ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
עברתי באתר וראיתי את המפרט הזה של אחד המנהלים והוא ניראה לי מושלם רק להוסיף לו כרטיס מסך שיתאים לתקציב : תודה.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
רמקולים רצוי טובים ולא סתם כמו של פלאפון... דיסק קשיח לפחות 160GB זיכרון לפחות 2 ג'יגה מעבד טוב כמובן... לא מבינה בזה כ"כ המחשב הוא לסטודנטית וישמש בעיקר לסרטים, עבודות באופיס, אינטרנט ומוזיקה...
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט סביב 2000 ~ 2500 עם Palit NVIDIA GeForce 9600GT Super + 1GB PCIe (Gigabyte GA MA78LMT S2) Intel Core 2 Quad Q9400) for games :-\
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
זקוק למחשב למטרות משרדיות ואינטרנט. האם המחשב הנ"ל שווה את הכסף שדורשים עליו? אני כמובן אוסיף לו צורב. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEZED1999 האם בכסף הזה יש משהו שווה יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קיבלתי יד שנייה מחשב נייד hp elitebook 8460p. לא יודע מה היה הקטע שלו אבל הייתי חייב לפרמט אותו, מפה לשם התקנתי ווינדוס 7 אולטמייט 32 ביט (מקורי!) ועד פה הכל טוב ויפה.. עכשיו רציתי להתחיל להתקין את הדרייברים ומה שצריך והגעתי לכאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=il&prodNameId=5056945&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5056942&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4055 יש פה רשימה של 81 (!!!) תוכנות ודרייברים למחשב.. עכשיו ברור שאני לא מתכוון להתקין את כולם! אבל מה כן להתקין?! חיפשתי באינטרנט הרבה ובאמת לא מצאתי אפילו הסבר מה זה כל דבר/למה זה טוב... באמת שאני לא מבין מה הם חשבו לעצמם שהם ככה פשוט נותנים רשימה אי…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
רוצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד ישן, איזשהו סלרון... ראיתי שהכניסה של הכרטיס היא עבה פי 3 בערך מהכניסה לכרטיס חיצוני שאני מכיר מחשבים חדשים השאלה היא האם היו אז חיבורים אחרים ? כי לא ממש נראה לי .....
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב, הידע שלי במחשבים ניידים ממש מועטה ולכן אני פונה אליכם לעזרה. אני צריך מחשב נייד לשימושים של אינטרנט, תמונות דיגיטליות, שמיעת מוזיקה ושימושי אופיס. התקציב שלי הוא 700$-800$. אני קונה בארה"ב והבנתי שיש שני חברות ששולטות בתחום (לפחות בתחום הביניים), HP ו Dell התסכלתי קצת באתרים שלהם.. ודי הסתבכתי, אם תוכלו לכוון אותי לדגם ספיצפי אודה לכם. (לא חייב דווקא מ-HP או דל) לא אכפת לי אם זה AMD או Intel. או כל חברה אחרת, העיקר שתהיה אמינה ושאקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. יש לי רק בקשה אחת וזה שהמסך יהיה לפחות 15". זהו נראה לי.. תודה לכולכם !
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קופסא נטו מחשב כמה שיותר חזק למשחקים (כמה שאפשר) אמין שיחזיק הרבה זמן (שיהיה קירור סביר במארז) דיסק קשיח אין צורך מעל 320 צורב DVD אין צורך כמובן בOC סומך עליכם תודה
