ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
ולמחשבים שיש פחות מ-8 ג'יגה זיכרון אני ארחיב שיהיה 8. אמרו לי שהבעיה עם 3 המחשבים הראשונים זה שהם מחומרים זולים (פלסטיק) ומסדרות נחותות. יש למישהו עוד המלצות? אני מעוניין במחשב שיהיה all-around כזה פחות או יותר, יש לי הרבה תחומי עניין. ועוד שאלה האם מסך 1920X1080 Full HD לנייד זה מיותר? (אני לא עושה יותר מדי עריכה גרפית.. פה ושם רק). תודה רבה!! Asus N56VJ-S4008H http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12104 HP Pavilion DV6-7200ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7349 Dell Vostro 3560 VM-RD33-6946 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12677 lenovo Ideapad G580 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12769 Asus X55…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע קצת מוזר ... אבל ראיתי את המחשב הנייד שלהם בזאפ, אבל לא מצאתי יותר מידי REVIEWS בגוגל על הדגם הזה מדובר בדגם היחידי שנמכר בארץ hasee al432 המפרט נראה דיי מרשים יחסית למחיר. לשם ההשוואה מפרט דומה של LG עולה בערך 1000 שקל יותר. אשמח אם מישהו יכול לשפוך אור על היצרנית הסינית ועל הדגם הזה. תודה רועי
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
יצא לי להיתקל במערכות מחשב מבוססי i5 750 וi5 760 ב2600 ו2700 ש"ח בהתאמה: http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=1073 http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=793 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה סדרות מעבדים שכבר לא יודעים איך להשוות בינהם מישהו יכול למקם לי פחות או יותר איפה המעבד הזה עומד ביחס לסדרת קור טו דיו הרגילה אני יודע שהוא מהדלי הספק ולכן הוא יותר חלש ומהירות השעון שלו היא 1.4 אבל הבנתי שמהירות שעון לא תמיד משקפת את המציאות המעבד הזה הוא כחלק מלפטופ, ומיועד לאופיס, גלישה, ובצפית סרטי HD האם הוא יעמוד בדרישות של ניגון 1080?? אני יודע שזה קשור גם לכרטיס מסך השאלה אם הוא לא יגרום לי לצוואר בקבוק או משהו? אם יעזור הנה קישור עם הפרטים שלו http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGHN תודה
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם על איזה תיק ומעטפה אתם ממליצים ? כי ראיתי שבמידה של המחשב שלי אין ממש מידות שמתאימות.... כי תכלס ראיתי שכול התיקים והמעטפות הם של 15.4 השאלה אם תיק וגם מעטפה יכנסו למידה שלי 15.6שם בלי בעיה?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מחשב אשר עליו מותקן ווינדוס 7, רציתי להתקין עליו במקום ווינדוס XP אך כאשר אני מכניס את דיסק התקנה ובא לעשות את השלב הראשוני של ההתקנה, נאמר לי שאין לי קוננים קשיחים על המחשב מה עלי לעשות על מנת לפתור בעיה זו ? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
החברה האמריקאית נכנסת אל השוק היוקרתי עם מוצר מתקדם ושאיפות גדולות את חברת EVGA אתם מכירים כנראה בעיקר תודות ללוחות האם המתקדמים שלה שהשתייכו אל מותג ה-Classified, או בזכות שיתופי הפעולה הרבים עם האוברקלוקר הנודע K|NGP|N שהעניקו לנו שיאים שונים ומשונים וכרטיסי מסך ייעודיים. כעת, יצרנית החומרה מעוניינת ללכת בעקבותיה של Razer האמריקאית ולפתוח לעצמה תחום חדש ומלא בהזדמנויות – בעולם המחשבים הניידים. הכירו את ה-SC17 – נייד הגיימינג הראשון מבית EVGA, אשר תוכנן לטענתה במיוחד עבור ביצוע המהרה, ומתיימר לספק ביצועים גבוהים מאוד באריזה קומפקטית יחסית שגם נראית ומרגישה נהדר. חשבו על דגמי ה-Blade של Razer, אך עם הרבה יותר ביצועים. המפרט מורכב ממעבד ה-Core i…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
1. במהלך שימוש שגרתי בלפטופ Asus TP300L גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לעבוד. (דגם ספציפי הוא TP300LA-DW205H) 2. טכנאי מחשבים הסתכל על המחשב ועדכן אותי שיחידת ה IO תקולה (יותר נכון ספציפית המנגנון המכני של כפתור ההדלקה), וצריך להחליף אותה. אציין כי מדובר בחלק נפרד מלוח האם. 3. לדברי הטכנאי (חנות ידועה באיזור שלי) אין ספק שיכול להביא את החלק הזה. חיפוש באינטרנט לא העלה שום דבר. 4. המחשב עדיין באחריות והיא לא נפגעה עקב פעולת הטכנאי (בחינה ויזואלית בלבד), בוודאות. האם אתם : א) ממליצים לי להשתמש באחריות שחלה על המחשב? הוא בן פחות משנה. אני חושש ממצב שבו פשוט לא יתקנו את המחשב ויביאו לי משהו refubrished ועם בעיות, כמו שקרה לאחי עם מחשב תוצרת Dell. …
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לפני שבוע הווינדוס הזהיר אותי שכנראה יש תקלה ב GPU ואז המחשב נכבה וכשהוא עלה הוא רק הראה מסך שחור עם פסים לבנים אנכיים שיערתי שיש תקלה עם כרטיס המסך לכן הבאתי אותו למעבדת מחשבים באזור מגוריי בכדי שיבדקו אולי ניתן להחזיר אותו לחיים בלי להחליף לו את כל הלוח מסתבר שטעיתי והלוח וכרטיס המסך תקינים לטענתם הבעיה היתה באינברטור ומשום מה הם טוענים שגם המסך שרוף ויש להחליף את שניהם עבור האינברטור נם גובים כ 350 ש"ח ועבור המסך עוד כ 1000 אולי קצת יותר יש לי מספר שאלות 1. האם זה בכלל יתכן שהאינבטור הפגום יהרוס לי את המסך? הבנתי שיש אנשים שהאינבטור שלהם פגום ומספיק רק להחליף אותו נשמע לי קצת הזוי שבאותו יום גם האינבטור וגם המסך נפגעו 2. האם המחיר שהם דורשים ממני מוצדק לדעתכם? (בקשר…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב אני חדש כאן אז קודם כל שלום! עכשיו, אני מתלבט בין כמה מחשבים ניידים הסובבים בין 5000 ככה...אז אני אודה למי שיוכל לעזור לי לבחור בניהם. אז, המחשבים הם אלו: HP Dv6526ea http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= ACER ASPIRE 5633WLMi http://www.saleshop.co.il/Product.as...ff=Zap〈=he LG F1 http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1350 MSI EX600 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381 תודה רבה לעוזרים, כמה שיותר מהר בבקשה...
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני 14 שנים עם מחשב גרוטאה, אני רוצה להשדרג סוף סוף ואשמח לעזרתכם. אני מחפש מחשב עוצמתי שיכול להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וביצועים גבוהים ככל האפשר כגון: Battlefield 4 Mirror's Edge 2 Counter-Strike: Global Offensive Call of Duty: Ghosts מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים מה שימושי המחשב? משחקים מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ניייד כבר די הרבה זמן, לא חזק במיוחד, בעיקר לפיתוח-אתרים. רציתי לדעת מה דעתכם על ההצעה הזו (אני לא רוצה מערכת הפעלה על המחשב), מואללה שופס. יש שם רכיבים שלא מתאימים אחד לשני, רכיבים זולים לדעתכם או דברים כאלה? תודה רבה וחג שמח, דן כספי. Dell Latitude מעבד סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 725 BUS SPEED: 400 MHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel 910GML Integrated Up to 64MB זכרון נפח: 256 MB אפשרות להרחבה עד: 1280 MB כוננים כונן: COMBO CDRW+DVD ד.קשיח נפח איחסון: 40 GB נתוני שמע כרטיס קול: AC97 רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלו…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איך ביצועי כרטיס מסך זה ? מה המקביל שלו (פחות או יותר) ב-nvidea וב-ati ?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש, קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה שלא דילגתי בטעות על חוק מסויים. להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה עם תוכנה לעריכת וידאו כגון: AVID או CYBERLINK DIRECTOR, אין משחק ספציפי בד"כ המשחקים הכבדים, לגבי צפייה בסרטים רצוי שיוכל להעלות HD ותלת מימד (3D). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, מחר אני מתכנן לקנות מחשב נייד למשחקים וסרטים. המחשב שראיתי והתעניינתי בו הוא MSI GD620DX עם המפרט הבא: Intel Core-i5 2430M Nvidia GeForce GT555M 4096MB DDR3 15.6" מחשב נייד "15.6 MSI GE620DX 640GB 2.40GHz עכשיו רציתי לדעת, איך MSI מבחינת מחשבים ניידים, מה דעתכם עליו ? הוא יריץ משחקים (לא באיכות הכי גבוהה גינוני גם יספיק לי), יש מחשב אחר שמתחרה איתו עד 4K ? ושתי שאלות נוספות: הוא יוכל להריץ סרטים FHD על LCD 40 ? (כולל משחקים לא ברזולוציה מטורפת)? ואיזה פיצרים חשובים צריך להיות למחשב נייד? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נתחיל בזה שהוינדאוס לא יודע בדיוק מה זה קשור אליו אבל מספק לי מכפלה למעבד של 9.0X ומגיע P8400 מגיע עד ל 2380. GHZ זה ממש מטורף וזה לא היה לי בויסטה נתחיל בזאת שמהמעבד קריר יותר כנראה בגלל כמה דברים אין לי מושג הם עומדים על 33 מעלות כל ליבה מאשר בויסטה שכל אחד 40 50 זאת מערכת הפעלה מטורפת למחשב הזה אומנם עברתי מריטת שערות עד להתקנת ה XP על HP אבל הסתדרתי זה היה ארוך ומייגע ובעיקר באנגלית אבל הצלחתי בסוף רוב הדרייברים אצלי זה שוווה את המאמץ חסרים עוד כמה אבל לאט לאט אז אני ממליץ לכולם לעבור למערכת הישנה והטובה הזו אין לי ספק שזו מערכת הרבה יותר טובה מ VISATA הספינה הזו
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למשחקים ב4000 ש"ח אפשר לחרוג עד מקסימום 5000 אבל רצוי כמה שפחות... המפרט הוא ללא ציוד היקפי משום סוג (גם בלי מסך). כדאי אולי ללכת על NFORCE 4?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חבר שלי בנה לי את זה מ ksp.co.il ::: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 745 745 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 595 595 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz AData /VT 2 285 570 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800 PRO 128MB TV, DVI 1 990 990 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 320 320 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 100 100 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 …
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן וסהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ולעבודה עם תוכנות מתמטיות, הנדסיות, בנוסף גם Photoshop ו-3D MAX ועוד. אני רוצה שכל זה יעבוד לי בלי בעיות ואני לא אצטרך לבהות במסך בתקווה שעוד רגע המשחב יחזור לעצמו. * רזולוציה גבוה וצבעים אמיתיים עד כמה שאפשר * גודל המסך סטנדרטי 15.6 * משקל קטן ככל האפשר בגבולות התקציב. * זמן סוללה גדול ככל אפשר * חובה HDMI וגם VGA האם ממש כדי לחכות למעבדים החדשים או שלא צפוי הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד ללימודים ועבודה משרדית, בעיקר אופיס, זום ואינטרנט עד 2500 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. לימודים אקדמיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך שום דבר נוסף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף קל ולא יותר מ14 אינצ' …
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לשדרוג המיפרט הקיים למטרות משחקים. העניין הוא כזה, בדר'כ אני לא משחק במשחקים של השנה הנוכחית, אלא משחקים של שנה שעברה ודרומה או במילים אחרות מה שנמכר בסטים מתחת ל-10$. אבל כן חשוב לי שהמשחקים האלו ירוצו בלי שום פשרות מצדי. כמו כן, אני שמח לקבל (במידה ואפשרי) שקט משידרוגים לשנתיים - שלוש הקרובות בתנאים שציינתי למעלה. זהו המיפרט הנוכחי: AMD 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H OCZ Golden Edition 1GBX2 DDR 2 800 MHz Kingston Value Ram 2GB DDR 2 667Mhz MSI 4850 512MB DDR 3 Seasonic M-12II 520W Benq 19' 1440x900 Western Digital WD Blue WD800JD 80GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 הסכום כפי שציינתי הוא 2.5K להתקמצן איתו. עוד פרט חשוב: את הרכי…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לוח אם-gigabyte ga-ep43-ds3 מעבד intel q8200 כרטיס מסך- hd4850 dx10 ספק- coolermaster extreme 500W pcap זכרונות- 2 או 4 ג'יגה של חברה כלשהי 800MHZ מה אומרים? תודה..
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, אני צלם חובב ומחפש מפרט למחשב שנועד בעיקר לעיבוד תמונות (כלומר הרבה לייטרום, מעט פוטושופ). אני לא מוצא בפורומים מפרטים שקשורים לעיבוד תמונות (בניגוד לעיבוד גרפי, שדורש שימוש כבד בפוטושופ ותוכנות דומות).. אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל ברצינות אני מנסה לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל) וקצת אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא רואה סיבה לצורב, ואני מקבל G…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד IBM T60 מסך 15" 2G RAM 250G HD7200 CORE 2 7200 @ 2GHz אני מכבה את המחשב למצב hibernate מידי פעם (יותר מידי פעמים - כל 4-5 הפעלות מחדש) המחשב עולה לי כאשר המקלדת והעכבר הפנימיים של המחשב לא מגיבים חיבור של מקלדת ועכבר חיצוניים עוקף את הבעיה - כאשר אני במשרד - לא פתרון קביל בנסיעות ושימוש מחוץ למשרד reset למחשב פותר את הבעיה - אך זהו לא פתרון שידרגתי את ה-bios לעדכני ביותר לפי המלצת הייצרן הבעיה החלה כמה חודשים לאחר קניית המחשב בצמוד לשידרוג זיכרון המחשב מ-1G ל-2G המחשב ברשותי כשנתיים ואני לא מצליח לפתרון את הבעיה המטרידה הזו בחברה שלי מחשבי IBM מאותה סידרה עם בעיה זהה עזרתכם תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-