עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mojomj,

AMD Ryzen 5 2600X Processor Box Gigabyte B450M DS3H Fractal Design Meshify C Blackout Be Quiet! PURE WINGS 2 2X140mm Fan Palit GeForce GTX1660Ti STORMX 6G GDDR6 192bit Intel® SSD 660p 512GB M.2 Crucial MX500 1TB 3D NAND SATA 2.5 Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular Corsair DDR 4 16G (8X2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black

2. שלום לכולם, אני מחפש מחשב למטרות של צפייה בסרטים ב HD, עבודות וורד וכ'ו גלישה באינטרנט על כן אני מחפש מחשב שיכלול את הקונפיגורציה הבאה: 1. 4 גיגה זכרון 2. מעבד אינטל - כמה שיותר חדש יותר טוב... 3. יציאת HD. 4.מסך בגודל 15.4-14 5.אחריות לשנתיים... 6.מערכת הפעלה כלולה.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייח לגרפיקה, יש לי כבר 2 מסכים, מקלדת, עכבר - פשוט מעוניין לשדרג את המחשב. עובד לפי השאלות המומלצות - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4,000 ש"ח. חריגה אפשרית, במידת הצורך - וברמה סבירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכה גרפית (ללא וידאו) ומולטי-טסקינג (הרבה חלונות במקביל כולל גלישה, מסמכים, ותוכנות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ו…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. Started by trionax,

הדרישות: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית שעובדת עם אופיס, רואה סרטים באיכות גבוהה, גולשת ושומעת מוזיקה. לא מעבר. * גודל המסך? רצוי 13" * משקל רצוי? רצוי עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות לעבודה הנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשרי בתקציב אז כן. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הסיפור: המחשב הנוכחי שלה שבק חיים בלי סיבה והדחיפות למחשב היא גבוהה מאוד. השימוש כמו שראיתם הוא דיי בסי…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by assos,

קיבלתי הצעת מחיר למחשב לסטודנט בבקשה מבקש את דעתכם והמפרט הוא: p4 atx 400w +usb front prescott מארז 213 שקל intel avalon d915gavl+vga+lan לוח אם 566 שקל intel p4 2.66ghz [506] 64bit 1 mb 53 מעבד 708 שקל kingston 512mb ddr 400 mhz זיכרון פנימי 263 שקל w.d 80gb 7200rpm s-ata דיסק קשיח 329 שקל 1.44 כונן 37 שקל quantum מקלדת 108 מקשים 28 שקל mag b716 lcd 17 8ms מסך דק 1320 quantum עכבר אופטי 22 שקל 400W רמקולים 21 שקל 1410HP מדפסת משולבת 500 שקל סה"כ לתשלום כולל מע"מ 4890 שקל בבקשה תעזרו לי אני לא מבין כלום תודה רבה

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום שוב חבר'ה אני צריך את עזרתכם בבחירת מפרט לחבר הכי טוב שלי.... מפרט שתקציבו הוא 4000 ש"ח אם אפשר בלי חריגות... המפרט יהיה מיועד למשחקים בעיקר ולקצת מכל דבר אחר!!! מה שלא צריך במפרט : מסך , ציוד היקפי, צורב או כונן, דיסק קשיח, פלופי, אני חשבתי על המפרט הבא: תנו דעותכם עליו: מחיר כמות דגם 1,275 1 Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB מ- skypc 582 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH מ- skypc 221 2 TWINMOS 512MB DDR2 533MHz CL3,4,5 PC4300 מ- skypc 929 1 Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb מ- דיגמה מחשבים 256 bit DDR3 PCI Express Bulk 350 1 Sunbeam Transformer BLACK מ- נועה מחשבים 330 1 FSP 400W…

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  7. כנראה היום או מחר אני אלך עם אחי להזמין מחשב .. המחשב לא מיועד למשחקים או לעריכת מוזיקה/וידאו וכאלה דברים .. הוא מעוניין במחשב פשוט רק לשמוע מוזיקה/סרטים אימיול , אינטרנט וקצת איסיקיו .. עד 2700-2800 כולל הכל . בעיקרון עשיתי מפרט והייתי רוצה לשמוע את דעתכם אם עדיף משהו אחר , אולי במקומות אחרים המחירים של החלקים זולים יותר ..? אני לא בידיוק שולט בשוק ואני אשמח לקבל עוד מקומות לבדיקה והשוואה באזור הצפון . לגבי הספק אני לא בטוח .. אני יודע שהפשוטים האלה והזולים תמיד שורדים יותר זמן השאלה איך הוא מבחינת רעש וכאלה ..? עוד שאלה חשובה , הוא לא רוצה מסך .. אין בעיה לחבר את זה לפלזמה בחדר נכון ..?

