לא חובה. תודה על העזרה מוסיף שאלה מאוחרת: אין לי אפשרות כרגע לקנות בארה"ב, אבל יש לי אפשרות להביא מאוסטרליה. האם באוסטרליה מחירי הניידים זולים יותר? אמנון

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by Vosegus,

שלום, חבר שלי מתכנן לקנות מחשב נייד אבל הוא לא יודע מאיזו חנות כדאי לו. יש למישהו המלצות?או שכל החנויות בסדר? כי אני יודע שעם מחשבים נייחים אייבורי וKSP עושים בעיות..אולי יש חברות שעושות בעיות גם עם ניידים תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by Jenia24,

שלום קניתי את הLG X120 דרך המבצע של פלאפון ויש לי כמה שאלות כלליות. 1.אם איזה חומר אפשק לנקות את המסך ואם אפשרי לעשות את זה עם מטליות. 2.איך אני פותח טאב בפיירפוקס במידה ואני משתמש בטא'צפאד ולא בעכבר. 3.אפשר לקבל המלצות לתיק + עכבר טובים לנוטבוק במחירים סבירים כמובן. 4.אם אפשר גם המלצות למשחקים טובים שיעבדו על הנוטבוק (סטייל HL 2)

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. שלום, היום הטענתי את הסוללה בפעם הראשונה. בחנות אמרו לי לחכות 12 שעות בהטענה ראשונה, אבל לי היה רשום כבר בהתלחה שהסוללה כמעט מלאה (96%), ותוך זמן קצר קיבלתי הודעה שהיא מלאה לגמרי. הסוללה היתה קצת מאובקת ואני חושש שאולי קיבלתי מוצר יד 2... בקיצור, האם זה נורמלי שקיבלתי כך את הסוללה או שהיא אמורה להיות ריקה לגמרי??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שבת שלום חברים, אני מתכוון להתחיל ללמוד בקרוב, וכנראה, כמו כל סטודנט רוצה שיהיה לי נייד... לקחת למעונות, לבית, לספריה בלה בלה בלה... כעקרון שמתי עין על מחשב מסוים, אבל אני רוצה לשמוע עוד דעות. ההתלבטות הכי גדולה שלי היא החברה. מה אתם מציעים? אז ככה, הנה מאפייני המחשב שאני ארצה: -רוב העבודות יהיו כנראה אינטרנט, אימייל, אופיס, תכנות פשוט (במסגרת הלימודים), סרטים ואולי איזה משחק פה ושם (זה ממש לא העיקר). -מן הסתם אם זה יהיה המחשב העיקרי שלי אני מעדיף שיהיה מסך גדול 15.6" -המשקל לא הכי עקרוני מבחינתי, אחרי הכל אני לא מתכוון להיסחב איתו לכל שיעור, וגם אני לא הבחור הכי "חלש" בשכבה.. -לגבי סוללה... שוב זה יהיה מחשב לרוב למעונות ולשימוש בקרבת שקעים, אבל בכל מקרה אני מקוו…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. אהלן , מחפש מפרט למחשב חדש 1) תקציב - 3500 + (אפשר לחרוג) 2) מטרת המחשב - HD , עבודה שוטפת , אינטרנט , אולי 2-3 משחקים 3) דרוש מסך 22 לא חייב HD המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 4) ללא דיסקטים 6) שקט חשוב מאד 7-9 7) ללא OC 8) ללא מערכת הפעלה , כולל הרכבה 9) אזור מרכז תל אביב - רעננה אני בעיקרון רוצה INTEL אני ממש לא מבין בAMD החדשים אם מישו יוכל לתת הסבר קטן לפני שהוא רושם מפרט עם AMD חשוב שהכרטיס מסך יהיה עם HD אם אפשר להכניס בתקציב .. תודה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים