עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב לצורכי אינטרנט ולימודים, עם אפשרות לשדרג בעתיד. אני רוצה מחשב חדש ללא מסך וללא מדפסת : מעבד פנטיום 2.8 או AMD שקול לוח אם מתאים צורב דיסק קשיח מארז + ספק זיכרון 512 מגה. כרטיס מסך פשוט (לא OB). כרטיס רקול OB (אפשרות) כרטיס רשת OB (אפשרות) לא צריך: מדפסת מסך קוננים אחרים. תודה מראש על כל העזרה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by Stastyle,

אהלן! אני מחפש מחשב נייד, בעל יציאת HDMI ו-VGA/DVI, אשר יכול להחזיק ולשדר סרטים מאוד גדולים לטלויזית תלת מימד ומקרן (MKV, 8-40GB , תלת מימד (חייב HDMI 1.4))... יש חשיבות לכונן קשיח גדול, אך אני משתמש גם בכוננים קשיחים חיצוניים. זו מטרתו העיקרית. הסיבה לבחור במחשב ולא בסטרימר זה נטו עניין של קודקים. התקציב הוא בסביבות ה4000 ש"ח. אני לא אומר מדוייק כי אני לא מכיר את השוק ואיכות המחשבים כך שאם יספיק לי משהו זול יותר, או שאהיה חייב יקר יותר - זה התקציב שלי פחות או יותר. תודה!

3. הקטע שאני צריך מחשב שכולל מסך וכל החרא הזה......................... זה מה שמעצבן.... אתם אומרים לחכות קצת שירדו המחירים ויצאו דברים חדשים? בערך בין 8000-9000

4. Started by Oo Meitar oO,

שלום לכולם! עברו 3 שנים מאז שהייתי בפורום הזה ודברים קצת השתנו. לכן אני פונה אליכם לעזרה! אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח האם והזכרונות שלי. גם מערכות קירור למעבד ולכרטיס מסך זה רעיון לא רע. המפרט שיש לי כרגע הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - רוצה לשרג לוח אם: Asus P5B Deluxe - רוצה לשדרג זכרונות: 4X1GB DDR2 של supertalent ו- Corsair - רוצה לשדרג כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800 Ultra ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte Aurora 570 3D - אני מעוניין ב: - מעבד אינטל i5 לפחות. במידה ו- i7 חורג מהתקציב - האם הוא שווה את ההשקעה? - לוח אם: לא מבין בחידושים האחרונים - לגמרי לשיקולכם - זכרונות: 2X4GB DDR3 לפי המלצתכם - קירור: צריך? אם כן אז משהו חסכוני *** שימו לב לספק הכח שלי - אין …

5. Started by dekektam,

אני צריך עזרה בניית מפרט ב2500 ש"ח לשימושים כלליים אינטרנט אופיס וכו, וגם שיריץ ויסטה כמו שצריך (אם זה אפשרי עם כרטיס OnBoard אז עדיף) תודה

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by amirn,

היי , אני צריך מחשב לשימושים משרדיים בלבד: מייל, וורד, אינטרנט וסקייפ. תקציב 1800 ש"ח חריגה 200 ש"ח אם חייבים חשבתי להתבסס על: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 יש לי כבר SSD למערכת הפעלה מה דעתכם ומה הייתם משנים? אני הייתי מחליף את הHD לסיגייט ST1000DM003 - כי יש לו 3 שנים אחריות ואת המארז ל ANTEC ONE כי יש לו מקום ל SSD ו-USB 3 קידמי. תודה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by david6655,

שלום, המפרט שהרכבתי חורג את המחיר המקסימלי שאני יכול לשלם אז בנוסף לכך כשתבדקו איך המפרט אז תגידו לי מה אני יכול להוריד כדי שהמחיר יהיה פחות מ-6000 (חוץ מהמעבד) המפרט: Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 Unlocked, יחידות 1 ₪1580 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8832 SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER IDE, יחידות 1 ₪140 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4820 כ.קול SoundBlaster 5.1 PCI Low.P, יחידות 1 ₪145 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7337 Gainward GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E, יחידות 1 ₪1260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9258 FSP 700W 12CM FAN Active PFC 80Plus, יחידות 1 ₪4…

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מרכז רכישה מרוכזת של לפטופים לקורס קצינים (קרביים), אך אני לא סגור על המפרט או מה כדאי... אינני חזק בחומרה, כך שאינני יודע לבחור אותה. הדרישה היא למחשב ממוצע ,בעל מסך גדול מ-10.1 אך לא חייב להיות גם 15.4, כרטיס כרטיס ממוצע (לא בשביל גיימרים), שיעבוד חלק עם תוכנות אופיס למיניהן וגלישה באינטרנט, הארדיסק לא בשמיים, ועדיפות לאחריות ל-3 שנים. התקציב הוא בין 1000 ל-2000 ש"ח (עדיף משהו באמצע ומטה). אני אומר שוב, אני רוצה להגיע למפרט או מחשב של חברה זו או אחרת שהמפרט המובנה כבר עונה על הקריטריונים, לא לרכוש אחד כזה, ובשביל זה אני זקוק לעזרתכם. מודה לכם מאוד!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  9. אהלן אנשים!ֿ אני צריך לרכוש מחשב לחברה שלנו שמתחילה לעשות סרטוני סטרימינג ליוטיוב. נעביר שם מצגות והרצאות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). xsplit. זו התוכנה של הסטרימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן cd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, אני מתחיל תואר שני במנהל עסקים באוקטובר הקרוב, וזקוק למחשב לצרכי לימודים בלבד. יש לי כבר בבית מחשב גיימינג מצויין של אסוס (G75) אז צרכי המחשב הביתיים שלי מסודרים. אני צריך מחשב רק לסיכומים בזמן השיעור, גלישה מינימלית באינטרנט כשמשעמם קצת ואולי סרטים פה ושם כשממש ממש משעמם, וזהו ממש. המטרה שלי לחסוך בכסף על דברים שאני לא צריך. אם תיהיה אפשרות אני יכול לשלוח מחשב מ-ebay אם זה יחסוך עוד כסף. רק מה, אני לא רוצה לקנות זבל ויש שם הרבה זבל בחוץ. בעבר היה לי MSI Wind והוא שימש אותי בצורה מצויינת ואפילו בחר למות במועד נהדר (עם סיום התואר הראשון) =) כל המלצה תיבחן ותילקח בחשבון. תודה מראש לעונים! גיל.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by shmulikg,

מסך ''LCD 15 או של פרוויו או יותר טוב... AMD ATHLON XP MOBIL 2500+ FSB266 MHZ בעל מהירות שעון של 2GHZ לוח אם EPOX טוב לOC ו1024 RAM בלי כרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  12. Started by eh50,

מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB V-Data 2 420 840 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2170 2170 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB Sata II 1 240 240 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 200 200 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח? Spire כמות מחיר סה"כ Spire RockeTeer I…

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  13. טוב שבוע אחרי שבניתי מחשב לעבודה אחותי החליטה על מחשב לילד, ביקקשה ממני משהו טוב, יציב, שיחזיק לכמה שיותר שנים, שיסחוב פיפ"א 13 ואם אפשר שימשיך לסחוב פיפ"א עד לפחות פיפ"א 15, הפיפ"א לא דורש הרבה למשל עד עכשיו הדרישות שלו הם 8800GT, כרטיס מלפני חמש שנים בערך. בקיצור הפעם אני אמלא טופס בקשת מפרט, אבל אני דיי סגור על המחשב רק מתלבט האם הספק יחזיק את המערכת הזאת... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ל 2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לבית גלישה באינטרנט משחקים אולי סרט HD מדי פעם והפעלת המשחק פיפ"א לשנים הקרו…

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by edbergr,

שלום אני צריך מחשב לסבתא שלי אתם יודעים בשביל YNET סקייפ ואינטרנט ומשחקים שבאים עם מערכת WIN7 תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 אבל כמה שיותר זול יותר טוב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ ואינטרנט והמשחקים שבעים עם WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר (קיצר מחשב סבתא) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).15" יש…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  15. לשימוש בסיסי של אינטרנט,אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטים. תנאי חשוב: אני מברר בשביל חבר שלא מוכן לקנות מחנות באינטרנט, והחנויות שיש בסביבה שלנו הם K.S.P ואייבורי. לכן המפרט חייב להיות מורכב ב-K.S.P לא חובה להגיע לגבול העליון של התקציב... תודה!

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  16. יש לי שני הצעות של מפרטים, בבקשה תעזרו לי להחליט מה משניהם..בעיקר תשימו לב להבדלים בין הזיכרונות.. מפרט 1 מארז P182SE 120mm X3, Mirror finish מעבד: Q9550 לוח: GA-EP45T-DS3R Dual Channel DDR3 1800/1600/1033/1066 זיכרון A-DATA 4Gb KIT (2G X2) 1600 gaming CL-9-9-9-24 דיסק: 500גיגה *2 SATA II 32Mb buf כרטיס מסך Geforce GTX 260 MAXCORE 896MB OC DUAL DVI HDMI Retail OVERCLOCKED אופטי: DVDRW X22 SATA תקשורת: מובנה 1000\100\10Lan ספק כוח: 650W CMPSU-650TX קירור: ZALMAN 9500 LED System Integration EDITION סה"כ 7616 ¤ מפרט 2 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE http…

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by irina20,

היי אני מעוניינת לשדרג מחשב צריכה בבקשה את עזרתכם תקציב רצוי 2500K עדיף ללא חריגה שמוש עיקרי : אופיס, תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בעיקר FIFA ו HEROESE לא מעוניינת בOC אין צורך בציוד היקפי יש ברשותי מסך בגודל 22 באיכות HD כרטיס מסך ATI HD 6850 ספק גם כן יש לא זוכרת דגם חשבתי על המפרט : מעבד intel core i53550 3.3ghz s1155 6mb או Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, זכרון Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-2 4 דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 או Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA…

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית גרפיקה פוטושופ CS5 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת …

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  19. שלום...אני חדש פה ורציתי להיעזר בעזרתכם החלטתי לאחרונה לבנות מחשב חדש ולבחור לו את המרכיבים והם... Thermaltake VA1000SWA Xaser V `LanMoto` Silver Window Case - Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE)- WD 160GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD1600JD- Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card- 2X DDR 512Mb 400MHz Kingston- אין לי צורך במסך חדש או בציוד נלווה של כוננים מקלדת עכבר כרטיס רשת ורמקולים..... עכשיו יש לי מספר שאלות... 1.איזה לוח אם יתאים לי בשביל המעבד....שיהיו בו סלוטים של DDR ושהלוח אם יוכל לנצל במלואו את 400MHZ ? 2.בכרטיס מסך שהבאתי במפרט יש את האפשרות גם לקבל את אופצית VIVO השאלה שלי היא האם למרות שאין לי ממש צורך בזה...ובהואיל ואני מקבל א…

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by albain,

שלום. לאחרונה נתקלתי במחשב של לנובו על הנייר נראה מעולה אבל משום מה לא מצליח למצוא עליו יותר מידי פרטים\סקירות משהו מכיר נתקל יודע להמליץ? האם שווה? https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=44771&txt_search=lenovo+720s&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= תודה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  21. שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד מנסיונו האם כדאי לי לקנות מחשב נייד של HP(דגם: G60-535DX) , שלא נמכר, לא נתמך ולא קיים בישראל. האם הייתם לוקחים סיכון ורוכשים מחשב כאמור? למשל, אם אצטרך להחליף חלק מסויים, לא יהיה אותו בארץ כי המחשב/סדרה לא קיימים. מה אתם חושבים? יכול להיות שאני אתקל בחלקים שאין בארץ? אני צפוי לבעיות בנושא? תודה פרטי המחשב: לינק לאתר HP : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01860416&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN לינק

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by spz12,

ביקשתי מחבר שיעזור לי לבנות מפרט של 4.5 אלף ושל 5 אלף (תלוי כמה אני אמשוך את אבא שלי). המטרות של המחשב שיוכל להחזיק כמה תוכנות באותו זמן (אימיול + ביטורנט + דפדפנים + תוכנות מסרים + מוסיקה + ...). בנוסף לזה חשוב לי מוסיקה וסרטים. בסוף יהיה נחמד גם לשחק במשחקים, אבל משחקים זאת לא המטרה העיקרית. את המחשב החדש אני קונה מKSP הנה המפרט של ה4.5: הנה המפרט של ה5: הצעות? שינויים? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by zaroor,

לשימוש -אינטרנט ,שירים, מעט סרטים ,איחסון תמונות שירים וקצת סרטים ---מפרט מעבד אינטל לא אוברקלוק,לא משחקים, יהיה מחובר למסך סמסונג 24" שניקנה לפני חצי שנה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  24. אז ככה...המחשב הוא לבחורה בת 22 בתקציב 3000 שאוהבת לעיתים לשחק במשחקים איכותיים ולראות סרטים באיכות . לכן בניתי מפרט ורציתי חוות דעת לגביו כי מחר יש לה יומולדת וזה יעזור לי מאוד. תודה רבה - אם למישהו יש משהו להוסיף או משהו חסר במפרט אני אודה לו מאוד אם הוא יעזור. מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box קירור: ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 לוח אם: Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET זיכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB IDE כרטיס מסך: GigaByte ATI Radeon 4670 1GB GDDR3 Zalman Cooling Retail כונן אופטי: צורב Samsung SHS222 x 22 IDE - Pata Black מארז: מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming ספק כוח: ThermalTake TR2 Q…

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אך לא במחיר של ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים / משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינתיים בעיקר BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.