עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OranH,

רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב נייד שהציעו לי (מטעם עבודה). השימוש העיקרי הוא תוכנות OFFICE ורשת: מחשב 5490 Dell 14 אינצ' (גודל המסך הינו בחירה שלי): 14"/8GB/250SSD/FHD/WIN10P/3OS 1 אני משער שההצעה הינה עבור I5. תודה לכל המגיבים מראש.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by Tomer Gertner,

היי, אני מחפש לקנות מחשב בסיסי לעריכת מוזיקה, שיחזיק קיובייס ופלאגינים כמו שצריך. התקציב הוא עד 3500. גמיש רק אם אין ברירה מעדיף לרדת... חשוב לציין שמצאתי כמה אפשרויות רק קצת יותר יקרות בחנויות מוכרות. הבנתי שאני מעדיף וצריך מעבד i5, זכרון 16GB, ושני כוננים אחד SSD ואחד HDD וגדול יותר אשמח לעזרה. תודה רבה

3. Started by Dimebag Darrell,

בעיקרון הבנתי שאני צריך מחשב חזק, זאת אומרת, 8RAM עם מערכת הפעלה של 64ביט ומעבד חזק כדי שיחזיק תוכנות. אני לא הטיפוש שמשחק במשחקים. אז כרטיס מסך לא מעניין אותי. אפילו אם הוא מובנה בלוחאם אז גם זורם כל עוד אני יכול לראות במחשב סדרות ושיט. תזרימו לי מפרטים טובים עד 3K שזה הגבול יעני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך אז לחסוך. הרי אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף ועוד כל מה שנלווה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה עד 3500 כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם סאונד ובעתיד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן וא…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  4. טוב שבוע אחרי שבניתי מחשב לעבודה אחותי החליטה על מחשב לילד, ביקקשה ממני משהו טוב, יציב, שיחזיק לכמה שיותר שנים, שיסחוב פיפ"א 13 ואם אפשר שימשיך לסחוב פיפ"א עד לפחות פיפ"א 15, הפיפ"א לא דורש הרבה למשל עד עכשיו הדרישות שלו הם 8800GT, כרטיס מלפני חמש שנים בערך. בקיצור הפעם אני אמלא טופס בקשת מפרט, אבל אני דיי סגור על המחשב רק מתלבט האם הספק יחזיק את המערכת הזאת... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ל 2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לבית גלישה באינטרנט משחקים אולי סרט HD מדי פעם והפעלת המשחק פיפ"א לשנים הקרו…

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by matan2000,

שלום לחברי הפורום הנכבד אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט למחשב הבא שלי נתונים תקציב 4200 ש"ח אין צורך בכונן DVD אין צורך בציוד היקפי (רמקולים מקלדת עכבר) אין צורך במערכת הפעלה המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומשחקי רשת תודה מראש על כל תגובה ועזרה מתן

• 17 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by Forza Milan,

מעבד: INTEL P-4 LGA775 3.8GHZ 570 800MHZ 1MB כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 256MB זיכרון: 512MB DUAL DDR 533MHz אפשר המלצה לדיסק קשיח 200-160GB? ד"א, המעבד הוא לא מעבד מפלצתי?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by yanivgold,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, וצפיה בסרטים באיכות HD * תקציב?עד 2000 שח * גודל המסך? 15.6 - חשוב לי שהמסך יהיה איכותי! * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 350 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא האם פוג'יטסו מדגם AH-531-10 יענה על הצרכים שלי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5934

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by zaroor,

לשימוש -אינטרנט ,שירים, מעט סרטים ,איחסון תמונות שירים וקצת סרטים ---מפרט מעבד אינטל לא אוברקלוק,לא משחקים, יהיה מחובר למסך סמסונג 24" שניקנה לפני חצי שנה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  9. היי אני לומד הנדסת מחשבים ודרוש לי מחשב נייד חזק שיכול להריץ תוכנות כבדות יחסית. מחפש משהו בטווח המחירים 3500-4500 שח. כמובן שלא אתנגד ליציאת HD (חשוב מסך מעל 14 אינץ). חשבתי ללכת על דגמי HP או ACER אבל פתוח להצעות. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים ואמינים.. תודה לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  10. תסתכלו במפרט שרשמתי בפרופיל שלי ;D בוא נגיד שאני די אוהב את המחשב החדש שלי הדבר הכי הכי טוב בקנייה הזאתי זה ללא ספק המסך - פשוט מדהים!!! קניתי את המחשב בפנדה, ואני מרוצה עד הגג בנתיים. המוכר גם אמר שישב איתי (הבחורים הנחמדים בסניף בב"ש) ויעזרו לי לעשות לו OC יותר רציני וכו'. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  11. הכותרת דיי אומרת הכל. 3000 שקל בלי שום ציוד הקפי. תודה מראש אור.

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אך לא במחיר של ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים / משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינתיים בעיקר BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  13. אהלן, יש לי מחשב בן שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך, הנה המפרט: מעבד: Q9550 OC 3.8 GHz לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרטיס מסך: Leadtek GTX 260 Extreme Edition השימושים העיקריים שלי במחשב היום הם בעיקר כדי לראות סרטים באיכות Full HD 1080p, לאחרונה זנחתי את המשחקים כי יש לי קונסולה. אני יודע שהכרטיס מסך שלי עדיין נחשב טוב היום אבל אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס HD כי יש לו רק יציאות DVI וכרגע אני עושה קומבינה עם יציאת קומפוזיט מהלוח האם בשביל להעביר סאונד ומעביר תמונה עם מתאם DVI ל-HDMI שמאבד לי מאיכות התמונה. אז אני מחפש כרטיס מסך טוב בטווח המחירים שיהיו לו 2 יציאות HDMI ושיהיה מספיק חזק להריץ משחקים חד…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  14. אחרי כל כך הרבה זמן של התאפקות לא לקנות מחשב החלטתי שהגיע הזמן לרכוש אחד חדש. כאמור התקציב לקניית המחשב עומד על 5500 ש"ח. הרכבתי את המחשב הבא משתי חנויות KSP ו IQPC ואשמח אם תגיבו : IQPC מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 944 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 621 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 252 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1817 KSP זכרונות‏ DDR II 667 1GB TwinMOS X2 540 שקל דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 330 שקל מארז Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black 720 שקל ספקי כוח‏ Antec TruePower Trio 550W Active PFC (12cm Fan) (24pin 495 שקל סה"כ 2085 שקל ביחד 3902…

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  15. שלום חברים, צהריים טובים, קיבלתי מאיש מחשבים את ההצעה האה למחשב לצורכי עבודה על פוטושופ: פירוט בקישור: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/12454-12454-64287-3328896-3328896-4191693-5046059.html [table] [tr] [td]סוג מעבד [/td] [td]מעבד Intel® Core™ i3-550‎ ‏(‎3.20 GHz‏, מטמון כולל של ‎4 MB) [/td][/tr] [tr] [td]מערכת הפעלה מותקנת [/td] [td]FreeDOS [/td][/tr] [tr] [td]ערכת שבבים [/td] [td]Intel‎®‎ H57 Express [/td][/tr] [tr] [td]גורם צורה [/td] [td]מחשב Minitower [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td][/td][td]זיכרון[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון סטנדרטי [/td] [td]DDR3 SDRAM של ‎2 GB [/td][/tr] [tr] [td]חריצי זיכרון [/td] [td]4 רכיבי DIMM [/td][/tr][/tab…

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  16. הי חברים, יש לי כרגע מחשב שכבר די ישן (מפרט מופיע בצד), אני שוקל לקנות מחשב חדש, השאלה היא האם יש איזו טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת בקרוב שבעקבותיה ירדו המחירים לחלקים ה"עממיים"? תודה!

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  17. היי אני צריכה מפרטים לשני מחשבים, אחד לשימוש ביתי קליל (מוסיקה, אינטרנט ומשחקים ממש בקטנה ), והשני יותר למשחקים אבל לא כבדים מדי (סטייל סימס). יש לי כרטיס מסך 9500 gt שאני מתכננת לשים במחשב השני (של המשחקים). בעיקרון מעדיפה לחלק את התקציב 1300 לראשון ו-1900 לשני (החלוקה ביניהם גמישה). אין לי צורך בציוד היקפי. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב הנתון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by Discover,

אהלן חברים, בן דוד שלי מעוניין להתחדש במחשב חדש.. התקציב שעומד לרשותו עומד על כ-6 אלף שקל כולל הכל.. מחשב, מסך, מקלדת ועכבר (רמקולים ירכשו בהמשך.. כנראה ש ATP3). השימוש הוא בעיקר אינטרנט, סרטים, מוזיקה, עבודה ב OFFICE וכו'.. דברים סטנדרטים. מידי פעם משחקים, דברים בסגנון של NBA\FIFA ומשחקים יחסית קלים אחרים. כאילו לא דברים כבדים כמו CS, FEAR ושאר הFPS.. אלה משחקי ספורט ואולי קצת אסטרטגיה. אם אין צורך בכרטיס מסך שלקחתי בשביל המשחקים האלו, ואפשר להסתפק בכרטיס ON-BOARD ולחסוך את ה700 שקל האלו - אני אשמח הכל, חוץ ממסך, הכנסתי במפרט הנ"ל שהורכב ב LOGIC-PC: (תסלחו לי על הערות בצד.. פשוט זאת תמונה שנשלחה לו במייל של המפרט + הסבר על כל חלק) אבקש התייחסותכם למפרט, (בעי…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by Dan Chekanov,

היי אני צריך בבקשה המלצה לנייד חזק בתקציב של 5-6K , אני לא כל כך משחק משחקים ובעיקר השימוש יהיה ליום יום, אינטרנט סרטים וכ'ו . דבר נוסף שחשוב לציין שאני כן עובד עם תוכנות כמו 3ds max וכ'ו ככה שחשוב שיהיה הרבה זיכרון . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגלישה צפייה בסרטים מיילים וכ'ו . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by המושון,

AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 950 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1 PQI 512MB DDR 400MHZ DUAL CHANNEL CAS3 330 ¤ 1 PQI 512MB DDR 400MHZ DUAL CHANNEL CAS3 330 ¤ 1 POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E 1170 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 370 ¤ 1 ARCTIC COOLING Silencer 64 55 ¤ 1 סה"כ 4190 לפני הרכבה (ולפני אולי הוספה של עוד מאוורר 12 למארז) המפרט באדיבות נעה. אם למישהו יש הסגות עצות, רעיונות לשיפור או לשינוי אני אשמח לקבלם. הדילמות האחרונות שלי הן: 1) אם להחליף את הלוח בלוח ULTRA אחר (אולי EPOX?)? 2)האם הספק של 300W יספיק למערכת כזו +HD ו CD 3) האם המחירים סבירים או גבוהים יחסית למה שאת…

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  21. אז ככה הלכתי לעבוד קשה(קרעתי תתחת) שלושה חודשים במיוחד בישביל המחשב ובמיוחד ביגלל שהחורף בדרך ולא יהיו כל כך עבודות. ואספתי תכסף (9850 ש"ח מתחת לכרית) והמחשב כמו שאמרתי מיועד למישחקים וסרטים בעיקר וOC ולמוזיקה. חשוב שיהיה שינוי גדול בין מה שיש לי כרגע:סלרון ,256MB זיכרון ,כרטיס מסך מובנה ,לוח אם על הפנים(מגעיל אותי,אפילו OC לא ניתן לעשות) שבב:266 של VIA כמה עצוב,דיסק קשיח 40GB 'השאר הכל ג'נרי. סתכלו כמה שנים סבלתי!!! :-[ :'( :'( ביגלל זה אני רוצה שהשינוי יהיה דרמטי ואני חושב שיהיה דרמטי! אז ככה זה מה שאני רוצה שיהיה במחשב: מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה. קירור למעבד: ראיתי שיאים נישברים אם הקירור סטוק אבל אם מומלץ קירור תוצרת חוץ תמליצו על משהו איכותי שיקרר יותר טוב …

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  22. היי אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב הנוכחי. שימוש כבד בפוטושופ, וגם עבודות עריכת וידאו. המערכת כבר די ישנה והוא חווה איטיות שמפריעה לעבודה השוטפת, אנחנו מעוניינים להחליף את רכיבי הליבה ולהשאיר מארז ואחסון. המפרט הנוכחי: intel i7 6700 3.4 ghz Asus H170m Plus 32GB RAM, DDR4, 2400 nVidia GTX 1050 Ti רוצים להחליף את לוח האם, המעבד, הזכרון, וכרטיס המסך, ואם יהיה צורך גם ספק כוח חדש. אנחנו רוצים להבין איזה רכיב יותר חשוב בעבודה עם פוטושופ? מעבד? זכרון? כ. מסך? כלומר מי מהם משפיע הכי הרבה על ביצועים חלקים בתוכנות האלה? נשמח לקבל יעוץ והכוונה, האם להעדיף i7 או i9? כמה זכרון ואיזה מהירות? ואם צריך שכרטיס המסך יהיה חזק מאוד, או שאפשר להסתפק במשהו בינוני יותר (ולהשקיע יותר בזכרון / מע…

23. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שישמש בעיקר לצפיה בסרטים HD ורגילים.סאונד 7.1. גלישה באינטרנט. ושיהיה אופציה בעתיד לשדרוג לכרטיס מסך יותר טוב. התקציב לא חייב להיות בדיוק עד 2000... תודה רבה, איתמר

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  24. אמא שלי רוצה לקנות לפטופ, תקציב 1000$,אנחנו גרים באמריקה ככה שאפשר להזמין מNEWEGG או אמזון לא משנה.. דגש על מעבד מהיר,Core 2 duo לפחות. אשמח עם הראם יהיה למפחות 2 גיגה,שיכולים לסחוב את המערכת כמו שצריך.. כרטיס מסך לא צריך משהו רציני,רק משהו בסיסי כמו ה8400 בשביל שעם האחים הקטנים שלי ירצו להריץ איזה משחק פשוט זה יעבוד חלק. כונן קשיח כמה שיותר גדול יותר טוב. טאץ פאד איכותי ובכלל חומרה חיצונית נוחה (מקלדת וכו') מסך 15.4 לפחות עדיף יותר. כמה שיותר סוללה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  25. יש לי חבר קצת חולה בראש... הוא שונא שדרוגים- שנוא להתעסק עם זה- כל פעם שהוא קונה מחשב זה מ-א' עד ת' וסוחב איתו עד שהנ"ל כבר לא מתפקד מי יודע מה ואז קונה חדש- עד כמה זה חכם לא רלוונטי כרגע- בכל אופן הגיע זמנו לשדרג ולקח לי קצת זמן קודם כל לשכנע אותו שפנטיום זה כבר לא מוןב מאליו והוא השתכנע ללכת על AMD - ביקש ממני לבנות לו מפרט מטורף עם הכל הכי טוב (מכירים את אלה? -אני רוצה הכל הכי חזק) , אז שוטטתי ובפנדה בניתי לו מפרט (לא הכי טוב אמנם- עם הכי טוב אפשר להגיע ל40000 שח) בכל אופן השאלה הנשאלת לא עד כמה המפרט כדאי או לא - כי הוא מאוד בזבזני אלא השאלה לכמה זמן המחשב הזה יחזיק (והכוונה לא יסחוב אלא יהיה מחשב מעולה): AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,274 ש"ח (לא הכי טוב בשוק אבל בה…

• 9 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.