עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K ללא חריגה ! אפילו פחות אם מתאפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים כרגע כגון : LEAGUE OF LEGENDS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת , עכבר , רמקולים , ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …

2. אהלן, אני רוצה מחשב קטן וקל (13'' ועד 2 קילו) ראיתי את הXPS M1330 והוא ממש מצא חן בעיניי הבעיה שאני לא כל כך יודע לגבי האחריות בארץ. השימושים שלי הם: לימודים, אינטרנט וכו' וידיאו (כולל HD מה שמצריך יציאת HDMI ויכולת לנגן בFULL HD) קצת משחקים. מה שאני כן רוצה שיהיה זה: 2-3GB 200GB+ כרטיס מסך סביר (8400?) ואחריות בין לאומית - שזה ממש חושב. מישהו יכול לעזור לי? תודה!

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בשטח (שלא יהיה מחשב עדין), שיהיה מחשב חזק "סוס עבודה". דרוש זמן סוללה ארוך (11~ שעות) , יציאת HDMI בלוטות' וצורב DVD אין עדיפות לחברה מסוימת. לקנייה בישראל. תודה, שלומי.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  4. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב ישן ופשוט מאוד. הוא עושה רעש והוא ניהיה ממש איטי. העלתי תמונה של לוח האם שלו. המעבד שלו הוא pentium dual core cpu e5300 2.6ghz וזיכרון הראם שלו הוא 2 ג'יגה. אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש, כל מה שאני צריך בסך הכל זה אינטרנט לא יותר מזה. השאלה שלי אם אני אקנה מאווררים חדשים ואוסיף זיכרון, האם המחשב יסתדר? האם בכלל יש עדיין זיכרון שמתאים ללוח האם הזה? מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  5. מה המפרט המומלץ למחשב שישמש למשחקים אבל לא צריך כרטיס מסך יוצא דופן אלא אחד נחמד וטוב איזה מעבד מומלץ ? I5 I7 I3? תקציב בין 3000-4000 והאם זה כולל ווינדוס מתקדם ותוכנת אופיס? יש לי מסך מחשב 32 אינץ מצוין

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. טוב דבר ראשון קיבלתי LENOVO T400. אני מרוצה ואם מישו ממש רוצה בפסח נעשה לו בוק וכמה בנצ'ים המפרט: מעבד P8600 2 ג'יגה DDR3 במהירות 1066 160 ג'יגה דיסק קשיח סוללה 9 תאים מפני שקודם לא היה לי מחשב נייד, כמה שאלות על שימוש כללי *כשיש בסביבה שקע, עדיף לחבר את הנייד לשקע במקום שהוא יעבוד על הסוללה? ואמרו לי שעדיף לנתק בכלל את הסוללה כשאני על חשמל (אפשר לנתק דרך המחשב ולא פיזית?) *איך לשמור על חיי סוללה תקינים? לדאוג למלא אותה כשרק אפשר? לתת לה להתרוקן לגמרי מידי פעם? לנסות לא לרוקן-למלא לשווא? *כשחזרתי הביתה ופתחתי את התיק עם כל האביזרים גיליתי שחסר לי חלק מהמטען, ז"א יש את הכבל שמתחבר מהשקע לממיר מתח, הוא חסר לי. את המחשב קיבלתי מהצבא וזה די סיפור להתחיל להסביר להם…

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by OranH,

רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב נייד שהציעו לי (מטעם עבודה). השימוש העיקרי הוא תוכנות OFFICE ורשת: מחשב 5490 Dell 14 אינצ' (גודל המסך הינו בחירה שלי): 14"/8GB/250SSD/FHD/WIN10P/3OS 1 אני משער שההצעה הינה עבור I5. תודה לכל המגיבים מראש.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by Tomer Gertner,

היי, אני מחפש לקנות מחשב בסיסי לעריכת מוזיקה, שיחזיק קיובייס ופלאגינים כמו שצריך. התקציב הוא עד 3500. גמיש רק אם אין ברירה מעדיף לרדת... חשוב לציין שמצאתי כמה אפשרויות רק קצת יותר יקרות בחנויות מוכרות. הבנתי שאני מעדיף וצריך מעבד i5, זכרון 16GB, ושני כוננים אחד SSD ואחד HDD וגדול יותר אשמח לעזרה. תודה רבה

9. שלום חברים אני מחפש המלצה למחשב נייד, הוא לאמא שלי. לרוב, לשימושים של משתמש ממוצע. גלישה, עבודה במיילים ובמקסימום עריכת תמונות (שלשמה גם אני רוצה שיהיה איך לחבר מסך נייח שיש בו רזולוציה טובה העיקר. איזון צבע סביר לא חייב משהו הכי טוב שיש.) שיהיה יחסית קליל שאם היא תרצה לעבוד איתו במקום אחר בבית לא תהיה לה בעיה להביא אותו למטבח למשל. חיי סוללה ממוצעים זה סבבה. השימוש בעיקר נייח. אז אם יש דרך שהיא לא תשבעם המחשב במצב פתוח (כי אז היא תראה את המסך פעמיים) אלא שיעבוד במצב סגור כמו נייח זה יהיה טוב. אם צריך איזה ציוד של מקלדת או תושבת מיוחדת בשביל זה אשמח לקחת אותם בחשבון גם. כי כדי לעבוד במצב סגור כנראה נצטרך לחבר איזו מקלדת חיצונית. …

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 3000 ש"ח פחות או יותר כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים קטנים כמו מקלדת קומפי. יש הצעות או המלצות? :s05: תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by arielkris,

לאחר הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431275.0 והנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431216.0 (שימושים יש בנושא הזה) החלטתי להרכיב מחשב חדש לפי ההצעות שלכם... נראה לי שיצא לי מעולה... (העלתי בכרטיס מסך והמעבד... והפחתתי בצורב,בדיסק הקשיח, וקצת בספק[500W אבל של חברה זולה]) מסך 19 אינץ' AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤…

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by ldmajor,

יש לי מחשב בן שנה אני רוצה לשדרג אותו ולהביא לאחי לשדרג ממש שיהיה כמו חדש הכל מצויין משחקים חדשים שירוצו וכו' הנה המפרט http://danlabs.net/cpu/ חשבתי לשדרג מעבד ולהוסיף זיכרון אולי או שלדעתכם גם צריך כרטיס מסך? אני רוצה מחיר ממש מינאמלי אבל שהמחשב יריץ משחקים חדשים... התקציב הוא עד 2500 אבל אשמח לקבל בפחות זה ממש מקסימלי

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  13. מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤331 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤419 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1431 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤393 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤121 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD ¤1366 מקלדת Logitech Classic Keyboard ¤69 עכבר אופטי Logitech LX3 Optical Mouse ¤131 רמקולים למחשב Logitech X-210 ¤238 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ: 5522 ש"ח

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by BrolySaiyan,

מה עוד אפשר לשפר? המחיר שאני משקיע על המחשב זה עד 8000₪[h=1][/h] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD10EFRX 1TB Sata III 2 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 25…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. טוב שבוע אחרי שבניתי מחשב לעבודה אחותי החליטה על מחשב לילד, ביקקשה ממני משהו טוב, יציב, שיחזיק לכמה שיותר שנים, שיסחוב פיפ"א 13 ואם אפשר שימשיך לסחוב פיפ"א עד לפחות פיפ"א 15, הפיפ"א לא דורש הרבה למשל עד עכשיו הדרישות שלו הם 8800GT, כרטיס מלפני חמש שנים בערך. בקיצור הפעם אני אמלא טופס בקשת מפרט, אבל אני דיי סגור על המחשב רק מתלבט האם הספק יחזיק את המערכת הזאת... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ל 2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לבית גלישה באינטרנט משחקים אולי סרט HD מדי פעם והפעלת המשחק פיפ"א לשנים הקרו…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by skot,

שלום אני צריך עזרה בבנית מפרט עד5000 לגיימינג. בלי ציוד הקפי. עדיפות למעבד Inet core i5 ד.קשיח 1TB 64 MB ומה עדיף בזכרונות Dual Channel או ?triple 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1200X1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by GALAI30,

כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  18. Started by shlooki,

יש לי נייד Vaio בעל מפרט חזק מאוד שניקנה בארה"ב. שהמסך שלו נפגע בהמך טיסה (על ידי כנראה). האחריות לא מכסה נזק כזה. עלות התיקון המשעורת בארה"ב היא 700 $ לערך. המחשב הוא בן 5 חודשים. הדגם לא נמכר בארץ. יש לי שתי שאלות. 1. המלצה למעבדה אמינה בארץ לתיקון ניידים. 2. זאת שאלה קצת סובייקטיבית אז סליחה מראש. אני שוקל למכור אותו (כמובן בקיזוז עלות התיקון) במחיר שיכסה לי לפחות חלק. מחשב עם מפרט כזה שאני אפרט בסוף עולה כאן לדעתי קרוב ל9000 ש"ח. אני רוצה לשמוע את דעתכם אם זה ריאלי או כדאי. להלן המיפרט: דגם המחשב הוא: VPCF11, Core i7 Q720 1.6Ghz, 64 bit 4 GB RAM 1333 Mhz 500 GB HD 7200 rpm 16.4" LCD nVidia GeForce 330M with 1 GB dedicated memory. HD 6 cell battery, bluray אם למכור א…

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  19. תסתכלו במפרט שרשמתי בפרופיל שלי ;D בוא נגיד שאני די אוהב את המחשב החדש שלי הדבר הכי הכי טוב בקנייה הזאתי זה ללא ספק המסך - פשוט מדהים!!! קניתי את המחשב בפנדה, ואני מרוצה עד הגג בנתיים. המוכר גם אמר שישב איתי (הבחורים הנחמדים בסניף בב"ש) ויעזרו לי לעשות לו OC יותר רציני וכו'. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by mosl,

מעוניין שדרוג מחשב , יש ברשותי הארד דיסק כ"מ מארז וספק , אני רוצה להחליק מעבד ולוח אם עם זכרון , חשבתי על i5 3330 4gb 1600 בזכרון ולהוסיף SSD 120 ועכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב SATA 3 USB 3 שתלהיה לו יציאה SDIP עדיפות לאופציה לשני כרטיסי מסך לא חובה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by Red Sparowes,

מטרת המחשב הוא למשחקים ניצול מלא של התקציב ולא מעבר תכנון לשדרוג בעתיד אבל לא בזמן הקרוב ללא עדיפות על חברה מסוימת נטו ביצועים\איכות ליחס העלות מצריך גם מסך

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by mastermomo,

MSI M510 במידה ומישהו מכיר אני אשמח לשמוע ביקורת כי אני רוצה להביא אותו מחול תודה וים טוב מעבדIntel Pentium M735 1.7GHz 2MB זכרון 333 512MB DDR מסך 15 SXGA 1400X1050 כונן אופטי dvd/rw כרטיס מסך ATI Radeon 9700 64MB דיסק קשיח 40GB תקשורת כ.רשת אלחוטי Intel WiFi802.1 1b/g פרטים נוספים קורא כרטיסי זכרון שנתים אחריות בן לאומית

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  23. סליחה שלא רשמתי את כל הפרטים מתהתחלה. אז ככה : רק מחשב(רק הקופסה) ללא ציוד הקיפי וללא מסך. מחשב למשחקים, סרטים(יותר) , הורדות, אינטרנט. לא מתוכנן OC. וצריך מארז יפה ואם אפשר גם כמה שיותר שקט. (שמעתי שANTEC טובים אבל אני לא ממש יודע..) ושיהיה כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה. התקציב די גמיש , אבל לא יותר מידי. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב שאמור לשמש אותי לעיצוב וגרפיקה (בעיקר גרפיקה וקטורית) המפרט הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB כ. מסך gForce 7300 512 SATA 250 לצערי, המחשב חלש! מגמגם, ומתנהל באיטיות . (התקנתי מערכות הפעלה שונות כולל הסרה של שירותים לא חיוניים וכדומה). שאלתי היא, האם תאורטית המפרט המוצג אמור להספיק למטרות עיצוב ועריכה גרפית? ואם לא, במה הייתם ממליצים לשדרג אותו שיהיה מספיק חזק? תודה

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by reviZor,

מה המצב אנשים יש לי מחשב מיושן מעבד E8300 אחרי OC אני מחפש כרטיס מסך שלא יגרום לצוור בקבוק אם אותו המפרט Gigabyte p43ud3r Intel Dueal core E8300 4GB DDR 2 אני רוצה לסחוט ממנו את המקסימום לפני שאני משדרג למשהוא יותר חדיש לכן לפי מה שאני רואה כרגע מה שהכי צולע זה הכרטיס מסך GT9800 ומכאן באה השאלה עד איזה כרטיס אני יכול לשדרג, וכמובן בלי צוור בקבוק חשבתי על כרטיס GTX560Ti האם הוא יגרום לצוור בקבוק? אם כן אז מה לגבי GTX 460 \260?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים