ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום.. המחשב מיועד לחבר שלי שלא כל כך מבין, והתקציב שלו הוא גג 3000 שקל.. אבל אני לא רוצה לוותר לו על מערכת הפעלה מקורית!! זה פחות או יותר מפרט שהרכבתי מהמפרטים המוצאים באתר עם שינויים קלים לפי מלאי החנות. החנות היא KSP.co.il (שברעננה) ורק משם אני מתכוון לקנות אז בבקשה אם יש לכם הצעות לשינויים או שדרוגים בבקשה השתמשו באתר החנות.. איך המחשב? מה אתם חושבים? מה יש לכם להציע?? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (eclipse, visual studio, photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. אין צורך בהרדיסק ובכונן דיוידי. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. ועוד שאלה: האם יש היום לוחות אם שיש עליהם יותר מחיבור IDE אחד? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב לפי הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי. אך אם אפשר לא לחרוג מ3500 ש"ח (ללא מע' הפעלה)- גם טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. 2. מה שימושי המחשב? המחשב הוא לשימוש משרדי נטו. המחשב יריץ תוכנת חשבשבת, וורד ואקסל, ואינטרנט (אקספלורר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב צריך לכלול רשיון ווינדוס 7 מקורי (פרופשיונל). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא שהכנתי ב KSP? יש מה לשפר בתחום של 4K? *מתכונן OC לא כבד במיוחד בעתיד *יש לי הארדיסקים SATA-I של Maxtor\WD וספק של 400 וואט (לא ג'נרי) , אין עם זה שום בעייה נכון?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריכה מחשב ללא מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים, אלא רק קופסא. המחשב לצורך עבודה (בעיקר ב Excel ו Word), ולקבלה ושליחת אימיליים (מידי פעם לאתר של בזק או ynet, ולא יותר) אני לא צופה בסרטים דרך המחשב, לא משחקת משחקים, או כל דבר אחר מלבד מה שציינתי. אפשר מפרט זול, אבל טוב? (מקסימום 1000 שקל.. אם אני חיה בסרט - אז מקסימום 1500 שקל) תודה רבה עינת
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Buy Acer Laptop Swift 3 Intel Core i5 8th Gen 8250U (1.60 GHz) 8 GB Memory 256 GB SSD Intel UHD Graphics 620 14.0" Windows 10 Home 64-Bit SF314-54-53BQ with fast shipping and top-rated customer service.Once you know, you Newegg! https://m.newegg.com/global/il/product/34-316-540?ignorebbr=1
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב תחליף נייח לסטודנטית. המשקל לא משמעותי, גודל המסך צריך להיות 15.6 וצפונה. שימושים לא כבדים מידיי לכן לדעתי I3 מהסדרה החדשה מספיק+ 4 או 6 ג'יגה RAM. לי חשוב מאוד נושא האמינות והאחריות לשלוש שנים, כמו גם בנייה איכותית. לה חשוב מאוד עיצוב המחשב והיא מעדיפה מחשב בצבע לבן או שחור. כמובן שבמידה ותהיה הצעה לצבע אחר, היא גם תישקל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, בעיקר תוכנות אופיס, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 15.6 עד 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכ…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אבל תעשו לפי הבנתכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים, ממש קצת עריכה גרפית, תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ בקטנה . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשc3לא יודע עד כמה יהיה לי זמן לשחק אבל אם כן אז CS, NBA ועוד משחקים שיתחשק לי פתאום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ראיתי באתר newegg מחשב כזה רציתי משהו מקביל לזה בארץ. שימושים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יותר עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטו שופ, מידי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שחמט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע מה זה?…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שוקל לרכוש את המחשב הבא... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15172 האם הוא מומלץ ונותן תמורה טובה לכסף?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהכותרת אמרה אני צריך מחשב כבד לגיימר עם מסך טוב 19 אינץ' או יותר... ללא אוברקלוק וללא ציוד היקפי מה שכן אני רוצה שכרטיס ה-gts החדש יכלל במפרט תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בשביל וורד, אינטרנט, פוטושופ ותוכנות הגרפיות נוספות (פלאש וכדומה) (ללא תלת מימד). אני קצת לחוץ במזומנים ואשמח לדעתכם על המפרט הבא מבית אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מחשב Intel Dual Core E2200+מסך "19 דק Samsung עיקרי המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם מותג מתוצרת Gigabyte GA-G31M-S2L דיסק קשיח 320GB SATA II 7200RPM 16MB (Western Digital, Seagate כונן אופטי צורב LG/NEC X22 SATA DVD כרטיס מסך Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB מסך מותג "19 LCD Samsung 953BW 2ms + DVI זכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מתכוון לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא: שימושים: אינטרנט, פיתוח, צפייה בסרטים כולל HD, קצת משחקים לא מתכנן אוברקלוק דרישות: *מעבד i5 מרובע ליבות, קירור בנפרד *זכרון 4GB DDR3 לפחות *דיסק קשיח 1TB לפחות *לוח אם טוב כנראה הולך על גיגהבייט - עם כ. רשת מובנה 1Gb וכ. קול מובנה HD *כ.מסך Mid-End של Nvida שיוכל להפעיל משחקים (לא גיימר) כמו פיפא10 ב-Full HD ועם תמיכה טובה בעיבוד סרטי HD. *מסך איכותי ברזולוציה טבעית FullHD בגודל 20" עד 22" (כנראה יסתפק ב-TN בגלל מגבלות תקציב) - כנראה הולך על סמסונג *שיהיה שקט עד כמה שניתן במגבלות התקציב. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪614 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכישת מחשב ראשון עבור אחותי הקטנה(9). המחשב צריך להריץ חלק לגמרי WINXP. מיועד בעיקר לגלישה. אבל גם למשחקים(לא CRYSIS) משחקים של ילדות . FOR WINDOWS XP מסך 19" איכותי שאפשר לשבת מולו ימים בלי להכאיב לעיינים. וזוג רמקולים צנועים אבל איכותיים. נניח נעבוד לפי הדרישות של סימס 3 + רמה אחת(כלומר שיעמוד בדרישות למטה בלי בעיה ויותר מזה) עדיף מפרט מ SKYPC.PSCENTER אעדיף בכמה שפחות כסף. עדכ1500 למחשב 1000 למסך 150-200 לרמקולים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב + מסך עד 3.6K (כשבכללן אני משאיר 300 ש"ח לקניית עכבר ומקלדת איכותיים) שיתאים לעבודה רגילה ברשת + להרצת משחקים בצורה סבירה + לראות סרטים בטלוויזיה ולהקליט תוכניות. חשבתי בהתחלה על המפרט להלן - אבל הוא יוצא יקר מדיי (ב-600 ש"ח, כי אני רוצה לקנות מקלדת רצינית). מישהו יכול להמליץ על מה לוותר ובמה לחסוך (או על חנות טובה וזולה יותר?). תודה! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤600 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 מסך: LG LCD 19" L1942PQ 2ms DVI PIVOT ¤957 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600 SMART 1GB DDR2 - RETAIL ¤481 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב לצורך עבודה משרדית וסרטים בעיקר (לא למשחקים) בכ4500 ש"ח. ראיתי את המפרט הבא ב-IVORY: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=195&CatCode= לאחר מספר שינויים ושדרוגים ברצוני לרכוש את המפרט הבא: מארז: מארז HEC 6A19 ספק כוח FSP350GLN מעבד: E6300 לוח אם: 965 של MSI או ASUS דיסק קשיח: 160 GB SATA2 7200RPM 8MB (חברה כלשהי) זכרון: 1 GB 800MHz של OCZ או KINGSTON כונן: LG GSA-H12N ומעלה. כ.מסך: INTEL GMA 3000 UPTO 128MB משולב מסך: SONY X95F מקלדת+עכבר סבירים. להערכתי המחיר יהיה סביבות 4200 ש"ח. (לא ניתן לדעת בדיוק כיוון שאין להם מחירים באתר). מה דעתכם? יש משהו להוסיף/לשנות? אולי המלצה על מפרט אחר המבוססת אותה פלטפורמה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש לדעת האים המשימה אפשרית ? מחשב (צרכים בססיים ביותר , אופיס/אינטרנט) + מסך LCD + מדפסת צבע ב 4500 שקל ... יש הצעות בנדון ? האים יש משהוא מוכן (כמו של HP או DELL לדוגמא) מומלצים או מורכב בחנות (שלא יקח שבועיים אספקה...). אשמח לכול מפרט/חנות או כל דבר אחר מומלץ. תודה מראש, דרור.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הצעה למפרט : מה התקציב המקסימלי? 5-6k כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 6K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - 70% פיתוח תוכנה 30% משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).- סביבות פיתוח תוכנה מתקדמות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה , יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי רוצא לקנות המחשב לגלישה+אופיס לא משחק (אוךי בסוליטר) מה אתם אומרים: Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מעבד איכותי + USB מארז ASRock P4I65GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD ATA133/100/66. לוח אםמפרט Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB כרטיס מסך 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) זיכרון 40GB דיסק קשיח 1.44MB כונן LG CD-ROM 52X כונן אופטי איכותיים רמקולים Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס קול Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported כרטיס רשת נמכר בנפרד מודם ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי תוספת 104 מקשים מקלדת גלגלת עכבר …
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עשרה מחשבים שיעמדו בחדרי מסחר. תפקיד המחשב הוא סכ"ה להציג מידע שוטף מהבורסה דרך תוכנה מסויימת. אז הדירישות הם: לוח אם שהכל כלול בו כמובן מאחר ואין חשיבות לכרטיס המסף או לכרטיס הקול. מעבד פנטיום 3 או AMD. לא בקיא בזה - אתם תחליטו. זיכרון - לא יודע. ארדיסק - מי צריך יותר מ 5G? מוכרים כאלה בכלל??? מסך - 17". לא יכול להתפשר על 15". חייב 17". סידירום, פלופי, מארז - הכי פשוט שיש. (פחחחחחחח כאילו יש לי ברירה) וזהו סכ"ה. המחשב יהיו מחוברים ברשת ויריצו וינדוס 2000. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב + מסך 24". שימושים: שימוש משרדי רגיל, תכנות (בעיקר על Visual Studio ו-Matlab), קצת (ואולי בהמשך יותר) וירטואליזציה (vmware, virtual box), סרטים, וממש מעט משחקים. לכל שימוש שהוא אציין שאיני פריק של ביצועים, לא יקרה כלום אם משהו יקח עוד כמה מילי. הדבר שהכי חשוב לי בכל מקרה הוא השקט של המחשב (ולכן גם הבחירה של המארז). ניסיתי להתייעץ בשבועיים האחרונים בנוגע לרכיבים ספציפיים בפורומים השונים פה, ולצערי לא קיבלתי תשובות לכל השאלות. הפורום הזה נוטה להיות יותר פעיל, אז אני מקווה להצלחה גבוהה יותר. בכל מקרה, התקציב הוא לא קשיח לשום כיוון, ומהווה פשוט את ההערכה הנוכחית של מה שבניתי. לא אכפת לי לחרוג, בטח שלא אכפת לי לשלם פחות. אני אתחיל מהמסך - כרגע האופציה המוביל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחיפושי אחרי מחשב חדש נתקלתי במחשב הזה http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295 המפרט נראה מאוד מזמין ומספיק טוב למחשב אופיס אינטרנט וסרטים והוא גם כולל מסך 19 אינץ' רציתי לשאול האם זה נראה לכם הגיוני? אני הגעתי למסקנה שזה בגלל שהוא לא כולל מערכת הפעלה אבל אני מפחד שיש סיבה נוספת למחיר האטרקטיבי ואשמח לשמוע אם יש למישהו רעיון מהו? האם טמון לי פה פח שאני לא רואה? תודה רבה אביחי
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. חבר צריך מחשב לאינטרנט וורד וכאלה ... התקציב הוא 3000 שקל. צריך מחשב (עם כל החלקים בתוכו), מסך, מקלדת ועכבר. אין חשיבות לחברה של החלקים (amd/pentium) רק מה שחשוב שזה יהיו חלקים טובים ולא זבלה ... תודה רבה. מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2800+ (S-754) 490 1 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8U (S-754+ULI+AGP+SATA) 335 1 335 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB 400MHz V-DATA 270 1 270 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 8MB WD800JB 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? CD Recorders Price Units Total LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 (Silver) 170 …
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב למשחקים ואינטרנט כולל מסך, ללא ציוד היקפי נוסף. התקציב הוא 4500 אבל טיפה גמיש. כמו כן אני חיפאי ומעוניין לאסוף את המחשב מהחנות, אין לי זמן להזמין מהאינטרנט... תודה לכל העוזרים!!!! קיבלתי בתור הצעה את המפרט הבא: Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 480 KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 450 1GB TwinMOS 2 410 ש"ח X1950 XT 512MB GDDR3 2xDVI, HDTV, VIVO, PCI-E 1270 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 SH-S182D DVD±R x18, DL x8 170 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 245 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 210 931BW 19'' LCD 2ms DVI WideScreen Black 1260 סה"כ 4805 (KSP) ואופציה נוספת לכרטיס…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-