עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by imac,

לא משנה לי אינטל או AMD, אני פשוט רוצה שיהיו ביצועים טובים... וזיכרון לפחות ג'יגה... חשוב שהמארז יהיה שחור, יש עדיפות לשאטל אבל גם אחרים זה בסדר.. לא צריך שום ציוד היקפי, רק את הברבון עצמו מעבד וזיכרון.. ושאלה לגבי ההארדיסק, אני מבין שכבר היום רוב לוחות האם תומכים ב SATA אז אם ההארדיסק שלי ATA אני יצתרך לקנות הארדיסק חדש?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by yuval_e,

שלום לכולם, אני מתעניין בהרכבת מחשב barebone לסלון, מבוסס מעבד סלרון. חשוב לי מאוד העיצוב (למשל msi mega pc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=604 - או כל מארז יפה אחר). תפקידו העיקרי של המחשב יהיה להתחבר לטלויזיה 34" CRT ב-s-video ולנגן בה divx, dvd ו-mp3 (בלי משחקים, גלישות וכו'). בעתיד ייתכן שהטלויזיה תשתדרג ל-LCD או פלזמה. דרישה נוספת היא דרך להעביר אליו קבצים מהמחשב בחדר השינה שלי (האם כרטיס רשת אלחוטי יספיק?). אגב - ראיתי את המפרטים הקיימים באתר, אך גם הזול מבינהם נראה לי כמו overkill מבחינת הדרישות שהצבתי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. תודה, יובל.

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by Shlomi32,

מחשב עם הכל חוץ מרמקולים... עם מסך נורמלי.... כ.מסך טוב בערך... 512 זיכרון אם אפשר תודה...

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by Morfium,

שלום, פרסמתי מחשב למכירה, כך בלי קשר לזה אשמח לדעת כמה הוא באמת שווה לדעתכם. מעבד : Core I7 3770 קירור: Arctic Freezer Pro 7 R2 לוח אם: Gygabyte GA-H77-D3H זיכרון: G.Skill 2X4GB DDR3 1600 Ripjaws כרטיס מסך: EVGA GTX570 SC ספק: Thermaltake TR2 700W מארז: Thermaltake Level 10 GTS דיסק קשיח : WD160 (ישן) על רוב החלקים יש אחריות של שנתיים + במחשב בן פחות משנה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by a_a_aa,

רכשתי נייד עם המפרט הבא: Processor: 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Video Card: NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics with Optimus Memory: 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory Battery: 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery LCD: 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam 1. ככול הנראה למחשב יש 2 כרטיסי מסך אחד של NVIDIA והשני של Intel זה של Intel מוגדר ככל הנראה ככרטיס הראשי. כאשר אני משתמש בתוכנות גרפיות קלות כמו SKETCHUP הביצועים ממש לא "מעוררים השתאות" בלשון המעטה. מה אפשר לעשות בנידון? 2. לכמה זמן בטרייה כזו צריכה להספיק בין הטענה להטענה [אינטרנט+מוזיקה] בשימוש רגוע [ המסך 17 אינטש

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

היי חברים, קצת מבולבל... מעוניין לקנות את הדגם הזה בהמשך אבל אין לי מושג אם הוא תומך ב-144Hrz. אשמח שמישהו יעשה לי סדר. :)

7. Started by mmw,

המפרט נמצא פה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913317&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he האם המחשב הזה מספיק טוב להרצת משחקים יחסית כבדים ותוכנות כבדות?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. אהלן אנשים לאחרונה רכשתי את הDELL VOSTRO 3450. מפרט: מעבד i5 2430 4.20GHZ כונן קשיח 500GB 7200RPM זיכרון 4GB DDR3 RAM שני מעבדים גראפיים - ONBOARD GPU - INTEL HD3000 ו RADEON 6630M 1GB מקלדת מוארת ועוד רכיבים שאינם רלוונטיים לבעייתי.. ביום השני להרצת המחשב לפתע נתקע המחשב - לא תקיעה של תוכנה, אלא HARDWARE FREEZE מוחלט - המקלדת, עכבר או שום רכיב אחר לא מגיבים והמסך קפוא. רק ריסט הוציא אותו מהמצב הזה. העניין הדליק לי נורות אדומות, אך בטרם רצתי לחנות ע"מ להחזיר את המחשב החלטתי שראוי לבדוק מה הבעיה. לאחר בדיקה של כמה ימים הבחנתי כי כאשר המחשב מחובר למטען, ופועל על המעבד הגראפי המובנה [האינטל] - הוא חם יותר, וכן אירעה תקיעה נוספת. כאשר עשיתי ריסט למחשב, הוא אוטומטית …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב שהזמנתי מדגם Vostro 5470 של Dell, התקלה החלה כשהגעתי הביתה והתחברתי לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומחובר אליה אך ללא גישה לאינטרנט, חשבתי שהתקלה ברשת אז הגדרתי אותה מחדש, בדקתי דרך הנייח שבבית ויש אינטרנט, התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק ולאחר כמה נסיונות הנציג אמר שמבחינת בזק יש אינטרנט וההוכחה לכך היא המחשב הנייח, ולכן לצערו אינו יכול לעזור מעבר לכך. המחשב עצמו הגיע עם Win8 שזו כבר קללה מהרושם הראשוני שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני דיי נואש...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shedon,

מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.buy4less.co.il//product.asp?f=2847&p=0 נראה לי מושלם, הבעיה היחידה היא שהמשקל (2 ק"ג!!) כמו של 14 אינטש, שזה נראה ממש מוגזם. אני מתלבט בינו לבין הסוני SZ, שהמפרט שלו פחות טוב באותו מחיר וגם פחות אמין, אבל משקל יותר קטן (1.67) עבור מסך גדול בהרבה (13.3), שזה נראה יחס עדיף בהרבה... יש למישהו נסיון איתם שיכול להמליץ?? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by orent,

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4916 מישהו יודע? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קניתי מחשב דרך אמאזון - מחשב חדש ולא "מוחדש" או כל הגדרה מסוג זה. כאשר קיבלתי את המחשב בדקתי את האחריות וראיתי שבמקום SEP19 מופיע FEB19. פניתי למוכר במייל, וזאת תגובתו (הבלתי מובנת בעליל..): Thanks for contacting us. As indicated on the warranty configuration page, the system is new (see below) J8069 : Information,PRE-BUILT,NEW EQUIPMENT For re-sold unit, Dell begin the warranty from the date we obtained the unit, so the warranty is less than 3 years. We may reimburse you $30 for your inconvenience. Please let us know whether you accept the offer. Thanks! Sincerely, Customer Service

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 00Amir,

יש לי מחשב נייד דל 1545 , שלא טוען את הסוללה, קניתי סוללה חדשה כי חשבתי שהסוללה לא בסדר :kopfpatsch: המחשב אינו טוען את הסוללות ועובד רק מהחשמל... קראתי בפורומים בחו"ל שזו תופעה מוכרת... איפה יש מקום אמין שיכול לסדר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by zglazer,

חברים שלום!!! אבקש את עזרתכם האם המפרט הנ"ל של מחשב דל מחודש עם אחריות לשנה שווה את ההשקעה 650 ש"ח לטובת אופיס צפייה בסרטים מסך LCD 20 אינץ רזולוציה 1050 X 1680 האם המסך יעבוד עם כרטיס מסך מובנה ומוסיקה המערכת מפורסמת כרגע בYNET בקניות ונופש מעבד סוג מעבד: Intel Celeron D 325J מהירות המעבד: 2.53GHz דגם מעבד: Celeron זכרון מטמון cache: 256K Cache מהירות FSB: 533.0 MHz אחריות למעבד: שנה לוח אם דגם: DELL סוג ציפסט: Intel 915G Express מהירות FSB: 533MHz כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: Broadcom 5751 יציאת AGPX8 לכרטיס מסך: ללא יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: PCIe x16 Low Profile יציאת PCI: 1x Low Profile יציאת PCI Express: ללא יציאת S.ATA: כלול USB 2.0: 6 ס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yar,

שלום לכולם. * מטרות המחשב-לימודים,עבודות משרדיות,משחקים בינוניים,חיבור המחשב לטלוויזיה,צפייה באיכות HD * גודל המסך-סטנדרטי פלוס, האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך? לבין FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא מכיר בדברים. * משקל רצוי? אין חשיבות לכך שהמחשב יהיה קל,משקל סטנדרטי לא יפריע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב (3 שעות?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,HDMI,אינטרנט,כרטיס זיכרון יהיה גם פלוס. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 1 טרה בייט. בסוגים אני לא מתמצא. אשמח להסבר פשוט. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות DELL ל3 שנים כמו שניתן בא…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. דרושה הצעת מחיר למחשב desktop ללא ציוד היקפי לשימוש בסיסי: מיילים אופיס וכו'. עדיפות לחנויות בחיפה והסביבה תקציב: בין 1500 ל 2500 פחות חשוב שיהיה שקט וגם overclocking מערכת הפעלה כן (בינתיים) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oren12,

היי, אני השבוע אהיה בחול (צ'כיה) וחשבתי לקנות מחשב דרך אמזון גרמניה. נתקלתי במחשב - https://www.amazon.de/dp/B09MDLKVK3/ref=cm_sw_r_apan_i_16EDPJ12NAHNRHHBF07X?_encoding=UTF8&psc=1 מחשב מחברת dream machine. המפרט נראה מצויין כתמורה למחיר (כ2500 שח). אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם טרם הרכישה תודה!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by ysananes,

. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SIMS. COD. FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפני שאני אפרט את המפרט הבא אני רוצה להגיד מה הדרישות \ מה רוצים : - מעבד INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 ( אל תדאגו לגודל המסך וכל זה - למעוינים - מסך 22 דק כרגע ) - 4GB RAM מינימום - עדיפות ליותר - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB - קירור למעבד קיבלתי הצעה כזאת בהנחה בסה"כ 6000 שקל את המפרט הבא : Intel Core i7-930 Box Asus P7P55D GeForce GTX 275 896MB DDR3 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Platinum Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB Chieftec Turbo 700W Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Antec / Arctic Cooling XClio A380 תגידו לי חוות דעת על המפרט מעליי - אם זה שווה או לא ( או טוב …

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20,000 ש"ח ניתן לחרוג אם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מלבד עבודה משרדית רגילה ומעט צפייה בסרטים השימוש העיקרי הוא GAMING כשמבחינת ביצועים RPG כבדים כגון CYBERPUNK2077 או BALDUR GATE 3 כשיצא סוף סוף הם הישומים הכבדים. מטרה עקרונית אם ניתן היא לשחק ב4K ב60 FPS במרבית המשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך GAMING 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by slekt,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Handofgod,

היי. ברצוני לקנות מחשב לצורכי גיימינג וסטרימינג בTwitch וכו' מה דעתכם על המפרט הזה: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.4GHz - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... במלאי - שלוש שנים אחריות[/td] [td]כמות: 1 ₪1498/1468[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 ROG-CROSSHAIR-VII-HERO-PC - ASUS AMD AM4 socket With New PC Only - X470 chipset - 4x DDR4 up to 3600MHz memory - HDMI,…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by eshtul,

אני בארה"ב וחיפשתי מחשב נייד, התקציב שלי עומד על 700$. מצאתי את המחשב הזה ונראה לי שהוא ממש טוב והוא גם עומד בתקציב שלי, מה דעתכם? יש למישהו דיל טוב יותר להציע לי??? תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Gateway-15-4-Widescreen-Notebook-PC-MT6841/sem/rpsm/oid/185619/rpem/ccd/productDetail.do#tabs

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מארז לוח אם כרטיס מסך וכן"

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  25. Started by אליאור27,

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא חובה אבל שיהיה קרוב לא איזה 5000 שח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אניצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עדכניים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צור…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים