ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה ! ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך עבודתי בפיתוח בסביבת WEB ו WPF חשוב לי מאוד מסך גדול עליו אני עובד כל היום גם שיהיה חזק רק אין לי מושג בחומרה אם באפשרותכם לעזור לי אודה מאוד , אני מעוניין לקנות את זה בארה"ב וגם האם מחשבים שיש ב COSTCO למשל טובים נראה לי שיש להם מחירים טובים המחיר סביר לעבודה רבה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום שוב חבר'ה אני צריך את עזרתכם בבחירת מפרט לחבר הכי טוב שלי.... מפרט שתקציבו הוא 4000 ש"ח אם אפשר בלי חריגות... המפרט יהיה מיועד למשחקים בעיקר ולקצת מכל דבר אחר!!! מה שלא צריך במפרט : מסך , ציוד היקפי, צורב או כונן, דיסק קשיח, פלופי, אני חשבתי על המפרט הבא: תנו דעותכם עליו: מחיר כמות דגם 1,275 1 Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB מ- skypc 582 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH מ- skypc 221 2 TWINMOS 512MB DDR2 533MHz CL3,4,5 PC4300 מ- skypc 929 1 Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb מ- דיגמה מחשבים 256 bit DDR3 PCI Express Bulk 350 1 Sunbeam Transformer BLACK מ- נועה מחשבים 330 1 FSP 400W…
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני סטודנט שרוצה לקנות נייד חדש אז אני פשוט אמלא את השאלון שמופיע בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוב השימוש יהיה שימוש משרדי, בגדול אני משחק במשחקים קלים כגון (football manager) לא יותר מידי משחקים כבדים, כן רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? נראה לי בסביבות ה2.5 קילו זה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לאודיו - מעבד חזק, לפחות 1 ג'יגה זיכרון עם שאיפה ל 2. 2 HD של לפחות 150 כ"א כרטיס מסך פשוט - כזה שלא מצריך קירור, וכזה שלא צורך הרבה משאבים. המחשב מיועד אך ורק ליישומי סאונד ואופיס. מארז - שקט! ספק כוח חזק, יציב כמה שאפשר. (אפשרות להכניס UPS לייצוב הזרם) לוח שאם שיודע לטפל טוב בFIREWIRE - אולי דרך כרטיס ב PCI-E מה דעתכם? אני בעיקר מבולבל בכל הקשור למעבד, לוח אם והתאמה בין השניים (ובין השניים לשאר החלקים - זיכרון, HD) שאלה לגבי כרטיס קול - יש לי כרטיס קול חיצוני המחובר ב FIREWIRE. האם אני בכלל צריך כרטיס קול פנימי? אם לא אז אפשר לוותר בכיף. עמרי.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי חברים, ביקשתי לפני שבוע מפרט והביאו לי אחלה מפרט, אך התקציב השתנה ב1000 שקל אז לדעתי חכם יהיה לשנות את המפרט שהציעו. אלו הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וסרטים, משחקים בעלי גרפיקה בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects, Photoshop, Vegas pro 10. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of warcraft , shogun 2 -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט, מקסימום לשמוע מוסיקה ואולי לראות קטעי וידאו. אז אם נראה למישהו שמה שיש פה מוגזם אשמח לשמוע הצעות אחרות. מעבד intel p-4 3Ghz 800Mhz FSB לוח אם ASUS P5VDC כ.קול,כ.מסך,כ.רשת ONBOARD זיכרון 512DDR2 667Mhz מארז ATX 400W MIDI מסך PROVIEW 17" LCD 8 MC את כל שאר החלקים אני מחלץ מהמחשב הישן. (דיסק קשיח,כונן דיסקים,דיסקטים,וכל מה שמסביב). תודה לכל מי שמביע את דעתו.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחיר : עד 4500 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. הבנתי שיש תוכנה אחת ממש כבדה בשם אוטוקאד שדורשת 4gb ram מינימום ומומלץ 8. * גודל המסך? לפחות 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא * רזולוציית המסך? 1024×768 לפחות ועדיפות ליותר .. צריך גם true color(לא יודע מה זה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?-לא * משקל רצוי?-לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)-לא * Bluetooth?-לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)-עדיפות לssd , לפחות 256. * כונן אופטי?לא חובה * האם דר…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אהלן, שיניתי קצת את נושא הדיון כדי למקד ויש לי שאלה יותר ממוקדת עכשיו לגבי בחירה בני שני מחשבים. קודם כל, שתבינו בכללי מה אני מחפש במחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים קלים, עריכה גרפית ועריכת וידאו (לא מקצועית) * גודל המסך? 15 זה בסדר * משקל רצוי? המשקל של המחשבים שהבאתי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה יותר ארוך מהווה יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה HDMI * בלוטות? לא קריטי, אבל יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, כל עוד החברה אמינה ההשאווה היא בין שני המחשבים הבאים: ההתלבטות שלי בקצרה…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם. אני לא מוצא אפשרות להתקנת דרייברים ל XP על הנייד הזה. אולי תוכלו לעזור לי למצוא? האם יכול להיות שאי אפשר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי איתי כבר 10 שנים עם i5-2400. המחשב משמש בעיקר לצרכים ביתיים (אינטרנט, סדרות, אופיס) ולעיתים רחוקות לתכנות ולגיימינג (הורדתי לא מזמן battlefront). כן צריך שתהיה תמיכה טובה בתלת מימד. הרבה כרטיסיות ומסמכים פתוחים. התלבטות ראשונה מעבד - i5 10600 i7 10700 - הבדל של 500 שקל. האם יש צורך ב i7? מה ההבדל? מאוורר למעבד antec c40 לוח אם Asus Prime B460M-K Micro ATX. מה ההבדל בינו לבין h410? RAM 8GB כפול שתיים Samsung 970 EVO 1TB PCIe M.2 2280 כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce GT1030 2GB ספק כח אקטיבי Antec VP600P PLUS 600W יש לי מארז עם שני מאווררים - האם צריך להוסיף עוד? יצא לי 4…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן כולם! אני בקרוב ככל הנראה רוכש מחשב חדש. חלק מכם בטח זוכרים שתכננתי לרכוש אחד בטיול לארה"ב אך כל התוכנית התפקששה כשגיליתי כמה זה קשה לברוח מהמכס עם מערכת מחשב קטלנית כפי שתכננתי בכל אופן, אני מעוניין לרכוש מחשב לצורך גיימינג כבד, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה, תכנות קל-בינוני ובעצם כל פעילות משרדית. אני מחזיק מסך 24" מתוצרת DELL, 2408 WFP UltraSharp. יש לי גם רמקולים שאני מוצא כמספיקים+, X-540 מתוצרת Logitech. יש לי גם מקלדת, עכבר ומדפסת מצוינים ואני לא זקוק לחדשים. בקיצור, מערכת מחשב קומפלט חוץ מן הציוד ההיקפי. שניגש לעניין? 1366 מעבד: Core i7 920 @ 3.4GHZ לוח אם: Asus P6T Deluxe זיכרון: G.Skill 6144MB (3) DDR3 1600 MHZ CL9 NQ כרטיס מסך: Pine…
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב בימים הקרובים יש לי כמה אפשרויות אני אכתוב כאן תגידו לי מה עדיף מה לא Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) דרך אגב אם משהו יודע אם הכרטיס קול שעל הלוח הזה הוא טוב שיגיד OR Intel Rocklake 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX על זה אני סגור כרטיס מסך אני לא ממש צריך משהו טוב כי אני בקושי משחק אז זה : Asus Geforce FX 5200 V9520 Magic 64MB DDR Video Card OR או ה TI 4200 128 מגה שני סטיקים של DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory …
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5 מ-RSM (שאני חייב לציין כל הכבוד להם. הזמנתי יום שבת, היום קיבלתי בבוקר. ) התקנתי את הכרטיס מסך והכל , מופיע לי במנהל התקנים הכרטיס, התקנתי את הדרייבר הכל עובד כמו שצריך. השאלה שלי היא כזו: אני יודע שיש מין מסך של NVIDIA כמו המסך של ATI CCC (Catalyst control center) אך משום מה כשהתקנתי את הדרייבר לא הופיע שום דבר חוץ מהדרייבר (כנראה שזה מה שיש בדיסק.) הגרסה על הדיסק היא: E1.47 (יש גרסה חדשה יותר? לעדכן?) והשאלה השניה היא, הכרטיס מסך מרגיש טיפ'לה חופשי - איך מחזקים אותו שלא יזוז בכלל ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני צריך עזרה מכל התותחים במחשבים. יש לי מחשב ישן. המפרט הטכני שלו הוא כזה: אני מתלבט אם לשדרג או לקנות אחד חדש (מצד אחד נאמר לי שזה עדיף לקנות כבר חדש, מצד שני גם ככה אין לי מה לעשות עם הישן..וחבל שסתם יתפוס לי מקום בבית). בעקרון מה שאני מחפש זה לא מחשב הכי חדש או מהיר, בטח לא משהו בשביל גיימרים, משחקים אני לא מתכוון לשחק בו, אבל כן אני מצפה להרגיש שינוי משמעותי מהמחשב הנוכחי שלי. סה"כ אני צריך מחשב שיהיה טוב להורדות , אינטרנט, פייסבוק, וורד וכאלה (במחשב הקודם האינטרנט נטען לי לא הכי מהר... כשאני מפעיל ביטורנט זה נהיה ממש איטי והכל בקושי זז). אשמח לעזרה לגבי איזה מפרט אני צריך ומה העליות. לגבי תקציב זה בין 1000 ל2500 שקל - אני גם לא רואה סיבה שמחשב ש…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray -1,250.00 + Cooler For Intel 775 Cooper Base 110 =1360 ?Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO? -1790 ?8I945P-G S775, DDR2, SATA2, PCI-E? - 630 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ - 680 סכ"ה=4460 ספק של 400watt יחזיק את זה? שווה? אם למישהו יש עוד עצות תירשמו
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט המצורף, ואני צריך חוות דעת. המחשב ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) אני לא צריך כונן קשיח, כרטיס מסך (יש לי TNT2 - הוא יתאים?) וכרטיס קול ראיתי במפרטים המומלצים את הלוח Gigabyte GA-7VM400M. מה ההבדל בינו ללוח שאני בחרתי? ובקשר למארז, יש המלצות למארז זול יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טעות בפורום. http://hwzone.co.il/community/threads/541572-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%9C%D7%94?p=4863295#post4863295
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המסך שאני אקנה יהיה DELL 2209WA המחשב הוא לעסק אינטרנט אופיס ותוכנות..
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כותרת... תודה מראש! http://www.fastup.co.il/v.php?file=35282213.jpg
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ללא חרגיה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה והדמיות - שימוש בתוכנות 3Dmax , V-ray, מנוע רנדור קורונה. בנוסף המחשב ישמש נער בתיכון ללימודי מדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיפעיל לי את כל המשחקים בהגדות בינונית + . אני צריך מעבד,זכרון,לוח אם,כרטיס מסך,צורב DVD,ספק כוח,מארז,דיסק קשיח. אני רוצה שהמעבד יהיה E6400 לא שום דבר אחר ואני מעדיף לוח על ציפסט 965. תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Hi After becoming desperate about my current problem with my good old pc, I began to think about getting a new one as I don't have the time to hassle with trying to fix this old one. (See this thread about my problem - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378053.0 ) So anyhow, if I'm going to buy a new one I will probably buy it from KSP as it's the only normal PC store in my city, and I don't have time to waste on buying it from far stores. I'm totally uneducated about the new hardware that's out in the market, and I know I can count on you guys on suggesting the best bang for the buck. My budget is not too high 3000-3500 and I can spend even a bit more …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא כרגע באוסטרליה, מחפש לקנות פה מחשב טוב במחיר שציינתי. אשמח להמלצות בנוגע לחברה הנכונה והדגם הנכון. תודה, תמיר.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום יש לי הגה g 25 ואני לא מצליח לשחק ההגה עם ההילוכים במשחק אנדרקובר איך אני מתקין את ההגה? ללא הילוכים רק הגה אני מצליח לשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-