עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט למחשב גיימינג לילד בן 11. משחקי pubg וכדומה. ללא ציוד היקפי. אשמח לתצורה קטנה ככל האפשר, שבתאוריה יוכל לקחת את המארז ממקום למקום.. תקציב 4k, אפשר לחרוג לסיבה טובה.. תודה רבה!

2. Started by schumih,

ערב טוב, אבא שלי משתמש בחודש האחרון במחשב נייד סמסונג מסדרה 9, בגודל 13". הוא מרוצה מאוד מבחינת הביצועים, הבעיה היא שלטענתו הוא גדול בשבילו מדי (טס הרבה לחו"ל). באפשרותו להחליף אותו לנייד חדש, ואני מחפש בשבילו ניידים בגודל של 11", חזק ככל הניתן (בשום פנים ואופן לא נטבוק). קצת מבולבל מכיוון שיש מבחר לא קטן כרגע של אולטרה בוקים בסגנון הזה. האם יש דגם כלשהו בגודל 11" מומלץ יותר מהאחרים? אשמח לעזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4500 ש"ח רצוי ללא חריגה, במידה ויש חריגה יש לציין למה (עד 100 ש"ח אם אפשר). המחשב מיועד למשחקים כבדים , לכן רצוי שיהיה בנוי כך שלא אצטרך לשדרג אותו בשנה שנתיים הקרובות כי אני בד"כ לא נוהג לשדרג את המחשבים שאני קונה. :\ אין צורך בציוד היקפי כי אני אשתמש בציוד ההיקפי הנוכחי שנמצא במחשב הנוכחי שלי :] (כולל מסך - כלומר לא צריך ) הרזולוציה שאני משתמש בה לא עולה כרגע על 1280x1024 המשחק שאני משחק בו הרבה כרגע הוא WoW לכן יש צורך בזכרון יחסית גדול וכרטיס מסך טוב. בעקרון אין צורך מיוחד בצורב אבל אם זה יכול להכנס בתקציב זה יהיה תוספת נחמדה. השקט אינו חשוב בצורה כוללת כי השימוש באוזניות גבוה, 5. בתור אדם שמעולם לא עשה אוברקלוקינ…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by GuyChriqui,

שלום, אשמח לעזרתכם לבניית מחשב המתאים לאימון והתעסקות עם רשתות Deep learning והתעסקות בcomputer vision. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000, חריגה של עד כ- 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון והתעסקות עם רשתות Deep learning, בנוסף גם עבור Gaming. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אך ורק המחשב עצמו 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעט חשוב, המחשב יושב בחדר שינה. 6. האם ישנה הגבלה או העד…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  5. Started by nirock,

דרישות: כרטיס SSD מינימום 40GB כרטיס מסך ATI מעבד INTEL הכי הכי הכי שקט שיכול להיות!! ממש ממש ממש ממש שקט! ואם אפשר גם קירור טוב תודה רבה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  6. מה אתם אומרים כדאי בכלל amd??? בבקשה עשו לי הצעת מחיר למחשב אני צריך שיוכל להריץ עליו הרבה תוכנות וחלונות פתוחים ולא פתאום יתקע לי וללא מסך תודה רבה.. לכל העוזר

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב לאחותי ואשמח לקבל עזרה כאן. הדרישות פשוטות יחסית - אינטרנט, אופיס ושימושים רגילים. אין צורך במשחקים ולא מתוכנן אוברקלוק. צריך מסך "22 וציוד היקפי. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. קראתי לא מעט בפורום והרכבתי מפרט שנראה לי מתאים. אשמח לקבל הערות מהמומחים AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1109 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪249 ht…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שלום, אני צריך מפרט למחשב חדש שיהיה טוב למשחקים חדשים,כרטיס מסך חזק זכרון 1 גיג'ה לפחות וצורב DVD שיגיע ל 4000 בערך אפשר קצת יותר,אבל שיהיה עם מסך אבל הכי חשוב לי שהכרטיס מסך שלו יהיה חזק והזכרון,בקיצור שיהיה הכל טוב ולא חרטה תודה רבה נ.ב יש לי פה הצעת מחיר של חנות בירושלים תנו את דעתכם עליה מחשב של אינטל. מעבד- intel core 2 e4400 לוח אם- gigabyte chipset intel 945 זכרון- 1gb ddrll 667mhz [אפשרות לשדרוג ל2 gb במחיר של כ250 שקל כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 8400 256Mg PCI EXPRESS SLOT דיסק קשיח- 320GL SATALL 1GMB CAOHE מארז- ATX FRONT USB כרטיס קול- high definition lan - g-lan dvdrw - nec 7170x18 KEYBOARD- SPL mouse- mouse סה"כ - 2,600 לא כולל מסך מה דעתכם על זה? איך הכרטיס …

• 16 תגובות
    • 878 צפיות
  9. צריך רק את החלקים הבאים: מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך 1. עדיף לחסוך, לא ניתן לחרוג מ1500 ש"ח. 2. המחשב מיועד לעבודה משרדית וגלישה בעיקר, בנוסף לזה תיכנות ב VS2010 + עבודה עם Vegas (עריכת וידאו) מידי פעם. 3. אין צורך בציוד היקפי 6. אין דגש על מערכת שקטה 7. לא מתוכנן OC 8. ללא הרכבה וללא צעכרת הפעלה 9. עדיפות לksp 10. לא מתוכנן שדרוג של המחשב בעתיד 11. הדגש הוא על לחסוך, כלומר אם אפשר להשיג מפרט לצרכים בסיסיים ביותר זול אז עדיף.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by Dn2k,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש שעונה על הצרכים הבאים: מחשב דק וקל לנשיאה ברכבת, אבל מעדיף מסך 15 אינץ מחשב מבוסס SSD, גודל 256 זיכרון 8GB בנוסף רשמתי את הצרכים על פי הטופס: מטרה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים - בינוניים, תכנות גודל המסך - עדיפות ל 15.6 ( משקל יותר חשוב לי ) רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - נוח לתיכנות משקל רצוי - כמה שיותר קל עדיפות מתחת ל 2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך - 5-6 שעות עבודה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI Bluetooth - לא חשוב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - עדיפות ל SSD - הגודל 256 כונן אופטי - אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקצ…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by Stastyle,

אהלן! אני מחפש מחשב נייד, בעל יציאת HDMI ו-VGA/DVI, אשר יכול להחזיק ולשדר סרטים מאוד גדולים לטלויזית תלת מימד ומקרן (MKV, 8-40GB , תלת מימד (חייב HDMI 1.4))... יש חשיבות לכונן קשיח גדול, אך אני משתמש גם בכוננים קשיחים חיצוניים. זו מטרתו העיקרית. הסיבה לבחור במחשב ולא בסטרימר זה נטו עניין של קודקים. התקציב הוא בסביבות ה4000 ש"ח. אני לא אומר מדוייק כי אני לא מכיר את השוק ואיכות המחשבים כך שאם יספיק לי משהו זול יותר, או שאהיה חייב יקר יותר - זה התקציב שלי פחות או יותר. תודה!

12. Started by asry,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חזק המתאים לצרכי, אך עם זאת לא יותיר חור גדול בכיס... אשמח לקבל המלצה למפרט אפשרי, להלן הדרישות/מגבלות למפרט. 1. תקציב מקסימלי - 6K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. משחקים בעלי דרישות גרפיות גבוהות כגון COD וכו' וכן הרצת יישומים גרפיים כבדים. 3. מסך 21" אינץ' לפחות. מקלדת ועכבר נוחים לעבודה מרובה. 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון (כפר סבא, רעננה והסביבה). 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מ…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by yosisharaby,

רצוי כרטיס מסך של GEFORCE,אם תהיה יציאה HDMI זה מצויין רצוי שיהיה 3GB זיכרון RAM ,מעבד CORE 2 DOU 2GHZ ככה,שיהיה לוח אם סבבה...כרטיס רקשת אלחוטי טוב ובלותטוס מה מטרת שימוש המחשב? המחשב הנייח שלי כבר גוסס 5 שנים כבר...השימוש העיקרי של המחשב זה לבית אבל אני מעדיף לקנות נייד כי במכללה יש WIFI לכולם לכן אני יכול לקחת אותו לשם מקלדת מלאה אם משחקים פשוטים כאלו כמו NBA 2K יעבדו זה אחלה יש את המחשב שלCOMPAQ אבל אמרו לי לא להתקרב לCOMPAQ

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  14. ולמחשבים שיש פחות מ-8 ג'יגה זיכרון אני ארחיב שיהיה 8. אמרו לי שהבעיה עם 3 המחשבים הראשונים זה שהם מחומרים זולים (פלסטיק) ומסדרות נחותות. יש למישהו עוד המלצות? אני מעוניין במחשב שיהיה all-around כזה פחות או יותר, יש לי הרבה תחומי עניין. ועוד שאלה האם מסך 1920X1080 Full HD לנייד זה מיותר? (אני לא עושה יותר מדי עריכה גרפית.. פה ושם רק). תודה רבה!! Asus N56VJ-S4008H http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12104 HP Pavilion DV6-7200ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7349 Dell Vostro 3560 VM-RD33-6946 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12677 lenovo Ideapad G580 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12769 Asus X55…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  15. היי. קיבלתי תודות לכם את המפרט הזה וכתמיד מאוד התרשמתי מהמקצועיות והרצון הטוב שלכם... אלא שחל שינוי "קל" (האמת קצת יותר מקל) בתקציב ולכן נאלצתי שלא מרצוני לקחת את ה-6600 (ולא GT ). כעת אני זקוקה לקיצוץ נוסף של כ-200 ש"ח וממש לא יודעת מאיפה להוריד (בבקשה אל תעברו לAMD -אני לא היחידה שקובעת בנושא). וזקוקה מאוד לעצתכם .....(אולי לוח האם ?). המחשב ישמש ליישומי אינטרנט הורדות ומשחקים (לא מאוד כבדים) מצטערת ששיגעתי אתכם - וממתינה בסבלנות זהו המפרט: מעבד intel p4 3GHZ לוח אם Asus P5GD1-VM זיכרון 512MB adata זיכרון2 512MB adata מארז Hec Compucase Cl-6A19 כונן קשיח WD 80GB Sata כ.מסך geforce 6600GT leatek winfast TDH צורב DVD Nec 3540A מליוני תודות.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by דרומי,

איזה מהם עדיף חברים? 1: Intel Pentium IV 3.2 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU ASUS P5GDC Deluxe 3.6/LGA775 Intelr 915P Motherboard A-Data 512 MB DDR 3200 Memory*2 Asus Geforce FX 5700 V9570/TD 256MB DDR Retail Video Card 2: AMD Athlon 64 3200+ (1MB L2 cache) Tray CPU Gigabyte GA-K8NSNXP nForce3 250 Motherboard A-Data 512 MB DDR 3200 Memory*2 Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail מה אתם אומרים?במחיר שתיהים בערך 4500 ש"ח. מחשב למשחקים כבדים,אינטרנט,סרטים וכו'.... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by Dani92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000₪ באילת, אפשר לחרוג עד 500₪ אם זה מהותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Dota2, Diablo2 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD M.2 1TB Samsung 980 pro Heatsink NVMe PCIe 4.0 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, אפשר עם אורות 7.…

18. Started by Mr.Pepo,

לא מזמן רכשתי מקרן חביב ועכשיו מחשב HTPC פשוט מתבקש. אני מעוניין בתקציב כמה שיותר נמוך אבל שעדיין יוכל להריץ כמה סרטים וקצת מוזיקה בלי להתחיל לגמגם. כיוון שאני n00b גמור במפרטים כאלה אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר עם 5.1 רמקולים, לטלווזיה ולמקרן. דבר כזה אפשרי? תודה מראש אנשים!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by 00Amir,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה, אם לא מצטער אבל חשבתי שמי שקונה מחשב חדש כדאי שישים לב... השקיע במחשב I7 2600 עם 16GB זיכרון ועוד כמה דברים... כאשר הגעתי לראות את המחשב - חשכו עייני... שימו לב - נשבע לכם לא נגעתי מארז CM 620 ניסיתי להעביר את הכבל מהספק השמאלי ממאחורי הלוח אם אבל הוא קצר מידי... בגלל שאנחנו מאילת אז הקניה נעשתה באילת... פשוט חובבנות [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין בהמלצות למחשב עבור בני. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, Tensorflow 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1 עד 5, 4 (די חשוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שהיה קטן ככל שניתן. הגובה צ"ל פחות מ 48 ס"מ והעומק פחות מ 55 ס"מ …

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by vovalol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם יש סיבה טובה לחרוג בשבילה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית\שימוש ביתי (לא משחקים) לא הולך לרוץ משהו כבד מידי על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd רצוי 512g אבל אם אין בתקציב גם 256 זה בסדר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה אבל יש עדיפות למחשב קל יותר רצוי…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  22. שלום לכולם אני חדש, קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה שלא דילגתי בטעות על חוק מסויים. להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה עם תוכנה לעריכת וידאו כגון: AVID או CYBERLINK DIRECTOR, אין משחק ספציפי בד"כ המשחקים הכבדים, לגבי צפייה בסרטים רצוי שיוכל להעלות HD ותלת מימד (3D). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by orenc17,

היי אני רוצה להפוך את המחשב שלי למכונת משחקים בגלל זה אני צריך לוח טוב לאוברקלוקינג בתקציב של עד 850 ש"ח וכרטיס radeon בעד 1700 ש"ח אני צריך את כל זה למשחקים טובים תעזרו בבקשה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  24. יש לי מחשב dv5173eu של HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=1845515&lc=en&cc=us&dlc=en&dlc=en〈=en&cc=us האם ישנה אפשרות לשים כרטיס טלוייזיה שאוכל לקלוט דרכו אנטנה. ו יציאות דגיטליות ?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא?? ואם יש לכם רעיונות לשינויים שישפרו את המחשב אך בסה"כ ישאר בערך באותו הסכום אני אשמח לשמוע [= תודה מראש CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 524.39 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 502.59 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 436.13 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : C…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים