עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rafik07,

שלום, אבקש המלצה למחשב נייד חדש - תשובות במודגש : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים (אין משחקים בכלל) * גודל המסך ? 12.5-14" , לגבי עניין מט או מבריק לא סגור על זה אבל חודש שמעדיף מט. * רזולוציית המסך? מניח שFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות (זאת אחת הדרישות המרכזיות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI רצוי אבל מתאם גם אפשרי * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? כונן SSD מינימום 128GB * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב חובה, לשלוש שנים רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  2. Started by tibia,

את המחשב עצמו פחות או יותר בחרתי כך gigbayte k8ns adata 512 mb 5900 ultra 256 mb חסר לי מעבד ומסך אני לא יודע מה לבחור או את amd 3400 754 amd 3000 939 או בבקשה תעזרו לי להחליט מטרת המחשב למשחקים ..

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by natan805,

אני נמצא בארהב ומחפש לפטופ עד 600דולר שימושים רגילים של סטודנט וגם מאיפה הכי זול לקנות ?? אם אתם צריכים פרטים נוספים כיתבו לי פה.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  4. שלום מקצוענים. אני מעוניין במחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים. 60% 2. לשמוע מוזיקה בצורה איכותית (כרטיס קול \ רמקולים). 20% 3. עיבוד תמונות בפוטושופ. 20%. ??? ??? ??? חוץ מהמחשב אני קונה גם מסך LCD שמתאים לעיבוד תמונה.(כנראה Viewsonic VP930, האם הוא מתאים גם למשחקים). אין אפשרות להעביר את התקציב מהמסך למחשב, בכל מקרה אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי בעלות שבערך 2500 - 2000ש"ח. השאלה היא איך "להרכיב" מחשב מהתקציב של 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הנ"ל. המפרט הטכני המינימלי שאני מעוניין : * 2GB RAM (יהיה בעתיד ויסטה עליו) * דיסק קשיח 300GB ~ תודה מראש על עצתכם, אלון.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by harelfar2,

אחרי כמה שנים טובות, המחשב הקודם שלי מתחיל לקרטע בטירוף, (גם לאחר פירמוט) ולכן צריך להשתדרג למשהו טוב יותר... השימושים המרכזיים הם תכנות ללימודי מדעי המחשב (לא גרפיקה), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. הדבר המרכזי החשוב לי הוא זיכרון הRAM, שבמידת האפשר בתקציב יהיה 8 ג'יגה. *לא* חשובים לי רוב הדברים כגון, זמן סוללה, מראה המחשב, משקל המחשב, רזולוצית מסך וכד'... כן חשובה- יציאת HDMI. גודל המסך- עדיפות גדולה ל15.6, אבל גם מוכן להתפשר תמורת מחיר נמוך יותר, מבלי לפגוע בביצועים. עדיפות ל lenovo או DELL, אבל אם אתם אומרים שחברה אחרת תהיה יותר טובה אז אני אשמח לשמוע.. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by Michaelkras,

לפני שבוע הווינדוס הזהיר אותי שכנראה יש תקלה ב GPU ואז המחשב נכבה וכשהוא עלה הוא רק הראה מסך שחור עם פסים לבנים אנכיים שיערתי שיש תקלה עם כרטיס המסך לכן הבאתי אותו למעבדת מחשבים באזור מגוריי בכדי שיבדקו אולי ניתן להחזיר אותו לחיים בלי להחליף לו את כל הלוח מסתבר שטעיתי והלוח וכרטיס המסך תקינים לטענתם הבעיה היתה באינברטור ומשום מה הם טוענים שגם המסך שרוף ויש להחליף את שניהם עבור האינברטור נם גובים כ 350 ש"ח ועבור המסך עוד כ 1000 אולי קצת יותר יש לי מספר שאלות 1. האם זה בכלל יתכן שהאינבטור הפגום יהרוס לי את המסך? הבנתי שיש אנשים שהאינבטור שלהם פגום ומספיק רק להחליף אותו נשמע לי קצת הזוי שבאותו יום גם האינבטור וגם המסך נפגעו 2. האם המחיר שהם דורשים ממני מוצדק לדעתכם? (בקשר…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. * מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד, לשימוש משרדי ולצפייה בסרטים. כמו כן רוצה לנסות להתחיל לערוך וידאו בפרימייר ברמה פשוטה (לא מקצועי לבנתיים) * גודל המסך? לא יודע, לא רוצה גדול מדי ע"מ שתהיה לי אפשרות לנייד את המחשב אך לא קטן מדי שיהיה סביר לעבוד * משקל רצוי? משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי , אך זהו לא פקטור מרכזי... רוב הזמן המחשב יישאר באותו חדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי HDMI, ע"מ להתחבר לדיסק קשיח החיצוני שלי עדיף USB3 (מהיר יותר) ואולי אך לא קריטי firewire…

8. מחפש נייד למשחקים, פוטושופ, ולייטרום. יכול להזמין לארה"ב. מה אתם אומרים על המחשב הזה? https://www.microsoft.com/en-us/p/dell-g3-15-gaming-laptop/8thnj2tttgfc/3c02?activetab=pivot:techspecstab בנוסף ראיתי גם את אלה: https://www.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.GTSAA.005 ו- https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834155024&Description=gtx%201050%20laptops&cm_re=gtx_1050_laptops-_-34-155-024-_-Product מי מביניהם נראה לכם הכי טוב? והאם בכלליות הדילים שווים, או שנתקלתם במשהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. * יעוד: עבודה משרדית-אופיס,מיילים, אינטרנט. במקומות ללא חיבור חשמל ותקשורת, למשל בתי קפה. * מסך: מקסימום 12 אינצ' אבל איכותי * משקל רצוי: בסביבות 1 ק"ג * נדרש זמן סוללה ארוך ככל הניתן * תקשורת: wi-fi מהיר ואפשרות למודם סלולרי פנימי * רצוי שיהיה עמיד בפני נפילות * שיראה טוב.

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by shaykmp,

היי חברים, מבקש את עזרתכם בהמלצות על מחשב נייד אשר עונה להגדרה " מחשב גיימינג " כרגע המצב הוא שככול הנראה אני מוכר את המחשב הישן שלי סמסונג R580 ואני מעוניין להישאר נייד אבל חשוב לי מאוד משחקי הגיימינג שלי אני כמובן מודע להבדל בין מחשב נייד לנייח ברמת הגמיינג, אבל לצערי אני נאלץ להיות נייד איתו אבקש שהמחשב ישים דגש על כמה דברים ( מלבד התאמה טובה למשחקי מחשב ): כרטיס WIFI חזק גודל 15.6 גודל סוללה סביר - אני מודה לרמות הסוללה במחשבים עלו, כוונתי הוא שלא יהיה יותר גרוע מR580 אם הוא יכול להיות יותר טוב, שמח לדעת דברים שאשמח שיהיו בו: הארד דיסק בגודל של 500G ומעלה וינדוס 8 האופיס החדש ( מצטער אבל אני לא יודע את שמו ) אני מאמין שנתתי מספיק נתונים, אם תרצו לדעת עוד, יותר מאשמ…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  11. שלום אם למישהו יש הערות מה להחליף\לשנות זה מאוד יעזור התקציב גמיש אבל עדיף באזור ה 5K ומחנויות עם אחריות נורמלית(זמן ואיכות) לא צריך כ.קול ,מסך ומע" רמקולים . צריך מקלדת\עכבר אלחוטי וגם צורב DVD זה מפרט חלקי : [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  12. שלום, אני מחפש למישהו מפרט למחשב עם שימוש בעיקר משרדי ואולי בעתיד למשחקים לילדים קטנים. התקציב הוא 2500 שקל. חשוב שמפרט המחשב יהיה מאותו חנות + הרכבה. אני צריך מחשב אמין (גם מבחינת החנות) ושקט. לא מתוכן OC עתידי ואין צורך בציוד הקפי. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  13. אני מחפש לקנות מחשב נייח למטרות משחק עד 7000 שקל. הנה המפרט שאני מתכנן לקנות ואשמח לחוות דעת. מעבד - I7 6700K לוח אם -GA-Z170-Gaming K3-EU זכרונות - 8GB HYPER-X FURY > פעמיים כרטיס מסך GV-N1080G1 GAMING-8GD מארז -Corsair Carbide 300R ספק - CX750M 80+ BRONZE Modular

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Office 2010 (Excel,Visio,Word) - תדיר BitTorrent/Usenet/Jdownloader - תדיר Civilization 5 - מזדמן אולי גם Visual Studio... פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים 1680/1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רק Civ5 * לאילו הגדרות גרפי…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by Arthur,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך 23" מתכנן בעתיד לרכוש מסך נוסף של 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  16. המחשב מיועד לגרפיקה: פוטושופ, עריכת וידאו וכמובן לדברים בסיסיים: אינטרנט, אופיס.... (אין צורך בכונן אופטי) AMD ATHLON 64 3000+ 754 BOX 770 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8N51GMF 754P 440 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ¤ 1 הרכבה 170 תודה

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by pApi,

צריך מפרט (גיימר) תקציב 10-15 מחשב סוס.. שיחזיק לי לעתיד כמה שיותר חשוב לי שהמעבד והכרטיס מסך יהיו סוסים.... תודהל עוזרים.

