ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 988.97 ש"ח 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 729.31 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 645.49 ש"ח POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,089.18 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 396.76 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 346.45 ש"ח LG DVD-ROM drive X16 - BULK 161.31 ש"ח COMPU…
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ברשותי המחשב הנל בן 5: [table][tr][td] [table][tr][td] [/td][/tr][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]מחיר[/td][td]כמות[/td][/tr][tr][td]מעבדים[/td][td]Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB[/td][td]₪ 569[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]לוחות אם[/td][td]Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P[/td][td]₪ 365[/td][td]1[/td][/tr][/table][/t][/t] </blockquote>[table][tr][td] מארזים [/td][td]Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU[/td][td]₪ 172[/td][td]1[/td][/tr][tr][td] ספקי כוח [/td][td]Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS[/td][td]₪ 241[/td][td]1[/td][/tr][tr][td] [/td][/tr][tr][td] קירור למארז [/td][td]Glacialtech 120mm Case Fan Hydrod…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד (מבחינת מחיר, הגבול העליון שלי הוא 5500 ש"ח). יש 2 פיצ'רים עיקריים שאני מאוד רוצה שיהיו במחשב הנייד שלי: תצורת 2in1 (מסך מסתובב, לא חייב נשלף) ומסך מגע. עיקרי השימוש שלי במחשב: הרצת תוכנות שדורשות כוח רב (תכנות, מאטלאב וכד') וצפייה בסרטים באיכות Ultra HD. אני השבוע רק התחלתי לחפש מחשב ולכן אני צריך את עצתכם בנוגע לחברה מומלצת. חברים המליצו לי על Lenovo בסדרת Yoga. המחשב הישן שלי הוא של Lenovo (יש לי Lenovo Ideapad Z510) ואני די מרוצה ממנו (פרט לעובדה שהסוללה שלו נגמרת ממש מהר). אבל קראתי בהרבה מקומות שדווקא חברת Dell נחשבת להכי טובה והכי מומלצת. מה דעתכם ולמה (אפשר גם להכניס ש…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם על עזרתכם. מעוניין לקנות מחשב חדש (אני ללא ידע בנושא). תיאור:1. מה התקציב המקסימאלי: 2500-3000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא מעל 3000K, אם אין ברירה אפשר ב -300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים וזוללי משאבים), הורדות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : : BF3, MW3, CRYSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום שלום =) הכנתי לאחרונה מפרט, למחשב חדש(שימוש ביתי/שרת) להלן המפרט: לוח אם TYAN Tiger K8W (S2875) - 1787nis מעבד(ים) AMD Opteron DP Server (TROY) Model (246) - 1MB Cache -Retail - 1530nis AMD Opteron DP Server (TROY) Model (246) - 1MB Cache -Retail - 1530nis מאיץ גרפי Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP - 1083nis סה"כ: 5930 שקל כרגע, מה שחסר זה: זיכרונות(דרוש 1G ECC REG - לא יעבוד בלי), הארדיסק(80G SATA), מארז(אחד שנראה טוב) וספק כוח. אני כנראה משיג זיכרון ב-170 דולר, לא סגור יום טוב ותודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק למפרט שקט מאוד לרזולוציה 1920*1080 ולרמקולים z-5500 ללא ציוד הקפי עם מערכת הפעלה ללא oc לוח אם עם כרטיס קול איכותי מובנה (יש חיה כזאת?) אם לא אז גם כרםיס קול לא חייב לנצל את כל התקציב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הי, אני מתחילה עבודה חדשה והבוס ביקש ממני להגיד לו איזו עמדת עבודה לקנות עבורי. אני עובדת במחקר, הרבה חישובים כבדים במטלב. אני מבקשת לקבל המלצה למחשב עם כוח עיבוד רציני, עדיף כמה ליבות מהירות כדי שאוכל להריץ במקביל. תודה :)
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עוד איזה דרכים אתם נכנסים לביוס שלכם מהנייד חוץ מdel.f1,f2,f10 כי אני לא מצליח יש לי מחשב נייד של חברת TOSHIBA
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני יודע שזו אולי השאלה הכי חשובה אבל אני לא יודע לומר מה התקציב בדיוק. למען האמת אני רוצה לשאול כמה יעלה המחשב שאני רוצה ולפי זה אדע איך אני ממשיך. מכיוון שאני לא יכול להשקיע כרגע בטכנולוגיה הכי עדכנית, הייתי רוצה לשאול כמה יעלה לי לבנות מחשב שיריץ את The Witcher 3 ב- 1080p ו- 60FPS. אני יודע שזה משחק שהוא יחסית "כבד" גרפית אבל בכל זאת הוא כבר בן 5 שנים, ובכוונה ציינתי 1080 ולא 2K או 4K, כך שלפחות לפי ההיגיון שלי אני חושב שלא חייב מחשב מהטופ בשביל זה, תקנו אותי אם אני טועה. (ואני מניח, מן הסתם, שמחשב כזה יריץ באותה רמה, לפחות, גם את GTA V ואת SKYRIM, נכון?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, ע…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף כלל מסך 32" 4K (או דומה) - ניתן לחרוג עד 11-12 אם יש שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה (לייטרום, פוטושופ), משחקים - יתרון (לא חובה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך (מפורט למעלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון קל למפרט שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שהמליצו לי של סמסונג נמחק מהאתר ולכן אבקש שוב המלחצות באזור הסכום 3000+- אפשר לחרוג קצת מהסכום.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכ…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לסרטים, גלישה באינטרנט ומעט משחקים. התקציב הוא 2500 שקל, ניתן לחרוג מעט אם יש דגם אטרקטיבי בחריגה של עד 10%-20%. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן שיקולים של גודל\משקל וחיי סוללה פחות רלוונטים. הסיבה היא שהמחשב הנייח יתיישן ואנחנו בבית מחליפים הרבה בין החדרים לכן בא הצורך במחשב נייד. דרישות היחידה היא מסך 15.3 (או אם יש יותר גדול בתקציב גם זורם). חנות מועדפת - KSP אבל כמובן שלא חובה. עריכה: * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, סרטים. מעט משחקים (לא כבדים) * גודל המסך? 15.3 (או יותר גדול אם קיים במסגרת התקציב) * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של …
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב לשימושים שבכותרת. יש את המפרטים הבאים באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1 מה אתם אומרים עליהם השני שווה את התוספת במחיר? האם שווה להוסיף קצת למפרט הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1 אם יש לכם מפרט אחר סביב המחירים הנ"ל שיתן תמורה טובה יותר (ביצועים ואמינות) אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שרת ביתי לסרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אירוח שרת משחק , ושרת של PLEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מינימלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אפסיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים המחיר צריך לכלול רק מחשב בלי מערכת הפעלה ובלי ציוד הקפי (מסך עכבר מקלדת)
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
צריך המלצה של מחשב נייד לאחותי הקטנה ב- 4,500 אפשר להיתגמש ל- 4,800 אני מעדיף מנעה מחשבים! שימוש המחשב הוא אופיס \ תוכנות היתכתבות \ מישחקים מדי פעם. תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
from ksp: Intel haswell CPU i7-4770K tray overclocked(4.7ghz) 1,650 MSI Z87-GD65 Gaming motherboard (military class 4, c1/C2 Stepping) 1,090 Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz 890 SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 650 from ivory(missing at ksp): Noctua NH-D14 SE2011 cpu cooler 320 Thermaltake Chaser MK-1 case 760 from skypc: Asus DRW24B1ST dvd burner 122 = 4280=357*12 ksp credit 1080 ivory cash 122 skypc cash next month, ksp: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz 890 (16gb for ramdisk) Crucial m4 64GB SSD MLC mSATA III (smart response cache) 375 Gigabyte GTX770 4GB GDDR5 gpu 2,460 Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 640 SanDisk Cr…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אמא שלי באילת עד מחר ואני צריכה מחשב ללימודים אשר ימשכו כ4 שנים. השימושים העיקרים הם דפדפן, מוצרי אופיס. ככלל אין לי מחשב ברשותי הייתי רוצה לקנות אחד שיחזיק לאורך זמן. חשוב לי משקל נמוך זמן עבודה מקסימלי- לומדת בערך 10 שעות ביום 4 פעמיים בשבוע.(מכוונת ל4-5 שעות ללא טעינה) מסך בין 13-14 ssd 128 מסך led או ips זיכרון פנימי 8 לפחות כרטיס מסך לא משנה לי כול כך מעבד עדיף מהדור החדש i5/i7 עדיפות לאחריות של 3 שנים ומחנות ksp/ivory או כול חנות שיש לה סניף במרכז ומוכרת גם באילת תודה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ראיתי פרסומים שיש עכשיו לפטופים עם מסך תלת מימד ונותנים יחד עם זה משקפים. יש לי כמה שאלות שאני לא מבין. 1. האם זה אומר שאני חייב את המשקפיים בכל מצב של עבודה עם המחשב (גם בעבודה שוטפת על OFFICE) כי אחרת זה יהיה מטושטש? 2. ראיתי שיש שם משחקים ישנים שמוצגים בתלת מימד כמו FIFA 08 וגם HALF LIFE זה המרה למשחק או שבגלל המסך והמשקפיים זה יוצג ב-3D? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה תוך כדי נסיעה ברכבת. אמור להצליח להריץ סימולציות MATLAB. בנוסף, חשוב לי אפשרות ל-touchscreen, בעיקר עבור סרטוט עם עט סטיילוס. תודה רבה מראש על העזרה. נעזרתי בחברי הפורום גם ברכישות הקודמות שלי, ולא התאכזבתי. פרטים יותר מלאים: * מטרות המחשב? תכנות, הרצת סימולציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך קטן (סדר גודל של 15 אינצ') * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חובה touchscree…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בחנות מסויימת, ועכבר MOGO X54 בחנות אחרת בשביל הנייד. בחנות שקניתי ממנה את הנייד אמרו לי שיש במחשב שלי express slot כי ככה נטען העכבר. בקיצור, עושה רושם שאין לי שום דבר כזה. רציתי לדעת מה זה ה-express slot (אם למישהו יש תמונה איך זה נראה) והאם יש מתאם או משהו בסגנון שאפשר לחבר לנייד כדי שאוכל להטעין את העכבר (או לחילופין שאכלתי אותה וקניתי עכבר שאין לי מה לעשות איתו עכשיו).
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב לילדים - לימודים, אינטרנט, יו-טיוב, אופיס... מצאתי את שני אלה באמאזון, אשמח לחוות דעת, או המלצות אחרות https://www.amazon.com/gp/product/B07RF1XD36/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&fbclid=IwAR35Tg4OOWegVIacgK0wS_rMWhygNNvLXFYwL1MfhqDD50jlAEm7xFa4-oc&linkCode=sl1&tag=rebelrex0f-20&linkId=7e29fe0b95186fb186df0011acea79be&language=en_US https://www.amazon.com/Flagship-Lenovo-Bluetooth-Graphics-Accessories/dp/B07WWZTHL5/ref=sr_1_1?fst=as%3Aoff&keywords=laptop&qid=1574537058&refinements=p_36%3A-31000%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A1264420011|2289792011|2289793011%2Cp_n_operating_system_browse-bin%3A17702486011%2Cp_n…
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט- שימושים כלליים (גלישה, הרבה מאוד הורדות, סרטים, מוזיקה) ואולי כדאי להשאיר את אופצית המשחקים הקלים פתוחה- לא יודעת איזה משחקים. אולי GTA? או שזה לא נחשב למשחק קל? (נראה לי אפשרי במסגרת התקציב להשאיר את האופציה הזאת פתוחה, מאחר ואני לא צריכה מסך).עד היום היתה לי מערכת מבוססת AMD, עד שהלוח מת. אני לא יודעת אם כדאי להשאר עם AMD או לעבור לאינטל. לא ממש אכפת לי. בלי OC, אין לי צורך בצורב DVD או מערכת הפעלה. זכרון 2GB (לא גינרי) והארדיסק הייתי מעדיפה של WD ולא של סמסונג- 500GB אין צורך במקלדת/עכבר. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא- ATI RADEON 9550. אתם חושבים שזה מספיק למשחקים קלים, או שצריך להחליפו? לא אכפת לי להחליפו, כל עוד זה לא חורג מהתקציב. דבר…
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חזק המתאים לצרכי, אך עם זאת לא יותיר חור גדול בכיס... אשמח לקבל המלצה למפרט אפשרי, להלן הדרישות/מגבלות למפרט. 1. תקציב מקסימלי - 6K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. משחקים בעלי דרישות גרפיות גבוהות כגון COD וכו' וכן הרצת יישומים גרפיים כבדים. 3. מסך 21" אינץ' לפחות. מקלדת ועכבר נוחים לעבודה מרובה. 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון (כפר סבא, רעננה והסביבה). 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מ…
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מיועד לשימושי HD ולמולטיטסקינג. יעבוד בסביבת ווינדוז 7. אמור להחזיק כ-5 שנים. חשוב שיהיה שקט ככל שניתן. המחשב יחובר ל LCD 46" ולרסיבר. אין צורך בכונן אופטי. (תתעלמו מהראוטר..) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-