עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eddard stark,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gw 2 bf3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? mid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן מח…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by Master Chief,

art type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 691.06 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR,AGP8X,Sound,S-ATA,Firewire,LAN,USB 2.0) [ ¤ 696.09 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 446.51 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD [ ¤ 121.49 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Floppy : Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 95.58 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by almog4615,

שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב נייד לצורכי לימודים המחיר הוא 2000 ש"ח לא מחפש מסכי תאצ' ודברים כאלה מחפש מחשב שיהיה מסך סביר לא קטן מידי שיהיה נוח להכין בו עבודות וכשאתה נכנס לword לא צריך להקטין את המסך כדי לראות את כל העמוד. תודה רבה לעוזרים אני מאזור ראשון אז חשבתי לקנות מחנות ksp בראשון באזור התעשיה החדש אם יש לכם על הדרך חנות מחשבים ממולצת בכיף שוב תודה!

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  4. שלום [= המחשב שלי הזקן כבר בן 3 שנים עשיתי חשבון ולהחליף לוח ומעבד וזיכרון זה כבר לא כל כך כדאי ומשתלם אז החלטתי לקנות מחשב עכשיו הרבה זמן לא עקבתי אחרי עולם החומרה אז אני פונה לעזרתכם... אז לעניינים: אם אתם יכולים בבקשה להכין לי מפרט מחשב טוב בכ-6500 שקל אם אפשר לא לחרוג... עם דגשים על הכרטיס מסך (אני מעדיף nvidia) ומעבד של 4 ליבות ולוח א ם של אסוס .... ואם אתם יכולים גם חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב בכ5500 שוב דגש על כרטיס מסך טוב מעבד טוב ולוח אם של asus...

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by barak.,

שלום לכולם קודם כל אני חדש פה .. וזה נראה לי אחלה פורום .. דבר שני אני צריך בבקשה מפרט של עד 6000 שקל ... אבל שיהיה מפרט פצצה למשחקים .. שיעבדו לי בו כל המשחקים החדשים והכבדים האלו .. כמו GTA IV ו CRYSIS ,FAR CRY 2 וכו'... תודה לכל העוזרים !!

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by Kitzony,

שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק עד 5 אלף בלי ציוד הקפי ומסך זאת אומרת רק מארז+צורב תודה...

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Dell Latitude E6440 LT-RD33-7978 Vs Lenovo ThinkPad Edge E540 i7-4702MQ FHD רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות כי הם פחות או יותר אותו מחיר וההבדלים הם בכרטיס מסך ומעבד לפי מה שאני רואה..אשמח לתגובתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by aviboots,

עד היום רכשתי 4 מחשבי פנטיום (לא בבת אחת... ) ואני בודק אפשרות לרכוש מחשב חדש. קצת מפחיד הנושא של AMD עם הקרור המאסיבי (אם אדליק מזגן על חום בחדר, הוא ישרף...? ) אני צריך מחשב חזק לכל האפשרויות מאופיס דרך תכנות ועד משחקים לא תהיה לי בעיה עם AMD? אני יודע שמחשבי AMD יותר זולים ממחשבי אינטל (עם אותו מפרט +/-). יש לי P2-400 של אינטל והוא עובד למעלה מ-5 שנים בלי הפסקה, הוא של החברה האמריקאית gateway 2000 (מייצרת מחשבים מצויינים, וגם DELL). תמיד רכשתי מחשב מותג למרות שזה עולה יותר יש אחריות ל- 3 שנים ולמעשה כמעט ואין תקלות. בקיצור אני אשן בשקט עם אקנה AMD? פשוט שמתי לב שהפורום מדבר בעיקר על AMD אז אשמח לקבל עיצה ומידע. תודה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 4 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). MasterSync BX2235 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  10. אוקיי, אני מוגבל ב3000 ש"ח, המפרט ישמש אותי לשימושים ביתיים+ בעיקר, לפעמים עריכות וידאו קלות, קידודים, מס' תוכנות כבדות במקביל... אני לא גיימר, אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם במשחקים חדשים... הרעיון העיקרי של המפרט הוא שהוא יחזיק לאורך זמן, כי אני לא מתכנן לקנות מחשב רק עוד שנים בערך חחח לכן גם יש 4 ג'יגה זיכרון למרות שאני אתקין עליו XP (אולי אני אשדרג לויסטה או ווינדווס 7 בעתיד) הכרטיס מסך הוא חזק אני יודע, לא ברמות של ה4850, ויספיק לי רק 9600 אבל אני חושב לגבי העתיד, בנוסף רציתי מעבד 8400, אך הלכתי לכיוון ה7300 שהבנתי שהוא טוב ב OC, הוספתי קירור נחמד שיחזיק את ה OC, לגבי אוברקלוק אין לי שמץ בזה למען האמת, אבל כמה מסובך זה כבר יכול להיות? ולפי מה שהבנתי אני יכול להגיע לתדר…

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  11. אני לא עושה אוברקלוקינג, אשמח אם תתחשבו בזה בעזרתכם תודה. אז מה שחשבתי עליו עד עכשיו הוא ככה: מארז: COOLMASTER CM690 ספק: אני צריך עזרה בחלק הזה... עדיף ספק כמה שיותר יציב. מעבד :Intel Core I7 I920 2.66GHz (את המעבד הזה אני בטוח קונה..) לוח אם: -EX58-UD3R של Gigabyte (זה הפשוט ביותר אבל אם יש שינוי משמעותי בינו לבין אחר אשמח לדעת). דיסק קשיח:500GB SATA 2 איזה חברה ממולצת וזה משנה אם 32 או 16 MB? זיכרון : kingston 3G DDR3 (1X3) כרטיס מסך: GEFORCE 260 GTX ZOLTEC (מחפש חברה אחרת שתיתן אותם ביצועים במחיר נמוך יותר בהתחשב בזה שאני לא עושה אוברקלוקינג) מה צריך להתאים\לשנות כדי לקבל את האפקטיביות המקסימלית במינימום מחיר? תודה מראש על כל עזרה.

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח שמיועד לעריכת וידאו ולשימוש בתוכנות - אוויד, כל התוכנות של adobe וכו' יש לי תקציב של פחות או יותר 5500 שקל (כולל מסך). אני צריך מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם התוכנות והעריכה ולא יקרוס. אשמח אם מי שיעזור ייתן פירוט קצר על החלקים, ואם מישהו חושב שהתקציב אינו מספיק כדי להרכיב מחשב חזק מספיק אז שירגיש בנוח להגיד באיזה חלק צריך להוסיף.. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by dddani123,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ₪661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2V מחיר: ₪453 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ₪461 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ₪204 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 1024MB (1024MBX1) DDR2 667 CL4-4-4-12 - F2-5400PHU1-1GBLA מחיר: ₪500 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE 6K60 ATX SUPER MINI TOWER CASE…

14. שמעו אני רוצה לשדרג משהו כדי לקבל יותר מהירות במשחקים אז מה עדיף לי לשדרג בשביל לקבל יותר מהירות במשחקים? מעבד או כרטיס מסך? אני לא יכול לקנות שתיהם כי אין לי ממש תקציב אני יכול או זה או זה!!! את המפרט הקיים אתם יכולים לראות למטה בחתימה!!!

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by arielkris,

לאחר הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431275.0 והנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431216.0 (שימושים יש בנושא הזה) החלטתי להרכיב מחשב חדש לפי ההצעות שלכם... נראה לי שיצא לי מעולה... (העלתי בכרטיס מסך והמעבד... והפחתתי בצורב,בדיסק הקשיח, וקצת בספק[500W אבל של חברה זולה]) מסך 19 אינץ' AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤…

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מפרט ל HTPC לסלון שידע לאכול את ה in house game streaming של valve (כשיצא) http://www.pcgamer.com/2013/11/21/valve-explain-steam-in-home-streaming-as-early-closed-beta-begins/ יש לי מחשב גיימינג סביר בחדר אחר. אז המפרט שאני מחפש צריך להיות המינימום הנדרש כדי לתמוך בסטרימינג מהמחשב גיימינג ו XBMC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. כסף מיותר יכול ללכת למקום איחסון נוסף (פנימי או חיצוני). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 זה גג עליון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פירטתי את הדרישות בהתחלה. המחשב יחובר לטלויזיה גדולה דרך HDMI. צריך כרטיס רשת כ…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  17. היי, קניתי בעבר Lifebook AH530, והייתי מאוד מרוצה - כמחשב נייד שרוב הזמן הוא תחנת עבודה המחוברת למסך ומקלדת עשה את העבודה מצויין. השאלה אם כדאי להמשיך ולקנות את הדגם הבא שנראה יותר מתקדם וקל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 (אגב, מישהו יודע מה המחיר הסופי אצלהם?) לשים בו SSD ועוד 4 GB RAM, והחיים יפים? שאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות (קלות), צפייה בסרטים, משחקי אינדי (קלים ביותר). * גודל מסך? 13", לשימוש ביתי בעיקר (מסך מבריק?) * רזולוציית המסך? HD מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5-1.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אורח ליעד
    Started by אורח ליעד,

שלום רב וערב טוב. מחפש בחור תותח שיודע ומבין בחומרת מחשב על בוריה. מעוניין להקים תשתית של מציאות מדומה בביתי צריך יעוץ והכוונה בהגדרת חומרת מחשב ועזרים נלווים. מוכן לשלם על פגישת הייעוץ ליעד 0527201016

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי לנובו X61s שקניתי לפני כ 4 חודשים. מעבד : L7500 (1.6 core duo) זכרון : 2GB מ' הפעלה : vista home basic משום מה המחשב נהיה איטי לאחרונה. בעלייה לוקח לו בסביבות 7-10 דקות להגיע לרגיעה ה HD שלו טוחן כמו מטורף עד ה"רגיעה" הזאת. אני מריץ AVAST ומן הסתם גם windows defender בנוסף ישנן עוד בערך 2000 תוכנות של לנובו שהגיעו מותקנות עם המחשב... כמו כן , לאחרונה ישנה תופעה שקורה לעיתים רחוקות אמנם אבל היא עדיין קורה , המחשב מתחיל להגיב ממש באיטיות לכל פעולה.. בבדיקה ב task manager אני לא רואה שום תוכנה שטוחנת CPU , במצב זה רק restart עוזר. יש למישהו הצעה איך אני יכול להקל על המחשב? (בעיקר על העליה שלו) אולי יש איפשהו רשימה של תוכנות שממש לא נחוצות שמגיעות עם הלנו…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by blank,

לוח אם: DFI LANPARTY UT Ultra-D מעבד: AMD ATHLON 64 3000 BOX 939PIN זכרונות: G.skill Dual Channel Kit 184-Pin 512MB(256MB x 2) DDR PC3200, Model F1-3200PHU2-512ZX דיסק קשיח: Western Digital 80GB 7200RPM SATA כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB PCI-EXPRESS צריך להחליף או לשנות משהו? מה אתם אומרים בכללי? תודה.

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  21. אם אפשר מאזור הדרום זה יהיה נהדר אבל כולם עושים משלוחים אז זה לא עד כדי כך קריטי. הנייד הוא לילדה בת 13 והשימושים הם בהתאם (אני בטוח שאני לא צריך לפרט...) בכל מקרה לא למשחקים. ראיתי כאן המלצות ל G550 או G530 או ל-CQ61 שנראים סבבה אבל רציתי לדעת אולי יש דברים אחרים יותר טובים במחיר טוב (מותר לקוות לא?). אגב, אין כאן דרישות מיוחדות ודי הכל הולך, כלומר זה יכול ליהיות נטבוק או לאפטופ, 15.4 או 12.1. אני מניח שמחשב קל יותר יהיה עדיף כי בכל זאת... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  22. אני סטודנטית לארכיטקטורה וזקוקה למחשב נייד שיכול לעמוד בשימוש בתוכנות גרפיקה יחסית כבדות (אוטוקד, ויז, סקאצ'אפ, פוטושופ וכו'). אני צריכה חוות דעת לגבי המחשב הזה (בלינק) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18173 ובמה אפשר לקצץ מאחר והמחיר קצת יקר לי.. (חשבתי בהתחלה בכיוון ה5500 אבל בגלל הכרטיס מסך שהוא חיוני המחיר די יקר) תודה! טל :s05:

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by skyrim,

בס''ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף עם אפשרות לחריגה קטנה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מיטבי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 200,300 במידה וממש יצדיק את ההשקעה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דיי כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי AAA לשקן יחיד כמו witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ​כנראה מסך 24 1920*1080 (דרושה המלצה בנפרד) -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  24. שלום, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד במחיר של 3000 עם חריגה קטנה לטובת משהו טוב, המחשב ילווה אותו בשימושים שוטפים כמו אינטרנט וורד סרטים HD וכל מה שמסביב, אני רוצה לעזור לו לבחור מחשב עם הכי הרבה עלות מול תועלת במחיר הזה, אם יכנס במחיר I3 עם כרטיס מסך נחמד עדיף, כמובן 15.6", יציאת HDMI, ומחשב של חברה טובה, עדיפות לחנות זונה באזור השרון כמו אייבורי או KSP, תודה, חנן.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  25. אהלן, מחר אני מתכנן לקנות מחשב נייד למשחקים וסרטים. המחשב שראיתי והתעניינתי בו הוא MSI GD620DX עם המפרט הבא: Intel Core-i5 2430M Nvidia GeForce GT555M 4096MB DDR3 15.6" מחשב נייד "15.6 MSI GE620DX 640GB 2.40GHz עכשיו רציתי לדעת, איך MSI מבחינת מחשבים ניידים, מה דעתכם עליו ? הוא יריץ משחקים (לא באיכות הכי גבוהה גינוני גם יספיק לי), יש מחשב אחר שמתחרה איתו עד 4K ? ושתי שאלות נוספות: הוא יוכל להריץ סרטים FHD על LCD 40 ? (כולל משחקים לא ברזולוציה מטורפת)? ואיזה פיצרים חשובים צריך להיות למחשב נייד? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים