ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט טוב בבקשה עם מסך,המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים אני צריך גם מדפסת ואפשר לחרוג בשבילה אז למי שיש רעיון יתקבל בברכה תודה
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות נייד שישמש אותי בלימודים וכן לשימוש משני גרפיקה ואולי קצת עריכת וידאו (פרמייר, סטודיו וכו'), לכן אני מעונין שיהיה לו כרטיס תלת מימדי קצת יותר טוב מהמובנה הבסיסי, וכן אני מעונין בשטח דיסק של לפחות 160. אני רוצה אחריות מקיפה לשלוש שנים, וכן אני רוצה שהחברה שתספק את האחריות תהיה אמינה וטובה (שלא יעשו בעיות ברגע שיתגלו תקלות במחשב). בקיצור, על אילו חברות ודגמים אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מעוניין במחשב עבור NAS. אפשר להציע גם מוצרים יעודיים, למרות שאני נוטה למחשב "פתוח" שיאפשר לדוגמה להריץ client לסנכרון עם שירותי ענן שונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת - לדעתי לא נדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS + סנכרון נתונים לשירותי אחסון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נדרש מחשב נקי בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך את המחשב ליישומים שונים, אבל בעיקר למשחקים, רציתי את תגובתכם לגבי המפרט שבניתי: (לא נראה לי שאני אשקיע בOC) AMD 3800+ X2 ? KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra - Abit לוח-אם זכרון 2GB (מחולק ל-2) 667MHZ מחברה סבירה Powercolor כרטיס מסך ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SONY 1.44 ?LG DVD±RW GSA-H12L x18 Lightscribe 470W Silent THERMALTAKE ספק כח ?L1900R 19'' LCD 2ms DVI *Contrast: 3000:1? LG מסך LCD ומארז בשווי 300-400 שח כל זה ב6000 ש"ח סביר או שיש מקום לשינוי \ שיפור? תודה
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמעט בניתי מפרט למחשב שלי, אבל אז גיליתי את הפורום והוא די שינה לי כמה תפיסות. אז אני פשוט אבקש המלצה של מומחים: השימושים של המחשב: עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), עריכת וידאיו (פרימייר וכו'), ו-HTPC. אין לי ממש זמן למחשקים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים סבירים (בקיצור, לא צריך את ה-8800). המחשב ימוקם בסלון, ולכן חשוב ביותר שיהיה שקט מאוד ואסטטי (צריך לעבור את ה-WAF - Wife Acceptance Factor ;D). המחשב יריץ Vista Ultimate. אין לי שום כוונה לעשות OC. להלן המחשבות שלי: - מארז - די נסגרתי על ה-Antec Sonata III, אבל אני חושב אולי לשדרג ל-P182 עם איזה ספק חמוד, וקיט השקטה, למרות שהוא קצת גדול לטעמי. - לוח אם - כמעט הזמנתי את ה-Asus Maximus Х38, אבל נראה שז…
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנה+- עם ה- NAS שלי שהורכב בעיקר מחלקי חילוף הוא די מפרפר והנני זקוק לאחד חדש. הדרישות: - אין צורך בציוד הקיפי - לוח אם עם 4 חיבורי SATA לפחות, אני מאוד אשמח ל-6 אם יתאפשר. - מארז, אני אסתפק ב- MidTower נראה לי הכי קטן שאוכל לקחת ועדין לדחוף לשם יותר מ-2-3 ההארד דיסקים. (החמוד הזה הרשים אותי). - הארד דיסק 500GB (די והותר ל- WHS2011) - מפרט מ KSP \ Ivory תודה.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל עכשיו תואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב ואני מתלבט בין כמה דגמים שכל אחד מהם בסביבות 4000 שקל המחשב הוא לגלישה וקצת גיימינג כגון מנג'ר ו 2K13 אני פתוח להצעות גם לדגמים אחרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8482 http://www.ivory.co.il/Toshiba_Satellite_L755-1LJ.html http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8539
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום חבר צריך לקנות נייד, תקציב 4K. הוא רוצה 15", צורב, רצוי 4G ורצוי מסך מט (לא מבריק), כולל מ"ה. שימושים ביתיים, ללא משחקים: אינטרנט, אופיס, אולי סרטים. ראיתי את הדגמים האלה: dell n5010 i3-330m - מחיר 4400 ש"ח בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8767&perur=2&t=1&c=441 i3-330M, 4GB 500GB, שלוש שנות אחריות Acer Aspire AS5738PG - מחיר 4500 ש"ח - 15.6" gloss, Touch Screen, 4GB , 320GB HDD, Windows 7 Home , 1y - Lenovo ThinkPad SL510 - על מסך מט (לא מבריק), שהוא מעדיף, בקונפיגורציה דומה, בסביבות 4000 ש"ח ואולי יספיק לו משהו כזה: Lenovo G555 0873-45G - מחיר 2400ש"ח AMD Athlon II Dual-Core Mobile M320 2.10GHz 2GB, 250GB, 250GB ראיתי פה גם המלצה על טושיבה. א…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי כרגע פנטיום 4 במהירות 3.2 בתושבת 775 הישנה , הציעו לי שידרוג זול : מעבד - G620 גוף קירור - AC FREEZER 13 לוח אם אינטל מבוסס ציפסט H61 http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/db-dh61ww/DH61WW-overview.htm http://www.intel.com/Assets/Image/prodlarge/DH61WW-lg.jpg זיכרון 2GB במהירות 1333 בטכנולוגיה DDR3 עלות : 815 ש"ח יש לי התלבטות בין ה G620 לבין ה 2100 אני עוסקת בעיקר באינטרנט , אופיס ומוזיקה , אני גם יכולה לחסוך 90 שקל ולקחת את הגוף קירור ALPINE11 בשביל עבודות משרדיות אני לא חושבת שזה משנה כל כך למרות שהמחשב יהיה דלוק הרבה שעות - וסביר להניח שהמעבד יהיה חמים יותר .
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט ל HTPC לסלון שידע לאכול את ה in house game streaming של valve (כשיצא) http://www.pcgamer.com/2013/11/21/valve-explain-steam-in-home-streaming-as-early-closed-beta-begins/ יש לי מחשב גיימינג סביר בחדר אחר. אז המפרט שאני מחפש צריך להיות המינימום הנדרש כדי לתמוך בסטרימינג מהמחשב גיימינג ו XBMC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. כסף מיותר יכול ללכת למקום איחסון נוסף (פנימי או חיצוני). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 זה גג עליון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פירטתי את הדרישות בהתחלה. המחשב יחובר לטלויזיה גדולה דרך HDMI. צריך כרטיס רשת כ…
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בעיקרון הבנתי שאני צריך מחשב חזק, זאת אומרת, 8RAM עם מערכת הפעלה של 64ביט ומעבד חזק כדי שיחזיק תוכנות. אני לא הטיפוש שמשחק במשחקים. אז כרטיס מסך לא מעניין אותי. אפילו אם הוא מובנה בלוחאם אז גם זורם כל עוד אני יכול לראות במחשב סדרות ושיט. תזרימו לי מפרטים טובים עד 3K שזה הגבול יעני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך אז לחסוך. הרי אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף ועוד כל מה שנלווה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה עד 3500 כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם סאונד ובעתיד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן וא…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה להפוך את המחשב שלי למכונת משחקים בגלל זה אני צריך לוח טוב לאוברקלוקינג בתקציב של עד 850 ש"ח וכרטיס radeon בעד 1700 ש"ח אני צריך את כל זה למשחקים טובים תעזרו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקיי בואו נתחיל בזה שאני מרוד בררן, אני מחפש מפשט טוב שיהיה גם אחריות ושירות טובים בנוסף גם מחיר טוב, אוקיי הדבר הגדול זה המחיר עד 7K אם אפשר פחות מצויין. המפרט הבסיסי בגדול זה שיהיה מעבד לא פחות מ2GHz . זיכרון 2G ומעלה. כרטיס מסך מעל 128M ושייתן ביצועים טובי למשחקים לא ממש חשוב אחסון אבל שיהיה סביר. זמן סוללה סביר יש עדיפות גבוהה למסך (רחב כמובן) 12 13 14 מקסימום. !!!!! לא HP !!!!! ואם אפשר גם תוספת של HDMI או DVI המחשב ישמש למולטימדיה (סרטים ומשחקים) ועבודה שוטפת בסביבת וינדוס. אוקיי זה בגדול המפרט, שלא תחשבו שאני עצלן אני חיפשתי הרבה אבל אין שום חנות שמציגה דגמים טובים לפחות בצפון. מצא חן בעיני האסוס M51Sn-X2 פוג'יטסו סימנס Xi 2428 אבל יש להם מסך 15 גדול. ראיתי את הLG…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכם. בניתי מפרט למחשב שאני מעוניין לרכוש , המחשב נרכש בחו"ל ככה שהמחירים לא ממש ריאלים לארץ , אשמח לקבל עצות לשיפור , בעיקרון אין תקציב ממש למחשב העיקר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ושיהיה חיסכוני , אבל תקציב זה לא ממש הבעיה.(אם אין ברירה..) המחשב עצמו נעשה בו שימוש כגון : אינטרנט , עריכת סרטים(לא משהו ממש מקצועי) , עריכת מוזיקה (נדיר) , משחקים פעם בשנה אולי משהו נדיר שיוצא וגם זה לא בטוח. יש לציין שהמחשב הנ"ל לא מתוכנן לו OC לפחות לא בעתיד הקרוב. המפרט להלן: Intel Core 2 Duo Processor E6600 2.4GHz 1066MHz 4MB LGA775 CPU, Retail - $221.50 Western Digital WD2500KS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive - $68.20 Asus P5B Deluxe Core 2 Duo/ P965/ SATA2/ A&2GbE/ ATX Mother…
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר מחנות בחיפה (KSP , NOA) איפה שיותר זול ומשתלם 4000שח רק קופסה לא צריך שום דבר אחר שהיה כמה שיותר חזק למשחקים עד כמה שאפשר תודה
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש מישהו לעבודה באופיס, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח וצריך לכלול מסך LCD ומדפסת (שתהיה כדאית מבחינת עלות האחזקה). עכבר -אם אפשר משהו טוב (ולא הכי יקר). ההצעה שקיבלנו במחיר הזה: פנטיום 4 - 3 גיגה הרץ LGA 775 - 800MHZ 1 MB ASUS P5DV2 MX מארז פשוט NCP 512 MB DDR2 דיסק סמסונג 80 GB SATA צורב סמסונג DLX18 מסך WATCH LCD MV732 מדפסת D1380 DESKJET Geforce 7100GS PCIE מקלדת ועכבר פשוטים Windows Xp Home עברתי על ההצעות שלכם פה וראיתי שממליצים על AMD. האם עדיף על אינטל במקרה הזה ? מה דעתכם על כרטיס המסך הזה ? אתם ממליצים על לוח אסוס משולב כ. מסך. מה עדיף ? מה דעתכם על המסך ? מישהו מכיר אותו ? תודה רבה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך, הנה המפרט: מעבד: Q9550 OC 3.8 GHz לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרטיס מסך: Leadtek GTX 260 Extreme Edition השימושים העיקריים שלי במחשב היום הם בעיקר כדי לראות סרטים באיכות Full HD 1080p, לאחרונה זנחתי את המשחקים כי יש לי קונסולה. אני יודע שהכרטיס מסך שלי עדיין נחשב טוב היום אבל אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס HD כי יש לו רק יציאות DVI וכרגע אני עושה קומבינה עם יציאת קומפוזיט מהלוח האם בשביל להעביר סאונד ומעביר תמונה עם מתאם DVI ל-HDMI שמאבד לי מאיכות התמונה. אז אני מחפש כרטיס מסך טוב בטווח המחירים שיהיו לו 2 יציאות HDMI ושיהיה מספיק חזק להריץ משחקים חד…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני בניתי את המפרט הבא. מה אתם מציעים? וגם רציתי לשאול: 1- אם בעתיד ארצה לעשות CF איזה ספק צריך לזה? 2- אם כדאי לחכות לנובמבר שיצא הCORE I7 ויוריד את המחירים של השבבים ולוחות האם (אם בכלל יוריד משמעותית)?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנייח עוסק עם:תלת מימד (לא מקצועי מדיי- סקצאפ... וויריי) עריכת וידיו וגרפיקה ותוכנות שרטוט אשמח לשמוע על מחשב מעולה הכי שיש אבל לא מחיר מטורף. (עד 7-8) ביצועים טובים מהירות שיא... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הי חברים, יש לי כרגע מחשב שכבר די ישן (מפרט מופיע בצד), אני שוקל לקנות מחשב חדש, השאלה היא האם יש איזו טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת בקרוב שבעקבותיה ירדו המחירים לחלקים ה"עממיים"? תודה!
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
^^ לחבר שלי ! רוצה ותו לgaming עם 6600Q intel ו Nvidia 8800 gt oc ספק טוב שיחזיך ו 2 g. ram *לא יעשה oc
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מחשב AMD לצורך overclocking בסביבות ה-4 אלף שקל (ללא מסך, DVD, הארד דיסק, מקלדתת עכבר) אני מבקש המלצות על מארז, קירור, מעבד, זיכרונות בבקשה! שקלתי ללכת על המעבד AMD Phenom II X4 955 BE - שמעתי וקראתי עליו דברים טובים השאלה האמיתית היא איזה לוח אם, זיכרונות וקרור להתאים לו כדי לעשות OC - לא ברמה קיצונית ( ל3.8 4.0 GHZ) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב לתכנות בעיקר, ומשחקים פה ושם (Scum לדוגמא) בהתחלה חשבתי על מערכת עם אפשרות שדרוג, אז הסוקט מן הסתם LGA1200, ומעבד i5-10400 טוב לי, ובעיקר זול לי (640 ש"ח). עם האוכל בא התאבון, ובמקום להיות מוגבל ל-2666mhz בלוח H או B כלשהו, אני כבר מעדיף להוסיף כסף ולהגיע ל-3600mhz. האם יש לוח אם שיתן לי (אם או בלי OC) תמיכה בזכרון 3600mhz עם המעבד הזה ? אם לא, אז יש את האופציה הפחות מועדפת עלי... Ryzen 5 3600 + A520M-H (845 ש"ח + 305 ש"ח) אבל אני ממש משתדל לשמור את האופציה הזאת כמוצא אחרון. הבילד לבינתיים : מעבד - ? לוח - ? זכרון - 2x8GB 3600 Mhz כרטיס מסך - GTX 1650 Super (כבר יש) דיסק - …
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-