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by gos,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD 1680x1050 הגדרות בינוניות, \Battlefield 3, Farcry 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה, ו windows 8 8…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by hellfe,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים קצת משחקים. * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? בין 1600X900 עד FHD 1920x1080 * משקל רצוי? נמוך מ2.4 קילו כולל סוללה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשובב הגודל * כונן אופטי? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ל א שייהיה עם המעבד I5 לפחות של האסוול דור 4

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  10. Started by bennyye1,

קניתי מחשב נייד חדש, החלפתי לו את הארד דיסק לssd.. אין לי כונן תקליטןרים אני רוצה להתקין ווינדוס והוא לא מזהה לי את הבןט מהdok. הוא ישר זורק אותי לביוס ולא נותן לי באפשרויות של הבוט את הdok.. יש רעיונות? זה מחשב נייד של סמסונג np370.. התקנתי עם הדיסק און קי הזה כבר ווינדוס בכמה מחשבים שונים..

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by playerr12,

אני סטודנט שרוצה לקנות נייד חדש אז אני פשוט אמלא את השאלון שמופיע בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוב השימוש יהיה שימוש משרדי, בגדול אני משחק במשחקים קלים כגון (football manager) לא יותר מידי משחקים כבדים, כן רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? נראה לי בסביבות ה2.5 קילו זה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * …

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. Started by omri6,

היי, אני מחפש מחשב לאודיו - מעבד חזק, לפחות 1 ג'יגה זיכרון עם שאיפה ל 2. 2 HD של לפחות 150 כ"א כרטיס מסך פשוט - כזה שלא מצריך קירור, וכזה שלא צורך הרבה משאבים. המחשב מיועד אך ורק ליישומי סאונד ואופיס. מארז - שקט! ספק כוח חזק, יציב כמה שאפשר. (אפשרות להכניס UPS לייצוב הזרם) לוח שאם שיודע לטפל טוב בFIREWIRE - אולי דרך כרטיס ב PCI-E מה דעתכם? אני בעיקר מבולבל בכל הקשור למעבד, לוח אם והתאמה בין השניים (ובין השניים לשאר החלקים - זיכרון, HD) שאלה לגבי כרטיס קול - יש לי כרטיס קול חיצוני המחובר ב FIREWIRE. האם אני בכלל צריך כרטיס קול פנימי? אם לא אז אפשר לוותר בכיף. עמרי.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  13. שלום חברים ושבוע טוב חבר מתכנן לקנות מחשב חדש - ללא ציוד הקפי או מסך רק BOX . השימושים הם משחקים ברזולוציה גבוהה (1200 על 1920 ) המסך הוא Samsung T240 . כמו כן שימוש בתוכנות גרפיות כגון : Photoshop , Illustrator , 3dmax . כמו כן נדרשת כניסה לכרטיסי SD בפרונט . רצוי מחנות איכותית שנותנת שירות טוב באיזור המרכז בתודה ובברכת שבוע טוב מיכאל .

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  14. חברים שלום אשמח לקישור והמלצה למחשב ASUS לסטודנט ללימודים , הכי חשוב שיהיה נוח מהיר וקליל כל שאר הדברים פחות קריטי. תקציב עד 2300 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by roeesnir,

איפה אפשר להשיג בארץ טאבלט עם מקלדת נשלפת שמריץ ווינדווס? ובכלל - יש המלצות לדגם מסויים?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by din264,

שלום השימושים שלי הם אינטרנט לסקייפ לרב וקצת אופיס ההתלבטות שלי היא בין מסך 13.3 לבין מסך 14 מחפש מחפש בתקציב שציינתי שיהיה כמה שיותר איכותי ואמין 3 שנות אחריות הנא הציעו מספר דגמים בתקציב הזה אני לא צריך למשחקים את המחשב ואני יבדוק איזה הכי יתאים

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. היי. אז החלטתי להפטר מהמחשב הנייח בבית ופשוט לקנות בחו"ל דרך האינטרנט לפטופ חדש. מכיוון שזה לטווח ארוך אני רוצה את הכי חזק שאפשר, במחיר הסביר שאפשרי ברמות כאלה... :-) אלה שני המפרטים שהוצאתי, אחד של אליינוואר מ DELL ואחד של HP: ואגב, יש איפה שהוא לפטופ עם זיכרון יותר גדול? (12 או 24)?... תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  18. Started by deadrineep,

אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by FRANKO,

אני לא צריך: מסך, כרטיס מסך, צורב, עכבר , מקלדת עדיף כרטיס קול + כרטיס רשת משולבים בלוח אם אני גם רוצה הארד דיסק של 120 GB , אלא אם כן זה לא נכנס בתקציב ובא על חשבון משהו חשוב יותר... התקציב הוא עד 4000 ש"ח אני לא מתכנן אוברקלוק אין לי העדפה לגבי אינטל / AMD - מה שיותר טוב במסגרת התקציב

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by zone51,

הי, כל פעם שרציתי לקנות מחשב חדש, המקום הראשון שהגעתי אליו זה המפרטים המומלצים באתר HWZONE עכשיו הלינק לא עובד האם זה ירד סופית? אני מבין שיש את הפורום , אבל שם ההמלצות הן בדרך כלל על ידי חנויות

21. Started by mistaarvim,

משהו בטווח המחירים הזה.. עדיף להשאר בסביבות ה5500, חשבתי על המפרט הבא: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=115022399270859&db=^catalog.txt〈=heb ולקחת זכורונות מNOA : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 וכרטיס מסך: 7900GT -> PX7900GT-Extreme-TDH - Geforce PX7900GT Extreme-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DDR3 (1.4ns 256 bit) SLI Support - bundled game מפלונטר ב1891. או 1800XT 512MB ב2050 מנועה.. מה שמעלה לי קצת את הסכום.. *השאלה אם זה שווה כל העסק הזה, ואם הספק יחזיק ואם אתם בכלל ממליצים לי על ה18XT *ואם שווה לקחת את המעבד הזה כיום או לקחת מעבד אחר על חשבון ריכבים אחרים, * ומה זה הלוח אם של ג'יגה בייט עם ה RH בסוף, כי …

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  22. שלום רב, מעוניין להתחדש במחשב נייח שישמש גם למשחקים למשחקים. יצרתי מפרט ראשוני כלשהו ואודה לתיקונו. (ההודעה נערכה שונה כרטיס המסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 6500 כולל מערכת הפעלה. במידת הצורך מתאפשרת חריגה קטנה אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים, ועבודה עם מספר רב של תוכנות וחלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  24. אוקיי חברה יש פה הרבה מפרטים ודיבורים, עכשיו בואו נדבר תכלס. אני גיימר ממוצע, בעל סכום כסף ממוצע, שרוצה לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להינות ממשחקים חדשים (CRYSIS, NFS, BIOSHOCK וכל מה שעתיד לצאת). אז בואו נחשוב ביחד על מפרט מנצח לגיימר ממוצע שעוד הרבה אחרים יוכלו להעזר בו. אז לסיכום: תקציב 5000 ש"ח ללא, אני חוזר, ללא OC ללא דיסק קשיח, ללא צורב, ללא מסך, ללא ציוד הקיפי מכל סוג שהוא. מן הסתם שיהיה שקט. אם צריך קירור למעבד / לכרטיס מסך אשמח אם תציינו למה. מארז סקסי ושקט (לא איכפת לי אם הספק כלול או ספק בנפרד). אני יוצא מנקודת הנחה כמובן שכולכם תגידו Q6600, 880GT, זיכרון 2GB. מה שאני לא יודע מה לקחת זה איזה לוח אם למשל. יהיה נחמד אם יתמוך ב-SLI ו-DDR3, אבל לא חובה אם ז…

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  25. המסך שאני אקנה יהיה DELL 2209WA המחשב הוא לעסק אינטרנט אופיס ותוכנות..

• 11 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.