ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב טוב למשחקים שיחזיק כמה שיותר. כמובן שיריץ כל משחק (נתפשר לגבי crysis) על ההגדרות הכי גבוהות. הרכבתי מפרט מפוקס פי סי. אם אפשר שגם שאר המפרטים שתציעו יהיו משם. אני צריך שתתנו ספק למפרט הזה ותשפרו כמה שאפשר, כי יש מה לדעתי. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤455 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1152 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm…
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש שני מיפרטי AMD באותו מחיר, מה עדיף למטרת מישחקים? מעבדי ?AMD Athlon XP 3000+(512k 333) לוחות אם ABIT NF7-S כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם ABIT KV8 sata,GBL כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600 TV,DVI 256MB כל השאר אותו דבר.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מעוניין באולטרא נייד....ואני לא רוצה להתפשר על ביצועים. כמובן שברור לי שזה הולך להיות קנס כמו שאומרים...חשוב לי שהוא יהיה "סקסי", שיהיה קל משקל, וכמובן עם ביצועים גבוהים. הלוואי והיה אחד שתומך גם במשחקים ! אני מכיר רק את הסאמסונג S9.....שיש לו SSD (מעולה) , עיצוב סקסי לחלוטין , ומחיר "אטרקטיבי" של 7200 ש"ח. נתקלתי גם בASUS ZENBOOK UX31....שיש לו SSD גדול יותר, עיצוב מדהים , ומחיר "אטרקטיבי" של כ7700 ש"ח. וכמובן נתקלתי גם בMACBOOK AIR, שאם אני ארכוש אותו אני אתקין בו WINDOWS. אני אשמח לעצה בנושא - למשל בנושא הSSD , יש הבדל בביצועים בין הניידים הקיימים בשוק ? חשוב לי חיבור USB 3, HDMI. אה וזה קצת מוזר להגדיר - לגבי המסך - במידה ויש הבדלים ביניהם - הייתי מעוניין במסך הבה…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, הכי חשוב לי שהוא יהיה מבוסס על מעבד Core 2 Duo ושללוח תהיה יציאה אופטית. אני מתכנן לקנות מחר, ואני באמת סומך על התגובות שלכם. ודרך אגב, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד, אבל שתהיה אופצייה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לפי מה משלמים מכס, מע"מ? איך המחשב מגיע?(עד הבית, צריך לאסוף אותו מאיפה שהו וכו'..) איזה חנויות באינטרנט שולחות לארץ? וכמה שיותר מיידע שצריך לדעת בשביל להזמין נייד מחו"ל המחיר שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. הא…
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, למכ אני לא מוצא בתקציב של 5100 מחשב של אחת החברות שציינתי בכותרת, עם הטנדרבולט? וגם הרוב עם 8 ג'יגה ואני צריך 16. האם יהיה לי הבדל משמעותי בין i7 דור 8 לבין בi 5 דור 8 אם אני עובד על תכונות עריכה? תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 לוח אם ASUS P5Ql-e כרטיס מסך : מה יותר טוב ? Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1gb DDR5 PCIe או Asus ATI HD4870 1024MB DDR5 PCIe דיסק קשיח : seagate 500GB 32MB sata2 7200rpm צורב SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון : KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR3 1333MHZ CL9 מארז COOLER MASTER Centurion 590 ספק כוח : ocz 500 wat מחיר 6000 שח ללא מסך מסך samsung lcd 22 t22OP שימושים : משחקים כבדים ,עבודות משרד ,אינטרנט תתיחסו בבקשה לכרטיס מסך מה עדיף תודה לכולם !!!
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤729 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤811 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤284 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤139 כמות:2 מארז: [..] TAGAN CS188AF w/o PSU ¤190 ספק כוח: [..] HEC 450TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ¤276 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0 מחיר סופי: ¤3000 זה המפרט שהציעו לי, אם מישהו יוכל לאשר לי שהמפרט טוב או לחילופין מפרט אחר באותו סכום אני אודה לכם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
צריך המלצה של מחשב נייד לאחותי הקטנה ב- 4,500 אפשר להיתגמש ל- 4,800 אני מעדיף מנעה מחשבים! שימוש המחשב הוא אופיס \ תוכנות היתכתבות \ מישחקים מדי פעם. תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, יש לי HP pavilion dv6 שנקנה בארהב לפני מספר שנים והסוללה שלו כבר לא עובדת. על הסוללה שלי כתוב 8400mAh ולכל הסוללות שאני מוצאת באינטרנט (שאמורות להתאים לדגם) כתוב 4400mAh או 8800mAh האם הם יעבדו? מה ההבדלים ומה עדיף? ואם זה לא הקריטריון שאני אמורה להסתכל עליו, אשמח להכוונה תודה רבה! גלית
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן אנשים טובים! אני קונה לחברה שלי מחשב לשימוש משרדי בעיקר כך שהדרישות הן מועטות, אולם נראה לי חשוב כי תהיה אופציה לשדרג אותו עוד כמה שנים... ראיתי את המפרט המומלץ במדור ב 1500 ש"ח. ועלתה בי השאלה, אם קונים SEMPRON 754 ולוח אם בשבילו, האם יהיה אפשר עוד כמה שנים לשים בו AM2? או משהו כזה? או האם לקנות לוח אם AM2 - אבל אז הוא לא יכול להכניס 754, הלא כן? כיצד יוצאים מהפלונתר הזה בזול? איזה לוח אם אם כן אתם ממליצים (שיכיל כמובן את ה LAN,כ.מסך,כ.קול O/B) זו בעיקר ההתלבטות, נראה לי ששאר הרכיבים כמו הארדדיסק,מארז,זכרון - אלך לפי המפרט במדור, אלא אם כן יש לכם שיפורים... תודה מראש, אמיר. [br]פורסם בתאריך: 10.04.2007 בשעה 12:00:33 עזרה מישהו?274 274 1 מעבד AMD Sempron 3200+ Sock…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מארז לוח אם-MSI G31M2 V1 7.11GLAN זיכרון-KINGSTONE 2G DDR2 800MHZ מעבד אינטל-E4500 CORE2DUO CONROE דיסק קשיח-250GB 16MB SATA2 SEAGAT צורב-LG DVD DUAL LAYER X18 כרטיס מסך-INTEL X3100 OB כ.רשת-GLAN OB1 כ.רשת אלחוטי-TP-LINK PCI 54M כ.קול-OB 7.1 ערוצים 8 מסך LCD-DVI 2MS 1953TR LG 5000;1 ראוטר אלחוטי-TP-LINK WR541G 54M עכבר גלילה 3 לחצנים רמקולים למחשב מקלדת המחשב עבור מישחקים בינונים+ אינטרנט ,מישרדית,ועריכה בסיסית ,והורדת סרטים. הצעות לשיפור אם צריך-רק אינטל-וניתן ליגלוש עד 4200 תודה0
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ראיתי פרסומים שיש עכשיו לפטופים עם מסך תלת מימד ונותנים יחד עם זה משקפים. יש לי כמה שאלות שאני לא מבין. 1. האם זה אומר שאני חייב את המשקפיים בכל מצב של עבודה עם המחשב (גם בעבודה שוטפת על OFFICE) כי אחרת זה יהיה מטושטש? 2. ראיתי שיש שם משחקים ישנים שמוצגים בתלת מימד כמו FIFA 08 וגם HALF LIFE זה המרה למשחק או שבגלל המסך והמשקפיים זה יוצג ב-3D? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לאחותי, בעיקרון לשימוש בתוכנת אוטוקאד, צריך מעבד ליבה כפולה וחזר, כרטיס זכרון DDR2 של 1-2 GB, מסך 19 עם 2-5MS, כרטיס מסך חזק מאד, לוח אם- עדיף אינטל או אסוס עם P35, צורב במהירות של 20X לפחות. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני כרגע מחליף את מערכת הAGP שלי ועובר לPCI-E, אני מוכר את ה7800GS שלי ואני זקוק למערכת טובה למשחקים בתקציב של 2500 ש"ח( חריגה תתקבל ;D) ללא מסך וכרטיס מסך , ללא רמקולים וציוד היקפי, [חשוב שיהיה ספק כוח איכותי, ומארז איכותי ( שלא יהיה טראנספורמר כי אבא שלי לא אוהב) בסביבות ה400 ] למרות שאין תכנונים לOC האם מפרט כזה בכלל ריאלי? שאלה נוספת היא- האם כדאי לי אחרי שאני מוכר את כרטיס המסך - לקנות 7300GS ולחסוך לכרטיסי DX10? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי 4K א) לא לחסוך בכסף ב) ניתן לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים BF 3 COH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בלי OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם עדיף לקנות ב IVORY או KSP 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מסתבר שה-m460 יותר מהיר (!) בבדיקת ביצועים. האמנם? אחת ההשארות שמצאתי היא של-m560 יש פיצ'רים שאין ב-m460, שהם: (VT-d) virtualization extensions Trusted Execution AES מי צריך את זה? מה זה נותן?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך המלצה למחשב לסטודנטית, גודל מסך רצוי הוא 13.3", שלא יהיה כבד מידי, עד 2-2.5 קילו, אם אפשרי יהיה נחמד שהמחשב יהיה בצבע ורוד (אויי כמה שזה קיטשי!!!) התקציב הוא עד 4000 והמחשב יקנה בארץ... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כי פעם ראיתי משחב שיש בו כרטיסים ממש מתקדמים אבל בד"כ כל המחשבים שמוכרים עם 7300GO או כרטיסים יותר גרועים.. אז איך אפשר להשיג מחשב עם כזה כרטיס או משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים קלים, ללא מערכת הפעלה. התקציב די קשיח אז נא לחרוג רק אם יש מציאה של ממש . מטרות המחשב? גלישה, סרטים, אופיס * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? תמיד טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , (לא חובה)USB3 * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי, לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה י…
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה מחשב קטן וקל (13'' ועד 2 קילו) ראיתי את הXPS M1330 והוא ממש מצא חן בעיניי הבעיה שאני לא כל כך יודע לגבי האחריות בארץ. השימושים שלי הם: לימודים, אינטרנט וכו' וידיאו (כולל HD מה שמצריך יציאת HDMI ויכולת לנגן בFULL HD) קצת משחקים. מה שאני כן רוצה שיהיה זה: 2-3GB 200GB+ כרטיס מסך סביר (8400?) ואחריות בין לאומית - שזה ממש חושב. מישהו יכול לעזור לי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון קיבלתי LENOVO T400. אני מרוצה ואם מישו ממש רוצה בפסח נעשה לו בוק וכמה בנצ'ים המפרט: מעבד P8600 2 ג'יגה DDR3 במהירות 1066 160 ג'יגה דיסק קשיח סוללה 9 תאים מפני שקודם לא היה לי מחשב נייד, כמה שאלות על שימוש כללי *כשיש בסביבה שקע, עדיף לחבר את הנייד לשקע במקום שהוא יעבוד על הסוללה? ואמרו לי שעדיף לנתק בכלל את הסוללה כשאני על חשמל (אפשר לנתק דרך המחשב ולא פיזית?) *איך לשמור על חיי סוללה תקינים? לדאוג למלא אותה כשרק אפשר? לתת לה להתרוקן לגמרי מידי פעם? לנסות לא לרוקן-למלא לשווא? *כשחזרתי הביתה ופתחתי את התיק עם כל האביזרים גיליתי שחסר לי חלק מהמטען, ז"א יש את הכבל שמתחבר מהשקע לממיר מתח, הוא חסר לי. את המחשב קיבלתי מהצבא וזה די סיפור להתחיל להסביר להם…
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית עם הכרטיס אני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי כמה שניות ספורות הוא נכבה כמעט באופן מלא נשאר אולי 5 אחוז ממנו שרואים ממש ממש חלש את המסך ממש שחור עם צלליות המחשב ממשיך לעלות הכל רגיל ואם לדוגמא אני סוגר אותו הכוונה מוריד את המסך כלפי מטה לסגירה כמעט עד הסוף שנייה לפני שהוא נכנס למצב שינה הוא נדלק שוב ושוב אחרי כמה שניות כאילו שהוא לא מחזיק מעמד הוא נכבה שוב השאלה שלי היא למה זה קורה ? ולמה שאני סוגר את המסך כלפי מטה הוא נדלק שוב ואם הוא נדלק אז למה לכמה שניות בודדות ? כמה עלול לעלות לי תיקון או איך אפשר לתקן בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח שמיועד לעריכת וידאו ולשימוש בתוכנות - אוויד, כל התוכנות של adobe וכו' יש לי תקציב של פחות או יותר 5500 שקל (כולל מסך). אני צריך מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם התוכנות והעריכה ולא יקרוס. אשמח אם מי שיעזור ייתן פירוט קצר על החלקים, ואם מישהו חושב שהתקציב אינו מספיק כדי להרכיב מחשב חזק מספיק אז שירגיש בנוח להגיד באיזה חלק צריך להוסיף.. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-