ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מחפש מפרט למשחקים כולל מסך 20-22 ללא OC וללא ציוד היקפי. ממש לא איכפת לי intel/amd או nvidia/ati. לא צריך HD גדול (500 יספיק מעל ומעבר). לא סגור על גודל המסך נראה לי שמיותר לקנות 22 מה דעתכם ? אשמח מאוד ( לא חובה ) שהוא יהיה שקט ובשביל זה אולי הוסיף כמה שקלים. תודה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחיר : עד 4500 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. הבנתי שיש תוכנה אחת ממש כבדה בשם אוטוקאד שדורשת 4gb ram מינימום ומומלץ 8. * גודל המסך? לפחות 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא * רזולוציית המסך? 1024×768 לפחות ועדיפות ליותר .. צריך גם true color(לא יודע מה זה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?-לא * משקל רצוי?-לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)-לא * Bluetooth?-לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)-עדיפות לssd , לפחות 256. * כונן אופטי?לא חובה * האם דר…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה להחליף מחשב הוא די ישן ככה ככה תגידו לי עם המערכת של מה שיש לי עכשיו טובה BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 2593MB used, 1499MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) DWM DPI Scaling: Disabled DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 9400 GT DAC type: Integrated RAMDAC Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום חברה,צריך עזרה במפרט עד 5000 ש"ח למשחקים. לא כולל דיסק קשיח,כרטיס קול,סידי רומ\צורב מקלדת עכבר...כל זה יש לי כבר. מה שאני צריך בעצם זה מארז,כרטיס מסך,לוח אם,מעבד,ספק כוח וזיכרון. זיכרון אני מעדיף שיהיה לי מינימום ג'יגה...וכרטיס מסך אני רוצהצ שיהיה מצויין...כרטיס מסך אני מוכן לבזבז עד 1700 גג. תודה לכל העוזרים חברה!
-
- 15 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחוץ על לחסוך, חשוב שהמפרט יהיה טוב ומתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה, אך גם משחקים לא כבדים ושימושים ביתיים. אני בעיקר מתכנן לתכנת על המחשב, לכן חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זכרון (לפחות 8 גיגה, אבל אם ההפרש לא גדול אז 16 יתקבל בברכה), ולפחות 1 טרה של הארד דיסק. בנוסף, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך לא מצ'וקמק, כדי שיתמוך ב-OpenCL/CUDA בצורה טובה ויסחוב תכנות מאסיבי ל-GPU. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual S…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי, האם אופן התקנת מערכת הפעלה, בין אם מדובר ב-XP או ב-VISTA, על מחשב נייד דומה לאופן ההתקנה במחשב נייח, או שקיימים סיבוכים כלשהם שמצדיקים התקנת מערכת ההפעלה בחנות? אם אני יודע לבצע את הפעולה במחשב נייח, צריכה להיות לי בעיה כלשהי (דרייברים, למשל) במחשב נייד (INSPIRON לצורך העניין)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, בעיקרון אני מתלבט בין MACBOOK AIR, XSP 13 DELL, HP ENVY 14 קראתי הרבה מאוד ביקורות באינטרנט והמקבוק לרוב זוכה לביקורות ממש טובות ונמצא בראש הרשימה, אשמח אם תעזרו לי קצת ותגידו מה אתם חושבים לגבי הדגמים ואם יש לכם המלצות אחרות. * מטרות המחשב? לימודים, גרפיקה , משחקים * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5-6 שעות עבודה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תודות
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP intel core 2 dou 1.67ghz 3gb ddr 2 geforce 8400gs m מחשב חדש האם זה לא יכביד על המחשב? לא יקצר את חייו כשהוא עדיין פועל במיטבו? או שעדיף לשחק במחשב הנייח: intel 3ghz 512mb ddr ati x600
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום וסליחה על הבהילות, יש לי חבר שחוזר מחר מהונג קונג ויכול להביא לי את אחד מהמחשבים הללו. על מה אתם ממליצים למישהו שצריך שימושים פשוטים של אינטרנט, אופיס וקצת צפייה בסרטים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
שלום לכל המומחים. אני הולך לקנות לפטופ בארה"ב אבל אני לא כל כך מבין בלפטופים ואין לי ממש נסיון עם לפטופים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור חברה טובה שיש לה באמת לפטופים טובים ולא משהו מעאפן שיהרס אחרי שנה שנתיים. בעיקרון המפרט שלי הולך לכיוון: מעבד: CORE DUO 2 זיכרון: 1Giga כונן: 100Giga כ. מסך: לא יודע עדיין אבל משהו טוב צורב: DVD DOUBLE LAYER מסך: עדיין מתלבט בין 15 ל 17 ואם יש בלוטות' אז מה טוב... הלפטופ הולך להחליף גם את המחשב שלי אז לא הכפת לי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני אשמח לשמוע על חברות שאתם ממליצים ואפילו טוב יותר אם יש גם דגמים מומלצים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1200-1300$ המון תודות . קובי.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אין צורך בצורב,כרטיס מסך כמה שיותר טוב למשחקים במסגרת התקציב כמובן. זיכרון - 512MB תודה.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב סופר תקציבי + מסך (משומש, לא אכפת לי) שאוכל לקחת לצבא. המחשב עדיין צריך לספק ביצועים סבירים ולהריץ משחקים על הגדרות נמוכות -בינוניות. אני בכוונה לא נותן לכם תקציב, כי אני רוצה שתרכיבו בלי תקציב ידוע מראש. פשוט תנו את המפרט הכי תקציבי ואני אחליט.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם מכייון שלא רכשתי מעולם מחשה ניד אני זקוק לעצתכם אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה : 1. לקחת לאונברסיטה (WORD , EXCEL INTERNET) 2. חיבור לרשת ביתית וחיבור לטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים וסדרות כפי שניתן לראות אין לי צורך במחשב עתיר ביצועיים הדרישות המינימליות שלי הן : 1. יציאת S-VIDEO 2. חיבור אלחוטי 3. משקל סביר (עדיף אך לא הכרחי) 4. אמינות ואחריות אשמח לקבל המלצות , כמו כן התקציב הינו גמיש אני מעדיך להשאר באיזור ה - 4000 ש"ח אך אגדיל את התקציב אם יתברר שאין ברירה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי אני צריכה מחשב נייד , בעקרון השימוש יהיה ממש פשוט (יישומי אופיס בעיקר) ואולי בהמשך תוכנות עריכת וידאו לא כבדות מידי, בקיצור שימוש פשוט של סטודנט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה2500 , ניתנת חריגה של עד 3000 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס,אינטרנט ושימוש פשוט , בעתיד אולי תוכנות עריכת וידאו אבל הן לא יהיו כבדות מידי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כ…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד. אני סטודנטית לאדריכלות, שנה שלישית וצריכה מחשב חזק לעבודה על אוטוקאד, פוטושופ, סקצ'אפ, רוויט, ריינו, כולל רינדורים וכו'. מתלבטת בין xps 15 עם כ.מסך Geforce GT 640M ומעבד i7-3632QM לבין Latitude E6530 LT-RD33-6808 עם כ.מסךQuadro NVS 5200M ומעבד i7-3720QM . והאם יש בעיות קריטיות עם windows 8 בעבודה על התוכנות הנ"ל? תודה! שירן
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב אשר יכלול את הדברים הבאים - מעבד AMD - זכרון של לפחות 1 גיגה ואם ממש אי אפשר אז 512 או יותר.. - כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו יותר ולא יתקע או משהו כזה - מארז של themaltke אם אינני טועה בשם - צורב DVD - לוח אם epox או asus או gigabyte או אפילו DFI תשתגעו - ספק של enermax אם אפשר מבחינה כספית - כונן קשיח של לפחות 120 גיגה כשאתם בונים את המחשב שהוא לא יכלול מסך, מקלדת, עכבר תודה רבה לכולכם, ורק חשוב לציין שהמחשב יהיה לעבודה עם photoshop וגלישה באינטרנט ומשחקים.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט למחשב נייח לעבודה עם פוטושופ ואינדזיין אין עבודה עם תוכנות אחרות . בעקרון יש אפשרות לחרוג מהתקציב באם הדבר יהיה באמת שווה את זה , הכוונה שאין לי בעיה לקנות מחשב ב 10000 עם הוא יתן פי 2 יותר ביצועים ממחשב ב 5000. מוכן לעשות OC , חשבתי על המעבד 13600KF ומכאן בערך מסגרת התקציב אבל פתוח להצעות. יש אפשרות לקנות חלקים באמזון וכו' למרות שרוב מה שבדקתי לא יוצא יותר זול כי אני מתקזז במע"מ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 יש אפשרות לחרוג לפי מה שכתבתי למעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת גרפית בפוטושופ ואינדזיין 3. …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי מחשב ישן נוסף בבית ואני רוצה לשדרג אותו כדי להשתמש איתו. אז מה דעתכם על זה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ABIT IL9 PRO SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL5 + HEAT SINK POINT-OF-VIEW PCI-EX GeForce 7600GS 512MB DDR 128 BIT DVI TV/O - RETAIL WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS HEC WIN 420 - 420W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK סה''כ 3300 ש''ח. בכל מקרה מה דעתכם? האם יש לכם שידרוגים אחרים שנכנסים בתקציב? (אין צורך בצורב dvd או מארז). עריכה: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם ABIT IL9 Pro זכרון למחשב SUPER TALENT 512MB 667MHZ X2 דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT 256MB PCI-E ספק כח HEC …
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מחיר עד 2000 דולר, תביאו גם כאלו שעולים 3000 דולר יהיה אפשר לקמבן משהו בEBAY... מה שאני צריך שיהיה בו: א) כרטיס מסך מעולה (מיועד להריץ גם משחקים כבדים מאוד) ב) מודם ADSL מובנה ג) BLUETOOTH וזהו אני מוכר את שלי ויקנה בכסף הזה לפטופ, תודה רבה רבה רבה עריכה: היחיד שעולה לי בראש זה ACER FERRARI 4005WLMI :-\
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני משתמש ועובד עם PostgreSQL ולכן צריך שהמחשב יהיה חזק מספיק וירוץ מהר כנראה אצטרך גם כונן SSD שיהיה תאפשרות לחבר אותו בעתיד ובנוגע למערכת הפעלה 8.1 אם היא בסדר ואין בה באגים כלשהם רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למחשב הזה לדוגמא - http://ksp.co.il/?uin=22975 ואם אפשר אז לקבל עוד המלצות בטווח המחירים הזה תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, מכיון שאינני מבין בתחום אשמח לקבל קצת מידע. מה היתרנות ומהם החסרונות של מערכת הפעלה של 64 לעומת 32 ביט? האם השימוש מורכב יותר ? האם הממשק שונה? ניסיתי לחפש בנושאים קודמים אך לא מצאתי תשובה. תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לשדרג מחשב שעובד כרגע עם athlon 1700 לצרכי גרפיקה לצורך העניין, אני רוצה לשדרג רק לוח מעבד זכרונות, כ.מסך רק אם ישאר עודף הבעיה - יש לי שני דיסקים IDE וכ.מסך רדאון 9100 AGP כמה שאלות: 1. איזה מעבד כדאי לקחת שייתן ביצועים סבירים לתוכנות גרפיות? 2. האם כ.מסך OB יהיה מספיק לדעתכם? 3. אני מניח שצריך גם ספק חדש... תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 600 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כדי לעשות את …
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
זה המפרט הסופי: הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤5 1 SteelSeries Steelpad QcK+ ¤89 1 ציוד היקפי Genius Webcam Look 1320 1.3MP + Microphone GWL1320 ¤167 1 קירור למארז Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation ¤69 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤393 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 1 מקלדות Microsoft Digital Media Keyboard ¤127 1 עכברים LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3 שנות אחריות ¤250 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤627 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 1 מ…
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-