עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Asakura,

מחשב נייד Toshiba Satellite A500-138 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz 2MG מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit/64-bit מסך: Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio ´´16 display רזולוציה: 1366x768 16.7 מיליון צבעים זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 400GB 5400rpm כרטיס מסך:ATI HD 4650 (ATI M96) 1GB כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 384mm x 259mm x 36.5mm (front) / 41mm (rear) משקל: 2.76Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני RJ-45 כניסה למיקרופון חיצוני יציאה לאוזניות S/PDIF (אופטי) בשיתוף עם מחבר האוזניות קריאת כרטיסי זיכרון 5-in-1 …

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  2. Started by david6655,

שלום, המפרט שהרכבתי חורג את המחיר המקסימלי שאני יכול לשלם אז בנוסף לכך כשתבדקו איך המפרט אז תגידו לי מה אני יכול להוריד כדי שהמחיר יהיה פחות מ-6000 (חוץ מהמעבד) המפרט: Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 Unlocked, יחידות 1 ₪1580 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8832 SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER IDE, יחידות 1 ₪140 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4820 כ.קול SoundBlaster 5.1 PCI Low.P, יחידות 1 ₪145 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7337 Gainward GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E, יחידות 1 ₪1260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9258 FSP 700W 12CM FAN Active PFC 80Plus, יחידות 1 ₪4…

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by coldstorm,

יש לי את המחשב הבא: לוח אם ga-k8nf מעבד 3000+ 64bit athelon 512k ddr 400 mhz זכרון x600 pro 128k כרטיס מסך יש לי עד 1000 ש"ח לשידרוג. איך אני ממקסם את התמורה לכסף? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by ohaddi,

שלום, יש כל כך הרבה סדרות מעבדים שכבר לא יודעים איך להשוות בינהם מישהו יכול למקם לי פחות או יותר איפה המעבד הזה עומד ביחס לסדרת קור טו דיו הרגילה אני יודע שהוא מהדלי הספק ולכן הוא יותר חלש ומהירות השעון שלו היא 1.4 אבל הבנתי שמהירות שעון לא תמיד משקפת את המציאות המעבד הזה הוא כחלק מלפטופ, ומיועד לאופיס, גלישה, ובצפית סרטי HD האם הוא יעמוד בדרישות של ניגון 1080?? אני יודע שזה קשור גם לכרטיס מסך השאלה אם הוא לא יגרום לי לצוואר בקבוק או משהו? אם יעזור הנה קישור עם הפרטים שלו http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGHN תודה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  5. אהלן, הסתובבתי פה בפורומים בשבוע האחרון, שאלתי שאלות והתעניינתי והתחלתי לבנות לי תמונה של איזה מחשב אני רוצה. הדרישות של מהמחשב הן שהוא יוכל להריץ מחשבים כמה שיותר טובים בהגדרות כמה שיותר גבוהות, ובתקווה שיוכל להפעיל משחקים שיצאו גם עוד שנה. יש לציין שרוזולציית המסך המקסימלית שלי היא: 1280/1024. למרות שחשובים לי המשחקים, המחשב הוא גם של המשפחה אז הוא יפעל גם כתחנת עבודה של אינטרנט ואופיס קצת. חשוב לי לפחות 2 GB זיכרון (אולי 4 אם אפשר) חשוב לי שבמפרט (ובתקציב) תכלל מערכת הפעלה ויסטה. בנוסף יש לי בקשה אולי לא שגרתית כל כך, אני מבקש שמות של חנויות שאני אוכל לקנות בהן את המחשב לפי המפרט הזה ושאתם ממליצים עליהן. חשוב שאלה יהיו חנויות בעלות סניף בירושלים (לא חנויות שקיימות רק ב…

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by blank,

לוח אם: DFI LANPARTY UT Ultra-D מעבד: AMD ATHLON 64 3000 BOX 939PIN זכרונות: G.skill Dual Channel Kit 184-Pin 512MB(256MB x 2) DDR PC3200, Model F1-3200PHU2-512ZX דיסק קשיח: Western Digital 80GB 7200RPM SATA כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB PCI-EXPRESS צריך להחליף או לשנות משהו? מה אתם אומרים בכללי? תודה.

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  7. מחשב לOC ומקסימום ביצועים שאפשריים במחיר כזה (3k) אין צורך במעבד או בציוד היקיפי. דרישות: רק ביצועים, אין צורך בשקט או מראה טוב. יעשה על המחשב OC ואני כבר שנה לא יודע מה הולך בעולם הקירור . אשמח למפרטים. בתודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב בסיסי שיהיה בשימוש לאינטרנט, youtube, ומשחקי java בסיסיים. חשוב שהמארז יהיה קטן ככל שאפשר (מתוכנן לשים את המחשב על השולחן וחשוב שיתפוס כמה שפחות שטח עבודה) עם המגבלה שכונן DVD הוא חובה. תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחק JAV…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  9. מי יכול לעזור לי למצוא מחשב גימינג טוב

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  10. * יעוד: עבודה משרדית-אופיס,מיילים, אינטרנט. במקומות ללא חיבור חשמל ותקשורת, למשל בתי קפה. * מסך: מקסימום 12 אינצ' אבל איכותי * משקל רצוי: בסביבות 1 ק"ג * נדרש זמן סוללה ארוך ככל הניתן * תקשורת: wi-fi מהיר ואפשרות למודם סלולרי פנימי * רצוי שיהיה עמיד בפני נפילות * שיראה טוב.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  11. :בסיס של 939 ל-amd מארז: midi tower atx + fan "500 watt" לוח אם: mb-gigabyte -ga-k8nf-9 מעבד: amd atlon 64 bit 3000 +box י"ח קירור: cooler for AMD ball ciring AMD זכרון: 256mbx2 ddr 400 mhz pc3200 pqi כרטיס מסך: leadtek geforce 6600 gtx pci-x מסך: lg flatron 17" f 700 b 0.24 כרטיס קול: sound card ac 97 o\b 6.1 chanels דיסק קשיח: wastern digital 120.0 gb 7200 r.p.m כונן דיסקטים: fdd 1.44 mb sony כונן דיסקים: cd-rom: dvd-rw lg\sony מודם: net card lntel 10\100\1000 o\b מקלדת: keyboard - atx multimedia עכבר: mouse oem - optical רמקולים: speakers oem 400 watt סה"כ- 5365 ש"ח

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה גרפית תוכנות תלת מימד(MAYA 3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3DMAX MAYA פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד כמה שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית גרפיקה פוטושופ CS5 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת …

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  14. אז ככה...המחשב הוא לבחורה בת 22 בתקציב 3000 שאוהבת לעיתים לשחק במשחקים איכותיים ולראות סרטים באיכות . לכן בניתי מפרט ורציתי חוות דעת לגביו כי מחר יש לה יומולדת וזה יעזור לי מאוד. תודה רבה - אם למישהו יש משהו להוסיף או משהו חסר במפרט אני אודה לו מאוד אם הוא יעזור. מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box קירור: ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 לוח אם: Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET זיכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB IDE כרטיס מסך: GigaByte ATI Radeon 4670 1GB GDDR3 Zalman Cooling Retail כונן אופטי: צורב Samsung SHS222 x 22 IDE - Pata Black מארז: מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming ספק כוח: ThermalTake TR2 Q…

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  15. שלום, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש מישהו לעבודה באופיס, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח וצריך לכלול מסך LCD ומדפסת (שתהיה כדאית מבחינת עלות האחזקה). עכבר -אם אפשר משהו טוב (ולא הכי יקר). ההצעה שקיבלנו במחיר הזה: פנטיום 4 - 3 גיגה הרץ LGA 775 - 800MHZ 1 MB ASUS P5DV2 MX מארז פשוט NCP 512 MB DDR2 דיסק סמסונג 80 GB SATA צורב סמסונג DLX18 מסך WATCH LCD MV732 מדפסת D1380 DESKJET Geforce 7100GS PCIE מקלדת ועכבר פשוטים Windows Xp Home עברתי על ההצעות שלכם פה וראיתי שממליצים על AMD. האם עדיף על אינטל במקרה הזה ? מה דעתכם על כרטיס המסך הזה ? אתם ממליצים על לוח אסוס משולב כ. מסך. מה עדיף ? מה דעתכם על המסך ? מישהו מכיר אותו ? תודה רבה על העזרה

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  16. שלום לכולם, המסך שברשותי הוא PG279Q (מסך 2K עם 165 הרץ) המחשב מיועד לגיימינג נטו. יש תקציב שניתן לנצל עד 14K מקסימום. חשוב לי שיהיה יפה עם הרבה RGB אין צורך בציוד היקפי או ווינדוס. אני די סגור על המפרט הזה ואשמח לשמוע את דעתכם עליו? ברור לי שמבחינת עלות/תועלת אפשר לשלם הרבה פחות על מחשבים זולים יותר. תודה. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=146180

17. שלום כולם אני זקוק למפרט חזק ביותר לשרת, השרת שמאור להחזיק די הרבה שרתי משחק למשחקים כמו et cs dod solat mu וכ'ו גם כן psybnc webhost ושרת רדיו גדול במיוחד אז אני זקוק למפרט כפי שאתם רואים עצבני וקטלני! הסכום הוא 15000 שקל או 3000$ אין צורך במסך מקלדת ועכבר ! דגש על הראד דיסק גדול במיוחד אפשר גם שני הארדיסקים מהירים שיתנו לי 500 גיגה וגם שהיה מהיר במיוחד וזמן גישה היה קצר במיוחד. גם כן אני זקוק ל 2 גיגה של ecc ddr של חברה מוכרת ושהיו מהירים לוח אם עם תמיכה של 2 גיגה ecc ddr ו2 כרטיסי רשת ומעבד כפול אני זקוק גם לשני לכרטיסי רשת 2 מהירים שיעמדו בקצב תעבורה גבווה של חוות שרתים בבקשה ללא חרוג מהתקציב כי זה התקציב ואם אפשר לינק לחנות ממנה אתם מביאים תמפרט עריכה: המעבד צר…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by manticore,

אני צריך המלצה למחשב בשביל סטודנט. השימושים העיקריים יהיו matlab ותוכנות אופיס. כמו כן צפייה בסרטים ושימושים שגרתיים אחרים. יצאת HDMI חובה ויציאת סראונד לסאונד 5.1. גודל מינימלי לדיסק קשיח באזור ה300-400 גיגה. כונן DVD. לגבי גודל מסך עדיין יש דילמה.. מה הגודל המומלץ למחשב עם השימושים הנ"ל? התקציב הוא באזור ה4000 ש"ח תודה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים , דפדפן , נגן מדיה, הכל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22"w * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקל…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  20. היי, רכשתי אתמול מTMS מחשב חדש עם מסך ורמקולים הוא צריך להגיע שבוע הבא. אשמח אם המומחים פה יגידו לי מה הם חושבים על המפרט, למרות שכבר שאלתי פה שבוע שעבר על הנושא (לפני הקנייה).. אני בטוח שתגידו שהמפרט מבוזבז וחזק מדי אבל אני בראש שאם כבר קונים מחשב אז קונים!! (מבקש דעה אמיתית על המפרט עצמו בלי קטע של לחסוך אלא אם כן אתם רואים משהו באמת חריג..) אז זה המפרט: core i5 3570k gigabyte z77x D3H gigabyte gtx670 OC windforce dell 24 inch ips kingston 8gb 1600 WD 1 TB sata 3 ssd 128gb sata 3 crucial microlab 880 lancool k59 seasonic x-650W - gold win 7 64 bit heb LG dvd 24X dual layer סה"כ קרוב ל8.6K כמה שאלות: 1. האם שווה לקנות win 7 אם עוד מעט יוצא win8? אני הרי…

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  21. בקשה אני רוצה מחשב שיהיה חזק מאוד בעיקר עבור עריכת וידאו (Premier, אולי Avid) ועריכת סאונד (שאוכל לחבר קלידים וכד' ולהשתמש בתוכנת עריכה כמו cubase). מפרט כרטיס עריכת וידאו כרטיס מסך וכרטיס קול טובים(!) לעריכת וידאו וסאונד מעבד חזק לוח אם טוב ספק כח זיכרונות 16 או 32 שלושה הארדיסקים: SSD של 120 + 2 הארד דיסקים של 2 טרה. צורב דיוידי מגרה נשלפת להארד דיסקים מארז טוב שיגרום למחשב לא להתחמם והאם יש צורך בחומרה נוספת? התקציב שלי לזה הוא בין 7 ל-9 אלף (לא כולל עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך, שבכוונה לא כללתי פה. רק עבור המארז). השמח לקבל מפרט אם מחירים ושמות היצרנים. בתודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  22. אהלן אני זקוק למפרט מחשב מהיר איכותי לאינטרנט מסנג'ר איי סי קיו ותוכנות מסביב . לבחורה צעירה .. איכות חובה... מחירים באיזור ה1500-2000 עדיפות כמה שיותר נמוך שיחזיק לכמה שנים טובות.. כולל צורב DVD ושני כרטיסי זיכרון של 1 GB לפחות (אני כבר לא בקיא בחידושים ) פשוט נהרס המחשב .. מודה לכם מאוד , שי

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם ותודה לעוזרים אני מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק אבל לא ראיתי שום מקום אחר שזה מתאים בכל מקרה יש לי הזדמנות לקנות מחשב יד שנייה המחשב בן חודש חודשיים כל החלקים נקנו בחו"ל (יש אחריות אצל היצרן עצמו) אז ככה מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Black Edition לוח אם GIGABYTE 880GM-UD2H זכרונות 4X2GB) 1333Mhz 8GB) (חברת rendition זה מה שהבנתי ממנו לא ממש מכיר אותם) כרטיס מסך Gainward nVIDIA GeForce GTX 465 כונן קשיח Seagate 2TR מארז של SAMA גם לא מכיר אך אני מניח שזה לא משהו ספק כוח 650WATT גם זה לא משהו אני חושב http://www.sweex.com/en/assortiment/power-security/power-supplies/PS040 מחיר כל החבילה 3200 ש"ח אני אישית אסתפק במחשב פחות חזק פשוט חשבתי שאפשר לקנות מחשב …

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  24. מה התקציב המקסימלי? 7500האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים, סרטים ולתכנות. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שום תוכנה מיוחדת, אבל יריץ גם Windows וגם Linux אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישנו מסך קיים 19 אינץ' ברזולוציה 1280x1024, יש צורך במסך נוסף שישב לצידו (ועל כן רצוי [אך לא חובה] מסך עם רזולוציה בגובה 1024). מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 זה סבבה. לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל אם זה משנה אז בעיקר אסטרטגיה? לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by DeshDesh,

אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.