עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. החל מסוף אוגוסט אני אהיה במשלחת של ארבעה חודשים בארה"ב (אני לא יודע איפה אשתכן אבל אני בטוח שתהיה לי נגישות לחנויות אלקטרוניקה ולדואר). מפאת הזמן הארוך שאשהה שם (והדולר הנמוך) חשבתי לקנות לאפטופ, ולאחר חיפושים רבים באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הנ"ל: APLLE MACBOOK ו DELL XPS M1330 השימושים שלי יהיו : OFFICE, אינטרנט, סרטים (HD וDVD רגיל) להקרנה על טלוויזית LCD, ומשחקים (לא כבדים במיוחד) ועריכת ווידאו פשוטה. פרמטרים חשובים : האחריות ומימושה בארץ. זמן סוללה. תאימות ל OFFICE. משקל. גודל. מחיר (בהתאם לתועלת ולמפרט). מפרט מומלץ. ועוד דברים שאני אזכר בהם מאוחר יותר. תודה מראש לעוזרים! רועי

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שלום רב. אשמח למפרט שיהיה ניתן להפיק את המקסימום מהתקציב הנ"ל 1. התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים ותכני FULL HD יהיה מחובר למסך CRT ולמסך LG FULLHD 37 אינץ ברזולוציה של 1980X1020 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?ללא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?קל האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מאיפה עדיף KSP או RSM איזור כפר סבא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?עדיפות ליצי…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by cool_man,

אז ההורים שלי רוצים מחשב נייד חדש, מחפשים משהו עם מסך גדול בתקציב של עד 3300 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים. דברים בסיסים בגדול * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17", לא משנה אם מבריק או לא * רזולוציית המסך? מה שמתאפשר אבל כמובן אם יש גבוהה אז עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי מידי, יכול להיות מחובר גם הרבה זמן למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטי אני מניח * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by Shlomi32,

מחשב עם הכל חוץ מרמקולים... עם מסך נורמלי.... כ.מסך טוב בערך... 512 זיכרון אם אפשר תודה...

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by albain,

שלום. לאחרונה נתקלתי במחשב של לנובו על הנייר נראה מעולה אבל משום מה לא מצליח למצוא עליו יותר מידי פרטים\סקירות משהו מכיר נתקל יודע להמליץ? האם שווה? https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=44771&txt_search=lenovo+720s&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= תודה.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by spz12,

ביקשתי מחבר שיעזור לי לבנות מפרט של 4.5 אלף ושל 5 אלף (תלוי כמה אני אמשוך את אבא שלי). המטרות של המחשב שיוכל להחזיק כמה תוכנות באותו זמן (אימיול + ביטורנט + דפדפנים + תוכנות מסרים + מוסיקה + ...). בנוסף לזה חשוב לי מוסיקה וסרטים. בסוף יהיה נחמד גם לשחק במשחקים, אבל משחקים זאת לא המטרה העיקרית. את המחשב החדש אני קונה מKSP הנה המפרט של ה4.5: הנה המפרט של ה5: הצעות? שינויים? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by zaroor,

לשימוש -אינטרנט ,שירים, מעט סרטים ,איחסון תמונות שירים וקצת סרטים ---מפרט מעבד אינטל לא אוברקלוק,לא משחקים, יהיה מחובר למסך סמסונג 24" שניקנה לפני חצי שנה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by gggilad13,

אני מחפש מפרט למשחקים ב4000 ש"ח אפשר לחרוג עד מקסימום 5000 אבל רצוי כמה שפחות... המפרט הוא ללא ציוד היקפי משום סוג (גם בלי מסך). כדאי אולי ללכת על NFORCE 4?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  9. היי אני לומד הנדסת מחשבים ודרוש לי מחשב נייד חזק שיכול להריץ תוכנות כבדות יחסית. מחפש משהו בטווח המחירים 3500-4500 שח. כמובן שלא אתנגד ליציאת HD (חשוב מסך מעל 14 אינץ). חשבתי ללכת על דגמי HP או ACER אבל פתוח להצעות. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים ואמינים.. תודה לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  10. תסתכלו במפרט שרשמתי בפרופיל שלי ;D בוא נגיד שאני די אוהב את המחשב החדש שלי הדבר הכי הכי טוב בקנייה הזאתי זה ללא ספק המסך - פשוט מדהים!!! קניתי את המחשב בפנדה, ואני מרוצה עד הגג בנתיים. המוכר גם אמר שישב איתי (הבחורים הנחמדים בסניף בב"ש) ויעזרו לי לעשות לו OC יותר רציני וכו'. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by Red Sparowes,

מטרת המחשב הוא למשחקים ניצול מלא של התקציב ולא מעבר תכנון לשדרוג בעתיד אבל לא בזמן הקרוב ללא עדיפות על חברה מסוימת נטו ביצועים\איכות ליחס העלות מצריך גם מסך

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by erid,

מבקש המלצה לנייח עוסק עם:תלת מימד (לא מקצועי מדיי- סקצאפ... וויריי) עריכת וידיו וגרפיקה ותוכנות שרטוט אשמח לשמוע על מחשב מעולה הכי שיש אבל לא מחיר מטורף. (עד 7-8) ביצועים טובים מהירות שיא... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים , דפדפן , נגן מדיה, הכל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22"w * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקל…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין בדגמים ומפרטים של המחשבים הניידים הטובים ביותר שאפשר להשיג במחיר של עד כ-5000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית אינטנסיבית עם תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לבנות מחשב למשחקים וכל מה שמסביב..., בלי מסך וציוד היקפי, בלי הארד דיסק (יש לי 120) ובלי כוננים. אני רוצה להביא תמחשב מKSP כי הם ליד הבית שלי... חשבתי על מפרט, אבל אני לא בטוח על כמה חלקים: מעבד: (לא יודע מה לבחור) 1400 שקל Q6600 או E6850 , מה עדיף? לוח אם: 570 שקל gigabyte P35-DS3L יש לוחות יותר טובות מאלה במחיר עד 600 שקל בערך פלוס מינוס? זיכרון: 600 שקל 2 סטיקים של 2 ג'יגה (זה נראה לי יותר עדיף על 4 סטיקים של 1 ג'יגה... לא?) DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כ.מסך:1500 או 2000 שקל אני לא יודע מה לקחת:512 8800GT או 8800GTS 512 מארז וספק: (לא רוצה להשקיע פה, מארז נגיד עד 400 שקל וספק לא יודע כמה חח) א…

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  16. שלום וברכה! אני מעוניין לרכוש מחשב ששימושו העיקרי יהיה גיימינג. קיבלתי הצעה למפרט הבא: מעבד: IntelCore2Duo QuadC Q9400/1333Mhz/2.66/775/6M מחיר: 1244 ש"ח לוח אם: Gigabyte EP45-DS3 S775/D2/PEX2/S2/L/1600 מחיר: 691 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek PX9800GT 9800GT/D3/512M/DVI מחיר: 695 ש"ח זכרון: Kingston CL5 G2 2G/DDR2/800Mhz/CL5 מחיר: 225 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 500G/7200RPM/SATA/16 מחיר: 312 ש"ח עכשיו כמה שאלות לגבי המפרט... 1. האם יש חשיבות ליצרן החומרה? זאת-אומרת, האם עבור אותו דגם של לוח אם, עדיף כאשר היצרן הוא Asus, לצורך העניין? או כשמדובר בכרטיס המסך, האם עדיך להתעקש על אותו כרטיס מסך, אבל יצרן אחר (Gygabyte לדוג…

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  17. אז ככה הלכתי לעבוד קשה(קרעתי תתחת) שלושה חודשים במיוחד בישביל המחשב ובמיוחד ביגלל שהחורף בדרך ולא יהיו כל כך עבודות. ואספתי תכסף (9850 ש"ח מתחת לכרית) והמחשב כמו שאמרתי מיועד למישחקים וסרטים בעיקר וOC ולמוזיקה. חשוב שיהיה שינוי גדול בין מה שיש לי כרגע:סלרון ,256MB זיכרון ,כרטיס מסך מובנה ,לוח אם על הפנים(מגעיל אותי,אפילו OC לא ניתן לעשות) שבב:266 של VIA כמה עצוב,דיסק קשיח 40GB 'השאר הכל ג'נרי. סתכלו כמה שנים סבלתי!!! :-[ :'( :'( ביגלל זה אני רוצה שהשינוי יהיה דרמטי ואני חושב שיהיה דרמטי! אז ככה זה מה שאני רוצה שיהיה במחשב: מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה. קירור למעבד: ראיתי שיאים נישברים אם הקירור סטוק אבל אם מומלץ קירור תוצרת חוץ תמליצו על משהו איכותי שיקרר יותר טוב …

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי מחשב DELL LATITUDE E6400 ווינדוז XP במחשב עצמו יש BLUETOOTH אבל אני לא מצליח לא לשלוח ממנו ולא למצוא אותו. מישהו יודע איך אני מגדיר את ההתקן במחשב? האם זה אפשרי עם ווינדוז XP. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by orr19,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב כבר. אשמח לקבל כמה חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

20. 1. ASUS P4-S 800-D לוח אם 2. P4 2.8 GHZ (BUS: 800 MHZ H-T 1 MB CACHE- - מעבד 3. 1GBMB DDR 400MHz- - זיכרון 4. 120GB - במהירות של 7200RPM 5. CD ROM X52 - 6. מקלדת + עכבר 7. רמקולים- 400W 8. כרטיס קול- מובנה על הלוח אם 7.1 9. כרטיס מסך : 10. +256bit INNOVISION GF FX 5900xt 128MB DDR DVI+TV-OUT 11. מארז מהודר וגדול 4 יציאות usb 200 ¤ 12. כונן דיסקטים 1.44 FLOPPY

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by Velo,

משמש למשחקים/סרטים/עבודה, רץ כבר שנתיים, מתחיל להרגיש גמגומים במשחקים היותר חדשים. אני לא בטוח אם שווה להשקיע בשדרוג או לגרור עוד שנה ולקנות מחשב חדש, אבל אולי שווה להחליף מינימום כרטיס מסך. המפרט: GIGABYTE GA-EP43-DS3L – לוח אם Corsair CMPSU-550VXEU 550W - ספק PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe - כרטיס מסך Intel Core 2 Quad Q9550 Box - מעבד OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum RC - זיכרון תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by alex321,

אז ככה מפרט איכותי לפי דעתי אבל אני לא גאון גדול אז אני מעדיף לישמוע תגובה שלכם .....אפשר להזמין תמחשב כבר???????? Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Life Time Warranty-מעבד 940 שח GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E-לוח אם 430 שח DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channe-זכרונות 660 שח Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 270שח ASUS - 3 Years Warranty 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E-כרטיס גרפי 1090 שח Thermaltake Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS-מארז 225שח Topower 500W TruePower Low Noise, Dual 8cm Fan-ספק 290שח השימושים של המחשב זה אינטרנט מוזיקה…

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by DeshDesh,

אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  24. אהלן, אני מחפשת הצעות למפרט בשביל אבא. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לא כי לא ניתן להוציא יותר אלא כי אני משערת ש-4000 ש"ח צריכים להספיק לצרכים כאן. ניתן בהחלט לחרוג קצת למעלה אם יש סיבה. התקציב לא צריך לכלול ציוד היקפי כלשהו. השימושים יהיו עבודות משרדיות סטנדרטיות ומשחקים. מדובר בעיקר במשחקי First Person Shooter מסגנון Call of Duty ו-Medal of honor לדורותיהם. קחו בחשבון התאמה לכל גרסא נוכחית או צפויה בקרוב של הז'אנר. אבא איש די צנוע, הוא משחק על מסך של 22" ברזולוציה של לא יותר מ-1600X900. אני לא צופה שהוא ירצה להחליף את המסך בקרוב או להעלות את הרזולוציה. אני כן רוצה שהוא יוכל לשחק בהגדרות גבוהות. אין חשיבות גדולה לשקט של המחשב ולא מתוכנן שום OC. אין צורך במערכת הפעלה. ככל …

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  25. שלום לכול העוזרים, יש לי מחשב יחסית חדש (שנתיים), והייתי מעוניין לשפר אותו, יש לי בערך 500 שקל, המפרט שלי הוא: מעבד: intel core 2 duo e7500 (2.93gh 3m)1 זכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800mhz לוח אם: G41TM-E43 HDMI MSI ספק כוח: 2Y JSP-TECH 450W 12cm FAN EZCOOL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 9400GT 512MB SPARKLE אשמח לכול הצעה והצעה, בתודה מראש, נ.ב. אפשר לחרוג מהתקציב אם חייבים!

• 4 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים