ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני מחפש לקנות מחשב למשחקים (CODMW3, F1 2011ׂ) בניתי מפרט ורציתי לדעת אם הוא טוב: [table][tr][td]מעבד: [/td][td]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 מחיר: ₪559 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 מחיר: ₪230 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 מחיר: ₪574 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]Mutsiff E6101-A1 Black +2x 120mm + Screwles NO PSU WITH LCD STYLISH DESIGN כמות: 1 מחיר: ₪259 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td]THERMALTAKE Litepower 600W כמות: 1 מחיר: ₪338 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כחודש יש לאבא יום הולדת, אז החלטתי להביא לו מחשב נייד במתנה. אין לו שום רקע במחשבים אבל הוא מתעניין מאוד בצילום ועריכות פוטושופ, אז סביר להניח שזה יהיה השימוש העיקרי במחשב. מסך 17" אני מאמין שיהיה לו הרבה יותר נוח מ-15". התקציב הוא 3000-3500 שקלים. 1. בתקציב הזה אני מבין שאין לי מה לחכות ל-Ivy Bridge בחודש הקרוב, אבל האם אפשר לצפות שלפחות המחירים של המחשבים הנוכחיים ירדו? 2. שמתי עין על המחשב הזה, מה אתם אומרים? בנתיים נראה לי שזה המחשב הכי מתאים שמצאתי, יש לכם מה לומר בנושא? תודה רבה!! עריכה: לא שמתי לב לחוקי הפורום, אז ככה:המשקל וגודל הסוללה לא רלוונטים, לא חובה מערכת הפעלה וצריך שיהיה כונן DVD (יש מחשבים בלי??)אין העפה לחברה ותקופת האחריות גם …
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם הציעו לי מפרט מחשב ואני לא יודע אם זה טוב....אם משהו ברכיבים לא משהו או שהמחיר יקר תגידו לי ולמה אני צריך מחשב טוב שיחזיק לי לכמה שנים טובות,אני לא גיימר אלא מוריד מידי פעם משחקים ומשחק אבל לא באובססיביות המחשב בעיקר לאינטרנט,תוכנות,עריכה וצפיה במולטימדיה טוב...זה המפרט: לוח אם: GIGABYTE 8IPE1000G מעבד: INTEL PENTIUM IV-2.8GHZ 800 PRESCOTT 1MB כ.מסך: GE FORCE 5 FX5200 128mbDDR + TV OUT הרד דיסק: HDISK 80 GB 7200 כונן דיסקטים: 1.44 זיכרון: 256 MB DDR PC400 של מקרון(2 יחידות כאלו-כלומר סה"כ 512 מגה) מארז: MIDITOWER ATX P4 צורב: CD-R 52*32*52 IDE של LG סה"כ: 3250 אחרי הנחה מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב גיימינג שיעמוד בדרישות המומלצות של watch dogs לא הצלחתי לבנות מחשב כזה בתקציב שלו ולכן אני מבקש את עזרתכם (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (watch dogs, battlefield 4, Dayz (standalone -מהי הרזולוצי…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז זה יהיה מצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כלשהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כעיקרון AVA, LEAGUE OF LEGENDS, SKYFORGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח, עניתי על השאלון ותודה מראש לכל העוזרים המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים ב -Full HD מה התקציב המקסימאלי? ת. 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ת. לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ת. 300 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. איכסון מדיה, צפיה בתכני HD ואיכות שמע גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לבניית מחשב שולחני, אין לי נסיון או ידע בתחום החומרה, [list type=decimal] [*]תקציב - 4000 ש"ח (גמיש) - ללא מסך. [*]שימושי המחשב - בעיקר עבודה עם תוכנות כגון: פוטושופ, דריםוויבר, פרוטי-לופ (מוזיקה), ובעיקר משחק אחד (פלקון 4 BMS)-(אני לא משחק בכלום חוץ מבסימולטור הזה). [*]אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. [*]יש לי כרטיס מסך gigabyte geforce 8600 gtx (אני לא יודע אם הוא מספיק טוב, אשמח לדעות - קיבלתי אותו משומש מחבר). [*]חשוב שיהיה ברמת רעש סבירה - שקט, אבל לא מעוניין להשקיע על זה יותר מידי. [*]אין צורך לכלול מערכת הפעלה. [*]אין העדפה לחנות צפציפית - כל המלצה על חנות באיזור המרכז תתקבל בברכה. [*]אין תכנון לשדרג אותו …
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell Vostro V131 לבין - Lenovo X201 שניהם יעלו כ- 3,500 ש"ח כולל מערכת הפעלה. דל: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18821 לנובו: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=179 קראתי סקירות על המחשבים, אני יודע שהלנובו הוא דגם מיושן יותר, השאלה שלי היא האם המעבד של הלנובו יחד עם המשקל הנמוך מהווה יתרון ביחס לדל או שהמעבד של דל מהדור החדש (אפילו שאני לוקח את ה i3 החלש יותר) עדיף? אני מחפש מחשב עם משקל נמוך (שיהיה מתאים לנסיעות ולא יגרום לי להשאיר אותו בבית) מעבד איכותי ומסך מעט גדול יותר מהמיני ניידים כדי לאפשר עבודה ממושכת או צפיה בסרטים. תודה רבה לעונים! השימושים שלי : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מ…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד, של דל ככל הנראה, בארהב בעוד כחודש רציתי לדעת איך עובד עיניין הביטוח האם ישנה אפשרות לקניית ביטוח עולמי, עד כמה הדבר משתלם או שזה כבר אוטומתי? אם ישנם המלצות שונות על קניית מחשב נייד בחול אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה נ.ב. נייד לעבודה גרפית (אילוסטרייטור, עריכה קלה של סרטים) ולמשחקי מחשב גם כן חשבתי על הSTUDIO החדשים של דל תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד פשוט וזול שישמש בעיקר לשיחות (קוליות ווידאו) בסקייפ. שיריץ אותו טוב אבל ,והאיכות תיהיה מצויינת והכל... אפשר בערך ב1000 ש"ח למצוא משהו מתאים?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי כ 5 שנים טובות, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן והמיושן. לצורך מאורע חגיגי זה (שבא יחד עם יום ההולדת שלי), מוקצבים כ 4,000 ש"ח עם חריגה קלה. אפשר לחסוך קצת, אבל מבחינתי גם אפשר לנצל הכל. השימושים העיקריים הם לצרכים משרדיים + מוזיקה + סרטים (HD כמובן) + תכנות (C++, JAVA וכו'...) על אף שהדרישות אינן "כבדות", אני רוצה מחשב שיהיה חזק וחדש דיו כדי שיחזיק את 5 השנים הבאות. מערכות הפעלה מתוכננות - וידנווס 7 + לינוקס אובונטו (הכל בבית, לא צריך לרכוש) כמה נקודות חשובות: א - מחשב מבוסס על מעבד אינטל. ב - שקט מוחלט! (10). דממה טוטאלית עד כדי מוות ג - אלגנטיות המארז (ללא צורך בלדים זוהרים, אבל חיצונית שייראה יפה). ד - אין לי צורך ב OC. ה - אין צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אמא שלי עכשיו בקטע שלכל המרצים שהיא מכירה יש לפטופ אז גם היא צריכה אחד. אני ממש לא מבין בזה הרבה..! אז אם מישהו יכול לתת לי ממש את הלינק לקניה שלו מאיזה אתר זה יהיה נחמד... בכל מקרה כל מה שהיא צריכה שם זה וורד פאוור פוינט וכדומה אבל שיעבוד בצורה חלקה הוא גם צריך ליהיות קל יחסית ומעוצב.. וזול יחסית! תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שילוב של לוח אם,מעבד,זיכרון,צורב,ומארז עד 2000 שיהיה שקטטטט את שאר הרכיבים אני לוקח מהמחשב הישן ששידרגתי הרכבתי מפרט קטן תגידו לי בבקשה מה דעתכם למה אני ממש לא סגור על עצמי מבחינת מעבד וקירור מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤728 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il…
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, טוב, לא ממש מדובר בהרכבת מחשב מאפס, אלא קניית "קיט" של NUC, שלו צריך להוסיף עוד כמה רכיבים. המחשב מיועד עבור ההורים שלי לשימוש פשוט - צפייה בסרטים, youtube, פייסבוק ואתרים נוספים. הצלחתי ליצור מפרט שלדעתי יהיה מעל ומעבר בפחות מ-2000 ש"ח באילת. בחרתי בכוונה כונן של 128GB ולא יותר כי המטרה היא להזרים סרטים ברשת (wifi) ממחשב אחר ששימש למטרה זאת עבור הזרמת מדיה ל-Boxee box. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שבחרתי, וגם על NUC בפרט. מה הייתם משנים? משדרגים? משנמכים? השאיפה היא להשאר בתקציב הזה, אבל יש גמישות מסויימת. בנוסף, האם לא שכחתי כלום? למשל, כבל mSata לכונן, מגיע איתו? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב לאנטרנט ועבודה משרדית כולל מסך, מקלדת ועכבר עד 5000. תודה
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, לשימוש ביתי. אין צורך בציוד נלווה אין צורך גם במסך שימשים עיקרים: אינטרנט, סרטים מוסיקה וכו'.. בעיקרון מדובר במחשב לבן אדם בגיל 50+ אז לא צריך להשקיע בכרטיס מסך אז עדיף כרטיס מסך בינוני שתיהיה את האופציה אם הוא ירצה להפעיל משחק פשוט. תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב, הגיע לידי מחשב ישן יחסית מדגם X31 של חברת IBM. הסוללה היא מקורית של המחשב, כלומר משנת 2003, עברה 260 מחזורי טעינה פריקה ומצבה ירוד. מה האפשרויות שלי במצב כזה? ניסיתי כמה מחזורים של פריקה עד אפס וטעינה מחדש אבל הסוללה כבר לא מודעת לקיבול שלה, היא לעולם לא נטענת ל 100% (רקעד 99.4) ובזמן פריקה מתרוקנת ל 0 אחוז אחרי 10 דקות ואז ממשיכה לעבוד על 0 עוד חצי שעה בערך הסתכלתי על סוללה חדשה ומחירה כ 400 ש"ח, אבל קראתי שסוללות ליטיום בעלות זמן מדף של 3 שנים בלבד, כלומר גם אם קונים סוללה חדשה לגמרי באריזה, היא כבר לא 100%. זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש צורך במעבד, לוח אם, מארז, זכרונות - רצוי 4 ג'יגה... אגב, מה אתם אומרים על Core 2 Quad Q6600 ?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתעניין במחשב נייד חדש. אחד הדברים שחשובים לי זה שיהיה מסך מבריק. (אני יודע שיש הרבה שלא סובלים את זה אבל אני אוהב את זה...) ככל הידוע לי מסכים מבריקים יש רק ל HP ול LG. אינני רוצה מחשב HP מה שנשאר זה LG . אשמח מאד לדעת מה דעתכם על טיב המחשבים שלהם (מכל הבחינות: איכות חומרים, הרכבה, עמידות, התחממות/הנדסת מחשב) וכמו כן מה רמת השרות של היבואן... ??? בתודה רבה מראש נ.ב. לא שמתי לב שיש פרום משנה על ניידים - אנא העבירו שאלה זאת לשם
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אוקי, יש לי את המחשב הנוכחי כבר כ-3-4 שנים והגיע הזמן לשדרג. הנה המפרט: אגב, הזיכרון הוא 2 צ'יפים של 128. התקציב שלי הוא בערך 1500 נוטה למטה. אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה בקרית ביאליק או באזור. תודה.
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש במקצת במקרה הצורך 5.5k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט ומשחקים (ללא מגבלות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, זקוק לסט מלא כולל מסך 27 שיתמוך כמו שצריך במשחקים ויתאים לכרטיס המסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ברשותי כרטיס 480gb Sandisk 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. הייתי אומר 8 מ 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי אנחנו צריכים מחשב לעבודה ב- Photoshop, 3dmax . המחשב צריך להיות עם מעבד אינטל. המחיר לא כולל מסך (יש "19 LCD) לא כולל רמקולים, עכבר ומקלדת תודה לכולם...
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני גרפיקאי כבר 8 שנים. עובד בפוטושופ, אילוסטרייטור ואין דיזיין (לא בתלת מימד ווידאו) תמיד עבדתי עם מחשבי PC. אבל כולם תמיד אמרו לי שבמשרדי פרסום גדולים ומקצועיים עובדים רק עם מחשבי MAC "כי הם טובים יותר..." בלי נימוק נוסף. אז רציתי לדעת אם באמת יש הצדקה לדבר הזה. הרי אני יכול להכנס כל רגע לאתר של APPLE או IDIGITAL ISRAEL ולראות מה המפרט של הMAC שמוכרים כיום ולהרכיב אותו הדבר ב PC ואולי אפילו טוב יותר בפחות כסף. אני מודע לזה שהמסך מחשב שלהם ה - מסך 27" Thunderbolt מאוד איכותי וניתן לכיול צבעים מדוייק וכו'. אבל בואו נתעלם מיזה כרגע ורק נתרכז בביצועים הגרפים של התוכנות שציינתי בין ה PC לMAC. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני יודע שיצא לי כבר כמה פעמיים לכתוב מפרטים שונים אבל עכשיו זה סופי אז קבלו ותנו לי חוות דעת על הכל כי זה ממש חשוב לי תודה. מעבד - amd athlon 64 bit 3000 +box 939 במחיר 1045 שקל לוח אם - gigabyte ga - k8nsultra 939 במחיר 760 שקל זכרון - geil cl 2.5 512 mb במחיר 514 שקל , בהמשך אני יקנה עוד אחד ל dual. כרטיס מסך - XFX geforce 6600 GT 128MB AGP במחיר 1350 שקל מארז - Hec CI 6919 black במחיר 314 שקל, אני יחזיר להם את הספק שבפנים ויקנה... ספק כוח - TT 420AD 420 Watt 2 fan במחיר 300 שקל. מסך - LG T710BH במחיר 760 שקל. סה"כ - 5050 שקל. זהו את רוב החלקים לקחתי מחנות ששמה Glob Net ברמת גן אז ככה שאני רוצה גם חוות דעת על החנות,אבל במיוחד על החלקים שבמפרט. זהו מקווה לשמוע…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-