עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Iko89,

* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, מעט סרטים ובעיקר תוכנות כגון איסקיו ומסנג'ר.. * גודל המסך? רצוי 12 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משו כמו 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא .. * בלוטות? חובה (וגם WIFI) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? חשוב אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על הlenovo s12 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by aarrek,

שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לנציגת שיווק. המחשב אמור להיות חזק כי יציג תכנים כבדם ורבים. איזה מחשב מומלץ ? Lenovo - DELL ? איזה דגם מומלץ ? מישהו הציע לי את ה-Dell Vostro 1520 . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. שלום, להלן 2 מפרטים למחשב בתקציב שרשום למעלה אשמח לקבל חוות דעת. המחשב לצורכי משחקים, לצפייה בסרטים, לעבודות גרפיות (דו ותלת מימד) ומחשב "כל-בו" שיריץ הרבה תוכנות במקביל. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להריץ באיכות גבוהה עם מסך 19' או 22' את המשחקים הכי חדשים. משתמש בתוכנות פלאש, פוטושופ ו cinema4d. השקט חשוב במידה 6 מ-1 עד 10. נכון לעכשיו עובד עם מסך 19' ברזולוציה 1280x1024 אבל מתוכנן שידרוג למסך 22'. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪603 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produ…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by Ancient1,

חנות טובה , או שזה לא משנה כי הכל מגיע ליבואן ? איפה הכי זול בד"כ ? יש עוד דברים ששכחתי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by CriticalHit,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודות באופיס, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וטיפה משחקים ( לא כבדים ). חשבתי אולי יהיה כדאי להביא מחשב נייד במקום הנייח, אבל בתחום הניידים הידע שלי שואף לאפס :-\ אז אני מפנה את השאלה אל החבר'ה פה בפורום, על מה כדאי לי ללכת, נייד או נייח? איזה מחשב יהיה יותר אמין ויחזיק יותר זמן? תודה.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש עוד השבוע או אפילו היום 1) תקציב : 4000 2) מטרות המחשב למשחקים כבדים שאני ישחק על רזולוציה מקסימלית..לראות סרטים HD המסך שיש לי כרגע הוא 226BW של סמסונג והרזולוציה שאני איתו 1680X1050. 3) אין צורך בציוד היקפי 4)לא צריך כונן דיסקטים..לא צריך צורב 6)השקט ממש לא חשוב ..המחשב לא יהיה בחדר שאני ישן שם או משהו 7) כרגע לא מתוכנן אוברקלוק 8) לא צריך מערכת הפעלה 9) בעיקרון אני מעדיף לקנות מסקייפיסי יש לי ניסיון די טוב איתם ואני גר בראשון אז באיזור הזה 10) אין שום בקשה מיוחדת או חיבור מיוחד שאני צריך דבר שני עשיתי פה מפרט לפי כל מיני המלצות בפורום אז אם אפשר גם דעה עליו מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by WitheNoise,

שלום נשלחתי לארגן מחשב חדש לדודה לא יותר מ4500 כולל המסך וההרכבה. משחקים בעיקר, מעט עבודה על office יש צורך במסך חדש, ואין שום העדפה לחברה אין שום צורך במחשב שקט במיוחד ואין שום צורך מיוחד (שאני יודע) לא מתוכנן OC מערכת הפעלה כבר יש, והמשחקים בעיקר רשת (מישהו אמר WOW) תודה הגעתי למשהו כזה : מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪618 …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  8. אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים.. לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים. כל הציוד ההקיפי קיים. אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק) כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם. אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו.. זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by larry_lurex,

שלום, קניתי לאמי נייד ומסתבר שהוא עם מסך מבריק (לא מאט) וזה מציק לה. יש משהו שאפשר לעשות עם זה? (בלי להחליף את המחשב...) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eldadmo,

לפני כשבועיים רכשתי את המחשב הנ"ל. כבר בהפעלה הראשונה הריח לי שהמחשב לא מתנהג נכון, ואיך ידעתי זאת ? מחשב עם ליבה כפולה (6600), 4 גיגה ראם וכרטיס מסך של NVIDIA אמור לעבוד חלק על 7. החשש שלי התגלה כמוצדק ברגע שעבדתי עם מוזיקה ברקע (מדייה פלייר וינאמפ ושאר ירקות) בזמן העבודה המוזיקה הייתה נעצרת קופאת ומתעוותת. מבדיקה עם התוכנה DPC LATENCY נתגלה כי המחשב פשוט לא יציב בעליל. כמובן שדבר ראשון היה לעשות שיחזור מערכת - שוב אותם תוצאות. למזלי יש לי "בכלי העבודה" ווינדוס 7 מקורי ונקי - גם התקנה של מערכת זו העלתה חרס. התקדמתי צעד נוסף, נכנסתי לאתר טושיבה וחיפשתי דרייברים חדשים אך לא מצאתי. התחלתי לבטל דרייברים של כרטיס רשת, מודם, רשת אלחוטית - עדיין לא היו תוצאות טובות יותר. את המח…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. נראה לי שאפשר גם להכליל את השאלה האם שיא הטכנולוגיה כיום, שאפשר להרכיב מחשב כזה ב20 אלף שקל נגיד, יריצו טוב משחקים גם בעוד 4 שנים? אם נקנה היום מחשב ב10 אלף ובעוד 4 שנים בעוד 10 אלף, האם נקבל אותה תוצאה מבחינת ביצועים? אני לא מבין גדול בחומרה אבל לפי מה שנראה לי, ההתקדמות היום היא לא מטאורית כמו שהיה אפשר להגיד לפני כמה שנים זה נראה כאילו החומרה, כפי שאנחנו מכירים אותה היום, מתאמצת המון בשביל להוסיף אחוזים בודדים בביצועים ורואה שהכף נוטה לכיוון זה עם ה5-6 יותר FPS במשחק או העוד 5% במהירות. קשה לומר שיש באופק איזו טכנולוגיה מהפכנית מעבר לפינה. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום לכולם.. יש לי מעבד CORE2DUE E6600 אני מעוניין ( בתקציב של 2500 שח) ב: 1.לוח אם שיתאים לOC קל 2.זיכרונות ( עדיפות ל4GB) 3.כרטיס מסך 4.ספק כוח טוב . 5. קירור טוב למעבד- יעבורOC 6. צורב DVD פשוט 7.הארד דיסק 8. מארז פשוט תודה מראש לעוזרים אלכס.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by or_kudai,

מנהלים למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by harley,

שלום לכולם, אחרי חיטוט ארוך בפורום לא הצלחתי למצוא מענה לצרכים. מקווה שתוכלו לעזורץ 1. מה התקציב המקסימלי? 4000. ניתן לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תוכנות מידע/מסחר בורסאי - כלומר הרצת מספר רב של חלונות במקביל, ברובן דפדפנים. כיום משתמש בשני מסכי "17 ברזולוציה 1280X1024. שוקל מעבר לשני מסכי 19" ברזולוציה מקסימלית או מסך יחיד 24" ברזולוצית HD. אשמח אם המחשב יוכל להריץ גם משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? פרט לכונן, הכל נדרש. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייק…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by asi11,

מישהו יכול להרכיב לי סטטוס של מחשב למשחקים בערך עד תקציב של 2400 ש"ח. אני מת לקנות מחשב חדש עוד השבוע. לקחתי הצעה מאייבורי אבל אני לא כול כך מבין במחשביםן זה התקציב שיש לי רק 2400 ש"ח. אני לא רוצה מחר ללכת ולהזמין ולהיראות אידיוט. אז פשוט יעבדו עליי. דר"כ אני קונה באייבורי עקב תנאי תשלוםן טובים. אני מעוניין רק ב-INTEL. ,תודה מקווה לעזרה דחוף!!!

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by soprno,

השקט ממש חשוב לי, אז השקעתי מארז כזה יקר. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q8300 : " SLB5W" - BOX ₪734 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ₪418 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800KH ₪476 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪930 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL ₪148 כמות:2 מארז: [..] ANTEC P182-B w/o PSU ₪684 מקלדת: [..] LOGITECH WAVE KEYBOARD - USB ₪277 עכבר: [..] LOGITECH G5 LASER MOUSE ₪257 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ₪577 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ₪409 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 LOW PROFILE FOR INTEL S775 ₪83 דיסק קשיח: [..…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. צריך מפרט לעבודה בוורד,אקסל ושאר תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטי XVID ומוסיקה. 1. מה התקציב המקסימלי?1200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית בעיקר,אופיס וכו'... משחקים פשוטים ביותר כמו דינר דש וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי?כן, רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ?לא צריך מסך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה כן,מערכת הפעלה לא. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.בא…

18. מארז פשוט ספק 12cm 500te 2wx 500w HEC לוח ג'יגהבייט GA-EP45-UD3LR מעבד I5 750 זכרון KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ מסך GEFORCE GT240 1GB 3 MSI זה המפרט בעיקרון יש הצעות לשיפורים באחד מהחלקים? והם הלוח אם תומך במעבד החדש I5

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. Started by rico,

שלום לכולם, אני מבקש ממי שיכול להציע שידרוג למפרט מחשב קיים, המחשב אותו אני רוצה לשדרג הוא משנת 2005. התקציב עד אליו אני מבקש להגיעו הוא מ- 1000 עד 1500 ש"ח (מפרט למשחקים). מפרט המחשב הינו- מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 קיבולת: 1800 MHz זיכרון: 2048 =512x4 קיבולת: 200 MHz כרטיס מסך: RADEON X800GT הערות לשדרוג המפרט- האם אני אוכל להחליף כרטיס זיכרון אחד מה- 4, שלא בקיבולת של 512 ? נניח אחד של 1 GB ? ושהכרטיס מסך יתאים למעבד בבקשה, שיהיה כמה שיותר טוב. אם צריך לפרט יותר בדרך כולשהי, רק תכתבו. מה שאני רוצה הוא שהמחשב לפחות יוכל להריץ את המשחק Cod6: Modern WarFare 2 . הערה לבקשר למשחק- משום מה, את המשחק Cod4: ModernWarFare הצליח להריץ, אך את המשחק Cod5: World At War לא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ישנו מבצע לפורום רוטר לניידי טושיבה דגם L500D 149 המבצע ניתן ע"י חברת נעה מחשבים www.noacomp.co.il קישור לפרטי המבצע: http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml ברמת העיקרון המבצע מיועד לגולשי פורום רוטר אך אפשר לתת עד 10 ניידים ל10 הראשונים לגולשי הפורום של HWZONE . למעוניינים בפרטים נוספים כולל מפרט טכני מלא וחוות דעת של משתמשים גשו לקישור http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml למי שמעוניין ליצור קשר המסנג'ר שלי wolf@vgames.co.il כמו כן ניתן להשאיר לי מספר סלולארי בפרטי ואחזור אליכם מחברת נעה מחשבים בהקדם. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  21. מחשב לעריכת תמונות וסרטים - Photoshop, 3D Studio Max, Flash וכו. המפרט צריך לכלול מסך וכונן קשיח של לפחות 500GB.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  22. היי אנשים, רוצים לקנות מחשב לילד בן 8, כמובן במחשבה על גיימינג, וחשבתי להמליץ על המפרט הבא מקיי.אס.פי: AMD Athlon II 245 2.9ghz Arctic Cooling Alpine 64 Pro Cooler Gigabyte M61PME-S2P Kingston 2gb DDR-II 800mhz Hitachi 500gb SATA-II Asus Radeon HD4770 512mb LG DVDRW GH22ns Black Hec Compcase 63RA Seasonic 500W SS-500ET Power Supply Microsoft digital media keyboard 3000 Logitech SBF90 Black Mouse Creative SBS 245 speakers LG W2043T 20.1inch סה"כ כול הרכבה: 3197 ש"ח זה שידרוג של חבילה שלהם שהתחילה ב-1260 ש"ח, בגדול אני מרוצה ממה שיצא למרות שהייתי מעדיף לוח אם חדיש יותר, אין לכך באמת יתרון. כמו כן הייתי מעדיף מסך עם רזולציה 1680x1050 במקום זה, אבל לא נראה לי…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by p1tbull,

לאחר שחרשתי כאן את הפורום וקיבלתי מכם הרבה עצות, החלטתי שאני מוכן ומחר אני הולך לקנות את המחשב. רציתי לשאול אתכם אם יש דברים שאני צריך לדעת? בגדול אני הולך לשבת מול סוכן מכירות, לראות מה יש לו להציע (וכמובן שיש לי בראש מה אני באמת רוצה...ויש הבנה בסיסית ברוב הנושאים). ואיך בכלל לוודא שכל החלקים שמביאים לי מקוריים וחדשים מהקופסא? אני קונה בת"א, קודם אלך לשמוע הצעות מ KSP אח"כ מאייבורי, ואז אחליט איפה יותר משתלם - ממליצים על עוד חנות באזור?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. Started by ras81,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, אשמח לקבל את המלצתכם בנוגע למחשב נייד סביב ה4000 שח. ישמש בעיקר לאופיס, אינרטנט ואולי קצת סרטים אבל זהו מחשב שני והמרכזי הוא המחשב הנייח שלי. אבל למרות שהוא לא יהיה המחשב המרכזי אני עדיין מעדיף לא לקחת מחשב "פושטי" כדי שלא יהיה איטי ושלא יצריך אותי לחשוב פעמיים איזה תוכנה כן להתקין או לא והעיקר שיחזיק מספיק זמן (לא ימות אחרי שנה שנתיים). חשבתי על פי הודעות בפורום ללכת על DELL, אולם יש להם כל כך הרבה דגמים, שאני מרגיש שאני נאבד בסבך. הדגש עם זאת הוא על מסך 15'' הדגמים שבהם האני מתלבט כרגע הם : STUDIO 1555 Dell Latitude E5500 Dell Vostro 1520 T6570 Dell Vostro 1015 T5870 אשמח אם תוכלו לע…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by Roni_H,

שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעזרה לבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? - > 5500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - > משחקים הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שאקנה - > 1650x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - > יש צורך במסך 22 אינץ' , מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - > לא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? - > 3 כמעט ולא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - > לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - > הרכבה (לא חובה). 9. מאיזו…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.