עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by peacebringer7,

שלום לכולם אני עוזר לחבר שלי לבחור לפטופ עכשיו הבחור מעונין בלפטופ 13 אינץ' בעדיפות לשל DELL שנחשבת לחברה אמינה+המחשבים שלה מגיעים עם אחריות ל3 שנים. מה שכן מטריד אותו זה שב15 אינצ' שלו הסוללה היתה נגמרת בצ'יק, משוטטות קלה בפורום אני ראיתי מס תלונות על הסוללות של DELL שנגמרות מהר יחסית. מישהו יודע לאשר/לשלול לגבי המחשבים שלהם בכללי ולגבי הדגם N3010 בפרט...? בתומ"ר

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by amos17,

חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש תמליצו לי על מפרט טוב תקציב: 4000-4500 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לעריכה גראפית אני משתמש בתוכנה פיניקל סטודיו למי שמכיר והיא תוכנה כבדה מאוד ציוד הקפי: אין צורך נפח הדיסק הקשיח : 500GB 2 צורבים DVD אני זקוק להרכבה בחנות בקשות מיוחדות: מעבד ולוח אם חזקים מאוד, כרטיס מסך חזק עם קרור משלו ויציאות לTV

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by tomeryh,

אני נוסע לדרום אמריקה ואני חוזר עוד 4 חודשים ללימודים. כשאני חוזר אני עובר דרך ניו יורק ל12 שעות ואני רוצה לקנות נייד. יש חנות מומלצת ליד נמל תעופה גון קנדי? אני רוצה לקנות מחשב עם אחריות בארץ איזה חברות נותנות אחריות בארץ? בעיקרון אני צריך מחשב סטנדרטי שיהיה אמין קל סוללה חזקה ונוח לעבודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by avishai445,

אני צריך מחשב נייד ללימוד ( הולך ללמוד הנדסת מחשבים אני עיין לא יודע איזה תוכנות אני יצטרך ) , כמו כן אני גם רוצה מעבד חזק וכרטיס מסך טוב גם לסרטים ומשחקים. עדיפות ל 4 GB RAM או עם אפשרות לשדרוג ל - 4

5. מעבד-INTEL P4 2.66 GHz לוח אם -ASUS P4P800 זיכרון -DDR 400Mhz 512 Mb כרטיס מסך -ATI RADEON 9100 128 MB+TV+DVI מארז -FULL TOWER 500W מסך -SAMSUNG 17 SyncMaster 753DFX יש מצב לשיפור איפשהו? או שככה זה הכי טוב

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  6. לאחר שבדקתי מספר רכיבים שונים במספר חנויות שונות : KSP NOACOM MARDANIT LAMIR IVORY PANDAS גיליתי שיש הבדלים של לפעמים מאות שקלים בין הרכיבים השונים ,בחנויות השונות. למשל לוח Epox EP-9NPA+ Ultra עולה בלמיר 690 ובפנדס 890 ואילו מעבד 3000+ בלמיר עולה 950 בסטפינג E3 כאשר בנועה או בפנדס ניתן למצוא במחיר זה מעבד 3000+ E6 ואף להוסחף לו קירור נורמלי. השאלה היא אם כדאי למשל לקנות את הלוח מלמיר (אולי גם את המארז) וללכת איתו לחנות אחרת בכדי לקנות את המעבד ואת הכרטיס מסך ( X800GT של POWERCOLOR שגם אותו אין בלמיר)? האם יש בעיית אחריות במקרה זה והאם אני סתם מייצר כאב ראש בעבור כמה מאות שקלים? תודה רבה על העזרה. :xyxthumbs: :xyxthumbs:

7. אני צריך מחשב 15.4" שישקול כמה שפחות.. במחיר שבכותרת.. שימושים : אינטרנט, OFFICE, ושיריץ פוטושופ.. דרישות : חיבור HDMI , עדיף שיהיה התקן bluetooth , מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה (זה הכי חשוב).. אמרו לי אני ה Pavilion אבל אני לא יודע איזה דגם, כי יש שם מלא.. ואני צריך שתיהיה תמיכה מלאה ב - XP , וכמובן שיראה טוב.... כי למשל ראיתי אתמול את ה - Vostro בחנות הזה של ה -15.4" והוא נראה מכוער ומגושם.. ויש לי שאלה, יש סיכוי שיהיה מחשב 15" ומעלה שישקול 2 קילו ? ודרך אגב: קניתי לאחותי את ה - XPS שהמלצתם והיא מרוצה עד השמיים, תודה רבה!!! עכשיו זה מחשב לאבא שלי.. תודה רבה רדה, מתן.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  8. אז ככה.. אבא שלי מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה.. הוא קיבל מפרט מחבר שלו ורציתי לדעת אם החלקים נורמליים וזה שווה את המחיר? :s05: אז הנה המפרט: מחשב נייד HP דגם המחשב : PAVILON 7020 מעבד intel 2310T 1.46G זכרון ddr2 1024M דיסק קשיח 120G כונן DVD RW כלול כרטיס מסך UP TO 128m מערכת הפעלה Windows Vista כרטיס קול כלול כרטיס רשת 10/100 + אלחוטי כרטיס מודם 56K מסך 768*1024 WIDE 15.4 מקלדת מקורית עכבר TUACH PED סה"כ לתשלום : 975$ האם המחיר בסדר? האם המפרט בסדר? דרך אגב.. העתקתי את מה שהיה רשום על הדף... אבא שלי אמר לי שהוא מוכן להשקיע במחשב עד 1500 דולר.. אז אם יש הצעות אחרות או תוספות.. אז תשתפו אותי בבקשה.. בתודה מתן.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. Started by Pro modder,

הייא חברה אני צריך את עזרתכם במציאת מחשב נישא. תקציב 1300$ במקרה הכי גרוע 1400$ לא יותר.. כרטיס מסך לא פחות מזה : 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS זיכרון לא פחות מ1G DDR2 מעבד כפול ליבה 4M 2000GHZ |לא פחות.. מסך או 15 או 17 מה שבא לכם... וסוללה שתהיה הכי טובה שיש .. בלי שום תוכנה ואביזרים נלווים... וזהו... תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by alone66,

שלום ברצוני לקנות מחשב מדיה סנטר לצפייה בסדרות דרך האינטרנט התנקתי מהכבלים וצפיה בסרטי DVD , divax שמיעת מוסיקה וכו... השאלה איזה מערכת כדאי לקנות איזה רכבים שיעלו את הסרטים בכבוד של יתקע כל שניה המערכת בעתיד תחובר למסך LCD (כרגע יש לך מסך CRT ] תודה מראש

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב כאן אני צריך מפרט מחשב המחשב יהיה מיועד למחשקים לא ממש התפרעיות של "גיימר מטורף" אבל משחקים אופיס אימוייל וכול שאר השטויות אז ככה אני חשבתי כבר לקחות קונרו ולא לקחת פנטיום D מה שהוא צריך זה קשיח של 160 גגיה עם ההבדל לא גדול במחיר 50 שח +- אז יותר 1 גגיה זיכרון מאוד רצוי בדואל צ'אנל מארז +ספק טוב ואיכותי כרטיס מסך שעם ההחומדים ירצו להשתגע שיצליח להריץ משחקים בצורה נוראמלית צורב DVD לא צריך פלופי ! ________________________ אז מה יוצא לי ???... חחח לוח אם +מעבד זיכרונות 512מגה כפול 2 אפשר יותר מאוד תלוי במחיר מארז + ספק צורב DVD דיסק קשיח 160 או יותר שוב תלוי במחיר מה עוד ? התקציב 4000

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by ceel,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי להייתיעץ עם מישהו שקצת יותר מבין ממני איזה מחשב יותר כדאי בכל מקרה הביאו לי שתי הצעות מחיר לשתי סוגי מחשבים עם מפרט של המחשב זה המחשב הראשון: http://srv2.jpg.co.il/10/54aecdff86126.jpg זה המחשב השני(שתי התמונות יוצרות מחשב אחד): http://srv1.jpg.co.il/8/54aece6d0dd05.jpg http://srv2.jpg.co.il/2/54aece24c686a.jpg ההצעה הראשונה יצאה בערך 9000 שח וההצעה השניה יצאה בסביבות ה6000 שח רציתי לדעת אם באמת אני צריך את ההצעה הראשונה או שההצעה השניה מספיקה או אם אפשר להישאר עם ההצעה השניה ורק לשפר בה כמה דברים חשוב לציין שאני צריך מחשב חזק שיחיזיק תוכנות של Adobe מחשב שיריץ במיוחד את תוכנת after effects למי שמכיר אבל גם שלא יהיה יותר מידי יקר…

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by רותם דן,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני יודע שזו אולי השאלה הכי חשובה אבל אני לא יודע לומר מה התקציב בדיוק. למען האמת אני רוצה לשאול כמה יעלה המחשב שאני רוצה ולפי זה אדע איך אני ממשיך. מכיוון שאני לא יכול להשקיע כרגע בטכנולוגיה הכי עדכנית, הייתי רוצה לשאול כמה יעלה לי לבנות מחשב שיריץ את The Witcher 3 ב- 1080p ו- 60FPS. אני יודע שזה משחק שהוא יחסית "כבד" גרפית אבל בכל זאת הוא כבר בן 5 שנים, ובכוונה ציינתי 1080 ולא 2K או 4K, כך שלפחות לפי ההיגיון שלי אני חושב שלא חייב מחשב מהטופ בשביל זה, תקנו אותי אם אני טועה. (ואני מניח, מן הסתם, שמחשב כזה יריץ באותה רמה, לפחות, גם את GTA V ואת SKYRIM, נכון?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, ע…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  14. אז ככה אצלי במכללה כמו בכל מכללה אולי מלבד איזה מכללת אבו סנאן וסכנין יש רשת wifi והוא מראה לי בנטבוק רק קו אחד ויש המון ניתוקים זה עובד לאט וממש מעצבן, לעומת זאת אצלי חבר שלי יש לנובו N500 אצלו מראה כמעט תמיד 4 קווים של קליטה. יש לי את ה אסוס 1000HE ויש לי תקן N גם לפי מה שידועה לי אז מזה יכול להיות לה ישלו קליטה טובה משלי משמעותית? אני אפילו טיפה התעכזבתי מהעובדה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? צרכים בסיסיים של אינטרנט, מסנג'ר, מוזיקה. משחקים שהחזק ביניהם יהיה סימס 3. עבודה עם פוטושופ CS, בעתיד ייתכן מעבר לפוטושופ יותר מתקדם. מחשב יחסית שקט ולא מרעיש. מחשב שיחזיק ללפחות 4-5 שנים בלי בעיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? דרושה הרכבת מחשב. על המחשב יופעל XP (יש לי בבית) ואולי בעתיד גם ווינדוס 7. 9. מאיזו חנות אתם …

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים (ככה שאני אצטרך מעבד \ כ.מסך חזקים) , שישמש לעבודה עם XP (אולי vista בעתיד) \ Linux בתקציב של 5500-6000 שקל. שמעתי שבקרוב יגיעו מעבדי קונרו לארץ, האם הם יהיו מהירים בהרבה מהקיימים מסידרת D? אגב, בהרבה בנצמרקים אני רואה ש AMD לוקחת את intel בביצועים, אז למה בכל זאת בהרבה מפרטים שפורסמו כאן מופיע מעבד של אינטל?

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  17. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר ללימודים (יגיע שלב בלימודים של שימוש בפוטושופ וכו') לגבי מסך : עדיף עם בתחום התקציב. ההעדפה היא מחנות באזור ראשון לציון (זכור לטובה SKYPC) הרבה זיכרון פנימי ומעבד חזק

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by אליהו פלג,

היי חברים מחפש מחשב נייד עד 1300 שח, הטוב ביותר- יהיה אשר יהיה. נקודות למחשבה- מעוניין לערוך מצגות על המחשב .מעדיף מעבד טוב או זיכרון על פני מסך איכותי או גדול וכד'. תודה

19. לפני כשנה התייעצתי כאן בפורום לגבי מפרט רצוי למחשב PC. המטרה איננה משחקי מחשב אלא מחשב משרדי ברמה טובה לשימושים רגילים. עדיין לא רכשתי את המחשב אך בכוונתי לעשות זאת בזמן הקרוב. אודה לכם באם תוכלו לעבור על המפרט שהוצע לי בזמנו (והתאים לי) ולומר לי האם ישנם שינויים כלשהם המומלצים עקב הזמן הרב שחלף או להשאיר את המפרט כמות שהוא. ברצוני לציין כי אני מתגורר בחו"ל כך שהמחירים בארץ אינם רלוונטיים במיוחד אך מכל מקום, כשבדקתי את עלות המפרט הנ"ל במקום מגורי, הוא היה זול יותר בכ 40% מאשר בארץ. אני מניח שזה יהיה המצב גם עכשיו כך שאני מעוניין שעלות המחשב בארץ תהיה דומה לזו שהוצעה בזמנו. בתודה מראש ! להלן המפרט שהוצע לי על-ידכם בזמנו: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמו…

20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by b11y,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב ועדיין לא סגור על התקציב. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל רציתי לוודא כי זה לפני חודשיים. יש איזה עדכון בקרוב במפרטים האלו או שהם עדיין רלוונטיים? תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי ללא צורך במשחקים אך עם יכולת צפייה בHD(כולל חיבור HD לטלוויזיה) ויכולת עריכת וידאו. קיבלתי הצעת מחיר של 2265 ש"ח לפי המפרט הבא: מארז: מארז איכותי מותג מתוצרת Thermaltake דגם VM30001W2Z V4 ספק כח: IN-WIN POWER MAN 450W כולל מאוורר 12 ס"מ מעבד: Intel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כרטיס קול:7.1 כרטיס רשת:10/100/1000 דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי: Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי: Gigabyte Nvidia GeForce GT520 1GB מסך: לא כלול מקלדת: לא כלול עכבר: לא כלול רמקולים: לא כלו…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by סופגי,

אוקי, בסופו של דבר, אחרי המלצות שלכם ועוד כל מיני. הזמנתי מחשב חדש. אבקש את דעתכם עליו. ויש לי שאלה נוספת כמה אני אוכל להמהיר אותו? GIGABYTE GA-965P-DS3 Intel Core 2 Duo s775 E6600 Twinmos 2GB DDR2 667Mhz cl5 Samsung 160GB 8MB SATA2 7200RPM Geforce 8800GT 640MB ENERMAX LIBERTY 500W Creative SB Audigy2 ZS GAMER מארז אני לא זוכר איזה קניתי. אבל סתם איזה משהו מגניב עם חלון חחח יש גם צורב וציוד הקיפי ערכתי. טעיתי באות בלוח.. חחח

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  24. במחשבים נייחים אני מבין די טוב, ומסוגל להרכיב בעצמי מערכת. אבל כשזה מגיע למחשבים ניידים, אני ממש לא מבין כלום ומאוד מתקשה לבצע קנייה שאני מתכנן כבר שלושה חודשים! בעיקרון, יש לי מחשב שולחני, עם חבילת 1.5MB/512K, וחשבתי לקנות לי בנוסף מחשב נייד, כך שתהיה לי יותר חופשיות להשתמש במחשב בכל מקום בבית, ולא להיות תקוע במסדרון כל הזמן! קראתי על הנושא, וראיתי מחשבים ניידים ממחירים של 4000 ומעלה. הבעיה היא, שאני לא יודע אם להוציא 4000 ש"ח, או 9000 ש"ח על המחשב! הצרכים שלי למחשב מאוד פשוטים: גלישה באינטרנט, איסי/מסנג'ר והרצת תוכנות שיתוף (אימיול/ביטורנט). מה שדורש 512MB זיכרון+80GB כונן קשיח. משקל, זמן סוללה, כרטיס מסך ונתונים כאלה לא ממש משנים לי, כי המחשב יהיה תמיד בבית, ולא ישמש…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  25. Started by Doron Haramati,

היי לכולם. חברה שלי טסה לארצות הברית קצת לפני הקריסמס, וחשבתי להזמין בעוד כמה ימים משלוח שיגיע לבית שהיא תגיע אליו. אף פעם לא הזמנתי מארה"ב מחשב וחוץ מהמקלדת, אני לא יודע מה עלול להיות חיסרון (הבדל במטען, אותות וויפי וכו'). מהצצה קצרה, ראיתי מספר דגמים מתאימים ב500-550$, וגם באיזור ה-850$. לפי כך, התקציב שלי הוא 500-850$. +- 100 דולר לפה או לשם. דרישות חובה: גודל מסך: 13.3'' - 14.5'' (לא מעל ל-15''!) מעבד: i5 ומעלה. RAM: 6 ג'יגה ומעלה. שיהיה חדש (לא מחודש). זיכרון פנימי: 500 GB ומעלה! דרישות רשות: שהדגם יהיה מוכר בארץ (במידה והוא צריך טיפול, שחלקי החילוף לא יהיו יקרים). מאחת מהחברות המוכרות כגון: Asus, …

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים