עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב חברים אני יודע ששיגעתי אותכם תאמינו לי שגם אני כבר התחרפנתי!@!#@$ הרגע חזרתי מאייבורי... אין להם את הMA-770-UD3 של ג'יגה בייט בדגם של הDDRII, לכן עברתי לDDR3 מה שהעלה את המחיר פלאים. ואז העניין הגיע לכמעט 5K. לכן הייתי חייב קצת לקצץ ורציתי במקום ה4870 1GB את הגירסא של ה512 שגם אותה אין במלאי לכן ירדתי ל4850 1GB ספק סיסוניק 550 לא היה לכן לקחתי מה שכתוב למטה בסופו של דבר זה המפרט הכמעט סופי(מחר אני צריך לתת את הOK הסופי להרכבה). ספק 550W FAN 12CM POWER MAN (אין SEASONIC) מעבד AMD ATHLON II 620 AM3 לוח אם GIGABYTE MA770T-UD3P כרטיס מסך ATI RADEON 4850 1GB זכרון VALUE GEIL2X2GB DDR3 1066MHZ הארד דיסק 500GB של HITACHI (עדיף WD?) צורב DVD LG X22 מארז של 400…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימלי? 6000 2. המחשב מיועד להיות מחשב רב תכליתי עם נטייה לגיימינג. יכול להיות שאכנס לעריכה גראפית\וידאו בתור תחביב. א) שלל תוכנות ADOBE, ב) כרגע איני יודע באיזה אופן אשתמש במחשב מבחינת אפליקציות, ובאיזה תוכנות, בגלל זה אני מוכן להשקיע 6,000, על מנת שיהיה לי משהו גמיש, שאני לא יהיה מוגבל בתחומים מסויימים. ג) יש לי כרגע מחשב 17 אינץ של AOC, אני כנראה בהמשך יקנה מסך יותר איכותי (אם אוכל לקבל פה המלצות על מסך איכותי - מה טוב) בעיקרון היעוד העיקרי זה משחקים, וסרטים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין לי מוצרים שאני יחלץ ממחשב אחר לטובת המחשב הזה. 5. אני צריך מפרט מלא. 6. השקט לא כזה חשוב לי, מסלום של 1 עד 10? 6 מבחינתי יהיה בסדר גמור 7. כרגע אני לא מתכנן או…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by esaly,

אשמח אם תוכלו לומר לי מה עדיף מבחינת ביצועים : הATOM N270 1.6 או הCentrino Banias 1.6? תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כנראה שמחר אני יקנה אותו , רציתי לדעת אם יש הסתייגויות ? מחשב נייד Compaq CQ61-320EJ, מעבד Intel Core 2 Duo T6600, זיכרון פנימי 3GB ודיסק קשיח 320GB. מפרט טכני: מעבד: 2.2GHz Intel® Core™2 Duo T6600 זיכרון: 3GB דיסק קשיח: 320GB 5400RPM מסך: High Definition Brightview "15.6 כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD זיכרון גרפי: עד 1309MB תקשורת אלחוטית: 802.11 b/g כונן אופטי:Lightscribe DVD Writer ‏ ליצירת תוויות לתקליטורים מערכת הפעלה: 64bit Windows 7 Home Premium אנגלית / עברית משקל: 2.68 ק"ג תכונות נוספות: מצלמת אינטרנט מובנית קורא 5 פורמטים שונים של כרטיסי זכרון יציאת: HDMI מקלדת בגודל מלא עם לוח מקשים מספרי משולב אחריות: אחריות לשנה ע"י HP המחיר בערך 3200 בשבוע הזה…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 עדיף אפילו פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים א) בעיקר משחקי חדשים,אינטרנט וכו'.. ב) לא בצרוה כבדה ג)1050x1680 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך צורב,על כונן דיסקטים גם אפשר לוותר.. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים:צריך הכל 6.השקט לא הכי חשוב.. נגיד 6 7. לא יבוצע אוברקלוק 8.לא צריך מערכת ,הפעלה צריך הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? גר בירושלים, אם יש חנות אמינה וטובה בירושלים ותוכלו לבנות לי מפרט משם אז עדיף.. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אין

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב רב תכליתי. שימושים: - תכנות (סביבות פיתוח כבדות יחסית) - הרצת קבצי HD 1080i בצורה חלקה - משחקים (לא החדשים...הדבר היחיד שאני משחק בו זה CS/TEAM FORTRESS 2 ...מבוססי מנוע half life 2...במחשב הנוכחי אני מקבל FPS זוועתיים. עבור כל השאר המשחקים יש לי קונסולה. אין צורך בציוד היקפי. השקט לא ממש קריטי...אולי באזור 4-5 מתוך 10. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה. גר באזור המרכז, אז המלצה על חנויות תתקבל בברכה. אני מצרף את המפרט הנוכחי שלי, אבל אני לא ממש בטוח שזה יעזור...קשה לי להאמין שאני אוכל להעביר ציוד מהמחשב הישן לחדש (חוץ מההיקפי כלומר, עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך) אני מניח שהזיכרונות לא ממש יתאימו, כנ"ל ההארדיסקים (כולם IDE, אני מניח שלוחות …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני בהתלבטות קשה בין שני המחשבים האלה.. מה הייתם בוחרים אתם?? דל Z11 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8112&perur=2&t=1&c=441 אסוס UK20A - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8170&perur=2&t=1&c=331 תודה.

8. Started by tenana,

שלום רב, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בכסביבות 2K ש"ח. כרגע יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athlon 64 3000 Socket 754 Abit NF8 2GB DDR samsung Albatron 6800NU (AGP לצערי) 640GB (Maxtor 160GB + 500WD) Hec Compucase 6a21 + 400W (שכחתי לציין) - מסך 19 אינץ'. בקיצור, הדברים שאני שוקל לשדרג הם המעבד הלוח אם הזיכרונות והכרטיס מסך. אני לא יודע אם אני אצטרך לשדרג גם את הספק בשביל זה (אשמח לקבל תשובה). ההרד דיסק של ה500 הוא חדש. המטרה העיקרית של המחשב הזה תהיה להריץ יישומים רבים בעיקר, שידורי HD ומטרה אחת עיקרית. להריץ דיאבלו 3 כשהוא ייצא, אני לא מתכנן לשחק בעוד משחקים ממש.. אבל באמת חשוב שהוא יריץ את זה. הסיבה היחידה לשדרוג היא רצון לשדר שידורי HD, והמחשב לא ממש מסתדר ע…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  9. תקציב: לא יותר מ - 4500 שקלים מטרות/שימושי המחשב: שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, משחקים כבדים. ציוד הקפי: יש צורך במסך,צורב,ורמקולים 5.1 לא משהו מפוצץ שיהיה סביר ביחס למחיר. דיסק קשיח: 500GB שקט: לא משנה אוברקלוק: לא מערכת הפעלה:יש. הרכבת מחשב בחנות: כן. חנות: עדיפות ל KSP אני גר קרוב לשם. בקשות מיוחדות: שיהיה כרטיס קול שיתאים לרמקולים 5.1 . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. Started by noamkromfeld,

מעבד intel e7500 core 2dou לוח asus P-Q-PL+ 6 USB CHIP INTEL דיסק קשיח w.d 500 g sata2 זכרון 2g קינגסטון מארז atx 500 המחשב מיועד לכרגע לשימושיים ביתיים בסיסיים שבהמשך אפשרות לשדרוג ל מחשב למשחקים ליללד מתבגר העלות 1900 ש"ח דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  11. היי , בקרוב אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לפני מעבר לדירה חדשה , כרגע כבר יש לי מסך וציוד הקפי שאני מכיר ומרוצה ממנו מהעבר אך ארצה לקנות מחשב חדש , אני אשתמש בו בעיקר לגיימנג - אך אולי מפעם לפעם לעריכת ווידיאו מצומצמת. התקציב המקסימאלי שלי הוא 3-4K אם אפשרות לחריגות קטנות , אני אכן ארנדר במחשב קבצים , אך לעיתים נדירות ולא ארצה שדבר זה יהווה שיקול מרכזי - בדרך כלל אני אשתמש בו לגיימניג אני נהנה לשחק בדרך כלל על 1280x1024 אבל זה לא שיקול מרכזי בשבילי לכאן או לכאן. צורב DVD הכרחי בשבילי , והשקט גם משמעותי , ככתוב למעלה לא מתוכנן OC , ואשמח לקבל כמה המלצות לחנויות טובות באזור המרכז או במרחק נסיעה מהמרכז. תודה מראש , נדב.

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  12. בתגובה לשאלות : 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 - ואפשר עד 6000 למקלדת אלחוטית 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תיכנות, גלישה, משחקים בFHD, סרטי FHD, פוטושופ. יש לי 2 מסכים 19" LG ו 37" FHD פנסוניק (חיבור HDMI) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. רק מקלדת אלחוטית. - מחוץ לתקציב מישהו יכול להמליץ על דגם איכותי (גיימינג - חשוב זמן תגובה, לחיצה על כמה כפתורים במקביל, טווח של 5-7 מטר) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? נציין מה צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  13. שלום כולם! פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה... ואני מקווה שאכתוב לאורך זמן, אחרת, שרפתי את המחשב מהר מדי! אני מעוניין לרכוש מחשב ב4000 ללא ציוד היקפי. רק אומר בקצרה שהמחשב מיועד לצרכי עבודה: עריכה גרפית ועבודה משרדית ובין היתר סרטים ומעט משחקים. עלה הרעיון אולי כרגע בכלל לא לרכוש כרטיס מסך ורק עוד שנה (כי עד אז הוא באמת יהיה נטו לעבודה) הוצע לי המפרט הנ"ל בפורום "מפרטי מחשב": AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪744 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1370 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪480 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1294 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪457 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pr…

14. Started by LockOn,

היי, חבר ביקש ממני להביא לו מפרט טוב למחשב.. 2500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים קלים, עבודה משרדים, סרטים קלים וגלישה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כ"מ. אני מוכר לו את ה7600 GT הישן שלי 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 בערך.. שלא יהיה טרקטור... 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איז…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  15. Started by MOX,

מה עדיף? מעבד AMD ATHLON IIX4 620 2.66GHZ AM3 לוח אם GIGABYTE MA-770-UD3 זיכרון 4GB DDR II כרטיס מסך HD4870 1GB או מעבד intel q8300 לוח אם GIGABYTE G41 זיכרון 4GB DDR II כרטיס מסך HD4870 1GB אני מאמין שהשני אבל אני רוצה רוצה להיות בטוח. ובמידה והשני יקר ב300 ש"ח הוא שווה תהפרש? תודה.

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by Eliya,

תקציב 3K שימושים גיימינג לוח סטאנדרטי בלי חיבורים מיוחדים. הולך לשחק על רזולוציה 1680X1050 אין כ"כ חשיבות לשקט אבל שלא ירעיש ברמות מטורפות ללא ציוד היקפי מלבד צורב לא עושה OC הנה מפרט שהכנתי Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪728 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1176 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1347 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produ…

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  17. בטעות ערכתי את ההודעה הזו במקום לכתוב חדשה אני אקצר את ההודעה הקודמת כי היא הייתה ארוכה למשו יותר ישיר חבר שלי זקוק למחשב rendering power שיהיה מבוסס על שני מעבדי xeon אני לא מבין בלוחות אם מהסוג הזה יש לו כבר ספק כוח 650 וכרטיס מסך GTX8800 שאותם הוא לא מחליף כרגע ויהיו לו במחשב החדש אז הוא צריך: לוח אם 2 מעבדי XEON לפחות 12 ג'יגה זיכרון עד 2TB של אחסון התוכנות שהוא עובד איתם 3dsmax,vray,xsi,photoshop,premier לא יתבצע אוברקלוק וצריך שהמחשב יהיה קר ויציב ככל שניתן גם אם ירעיש. אין צורך ב RAID התקציב הוא עד 9000 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by PsyDream86,

יש לי מחשב נייד lenovo g550 מחקתי בלי כוונה את כונן השחזור שלי יש מצב להחזיר אותו במורה כלשהי?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  19. אז ככה, ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים חדשים (כבדים), סרטים ואינטרנט. הסכום הוא בסביבות ה3000 ש"ח בנוסף, חשבתי על האפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה (26 אינץ') במקום להשקיע במסך וגם זה יחסוך לי מקום, מה דעתכם? כרגע אני מתעניינת במפרט הבא, בבקשה הציעו רעיונות לשדרוג או להפך, אם משהו מיותר ואפשר להשקיע במוצר ספציפי זה פחות . כמו כן, אם יש חלקים שלא מתאימים לעבודה אחד עם השני אשמח אם תעירו, מכיון שאני לא הכי מבינה בדברים האלה... תודה מראש. הנה המפרט: מעבד : Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאוור וגוף קירור : Generic CPU Cooler For s775 לוח אם : GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות: DDR II 1066Mhz 2x1GB Corsair Dom…

