עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  2. יש לי מחשב נייד כזה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22919837 אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש xp sp3 האם יש אפשרות להתקין מ DOK 16 GB של SANDISK? האם המחשב הזה יכול בכלל לעשות BOOT מ DOK? העתקתי את כל קבצי ההתקנה לDOK ובהפעלה מחדש המחשב פשוט נתקע!!

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  3. שלום, אני מתכנן קניה של מחשב נייד בארה"ב וראיתי מחשב נייד DELL 1520 שהמפרט שלו הוא: Intel Core 2 Duo T7500 2.2GHz / 667MHz FSB · 15.4" WSXGA+ LCD Display with True Life (1680x1050 Resolution) · 2GB DDR2 SDRAM 677MHz (2 Dimms) · 160GB 7200rpm SATA Hard Drive · 8x CD/DVD +/- RW Burner With Double-Layer Capability · 256MB NVIDIA GeForce 8600M GT Video Card · Integrated 2.0M Pixels WebCam · Intel Next -Gen Wireless-N Mini Card · Internal 10/100 Ethernet · Internal 56k modem 9 Cell Lithium Ion Battery (85 המחשב מיועד גם למשחקים, איך הכרטיס מסך הזה מספיק טוב? ומה דעתכם על המחשב ועל המחיר? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by coil,

שלום אחותי מעוניינת לקנות לפטופ בעוד שבוע בערך ואני התבקשתי למצוא לזה מפרט סה"כ התקציב הוא 6000, המחשב הולך להיות מיועד בעיקר לתוכנות ורובן גרפיות זה לא למשחקים. הדברים הבאים חייבים להיות מעבד 1700, כרטיס wireless ו 512 זכרון, והרכבה צריך להיות כלול במחיר, תודה לכל העוזרים ><

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  5. אולי מדי פעם גם פוטושופ בקטנה אבל לא עבודות מטורפות, בסביבות ה 2500 אפשר לחרוג אם יש צורך. תודה מראש, יועד.

6. אני מחפש מחשב חדש, אחרי שהנוכחי שבק חיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, רואה מדיה ב-hd, מפתח, מעצב בפוטושופ, ומריץ כשתי מכונות וירטואליות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, Photoshop, VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by amos17,

חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש תמליצו לי על מפרט טוב תקציב: 4000-4500 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לעריכה גראפית אני משתמש בתוכנה פיניקל סטודיו למי שמכיר והיא תוכנה כבדה מאוד ציוד הקפי: אין צורך נפח הדיסק הקשיח : 500GB 2 צורבים DVD אני זקוק להרכבה בחנות בקשות מיוחדות: מעבד ולוח אם חזקים מאוד, כרטיס מסך חזק עם קרור משלו ויציאות לTV

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  8. שלום חברים, אשמח להמלצות, אני מחפש מחשב חזק שלא יגביל אותי, לעבודה עם תוכנות פיתוח למיניהן, הרצה של VMs וכו. הרבה זיכרון (16 או יותר, נראה לי עדיף כבר שיהיה 32) דיסק מהיר מסך מט גדול ואיכותי במיוחד, כך שאפשר לעבוד גם בשמש (17 זה מעולה) מקלדת מלאה ונעימה להקלדה בלי דפיקויות מוזרות ואם אפשר גם לשפר במשקל (פחות חשוב משאר הפרמטרים) אין צורך בצורב, אבל שיהיו הרבה חיבורי USB ושטויות אחרות תודה רבה, מיכאל

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא חשוב, אבל בעיקר תוכנות כבדות של עריכה גרפית וותמונות. צריך מארז טוב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג ותוכנות לעריכת תמונות של ADOBE ובעתיד עוד תוכנות לעריכות מקצועיות של תמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו לאחרונה. CALL OF DUTY,BATTLEFIELD,GTA. משחקי תפקידים ברשת למיניהם. -מהי הרזולוציה ה…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני סבור שהכותרת ממצאת בקשתי

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by ofer_mat,

אחי רוצה לקנות מחשב חדש ללא כרטיס מסך ( יש לו 9800PRO ) וללא מסך. הוא שואל לתקציב של 5500 האם לקנות מערכת מבוססת INTEL או מבוססת AMD 64 ואפשרות OC עתידית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  12. בסוגרים רשמתי את המחיר הכי זול לפי זאפ. מעבד- Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb (2000) *קירור למעבד- THERMALTAKE BIGTYPHOON (230) זיכרון- /Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 (1250) לוח אם-DFI Infinity 975X for LGA775 /ASUS P5B (1100) דיסק קשיח- WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (429) ספק- ENERMAX LIBERTY 400W (460) **מארז- Gigabyte 3D Aurora 570. כ.מסך+קירור לכרטיס - X1900XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO + Arctic-Cooling Accelero X2 SAPPHIRE RADEON (2400) כ.קול- CREATIVE X-Fi XtremeMusic (740) צורב DVD- LG GSA-H10LK DVD-RW LightScribe black (300) אני לא בטוח לגבי הלוח אם והזכרון *בקשר לקירור למעבד הבנתי שיש את הביג טייפון VX הוא יותר טוב מהרגיל? אם כן …

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  13. שלום לכולם!! אני מחפש מפרט מחשב לקנייה ב"ה חודש הבא. תודה לכל מי שיכול לתת עצות בנושא! 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 עם חריגה ל 4000 רק שיהיה מוצדק. לא בטוח מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים באיכות HD, הורדות, משחקים קלים וכבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לח…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  14. שלום, מחפש עזרה בבחירת מחשב נייד עבור ידידה, לשימוש בלימודי תואר 3 בהנדסת סביבה. עיקר העבודה הוא ניתוח כמויות גדולות של מידע כולל כתיבת יישומי אופטימיזציה, למידת מכונה, עיבוד אותות ויישומים מורכבים נוספים באמצעות MATLAB (ואולי גם R, אקסל וכו׳). נדרש מסך 15 אינץ׳, זמן סוללה טוב ואמינות לאורך זמן. נפח דיסק קשיח לפחות 1 טרה. התקציב כ- 10K לרכישה בארץ בלבד (נרכש מתקציב מוסדי), אפשר לחרוג עד 12 אם כדאי. עדיפות למחשבים מבית לנובו או Dell (מנסיון עבר), אלא אם יש המלצה חיובית מאוד על משהו אחר. ההמלצה הראשונה שלי הייתה למק פרו (כמו שקניתי בזמנו לאותו הצורך ועשה את העבודה נהדר) אבל היא חובבת וינדוס (האם כדאי לקנות מק פרו ולעבוד עם וינדוס פשוט, דרך Boo…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  15. שלום לכולם, הנושא אמנם ישן אבל השאלות חדשות ולא מצאתי להן תשובה בפורום: אני צריך את המחשב לאופיס ואינטרנט. לא מתכוון לראות סרטים אבל אולי סרטונים כן וחשוב לי שלא ייתקע אם אני עושה כמה דברים בו זמנית. 1. האם עם נטבוק כזה ניתן להוריד מוזיקה עם אי-מיול או טורנט או שזה תוקע אותו לגמרי? 2. על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי במחיר הנ"ל עם 1 ג'יגה זיכרון? 3. כמה יעלה לי לשדרג אותו ל-2 ג'יגה בעצמי ומה התוספת אם יעשו זאת בחנות (או אם זה יבוא built-in)? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by nerya40,

אני צריך מחשב בעיקר לשימוש לאינטרנט, משחקים, סרטים וכו' עכשיו ראיתי את המחשב Dell Inspiron 17R ב- 4000 ש"ח, משתלם לקנות אותו ? זה המפרט שלו: מעבד: Intel® Core i7-3517U Processor, 1.9GHz - up to 3.0 GHz, 3MB Cache זיכרון: 8GB DDR3 1600Mhz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח: 1TB (5400 Rpm) תצוגה: 17.3 FHD (1080p) WLED with Truelife (1920x1080) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ HD 8730M 2GB מערכת הפעלה: Windows 8 64Bit (Heb) משקל: Starting weight of 6.02 lbs (2.73 kg) with 6-cell/65 WHr battery סוללה: 6-cell 65WHr Li-Ion Battery אחריות: 3 שנות אחריות באתר הלקוח ע''י DELL, טלפון: 1-809-444-688 קישור למוצר: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132.&list=1&sort=3&glis…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  17. יש שני מיפרטי AMD באותו מחיר, מה עדיף למטרת מישחקים? מעבדי ?AMD Athlon XP 3000+(512k 333) לוחות אם ABIT NF7-S כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם ABIT KV8 sata,GBL כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600 TV,DVI 256MB כל השאר אותו דבר.

18. Started by eranisra,

שלום רציתי לדעת אם ידוע על מעבדי ATOM כפולי ליבה שאמורים לצאת מתישהו ואם כן אז מתי בערך? אני חושב על לקנות מחשב מיני אך המעבדים הם עדיין די חלשים ואני חושב בטווח הרחוק מחשב שיחזיק לפחות 4 שנים (לא למשחקים כמובן).

19. Started by Arielucker27,

אהלן אנשים, מפרט של מחשב שהזמנתי מ-TMS אשמח לחוות דעת מכם. ויש לי שאלה קטנה, לגבי הכרטיס מסך הוא מספיק חזק למשחקים כמו BF4 - COD GHOSTS - NFSW RIVALS ובכללי הוא נחשב כרטיס מסך חזק? ושאלה אחרונה אני לחוץ לגבי הספק הוא יחזיק את המערכת בצורה טובה + מרווח ביטחון? מקווה שתענו על הכל,תודה לעוזרים. *אנשים שמבינים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪492 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  20. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, ברזולוציה של 1900X1200 בהגדרות גבוהות, ולסרטים . אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (9) , ולא יבוצע בו אוברקלוק . רצוי שהחנות תהיה מאיזור המרכז... אפשר לנצל את כל התקציב, ולהשתדל בלי חריגות של יותר מ 200 ש"ח . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  21. אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת ווידאו בזמן הקרוב, ורציתי את דעתכם לגבי מפרט שהוצע לי באחת מרשתות המחשבים. מעבד - athlon 3800 am2 לוח אם - abit kn8 ultra nf4 זיכרון - corsair 2 x 1024 ddr2 667 דיסק - x2 160G sat2 16 mb western digital כרטיס מסך - GEFORCE7300 gs מסך - MAGcrt 19 996pfs צורב - LG X16 dual layer מארז מקלדת ועכבר. פשוטים. מחיר כל החבילה 6350 ש"ח. 1 - האם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שהוצע לי? 2 - אני מתכוון להשקיע בסביבות 6k על המחשב, האם יש בפורום אנשים שמבינים בעריכת וידאו שיכולים לייעץ לי על מפרט למחשב המיועד לעריכה בסכום הזה? 3 - האם כדאי לי לחכות עם הקנייה עד לירידת המחירים שכולם מדברים עליה?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה עם פוטושופ ופלאש בפרט וכל תוכנות Adobe בכלל, וכמו כן קצת 3D, לא עם תוכנה ספציפית כרגע. חוץ מזה,עבודה משרדית/כללית עם המחשב, ואופציה למשחקים וסרטים באיכות נמוכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הגדרות נמוכות-בינוניות במשחקים, המסך יירכש בנפרד, יהיה 22 אינץ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

23. Started by babu,

בעיקרון אני יחבר את זה למסך של 37 /32 אינץ בעיקר משחקים(מרוצים עם זה משנה ) וסרטים FULL HD יש לי כבר מעבד E8400 דיסק קשיח 500GB ספק 400W ומארז אז לא צריך מעבד ספק ומארז יש לי זיכרונות אבל לא משהו טוב כל כך CEON DDR2 2GB אז התקציב הוא 2K אפשרות לחריגה רק עם זה באמת משהו נחוץ ששווה את הכסף לטווח ארוך /קצר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by reuven61,

ערכתי ע"פ הוראת המנהלים שלא יהיו שתי אשכולות. אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה רבה לעוזרים תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by ProgGoblin,

אני מעוניין לקנות מחשב לסטודנט, כלומר עבודה באופיס, אינטרנט, סרטים וגם למשחקים. אני לא יודע איך להגדיר את הרמה של המשחקים, אז אני מתכוון לרמה של TF2, FEAR וכדומה. אני צריך כרטיס מסך בטכנולגיה לעיבוד תוכן HD (כלומר AVIVO או המקביל של נוידיה). כמו כן יציאת HDMI או DVI. זמן הסוללה צריך להיות לפחות 3 שעות. גודל מסך של 15.4 דיסק קשיח של 160 ג'יגה לפחות. צורב DVD. אין לי העדפה לחברה מסויימת מפני שהבנתי מהדיונים בסטיקי שזה תלוי בדגם, אבל כן חשובה אחריות טובה. עברתי על מחשבים בזאפ ונראה שהדרישות שלי והתקציב שלי לא הולכים ביחד. מפני שאני לא יכול לעלות את התקציב, תרגישו חופשי להוריד את הדרישות.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.