ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה גרפית תוכנות תלת מימד(MAYA 3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3DMAX MAYA פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד כמה שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג "בסיסי", כאשר דרישת היעד היא הרצה חלקה של Assassin's Creed 4 שיצא בנובמבר ;D . בניתי מפרט ב-KSP אחרי התייעצויות רבות, ואשמח לשמוע את דעתכם. להלן המפרט: מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במחשב נייד טוב , ואני לא כל כך טוב בניידים ולא יודע איזה סוג לקנות . אני לא משתמש הרבה במשחקים לכן משחקים לא מעניינים אותי הרבה, מה שמעניין אותי הכי הרבה זה תמונות , מוזיקה וסרטים ומכן להשקיע עד 6000 ש"ח אז מה כדי לקנות ? איזה חברה ? מייל abd007@gmail.com תודה
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ומשחקים (קלים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (תמונות ואוטוקאד). * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא חייב כי יש בדר"כ מקור חשמל ליד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - שיתאים למסך של דל 2312HM * בלוטות? נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - עדיף 1T 7200 RMP אבל ניתן להתפשר בגודל ובמהירות * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray? לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. עדיף מחשב בלי מערכת הפעלה לשם חיסכון. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל. המחשב שקנה קרוב משפחתי בחו"ל הינו D…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי חבר'ה,אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני לא יודע איזה לפטופ לקנות. יש לי כבר מחשב נייח בבית שהוא דיי חזק ויכול להריץ משחקים. השימוש שלי בלפטופ הוא רק בשביל שימוש בסיסי ולא כבד: וורד, אקסל ואינטרנט (קיצר כל דבר חוץ ממשחקים כבדים). יש לי כמה התלבטויות:1. איזה סוג מחשב? Asus, HP, Dell? עקרונית לא אמור להיות הבדל גדול מידי בין החברות כי אני לא דורש משהו חזק. מה שכן חשוב לי זה שזה יהיה לפחות i3 (אפשר גם i5), לפחות 4GB זיכרון, קל משקל (נגיד 2,2.1 קילו במקרה הקיצוני) ורצוי מקלדת שמתקרבת למשהו ארגונומי (כלומר לא מקשים קשים)2. איזה גודל מסך מומלץ? 13.3,14?3. באיזה חנות כדאי לקנות? יש לזה חשיבות מעבר למחיר?התקציב שלי הוא עד משהו כמו 3,700 במקרה המאוד קיצוני.תודה רבה מראש,אורן
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג במחיר של עד 5000 שח , אחרי הרבה חיפושים מצאתי את שני הדגמים האלו ומתלבט מאוד ביניהם אשמח לייעוץ ופתוח להצעות למרות שזה הכי הטוב שמצאתי
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן עבר מאז דרכה רגלי בפורום זה... ואני צריך מחשב. כלומר, מחשב שלם בלי ציוד הקפי או מסך, (או מארז). מה שאני כן צריך זה מעבד (שחשבתי על הQ6600), כמות נחמדה של זיכרון (DDRII שהיום זול וזמין, אולי 3GB? או שעדיף 2GB, בשביל הDUAL CHANNEL), כרטיס מסך של ATI ה HD4850, HD של בערך 500GB צורב, וכמובן ספק טוב (עד היום היה לי את ה ENERMAX P365 האגדי). אני כן יודע מה בערך אני רוצה, אני פשוט לא יודע על איזה ערכת שבבים ללכת, איזו חברה מכל מוצר וכדומה. (אם אפשרי משהו טוב גם בפחות- אז בכיף, 3500 זה תקציב גג) בתודה, רועי. כמובן שהצעות יתקבלו בברכה, זאת הממוחיות שלכם
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב די חזק (אני עובד עם תוכנות תיב"מ כמו SOLIDWORKS שדורשות זכרון ויכולות עיבוד יחסית גבוהות) אמור להוות מחשב עיקרי ל3 השנים הקרובות. מסך - בין 14 ל15 אינץ', לא יותר מעבד - חשבתי על i7 6700HQ - מה דעתכם עליו? שמתי לב שיש יותר בהרבה דגמים והBENCHMARKS שלו נראים טובים זכרון - 16, אך אפשר גם 8 עם אפשרות לשדרוג בעתיד כונן SSD של 128 ג'יגה לפחות כונן קשיח של 500 גי'גה לפחות וזהו בעיקר.. אשמח להצעות (: התקציב - בסביבות ה4500
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע המפרט הבא: מעבד: Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz Thermaltake V1 cpu cooler TT-CL-p0401 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 intel P45 Express הארדיסק: Western Digital green caviar 1tb זכרונות: (יש 2 כאלה) A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 2GB 800+ MHz CL4 כרטיס מסך: Sapphire ATI radeon 4870 Toxic 1GB DDR5 (לא לסתלבט עלי...אני יודע שזה ענתיקה) מארז: CoolerMaster CM 690 RC-690 ספק: Ocz-cxs500w מה אתם אומרים? עדיף לשדרג או לקנות חדש? בכל מקרה חשבתי להשאיר את הספק/מארז/הארדיסק. התקציב הוא 3K וניתן לחרוג ממנו 100-200 ש"ח השאיפה היא לשחק משחקים (כמו GTA V וכדומה)/אינטרנט/ סרטים HD (יש מסך Dell U2412 עם רזולוציה 1920x1200) /תכנות
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רכש מחשב (בחלקים) ורוצה לדעת האם הוא עשה טעות (למרות שזה כנראה לא ישתנה כי הוא כבר הזמין ורק אז נזכר להתייעץ) כלשהי של OVERKILL או משהו לא מתאים. רק לציין שהוא גיימר שהחליט להשקיע המון במחשב זה המפרט : כרטיס מסך- EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB HYBRID GAMING, "All in One" No Hassle Water Cooling, Just Plug and Play Graphics Card 06G-P4-1996-KR זכרונות- CORSAIR Vengeance LPX 32GB (4 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM 2666 (PC4-21300) Desktop Memory Model CMK32GX4M4A2666C16 לוח אם- ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO LGA1151 DDR4 M.2 SATA 6Gb/s USB 3.1 Type A Type C Intel Z170 ATX Motherbo…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של TOSHIBA דגם SAO50-109 (אני חושב): Intel®Centrino mobile technology, mobile intel pentium m 725 250mb+250mb (ביחד 500mb זיכרון) intel Extreme Graphics 2 for Mobile (אני חושב שזה השם) דיסק קשיח 40GB (4200 RPM) מסך XGP 15 TFT SCREEN DVD/CD-RW COMBODRIVE 56K MODEM/LAN WIRELESS LAN (802.11B/G) 1.מה דעתכם על המחשב? 2.האם אפשר לשדרג במחשב זה? 3.אם אפשר והאם צריך לשדרג, מה אתה ממליצים לשדרג?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI זיכרון G.Skill PC-6400 1GBX2 NQ CL5-5-5-15 דיסק קשיח Samsung HD252HJ 250GB SATA II 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B DVD ספק כוח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מארז SilverStone SST-LC17S יש מקום לשיפורים? ואיך הדיסק קשיח?יותר טוב מה WD 250AAKS?
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מTMS מחשב חדש עם מסך ורמקולים הוא צריך להגיע שבוע הבא. אשמח אם המומחים פה יגידו לי מה הם חושבים על המפרט, למרות שכבר שאלתי פה שבוע שעבר על הנושא (לפני הקנייה).. אני בטוח שתגידו שהמפרט מבוזבז וחזק מדי אבל אני בראש שאם כבר קונים מחשב אז קונים!! (מבקש דעה אמיתית על המפרט עצמו בלי קטע של לחסוך אלא אם כן אתם רואים משהו באמת חריג..) אז זה המפרט: core i5 3570k gigabyte z77x D3H gigabyte gtx670 OC windforce dell 24 inch ips kingston 8gb 1600 WD 1 TB sata 3 ssd 128gb sata 3 crucial microlab 880 lancool k59 seasonic x-650W - gold win 7 64 bit heb LG dvd 24X dual layer סה"כ קרוב ל8.6K כמה שאלות: 1. האם שווה לקנות win 7 אם עוד מעט יוצא win8? אני הרי…
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן, השרת המשרדי שלנו (שהיה בעבר מחשב ביתי רגיל) התחיל קצת לקרטע ואנחנו מחפשים אחד חדש. אנחנו מריצים לינוקס (אובונטו כמובן :-) ללא שרת X (משמע ללא שום ממשק גרפי). הוא משמש אותנו בעיקר לפיתוח (Python/Ruby/PHP/Perl) ומריץ שרת ווב (Apache), סמבה (לא מעביר קבצים גדולים במיוחד, לא משמש בתור שרת הורדות או משהו בסגנון), דאטאבייס (Postgres + MySQL), שרת SVN ו Trac. אין צורך בכרטיס מסך/קול, ציוד הקפי, כונני דיסקים/דיסקטים (מישהו עדיין משתמש בהם?) או מארז משוכלל (הלבן הסטנדרטי זה אחלה לגמרי, למרות שנראה לי שלא מוכרים כאלה כבר). למעבר חלק מהשרת הנוכחי, אנחנו מעדיפים להישאר על 64 ביט, אבל זה לא חובה. התקציב יכול להתגמש למעלה אם יש צורך, אבל אנחנו מעדיפים להשאר על ה 2000 ומטה. אם אתם…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז ב200 - 250 שקל עם ספק נחמד שישרת אותי לשנה הקרובה עד שאקנה מחשב חדש... אני מחפש משהו שיראה סביר.. ושיהיה ידידותי לאוברקלוקים לא עצבניים.. תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במינימום תקציב האפשרי אבל שיוכל להריץ BF4 על הגדרות מקסימליות עם FPS נוח המסך שלי הוא ברזולוציה של 1680x1050 המפרט שלי כיום הוא: I5 760 OC - 3.5GHz 4g ram ddr3 לוח - Gigabyte GA-P55A-UD3 כרטיס מסך GTX 285 ספק כח חזק 750W של Crosair קשיח רגיל לא SSD. עם המפרט הזה אני משחק לדוגמא BF4 על הגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS נמוך יחסית. אני מחפש שדרוג לגיימינג במינימיום תקציב אבל שBF4 ירוץ על מקסימיום הגדרות. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן, כבר כמה ימים אני שובר את הראש לגבי בחירת לפטופ! הצרכים שלי לא גבוהים מי יודע מה אבל חבל לי להתפשר על ההנאה שלי מהמחשב בכל זאת. כיוונתי לטווח מחירים של 2500-3000 אבל גם לגלוש קצת למעלה בכמה שקלים לא יהרוג אותי. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, לימודים(וורד וכדומה) וצפייה בסרטים, עם אופציה לאיזה משחק או שניים * גודל המסך? מעדיף 15 אבל גם 14 יעשה את העבודה * משקל רצוי?כמובן שעדיף כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, מעדיף אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?, usb3 יהיה נחמד, hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא משהו ספציפי * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אני מאד…
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://zotac.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=100033〈=mf אני חושב שזה אחד הדברים (לא למשחקים) שאפשר לשים בבית למשל כמדיה סנטר בסלון הלכל +סרטים בפול HD .. וכן אני ידוע שצריך לחבר עוד כונן חצוני של 1TB
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ( בין 3-3.5 אלף ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג, התחלתי ב3 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטץ ו 1600-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יחס ההגדרות והתמונות לשניה הכי טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות לפטופ, תקציב 1000$,אנחנו גרים באמריקה ככה שאפשר להזמין מNEWEGG או אמזון לא משנה.. דגש על מעבד מהיר,Core 2 duo לפחות. אשמח עם הראם יהיה למפחות 2 גיגה,שיכולים לסחוב את המערכת כמו שצריך.. כרטיס מסך לא צריך משהו רציני,רק משהו בסיסי כמו ה8400 בשביל שעם האחים הקטנים שלי ירצו להריץ איזה משחק פשוט זה יעבוד חלק. כונן קשיח כמה שיותר גדול יותר טוב. טאץ פאד איכותי ובכלל חומרה חיצונית נוחה (מקלדת וכו') מסך 15.4 לפחות עדיף יותר. כמה שיותר סוללה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
-
היי, יש לי IBM T60.. דגם 1952.. אני רוצה לקנות תיק, ולא חשבתי שיהיה מקום יותר מתאים לשאול בפורום פה, מה גודל המסך שלו? 14.1 או 15.4?? תודה.
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני סטודנט שרוצה לקנות נייד חדש אז אני פשוט אמלא את השאלון שמופיע בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוב השימוש יהיה שימוש משרדי, בגדול אני משחק במשחקים קלים כגון (football manager) לא יותר מידי משחקים כבדים, כן רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? נראה לי בסביבות ה2.5 קילו זה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * …
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
???צריך עזרה דחופה יש לי עד מחר להחליט מה מבניהם השימושים שלי הם מחשב שירוץ חלק וקצת משחקים פוטשופ ופרימיר של אדובי תודה מראש MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...63&CatCode=315 HP: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...50&CatCode=315
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני צריך לקנות נייד למטרת לימודים השאלה שלי היא כזאת מה הדברים החשובים שצריך לעבוד עם תוכנות אדריכלות (אוטוקד) איתם. צריך מעבד חזק? כרטיס מסך חזק? ומהו הגודל המומלץ לעבודה אם תוכנות מהסוג הזה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב טוב אני אשמח טווח המחירים הוא כ1000$ בקנייה בארה"ב עדיף כמה שפחות תודה רבה לכם אתה אחלה של פורום
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-