עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by curdi1,

איזה סוג של זיכרון צריך IBM T41 ? מה הכי הרבה זיכרון שהוא יכול לקלוט ? (ניסיתי להבין מהאתר של IBM - ללא הצלחה)

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. המחשב הישן שלי שבק חיים סופית אחרי 4-5 שנים אז אני יצרך חדש.. יש לי תקציב בין 2-3K וראיתי גם מודעות מסוימות של מחשבים מורכבים- השאלה מה עדיף? לקחת מחשב מורכב מחברה או להרכיב מחשב מההתחלה? לדוג' מה בנוגע למחשב הבא של זד? הם בכלל שווים משהו? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 או שעדיף לי להרכיב מחשב דרך המלצות באתר עם תוספת במחיר? אני לא משתמש כבד- אז אין צורך במשהו רציני אבל השאלה איפה מתשלם יותר לקנות? תודה מראש.. בקשר לדרישות 1. מה התקציב המקסימלי?- 3000 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.- משחקים סרטים גלישה- ב) צייינו האם תשתמשו בהן…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מאחר וזהו אינו מפרט חדש אני מניח שמילוי כל הטופס בנעוץ לא רלוונטי. תקציב 500ש"ח +200 ש"ח חריגה מוצדקת. בכל מקרה שאלה שב99.99% ישאלו אותי - "מה גודל המסך?" - סמסונג LA32A450 HD READY ולגבי הרזולוציה המקסימלית: 1366X768 כל הציוד ההיקפי להל"ן המפרט שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 2560 MB (PC3200 DDR SDRAM) DIMM1: Muskin 991130 1 GB PC…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  4. נוכחי: e6300 1.86ghz @ 3200 Asus p5b-deluxe 1gb - G.skill PK radeon x1950xt Hec-500w WD 120gb case: ammo553 בעקרון אני מתכנן להשאיר רק את הלוח והמארז.. והכיוון לשדרג ל: intel q9550 הלוח אם נשאר p5b-deluxe 4gb DDR2 2x2 - Gskill PQ ATI Radeon 5770 x2 בקרוס פייר .. ה 5850 כמעט זהה בחיר של שני של שניהם הבדל של איזה 15דולר Westren Digital 1TB black caivar 7200rpm 32mb sata 3.0Gb/s 3.5 P/S : CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS השאלה שלי אם הכל יחזיק על הלוח אם ולא יעשה בעיות כל שהם עם החיבורים או לא יודע מה.. תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, דוד שלי יבל מעבודתו אישור לקניית מחשב נייד עד 2000 שח (מעל זה יצא מכיסו), הוא צריך את המחשב בעיקר לעבודה משרדית (מיילים, אופיס...) מיידית כשהוא בשטח (שזה זמן בכלל לא מבוטל מהיום עבודה שלו - הוא ארכיטקט). הוא ביקש שהמחשב יהיה קל אם אפשר (מה שלא נראה לי במחיר כזה) וידידותי (בכלל רלוונטי במחשבים אישיים?), ואורך סוללה טוב אם אפשרי. הוא לא הולך לשחק במחשב וכנראה אפילו לא לראות סרטים, אז הוא לא צריך מחשב חזק במיוחד. מה אתם מציעים לי? אני מניח שבמחירים כאלו זה לא כדאי אבל יש לי גם חבר בארה"ב, הוא לא ממש הולך להגיע לארץ בקרוב אבל אני מניח שהוא יכול לשלוח לי בדואר את המחשב (לפי המדריכים זה לא כ"כ פשוט אבל זה יותר פשוט מאם לא היה לי שם מישהו). האם כדאי בכלל לשקול קנייה בחו"ל,…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שבוע טוב וחג שמח אני מחפש לקנות מחשב חדש והמליצו לי על הפורום פה. תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 שקל , אין בעיה לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים,סרטים HD, ושיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש(יש מצב שבעתיד יתחבר לטלויזיה LCD 32 FULL HD) בעניין הרוזולוציה אני לא מבין כל כך אני רק יודע שאני אצטרך מסך 22-23 אינץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 22-23 או SAMSUNG או LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן ד…

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  7. שלום לכולם ושבוע טוב אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני ישמח אם תוכלו לעזור לי בעיקרון אני רוצה אותו בשביל לימודים (להריץ את תוכנת הויזואל סטודיו ו-SQL SERVER) מינימום 2GIB זיכרון צורב DVD ומעבד טוב (נראה לי שINTEL DUAL CORE עדיף מאטום ומסלרון) תקציב: 2000-2600 בקשר לכרטיס מסך... אני רוצה משהו שמסוגל להריץ COD5 ו- PES10 מי שמכיר, נראה לכם שהכרטיס הסטנדרטי הזה: Intel GMA 4500M מסוגל לעשות משהו עם המשחקים האלו? תודה רבה מאוד !!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. Started by ThE-WIz,

שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את כל המדריכים שפורסמו וזה עזר לי להתמצא בכל הנושא של המחשבים הנישאים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שימושים: מוזיקה, מולטימדיה (לא משחקים), אינטרנט, סרטים. טווח מחיר: עד 800 דולר דרישות: צורב DVD, דיסק קשיח גדול מינימום 320GB, מסך טוב, שהסוללה תסחוב. חשוב: כמה שיותר יציאות USB התסכלתי על IdeaPad Y550 עם המפרט הבא: Processor Intel Core 2 Duo processor T6600 (2.20GHz 800MHz 2MBL2) Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 32 Bit Operating system language Genuine Windows Windows 7 Home Premium 32bit with Service Pack1 US English, excludes Recover Media Bluetooth Bluetooth System Graphics nVidia Geforce GT 240M graphi…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. להלן ארבעה מחשבים אשר בדקתי אודות והמליצו עליהם כאן בפורום/מקומות אחרים. אשמח לשמוע את מה דעתכם, מה הכי מומלץ. דרשיותיי: עבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכד'. מוזיקה, סרטים (HD). באופן אקראי: 1) Gigabyte W576V 2) Lenovo G550 NTDK3IV 3) Dell vostro 1014 4) Dell Inspirion 1545 תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. ברצוני עצה לגבי סוג מחשב נייד שיכול להתאים לאיכויות גרפיות גבוהות, צפייה בסרטים HD, עבודות משרדיות והורדות מוזיקה וסרטים באיכות טובה תקציב: 6000ש''ח + -. אנא חזרו אליי בהקדם האפשרי!!!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. Started by pesahy,

אשר כולל : מעבד לוח אם עם יציאה של HDMI מארז ספק כוח ( או כרטיס מסך - הכי חשוב שת\היה יציאת HDMI) לא חייב אם קיים בלוח אם. זיכרון 2G אשר יכול להכיל עד 6 SATA לפחות , אם יש יותר יציאות SATA הרי זה משובח בתקציב 2000 אפשר לחרוג עוד 100 - 150 שח. השימושים אך ורק צפייה של תכני HD.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by 55511,

שלום אתמול קניתי מחשב נייד של טושיבה אבל המקלדת לא עובדת מה צריך לעשות תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by shahar07,

מחשב נייד, שיהיה מהיר, גודל מסך בסביבות ה 15

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. תקציב: 7K מטרה: שמיעת מוזיקה,צפייה בסרטים,גיימינג, שימוש בFF ציוד הקפי: מסך 19' (לא רחב),מקלדת,עכבר,רמקולים, WIN7,כרטיס WIFI שקט: (7) רצוי שלא יהיה רועש...אם אפשר להכניס קירור מים אז מה יפה אוברקלוק: קל אם בכלל לא להיסחף עם המחיר של הרמקולים...אבל שיהיו פיצרים של BASS וTREABLE.. לא צריך פה 5.1... STEREO יהיה סבבה לגמרי תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום\ מביאים לי מחול מחשב נייד, אני מחפש את המחשב הטוב ביותר עם כל הפיצ'רים והתוספות שאפשר לקבל, מחפש אותו לא כמחשב שולחני אלא כמחשב נייד, שניתן לקחת איתי(לא באופן יומי) חשוב שיהיה מהיר, חזק, עם כונן חיצוני, שלא יהיה גדול מידי, 15אינצ זה בסביבות המקסימום אין לי בעיה עם ניידים קטנים, רק שלא תהיה מקלדת בגודל של עכבר. חשבתי על הסוני vaio CS / TT אבל הבעייה היחידה היא שאין אחריות לסוני בארץ האם זה משנה? באמת אני רוצה את המחשב הכי טוב, ונייד, שלא יהיה גוש כבד, תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by devilh,

במחשב שלי ההארד דיסק דפוק(התקנה של Windows לא מזהה אפילו את קיומו) אני רוצה לקנות אחד חדש, רק שאני לא מוצא. כרגע ההארד דיסק הוא: 30GB IDE 4200RPM 2.5Inch עליתי בצ'אט מול התמיכה של HP והם אמרו לי שהנתונים המקסימליים של ההארדיסק שאפשר לשים במחשב הם: 60.0GB ATA-100 EIDE hard disk drive - 4,200 RPM, 2.5-inch form factor, 9.5mm height הכי קרוב לזה שמצאתי בחנויות בארץ, זה 5400RPM 60GB או 4200RPM 80GB אבל אחד שיתאים באופן מוחלט לא מצאתי. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות הארדיסק שיתאים, או אולי פרט מידע יעיל לנושא?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. שלום! אז קודם כל, הנה תשובות לכמה לשאלות שמופיעות בחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 שקל, אין בעיה לחרוג בכמה מאות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: -משחקים כבדים: מחשב שעדיין יהיה טוב גם בעוד הרבה זמן, אני לא מעוניין לשדרג אותו כל חודש. רזולוציה 1024X768 לא יותר. -תוכנות: מטלאב, PSPICE ותוכנות סימולציה אחרות. שימוש די בסיסי בהן אז לא צריך להגזים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בצורב DVD 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא חשוב כלל, 1 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאי…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by חן_י,

היי חבר'ה, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של hp ואלו ההצעות שקיבלתי: HP Pavilion dv5-1160ej FZ512EA ב-4500 ש"ח HP Pavilion DV6-1340 ו- HP Pavilion DV5-1060EJ FM560EA לגבי שניהם עדיין אין לי הצעת מחיר. מבחינת רוב המפרט הדמיון בין הדגמים גדול, ההבדלים העיקריים מתבטאים במערכת ההפעלה (הבנתי שיש תלונות על הויסטה בזמן האחרון, זה נכון?), דגם המעבד (T6600 מול P8400) מהירות הדיסק הקשיח וכרטיס המסך ( NVIDIA® GeForce® 9200M GS מול ATI Mobility Radeon HD 4650). המחשב מיועד לצפייה בסרטים, משחקי תלת מימד, מוזיקה ושימוש בתוכנות האופיס השונות. השאלה שלי היא כזאת: עד כמה ההבדלים האלה מהותיים לצורך השימוש היעודי במחשב? איך מתבטא בפועל התפקוד של המעבדים, מה יותר טוב משניהם? האם יש דברים נוספי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by YoTaMi,

1. מה התקציב המקסימלי? 1.( 2700 ש"ח) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: (2.משחקים סרטים מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.(3.בלי מסך ) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? (לא) 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. (אני צריך מפרט מלא) 6. מ1 עד 10- עד …

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים חדשים בעיקר, בין היתר צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו' א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA 4, Call of duty 5, BATTLEFIELD 3 BAD COMPANY, GUILD WARS. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1280 על 1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) רק צורב רגיל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- …

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by SenDeR,

אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים. אינטרנט, מצגות, אופיס וכו. העדפה לWin7. תקציב בערך 2.5K אם זה לא מספיק תגידו. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by nirmeller1,

שלום רכשתי עכבר bluetooth ואני לא ממש מצליח להפעיל את ה-bluetooth במחשב. יש לי VOSTRO 1320 ובדקתי בדיסקים שקיבלתי ולא נראה לי שיש לי DRIVER מתאים להתקנה. תוכלו לעזור?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. בעיקר אופיס ואינטרנט : 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), מסך שטוח, גודל שיהיה נוח לעבוד איתו. נראה לי 19 אינץ. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?ללא אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה WIN7. כולל הרכבה 9. מאיזו חנות את…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. שלום, תפריט המפרטים המומלצים בדף הראשי לא מביא שום מפרט, אז אני בא אליכם. צריך להחליף את המכונה, ואני מעוניין במחשב חדש, ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס, אולי מעט משחקים (אבל זה בעדיפות משנית) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) צריך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? השקט חשוב - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן הרכבה, לא מערכת הפעלה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורי…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. אני מחפש נייד שיתן לי הכול (מקווה שיש דבר כזה) אני רוצה נייד עם הרבה זכרון (4GB) מעבד חזק, מסך שיהיה גדול לא אכפת לי איזה... אם אפשר שיהיה טאבלט (כדאי בכלל? איך הטאץ בניידים אפשרי שהוא יחליף לוח ציור?) תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.