עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מוכן להשקיע הרבה כסף על מחשב טוב משו תותח שבתותחים עם מעבד של אינטל אז בבקשה ממכם למי שמבין טוב במפרטים תנו לי הצעות איזה מפרט לקחת הכי טוב שיכול להגיע לסכום הזה אני רוצה שהמחשב יהיה עם גרפיקה הכי טובה והכי מהיר שיש בסכום הזה . רק מי שבאמת מבין ויודע מה הוא כותב אז אני מאוד ישמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר. קראתי כאן את ההודעות של חברי הפורום השונים. ומאוד הזדהתי עם ההודעות של חלק מחברי הפורום שמפצירים לא להשקיע 6-7 אלף שקל ויותר בקניית מחשב. ראיתי כמה הצעות שנתנו כאן לאנשים בסכומים הרבה יותר סבירים, הייתי מעוניין לרכוש מחשב בסכום סביר, בחרתי תקציב מכיוון שזאת הדרישה של הפורום אבל אם הייתי צריך לשים את הדגש, הייתי אומר שאני רוצה מחשב יציב שישרת אותי לתקופה של שנה שנתיים ושיהיה כזה שמותאם לשדרוגים בעתיד (האם זה אומר שצריך לח אם יותר איכותי?). במיוחד נהנתי משרשור שעכשיו אני לא מוצא אותו, על בחור שביקש מחשב ב11K שיחזיק לפחות שלוש-ארבע שנים. ועכשיו אותו מחשב הוא פשוט גרוטאת מתכת... כשב11K הוא היה יכול לקנות מחשב חדש כל שנתיים בסכו…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  3. המיפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד: E6600 (מומהר ל 3.2GH) כ. מסך: 8800GTS 320MB זכרון: 4MB 800MHZ לוח אם: ASUS P5B Deluxe מארז: Gigabyte Aurora 570 ספק: Antec Neo HE 550W קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan ללא ספק מיפרט לא רע גם למחשב בן שנתיים וחצי! השימוש העיקרי שלי הוא בפלייט סימולטור ושם נדרש כוח CPU חזק ככל האפשר. אני בוחן שתי אופציות לשידרוג: 1) מעבד בלבד למשהו כמו Q5500 - צריך לעלות בערך 1200-1300 ש"ח 2) את כל ה"שילוש" מעבד/לוח אם/זכרון. (אני ארצה להמהיר את המעבד אם ניתן) אשמח לקבל הצעות שידרוג לאופציה השניה - תקציב 2K-3K

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום! אחרי העצות הטובות שקיבלתי פה, החלטתי לנסות מפרט נוסף. היעוד הוא מחשב רב תכליתי (כולל תכנות) ולגיימינג (גיימר לא כבד). רמת שקט דרושה- 7-8/10 אוברקלוק קל (אולי בינוני) לא כולל מערכת הפעלה, ציוד היקפי וכונן DVD 850 ש"ח -- Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray 560 ש"ח -- P5P43TD Pro s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3 1333, PCI-E 2.0, 1394a 630 ש"ח -- 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel 655 ש"ח -- GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 280 ש"ח -- 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 100 * 2 ש"ח (2 יחידות) -- Freezer 7 Pro (LGA775) 180 ש"ח -- Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 435 ש"ח -- Silent Pro 500W Modular 13.5cm Fan סה"כ 3790, מעט חורג. אבל שוב- אני לא סגור על טיב …

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  5. הייתי שמח לקבל המלצות על מחשבים עם מסך 14" ו15.6" עם דגש על משקל נמוך, חסכון בסוללה וכמה שיותר כוח מעבד שניתן להוציא בגבול המחיר. המחשב ישמש בעיקר להצגת תמונות ויריץ אינטרנט ומס' תוכנות משרדיות, OFFICE וכו'. עדיפות לDELL\HP, אני יכול לרכוש ישירות מהיבואן (malamteam) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? - מעוניין להוציא באיזור ה 8+ אלף שקל אבל מוכן נפשית עד ל 10 (אם ההשקעה \ הבדלים באמת מהותיים) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - מטרת המחשב היא עבודה + משחקים. (עבודה בעיקר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - שימוש נרחב ב Virtual Machine, Maya, Photoshop... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - השימוש הרציני ביותר יהיה תחת VM כך שהרבה יותר חשוב לי שהמעבד יהיה חזק מאשר כרטיסי מסך, בנוסף, אין לי צורך במערך SLI או CF.. מספיק לי כרטיס אחד חזק (אבל אשמח אם תיהיה לי אופציה בעתיד להוסיף..) ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - אם אני לא טועה כרגע זה: 1280x1024 למרות שאני לא בטוח. 3. האם יש צורך…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. דגם 1005. צריך להחליף את הג'יגה הקיים או להוסיף? עד כמה זיכרון תומך המחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. שלום, אין לי ממש ידע במחשבים ניידים ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב ללימודים. כלומר, אני רוצה שיהיה כמה שיותר קל ומסך 12 או 13 אינטש (רוב הכסף ילך על מידות המחשב ולא על ביצועים). השימוש יהיה בעיקר שימוש משרדי, אין צורך במשחקים והרצת תוכנות כבדות. אולי פעם בה הוא ישמש לצפייה בסדרות/סרטים אך זהו לא השימוש המרכזי ולכן אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. כמו כן חשוב לי מאוד שהוא יהיה אמין. תודה מראש על העזרה נ.ב. אני לא אתנגד להוציא גם פחות מ4,000 שקל

9. Started by eldadmo,

שלום רב, אחרי שהחזרתי את הטושיבה לחברה וקיבלתי זיכוי. רכשתי לנובו U550-2958 t6600 4GB RAM DDRIII 500GB HD Geforce 210m אבל כנראה שאני ביש גדא, פשוט נתקלתי במצב שהמחשב עושה רעש של שואב אבק ענקי. עכשיו תגידו לי שאני מעמיס וכו'. כרגע בעודי כותב לכם את ההודעה הזו רק האתר הזה עובד ושימוש המעבד עומד על 7% ומטה. אז מה הבעיה: המאוורר של המעבד עובד על מהירות מקסימאלית במשך שלוש שניות מפסיק לחמש שניות וחוזר חלילה. זה ממש עולה לי על העצבים, עכשיו יצרתי קשר עם לנובו ולא בדיוק קיבלתי תשובה הולמת חוץ מעצבים. החברה שאחראית על התיקונים דווקא נתנה לי תשובה מקוצעית והטכנאי אמר שהמחשב לא אמור לעבוד ככה. השאלה שלי היא האם יש למישהו מכם את המחשב הנ"ל והאם הדבר קורה גם אצלכם או שבאמת ישנה בעי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shelomo-levi,

1. מה התקציב המקסימלי? 5200 כולל מסך וצורב 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1024*746 שימושי המחשב הם בעיקר למשחקים כבדים על המסך Dell 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך Dell 2209WA 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דיסקטים לא צריך צורב צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, ר…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. שלום, יש לי טבלט של HP TX2500Z שהגיע עם התקנה של ויסטה. התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7, ועכשיו אני רוצה לשחזר למה שהגיע מהמפעל. בספר הוראות כתוב בבוט ללחוץ על F11 אבל זה לא עובד כנראה בגלל שיש לי וינדוס שונה ממה שהמחשב הגיע איתו. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by Cilay,

אהלן. אני מחפש לאחי מחשב שיוכל להריץ את כל המשחקים על HIGH (יש לו מסך 22 רזולוציה 1680X1050). ישמש לעבודה משרדית , תוכנות,משחקים ברמה טובה , סרטים ועוד ... אני מאמין ש3.3-5K יספיקו נכון ? אני אישית קניתי לפני שנה וחצי קניתי מחשב עם E8400+HD4870 והכל עובד לי חלק עד היום , בכל מקרה אשמח אם תתנו לי המלצה אני צריך לקנות את זה ביום ראשון. אם מישהו יכול להסביר לי אם כדאי לי ללכת על C2D אועל AMD X4 ולהסביר לי למה אני אודה לו מאוד , כי לא הייתי פה בשנה האחרונה ואשמח להתעדכן קצת בנושא... ואגב אני קניתי ב FOXPC , אשמח אם תתנו לי מפרט בחנות שלא תפשוט רגל עוד שנה ... ואם צריך לחרוג קצת בכסף רק תגידו , כמובן שרק אם זה באמת קריטי. אני מתכנן לקנות מחר תמחשב או גג ביום ראשון. תודה רבה חב…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. סתם שאלה שעלתה בראשי, ראיתי לפי הבנצ'מרק של וינדוס 7 שהמעבד שלי מקבל ציון 5.7, T6600, לעומת המעבד השולחני 6.3 או שזה אולי כי השולחני על OC ל 2.7GHZ?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  14. ראיתי פה אצל מישהו את המפרט, איך הוא ? המפרט : מארז Raidmax Apex Black, יחידות 1 ₪154 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 ספק-כוח FSP FSP350-60HCN 350W - 120mm-Fan 336W@12V Active-PFC, יחידות 1 ₪129 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1069 לוח-ראשי Gigabyte GA-M720-US3, יחידות 1 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=848 מעבד-ראשי AMD Athlon II X3 #425 Triple-Core 2.7GHz 512KB/Core_L2-Cache 2GT/s/Direction-Bus Tray, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1213 פתרון-קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 64, יחידות 1 ₪54 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1216 זיכרון-ראשי Transcend 2GB DDR2 800MHz, יחידות 1 ₪215 http://w…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  15. טוב, אז אני מתכנן לקנות מחשב ב-skypc, אולי אפילו מחר אם יתאפשר, ואני צריך מפרט שיתאים לכותרת - לאינטרנט, סרטים וסימס 3 ושלא יעבור את ה-2000 (כמה שפחות יותר טוב). עכשיו, כמה דרישות - כונן קשיח בנפח של 500 ג'יגה, רצוי שיהיה שקט (מחשב חדרי), שיכלול מערכת הפעלה והרכבה, ואין צורך ב-OC או ציוד היקפי. אם זה חשוב, אז המסך הוא 19". אודה מאוד למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. יש לי מסך HD רחב שהוא 23 אינץ' ואני צריך מחשב לגיימינג כבד למשחקים החדשים ביותר כולל DIRT2 וירוץ חלק עם CRYSIS חשוב מאוד שיהיה שקט,ללא אוברקלוק ויעבוד עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בניתי מפרט ורציתי חוות דעת: מעבד Intel Core i5 750 Tray 920 ש"ח לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 515 ש"ח זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz CL 9-9-9-24 Ripjaws 460 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5 PCIE 900 ש"ח ספק כוח Seasonic SS-500ET 500W 330 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 130 ש"ח צורב LG DVD+-RW GH22NS x22 Beige SATA 110 ש"ח הארדיסק WESTERN DIGITAL 1TB 32MB BUFFER 490 ש"ח מארז ANTEC 300 295 ש"ח כרטיס TV Compro VideoMate E300F 170 ש"ח סה"כ 4,3…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by skot,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים וסרטי HD ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24 אינצ' FHD 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.אזור פ"ת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? ארדיסק בנפח של…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחר שפרסמתי פה במהלך השבועות\חודשים האחרונים, מספר הודעות בדבר רצוני לקנות מחשב נייד שיענה לצרכים של סטונד (מעבד מהיר, מסך גדול, חלונות 7), מחר ככל הנראה אני הולך לקנות את המחשב (כנראה אני אלך על דגם של DELL, יתכן מדגם VOSTRO בסדרת מחירים של 3000-4000 שקל), אם יש לכם המלצות של הרגע האחרון אשמח לדעת. חשוב לי לדעת מי היבואן הרשמי של DELL בארץ, איזה דגמים מגיעים (בכללי בטווח המחירים זה), עם חלונות 7 מותקן ולא עם שדרוג חינם, וכמו כן לקבל איזה המלצות לחנויות. המון תודה מראש, אורן.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  19. שלום לכולם! מה נשמע? לא מזמן התייעצתי פה על מנת לקבל חוות דעת למחשב, תקציב עד 2000 ש"ח אבל עם רצון "עז" שזה יהיה יותר קרוב ל-1500 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה של אבא שלי ולכן אין דרישות מיוחדות מלבד שיהיה אמין (שימושים משרדיים ותוכנות מאד פשוטות). הומלץ לי בזמנו ע"י tmpusr את המפרט הר"מ. לצערי אבא שלי התעכב בקניה עד עכשיו ולכן רציתי לשאול פעם נוספת האם כדאי לשנות משהו במחשב, או שהמפרט עדיין אחלה בחלה ולרכוש אותו. רק הערה קטנה - אני לא אקנה צורב כי יש לי חדש, אני רק צריך שהלוח אם יכיל חיבור IDE 1 לפחות בשבילו.. תודה רבה! והנה המפרט: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ₪336 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-73PVM-S2H ₪358 זיכרון: [..] CORSAIR XMS2 2048MB DDR2 …

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  20. שלום!!!יש לי מחשב שכבר הבר זמנו(אחרי חמש שנים...) אשמח אם תבחרו בשבילי מפרט מחשב המתאים לצרכיי...התקציב הוא בערך אלף שש מאות שקל...זה לצורכי אופיס אימיילים ואינטרנט(חשוב שלא יתקע כשגם אקספלורר עובד וגם וורד וגם אקבל וכמ אווטךוק...)אני לא צריך ממנו שום שימוש לhd ולא למשחקים,רק לעיתים ממש רחוקות לסרטים באיכות רגיילה וטיפה פוטושופ גם,לעיתים רחוקות...אני לא צריך ציוד היקפי אם כי חריץ לכרטיס זיכרון יהחה נחמד...בלי מערכת הפעלה,רני יקנה בנפרד וינדוד 7, זה יותר זול...שיהיה שקט,זה מחשב חדש,נגיד שרמה 7...אין לי מושג מב זה אוברךוק. שהמחשב יורכב בחנות.אני דר בפתח תקווה ...סליחה שאין אנטורים...אני כותב מאיפוד...תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, אני קונה בקרוב מחשב חדש עם לוח אם ומעבד מINTEL, אני עדיין לא יודע איזה סוג אבל אני יודע ששניהם ביחד עולים 2500 ש"ח ואני מקבל אותם ב1100 ש"ח. על גביהם אני צריך להרכיב את שאר חלקי המחשב. קודם כל, מאיזו חברה רצוי לקנות? אני גר בנהריה ויש KSP באיזור אז מומלץ מהם? המחשב הקודם שלי משם ולא היו לי בעיות איתו. כמו כן, אני מעוניין לקנות מסך חדש עם תמיכה בHD.[משמע צריך גם כרטיס מסך שתומך] + TVOUT סך כל התקציב בסביבות 4000 ש"ח כולל המעבד הנ"ל זאת אומרת 3000 בערך לשאר החלקים. בעיקרון, אני לא גיימר אז אני לא צריך מחשב עם יכולות גרפיות מטורפות אבל אני מעלה עליו הרבה דברים אז בעיקרון אני צריך התמקדות על זיכרון פנימי טוב[כולל חברה ומחירים] וזיכרון חיצוני רב. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by danielroil,

שלום, קודם כל אני יציין חלקים שכבר יש לי, ספק כוח: Thermaltake ToughPower 600W ומארז: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led ועכשיו המפרט שהגעתי אליו (יש לציין שרמקולים, כונן DVD וצורב, עכבר ומקלדת יש לי): * המפרט מקוברה מחשבים, http://www.cobrapc.co.il/mybasket.asp מסך: DELL 24" 2408WFP 6MS DVI+HDMI במחיר 2720ש"ח כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 5970 2GB DDR5 PCI-E במחיר 3370ש"ח זיכרונות: OCZ OCZ3G1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL9 במחיר 720ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R במחיר 1045ש"ח מעבד: INTEL Core i7 920 TRAY מחיר 1299ש"ח ודיסק קשיח: Western Digital WD8088AADS במחיר 393ש"ח כך שסה"כ 9547 כולל משלוח. זאת למטרות שכתבתי בהודעתי הקודמת: " שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by catsmonster,

אני יודע שפתחתי נושא לפני כמה דקות אבל שם בניתי לעצמי מפרט אני רוצה מפרט מומלץ למשחקים: 1. 5000 מוכן להתפשר 2. משחקים וקצת עבודה גרפית א)photoshop, GTA IV, Dirt 2, ועוד משחקים כבדים ואפילו יותר ב)לא הבנתי מה זה אבל אני ישחק הרבה ג) הרזולוציה היא 1280X1024 3. אין צורך בציוד הקפי 4. יש לי כבר צורב IDE 5.יש לי צורב LG חשוב שלא תתנו לי איזה לוח אם שלא תומך IDE 6. שקט חשוב - 8\10 7. אני לא חושב שאני יעשה אוברקלוק אולי אוברקלוק קטן.. 8.לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. יש לי חבר שהוא טכנאי הוא קונה מה שאני אומר לו, 10. לא ממש, אין בקשה או חיבור מיוחד

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה נשמע חבר'ה? אני מחפש מחשב נחמד עד 3K. במקרה נתקלתי בדבר הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 מה אתם חושבים? אני אישית קיבלתי המלצות רבות על Lenovo. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים, מסמכים, עריכת סאונד וכו'). בנוסף, תהיתי, אם ארצה לשדרג לכרטיס מסך אחר בעתיד, האם יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by Argo013,

שלום לכולם אני מודע לזה, שהמשימה קשה עד בלתי אפשרית, אבל בכל זאת.. דרושה המלצה למפרט מחשב מחנות באיזור חיפה, שמיועד גם למשחקים (עד כמה שניתן עם כרטיס גרפי בתקציב כזה) וכולל גם מסך 19". אם יימצא מי שיוכל לדחוס כל זאת למסגרת של 2000 ש"ח, אודה לו מאד.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.