ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? : 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : ב100 שקל, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים,עבודה משרדית, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב משחקי התלת מימד הנוכחים. :כולל GTA5 שיצא בקרוב. אני מודע שלא ממש אפשר לדעת מה הדרישות, אבל בכל זאת. -מהי הרזולוציה הטבעית : כרגע : 1680x1050 22 אינטש. אבל מתכנן בעתיד לקנות 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : …
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אני רוצה כרגע לקנות מחשב חדש בסביבות 3500-3800 שקל בעיקר למשחקים. אני צריך הכל חוץ מכרטיס מסך שאני משאיר 4850 ATI בנוסף למחשב אני צריך גם מסך 20 או 22 אינץ לא מתכנן OC, לא צריך USB3, עדיף מעבד של אינטל
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכם, המסך של הנייד שלי asus נשבר אני רוצה לתקן אותו. יש כל מיני מעבדות במרכז אבל אני חושש ליפול בפח כי יש מלא רמאים . בבקשה יש לכם המלצה למעבדת תיקונים טובה שאתם מכירים באזור המרכז כמובן . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית עם הכרטיס אני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי כמה שניות ספורות הוא נכבה כמעט באופן מלא נשאר אולי 5 אחוז ממנו שרואים ממש ממש חלש את המסך ממש שחור עם צלליות המחשב ממשיך לעלות הכל רגיל ואם לדוגמא אני סוגר אותו הכוונה מוריד את המסך כלפי מטה לסגירה כמעט עד הסוף שנייה לפני שהוא נכנס למצב שינה הוא נדלק שוב ושוב אחרי כמה שניות כאילו שהוא לא מחזיק מעמד הוא נכבה שוב השאלה שלי היא למה זה קורה ? ולמה שאני סוגר את המסך כלפי מטה הוא נדלק שוב ואם הוא נדלק אז למה לכמה שניות בודדות ? כמה עלול לעלות לי תיקון או איך אפשר לתקן בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות נייד שישמש אותי בלימודים וכן לשימוש משני גרפיקה ואולי קצת עריכת וידאו (פרמייר, סטודיו וכו'), לכן אני מעונין שיהיה לו כרטיס תלת מימדי קצת יותר טוב מהמובנה הבסיסי, וכן אני מעונין בשטח דיסק של לפחות 160. אני רוצה אחריות מקיפה לשלוש שנים, וכן אני רוצה שהחברה שתספק את האחריות תהיה אמינה וטובה (שלא יעשו בעיות ברגע שיתגלו תקלות במחשב). בקיצור, על אילו חברות ודגמים אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מדוע 1GB לא מספיק? מעיון בדרישות מערכת של הויסטה (לפחות על הנייר) 1GB אמור להספיק בהחלט, אפילו לAero. מעבר לכך, סתם מתוך עניין בדקתי את המערכות בAlienware כאשר אפילו בדרגת High-End לא מופיע זיכרון 2GB. שאלה נוספת שאשמח לקבל עליה תשובה: מדוע אתם ממליצים למשתמשים שלא עושים אוברקלוקינג על זכרונות 667mhz ולא על ה800mhz? באם זה בגלל הפרש ביצועים זעום, אז מה ההבדל בין המקרה הזה למקרה של 533mhz אל מול 667mhz וכו'.. בכבוד רב, אורי
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה סדרות מעבדים שכבר לא יודעים איך להשוות בינהם מישהו יכול למקם לי פחות או יותר איפה המעבד הזה עומד ביחס לסדרת קור טו דיו הרגילה אני יודע שהוא מהדלי הספק ולכן הוא יותר חלש ומהירות השעון שלו היא 1.4 אבל הבנתי שמהירות שעון לא תמיד משקפת את המציאות המעבד הזה הוא כחלק מלפטופ, ומיועד לאופיס, גלישה, ובצפית סרטי HD האם הוא יעמוד בדרישות של ניגון 1080?? אני יודע שזה קשור גם לכרטיס מסך השאלה אם הוא לא יגרום לי לצוואר בקבוק או משהו? אם יעזור הנה קישור עם הפרטים שלו http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGHN תודה
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכם הציעו לי מפרט מחשב ואני לא יודע אם זה טוב....אם משהו ברכיבים לא משהו או שהמחיר יקר תגידו לי ולמה אני צריך מחשב טוב שיחזיק לי לכמה שנים טובות,אני לא גיימר אלא מוריד מידי פעם משחקים ומשחק אבל לא באובססיביות המחשב בעיקר לאינטרנט,תוכנות,עריכה וצפיה במולטימדיה טוב...זה המפרט: לוח אם: GIGABYTE 8IPE1000G מעבד: INTEL PENTIUM IV-2.8GHZ 800 PRESCOTT 1MB כ.מסך: GE FORCE 5 FX5200 128mbDDR + TV OUT הרד דיסק: HDISK 80 GB 7200 כונן דיסקטים: 1.44 זיכרון: 256 MB DDR PC400 של מקרון(2 יחידות כאלו-כלומר סה"כ 512 מגה) מארז: MIDITOWER ATX P4 צורב: CD-R 52*32*52 IDE של LG סה"כ: 3250 אחרי הנחה מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני הבעלים הגאה של הX40 אולי הכי שמור שיש בארץ, בעל 1 גיגה זכרון אחריות ל3 שנים , טחנת עגינה ומה לא.. אני מחזיק בו שנתיים (נקנה ב12 וחצי אלף) ואני שוקל להחליף אותו למחשב זהה אך בעל מספר תכונות שממש חסרות לי- הראשונה שבהם היא יציאה לטלוויזיה!! ממש חשובה לי (מרגיז מאוד בלי), השנייה היא מחשב שלא צריך טחנת עגינה (מרגיז להיסחב עם זה לפעמים) ואם אפשר אז מחשב שמתחמם פחות!!!!!!!!!! השימוש העיקר של המחשב הוא אינטרנט,צפייה בתמונות ובסרטים וגם ללימודים (היה בעבר יהיה בעתיד) עכשיו לא צריך לא עריכת וידיאו/מוזיקה, לא משחקים ולא כלום!! בשביל זה יש לי את המחשב הביתי!! זה רק מחשב קל!! קטן!! דק!!! בטריה שמחזיקה מינימום 5 שעות (לא חובה המקורית, מוכן לקנות נוספת כמו שעשיתי בX40), לא מתחמם מה…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
* יעוד: עבודה משרדית-אופיס,מיילים, אינטרנט. במקומות ללא חיבור חשמל ותקשורת, למשל בתי קפה. * מסך: מקסימום 12 אינצ' אבל איכותי * משקל רצוי: בסביבות 1 ק"ג * נדרש זמן סוללה ארוך ככל הניתן * תקשורת: wi-fi מהיר ואפשרות למודם סלולרי פנימי * רצוי שיהיה עמיד בפני נפילות * שיראה טוב.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד תחליף דסקטופ לעבודה בבית. הוא רוצה להוציא כמה שפחות כסף. הוא מצא מחשב ב-2000 ש"ח. ועליו אני רוצה לקבל את דעתכם. דרישות המחשב: * מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, שתוף קבצים וצפיה בסרטים. * גודל המסך: סטנדרטי ~15'' * משקל רצוי: לא משנה. מחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * בלוטות: יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB * צורב DVD: נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רוצים כמה שיותר אמינות ואחריות בהתחשב במחיר הוא נתקל במחשב הבא שעולה 2000 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7713130 TOSHIBA T3400…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לבניית מחשב שולחני, אין לי נסיון או ידע בתחום החומרה, [list type=decimal] [*]תקציב - 4000 ש"ח (גמיש) - ללא מסך. [*]שימושי המחשב - בעיקר עבודה עם תוכנות כגון: פוטושופ, דריםוויבר, פרוטי-לופ (מוזיקה), ובעיקר משחק אחד (פלקון 4 BMS)-(אני לא משחק בכלום חוץ מבסימולטור הזה). [*]אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. [*]יש לי כרטיס מסך gigabyte geforce 8600 gtx (אני לא יודע אם הוא מספיק טוב, אשמח לדעות - קיבלתי אותו משומש מחבר). [*]חשוב שיהיה ברמת רעש סבירה - שקט, אבל לא מעוניין להשקיע על זה יותר מידי. [*]אין צורך לכלול מערכת הפעלה. [*]אין העדפה לחנות צפציפית - כל המלצה על חנות באיזור המרכז תתקבל בברכה. [*]אין תכנון לשדרג אותו …
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה גרפית תוכנות תלת מימד(MAYA 3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3DMAX MAYA פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד כמה שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אוקיי בואו נתחיל בזה שאני מרוד בררן, אני מחפש מפשט טוב שיהיה גם אחריות ושירות טובים בנוסף גם מחיר טוב, אוקיי הדבר הגדול זה המחיר עד 7K אם אפשר פחות מצויין. המפרט הבסיסי בגדול זה שיהיה מעבד לא פחות מ2GHz . זיכרון 2G ומעלה. כרטיס מסך מעל 128M ושייתן ביצועים טובי למשחקים לא ממש חשוב אחסון אבל שיהיה סביר. זמן סוללה סביר יש עדיפות גבוהה למסך (רחב כמובן) 12 13 14 מקסימום. !!!!! לא HP !!!!! ואם אפשר גם תוספת של HDMI או DVI המחשב ישמש למולטימדיה (סרטים ומשחקים) ועבודה שוטפת בסביבת וינדוס. אוקיי זה בגדול המפרט, שלא תחשבו שאני עצלן אני חיפשתי הרבה אבל אין שום חנות שמציגה דגמים טובים לפחות בצפון. מצא חן בעיני האסוס M51Sn-X2 פוג'יטסו סימנס Xi 2428 אבל יש להם מסך 15 גדול. ראיתי את הLG…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
לכול חברי הפורום שלום,מעוניין ברכישת נייד שיתן לי חווית נייח,בדקתי והשוותי בין הביצועים של המעבדים וכרטיסי המסך הניידים אך אני עדיין אשמח לייעוץ מכמה מביני עניין בנושא! בתודה מראש אני מזמין את הנייד מחול באוגוסט ומביא אותו לארץ דרך חברי משפחה אז עלויות ייבוא אינן בעיה תקציב:סביבות 1000£~ מוכן להתגמש במידה ומדובר בתוספת ביצועים משמעותית בסביבות ה300£ מטרת המחשב:גיימינג,הנייח שלי מפגר ב10 שנים ברמת החומרה ואשמח משהו שלא מריץ סורס על 20 fps לא מעניין אותי העיצוב בדקתי מחשבים של גיגהבייט שנראים מאוד דיסקרטיים ואין לי בעיה כול עוד הם מאוד משתלמים. אשמח לנייד 17 בfhd,ראיתי ssd + hdd בטווח המחירים הזה אך זה גם לא ממש דרישה מצידי,מה שכן אני רוצה ש…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש שאני אמצא לו מפרט לילד. הילד מסתובב הרבה באינטרנט, לומד לבנות אתר, ומשחק קצת. בניתי לו משהו, אבל יצא 4034 בלוג'יק. איך אפשר להוזיל / צריך בכלל להוזיל (הוא על זה רוצה להוסיף מסך LCD למחשב הזה ולעוד מחשב)? שם מוצר מחיר Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W 362.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ Intel Pentium D 2.80GHz 2X2M Cache 915 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 895.00 ¤ Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 375.00 ¤ Logitech Value PS2 Black Keyboard 59.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 577.00 ¤ Samsung 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 640.00 ¤ Logitech Wheel OEM Bl…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
צריך לדעת אם יוכל לתמוך עבודה של תוכנות עריכת וידאו (פרימייר למי שמכיר). לפי המפרט, רוצה להוסיף ל320GB, ל1024MB זיכרון, לוח אם GIGABYTE, ושוקל לקחת כרטיס מסך. מה אתם ממליצים? http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=384&AuctionId=5123908
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייח עם המפרט הבא: CPU: Core i7 930, s1366 8MB Tray CPU COOLER: Scythe Mugen 2 Mother Board: Gigabyte GA-X58A-UD5 Ver.2 RAM: Corsair 6Gb Kit (2GX3) CMT6GX3M3A2000C8 CL-8-8-8-24 GT Hard Drive 1 OS: MUSHKIN SATA 2.5" SSD 64GB Hard Drive 2 DATA: WD Caviar Black 1TB, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache, 7200 RPM Graphic Card: GIGABYTE GTX 580 + Cooler Artic Extreme II CDROM: Dvdrw CASE: Antec P182 POWER Supplier: Corsair 850W Blue רציתי להתייעץ בכמה אני יכול למכור את המחשב היום ואם מישהו בפורום מעוניין שייצור איתי קשר בפרטי. המחשב בן שנה ותשעה חודשים.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6 - 2130 ej , מעבד intel i5 520 2.4Ghz , וכרגע זיכרון RAM 4 Gb . אני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף, אבל יש לי שאלה: הזיכרון כרגע הוא מסוג DDR3-1066 , האם כדאי לשדרג אותו לזיכרון מהיר יותר, או שפשוט הוספה של 2-4 גיגה מהסוג הנוכחי? אני הבנתי פשוט שלהוסיף זיכרון מהיר יותר על מה שיש לא יעזור כי מהירות העבודה תיקבע עפ"י האיטי מביניהם.... תודה, רן.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך, הנה המפרט: מעבד: Q9550 OC 3.8 GHz לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרטיס מסך: Leadtek GTX 260 Extreme Edition השימושים העיקריים שלי במחשב היום הם בעיקר כדי לראות סרטים באיכות Full HD 1080p, לאחרונה זנחתי את המשחקים כי יש לי קונסולה. אני יודע שהכרטיס מסך שלי עדיין נחשב טוב היום אבל אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס HD כי יש לו רק יציאות DVI וכרגע אני עושה קומבינה עם יציאת קומפוזיט מהלוח האם בשביל להעביר סאונד ומעביר תמונה עם מתאם DVI ל-HDMI שמאבד לי מאיכות התמונה. אז אני מחפש כרטיס מסך טוב בטווח המחירים שיהיו לו 2 יציאות HDMI ושיהיה מספיק חזק להריץ משחקים חד…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חברים, צהריים טובים, קיבלתי מאיש מחשבים את ההצעה האה למחשב לצורכי עבודה על פוטושופ: פירוט בקישור: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/12454-12454-64287-3328896-3328896-4191693-5046059.html [table] [tr] [td]סוג מעבד [/td] [td]מעבד Intel® Core™ i3-550 (3.20 GHz, מטמון כולל של 4 MB) [/td][/tr] [tr] [td]מערכת הפעלה מותקנת [/td] [td]FreeDOS [/td][/tr] [tr] [td]ערכת שבבים [/td] [td]Intel® H57 Express [/td][/tr] [tr] [td]גורם צורה [/td] [td]מחשב Minitower [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td][/td][td]זיכרון[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון סטנדרטי [/td] [td]DDR3 SDRAM של 2 GB [/td][/tr] [tr] [td]חריצי זיכרון [/td] [td]4 רכיבי DIMM [/td][/tr][/tab…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים וסרטים. בינתיים יצרתי מפרט האם כדי לשנות משהו בו. INTEL i-7 860 ASUS MAXIMUS III FORMULA Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL8 Dominator For Core I5 Gigabyte ATI RADEON 5850 1GB GDDR5 ThermalTake Armor Plus MX Mid Tower VH8000BWS SCYTHE MUGEN-2 מה שחסר לי זה ספק. ומה שחשבתי זה במחיר הזה אולי כדי ללכת על מעבדים I7 900? תודה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002^ Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black NZXT Source 210 + Cougar RS-450 את המפרט הזה קיבלתי ב3200 שח. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ואולי להציע משהו שנראה לו יותר טוב. תודה מראש.[/
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-