ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני מחפשת מחשב טוב ואין לי כל כך הרבה זמן ליותר מידי חיפושים. המחשב שאני זקוקה לו הוא בעיקר לצורכי הורדות-סרטים ,מוסיקה והרבה גלישה. התקציב לא כולל מסך. בגדול המסך שאני רוצה והא samsung 19 אינצ. אשמח לכמה שיותר הצעות בתקציב הזה. אם יש לכם חנויות אמינות שאתם ממליצים עליהן באזור המרכז אשמח לשמוע... תודה.....
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תובעני הכוונה לניגון סרטי HD והמשך עבודה שוטפת כולל רכישת ווידאו ממצלמות, הקלטה מ DVR או טיונר הורדת קבצים והעלאה, גלישה ועריכת תמונות ומסמכים השאלה אם זה מתאים ואם לא להמתין שהחומרות החדשות יקבלו קצת ביקורות...
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, יש לי נטבוק, אבל וינדוס 7 מרגיש כבד עליו אז חבר המליץ לי על זה: http://www.ubuntu.com/netbook 1) האם שווה להתקין? אני מחפש מערכת הפעלה קלה יותר. 2) האם אני יכול להתקין דרך דיימון טולס או רק דרך צריבה? אם יש דרך שאפשר להתקין בלי לצרוב אשמח לקבל הסברים. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה (קרוב ל3-4 חודשים) יש לי בעיה עם הבטריה. המחשב מראה שהוא מלא עד הסוף (87% משום מה), אך ברגע שאני מנתק את המטען המחשב מתכבה. וכשאני מנסה להדליק אותו בלי המטען אני לא מצליח. בתחילה כשקנינו את המחשב בטעות נשפך על המחשב קולה, אבל לא קרה שום דבר למחשב חוץ מהמקשים הדביקים, אך לאחר שהוצאתי את הבטריה אני רואה כתמים של קולה עם כל רוחב הבטריה (כמעט שנה אחרי הקנייה). יש הצעות? מישהו יודע מה הבעיה? ד"א הדגם של המחשב אם זה עוזר באופן כלשהו הוא ACER 5810TZ (מסדרת ה-time line)
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה להתיעץ לגבי מפרט מחשב. לא סגור לגבי תקציב. מה שמענין אותי שמצד אחד אני רוצה מחשב עם רכיבי מחשב טובים ושאני יוכל להנות ממנו לאורך זמן לכל שימוש ואין לי בעיה להשקיע אבל מצד שני לא להשקיע סתם כסף מעבר למידה מסוימת שהתוספת בביצועים תהיה קטנה וכמעט בלתי מורגשת. או במילים אחרות אני רוצה מחשב שהמדד של performence per cost יהיה כמה שיותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב כבר. אשמח לקבל כמה חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני לא פתחתי את האשכול הזה כדי לשאול עד כמה המחשב הזה טוב, אני רק רוצה לדעת אם כל החלקים תואמים אחד לשני, אם הכל יפעל כמו שצריך, אם הספק כוח יחזיק את המחשב ודברים כאלה. אמא שלי קונה לי את המחשב הזה השבוע כנראה ברביעי-חמישי ואני לא רוצה שיהיו בעיות אחרי זה. אממ אז הנה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/untitled-34.jpg המסך הוא רחב! תגובות בקשר למפרט עצמו גם יועילו, המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו קרייסיס COD4 וכאלה בסך הכל וסרטים [סרטים לא הרבה] מוזיקה אינטרנט.. אה ואם יש לי מסך 17 אינץ' CRT עכשיו ואני יעבור למסך שהראיתי למעלה בתמונה, הגובה שלהם יהיה דומה? תודה תודה זה חשוב מאוד!! עידן.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 …
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, האם אופן התקנת מערכת הפעלה, בין אם מדובר ב-XP או ב-VISTA, על מחשב נייד דומה לאופן ההתקנה במחשב נייח, או שקיימים סיבוכים כלשהם שמצדיקים התקנת מערכת ההפעלה בחנות? אם אני יודע לבצע את הפעולה במחשב נייח, צריכה להיות לי בעיה כלשהי (דרייברים, למשל) במחשב נייד (INSPIRON לצורך העניין)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום חברס' קניתי את הנייד הראשון שלי לפני חצי שנה נייד HP Pavilion מסידרה DV5 עכשיו ליפני כשבוע קראתי פה בפורום שהשירות לקוחות של HP הוא שירות לא משהו ובפורום אחר שמעתי שברוב המחשבים שלה יש מפרט ישן יחסית ליצרניות האחרות... אז רציתי לשאול: 1)זה נכון לגבי שירות הלקוחות של HP והמפרטים שלה?? 2)איזה יצרנית מחשבים היא הטובה ביותר מבחינת שירות לקוחות, המפרט המוצרים שלה, מחירים וכו' תוכלו לתת לי דירוג מהטוב לגרוע?(הכוונה ל-HP, DEEL, ASUS, ACER, LG, TOSHIBA, LENOVO ועד שאני לא אמרתי חוץ מ-APPLE) תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש, לגלישה באינטרנט, צריבה, ועבודות משרדיות אני צריך מחשב קומפלט כולל מסך רגיל, צורב, מקלדת עכבר רמקולים פשוטים, ו hd נוסף שישמש לגיבויים ( לא ממש הבנתי מה הוא ביקש פה, אולי hd חיצוני? או שהוא התכוון ל עוד אחד רגיל ולגבות מאחד לשני???) שעדיף שיהיה אינטל... להתפשר על כל מה שאפשר בשביל שיהיה יותר מהיר, כרטיס מסך פשוט 5200 יספיק... תודה
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, בעיקרון אני מתלבט בין MACBOOK AIR, XSP 13 DELL, HP ENVY 14 קראתי הרבה מאוד ביקורות באינטרנט והמקבוק לרוב זוכה לביקורות ממש טובות ונמצא בראש הרשימה, אשמח אם תעזרו לי קצת ותגידו מה אתם חושבים לגבי הדגמים ואם יש לכם המלצות אחרות. * מטרות המחשב? לימודים, גרפיקה , משחקים * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5-6 שעות עבודה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תודות
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כמו שכתבתי תקציב עד 3000 שקל.. לא צריך מסך , עכבר ומקלדת רק מארז שמלא בתוכו :-) המחשב הוא לא בשבילי אלא בשביל אחי ונקודת ההתחלה שאני רוצה שיהיה לו זה הרדיסק של 500 ג'יגה ( זה נראה כרגע גם הכי משתלם לא? ) וזיכרון של 4 ג'יגה כדי שהמחשב יזוז טוב כאשר דברים עובדים במקביל.. כמו כן יהיה נחמד אם המחשב יוכל לעלות עליו משחקים לא חדשים אלא כאלה של לפני כמה שנים על כל מה שזה אומר מבחינת כרטיס מסך אונ בורד או משהו אחר אבל פשוט.. תודה..
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ועבודה משרדית, עבודה עם IDE-ים זוללי משאבים. גם צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ב IDE-ים כמו eclipse ו phpstorm. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום קראתי ועייינתי בפורום ובאתרים השונים ואני מתקשה לבחור את הנייד שיענה לצרכי. חשוב: ישמש אותי בעיקר בחו"ל , כך שנדרשת אחריות בינ"ל במדינות מזרח אירופה שימושים בסיסיים :אינטרנט, שיחות בסקייפ, הורדת וצריבת סרטים (רצוי חיבור לטלויזיה חיצונית), תמונות (עריכה קלה בלבד),אופיס, משחקים של הילדים ( בשלב זה משחקים קלים לילדים קטנים. האם בחשיבה לשנתיים הקרובות יש צורך בקונפיגורציה מורכבת יותר -למשחקים לילדים בני 5-7?) גודל מסך: 15.4", אין צורך במסך קטן או גדול- מתכוונת להוסיף מסך נפרד עמ"נ שלילדים יהיה נח יותר להשתמש . מעבד: לפחות 2GHZ (נראה לי שחבל לקנות קטן מזה) דיסק: לפחות 250G משקל:לא חשוב כל כך, יישב בעיקר על השולחן (אצטרך דוקינג סטיישן) כרטיס מסך -האם כדאי להשקיע במשהו טו…
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים, והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא חשוב לי תקציב,אני רוצה לדעת כמה עולה מחשב אופטימלי לגיימינג היום שלא יהיה חזק בצורה מוגזמת ולא מנוצלת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר,אבל ביצועים הכי חשוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC קל למעבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל מהכל,כל המשחקים המוכרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 23 FHD מתכנן להחליף למסך UH…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה: AMD 5000 ש"ח ,לא לשנות את המארז ,שיהיה מחשב שקט,מינימום 120 GB,כרטיס 6600GT ,בלי מערכת הפעלה ובלי מסך: (חוץ מזה אני אשמח לשינויים,ואשמח שתכתבו בצד כמה מגה הרץ המחשב,וכמה עולה כל שינוי...) זה המפרט של יניר: תכולת סל הקניות ערוך Thermaltake SOPRANO BLACK +Dual 12mm FAN +400W TT PSU 657.80 ¤ מארז+ספק AMD Athlon 64bit 3000+ 512KB 1800Mhz S939, Tray + TT TR2 FAN 846.45 ¤ מעבד+מאוורר GA-K8NF-9 S939 4DualDDR SATA 3PCI PCI-E S+L+1394 616.40 ¤ לוח אם GEIL 1GB (2x512MB) DDR 400Mhz Value Series CL2.5 - KIT 736.00 ¤ זיכרון W.D. WD2000JS 200GB 7200RPM 8MB Buffer SATA-II 634.80 ¤ כונן קשיח NEC 3540A DVD±RW x16 Dual Layer - BLACK 322.00 ¤ צורב…
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למשחקים כבדים עם ציוד היקפי איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוף בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv, crysis3, mafia2,hitman5 ויש עוד הרבה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלוםם.. אני מחפש מפרט בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים פה ושם. [יש לי גם XBOX] אני דיי סגור על הציוד היקפי, אשמח אם תוכלו לשנות את דעתי לטובה: עכבר: RAZER DAV2 מקלדת: RAZER LYCOSA פאד: QCK MINI רמקולים: תייעצו לי משו בקטנה כזה ..[2.1] בכל מקרה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט נאה ככה תודה רבה :]
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחשב עבור חבר שמעוניין לקנות מ KSP המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בדגש על מארז וספק איכותיים רצוי שלא יהיה רועש ותהיה אפשרות לשדרוג עתידי של כרטיס מסך ומעבד בעיקרון הבחור מעוניין לקנות תוך חודש(בהנחה שירידת המחירים של המעבדים תגיע לארץ עד אז) תודה מראש על העזרה Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB 595 שח ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio 590 שח DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) 140 שח DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) 140 שח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 285 שח ASUS 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 455 שח DRW-2…
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני קונה חלקים מארה"ב ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנ"ל הצעות לייעול/שיפור יתקבלו בברכה: Memory Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory TWIN2X2048-6400C4, 240-Pin, SLI Certified 119$ Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R LGA775 169$ Cpu cooler Cooler Master Hyper TX 2 CPU Cooler 25$ Cpu Intel Core 2 Quad Q6600 283$ Case 384 ש"ח Nzxt Apollo Silver Case Fan Thermaltake Combo Cool DIY Series Silent Cat Fan 10$ Part PSU Black Ultra X-Finity 500W Computer Power Supply 40$ PCI_-E Vga eVGA GeForce 8800GTS PCI-E Video Card 640 373$ Dvd Burner Black ASUS LightScribe 18X SATA DVD Burner DRW-1814BLT 40$ Mouse Modware Illuminated Gaming USB Mouse 8$ Speakers…
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-