עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by saydon,

הכנתי מפרט למחשב לגיימינג .. אני רוצה שהמחשב יריץ לי משחקים על מסך 21'' אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך אז אני רוצה שתסתכלו ותגידו לי אם הוא באמת מתאים לדרישות של היום ולמסך שלי.. וגם אם הקירור של המסך מספיק טוב.. תודה מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 3.5" 160GB SATA2 16MB ₪294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1182 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon H…

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  2. אז ככה, יש לי התלבטות בעיקר לגבי הספק והכרטיס מסך. תקציב מקסימלי: 3500 שקל. 2. אמור להפעיל את כל המשחקים כיום, ולטווח הכמה שיותר ארוך. כולל עיצוב, אך לא ממש מתקדם, שיריץ Photoshop CS4 ללא בעיה. רזולוציה טבעית של 1600*1200 מסך 19 אינצ'. אין צורך בציוד היקפי. יהיה לי מעבד: i7 860 Intel לוח אם: DP55WG intel חשבתי על זכרונות: Kingston DDR3 1600 2*2 השקט ממש לא קריטי, אבל עדיף שיהיה שקט, אני לא אמות אם יהיה קצת רועש. לא יהיה OC לפחות לא עכשיו. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אני מעדיף לקנות מ-KSP שבאשדוד. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר טוב. אל תתיחסו אל המארז המארז כבר יהיה מוכן ככה שאתם יכולים להוריד 400 שקל על המארז. רק רציתי להתייעץ איתכם, איזה כרטיס מסך עדיף: GTX275 896MB, או HD48…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  3. בלי לחפור יותר מדי אגש לעניין: * גודל המסך? 14+ אינץ', עדיפות לרזולוציה גבוהה ולזווית צפייה יותר גבוהה ממה שיש בדר"כ בניידים. אני רוצה להתעסק איתו בעריכת תמונות עם קבצי RAW (של מצלמת DSLR) והדבר האחרון שאני צריך זה צבעים וקונטרסט לא אמינים בגלל שהזווית בין המסך למחשב עצמו שונתה ב2 מעלות (כמו בלאפטופ compaq קצת יותר ישן של אחותי)... שוב זה רק עדיפות, לא הייתי מתאבד על זה (כי ב700+- ש"ח אני יכול לחבר אחלה בחלה של מסך חיצוני) * משקל רצוי? לא קריטי (בחור גדול) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יכול להחזיק שעה וחצי מבחינתי זה מעל ומעבר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וeSata זה שני דברים שאני לא מוכן לוותר עליהם * בלוטות? לא מעניין *…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  4. שלום, יש לי אפשרות לרכוש Sony VAIO VGN-NW Laptop w/ Blu-ray Player בעלות של 479$. השימושים: בייתי בעיקר: אינטרנט, אופיס רגיל, סרטי HD, פוטושופ בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא? האם יש חלופות יותר טובות? Sony VAIO VGNNW26SF Specifications: Brand Sony Series VGN-NW Color White Processor Intel dual Core Display 15.5” Operating System Genuine Microsoft Window 7 Home Premium Dimension 14.6″(W) x 1.2″(H) x 9.8″(D) (approx) General Action Buttons : Mute, Wireless on / off, Display Off, Instant Web Pointing Device : Electro-static touch pad Expansion Slots Multimedia Card Reader : One Memory Stick PRO™ (Standard/Duo) media slot with MagicGate® functionality One ExpressCard® / …

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by danto,

שלום חברים יקרים, אני מעלה פה בנושא בבקשה לקבל דעה, שימו לב להפרש של 1700 ש"ח שיש בין שני המחשבים הללו ותגידו מה יותר עדיף ולמה? לנובו: מחשב נייד Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 HP: HP Pavilion dv6-1340ej http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4379&CatCode=315 אם מישהו יודע על מחשב אחר שיש לו בערך את המפרט כמו למחשבים הנ"ל ובמחיר סביר אני אשמח לדעת. אודה לעזרתכם הרבה, דן.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מדיה סנטר תכני HD, עבודה משרדית, אינטרנט (הורדות) ומעט פיתוח VS, גיימינג-כמעט ולא. מסך קיים סמסונג 22 WIDE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בע…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by Michael86,