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית גרפיקה פוטושופ CS5 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת …

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  19. Started by neo690,

חבר שלי בנה לי את זה מ ksp.co.il ::: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 745 745 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 595 595 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz AData /VT 2 285 570 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800 PRO 128MB TV, DVI 1 990 990 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 320 320 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 100 100 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 …

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by Ran B,

מה קורה חברים? אני וחבר שלי מחפשים המלצה למפרט מחשב בשימוש : משחקים (לא גיימר כבד), סרטי HD, גלישה, הורדות וכדומה.. כמובן כ.מסך תומך HD. מארז גדול, מאוורר ושקט. הוא מתלבט בין מעבד i3 למעבד core 2 due. אני לצערי כבר פחות מבין בטכנולוגיות החדשות של המעבדים. אני יודע שסדרת I חדשה יותר, אך מה יהיה עדיף במפרט כזה? לדעתי, זיכרון 4GB חובה, כונן-קשיח 500/1000GB מה שנכנס בתקציב. אשמח מאוד להצעתכם בנושא. תודה מראש, רן ואור.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  21. שלום לכל העוזרים, אני מחפש מפרט שלא כולל כונן קשיח (יש SSD ועוד כוננים מכניים שאעביר מהמחשב הישן) צורב לא נחוץ גם (במקרה הגרוע זה עוד 100 ש"ח) ושאלה נוספת לפני שממשיכים, שווה לחכות לivy bridge? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, Assassins Creed etc.) -מהי הרזול…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS,CALL OF DUTY וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אני עם מסך 19 אינץ אבל בקרוב יוחלף ל23 אינץ' של DELL 2311 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + אפשר להגיד שמומלץ לא לעבור את ה1000 ש"ח לכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by dcaspi,

אהלן כולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. חיפשתי בין הרבה דגמים, כשאני עומד על תקציב של 5,000 ש'ח. ניסיתי למצוא מחשב בלי מערכת הפעלה, אבל לפי מה שהבנתי, כבר קשה למצוא מחשבים ניידים כאלה. בכל-אופן, רגע לפני שאני מזמין, תגידו לי בבקשה מה דעתכם על המחשב הזה (מחיר - 4,879 ש'ח) - מפרט טכני: כללי יצרן Acer דגם TravelMate 4062NLMi מעבד מעבד Intel Pentium M 740 Processor מהירות 1.73GHz זיכרון מטמון Level 2 cache 2MB זיכרון DDR 256MB DDR2 533MHz - 1x256 דיסק קשיח 60GB מסך סוג XGA גודל 15 אינטש רזולוציה 1024x768 כרטיס מסך Intel 915 PCI Express זיכרון מסך 128MB סאונד כרטיס קול 3D S.B STEREO + Microphone רמקולים יש תקשורת מודם 56K יש כר…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  24. לאחר ששאלתי שאלה כללית, הנה דרישות ספציפיות יותר, מקווה שתוכלו לעזור לי הפעם. אין לי הרבה מושג אז זה מה שהצלחתי לגבש נטבוק מיועד לנסיעה לכן קל וקטן (10-12 אינץ')- ישמש להעלאת סרטים דרך מצלמת וידאו (חיבור פייר וייר), גלישה אלחוטית ושיחות וידאו, וכתיבה ללימודים RAM מינימום 2 ג'יגה רזולוציה גבוהה למולטימדיה לפחות 2 USB ורצוי מאוד קורא כרטיסי זיכרון ו- fire wire bluetooth, כניסה של כבל רשת, חיבור ממש טוב לווי פיי סוללה לזמן ממושך. מצלמה ומיקרופון חשוב מאוד שיהיו טובים תקציב- עד 3500 חשוב שהיצרן יהיה אמין (מעדיפה דל אבל מוכנה לשמוע הצעות נוספות) http://ireland.dell.com/il/he/home/Laptops/laptop-inspiron-10/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-10&cs=ildhs1&s=dhs סדרה 10 (בל…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by IMT,

מכרתי את ה P2 הישן שלי תמורת 800ש"ח שאותם אני מתכנן עכשיו להשקיע ב P4 שלי. הנה מפרט המחשב שלי: מעבד p4 2.4GHz זיכרון 512MB DDR 266MHz כרטיס מסך Inno3D GForce4 mmx 440 128MB לוח אם גרוע של PC Partner שאפילו חישני טמפרטורות אין לו http://www.pcpartner.com.hk/products/old-via/DM-A06E.htm הלוח אם שלי תומך בזיכרון עד מהירות של 133MHZ, כך שהזיכרון שלי לא מנוצל עד הסוף, הלוח גם תומך רק ב AGP X4, לעומת כ. המסך שתומך ב X8 לכן הדילמה שלי היא אם לקנות בכסף הזה לוח אם חדש, כרטיס מסך חדש, או שניהם. נ.ב. המחשב משמש למשחקים כבדים, ואני מסוגל לגייס אולי עוד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים