ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הדרישות שלי מהמחשב הם שיהיה בשקט בצורה נורמאלית-ז"א לא סופר שקט אבל גם לא רועש תמיכה בתקנים עתידיים כגון USB 3.0 ו-SATA 6Gb/s. לא מתוכנן OC ואני מעדיף שהרכבת המחשב תעשה בחנות ושהיה אפשר לישלוח את המחשב לבית כונן 1 טרה כרגע יש לי מסך SyncMaster 2253sw- ושיחזיק לכמה שנים טובות במפרטים שביקשתי שימו גם רמקולים כי שלי מתחילים לעשות בעיות תודה ויום טוב
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחשב חדש התקציב: מקסימום 2700 עדיף 2500 מטרות/שימושי המחשב: בעיקר אני קונה מחשב חדש למשחקים, אבל אני גולש גם הרבה באינטרנט ולפעמים פוטושוף, רואה סרטים וסדרות דיי הרבה (אבל לא HD בעיקרון) אלא dvdrip וכזה ומוזיקה... קיצור בעיקרון משחקים אינטרנט. המסך שלי זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS19TWPSUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail מתאים למסך זה 1680x1050 אבל בוינדוס עצמו אני משתמש ב1280x800 (למשחקים אני יגדיל אם כידי..) שקט אני לא רוצה להשקיע בזה אבל שגם לא יהיה כמו טרקטור... OC בלי חנות אני גר בחיפה, פעם קניתי באיבורי אבל נראה לי הם סתם מנסים לעבוד על מי שלא יודע מחירים אמיתים, אז…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זה המפרט שאני רוצה לקנות מאיזה יבואן, האם המפרט טוב? או שאתם חושבים שיש מקום לאיזשהו שינוי.. והאם המחיר מצדיק את הרכיבים? מארז Raidmax APEX 2x120mm No PSU - י לוח GIGABYTE GA-P55 US3L מעבד INTEL I5 750 ספק כח TERMALTEK TR2 550W דיסק קשיח W.D S-ATA 500GB 32MB צורב DVD SONY כרטיס מסך GIGABYTE 4870 1GB זיכרון KINGSTON HYPER X 2GB X 2 1066MHZ מחיר מערכת 3650 ש"ח +מע"מ תודה מראש.
-
- 60 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בחול חבר שלי טס לאמריקה לפלורידה יש לי תקציב של 650$ אני רוצה מחשב מהיר שלא עושה בעיות משהו שיכול להריץ טוב PES 2010 ו 2K10 ושלא יהיה NOOTBOOK וחובה WI FI חזק מאוד
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי, מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4512 חשוב לי שיוכל להריץ את ממשק AERO ומשחקים קלים דוגמת warcraft 3 מה אתם אומרים על המעבד הזה T4200? מיושן? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מבקש מפרט מחשב למשחקים ב-4000 לא כול מסך ולא כולל ציוד היקפי חובה מנעה מחשבים תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ של ג'גבייט הוא נתקע לי ועלה כל פעם מחדש עד שהתקנתי בו עם הדיסק המקורי ויסטה ואז נמחקו לי כל הדרייברים במחשב ככל הנראה כי האינטרנט לא עולה לי [אני משתמשת באינטרנט לאחוטי] וכל הטכנאים שדיברתי איתם אמרו לי שאני צריכה להתקין דרייברים חדשים והביאו לי גם אתר להוריד ממנו הבעיה היא כשכשאני באה להתקין את הדרייברים המחשב פותח אותם בתוכנה של ה"כתבן" או ה"מדיה פלאייר" ובקיצור כל התוכנות שמותקנו לי במחשב וזה ממש לא עוזר אפשר עזרההה???
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק ויריץ משחקים כדוגמת PES 2010.. המחשב ששמתי לב עליו הוא המחשב בקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 רציתי לדעת כמה דברים לגביו: 1) האם הוא אכן יריץ משחקים כדוגמת PES 2010 או שיהיה לו קשה? 2) מה זאת אומרת בכרטיס מסך: With 1 GB Dedicated ? זה יאט לי את המחשב עצמו כי זה משתמש בזכרון שלו? 3) האם המחשב מספיק חזק? (מעבד במיוחד) 4) ובכללי - האם שווה את המחיר? אגב.. אם יש מקום יותר זול מזה לקנות אותו, אני ישמח לדעת.. תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני נמצא באוקריאנה ושם המחירים כמו בארה"ב. אני לא מעודכן בחידושיים האחרונים (כלומר לפני 5 שנים ידעתי מה הכי טוב וכ'ו) היום אני לא יודע. אני צריך נייד למשחקים, אינטרנט, וסרטים. מחפש מחשב למשחקים בנוניים ומעלה, למשל שיוכל להריץ את GTA VI. שיהיה לו קליטה לאינטרנט טובה מאוד, ומסך עם איכות מצוינת, הבנתי שיש HD? אז עדיף.. ושלא יתקע כל פעם שאני פותח איזה יישום ושירוץ חלק.. חברה אמינה וטובה, ושהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. גודל המסך:17 עדיפות, או 15 המשקל: לא משנה זמן סוללה: לפחות שעתיים צורב: לאו דווקא של DVD עדיפות: כפתורים נגישים לווליום. 3 חיבורי USB לפחות.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי, פעם ראשונה שלי פה. לפני כמה ימים גנבו לי את המחשב ונאלצתי לסגת לשימוש במחשב עתיק למדי, כך שאני רוצה להשיג מחשב חדש כמה שיותר מהר. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000-3500 שקל, פשוט אין לי להשקיע יותר. אני משחק יותר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים מFPS, ככה שאני לא צריך לרוב דברים שיכולים להחזיק את המנוע הגראפי שמריץ את היקום, אבל אני כן רוצה שדברים כמו דראגון אייג' (ולמען האמת במיוחד דרגון אייג') לא ישהקו לי על הגדרות גבוהות (גם אם לא הכי גבוהות שיש). יש לי הנחה של עד 30% על כמעט כל החלקים תודות לזה שאבא שלי עובד עם היבואן, אבל זה יחסי לאיזור, ככה שאני לא בטוח כמה זה משפיע בסופו של דבר. 3500 זה ממש הגג שלי, ואני אעדיף לא להגיע אליו. מעבר לזה, אני בשירות לאומי, ככה שאין …
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
Intel® Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz Asus P5QPL-AM Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz JSP-Tech Ez-Cool 450W LG SATA DVD Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB 2015 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לראות סרטים (לא HD), שירים, לגלוש ב-FACEBOOK לדבר במסנג'ר וכו' גודל המסך? 10 ומעלה משקל רצוי? לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, רק יציאות USB רגילות בלוטות? לא משנה גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB לפחות זיכרון פנימי? 1GB לפחות צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות מחשב לשימוש בסיסי של מוזיקה, אינטרנט וסרטים באיכות FullHD שיעבוד חלק. בנוסף אני גם צריך מסך בגודל 22-24" ויש לי לכל זה רק 3000 שקל. זקוק להמלצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בקניית שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) וספק כוח בסכום של עד 3000 ש"ח, כרגע יש ברשותי HD4870 הארדיסק של 640 ואחד נוסף של 250, כמו כן כרגע יש לי הרבה מאוד ציוד היקפי מחובר ל-USB (כל 8 החיבורים תפוסים תמיד) וצורב. בעקרון השימוש העיקרי יהיה למשחקים, אני מעדיף מפרט עם 8GB RAM למרות שאני חושב שיעבור את מגבלת התקציב, כמו כן אני מתכנן OC בינוני ומעדיף לקנות ספק כוח שיתן לי מרווח בשדירוגים עתידיים (הספק הנוכחי שלי מספיק בקושי לעכשיו ולכן זה בעייתי ב-OC, בשדרוגים עתידיים ואפילו בפוטנציה לעבודה השוטפת). חשבתי על המפרט הבא: Intel Core i5 750 BOX Asus P7P55D LE A-DATA 2X2GB DDR3 1333MHZ וספק כוח של קורסייר של 550W מבדיקה מערכת כזו צריכה לעלות בסביבות ה-2800 ש"ח (אצטרך לה…
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם :-) אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם דגש על כוח עיבוד (מעבד i5 750) כדי לעבוד עם קידודי וידאו ותוכנות גרפיקה. התבססתי על המפרט המומלץ שלכם ("All Around Mainstream ללא ציוד הקפי" בעלות של 4650), הורדתי כמה דברים שלא נחוצים ושיניתי את לוח האם (לטעמי הלוח של אינטל היה פשוט מדי, והלוח של ג'יגהבייט כאן יותר רציני). אשמח לחוות דעתכם על המפרט. האם כדאי להשתמש בלוח אם שבחרתי? האם יש משהו מומלץ יותר? האם כדאי לשים 3 סטיקים של ראם כדי לקבל טריפל צ'אנל? אשמח לטיפים והמלצות. המפרט (המחירים הם מחירים ממוצעים מזאפ) מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz - מחיר: 1050 גוף קירור למעבד SCYTHE MUGEN II - מחיר: 230 לוח-אם Gigabyte GA-P55-UD3R - מחיר: 750 זיכרון Corsair TWIN3X2048-1333C9 …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100 ככה, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, 4/5. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: SkyPC, אני יילך לקחת את המחשב משם. אם יש חנות אחרת טובה ואמינה באיזור באר שבע ולא KSP (עם השירות שלהם.... לאן נגיע) אז יש מצב... וגם לא אייבורי.... X: הערות: יש לי עדיפות למעבדי Intel וכרטיסי מסך של nVIDIA, אבל אפשר לנסות להתגמש אם זה יגדיל את הביצועים באופן משמעותי... על כרטיס מסך ATI אפשר להתפשר אבל מעבד קצת פחות... זיכרון 2GB, אם אפשר לתמרן אז 3GB.. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT, בעתיד 19/20 א…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז מי שתכנן לקנות מפרט, שיקח את זה בחשבון. חבל לי עליהם...
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בקשה למפרט INTEL מחשב למשחקים תקציב 4000 ש"ח, מחשב כולל מסך..
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איך המפרט הזה ? מ IQPC. התקציב הוא באזור ה 1500-1700 ש"ח . לעבודה משרדית , OFFICE אינטרנט וסרטים. כנראה עם WIN7. צריך שיעבוד מהר וחלק שלא ירגישו כבדות במסמכי OFFICE ודברים כאלה. נראה לי ממש אחלה מפרט למטרות, רק דבר אחד אני לא מבין בו, וזה הלוח אם, אני לא יודע אם הוא תומך את הזכרון והמעבד שלקחתי, ואני לא יודע אם יש בו כ.מסך מובנה. לא צריך HDD ולא צריך צורב DVD מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪443 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪316 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪248 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ₪250 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪1518 ה…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray לוח אם :GIGABYTE EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E זכרון ראמ: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel כרטיס מסך: sli GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E X2 דיסק קשיח:Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS קירור למעבד :Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 מארז :Antec Six Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case ספק כח:Corsair TX 850W Active PFC 12cm Fan סה"כ 6800
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את חוות הדעת שלכם על המפרט הבא. על רוב הרכיבים אני כבר סגור. צריך עזרה ספיצפית על ספק, מארז,כרטיס מסך וחברה לזיכרון. הייעוד של המחשב הוא פיתוח בעיקר וירוצו עליו דברים די כבדים. בנוסף מדי פעם לראות סרטים ב FHD. אני לא יעשה לו Overclocking והוא לא צריך להריץ משחקים. תודה. מעבד: Intel i5 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: 4GB 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce 9400 צורב דיוידי כלשהו הרדיסק: Samsung HD103SJ מסך: Samsung P2350/Dell 2209WA ספק מארז
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש, השימושים הם משחקים כבדים, אינטרנט, מוסיקה ומדי פעם אופיס. יש ברשותי מסך 23" ברזולוציה 1920X1080. לא הולך לבצע OC. בניתי מפרט ואני צריך בבקשה שתגידו לי איך הוא והאם יש משהו לשנות, אם יש הצעות אחרות בתקציב אשמח שתציעו. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7, יחידות 1 ₪78 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1377 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪605 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪436 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 SeaGate 500GB 7200…
-
- 39 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1. תקציב - 2000 שקל 2. למטרת משחקים 3. אין צורך בציוד הקיפי 4. אין לי רחיב שאני יכול לשמור 5. למרת החשיבות של השקט - 5 6. הצורך במערכת הפעלה תלוי במחיר [אם יקחו ממני מחיר נוסף על ההתקנה אני יעשה לבד] מחשב ראשון שאני בוחר וקונה אז אני לא יודע בידיוק איך זה עובד כל העניין הזה =/
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. התקציב המכסימלי - 2600 שח 2. מטרות השימוש - עבודה משרדית , אינטרנט, סרטים ומשחקים לא כבדים 3. ציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיבים שלא צריך לקנות - לא 5. עד כמה השקט חשוב - 8 6. אוברקלוק - לא יודע מה זה. 7. מערכת הפעלה - מיועדת WIN7 לא כלולה בתקציב. המרפט שהוצע לי: מעבד: Intel Dual Core E6300 2.8 Ghz לוח אם: GIGABYTE GA -P43 ES3G זכרון 2 כרטיסים של KINGSTON DDR22GB 800MHZ דיסק קשיח WD 500 GB 16mb 7200 SATA 2 כרטיס מסך PALIT GF 9500GT 1GB DVI/HDMI צורב DVD LG RW-DL-SATA מארז HUNTKEY HERCULES 550W יחד עם התקנת תוכנות (שאביא אליהם בעצמי) סך הכל - 2600 שח אני מתכונן לקנות גם מסך 19 אינטש האם לדעתכם המפרט מתאים? האם כרטיס המסך מספיק או שיש צורך לשדרגו ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-