היי, מה אתם חושבים על המפרט הבא? כעיקרון אני עובד המון על המחשב, הרבה תוכניות שרצות על הVM שלי, הרצה של סרטים פה ושם - ואולי גם קצת משחקים: *מארז וספק יש לי של טרמל טייק וגם הארד דיסק... Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 משחה טרמית OCZ Freeze Extreme 3gr, יחידות 1 ₪28 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1284 קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1366, יחידות 1 ₪316 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1280 Asus P6T Deluxe v2 X58 Intel Chipset For i7 Nehalem, יחידות 1 ₪1633 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=946 OCZ 6GB Kit (3x2GB) DDR3 1600Mhz Gold Tri channe…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התקציב הוא 4000 ש"ח. רוצה שהמפרט יכיל את המעבד I5. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו. לא צריך שהמחשב יהיה שקט. המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050. מעוניין למפרט מאייבורי או מ ksp קריות או נעה מחשבים או TMS או ivory או מרדנית בבקשה.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  9. כמו שכתוב בכותרת אני צריך מחשב נייד חזק לפחות 3 ג'יגה זיכרון עם מעבד טוב לעבודה באוניברסיטה עם תוכנות כמו MATLAB ובהמשך התואר עבודה עם ווירטואליזציה. תקציב 3500 ש"ח חריגה רק במקרה וזה ממש אבל ממש משתלם +-200.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מתכונן לקנות את הנייד של אסוס UL50 השימושים שלי הם עבודות משרדיות ואינטרנט אך העיסוק המרכזי הוא מסחר בשוק ההון אני רוצה לחבר שני מסכים נוספים לנייד שניהם 24 FULL HD 1200X1920 כאשר רואים בכל אחד מהם דברים שונים לנייד הזה יש כמה דגמים אחד עם כרטיס מסך מובנה אינטל 4500 ואחרת עם כרטיס מסך חיצוני של אנוידיה G210 השאלה שלי האם כרטיס המסך של אינטל יכול לתמוך בעוד שני מסכים ברזולוציה כזו בלי בעיות. כבר אומר שתוכנות הגרפים והמסחר שאני משתמש בהם מבוססות ג'אווה וצריכות מחשב חזק כדי לעבוד חלק תודה חזי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב באיזור ה- 4-4.2K לצורכי גיימינג. קודם כל, אציג את המפרט המבוקש (והלבטים שלי לגביו): - CORE I5-750 TRAY \ Intel Core 2 Quad Q6700 Tray - לוח אם: Gigabyte GA-EP43T-UD3L -ד.קשיח: Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB - זיכרון: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 2000Mhz CL 9-9-9-27 Ripjaws - כ.מסך: Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe או לחלופין HD4850 1024 DDR3 - ספק כח: COOLERMASTER EXTREME POWER 650W - מארז: מאחר ואני רוצה לקנות ספק כח בנפרד, חשבתי על המארז הכי זול שאוכל לשים עליו את הידיים.. RAIDMAX APEX? - קירור למעבד: ARCTIC COOLING FREEZER EXTREME - חשיבות השקט: 5 - הרכבת מחשב: כן. - חנות מועדפת: כרגע SKYPC,…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by Mor_S,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח - 3750 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. קצת עריכת סרטים ומוזיקה ו3D. א) משחקים כגון GTA IV Crysis וכל המשחקים האלה, העריכות לא יהיו הרבה (מאוד) בשימוש. ב) במשחקים אפשר לומר שיהיה שימוש רב, בעריכת לא ממש (שימוש חובבני). ג) רזולוציה כרגע היא 1024.768 19' וכנראה בעתיד אקנה מסך '22\24'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי?. לא, אבל תחובר מערכת 5.1 למחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? צורב, יש ברשותי כרגע צורב X16 ואני מסתפק בו. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? העיקר שלא יפריע בלילה, ושלא יפריע לישון…

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by itai82,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים וצפייה בסרטים/סדרות HD. רמת גיימינג - בינונית-כבדה. המחשב יחובר בד"כ למסך פלזמה "50 HD-Ready של סמסנוג. (מחשב לסלון) השאלה היא האם המפרט הבא יותר מידי בשביל הנ"ל? הייתי שמח להגיע לטווח מחירים בין 3500 ל 4000 גג... מה כדאי לשנות כדי להוריד את המחיר ולהישאר עדיין עם מחשב ברמת ביצועים גבוהה? תודה מראש! בעזרת המלצה מהמפרטים באתר הרכבתי את המפרט הבא : מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪595 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM2720B לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪406 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. Started by whitemcp,

אהלן, מעונין בהמלצה למפרט למחשב בעיקר גיימינג. (לא זקוק לציוד היקפי כלשהו). אשמח גם להמלצה על חנויות.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  15. הי כולם, טוב אחרי חפירות והמתנות לירידת המחירים של הכרטיסים החדשים של ATI, בעודי צופה במחירים עולים. נשברתי. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 + חריגה של 500 ש"ח - סה"כ מקסימום 4500. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.תוכנות כבדות כמו Visual Studio, Eclipes, Cubase וכדומה. משחקים כמו GTA4, RedAlert3 וגם CRYSIS ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. ברשותי מסך מסוג: LG W2252TQ וטלוויזית LCD HD-READY. אני אחבר למחשב את מה שתגידו לי. עדיפות למסך כי הוא חד יותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים,…

• 51 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): hdmi חובה.. * בלוטות?לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא משנה כמה שיותר,יותר טוב * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp המחשב צריך להיות מאופיס דיפו כי יש לי זיכוי גדול שם... ווינדוס 7 רצוי....

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. Started by Radomsk,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט עבור מחשב לעריכת סאונד! 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח לא כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הקלטה/עריכה/הפקה מוזיקלית + קצת משחקים (לא חשוב שהמשחקים ירוצו ברמה גבוהה). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Cubase, VST Plugins, Call Of Duty 4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). חלק מהפרוייקטים/פלאגינים אכן כבדים, לא לפרנסה! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. רזולוציה של המסך 1680x1050 אבל משחקים זה לא קריטי. לא איכפת לי לעבוד בפחות ולהתפשר על הגרפיקה. 3. האם יש צור…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. תקציב: 3000 ₪ נטו למחשב ללא הציוד הקפי (למעט צורב) ועד 3500 כולל. שימושים: • קידוד ועריכת וידאו בתוכנות כמו : VSO_ConvertXtoDVD, NERO, Any Video Converter,Avidemux • עבודה משרדית, גלישה באינטרנט (צפייה וידאו ברשת), צריבה. • ריבוי משימות (קידוד, גלישה, הקשבה למוזיקה, הרצת אנטי וירוס) שקט : 8/10 < לא מיועד למשחקים < כרגע לא מיועד לתכני HD (אבל אם אפשרות בעתיד). < לא מתוכנן O.C(ולא יודע לעשות) ציוד הקפי נדרש: • צורב (איכותי) • כרטיס רשת אלחוטי • ראוטר אלחוטי • מכשיר או כרטיס להמרת קלטות וידאו למחשב אין צורך : במערכת הפעלה, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך כרגע משתמש במסך שמן (ומרוצה) בעתיד אחליף לדק, רזולוציית עבודה במסך: 1024 על 768 אני גר בירושלים כך שהחניות הם K.S.P א…

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  19. שלום לכולם. קיבלתי מעבד intel quad extreme qx9770 ואני מנסה להתאים לו מפרט all-around (בעיקר שימוש עבור תוכנות עיבוד קול מקצועי). מה דעתכם על מפרט זה, והאם כדאי או ניתן להוזיל עליות (בלי פגיעה באמינות המערכת). מעבד: qx9770 extreme - 0 nis + קירור של arctic cooling freezer pro 7 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR (P45) - ATX - 673 nis זיכרון: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL7 - 422 nis כרטיס מסך: GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail - 263 nis ספק: Thermaltake Toughpower 600W ATX 12V 2.2 & EPS 12V - 534 nis מארז: ANTEC P193 Advanced Super Mid Tower - 964 nis אני מוגבל בגובה למקס' 55 ס"מ וברוחב למקס' 25 ס"מ דעתכם חשו…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by dsane,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3000 שקל עם עדיפות רבה לחנויות בצפון אם תוכלו תודה רבה רבה מראש! עריכה: אין צורך בציוד היקפי.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. Started by MeitarF,

10-13 אינצ' תקציב עד 5 אלף תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום,בניתי לחבר מפרט למחשב מKSP(ללא ציוד היקפי). זה המפרט: http://img265.imageshack.us/i/99736153.jpg/ האם הייתם משפרים/משנים משהו? אני רק אזכיר שהבנאדם לא משחק משחקים כמעט ,כלומר המחשב יהיה לצורך עבודות אופיס ואינטרנט בלבד. תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  23. שלום לכולם . יש לי מחשב נייד של LG R405 S ומאז שהתקנתי את ה7 אני רואה מטושטש לא ברור ותמונות אני רואה ממש גרוע. שמתי לב שבמנהל התקנים המסך שלי מוגדר GERNIC PNP MONITOR . הוא לא מצא לו דרייבר . עכשיו באתר של LG לא מצאתי דרייבר למסך שלי... מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן חברים וחברות, לאחרונה הגיעה העת לרענן את חדר העבודה בבית ולהפטר ממה שהיה פעם מחשב ביצועי ביותר, אך היום משמש בעיקר כקופסת פח דקורטיבית וסופחת אבק. מאחר ואינני בקיא בחידושים האחרונים בעולם החומרה, חשתי כי HWzone יחזיר אותי לעניינים חיש מהר, ועל כן אני פותח פוסט זה. לענייננו: 1. מחיר מקסימלי: כאמור, 2000 ש"ח (רצוי שלא לחרוג מתקציב זה, הכוונה הראשונית שלי הייתה מחשב ב1500 אך אני נוטה שלא להתפשר על איכות החלקים). 2. מה הן מטרות/שימושי המחשב? מעט עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, שיתוף קבצים - עד כאן מחשב סטנדרנטי שאפשר לקנות גם ב1K ולסגור עניין, אבל פה זה הופך למעניין: אני מוזיקאי ויוצר ומתכנן אולפן ביתי - מחשב סביר לאולפן ביתי אמור לעלות בסביבות ה3-4K, …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לא צריך את החלקים הבאים: זכרונות (יש לי 2X1GB-DDR2-800MHz), צורב דיוידי, כרטיס מסך (9600GT-PCIE), מאוורר למעבד (זה שבא עם E8400 ב-BOX), ציוד היקפי השקט חשוב. כמו כן גם הסירקולציה חשובה, שיהיה מאוורר היטב (כי לפני זה הוא הרבה פעמים היה מתחמם יתר על המידה ונכבה/עושה ריסט באמצע) אינני יודע לעשות אוברקלוק, אפשר לבקש אוברקלוק קל-בינוני כל עוד שלא יגרום להתחממות יותר מדי או לשינוי מתחים, ורק אם יהיו הבדלים בביצועים, אחרת אין טעם חח לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יהיה לצורכי גיימינג בעיקר, ישוחק על רזולוציה של 1280-1024 , אולי קצת יותר גבוהה. בבקשה מפרט שיתאים לרכיבים שיש לי כבר, והייתי מאוד מאוד רוצה שתיהיה אפשרות אולי לשדרוגים עתידיים, בעוד שנה נניח. בבקשה חריגה כמה שיותר קטנה מה…

• 8 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים