עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FC , AC , BF , COD ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  2. המחשב מיועד לגיימינג "בסיסי", כאשר דרישת היעד היא הרצה חלקה של Assassin's Creed 4 שיצא בנובמבר ;D . בניתי מפרט ב-KSP אחרי התייעצויות רבות, ואשמח לשמוע את דעתכם. להלן המפרט: מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. היי, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למסחר ועבודה על בסיסי נתונים (Database), אני עושה הרבה העברת נתונים בין תוכנות (בעזרת DDE) והרבה עבודה על בסיס נתונים MSSQL Database אין משחקים בכלל. תקציב - כ 3000 עד 5000 ש"ח, עדיף לחסוך, אבל אני לא באמת חושב שזה יקרה, לא לעבור את המקסימלי שני מסכים מחוברים למחשב (יש לי) אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, מסך) שקט חשוב לא מתוכנן בכלל אוברקלוק בשל אופי העבודה, אני חושב שצריך להשקיע במעבד, זכרון ודיסק SSD ולכן בחרתי - מעבד - Intel i7 4790 3.6G זכרון - G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz דיסק SSD - ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III‎ דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ‎ כל השאר לקחתי משהו …

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by max-l,

Intel T4500 2.3Ghz vs intel pentium dual core p6000 1.86Ghz איזה מעבד חזק יותר? אני ממש מבובל. תודה רבה.

5. Started by IMT,

מכרתי את ה P2 הישן שלי תמורת 800ש"ח שאותם אני מתכנן עכשיו להשקיע ב P4 שלי. הנה מפרט המחשב שלי: מעבד p4 2.4GHz זיכרון 512MB DDR 266MHz כרטיס מסך Inno3D GForce4 mmx 440 128MB לוח אם גרוע של PC Partner שאפילו חישני טמפרטורות אין לו http://www.pcpartner.com.hk/products/old-via/DM-A06E.htm הלוח אם שלי תומך בזיכרון עד מהירות של 133MHZ, כך שהזיכרון שלי לא מנוצל עד הסוף, הלוח גם תומך רק ב AGP X4, לעומת כ. המסך שתומך ב X8 לכן הדילמה שלי היא אם לקנות בכסף הזה לוח אם חדש, כרטיס מסך חדש, או שניהם. נ.ב. המחשב משמש למשחקים כבדים, ואני מסוגל לגייס אולי עוד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  6. בוקר טוב. ברצוני לקנות מחשב חדש. אין לי יותר מדי מושג במה עדיף, ואיך, ולכן אני סומך עליכם. אני יוצר מוזיקה ועובד עם קיובייס. אז בבקשה לקחת את זה בחשבון. אני צריך את המחשב ליצירת מוזיקה, משחקים כבדים, וצפיית סרטים. חובה שיהיה לפחות 300 ג'יגה זיכרון במחשב. ולפחות 2.0 זיכרון אם לא יותר. יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. תודה רבה. יוני שנקר

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by pitt,

שלום לכולם, ברשותי כרגע המפרט הבא: מעבד: Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz Thermaltake V1 cpu cooler TT-CL-p0401 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 intel P45 Express הארדיסק: Western Digital green caviar 1tb זכרונות: (יש 2 כאלה) A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 2GB 800+ MHz CL4 כרטיס מסך: Sapphire ATI radeon 4870 Toxic 1GB DDR5 (לא לסתלבט עלי...אני יודע שזה ענתיקה) מארז: CoolerMaster CM 690 RC-690 ספק: Ocz-cxs500w מה אתם אומרים? עדיף לשדרג או לקנות חדש? בכל מקרה חשבתי להשאיר את הספק/מארז/הארדיסק. התקציב הוא 3K וניתן לחרוג ממנו 100-200 ש"ח השאיפה היא לשחק משחקים (כמו GTA V וכדומה)/אינטרנט/ סרטים HD (יש מסך Dell U2412 עם רזולוציה 1920x1200) /תכנות

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by gimimix,

היי יש לי מחשב נייח מרכזי ואני רוצה נייד שאוכל לעבוד עליו גם. הדגם הנ״ל נכנס לי בדיוק בתקציב והנתונים מרשימים. תודה! יצרן: Asus‏, דגם: X456UJ‏, גודל: 14.0''‏, מעבד: Intel Core i7 - U‏, נפח: 1TB‏, כרטיס מסך: Nvidia‏, גודל זכרון: 8GB‏, רזולוציה: 1366x768‏, כונן אופטי: (DVD-RW (Dual Layer‏, צבע: חום‏, חיבורים: VGA‏, HDMI‏, USB 2.0‏, USB 3.0‏, USB 3.0 Type-C‏, מערכת הפעלה: Windows 10 Home‏, שפה: עברית‏, אנגלית‏, רוסית‏, תכונות: דיסק קשיח 7200Rpm‏, מעבד Skylake‏, Bluetooth‏, משך אחריות: 3 שנים.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  9. שלום רב, הידע שלי במחשבים ניידים ממש מועטה ולכן אני פונה אליכם לעזרה. אני צריך מחשב נייד לשימושים של אינטרנט, תמונות דיגיטליות, שמיעת מוזיקה ושימושי אופיס. התקציב שלי הוא 700$-800$. אני קונה בארה"ב והבנתי שיש שני חברות ששולטות בתחום (לפחות בתחום הביניים), HP ו Dell התסכלתי קצת באתרים שלהם.. ודי הסתבכתי, אם תוכלו לכוון אותי לדגם ספיצפי אודה לכם. (לא חייב דווקא מ-HP או דל) לא אכפת לי אם זה AMD או Intel. או כל חברה אחרת, העיקר שתהיה אמינה ושאקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. יש לי רק בקשה אחת וזה שהמסך יהיה לפחות 15". זהו נראה לי.. תודה לכולכם !

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by Dan Chekanov,

היי אני צריך בבקשה המלצה לנייד חזק בתקציב של 5-6K , אני לא כל כך משחק משחקים ובעיקר השימוש יהיה ליום יום, אינטרנט סרטים וכ'ו . דבר נוסף שחשוב לציין שאני כן עובד עם תוכנות כמו 3ds max וכ'ו ככה שחשוב שיהיה הרבה זיכרון . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגלישה צפייה בסרטים מיילים וכ'ו . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  11. חשוב לי קודם מחשב מתאים אז אם אני רוצה לראות 4K ברזולוציה של 1920x1080P מה שנקרא Downscaling בלי עיכובים בסטרימינג כי המחשב יותר חלש אז איזה מחשב מתאים לזה ומה צריך ל HD 8K? תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Intel Pentium 4 2.4(512/533/Northwood/socket 478) + Titan - Asus P4S533-MX (uATX) - Samsung DDR/PC3200/256Мб - Samsung DDR/PC3200/512Мб - nVidia GeForce FX5200/AGP 8x/DDR 128/128 - SAMSUNG SP 40Гб - WD Caviar 120Гб - . DVD и CD-ROM : Asus CD-RW - LG CD-RW/DVD(read only) - 300W/80mm - או AMD Athlon XP 2500+ (Socket A) + CoolerMaster(80mm) MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0/ATX) + сетевая карта Realtek - Transcend DDR/PC3200/1024Мб - ASUS 6600GT/AGP 8x/DDR3 128/128 - SAMSUNG SP 40 - NEC CD-ROM - LG DVD-RW - ATX/4xFAN 80mm - 400W/120mm - 80грн ATX/2xFAN 80mm -

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  13. אני מעוניין לבנות מערכת מחשב לשימוש משרדי כאשר החריג היחיד הוא שאני מעוניין שהיא תריץ בצורה יפה את Flight simulator X בנוסף אני מעוניין בהמלצות על מסך ומדפסת. לגבי המחשב, האם המפרט התחתון בקישור הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ עונה על הדרישות בצורה טובה ? האם הייתם משנים בו משהו ? איזה כרטיס WIFI כדאי להוסיף למחשב ? על איזה מסך 22/24 איכותי אתם ממליצים לי לעבודה משרדית ומשחק בסימולטור ? לגבי מדפסת, אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת סורק בעלת יכולת עבודה מול מספר מחשבים עם חיבור WIFI לרשת מאובטחת ומזין דפים לסורק (עדיפות לליזר) ? התקציב למסך ולמדפסת הינו באיזור ה 2500 ש"ח (ורצוי אך לא חובה להכניס לתקציב זה גם את הסט הזול של מקלדת ועכבר של מיקורסופט ורמקולים של קרי…

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by zivco,

שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי (לא קריטי). - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים). לא *APPLE* אשמח המלצות לדגמים. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. אני רוצה מחשב חזק ומהיר עם המעבדים החדשים, שיכלול לפחות ג'יגה זכרון פנימי. הארד דיסק קטן של 10000\15000 RPM של יותר מ-30 GB ובנוסף הארד דיסק של 250 GB (עדיף 16 MB BUFFER). לגבי כרטיס מסך אני לא יודע בדיוק אבל אני רוצה שיחזיק לי 5 שנים. כרטיס קול לא מובנה איכותי למקרה שצריך. מארז איכותי עם בולמי זעזועים להארד דיסק ומערכת קירור טובה. אהה.. ללא מסך!!! חשוב לי לציין שאני רוצה רכיבים של החברות האיכותיות והאמינות ביותר. אני חדש פה באתר אז תנו לי קרדיט תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by trx,

שלום לכולםםםםםםםםםםםם אני חדש פה... אני קונה מחשב חדש ויש לי איזה בעיה.... חלק אומרים לי שעדיף לי לקחת את ה- Intel p4 2.8 1 mega HT וחלק אומרים לי לקחת את ה Intel p4 2.8 1/2 mega HT אשמח מאוד עם תעזרוי לי בהקדם ההאפשרי כל מה שאני קונה : לוח אם - Asus p4p intel 865 כרסיט מסך - ATI Randorm 9600 128 DDR זכרונות - 2x256 DDR 400 of Kingstof עכשיו אתם תבחרו בשבילי את המעבד...

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Athlon II x3 Triple Core 445 3.1Ghz Socket AM3 Box MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio 2GB Mushkin CL9 Caviar Blue 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Elite 342 Black Micro ATX Case (No PSU) 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) כל זה ב 1710, כשעוד לא הכנסתי תשלומים ואולי מקלדת עבר פשוט. מה דעתכם ? המטרה היא כאמור מחשב משרדי בלבד, אבל שיהיה אמין, ושיחזיק בתאוריה ל 4-5 שנים . יש הצעות לשיפור? מעדכן: השימושים הם הכי משרדיים שיש: אינטרנט ואופיס. לא מעבר. אין דרישה מיוחדת לשקט (יש לי נסיון רע עם קירור סטוק של AMD) אבל אנ…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by MasterDK,

אלהן חברים. כנראה שהמחשב הנוכחי שלי מת (אחרי שהחלפתי קירור וספק הוא עדיי ממשיך לעשות ריסטים רנדומליים). אם כך אני כנראה צריך לרכוש אחד חדש. מכיוון שיש לי את רוב החלקים אני צריך רק את הדברים הבאים: 1. מעבד, עידפות מאוד גדולה לאינטל וסוקט 775 כי כבר יש לי קירור של AC ALPINE 7 PRO (אשמח גם אם תגידו לי שהקירור הזה לא מספיק אם הוא לא מספיק, ואז אין צורך להתמקד רק על סוקט 775). 2. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה וכמובן שתיהיה יכולת לשדרג כרטיס מסך (יציאות PCI-E או מה שיש היום) 3. זכרון. עקב התקציב אני צריך מינימום גיגה, אבל אני לא אתקמצן על 100ש"ח בשביל להשיג 2 גיגה 4. מארז כמה שיותר זול (עם לפחות מאוור אחד, ויציאות USB קדמיות). עכשיו לגבי ההארד-דיסקים: יש יל 2 אחד של HITACHI ואחד של…

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by RunningWithScissors,

מפרט ממש לפני הזמנה אני צריך אישור סופי כדי לראות שלא פספסתי משהו צרכים : קידוד , משחקים וכד' ללא צורך ב-OC. כל מה שאני צריך כלול במפרט. אני מעדיף שהמערכת תהיה שקטה וקרה אבל לא קריטי. אה ויש לי fetish ל-quad core P: תודה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כר…

20. Started by ronmiz,

היי יש לי בעיה קטנה ... הורדתי Partition Manager של Paragon כדי להוסיף מחיצה נוספת למערכת הפעלה (Vista Basic) באמצע התהליך המחשב נכנס ל- Sleep Mode מתי שהיה כתוב בבירור על המסך שאסור לכבות, להתחיל מחדש וכד'... בכל מקרה כרגע יש מחיצה חדשה אבל המחשב מתחיל עם שתי הודעות שגיאה. מכיוון שהמחשב דיי חדש ואין לי עליו כמעט כלום לא אכפת לי להתחיל מדף חלק... הבנתי שאמורה להיות מעין מחיצת שחזור או אתחול שיש בה את מערכת ההפעלה וכל הדרייברים, רק שאני לא ממש מוצא את זה. חיפשתי ב - ThinkVantage אבל מצאתי רק אופציות של שחזור מקובץ (לא עשיתי קובץ גיבוי דרך התוכנה הזו) .. תודה מראש רון. עדכון: מצאתי את האופציה הזו של השחזור למצב מפעל ב- ThinkVantage, אבל על ההתחלה של התחהליך היה כתוב "prepa…

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by Freemee,

שלום לכולם, הייתי פה לפני איזה חודש וחצי אבל עכשיו אני חוזר כי הזמן יותר קרב ומתאים. אני שנה הבאה אתחיל ללמוד לתואר ראשון בהנדסת מחשבים. התואר הוא 4 שנים. אף פעם לא היה לי מחשב נייד אך אני מעוניין להתחיל להשתמש באחד שיקל עלי בעבודה באוניברסיטה (גם בהנחה שיש סיכוי שאהיה במעונות ואז זה די חובה...) בלי קשר אני מתכנת גם בתוכנות כמו VISUAL STUDIO שלאו דווקא קשורים לתואר. אני מחפש מחשב שבתקווה יחזיק 4 שנים ולא יגסוס עם שדרוג אפשרי ל WINDOWS 7 בעתיד... כרגע מעוניין ב VISTA SP1 או SP2 אם יצא. המחשב בעיקר יהיה גלישה באינטרנט, עבודה משרדית, אופיס (יש סיכוי למסמכים גדולים אבל לא איזה אקסל מטורף), MATLAB ו VISUAL STUDIO 2008. משחקים לא מעניין אותי כלל אז זה לא שיקול. לגבי סרטים, אני …

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by barzanger,

אני מחפש דרייברים שלו ולא מוצא אשמח ללינק

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אלה הדגשים: תקציב - עד 2500 ש"ח, לחסוך אם אפשר אבל לא על חשבון שקט. יעוד - מחשב ביתי שישמש רוב הזמן לאינטרנט/אופיס אבל מדי פעם יריץ MATLAB. משחקים לא רלוונטיים. רמת שקט - חשוב מאוד אך במסגרת התקציב בלבד. לא כולל מסך או ציוד הקפי, לא כולל מ"ה, כולל הרכבה. לא יבוצע OC. חנויות - עדיפות ל-KSP אלא אם אתם מכירים חנות אחרת בחיפה. המחשבה הראשונה שלי הייתה ללכת על מערכת מבוססת i3 ולאו דווקא פנטיום בגלל שצריך להריץ מטלב מדי פעם. מצד שני, אם אני הולך על משהו מבוסס AMD ראיתי שאפשר להוזיל את המערכת בערך ב-500 ש"ח (נניח A6-5400K עם צ'יפסט A75) או מצד שני לקבל מעבד מרובע ליבות במחיר דומה ל-i3 (נניח A8-5600K). שאר החלקים במפרט יהיו זהים - 4GB זכרון, הרדיסק של 1TB…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  24. פירסמתי הודעה דומה לפני כמה ימים, אבל לא ממש נענתי, אז הנה היא שוב (במתכונת טיפה שונה). אני מחפש מחשב high end למשחקים, ואני רוצה לבנות אותו בשלבים. א. מחשב ב. מסך ג. ציוד היקפי אז כרגע אני מתמקד רק במחשב: המחשב יהיה בשימוש בעיקר למשחקים (CoD, WoW, Dragon Age, Red Faction). חשוב לי שיהיה שקט מאד- המחשב נמצא ליד המיטה. (נראה לי שזה די ברור, אבל עדיין-) יכולת להוציא HD לטלוויזיה. כרגע אני עם מסך 19", אבל לפי תוכנית החומש אני אשדרג אותו בשלב הבא. בטח ל22". התקציב הוא 4,000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אבל כמובן עדיף שלא. תודה!

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (מעבר לאופיס, גלישה באינטרנט וכו') - משחקים וקצת חישובים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EU4 כרגע. אם יהיו משחקים נוספים הם בטח יהיו די דומים, אז אני מניח שהדרישות לא יהיו שונות בהרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''17 …

דיונים חדשים בפורומים