20. Started by TheMux,

היי, יש לי על המחשב כרגע 512mb 266mhz ddr זכרון, אני רוצה לשדרג ל kingston ddr2 2gb 667mhz single channel האם אני יכול להשתמש עדיין בזכרון הישן בסלוט השני או שזה ייצור בעייה? (אם צריך הלוח אם מסוג intel 945gm ) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בהרכבת מפרט ב-4000 ש"ח לחבר שישמש בעיקר לעריכות סאונד מתקדמות. חברי היקר טוען שהוא רוצה את ה-Q9550 ומתלבט אם כדאי לו ללכת על core i5 במקום. אנא עזרו.... הערה: כרטיס מסך יקר וחזק אינו נחוץ ,ניתן להסתפק באחד פשוט יותר. תודה, ענאן

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  22. Started by dag,

שלום. זקוקה לייעוץ לגבי מפרט שקיבלתי. אני סטודנטית לאנימציה ועובדת על בעיקר על מאיה וגם פוטושופ. בנוסף אני קונה מסך מחשב - Dell 2209WA Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI 1 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות 2GB Kingston 2 כרטיסי מסך‏ Zotac כמות 9800GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 צורבים‏ Samsung כמות SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling כמות Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) 1 מארזים‏ HEC כמות Compucas…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב מארה"ב בתקציב של עד 500-900$.הצרכים שלי הם כאלו: 1-איכות מסך טובה[צפיית סרטים באיכות מעולה]. 2-שימוש בתוכנות גרפיות. 3-זמן סוללה סביר. 4-אחריות ואמינות חשובים מאוד. 5-המחשב לא למטרת משחקים. 6-כל השימושים הרגילים:גלישה באינטרנט,אופיס,וכו'. 7-הארד דיסק בסיסי של 250GB לדעתי יספיק. 8-מסך של ''15 פחות או יותר. המחשב מיועד לאדם מבוגר שרוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק לו כמה שנים.השימוש העיקרי שלו זה בעיקר לסרטים וגלישה באינטרנט.הוא גם מתכוון להשתמש בתוכנות גרפיות בעתיד במחשב. יש שני אתרים בניו יורק שמהם כנראה יקנו לי את המחשב: 1- http://www.bestbuy.com/site/index.jsp 2- http://www.bhphotovideo.com/ בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שלום לחברה שלי יש יומולדת בעוד כחודש, עלה בראשי רעיון לקנות לה נטבוק או לפטופ.חברה שלי אוהבת לגלוש הרבה, פייסבוק, מיילים וכו'. עד עכשיו לא התעניינתי בשוק הניידים בכלל, אז הידע שלי די מצומצם, אבל מקריאות באינטרנט הגעתי לדגם הזה הAsus Eee PC 1005HA N280 המחיר שלו די מתאים עבורי ונראה שבכללי זהו דגם טוב. אני סטודנט לכן התקציב שלי הוא כ 2000 במקרה מסוים תיתכן חריגה(אם תהיה אפשרות לתשלומים ) הייתי די סגור על הדגם הזה, אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהנטבוקים הם מאוד חלשים ובעבודה עם כמה טאבים בדפדפן הם מתקשים לספק עבודה חלקה ובנוסף 10" זה מאוד קטן. האם 10" מספיק בשביל גלישה ואולי אופיס לפעמים? אני אשמח לחוות דעת על הAsus Eee PC 1005HA N280 או המלצה לדגם אחר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by yoni_nd,

שלום! מבקש מפרט למחשב ביתי בכ- 2000 ש"ח לשימושים הבאים: - שימושים משרדיים (אינטרנט, אופיס) - פוטושופ - עריכת קלטות וידאו ביתיות רוצה דיסק קשיח: 500GB-1000GB (ראיתי שבד"כ את ממליצים על 16MB, למה לא 32MB?) בקשות מיוחדות: מעבד 4 ליבות AMD ATHLON X4 620, זכרון GB 2 ,כרטיס מסך בנפרד מלוח אם, כרטיס טלויזיה (לצרכי עריכה). אין צורך בציוד היקפי (מסך, צרוב, מקלדת , עכבר). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.