עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pure perfection,

שלום , אני רוצה לקנות את המחשב הזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5856&kw=GB-BSi3HA-61001.0#sp אני לא הצלחתי למצוא דיסק קשיח 2.5" 3 טרה בשביל לתקין אותו במחשב הזה , במקום מצאתי את הדיסק קשיח החיצוני הזה : WDBBKD0030BBK-EESN השאלה שלי היא האם אני יכול לפרק את המכסה ולהתקין את הדיסק הקשיח במחשב הזה ?? האם הוא מתאים מבחינת גודל פיזי ? תודה

2. Started by QV88,

www.skypc.co.il מה אומרים על המפרט? יש משהו כדאי יותר באותו תקציב? אם יש לכם עוד הצעה חילפות, אז בבקשה תתנו לי הצעות עם אותם הרכיבים מאותה החנות. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by athi,

כותרת*שיהיה חזק!

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  4. שלום לכולם אקש את דעתכם על הפרט הבא אם יש הצעות לשיפור או שינוי אני ישמח לישמוע מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 *2 דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E צורב LG GSA-H22 X18 DVD מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W מב דעתכם עדיף להחליך לוח אם ל ABIT ומה עם הדיסק להחליף ל HITACHI מה אם OC הוא יוכל ליסחוב קצת או לא לגעת בזה בתודה מראש אני יודע שזה לא קשור ואני לא רוצה לעצבן אף אחד אבל אני מחפש מידע על SKYPC הם רצינים אפשר לסמוך עליהם אם מישהוא יכול להגיד לי אני אודה לו מאוד

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  5. שלום, יש לי תקציב של 3.5K ועיקר השימוש במחשב הוא משחקים כבדים. חשבתי על המפרט הנ"ל: *אין צורך בדיסק קשיח ובצורב! Intel E4500 Abit IP35-E / Gigabyte GA-P35-DS3L (איזה מהם עדיף לצורכי OC לE4500?) G.Skill 2048 800MHZ CL5 Asus 8800GT 512MB HEC 6A19 Black (מארז) HEC 450W (ספק) איך המפרט? אשמח לחוות דעת לגביי איזה לוח אם לקחת, אם יש לכם אלטרנטיבות גם אשמח לשמוע.

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by barzanger,

אני מחפש דרייברים שלו ולא מוצא אשמח ללינק

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  7. אוקי, אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב, והוא הרכיב מחשב בעזרת 2 חברים אחרים ואני גם המלצתי על כמה דברים. המטרה העיקרית של המפרט היא כמה שפחות כסף! כלומר מהחלקים הלא קריטים (כמו למשל מקלדת), לבחור את הכי הכי פשוטים שיש. ככה הוא רוצה. המפרט הוא : אז תנו תגובות על המפרט, ואם יש לכם עצות לשפר ולא לעבור את הסכום כסף הנ"ל תגידו אותם. חבר שלי שגם עזר להרכיב את המפרט לחבר שקונה, אמר שכדאי לו לקחת לוח שתואם איזה טכנולוגיה חדשה PCI-E וכרטיס מסך שעובד בטוכנולוגיה הזאתי. הוא אמר לי שהעברת הנתונים היא 16X (כפולה מזו של AGP 8X). אני אישית לא ממש מכיר את הדברים האלה, ואני המלצתי על כרטיס ?RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? של Sapphir (ATI) באותו מחיר ב-ד-י-ו-ק! כמו הכרטיס שהם בחרו ל…

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לקנות מחשב בסכום של 5000 שח ללא מסך. המחשב צריך לשמש בעיקר לתיכנות ולכן השקעתי בזכרון גדול (1024 מגא). למשחקים אני לא צריך אותו כמעט. לצרוב די וי די אין לי כרגע צורך. אם יש למשהו הערה לגבי החלקים - אשמח לשמוע ולהחליף אבל הרעיון הוא לא לגלוש מעבר לסכום הנ"ל. כמו כן אני לא יודע אם יש חשיבות להשקיע במארז מסויים או להוסיף מאוורר (המעבד הזה מתחמם במיוחד ?) תודה P-4 2.8 520 800MHz 1 Mb Cache HT מעבד: ASUS P4P 800 E DELUX SATA GBL 8.1 לוח אם: ( DDR Micron 512 Mb PCL3200/400 MHz ) X 2 זיכרון: WD 7200 80GB S-ATA דיסק קשיח: Abit Siluro FX5200 DTF128Mb DVI כרטיס גרפי: Creative Audigy LS 5.1 כרטיס קול: Creative Inspire 2.1 2500 רמקולים: Sony Combo CD-RW 52x32x…

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  9. הממ , כמו שהכותרת אומרת , כרגע יש לי epox 8rda+ athlon 1700 (1446mhz @ 2600 (2200mhz) וסטיק בודד של 512 crossair 2-2-2-2.5 pc3200 הממ אני צריך מעבד זכרון לוח אם והרד דיסק (כרגע יש לי 30 עם מ'ס 5400) בקשר לזכרון , רצוי אותו סטיק בדיוק... זה נראה לי יהיה הכי יעיל , בקשר למעבד אני עדין מתלבט בין ה amd 64 3200 שהבנתי שיש לו 2000 מגה הרץ לבין ה p4 3.2 1024k או שזה היה ה 3 גיגה הרץ , לא ממש זוכר. אז נכון שהאי אמ די עם 64 ביט. אבל 1200 מגה הרץ זה בכל זאת לא צחוק. בקשר ללוח אם , אני לא צריך כרטיס קול איכותי עליו , יש לי כבר חיצוני , ואני לא צריך כרטיס מסך עליו יש לי R9700 pro שאני דיי בטוח שזה יספיק לי לזמן הקרוב. הממ הרד דיסק 80 יספיק לי... לא ממש מבין בחברות , אני ישאיר …

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  10. שלום מהו הרכיב הדומננטי שגורם למחשבים כמו ULPC [ EEE PC [ או כמו המחשבים הניידים של IBM להחזיק יותר זמן ובכלל המעבד ? או שזה בעצם המסך המוקטן ? או משהו אחר ואם אפשר לדעת עד כמה זה משפיע ? תודה רבה עריכה הבדל בין 12 אינצ לבין 15.4 הוא עצום שעתיים עבודה [כמובן אם היצרן נותן מדידות אמינות]

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by SHOOTER8,

מה דעתכם על המפרט הבא : AMD Athlon 3000 64Bit 939 K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra DDR 512Mb 400MHz Kingston CL3 X 2 = 1G NX66256D Gigabyte 6600 256MB DVI,TV,PCI-E Deskstar 7K250 160GB Sata Hitachi/IBM X2 Teac/SONY 1.44 PIONEER AO9 DVD±RW מארז Thermaltake Xaser III V1000C+ספק 460W מספר הערות: 1. כידוע יש עומס רב על הדיסקים (יתכן שאוסיף עוד דיסק), קראתי הרבה תלונות ש-WD לא עומדים בעומס, השאלה אם זה נכון, או שריבוי התלונות נובע מכך שרוב הדיסקים שנמכרים בארץ הם מתוצרת WD. 2. האם המעבד בא עם מאוורר או שצריך להוסיף ? 3. האם עדיף בכלל AMD או אינטל 3MHZ 775 4. שימו לב! המחשב לא ישמש למשחקים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by motir,

.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  13. גם בלי צורב, ושייתן כמה שיותר יכולת תמורת המחיר.

• 15 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by amos17,

חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש תמליצו לי על מפרט טוב תקציב: 4000-4500 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לעריכה גראפית אני משתמש בתוכנה פיניקל סטודיו למי שמכיר והיא תוכנה כבדה מאוד ציוד הקפי: אין צורך נפח הדיסק הקשיח : 500GB 2 צורבים DVD אני זקוק להרכבה בחנות בקשות מיוחדות: מעבד ולוח אם חזקים מאוד, כרטיס מסך חזק עם קרור משלו ויציאות לTV

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  15. שלום לכולם, אני די חדש( הייתי פעיל פה לפני הרבה זמן שקניתי את המחשב הנוכחי). אני כרגע נמצא בתהליכים של לעבור לחדר חדש בבית, ועם זאת הוחלט להשאיר את המחשב הזה בחדר הזה ולחדר החדש לקנות מחשב חדש. המחשב לא מיועד לגיימיג מטורף אבל אני רוצה שהעבודה עליו תהיה חלקה ונעימה. מטרת המחשב : מוסיקה בעיקר(יחובר למגבר),אינטרנט והמשחק UNREAL TOURNAMENT. החלטתי לקחת מסך TFT כי זה יותר חדשני ולדעתי גם יותר יתאים לחדר.. הרכיבים שיש בידי : CREATVI AUDIGY כרטיס קול, עכבר ומקלדת. המפרט : תקציב 5K. Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 AMD 64 3000 939 Oem 512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,695 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8MB 355 ש"ח Compucase 6A19 Midi Tower 335 ש"ח LITE ON 52X32X52 Retail 178 ש"ח …

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by avishai445,

אני צריך מחשב נייד ללימוד ( הולך ללמוד הנדסת מחשבים אני עיין לא יודע איזה תוכנות אני יצטרך ) , כמו כן אני גם רוצה מעבד חזק וכרטיס מסך טוב גם לסרטים ומשחקים. עדיפות ל 4 GB RAM או עם אפשרות לשדרוג ל - 4

