עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צילום 24 שעות חוזר במצלמת אבטחה וגלישה באינטרנט, יספיק המינימום מעבד הנ"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  2. Started by poao,

זה המחשב - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE-Kit כמה לדעתכם שווה לשלם על מחשב כזה יד שנייה (מחשב חדש עולה מ-1889 ועד 2200 תלוי בחנות)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ding,

אהלן כולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורכי גרפיקה - אילוסטרייטור, פוטושופ, וקצת עריכת וידאו (לא 4K) תקציב בין 4-5K כמובן השאיפה היא לכמה שפחות,וכמובן אם השדרוג שווה אתזה אז הרעיון הוא להכניס הכל לNODE 202 - שהוא לא קשור לתקציב ואאני פשוט לא יודע איזה חלקים יוכלו להיכנס לשם. בגדול הדרישות שלי הם: לפחות 16 ג'יגה ראם HHD 1 TB מהיר שתיהיה אופיצה לSSD בעתיד המחשב לא ישמש לגיימינג אבל צריך להשאיר אופציה ל2 מסכים FHD 24' -2 כמו כן לא יבוצע אובר קלוק אז אין צורך להשאיר אופציה לזה אם זה חוסך בתקציב תודה למי שמוכן לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Felixess,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקטנה, לא ממש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים שיוצאים בקרוב, וגם league of legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. שלום, אשמח לעזרה עם זה. המון תודה מראש! דודי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח, אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, ועריכה גרפית / ציור דיגיטלי (בעיקר פוטושופ, גם לייטרום) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כנראה שצריך מסך ראוי לגיימינג. מה שיש ענתיקה (דל 27 אינץ בן 5 לפחות), אבל יכול להיות מסך שני לעריכה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך HDD, אבל שיהיה מקום להתקין אותו 5. עד כמה…

6. Started by GmaRa,

אהלן, יש לי כאן מחשב Lenovo חדש שקיבלתי עם מ"ע Linux Suse. ניסיתי להיכנס לביוס או לחילופין לעשות Boot מCD של WINXP אבל שום דבר לא זז. אני ממש לא מתמצא במערכות הפעלה מבוססות Linux ולמה אני לא מצליח להיכנס לביוס? מכיוון שזה Lenovo? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by omera138,

איזה מן המחשבים הבאים יתן תמורה יותר טובה למחיר? LENOVO SL500 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3869&CatCode=315 או LENOVO G530 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3702&CatCode=315 המחשב מיועד לצורכי אופיס סרטים אייפוד ואינטרנט.....

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. Started by chuty2003,

האם כדאי לקנות מחשב זה עם הרחבה ל 2 גיגה זכרון ראם מה בקשר למעבד? האם הוא לא חלש לויסטה? מחיר הקניה הוא 5500 כולל הרחבה ל 2 גיגה ושלוש שנים אחריות אני רוצה לציין שאני לא משחק במשחקים כבדים בכלל המחשב נועד לצרכישל אופיס וסרטים http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2321855

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by yotam360,

שלום לכולם, קניתי מחשב Macbook Pro לפני כחמש שנים, ולפני שבוע וקצת הוא לא עלה לי כשניסיתי להדליק אותו. הוצאתי את הסוללה והחזרתי מספר פעמים (יש לציין שבמד הסוללה שבצד המחשב הסוללה טעונה במלואה) ניסיתי להדליק את המחשב כשהוא מחובר לחשמל אך שום פעולה לא עזרה. אחרי שלא נגעתי במחשב כמה שעות ניסיתי להדליק אותו שוב אך הפעם הוא עלה. סיימתי לעבוד עליו וכיביתי אותו. למחרת בבוקר ניסיתי להדליק אותו שוב אך הוא לא נדלק. היום הוא כבר שבוע לא עובד. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by imac,

מארז : THERMALTAKE LANBOX LITE ( BLACK+WINDOW) VF6000BWS w/o PSU ¤ 402 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ¤ 895 לוח אם : GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤ 275 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤ 419 קרור למעבד : THERMALTAKE SILENT 775 : CL-P0092 ¤ 128 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS - זמין במלאי ¤ 459 כרטיס מסך : GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9500GT 512MB DDR2 HDMI - RETAIL ¤ 289 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 2867 פה עוד חרגתי נראה אם אני יוכל לעמוד בזה... המפרט הוא מIQPC אם לא שמתם לב המחשב מבוסס על מארז של TT ה-lanbox lite שהוא MATX כי אני…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ofir_bl,

הרכבתי מפרט למחשב רציתי לדעת מה אתם חושבים? Thermaltake MOZART Silver HTPC VC4000SNS ASUS M3A78-EMH HDMI AMD 780G AM2 Plus AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 Corsair 4GB Kit PC2-6400 DDR2-800 Twin2X4096-6400C5 Samsung 500GB 16Mb 3.5 7200Rpm SATA II LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 White Oem המחיר יוצא 2500 ש"ח, האם הבחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. ASUS M3A 78-BDH HDMI AM2 AMD 64 BIT ATHLON DOUL CORE 5200 2048 MB DDR2 800MHZ WD SATA-2 640GM 7200RPD 16MB DVD-RW SAMSUNG X22 SATA SH-S223F DDR2 ATI HD 4650 PRO-RV 730PRO 1024MB ANTEC NSK2480 HAUPPAUGE WIN-TV DVR 150 CORDLESS RUMBLEPAD 2 LOGITHEC A שתי יחידות 500 blotooth עכבר אופטי microsoft media center מקלדת usb dongil 4200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Pentagrama,

אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כ- Media Center לצפיה בסרטים עד 1080P בנוסף ישמש למשחקים (לא הכי חדשים ולא בגרפיקה מקסימלית כמובן). יש לי כרטיס מסך 250GTS עבור המפרט הזה ובנוסף יש לי דיסק קשיח של 1TB אז מה אני צריך: 1. מארז - כמה שיותר קטן ושוכב אבל שהכרטיס יוכל להיכנס אליו 2. ספק - המינימלי שיסחוב את הכרטיס 3. לוח אם - לא חובה עם יציאה של HDMI כי יש בכרטיס 4. מעבד 5. זיכרון 6. כרטיס רשת אלחוטי - משהו פשוט לדעתי עדיף לא USB התקציב הוא עד 1500 ש"ח כמובן עדיף כמה שיותר פחות תודה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by termal,

אני ממש לא יודע כמה התקציב של מחשב MEDIA CENTER אז שמתי תקציב שנראה לי מקסימום שזה צריך להיות.... עם כל הדברים הנחוצים...

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. עקב גסיסה של הדיסק הקשיח ומערכת בת 5 שנים, אני מחפש המלצה למפרט, בגדול צריך רק את הקופסה עצמה על כל חלקיה אבל ללא כרטיס מסך (כרגע עם GTX 970). אשמח להכוונה כללית על מה מקובל כרגע כ MID-HIGH END או אפילו היי אנד ללא כרטיס מסך - זאת אומרת מעבד חזק יחסית עם קירור מים וכל השטויות של SSD M2. לא נותן טווח מחירים אבל בלי הכרטיס מסך אולי משהו כמו 4-5 אלף. קירור מים זה פלוס רציני אבל הבנתי שאולי לא צריך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. היי, הרכבתי את המפרט הבא מ TMS, אשמח להתייעצות לגבי לוח אם, מארז והאם יש צורך בקירור נפרד למעבד, בהתחשב במארז הקטן כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר חריגה, אני מתבלט אם ריאלי להשקיע עוד 700 שח ולקנות כרטיס מסך כמו RTX 2060 SUPER, מכיוון שיש בו תמיכה טובה יותר בהרצה של מודלים ללמידה עמוקה, חשוב לי לציין שזה רק בשביל לפתוח לי את האופציה לזה, לא אשתמש בזה כל הזמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

17. היי, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית בתצורת mini itx. תקציב: 3,000 ש"ח בערך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gman_il,

הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב קטן ושקט לבת שלי , מה שחשוב זה המקום , חשבתי על מארז Mini ITX של Fractal Design למשל , ה- node 304 , מלבד זה כבר רכשתי לה Samsung SSD 850 128GB. אני צריך מפרט שיתאים למארז Mini ITX לבן (מתאים יותר לחדר אבל לא חובה), כלומר MOBO ורכיבים נוספים שיתאימו למארז כזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tot5,

שלום לכולם, נכון לכרגע יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17638&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפשת להשתדרג ולהעביר את המחשב הזה לאחיי הקטנים. מה גם שהמחשב הזה פחות סוחב סרטי 1080. בעיקרון אני מעוניינת במחשב לשימושים רגילים - אינטרנט, אופיס וגם מחשב שישמש כ-HTPC. נמאס לי לחבר את הסטרימר מצד אחד אינני רוצה מחשב נייד. מצד שני, מחשב נייח גדול מדי עבורי, לכן אני מחפשת בקטגוריית ה-MINI PC. ראיתי את המחשב הבא ואני מתעניינת ברכישתו: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23398&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם נעזוב לר…

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by bamenny,

שלום, אני עוסק במוסיקה ומשתמש במחשב נייד בהופעות. כיום אני משתמש במחשב כבד וגדול של Compaq וחושב לעבור למחשב Mini. אין צורך שהמחשב יהיה חזק או שהמסך יהיה גדול, השימושים בו פשוטים. האם יש המלצות למחשב Mini זול? צריך יציאת FW או USB (עדיף FW). האם מישהו יודע היכן אפשר להשיג יד שניה? בברכה, מני.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. אהלן, חברים. מחפש לבנות משהו קטן וחמוד שיחליף את הנייד המיושן שלי שמחובר למסך וכבר לא סוחב. מה התקציב המקסימאלי? 1,800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש''ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, מעט MMO כמו SWTOR, LOTRO, WOW ואולי מדי פעם משחק AAA משנת 2013~ מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD 23.4' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - גג מאוור אחד במארז ובמידה ומ…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצורך MULTI-TSKING בתקציב של 5K. יש ברשותי מארז למחשב, צורב DVD כך שהם אינם נכללים בתקציב ומערכת הפעלה. כמו כן, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בנפרד מהתקציב. בניתי את המפרט הזה (שכולל כרטיס מסך) ואשמח לקבל חוות דעת עליו: המארז שברשותי הוא ORIGEN S21T. מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt זיכרון: Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך: GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

שלום רב, אשמח להמלצה למפרט מחשב (שרת NAS) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שרת NAS, שרת Home assist - בגדול מחשב שהולך להריץ מספר מערוכות הפעלה במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים (יש כונן NVME ו 4 כונני 4TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם …

• 0 תגובות
    • 367 צפיות
  24. Started by GuGuSH,

שלום, אני מחפש מחשב netbook מבוסס על מעבד ARM, מסך בסדר גודל של 7-8 אינצ', שיכול להריץ לינוקס. השימוש העיקרי שלי הולך להיות עורכי טקסט (קוד), קריאת PDF-ים וצפייה בסרטים (באיכות נמוכה). מאוד חשוב שלא ייקח לו הרבה זמן להידלק, וסוללה שתחזיק הרבה זמן (סדר גודל 10 שעות) תקציב 2000-3000 שקל. למרות שהתקציב לא באמת משקף מכיוון שככל הנראה, קרוב משפחה יביא לי את המחשב מארה"ב. מה גם שיש לי כרגע מחשב נייד "רגיל" והבעיה שלי איתו זה שהסוללה לא מספיקה (בערך שעתיים..) ושלוקח לו יותר מדי זמן להידלק. תודה רבה.

25. Started by nirh216,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב Netbook (ללא צורב) בטווח מחירים של 1500 ש"ח עד 2100 ש"ח. אני רוצה מסך 12-13 אינצ', כרטיס מסך גרפי טוב (לפוטושופ בקטנה) מינימום זיכרון 2GB ושיהיה Dual-Core השאר לא משנה. מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5757&CatCode=315 מומלץ? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.