עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NI4NI,

שלום אני מחפש מפרט מסויים של מחשב נייד ולא מצליח למצוא את מה שאני רוצה. חשבתי להרכיב מחשב במיוחד בשביבלי אבל גיליתי שזו בעיה. אני זוכר שפעם, לפני די הרבה שנים, מכרו בארץ מחשבים ניידים בהתאמה אישית. אני זוכר שהיו barebones של msi ועוד חברות ועליהם ניתן היה להעמיס איזה רכיבים שרצית והיית מקבל את המחשב מורכב מהחנות. גם באתרים של החברות הגדולות כמו sony או dell יש אפשרות להרכיב מחשב בעצמך (להחליט איזה דיסק, מעבד וזיכרון יהיה בפנים וכמו כן להחליט על מערכת ההפעלה). הצרה היא שבאתרים מחו"ל מחיר המשלוח הופך את כל העניין ללא כדאי. חיפושים בגוגל לא העלו שום חנות או חברה בארץ שמאפשרת לקנות כזה מחשב נייד. האם למישהו ידוע אם אפשר להרכיב כזה מחשב בארץ (הכוונה להרכיב בחנות, לא שאני אקנה …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by termal,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש תקציב 4000 שקל. עשיתי חקירה עמוקה בשוק... הגעתי למסקנה שבחו"ל הכי זול. אבל... אני לא יודע איך זה עובד השיטה בלהזמין. יש מיסים, משלוח ועוד כמה שטיות עם משהו יודע מה מחיר המיסים או איפה אפשר לברר בקשר לזה הודה לו מאוד עם יש אתר אמין וזול בחול שאפשר להזמין דרכו הודה לו עם ירשום את הלינק.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by Vlad3,

אחותי קבלה מתנה מדלק לקבל את lenovo netbook s10 שלדעתי יש לו חרא נתונים או לקנות ב500 שקל את lenovo g550 15.6 מה יותר שווה לקחת? אחרי הכל זה סוג של מתנה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by dovik,

בס"ד שלום רב! זה פעם ראשונה אני כותב כאן..כבר לקחתי מפה לא מעט דברים חדשים שלא ידעתי (אני טכנאי PC מובטל בינתיים אך משתדל לשמור על כישורים שרכשתי) הופתעתי לראות פורום כה מושקע ואיכותי. יש מלא חומר חשוב ומעניין. שאלתי היא כזאת. אני מתכוון להשקיע הרבה במחשב שיהיה לי לעתיד,בע"ה. ומכיוון שאיני יכול לקנות אותו בבת אחת,עם כל הרכיבים,אז נאלץ לרכוש לפי חלקים,כל חודש משהו אחר. ומכיוון שטכנולוגיה לא עומדת במקום,אז גם החלקים משתנים באיכות ובמחיר. אז רציתי לדעת מה דעתכם\ן לגבי קצב השתנוּת הרכיבים ולפי זה אפשר לדעת מה הסדר העדיף לקניית החלקים. חוץ מזה,אשמח מאוד להיות בקשר עם טכנאים כמוני שעובדים בתחום.. תודה רבה והמשך עבודה מהנה ))

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  5. שלום לכולם. אני קונה מחבש חדש בחלקים. תעזרו לי בבקשה לבחור חומרה. אני צריך אותו למשחקים וקידוד. מחשב צריך להיות די חזק אם אופציה ל overclocking מעבד: Intel Q6600 דיסק קשיח: Seagate Baracuda 500Gb 32mb כרטיס מסח: Nvidia 8800GT כבר יש לי את הלקים. אלהם צריך לבחור 1. Motheboard - p35 עד 1000ש"ח 2.מערז - Thermaltake עד 600 ש"ח כולל ספק 500W 3. זיכרון DDR2 800Mhz 2Gb 2x1 תודה רבה

6. Started by mrraz,

אני מעוניין לבנות מחשב שיתחבר ל סוני 29 שלי דרך SVIDEO להקרנת סרטים DIVX אני אחבר לו עכבר אלחוטי ורמקולים 2+1 עם חיבור קבוע לרשת ו ADSL אני לא רוצה לעבוד עליו, רק סרטים ומוזיקה מישהו מכיר מועמדים מתאימים? ראיתי שיש הצעות נחמדות של מחשבי Barebone

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Abyss3,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר, כמובן שאני לא אומר להתפשר לגמרי ולהציע לי במקום מארז אקווריום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה מולטי-טאסקינג של דברים שונים, וגיימינג קל מאוד (אני לא משחק בכלל במחשב, אבל אולי ארצה איזה משחק קל פה ושם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כרגע שום דבר מיוחד, אבל בעתיד סביר מאוד להניח שיצוץ משהו, אני לא מדבר על עריכה גראפית שתדרוש מחשב על, אבל בהחלט אפשרי איזור התכנות וכל היוצא בזאת. -אילו משחקים …

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  8. Started by shay820,

שלום לכולם מחפש מחשב בייתי שיתמוך ב 4-6 מסכים ,למטרת צפייה בגרפים המחשב לא יהיה מיועד למשחקים!! אשמח לעזרה תודה רבה שי כרגע יש לי מחשב עם עם לוח אם P35-DS3L ,האם בלוח כזה אני יכול לעבוד עם שני כרטיסי מסך?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by orbachkl,

. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לSTARCRAFT 2 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על DOOM 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מחשב + מסך 27 ומעלה 5k בייתי גיימינג כולל עריכת וידאו פשוטה תודה

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. אבל מחפש עלות/תועלת טובה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, פוטושופ ,קודי, עבודה משרדית, קצת גיימינג מודרני (ב4K ? מה שנהוג היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות כבד מאוד + VM. פוטושופ חובבני. גיימינג הכי פחות חשוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, מזמן לא שיחקתי ויכול להיות נחמד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

12. שלום, מחפש מפרט למחשב [לבית] שייעודו העיקרי יהיה אופיס ואינטרנט וקצת סרטים. תקציב ~2500 ללא מסך אשמח לחוות דעתכם. עומר

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  13. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש לאמא צרכים עיכריים זה אינטרנט ,צפייה בסרטים אונליין ואולי מחשקים אונליין המחשב המומלץ במדור מפרטים - 1600 שח,וזה קצת יקר לי אני מחפש מחשב שיענה על הצרכים עד 1200 ופחות! אלא אם כן - תגידו שלתווך הארוך 400 שח פאר יתן את התמורה, אך חשוב לי מאוד שמחשב יהיה שקט יחסית כי הוא נמצא בחדר שינה ואין צורך בצורב לא משנה לי מאיפה להזמין - אך מעדיף חנות שיש לה שרות בחיפה תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, מאז שקניתי את המחשב שלי לא ביקרתי פה ואני מאוד הייתי מרוצה מהיחס והתגובות שלכם..אז הים דוד שלי התקשר אליי וביקש ממני לברר לו על מחשב בייתי/משפחתי כזה כולל מסך דק שישמש אותם לאינטרנט ומשחקים של הילדים שלהם (ילדים קטנים) ודוד שלי הוא לא כל כך מתמצא במחשבים אז כמובן שלא יעשה אוברקלוק או יריץ דברים כבדים על המחשב. אם אפשר מפרט תקציבי כזה לא יקר שישמש אותם לטווח הרחוק. ואם אפשר בניפרד מחיר למעבד ומסך דק טובים לאותם שימושים? תודה,אלעד

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח ללא חריגה ועדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים ובינויים ופרוייקטים קלים ב SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 970 EVO NVME 500GB ועוד HDD של 1 טרה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שלא ירעיש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין צורך באורות וכו' 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

16. סוף שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by timtamtim21,

אני מחפש מחשב בייתי (אינטרנט וכ') אבל שגם אוכל להריץ עליו משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY 2 וכ'.. הוצע לי המפרט הבא .. תוכלו בבקשה להגיד אם הוא עונה על הדרישות ואם לא מה עליי לשדרג בו.. תודה רבה!! Thermaltake V3 Window Black Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Retail AMD PHENOM III x4 955 Black Box Evercool BUFFALLO AM2/3 DDR 3 2G/1333 Kingston Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA II Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail DVDRW LG GH22-NS40 X22 SATA Bulk BLACK Cooler For Case Raidmax 120 mm וכן לגבי המסך LG TFT 22" W2243S-PF 5ms Wide

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by timtamtim21,

אני מחפש מחשב בייתי (אינטרנט וכ') אבל שגם אוכל להריץ עליו משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY 2 וכ'.. הוצע לי המפרט הבא .. תוכלו בבקשה להגיד אם הוא עונה על הדרישות ואם לא מה עליי לשדרג בו.. תודה רבה!! Thermaltake V3 Window Black Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Gigabyte GA-H55M-D2H Retail Intel Core i5 650 / 1156 Tray Evercool BUFFALLO AM2/3 DDR 3 2G/1333 Kingston Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA II Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail DVDRW LG GH22-NS40 X22 SATA Bulk BLACK Cooler For Case Raidmax 120 mm וכן לגבי המסך LG TFT 22" W2243S-PF 5ms Wide

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. כולל מסך. מעבד כבר רכשתי I5 750 - מחיר 560 ש"ח 1. תקציב מקסימלי: 3500 שיכילו בתוכם את המעבד שכבר נרכש 2. שימוש - HD, וידאו, קצת פיתוח בצורה מזדמנת אבל לרוב ישומי אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. : מעבד intel I5 750 נרכש כבר 6. שקט ? שקט חשוב 7. OC ? לא 8. OS ? לא צריך 9. איזור החנות: שרון ומרכז 10,11,12 דרישות מיוחדות, אופק שידרוג עתידי : שום דבר מיוחד, רוצה מערכת שתשרת אותי ב-5 שנים הקרובות תודה מראש על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  21. היי, אני מחפש מחשב לחדר, הרוב הגדול יהיה סרטים ואינטרנט, כאשר אני מקווה לפנות מספיק זמן למשחקים בעתיד. אני מתכנן אובר קלוקינג בינוני, פשוט בגלל שהרכיבים של היום מאפשרים זאת ללא מאמץ... חשוב לי מאד שקט. ואמינות! (נכול לרגע זה אני חושב על גיגה בייט מסדרת ה DS בתור לוח אם). תודה על העזרה! ייתכן וזכרונות אני אביא מארה"ב פשוט בגלל הפרשי המחירים והנוחות היחסית של השליחה.

• 12 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by Patty15,

היי, מעוניין במחשב נייד/שולחן (מה שיותר אמין ומתאים לדרישות הדי לא בשמיים שתכף ארחיב, באמת אין לי מושג) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. חריגה של 100-200-300 באה בחשבון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה + הורדה קבצים וסטרימינג של סרטים/סדרות/אירועי ספורט באיכות 1080p אבל דרך HDMI שמחובר לטלוויזיה אז מסך חזק לא קריטי, רק מחשב שיוכל להריץ את זה בלי להישרף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן קשיח חיצוני ש…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by gotex,

אממ אני צריך מחשב רק מחשב בלי ציוד הקפי אני כמעט ולא משחק מקסימום nba live need for speed וgta אז אני לא צריך כרטיס מסך חייתי אבל עדיין משהו שגם עוד שלוש שנים יוכל להריץ משחקים אני רוצה שיתמוך בויסטה אבל כמו שצריך אני עובד במחשב אם פוטושופ ועושה עריכת וידאו (ביתית) עכשיו שמתי תקציב דיי לא ידוע ביגלל שאני לא מכיר תשוק כל כך ואני לא יודע כמה כסף פחות או יותר אמור לעלות לי מחשב טוב בקיצור מקווה שהכל ברור אם לא תשאלו ותודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. החלטתי לקנות מעבד amd 3200 אבל עדיין לא ידוע לי מהו המקום האמין והזול מנו כדאי לקנות את המחשב..//

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קודם כל, תודה לכל מי שיעזור אני מחפש מחשב פצצות למשחקים, ולעיתים (די רחוקות) לערוך וידאו (בעיקר להמיר קלטות DV לדיסקים DVD) - כך שלדעתי אני אסתפק ב AMD למרות חסרונם בעניין ENCODING מסך כבר יש (MAG CRT 19" למי שרוצה לדעת) בכל מקרה, אני פשוט לא בטוח מה לעשות כי קראתי שמספר אנשים אומרים שעדיף לא להשקיע ישר את כל הכסף - כי גם ככה הדברים הכי חזקים יקרים כרגע, ולכן נתתי טווח מחיר כזה גדול. אין לי בעייה להשקיע את כל הסכום או חלקי, ומקסימום לחכות עוד חצי שנה וכד' ולהוסיף עוד כרטיס ל SLI. בנוסף אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך ב HDTV (כולל יציאת קומפוננט - שיתחבר לטלויזיה שלי - יש לי רק חיבור כזה ל HDTV). אקיצר - אודה לכל הצעה. ועוד משהו, אלא אם מדובר בלוח אם שמכיל את הרכיבים של C…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.