עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ילו,

שלום לכולם אני מחפש לפטופ שעונה לדרישות הבאות - אחריות 3 שנים במקום הלקוח (מנסיון זה יותר חשוב מכל דבר אחר) - יכולת לעמוד בעומסי עבודה של פיתוח וובי בעיקר כמה תוכנות של אדובי רצות במקביל כאשר ברקע אאוטלוק, פאואר פוינט, וורד ושאר החברים - יכולת ללכת איתי לכל מקום , פגישות בתי קפה, מצגות וכו' (זאת אומרת לא מסך 17 אינצ' עם 5 קילו) - עדיפות לכאלה שמתחברים לתחנת עגינה או לפחות חיבורים מתאימים לעבודה מול מסך גדול כרגע חושב על XPS 15z אבל לא משוכנע שהוא מספיק חזק כל המלצה מבעלי נסיון תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מיפרט מחשב לבחורה שרוב הצרכים שלה הם עבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו.. חשוב לציין שהמחשב לא כולל ציוד הקפי ולא מערכת הפעלה הבניה של המחשב אליי כמו שכתבתי המחיר הסופי הוא גג 2000 שקל(אין צורך לחסוך) ואני יודע שהמעבד הוא דיי עובר קיל אבל זה ניכנס אז למה לא? לאומת זאת עם יש אפשרות להוריד מהמעבד לטובת משהוא יותר חשוב אני ישמח לישמוע כמו כן האישה חובבת צילום ובירשותה מצלמה olimpos fe-190 , השאלה שלי העם יכול להיות בעיות תעימות בחיבור והעברת התמונות עם מערכת וינדוס 7 64 ביט? בתודה לכל המשיבים המיפרט הוא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪596 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Fr…

3. Started by Yossarian22,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. אני עוד לא ממש יודע מה הדרישות מהמחשב בתואר (בהיבט המעבד, רזולוציה וכו') אבל אני מניח שיש פה אנשים שידעו, ובנוסף אני מניח שאלה דרישות די סטנדרטיות מכל מחשב של סטודנט.. מה שכן אני הולך לסחוב אותו עליי אז אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר קל, ובנוסף שיהיה לו חיבור לכבל רשת כי אין לי חיבור לWIFI. חוץ מזה אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? כאמור, לימודים (תכנות?) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון אני מעדיף 13.3 (אני מניח שהם יותר קלים), אבל אם יש מחשב יוצא דופן שמתאים לדרישות והוא גם קל אבל 15.6 זאת גם יכולה להיות אופציה. עדיפות למסך מאט. אין צורך במסך מגע. * רזולוציית המסך? FHD אנ…

4. Started by Uvi1980,

שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב שולחני: 1. צפייה ישירה 2. גלישה באינטרנט. 3. עבודה משרדית לא כולל מקלדת עכבר מסך דרישות מיוחדות: 1. יציאת HDMI 2.ספק כוח טוב 3.צורב : iXtream Burner Max מהדגמים הבאים: iHAS124B iHAS224B iHAS324B iHAS424B iHAS524B iHAS624B תודה מראש, יובל

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  5. צריך מפרט במחיר של 5500 במיוחד למשחקים

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  6. זכרון 3 גיגה DUEL CEON DDR-2 מעבד Q9400 CORE 2 QUAD מאוור למעבד AR PRO 775 דיסק קשיח היטאצי 500 GIGA צורב NEC כרטיס מסך GIGABYTE 9600GT 512 DDR3 PCIE ספק כוח EZCOOL LED 500W REAL לוח אם MSI P45 NEO-F 7.1 1GLAN מאייבורי לוח אם בהתחלה רציתי לקנות את זה http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2851 והטכנאים של אייבורי אמרו לי שהלוח אם שכתבתי ברשימה הרבה יותר טוב. עבדו עליי או שזה באמת כך? וגם הספק אמרו לי שזה מצויין והכל

7. Started by alkob,

ה התקציב המקסימאליג4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד אפשר לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון איכות המחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק תוכנות הנדסיות שיהיה לי שימוש בהם בתור סטודנט אוטוקאד, ווטארקאד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע סטודנט אז צריך לשימוש של לימוד התוכנה, לא מאמין שאעשה בזמן הקרוב פרוייקטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי נייד dell Inspiron 5570, שיש לו אומנם חיבור usb-c אבל אני לא בטוח שהוא thunderbolt3. מצאתי כרטיסי מסך חיצוניים שתומכים בthunderbolt3 אבל לא ראיתי כרטיס מסך חיצוני שרשום שיכול להתחבר דרך usb-3. האם החיבור usb-c שלו תומך thunderbolt3 והאם אתם מכירים כרטיסי מסך חיצוניים שלא מחייבים port thunderbolt3? תודה מראש לעונים.

9. ככה אני מוכר לאחותי את המחשב הבא ב2000 ש"ח amd 3000+a -an8ultrabit 6600gt wd 160g twinmos 1gx2 צורב nec כולל מערכת הפעלה XP basic כולל מסך benq 17 8ms ואל פסק מה אתם חושבים פראייר או גנב אני אקח תכסף לא יודע כמה אני אוסיף אבל[glow=red,2,300]צריך מחשב למשחקים כולל מסך מערכת הפעלה ואל פסק בקשר למסך כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב ואם אפשר widescreenאז למה לא. אלה אם הוא לא טוב למשחקים או משהוא אחר. תגידו לי אתם. אפשר מ KSP או SKYPC

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות את המחשב הנייד הראשון שלי בחרתי שלוש אופציות לרכישה, ואשמח לשמוע מכם חוות דעת או הצעה לאופציה נוספת.. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מיועד לניידות, כך שישקול כמה שפחות ושהסוללה תחזיק די זמן בנוסף, והכי חשוב לי, שהמסך יהיה נוח לעבודה באופיס תחת השמש, ככל האפשר. איך אפשר לדעת אילו מסכים עם ציפוי מבריק ואילו- לא?? ההתלבטות כרגע היא בין אלו: הדגם הראשון הוא HP Pavilion dv3660ej NG758EA השני LG E310 M.C2B5E 2.16GHz והשלישי Toshiba Satellite U400-218 אני כבר ממש ממש רוצה לקנות..אודה לתשובתכם

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  11. הוא מפחד לקנות AMD אבל מה שאתם יכולים ב 4000 תבנו מחשב חדש מה שאתם חושבים AMD או אינטל מה שאתם חושבים שיהיה הכי טוב !! המחשב להכול !משחקים ............הכול !רק לא להגזים בכרטיס מסך ! ולאלוח של EPOX כי בחנות שהוא אוצה לקנות הוא לא עובד עם EPOX !

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  12. ובכן .. לפטופ HP Pavilion dv5164ea אני שוקל לשדג לו את הזיכרון כרגע יש בו 2 סטיקים של 512mb ddr2 533mhz חיפוש העלה שהוא יתמוך עד 2 גיגה הקניה תתבצע מebay עכשיו השאלה אם לקנות 2 סטיקים של ג'גה 1 או סטיק אחד של 2 ג'יגה ולהשאיר סלוט אחד פנוי סטיק אחד זול יותר ב 5-6 דולר מאשר שניים האם הdual channel יביא לי משהוא בשני סטיקים ?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  13. שלום, אני צריך מחשב נייד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. רצוי גודל מסך 15" ומעלה. ללא מערכת הפעלה מותקנת. תודה רבה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  14. היי, אישית בניתי את המפרט הבא (ללא מארז כי אין לי מושג מה יש ואיזה סוגים), הכל מ-KSP הבנתי שכדאי לקנות ספק מ"נעה" ולתת לKSP שירכיבו, אז אם תוכלו לתת לי את סוג הספק מ"נעה" ואת המארז מ-KSP, או כל דבר אחר שנראה לכם לנכון... בקיצקץ, זה המפרט: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 2 1140 אין לי מושג בזכרונות, פשוט בחרתי בזכרון עם תדר 667 במחיר סביר אני מתכנן לעשות OC אבל באופן מתון ולא מטורף, ובנוסף אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמו דלת, ולכן בלי קשר ל-4K אני מוכן להוציא 4…

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by idoe,

אהלן, אחרי די הרבה מחקר, אני מתכנן לקנות Dell Vostro 5470 (http://ksp.co.il/?uin=23518 - לאו דווקא הדגם הספציפי הזה, כן, אני מכיר את בעיות הזוויות וה-wifi שלו). העניין הוא כזה - אני מאוד רוצה שיהיה SSD רציני (128GB לפחות, יותר מזה כבר חורג בהרבה מהתקציב), ומצד שני רוצה גם דיסק קשיח (ומוכן לשלם את מחיר המשקל). לצערי לא מצאתי דגם שמשלב את שניהם. אני יודע שבדגמים מסויימים של דל (וספציפית ב- VOSTRO) יש אפשרות להוסיף SSD בנוסף לכונן הקשיח. אני מתלבט בין שתי אופציות והייתי רוצה לדעת האם הן אפשריות ואם כן איזה מהן כדאית יותר: 1. קניה של המחשב ללא SSD, עם HD 500GB + הוספת SSD 2. קני של המחשב רק עם SSD + הוספת HD.500GB מבחינת מחירים נראה לי שהאופציה השניה מעט יותר זולה, אך כמו ש…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  16. Started by swiftoren,

שלום לכולם ! בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב נייד, בגדול המחשב אמור לשמש אותי לאינטרנט ואולי קצת משחקים קלים (אני משחק ב XBOX רוב הזמן), מה שעוד חשוב לי שהוא יוכל לשמש אותי בעוד כשנתיים כאשר אתחיל ללמוד. התקציב שלי הוא בגדול 4.5K - 4K , ראיתי והמליצו לי על כמה וכמה דגמים לבסוף הגעתי ל 2 \ 3 הסופיים : DELL Inspiron 1525 http://www.notebookclub.co.il:80/prod-inspiron-1525-t8100.htm מחירו 4290 ש"ח HP Pavilion DV5 - 1120 או HP Pavilion DV6 - 1020 Full Keybord http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מחירם 4590 ש"ח - 4390 ש"ח (המחיר יהיה נמוך מעט בגלל שאני מתכוון לשלם במזומן) אני אישית הלכתי כבר לכיוון ה HP , הנתונים שלו חוץ מהמעבד טובים יותר , חבר טוב שלי שמבין אמר שעדיף ה D…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  17. היי לכולם אני צריך את עזרתכם במפרט מחשב עבור אחותי.השימוש: משחקים<קליל> אינטרנט ו-DVD .בקיצור משהו קליל ופשוט במחיר של 1500-2500 ש"ח.<עדיף כמה שפחות..התקציב שלה פשוט כזה.> יש לציין שיש לה מסך חדש מקלדת ועכבר.כלומר מה שהיא צריכה זה רק את החומרה עבור המחשב נטו,קרי:מעבד,לוח אם,וכו'.. שוב המחשב מיועד לשימוש ידידותי נטו ולא למשהו מפלצתי.ככה שהיא צריכה מפרט טוב אבל קליל בתקציב שהזכרתי לעיל.<היא התעקשה על 1500 ש"ח לא יותר אבל הסברתי לה שעד כמה שאני יודע להשיג מחשב ב-1500 ש"ח זה בלתי אפשרי,ואם זה בכל זאת אפשרי זה יהיה מחשב זול חסר אחריות ואמינות.<האם צדקתי?>ככה שהיא אמרה שהיא תגרד עוד כמה גרושים.> בתודה מראש לכל העונים. שי

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 4 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). MasterSync BX2235 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by FalseStart,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט עבור מחשב בו השימוש העיקרי יהיה עבור יצירת מוזיקה ועבודת עם תוכנת cubase. כרטיס קול חיצוני המתחבר לFIREWIRE כבר יש לי, עכשיו צריך את כל השאר משהו שנתקלתי בו שיכול לשמש כנק' התחלה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1662 תקציב מקסימלי : 2K (אני יודע שהמפרט בלינק יקר יותר, מצד שני, אין צורך ב2 HD ואולי אפשר לצמצם בשאר הרכיבים) שימושי המחשב: AUDIO, אופיס, גלישה. לא מיועד לגיימינג כלל. יש צורך בציוד היקפי למעט מסך. חשיבות השקט: 7 לא מתוכנן OC אין צורך בחלונות/אופיס העדפה לחנויות באזור המרכז/אשדוד FIREWIRE - חובה DUAL MONITOR - חובה לדעתי HD של 500GB יספיק. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by Oo Meitar oO,

שלום לכולם! עברו 3 שנים מאז שהייתי בפורום הזה ודברים קצת השתנו. לכן אני פונה אליכם לעזרה! אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח האם והזכרונות שלי. גם מערכות קירור למעבד ולכרטיס מסך זה רעיון לא רע. המפרט שיש לי כרגע הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - רוצה לשרג לוח אם: Asus P5B Deluxe - רוצה לשדרג זכרונות: 4X1GB DDR2 של supertalent ו- Corsair - רוצה לשדרג כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800 Ultra ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte Aurora 570 3D - אני מעוניין ב: - מעבד אינטל i5 לפחות. במידה ו- i7 חורג מהתקציב - האם הוא שווה את ההשקעה? - לוח אם: לא מבין בחידושים האחרונים - לגמרי לשיקולכם - זכרונות: 2X4GB DDR3 לפי המלצתכם - קירור: צריך? אם כן אז משהו חסכוני *** שימו לב לספק הכח שלי - אין …

21. אני לא עושה אוברקלוקינג, אשמח אם תתחשבו בזה בעזרתכם תודה. אז מה שחשבתי עליו עד עכשיו הוא ככה: מארז: COOLMASTER CM690 ספק: אני צריך עזרה בחלק הזה... עדיף ספק כמה שיותר יציב. מעבד :Intel Core I7 I920 2.66GHz (את המעבד הזה אני בטוח קונה..) לוח אם: -EX58-UD3R של Gigabyte (זה הפשוט ביותר אבל אם יש שינוי משמעותי בינו לבין אחר אשמח לדעת). דיסק קשיח:500GB SATA 2 איזה חברה ממולצת וזה משנה אם 32 או 16 MB? זיכרון : kingston 3G DDR3 (1X3) כרטיס מסך: GEFORCE 260 GTX ZOLTEC (מחפש חברה אחרת שתיתן אותם ביצועים במחיר נמוך יותר בהתחשב בזה שאני לא עושה אוברקלוקינג) מה צריך להתאים\לשנות כדי לקבל את האפקטיביות המקסימלית במינימום מחיר? תודה מראש על כל עזרה.

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  22. מה המפרט המומלץ למחשב שישמש למשחקים אבל לא צריך כרטיס מסך יוצא דופן אלא אחד נחמד וטוב איזה מעבד מומלץ ? I5 I7 I3? תקציב בין 3000-4000 והאם זה כולל ווינדוס מתקדם ותוכנת אופיס? יש לי מסך מחשב 32 אינץ מצוין

23. Started by amirn,

היי , אני צריך מחשב לשימושים משרדיים בלבד: מייל, וורד, אינטרנט וסקייפ. תקציב 1800 ש"ח חריגה 200 ש"ח אם חייבים חשבתי להתבסס על: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 יש לי כבר SSD למערכת הפעלה מה דעתכם ומה הייתם משנים? אני הייתי מחליף את הHD לסיגייט ST1000DM003 - כי יש לו 3 שנים אחריות ואת המארז ל ANTEC ONE כי יש לו מקום ל SSD ו-USB 3 קידמי. תודה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by dubiman,

שלום אני מתעניין לשמוע ביקורות ודעות על הנייד החדש LG - P210. אני מתלבט בינו לבין ה-Lenovo Thinkpad Edge 11. ה-Lenovo יותר זול וקראתי עליו ביקורות טובות. אשמח לשמוע דעות נוספות.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.