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעבודה בעיקר, כלומר אופיס, גלישה באינטרנט אולי מידי פעם סרטים, MESSENGER וכדומה. חשבתי על לנובו SL500 מה דעתכם עליו? ראיתי אותו בKSP ב3450 שקל הינה המפרט: l NRJP3IV CPU Intel® Core 2 Duo processor T5870, 2.0GHz,800MHz FSB Memory 3072 MB 667MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 250GB Sata Display 15.4 WXGA TFT LED Backlight (1280x800) GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 8X Max Wireless Intel WiFi Link 5100 AGN Integrated camera Integrated camera Card Reader 7-1 Multi Media Card Reader (SD/SD HC/xD/xD Type H/MMC/MS/MS PRO) Ports IEEE 13…
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה, אם אני אצליח לשכנע את האישה שזה שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, צפייה בסרטים (סטרימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה מחשב חזק ומהיר עם המעבדים החדשים, שיכלול לפחות ג'יגה זכרון פנימי. הארד דיסק קטן של 10000\15000 RPM של יותר מ-30 GB ובנוסף הארד דיסק של 250 GB (עדיף 16 MB BUFFER). לגבי כרטיס מסך אני לא יודע בדיוק אבל אני רוצה שיחזיק לי 5 שנים. כרטיס קול לא מובנה איכותי למקרה שצריך. מארז איכותי עם בולמי זעזועים להארד דיסק ומערכת קירור טובה. אהה.. ללא מסך!!! חשוב לי לציין שאני רוצה רכיבים של החברות האיכותיות והאמינות ביותר. אני חדש פה באתר אז תנו לי קרדיט תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה העיקר שיתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ומשחקי פייסבוק ושימוש בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
נמאס לי לראות את אמא מתייסרת עם מחשב נייד עתיק תוצרת Acer מבוסס מעבד Celeron מלפני 5 שנים. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואיכותי עם מסך בגודל 17 אינץ'. משקל חסר משמעות כי היא משתמשת במחשב רק בבית על השולחן כדי לגלוש באינטרנט ולערוך תמונות בפוטושופ. יש מספר דרישות: א. ציפוי מבריק על המסך לא יתקבל בשום פנים ואופן. מומלץ שלא יהיה ציפוי מבריק כלל. ב. צריך מפרט פשוט, סטנדרטי, בלי שום דבר פיצוצי, כי היא ממילא לא צריכה אותו ולא תנצל עשירית ממנו. בבאג, לצערי, אין שום דגם שעונה על הדרישה ככה שאני לא יכול לקנות במחיר עובד. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות. Lenovo בארצות הברית מוכרים רק 17" יקרים להחריד. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי למישהו כאן יש כונן קשיח SATA לנייד שהוא לא צריך? אני מוכן להחליף עליו סורק של HP... כל קיבולת תתאים לי העיקר שיהיה 100% תקין.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מתכוון עוד השבוע ללכת לKSP ולרכוש במחשב בסכום של כ5 אלף שקל לגיימר כבד שרוצה להנות מגרפיקה אופטימילית למחיר הנ"ל. אני רוצה בבקשה מפרט ללא מסך ,מקלדת , רמקולים ועכבר שיורכב מהרכיבים של KSP . אין לי שום כוונות לעשות OVERCLOCK אז אל תיקחו את הדבר בחשבון .. תודה רבה. המחשב הוא בשביל דודן שלי שאני מפתיע ואמרתי לו שהוא יקבל את הטוב ביותר.. ואני הרבה זמן לא בעניינים אז נא להשקיע את מיטב ידיעותכם במפרט תודה שוב.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברה,צריך עזרה במפרט עד 5000 ש"ח למשחקים. לא כולל דיסק קשיח,כרטיס קול,סידי רומ\צורב מקלדת עכבר...כל זה יש לי כבר. מה שאני צריך בעצם זה מארז,כרטיס מסך,לוח אם,מעבד,ספק כוח וזיכרון. זיכרון אני מעדיף שיהיה לי מינימום ג'יגה...וכרטיס מסך אני רוצהצ שיהיה מצויין...כרטיס מסך אני מוכן לבזבז עד 1700 גג. תודה לכל העוזרים חברה!
-
- 15 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בניתי מחשב לאבא שלי מחשב שיהיה גם לי למישחקים, מבקש חוות דעת...=] יש לי עד 6000ש"ח זתומרת עוד 700ש"ח לבזבז... ושהמחשב יהיה כמה שיותר שקת כמה שיותר!!! מה כדאי לשפר מעבד,לוח אם, כ.מסך רק אני לא רוצה כ.מסך טוב מידי כי אבא שלי לא כל כך צריך, דיסק קשיח,זיכרון, מארז או ספק...?!?! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1290 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤654 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤760 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤388 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 C…
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך כסף די בדחיפות, לכן אני מוכר את המערכת שבצד (למעט ההארדיסק היחיד של 1TB, המארז וספק הכוח) ורוכש מערכת פשוטה יותר. אני מחפש רק שילוש עם קירור למעבד (MUGEN II כנראה) וכ"מ (HD4870 512MB כנראה). המפרט כפי שצוין כבר יתחבר ל-2209WA. אשתמש בו לצורך של שימושים משרדיים וגיימינג כבד. המערכת תעבור את ה-OC הכי קיצוני שאוכל להוציא ממנה בתנאי שתשאר יציבה לשימוש יום-יומי. בינתיים חשבתי על המפרט (החלקי) הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ₪335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪214 כמות:1 htt…
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כסטודנט וגם כגיימר בתקציב של בערך 6k. חשוב לי נורא שהוא יהיה חזק ואמין ויוכל להריץ את המשחקים החדשים בשוק בצורה בינונית ומעלה. יש קצת גמישות בתקציב אבל לא יותר מדי. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכם, בגדר המשפט if u cant beat them join them, ולאחר שלא הצלחתי למכור את המעבד הנ"ל במחיר הנמוך לטעמי שנקבתי, החלטתי לקחת אותו לעצמי ולבנות סביבו מפרט שיתאים (אם לא יגיע קונה עד סוף שבוע הבא). אני מעוניין בלוח, זכרונות, דיסקשיח מארז, ספק וכרטיס מסך. כמובן גם איוורור מתאים. התקציב הוא 5000 ש"ח והשימושים הם תלת מימד (מיה וכו') ועבודה משרדית. תודה לכל המסייעים.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מתי כדאי לכבות אותו? מתי כדאי לשים אותו במצב שינה? מתי מומלץ לכבות את הWIFI? כל כמה זמן להוציא את המחשב מהמטען ולפרוק סוללה? כל טיפ יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 1,680 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7950GT 512MB 1,870 ש"ח 1 ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 1,299 ש"ח 1 Thermaltake Extreme Spirit II 106 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 475 ש"ח 1 Compucase 6920 Super Midi Tower Black&Blue No PSU 335 ש"ח 1 Scythe NINJA Plus 277 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 490 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,346 ש"ח 1 PIONEER DVR-111D X16 DUAL LAYER Silver 249 ש"ח סה"כ 8,128 ש"ח ביום שלישי אחרי החג אני מתכנן לקנות את המפרט הבא... אני כנראה אקנה את המסך VP930 אם הוא לא יה…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מחשב למשחקים שיפעלו בצורה טובה. מסך 22LCD אני חושב שכרטיס מסך 4850 יספיק.(אלא אם כן יש הצעות טובות ומשתלמות יותר) המחשב לא יעבור OC מארז יפה, אבל שיהיה בו קירור טוב. המחשב כאמור מיועד למשחקים(אבל לא לעד כדי כך שקרייסיס יעבוד על מקסימום) משחקים שיפעלו בצורה טובה. לעבודות באינטרנט OFFICE אולי PHOTOSHOP וסרטים מן הסתם. והבנתי משהו על זה שאם רוכשים WINDOWS VISTA אז יהיה אפשר לקבל שידרוג בחינם ל 7 שהוא יצא השאלה איזה VISTA מספיק למחשב כזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפי השאלון: 1) התקציב המקסימלי 7K כאמור בכותרת. מהתקציב הנ"ל אני מעדיף שלא לחרוג, אך אם ניתן לחסוך זה יעזור. 2) כעיקרון אני רוצה את המחשב בשביל משחקים כבדים (Metro, Assassin's Creed, Far Cry,Crysis, Skyrim...) ובשביל עריכת מוסיקה (אני מוסיקאי ורוצה את המחשב בשביל לעשות אולפן הקלטות ביתי תוך כדי שימוש בתוכנת Cubase). דברים נוספים: אינטרנט, אחסון, צפייה בסדרות באיכות גבוהה, פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. הרזולוציה של המסך שיש לי הינה 1920x1080 וגודלו הוא 23 אינץ', ואני ארצה שהמחשב יריץ את המשחקים שצויינו בהגדרות מקסימליות. 3) אמנם בכותרת אמרתי שלא צריך ציוד היקפי, אולם יהיה טוב אם אוכל להחליף רק את המקלדת. הייתי מעדיף מקלדת בשווי של עד 150 ש"ח, חוטית ובצבע שחור שתהיה אמינה מ…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אבא שלי בזמן האחרון התחיל להישתמש במחשב שלי בעיקר לצרכי מוזיקה אינטרנט. אז החלטתי (יחד עם האחיות שלי) לקנות לו מחשב בשבילו, ואיזה זמן יותר מושלם לכך מאשר ביום הולדת שלו (עוד שבועיים..) בעיקרון אנחנו מחפשים את ההמפרט הכי זול שניתן לבנות לרכים האלו. - צריך מקלדת, עכבר ומסך בנוסף למחשב. **המסך חייב להיות LCD. - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקטן. - הארד דיסק גדול, אני רוצה לעשות RIP לכל האלבומים שברשותו (המון אלבומים...) - חייב להיבנות מZigZag. תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-