17. לאחר שבדקתי מספר רכיבים שונים במספר חנויות שונות : KSP NOACOM MARDANIT LAMIR IVORY PANDAS גיליתי שיש הבדלים של לפעמים מאות שקלים בין הרכיבים השונים ,בחנויות השונות. למשל לוח Epox EP-9NPA+ Ultra עולה בלמיר 690 ובפנדס 890 ואילו מעבד 3000+ בלמיר עולה 950 בסטפינג E3 כאשר בנועה או בפנדס ניתן למצוא במחיר זה מעבד 3000+ E6 ואף להוסחף לו קירור נורמלי. השאלה היא אם כדאי למשל לקנות את הלוח מלמיר (אולי גם את המארז) וללכת איתו לחנות אחרת בכדי לקנות את המעבד ואת הכרטיס מסך ( X800GT של POWERCOLOR שגם אותו אין בלמיר)? האם יש בעיית אחריות במקרה זה והאם אני סתם מייצר כאב ראש בעבור כמה מאות שקלים? תודה רבה על העזרה. :xyxthumbs: :xyxthumbs:

18. Started by mikyl,

Gainward GTX 580 1536MB DVI DisplayPort כרטיס נקנה ב5.5.11, יש אחריות 3 שנים של C.R.G ואריזה מקורית. כמה הוא שווה היום?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  19. Started by yuval_e,

שלום לכולם, אני מתעניין בהרכבת מחשב barebone לסלון, מבוסס מעבד סלרון. חשוב לי מאוד העיצוב (למשל msi mega pc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=604 - או כל מארז יפה אחר). תפקידו העיקרי של המחשב יהיה להתחבר לטלויזיה 34" CRT ב-s-video ולנגן בה divx, dvd ו-mp3 (בלי משחקים, גלישות וכו'). בעתיד ייתכן שהטלויזיה תשתדרג ל-LCD או פלזמה. דרישה נוספת היא דרך להעביר אליו קבצים מהמחשב בחדר השינה שלי (האם כרטיס רשת אלחוטי יספיק?). אגב - ראיתי את המפרטים הקיימים באתר, אך גם הזול מבינהם נראה לי כמו overkill מבחינת הדרישות שהצבתי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. תודה, יובל.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by yosyosb,

שלום וברכה מעוניין לשדרג את המעבד,לוח,זכרון,קירור למטרת גיימינג למשחק Call of Duty Warzone חשבתי על המפרט הבא ב 4700 https://rotter.name/User_files/nor/60c5d6da2e69e72d.jpg אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש משהו יותר משתלם לחלקים האלה בתקציב הנ"ל

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  21. מדובר בדגם dell inspiron n3010. המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך שעבדתי עליו, וכלום לא עוזר, חייב לכבות ולהדליק. לא בעיית חום - הרצתי תוכנה למדידת טמפרטורה, וברגע הקפיאה המעבד היה בסביבות 45 מעלות. יכול להיות שזה מערכת הפעלה? למרות שזה לא נשמע ככה..

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by feffer,

* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא בכל מקרה המחשב צריך לעמוד בדרישות הבאות: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card התקציב שלי הוא כ3000 ש"ח אם אפשרות לחריגה קלה, יש לי כמה אופציות ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם ובנוסף לקבל המלצות ממכם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7572…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  23. שלום חברים. אשמח מאוד אם תמליצו לי על מפרט איכותי למחשב שעיקר ייעודו ישמש בחדר הקלטות. אין צורך בכרטיס מסך או כרטיס קול ייעודיים (יש כרטיס קול) לפחות 2 טרה הארד דיסק מעבד חזק וזכרון מספיק מארז איכותי ווינדוס 7 והכי חשוב, שהוא יהיה שקט עד כמה שניתן (כדי שלא יהיה רעש מאווררים בהקלטה) תקציב: עד 4,000 ש"ח הנה המידע המלא לפי השאלון: מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמובן :-) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות בחדר אולפן מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים (ככה שאני אצטרך מעבד \ כ.מסך חזקים) , שישמש לעבודה עם XP (אולי vista בעתיד) \ Linux בתקציב של 5500-6000 שקל. שמעתי שבקרוב יגיעו מעבדי קונרו לארץ, האם הם יהיו מהירים בהרבה מהקיימים מסידרת D? אגב, בהרבה בנצמרקים אני רואה ש AMD לוקחת את intel בביצועים, אז למה בכל זאת בהרבה מפרטים שפורסמו כאן מופיע מעבד של אינטל?

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by zam,

אני זקוק בבקשה להמלצות למחשב נייד לפי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ואופיס, קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD וקצת מוזיקה להעביר את הזמן. * גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. כמה שיותר בהתחשב בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לדעתי כן כי היא בסיום הדוקטורט ויש מצב שהיא תעבור לחו"ל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? אשמח לאופציות עם ובלי. * האם יש לכם העדפה לחבר…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים