עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב לאחותי כאשר אני יקנה אותו בניו יורק. המחשב ישמש לתוכנות + אינטרנט. 1 מה דעתכם לגבי גודל מסך ? אחותי הולכת לקחת את המחשב הזה איתה אז ייעצתי לה לקחת 13.3" - מה אתם חושבים ? 2 לאיזה ניידים יש אחריות עולמית ? 3 חברה מסויימת ? 4 באיזה תקציב אפשר לקנות משהו טוב ? (בעיקרון יש לי תקציב די גדול אבל אני מחפש משהו טוב מינימלי ולא משהו ב-1200$) תודה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by hellfe,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים קצת משחקים. * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? בין 1600X900 עד FHD 1920x1080 * משקל רצוי? נמוך מ2.4 קילו כולל סוללה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשובב הגודל * כונן אופטי? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ל א שייהיה עם המעבד I5 לפחות של האסוול דור 4

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  3. Started by h5n1,

אהלן, קניתי את המחשב N56JK החדש של אסוס (4200H, 850M, 8G RAM, 1T7200RPM בכללי, מפרט מלא פה: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JK/specifications/) המחשב הגיע עם ווינדוז 8.1 באיזשהי גרסא. אני סובל מהווינדוז 8 הזה, הוא לא מריץ כמו שצריך וירטואל משין, הוא לא מצליח בשום מחיר לקודד קבצי SRT לעברית, לא תומך בשינויי MAC ADRESS כמו שצריך, ועוד מלא באגים שאין לי כח להתמודד איתם. הלכתי לטכנאי והוא אמר לי שלדגם הזה אין דרייברים לווינדוז 7 ולכן צפויות מלא בעיות אם אני אעשה דאונגרייד. האם זה נכון והאם יש דרך כן לעשות את זה?כי בדגמים אחרים, קצת יותר ישנים של אסוס זה אפשרי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  4. הי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000, חריגה מינימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by dorratz,

שלום אני צריך מפרט למשחקים ב-5000 ש"ח. המפרט לא צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מדפסת וכל ציוד היקפי אחר. הוא כן צריך לכלול צורב DVD. אנא הרכיבו את המפרט בלמיר: http://www.lamir.co.il/bundles.asp#mushkin_memory

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  6. שלום, שמי הוא משה. פתחתי דיון כי אני צריך מעבד ולוח אם לגיימינג, עד 2000 ש"ח, אם אפשר לחסוך נהדר. המפרט שלי: מעבד - Phenom II X4 970 Black Edition 3.5Ghz(המהרתי ל4.0). לוח אם - GIGABYTE GA-770TA-UD3ז כרונות - G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 כרטיס מסך - Gigabyte GTX660 WINDFORCE OC 2GB ספק כוח - Antec EARTHWATTS 500W שני כוננים קשיחים, סה"כ 820 גיגה. מארז - ANTEC 300. קירור - 3 מאווררים של המארז וAractic Freezer Xtreme rev.2 תודה על כל עזרה אפשרית.

7. שלום , אני מחפש מחשב למשחקים ( לא גיימר כבד ) ותיכנות Matlab Visual Studio וכדומה אני כרגע משתמש במסך 17 אינץ , בעתיד הקרוב מתכנן החלפה ל 22 רזו - 1680 מתכנן oc קל תקציב עד 3500 דעתכם על המפרט שהרכבתי : מעבד: AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 720 (2.8GHz) BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪814 לוח אם: BIOSTAR TA790GX3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪463 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪745 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪364 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪132 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400C…

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  8. שלום אני צריך חוות דעת למפרט מחשב של חבר שלי, המחשב הוא לשימוש כללי (גלישה, סרטים וקצת עבודה משרדית, ללא משחקים) i Core 5 2310 2.9GHz s1155 6MB Tray Gigabyte H67N USB3 B3 , DDR3 1333 1*PCI-E 2*HDMI Kingston ValueRAM 2GB 1333MHz DDR3 Caviar Green 1TB 64MB SATA 2 DVD SH S223B / SH 222AB Edimax EW-7722IN nMAX 802.11n 300Mbps Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Antec NSK1480 Mini Desktop case with 350W CPU הדרישה שהמארז היה קטן ככל האפשר שאלות נוספות: האם המתח של הזיכרון תואם את לוח האם האם כדאי להחליף את המעבד ל BOX והאם הוא יכנס למארז האם ה CPU מספיק למערכת תודה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by dadon,

שלום . אני מעוניין לקנות את המחשב הבא : מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice זיכרון Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel DDR 400MHz Value Series Retail צורב LG CDRW 52x32x52 מארז Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU לוח אם DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX6800GS TDH 256MB PCI Express דיסק קשיח Maxtor 6L200SO 200GB 7200 16MB Buffer MaXLine III + NCQ האם יש צורך בשינויים ? איך המפרט בכללי ? תודה רבה לעוזרים .

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by mDs,

צריך מפרט למחשב ב7500 למשחקים. ללא מסך ,רמקולים ועכבר.. חבר שלי בנה לי מפרט תגידו מה אתם חושבים ואם יש מקום לשינוי.. ואני לא יודע מה כדי AMD או Intel... (רק אמרו לי שיותר טוב AMD למשחקים)

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by hfg666,

בעיקרון, אני רוצה נייד שיוכל להריץ משחקים ברמה נמוכה-בינונית לפחות.. (משחקים כמו למשל battlefield 2142) התקציב תלוי גם אם אפשר תשלומים.. תשלומים של מקסימום 1000 בחודש.. (אז תקציב יכול להיות אפילו 10 אלף שקל) אני רוצה גם בטריה חזקה(לא חובה אבל רוצה).. מסך לפחות 15 ואפילו יותר.. משקל לא ממש משנה לי.. אבל שלא יהיה משהו מטורף... דיסק קשיח לפחות 80 GB.. צורב DVD. ואחריות.. וגם שהמחשב לא ילך לי אחרי שנה או משהו P: תודה לעונים! ד"א תציעו גם דברים שפחות מ10 אלף.. אני לא חייב את הטופ שבטופ.. תודה עריכה: אני צריך עוד הצעה.. הפעם עם כרטיס מסך לא הכי חזק.. שיוכל לפחות להריץ סרטים ומולטימדיה וכו'.. וגם חזק כזה.. הרבה משימות וכו'.. ואם אתם ממליצים בכיוון הזה אז התקציב יהיה…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  12. חדשה כאן, וזו הפעם הראשונה. ניסיתי לחפש במפרטים המומלצים אך לא מצאתי את הדרישה. בטוחני שהיו כאלו דיונים בעבר, אשמח לקבל קישור, או לחילופין כל המלצה למפרט תתקבל בברכה. הדרישה. אני עובדת בפיתוח אתרים ומערכות. אי לכך, המחשב האישי שלי משמש גם כעין "מיני שרת". המחשב צריך לכלול גם SQL SERVER, שהוא ג"כ שרת בפני עצמו שרת IIS פעיל התוכנות גם הן מאוד כבדות VISUAL STUDIO MSSQL כמו"כ פוטושופ, עם 2-3 קבצים כבדים פתוחים העניין הוא שבו זמנית יכולות להיות פתוחות 3-4 תוכנות מאוד כבדות, ואני מעוניינת שהרצת האפליקציה תהיה המהירה ביותר. פרטים נוספים - המדובר על מחשב בלבד לא כולל אביזרים נלווים של מסך מדפסת וכד' - המדובר על מחשב בלבד לא כולל התקנה של מערכות ההפעלה, שעם זה אתמודד לאחר ש"האפליק…

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by ofirs44,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למטרת תיכנות ב- VS 2008 , אינטרנט וקצת משחקים. לאחר חיפושים: מצאתי שני מעומדים - Dell Studio 1555 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7770&perur=2&t=1&c=441 השני Dell vostro 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1520-nvd.htm עם 4G זיכרון. האם כדאי להוסיף ולקנות את ה- studio או שה- Vostro יהיה טוב לשימושים שלי? אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה, אופיר.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  14. זה לא שייך ממש לשום פורום אז החלטתי לשאול כאן: קרוב משפחה שלי נוסע לשנתיים לארה"ב. לרגל האירוע הוחלט לקנות לו מחשב נייד בארץ (ולא נתווכח כרגע אם כדאי לקנות בארץ או בארה"ב). האיש אינו בעל ידע טכני ולכן הוא יצטרך שיהיו לו אחריות ושירות גם שם, מה שמוביל אותי לכיוון מחשב של IBM כי אני יודע שהם נותנים אחריות בינ"ל (האם גם אחרים נותנים ?) ויש להם שם של אמינים. מצד שני, אני יודע שלאחרונה נמכרה חטיבת הניידים של IBM לחברת LENOVO הסינית, כך שאני לא בדיוק יודע מה מצבם כרגע. האם הם עדיין נותנים אחריות בינ"ל ואם כן אז מה היא שווה ? במקרה תקלה מי יתקן את המחשב, IBM או LENOVO או איזה סיני אלמוני ? אשמח לדעת על חברות אחרות שנותנות אחריות בינ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  15. כאמור בכותרת, אני מחפש מחשב לפטופ, גודל לא חשוב (קטן, גדול, לא קריטי) מה שחשוב זה שיהיה בעל חיי בטריה מכובדים, כונן CD (צורב יהיה מבורך, אלא אם הדבר יקר) ודיסקטים (אם יש ללפטופים סטנדטים דיסקטים, אני לא הכי מבין בנוגע ללפטופים :\ ) כמובן שכונן DVD מבורך - אבל מייקר (אני מניח) את המחשב יתר על המידה התקציב הוא בגדר הסביר, מה הכוונה? אני בעצמי לא יודע, כי אני לא יודע מה הם מחירים של לפטופים בימינו, אבל כמו שאמרתי, מחיר לא משוגע, אין דרישות גבוהות, שיהיה מקביל אפילו לסלרון 2.4 עם 256DDR ו40 גיגה בייט תודה!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  16. שלום לכל באי הפורום, אני צריכה דחוף מפרט למחשב מולטימדיה, שישמש לסרטים אינטרנט וקצת עבודה ביתית... אם אפשר המלצה למסך טוב 22 אינץ... תודה תודה תודה!!!! :-*

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by ofirco786,

אחרי סקר שוק מקיף לא הצלחתי להגיע להסכמה מה מבין המכשירים הכי עדיף. הייעוד הוא לימודים וגרפיקה. (תוכנות שירטוט) הדגמים שבדקתי הם: 1. Sony VAIO T Series SVT1412ACXS 2. HP ENVY TouchSmart 4t 3. ASUS VIVOBOOK 4. LENOVO YOGA 13 5. DELL XPS 14 המפרט שראיתי אצל רובם הוא: I5 3317 מסך טאצ' לפחות 4GB זיכרון. עדיפות לזיכרון SSD windows 8 אם קיימים עוד דגמים זהים אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  18. שלום חבר שלי מעוניין במחשב חדש למשחקים 1.שהמקלדת והעכבר יהיו טוביל למשחקים 2.שיריץ משחקים 3.אני לא מתכוון לבצע oc בעצמיי (אולי רק במחנות) 4.שהמסך יהיה סביר לתקציב סתכלו מה בניתי ביננתים מה אתם אומרים? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1279 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪373 מסך: DELL 19" E198FP אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1086 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪813 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪242 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55NB X20 - BLACK אחרי…

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by b_snir,

אני מתלבט בין 2 מפרטים האחד מיועד לOC והשני מיועד יותר לגיימינג ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset 589.00 ₪ - 1 1 Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 1,036.00 ₪ - 1 1 Scythe Mugen 2 Rev B 190.00 ₪ - 1 1 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש 799.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt 567.00 ₪ - 1 1 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 246.00 ₪ - 1 1 סה"כ 3,427.00 = 3,427.00 ₪ או Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt 567.00 ₪ - 1 1 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 246.00 ₪ - 1 1 Intel Sandy Bridge Core i…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  20. אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל. צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ …

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. בניתי באתר של IQPC, ששמעתי עליהם המון דברים טובים, ואולי גם אקנה שם, אלא אם כן מישהו יהיה ממש נחמד ויעביר לי את אותו המפרט לTMS, שגם עליהם יש המון שמועות (טובות כמובן ;D ) אז המפרט: אין לי צורך בHDD כי יש לי שניים חדשים 500GB כל אחד. אשמח להמלצות לשיפורים בעיקר, אם יש צורך, או אפילו אם הגזמתי אז להוריד מחיר. בעיקרון תקציב עד 6K ללא חריגה, המחשב מיועד למשחקים כבדים, בFULL HD, 1920x1080 וגם צפייה בסרטים כמובן באיכות FULL HD. ציוד הקפי + מסך יש לי, כולל הכל. חשוב לי במיוחד: מארז גדול (פול), כ.מסך חזק, SSD מקסימום 64GB כי זה רק למערכת הפעלה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  22. אח שלי צריך מחשב לא למשחקי מחשב, מה שנקרא הכי טוב שאפשר ב-1500 שקל. הוא פשוט רוצה לגלוש באינטרנט.. ולהשתמש בתוכנות כמו ווינדוס ו-אופיס. בלי שום שדרוגים ובלי שום אוברקלוקינג... פשוט מחשב יציב ב-1500 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  23. Started by LRa,

מחפש מפרט למשחקים עד 2000 ש"ח, עדיף פחות. ללא OC, ללא מסך ושקט. עקרונית זה בשביל משחק שיוצא עוד שנה, אז אם אפשר לוח-אם עם AGP בשביל הכרטיס הישן שלי, או עם כרטיס מובנה, בינתיים. תודה

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  24. היי, אני מחפש מחשב לגיימינג. עד עכשיו היו לי רק נייחים, וזה תמיד היה מאוד נוח. אבל פתוח לשמוע על ניידים מומלצים. 1. התקציב המירבי הוא 7-8 אלף, אבל גמיש - אפשר טיפה לחרוג. 2. שימושי המחשב העיקריים - משחקים ופיתוח משחקים (בעיקר יוניטי) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש לי SSD אבל אני רוצה עוד אחד, אז את הנוכחי אני מעוניין לצרף בנוסף. 5. אין צורך לכלול מערכת הפעלה, יש לי 6. אין לי דרישה לחנות ספציפית. גר בצפון השרון. 7. רכישת המחשב תעשה בחודש-חודשיים הקרובים 8. חשוב לי שיהיו יציאות USB type C קדמיות בנוסף ליציאות USB רגילות. כרטיס המסך חייב להכיל כמובן גם Display port וגם HDMI תודה!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  25. דגשים: יש מקום למארז עומד - 24X40X50 (עXגXר), יש אפשרות גם מארז שוכב. עיקר יעודו של המחשב יהיה לצפיה בסרטי 1080P ובפורמטי האודיו החדשים, אולם אני מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים( או לשדרג את המחשב בעתיד להרצת משחקים) . PVR - לא הכרחי עכשיו, אבל אולי בעתיד ארצה להוסיף. דבר נוסף - היות והמחשב ישב בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ושהמארז יהיה סולידי (בלי נורות מהבהבות).

• 3 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.