עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תכנות ומשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. יש מסך 29 אינטש 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כרגע אשתמש בכ. מסך 1060 ואחליף בהמשך כרטיס מסך כנראה מסדרה 30XX ( כלול בתקציב ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי כי הוא תמיד דלוק אצלי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - רוצה מארז גדול - יש לי כר…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by nisimhagogo,

שלום וברכה, יש לי מחשב של חברת compaq נקנה לפני שנתיים בארה"ב, מלפני כחצי שנה אולי יותר אפילו הבטרייה לא מחזיקה יותר מדקה, לפעמים היא נטענת לי עד 5 אחוז לפעמים עד 100 אחוז אבל תמיד נגמרת תוך לא יותר מדקה, דגם המחשב הוא presario f700, הבנתי שלפעמים אפשר לפתור את הבעיה, דרך אגב המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה ועכשיו אני עם ווינדוס 7, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  3. המחשב מיועד למשחקים וסרטים, מתוכנן אוברקלוק קליל מהחנות ואחרי זה אוברקלוק שאני אבצע לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤553 קירור למעבד: Glacialtech 5060L Light 775 24dba כמות: 1 - מחיר: ¤46 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤427 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤101 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 250GB Sata II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤243 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1163 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤142 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל …

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by Crazy Dude,

Athlon 64 3000+ (S-754 GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100 GIGABYTE RADEON 9550 128MB 128bit FLOPPY Teac/SONY 1.44 CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) 2209 ATX MIDI PFC, usb מחיר כולל:2730 מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ומדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיעד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - plants vs zombies ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD אך יתכן בעתיד 4k. כמו כן יחובר למקרן ברזולוצית SVGA. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  6. לפני כשנה התייעצתי כאן בפורום לגבי מפרט רצוי למחשב PC. המטרה איננה משחקי מחשב אלא מחשב משרדי ברמה טובה לשימושים רגילים. עדיין לא רכשתי את המחשב אך בכוונתי לעשות זאת בזמן הקרוב. אודה לכם באם תוכלו לעבור על המפרט שהוצע לי בזמנו (והתאים לי) ולומר לי האם ישנם שינויים כלשהם המומלצים עקב הזמן הרב שחלף או להשאיר את המפרט כמות שהוא. ברצוני לציין כי אני מתגורר בחו"ל כך שהמחירים בארץ אינם רלוונטיים במיוחד אך מכל מקום, כשבדקתי את עלות המפרט הנ"ל במקום מגורי, הוא היה זול יותר בכ 40% מאשר בארץ. אני מניח שזה יהיה המצב גם עכשיו כך שאני מעוניין שעלות המחשב בארץ תהיה דומה לזו שהוצעה בזמנו. בתודה מראש ! להלן המפרט שהוצע לי על-ידכם בזמנו: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמו…

7. שלום לכולם. בשעה טובה הבטריה של הנייד שלי מתה סופית, ועל כן אני רוצה לקנות בטריה חדשה. הציעו לי באיזשהו חנות בטריה מקורית של לנובו במחיר של 300 שקל (במקום 550 שקל), אך בטריה זו ישבה במדף כשנה והם פשוט רוצים להיפטר ממנה כבר. הבנתי כי הבטריה נשחקת גם כאשר לא עשו בה שום שימוש, והיא יושבת על המדף. 1. האם מומלץ לקנות בכזה מחיר את הבטריה? 2. לכמה זמן לדעתכם היא תחזיק מעמד עד שהיא תמות? (הבטריה הקודמת שהגיעה עם המחשב החזיקה מעמד שנה וחצי...) 3. האם עלולה להיות נפילה פתאומית בקיבול של הבטריה לאחר שימוש של חודש-חודשיים? תודה רבה, יוסי.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by JeW BoY,

אז ככה, יש לי DELL XPS 1530 עם VISTA HOME הכול עבד מצויין הייתי מחבר את הלפטופ לLCD עם HDMI והכול עבד יופי רק שכל פעם הייתי צריך לשנות את הברירת מחדל לHDMI בשביל שהסאונד יבוא מהTV יום אחד זה פשוט לא נתן לי לשנות, רשם שהHDMI working ונתן לי לעשות TEST, ושמעו סאונד מהTV אבל לא נתן לי לעשות DEFULT, וגם לא נתן לעשות DISABLE לSIGMATEL אודיו. ניסיתי להוריד דריוורים הכי חדשיםR190517 ומאז זה מראה לי למטה איפה שהרמול איקס בתוך עיגול קטן ורושם Noaudio device installed כאשר אני נכנס לLEVELS של הסאונד בDEVICE MANAGER זה מראה שהכול פעיל כך גם בקונטרול פאנל, פשוט לא מפעיל כלום ולא מביא לי להיכנס להגדרות. ניסיתי גירסאות שונות של הדריברים. בדקתי גם בביוס אם הSOUND לא DIS…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  9. במחשבים נייחים אני מבין די טוב, ומסוגל להרכיב בעצמי מערכת. אבל כשזה מגיע למחשבים ניידים, אני ממש לא מבין כלום ומאוד מתקשה לבצע קנייה שאני מתכנן כבר שלושה חודשים! בעיקרון, יש לי מחשב שולחני, עם חבילת 1.5MB/512K, וחשבתי לקנות לי בנוסף מחשב נייד, כך שתהיה לי יותר חופשיות להשתמש במחשב בכל מקום בבית, ולא להיות תקוע במסדרון כל הזמן! קראתי על הנושא, וראיתי מחשבים ניידים ממחירים של 4000 ומעלה. הבעיה היא, שאני לא יודע אם להוציא 4000 ש"ח, או 9000 ש"ח על המחשב! הצרכים שלי למחשב מאוד פשוטים: גלישה באינטרנט, איסי/מסנג'ר והרצת תוכנות שיתוף (אימיול/ביטורנט). מה שדורש 512MB זיכרון+80GB כונן קשיח. משקל, זמן סוללה, כרטיס מסך ונתונים כאלה לא ממש משנים לי, כי המחשב יהיה תמיד בבית, ולא ישמש…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  10. Started by Doron Haramati,

היי לכולם. חברה שלי טסה לארצות הברית קצת לפני הקריסמס, וחשבתי להזמין בעוד כמה ימים משלוח שיגיע לבית שהיא תגיע אליו. אף פעם לא הזמנתי מארה"ב מחשב וחוץ מהמקלדת, אני לא יודע מה עלול להיות חיסרון (הבדל במטען, אותות וויפי וכו'). מהצצה קצרה, ראיתי מספר דגמים מתאימים ב500-550$, וגם באיזור ה-850$. לפי כך, התקציב שלי הוא 500-850$. +- 100 דולר לפה או לשם. דרישות חובה: גודל מסך: 13.3'' - 14.5'' (לא מעל ל-15''!) מעבד: i5 ומעלה. RAM: 6 ג'יגה ומעלה. שיהיה חדש (לא מחודש). זיכרון פנימי: 500 GB ומעלה! דרישות רשות: שהדגם יהיה מוכר בארץ (במידה והוא צריך טיפול, שחלקי החילוף לא יהיו יקרים). מאחת מהחברות המוכרות כגון: Asus, …

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by Shahar8,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימושים וגיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FOOTBALL MANAGER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

12. המשפחה גרה במעלות תרשיחא, הם דתיים רציניים, ככה שחוץ מאינטרנט רימון והדיסקים המוזרים של רכבנים שלפעמים מקבלים בדואר, אני לא יודע מה הם יעשו במחשב. אולי קצת יראו לאטמה. אני לא מכניס את הצרכים וכו', כי זה די פשוט - כל הערכה (מסך וציוד היקפי), בלי זבל סיני (ז"א מארז וספק כוח של חברה מוכרת, כונן של WD וכו'). עדיף בכמה שפחות כסף, כי זאת אמורה להיות מתנה מסבא וסבתא שלהם (ושלי). הדרישה הבאמת רצינית ומעניינת, היא שזה יהיה מחנות שקרובה למעלות-תרשיחא, אם יש חנות שממש נמצאת שם, אפילו יותר טוב. (אני מקווה שהבדיחה בכותרת לא פוגעת באף אחד, אם כן, אני מתנצל ואערוך ברגע שאראה תלונה).

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by zam,

היי לכולם. רוצה לעזור לחבר טוב שעובד בראיית חשבון. הקיים שלו התעייף והוא רוצה מחשב חזק ומהיר. הוא עובד עם 2 מסכים במקביל, וגיבוי מתבצע בענן. המלצות על תחנות עבודה מוכנות של מותגים גם הולך אם זה כדאי ומשתלם האם כדאי להוסיף אל פסק אם כן איזה? האם יש צורך בכרטיס מסך, או שניתן להסתפק במאיץ מובנה? ותודה מראש למי שיכול לעזור 1. תקציב המירבי - 5000 ש"ח 6000 ש"ח מקסימום כולל חריגה 2. שימושי המחשב - עבודה משרדית ראיית חשבון תוכנות OFFICE ושע"ם (למי שמכיר אני אישית לא) 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רכיבים בסיסיים - אין רכיבים שניתן להעביר 5. חשיבות שקט פעולת המחשב - 7 מתוך 10 6. הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

14. אהלן, אני מחפש מחשב לבית, ב-4000 שקל, רק הקופסא. חשוב שהוא יהיה שקט ושיספק את הצרכים הבסיסיים האלה לשנתיים הקרובות. ירוץ עליו ויסטה בעיקר,אך יתכן מאוד שגם אקס פי. המשחקים שדיברתי עליהם בינתיים זה לילדים בגילאי 10-12 ככה שממש לא צריך להפריז,משהו בסיסי. אשמח לשמוע חוות דעת! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by Godmoney,

אני כבר בערך שבוע מחפש נייד ועובר על מפרטים ושואל שאלות (למי שזוכר את השאלות הקודמות שלי בפורום מתחילת השבוע). ראיתי שממליצים פה הרבה על Acer אבל אני ממש לא אהבתי אותו. הלכתי להרגיש אותו ב Office Deopt והוא מרגיש לי כמו צעצוע. שמתי עין על ה Dell אבל אני גם מעדיף מחשב שחור מהצד הפנימי (והחיצוני) וגם הוא קצת יקר לי מדי לעומת התמורה שהוא מציע. ראיתי שלא נוהגים להמליץ פה על הטושיבה, אבל אחרי קצת חיפושים הוא נראה לי עונה כמעט על כל הדרישות שלי - חוץ מזה שהוא עובר את התקציב משהו כמו 300-400 שקל, שיש לו 3 במקום 4 GB זכרון ראם ושאני לא כ"כ יודע אם הכרטיס הגראפי הזה טוב. מה דעתכם על המחשב הזה? יש משהו באותו מחיר שיכול לתת לי תמורה טובה יותר?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by Vincent,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני מבקש המלצה למפרט אחד שיהיה למשחקים ואחד לעבודה משרדית. אני רוצה לדעת מה ההפרש במחיר, ולפי זה להחליט על איזה מפרט ללכת. המחשב מיועד לעבודה מול מסך 22. נושא שחשוב מאוד זה שקט ומארז איכותי. בשום מחשב לא מתוכנן OC. למשחקים: הכוונה שלי במשחקים היא משחקים כמו CALL OF DUTY, GTA, RA3, באיכות טובה אבל לא ברמה המקסימלית (אני יודע שזה יהיה מעבר לתקציב). התקציב הוא עד 3000 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת. עדיפות לאינטל, אבל אם AMD זול בצורה משמעותית ובאותה הרמה אז גם טוב. לעבודה משרדית: התקציב הוא מינימלי - אני רוצה לדעת מה יהיה ההפרש בינו לבין המפרט של המשחקים. שימוש באופיס, גלישה וקצת תכנות (VISUAL STUDIO). כ. טלויזיה שיחובר ליס וישמש כמקליט. תודה מרא…

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  17. מי שלא שמע, למיקרוסופט יש מערכת הפעלה חדשה Windows Home Server, שנותנת למשתמשים ביתיים יכולות של שרת קבצים, גיבויים ושחזורים אוטומטיים, ניהול מדיה, גישה מרחוק (כולל דרך האינטרנט) ועוד ועוד - http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/windowshomeserver/default.mspx אני בינתיים משתמש בבטא, על איזה מחשב עגלה שהיה לי, וחשבתי להשקיע קצת ולהתקין את זה על מחשב יותר נורמלי שישמש גם לגרסה המלאה (שיוצאת ממש בימים אלה). זה המפרט שהרכבתי (מ SkyPC בראשל"צ), אשמח להערות אם יש (בעיקר לגבי המארז/ספק) 361 361 1 לוח אם ASUS M2A-VM 31540 410 410 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 254 254 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 178 178 1 צורב LG G…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by blancman,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=787859 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763012 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790492 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791931 איזה מהם נותן את התמורה הטובה ביותר? הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטי HD, וקצת תלת מימד בקטנה (בלנדר וכאלה) כמובן שאם יש הצעה יותר טובה אני אשמח אם תגידו לי.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by lalzary,

* מטרות המחשב? גלישה בסיסית באינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף עד 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי משהו שמחזיק משהו כמו 6-7 שעות בשימוש ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר למה לא. אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה ככל שאפשר, בעלת שם ונותנת שירות טוב בישראל. בדקתי קצת בפורום ובאתרים נוספים באינטרנט ומצאתי כמה אופציות. 1. Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812271 לא לשים לב למחיר בזאפ, מצאתי אותו ב3,500 ש"ח. 2. Lenovo IdeaPad U310 4375-62G …

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by original,

יצא לי להיתקל במערכות מחשב מבוססי i5 750 וi5 760 ב2600 ו2700 ש"ח בהתאמה: http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=1073 http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=793 מה דעתכם?

21. שלום חברים אני מחפש המלצה למחשב נייד, הוא לאמא שלי. לרוב, לשימושים של משתמש ממוצע. גלישה, עבודה במיילים ובמקסימום עריכת תמונות (שלשמה גם אני רוצה שיהיה איך לחבר מסך נייח שיש בו רזולוציה טובה העיקר. איזון צבע סביר לא חייב משהו הכי טוב שיש.) שיהיה יחסית קליל שאם היא תרצה לעבוד איתו במקום אחר בבית לא תהיה לה בעיה להביא אותו למטבח למשל. חיי סוללה ממוצעים זה סבבה. השימוש בעיקר נייח. אז אם יש דרך שהיא לא תשבעם המחשב במצב פתוח (כי אז היא תראה את המסך פעמיים) אלא שיעבוד במצב סגור כמו נייח זה יהיה טוב. אם צריך איזה ציוד של מקלדת או תושבת מיוחדת בשביל זה אשמח לקחת אותם בחשבון גם. כי כדי לעבוד במצב סגור כנראה נצטרך לחבר איזו מקלדת חיצונית. …

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by Maya Mentzel,

היי מחפשת לרכוש מחשב נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 מעדיפה לא לחרוג אבל התשובה תהיה תלויה בכמה לחרוג או על מה אצטרך לוותר על מנת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. עיבוד נתונים: נתונים פיזיולוגיים, EEG, Eye tracker. ניתוח הנתונים ובניית גרפים ומודלים. שימוש בתוכנות כמו מטלב פייתון ותוכנות ייעודיות לצורך כך. מעט פוטושופ: עריכת תמונות 3. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן אופיס לא חייב 4. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  23. אחד המחשבים הישנים שלי שבק חיים. מכיוון שהלוח אם הישן היה סוקט 478 עלי להחליף את כל הרכיבים בכותרת. הרכיבים החדשים ייכנסו לבינתיים למחשב אחר (קצת פחות ישן) ועוד כחצי שנה שנה כאשר מחשב זה ישודרג ברצוני להשתמש בהם על מנת לבנות HTPC. כך שהשימושים לכרגע הם אינטרנט, סרטים ( גם 1080p על LCD 40 אינטצ'), ומשחקים ודגש גדול על שקט. אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אבל אשמח מאוד אם ירוצו בו משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הגבוהות ביותר. אני זקוק למאורר על למעבד איך אין צורך לאחד נפרד, מה שמגיע באריזה מספיק כרגע אלא אם כן ניתן להשיג בדיוק באותו המחיר מעבד + מאורר נפרד. על הרכיבים להיות שקטים ככל האפשר וחסכוניים בחשמל מכיוון שכפי שאמרתי עליהם להיכנס בעתיד למארדז HTPC קטן ושקט. רצוי לא לנצל…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by ranrubin1,

מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  25. רציתי לקנות מחשב חדש אבל החלטתי שזה לא זמן מתאים מכל מיני סיבות אז יש לי שאלה על המחשב הישן מאוד שלי, אם אני "אשדרג" לכרטיס מסך 9600GT ויוסיף 2 ג'יגה DDR 1 400MHZ, המחשב באמת ישתדרג או שבגלל המעבד / לוח אם ההשקעה לא תעזור ביכלל? ואם הספק יחזיק את ה 9600GT? כמובן שאני לא מתכוון להפעיל ביכלל את BF3... זה בשביל משחקים קטנים כמו פיפא וכמה משחקי רשת כמו DRAGON NEST, MICROVOLTS, COUNTER STRIKE GO המפרט שלי עכשיו הוא P4 3.2GHZ (ליבה אחת כמובן) כ.מסך 6600GT 128MB 1GB DDR1 400MHZ לוח אם ASUS P5GD1 ספק RAIDMAX 420W תודה

• 9 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים