ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1.( 2700 ש"ח) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: (2.משחקים סרטים מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.(3.בלי מסך ) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? (לא) 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. (אני צריך מפרט מלא) 6. מ1 עד 10- עד …
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים חדשים בעיקר, בין היתר צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו' א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA 4, Call of duty 5, BATTLEFIELD 3 BAD COMPANY, GUILD WARS. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1280 על 1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) רק צורב רגיל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- …
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים. אינטרנט, מצגות, אופיס וכו. העדפה לWin7. תקציב בערך 2.5K אם זה לא מספיק תגידו. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רכשתי עכבר bluetooth ואני לא ממש מצליח להפעיל את ה-bluetooth במחשב. יש לי VOSTRO 1320 ובדקתי בדיסקים שקיבלתי ולא נראה לי שיש לי DRIVER מתאים להתקנה. תוכלו לעזור?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. בעיקר אופיס ואינטרנט : 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), מסך שטוח, גודל שיהיה נוח לעבוד איתו. נראה לי 19 אינץ. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?ללא אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה WIN7. כולל הרכבה 9. מאיזו חנות את…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, תפריט המפרטים המומלצים בדף הראשי לא מביא שום מפרט, אז אני בא אליכם. צריך להחליף את המכונה, ואני מעוניין במחשב חדש, ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס, אולי מעט משחקים (אבל זה בעדיפות משנית) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) צריך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? השקט חשוב - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן הרכבה, לא מערכת הפעלה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורי…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש נייד שיתן לי הכול (מקווה שיש דבר כזה) אני רוצה נייד עם הרבה זכרון (4GB) מעבד חזק, מסך שיהיה גדול לא אכפת לי איזה... אם אפשר שיהיה טאבלט (כדאי בכלל? איך הטאץ בניידים אפשרי שהוא יחליף לוח ציור?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה עדיף. בפועל מדובר באותו גודל מסך , אותו גודל דיסק קשיח ,אותה מערכת הפעלה ! לטובת ה 1201 ,כרטיס מסך חזק יותר מחיר זול יותר. לטובת ה UL מעבד חזק יותר ,זכרון גדול יותר וסוללה מחזיקה מעמד יותר. אנא עזרו ,דרור.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם וסוף שבוע טוב. החלטתי לרכוש מחשב נייד מיני לצרכים בסיסיים לגמרי.. אינטרנט ואופיס בעיקר,חשבתי בתחילה על ה acer aspire one אבל אני חושב ששני הדגמים הבאים טובים יותר: msi wind asus eee אשמח לקבל תשובות וחוות דעת מכאלה עם נסיון בשני סוגי המחשבים.. כמובן שישנה העדפה לגרסאות החדשות יותר של ה N280 עם 2 ג'יגה. תודה רבה :) בנוסף מה לגבי LG X110?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
GPT VGA to RGB Computer to LCD 1.8m http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_3310&products_id=26840&PHPSESSID=d41a32ec84d3e751e277c448cc45c0ea במחשב VGA ו-HDMI, בטלוויזיה רק קומפוננט. הRGB זה לא קומפוננט רגיל, זה יכול להתאים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב למשחקים תקציב של כחמש אלפים שקלים, אם כדאי אפשר לעלות קצת בתקציב (למרות שאני חושב שהוא גדול כבר מספיק). השקט ממש לא קריטי בשבילי, אני כבר התרגלתי למחשב הרועש שלי. אני מניח מן הסתם שאקח Windows 7 עם המחשב, כבר מגוחך יהיה לקנות XP. בקשר לרצולוציית מסך , רזולוציית המסך הקיים שלי היא 1440x900, ואני לא רואה צורך בקניית חדש בזמן הקרוב, לפחות לא עם המחשב העתיק שלי. אולם, הוא כבר מתחיל להתיישן, ומחשב חדש כנראה יוכל להתמודד עם רזולוציות גבוהות, אז אשמח להצעות מסך, בלי קשר לתקציב. שאר ציוד היקיפי לא נחוץ. בקשר לאוברקלוק, אין לי שום נסיון עם המלאכה, אז אני לא בטוח אם לעשות אחד או לא (כנראה שלא, אשמח לחוות דעת בנושא). גם בהרכבת מחשבים אין לי שום נסיון, אז אני …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב פטירתו של המחשב שלי (בן 5 שנים בערך) אני נאלץ לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגיימינג (המשחקים האחרונים על הגדרות הכי גבוהות כי אני אוהב להינות מהגרפיקה, במיוחד במשחקי מירוצים טובים או סימולטורי חלל) וצפייה של סרטים בHD של 1080P. יש צורך שלמחשב תהיה יציאת HDMI בשביל לחבר לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם משיכה של 100-200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג ולפעמים פוטושופ אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כלום 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKST1537BK#shidrug איך המחשב נייד ? ומה הסוג שלו למה אני לא מוצא עוד מחירות שלו חוץ מוואלה יש מצב מישוה עוזר לי לימצוא ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי מפרט למחשב לא כולל ציוד היקפי בשביל מסך FULL HD 23INCH של גיימינג וסרטים וגם קצת עריכה משחקים כמו COD MW2 BF BAD COMPANY STARCRAFT2 וכל המשחקים החדשים שיבואו מעבד Intel Core i5 750 Tray 920 ש"ח לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg 500 ש"ח זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz CL 9-9-9-24 Ripjaws 460 ש"ח ספק כוח Seasonic SS-500ET 500W 330 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 130 ש"ח צורב LG DVD+-RW GH22NS x22 Beige SATA 110 ש"ח הארדיסק WESTERN DIGITAL 1TB 32MB BUFFER 490 ש"ח מארז NZXT 2 240 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe 1500 ש"ח כרטיס TV Compro VideoMate E300F 170 ש"ח חשוב לי שהמפרט יהיה שקט במיוחד, ללא OC ושכרטיס מסך יהיה חזק עם תמיכה של DX11 לא…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. 2700 ש"ח 2.משחקים סרטים מוזיקה 3.בלי מסך 4.לא 5.לא יודע 6. 6 7. לא 8.כן ווינדוס 7 (אלא אם כן יותם יביא לי בחינם) 9.חנות מאיזור ראשון לציון ת"א כזה ... 10. אין תודה רבה רבה לעוזרים!...
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למה אין אף מפרט עם XEON? יתרונות: שני מעבדים על לוח האם, מלא זיכרון, זיכרון עם ECC. יש סיבה שלא? זה בגלל שאף אחד פה לא התעסק עם זה? למה בעצם?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. התקציב המקסימלי: 5000 ש"ח 2. מטרות/שימושי המחשב: עבודה משרדית, תכני HD, תיכנות, (משחקים - פחות חשוב). א) במחשב יותקנו מספר מערכות הפעלה. ב) סביבות פיתוח (כמו VS2010 בסביבת windows). ג) הצגת תכני HD לעיתים קרובות - גם כחלק מהעבודה. ב) לא תתבצע שום עבודה גראפית ולא תתבצע עריכת וידאו. 3. ציוד היקפי: רמקולים, מסך - עד 22' חשוב שיהיה נח לעבוד מולו ולא רק לצפייה בסרטים מרחוק, צורב. 6. עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. אזור המרכז. 10. חשוב שהמחשב יהיה מבוסס i5 עם לוח של gigabyte הרכבתי מפרט בעצמי אך אינני בטוח לגבי הספק, המארז וכרטיס המסך (כדי לא לגרום לבלבול החלטתי לא לשים אותו כאן). תודה רב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) מסך מט 2) עדיף מסכי LED 3) משקל מקסימלי 3 קילו 4) מהירות כונן כשיח 7200 סל"ד וזיכרון מטמון לפחות 8 מגה 5) כרטיס שווה 6) כרטיס רשת אלחוטית תקן ה- n Draft 802.11. 9) צורב DVD 10) מעבד ליבה כפולה core 2 do עם מהירות גבוהה של לפחות 2 גיגה 11) זיכרון 4 ג'יגה מסוג DDR3 חשוב לדעת אם אפשר לשדרג 12) סוללת 3-4 שעות 13) אחריות אמינה לשלוש שנים עם שירות טוב 14) נפח כונן קשיח ( 500-1000) 15) אפשרות לחיבור HDMI ו DVI 16) - Windows 7 64 ביט עברית 18) לא מתחמם 19) DELLאו hp 20) מסך עם רזולציית HD 21) רמקוליםו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שצפיתי וכולם ידעו, המחשב הזה הולך להיות יקר מאוד! זה אולי netbook אבל עם מחיר שכבר מגיע לרמת מחירים של נוטבוקים רגילים המחיר בבאג הוא באזור ה-3200 שח, כשחנויות זולות יותר באינטרנט הוא מגיע ל-3000 שח "בלבד" http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14492 עכשיו השאלה האמיתי היא למה לקנות את זה כשיש בשוק - Asus UL20A במחיר של עוד 300-400 שח בבאג, ההפרש בינו ל-1201 הוא בערך 200 שח! והוא עוד מגיע עם שנתיים אחריות.. http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1139 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8170 אסוס לא קצת יורים לעצמם ברגל עם אינספור הדגמים האלה? במאמר מוסגר, אני חייב לציין שחזינו כבר שהמחיר במקומות הזולים יהיה 2800 שח ומעלה.. מסתבר שזה לא היה טעות (בניגוד לכל הי…
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ככה, קניתי לא מזמן נייד (חודשיים) - HP dv5-1060ej בגדול אני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא שמן, קצת כבד וגדול מדי... הוא בסה"כ אחלה נייד.. באמת יש לי עליו Windows 7 שבואו נגיד ש"נפל ממשאית" או משהו בסגנון אם אתם מבינים למה אני מתכוון. הבעיה היא שאני לומד באוניברסיטה (תל אביב) אני נתקל בתופעה ממש מרגיזה, אני עם המחשב המפלצתי שלי מתקשה לקלוט את הסיגנל של הWIFI בעוד שכל מיני נטבוקים ב1.90 ש"ח גולשים במהירות שיא באינטרנט.. חלק גדול מהזמן אני בכלל לא מצליח להתחבר השאלה שלי אם יש איזה תוכנה, או בכלל משהו שאפשר לעשות באופן כללי בשביל לחזק את הקליטה של הסיגנלים של הWIFI... אני מאוד מודה למי שיעזור לי בקטע הזה.. תודה :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם keypad (המספרים בצד) עם Windows 7 כמובן. ואין דרישות נוספות מיוחדות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מחשב למשחקים כבדים, ללא OC וללא ציוד היקפי. רזולוציית מסך 1680X1050. הארד דיסק של 1TB. ללא מערכת הפעלה, ללא הרכבה. השקט חשוב אבל לא ברמה שמצריכה רכישת חלקים ייעודיים, כמו כן אין חשיבות ליופי של המארז. האם בתקציב הנ"ל עדיף מערכת מבוססת i5 או מערכת מבוססת AMD? הנה מפרט שבניתי בעצמי: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1058 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 htt…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, שימוש מישרדי, קצת סרטים, קצת פוטושופ. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, פוטושופ. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. מאיזו חנות אתם מעדיפי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע מסך 17". די יישן ואין לי מושג מה הרזולוציה המקסימלית שלו. אולי אשקול לקנות מסך רחב גדול יותר אך שיקול זה יהיה בנושא אחר אם יהיה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמ…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
TwinTech nVIDIA GeForce GTX 295 1792MB DDR3 PCIe או Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe מחירים בניהם הפרש של 20 שקלים אבל מבחינת יצרן משנה איזה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-