ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, מה דעתכם על המפרט? לא מתוכנן OC, לא זקוק לציוד היקפי ויש לי מארז. CONROE CORE 2 DUO E8400 3.00Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L CORSAIR DUAL 2x2Gb TWIN2X4096-6400C5 800Mhz DDR2 WESTERN DIGITAL WD2500KS SATA2 250Gb 7200RPM 16Mb BUFFER PALIT Radeon HD 4850 512MB HDMI Sonic ENERMAX EG425P-VE Noisetaker II 420W Arctic-Cooling Low Noise (775) Freezer 7 Pro סה"כ 3870 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים, צריך לרכוש לאישתי מחשב נייד לעבודה, היא מנהלת מכירות. והשימושים שלה קלים, למשל אופיס, מיילים וכו׳ לאישתי חשוב שהוא יהיה בעל עיצוב נקי, דק וקל משקל (היא אוהבת את הסגנון של לנובו YOGA) לי חשוב לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב שיוכל להחזיק גם משחקים, עבור הבן שלי (בן 10) לכן הייתי רוצה למצוא לפטופ מאוזן עד כמה שניתן המשלב עיצוב דק, משקל נמוך וגיימינג. מקווה שיש חיה כזו.. תודה. אני מעוניין שהמחשב יהיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אופיס, מיילי…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
נתחיל בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות בFHD, פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה אינטנסיבית בסביבות פיתוח שונות (חלונות, לינוקס). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assassin's creed, GTA, CRYSIS, far cry, diablo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הוא מפחד לקנות AMD אבל מה שאתם יכולים ב 4000 תבנו מחשב חדש מה שאתם חושבים AMD או אינטל מה שאתם חושבים שיהיה הכי טוב !! המחשב להכול !משחקים ............הכול !רק לא להגזים בכרטיס מסך ! ולאלוח של EPOX כי בחנות שהוא אוצה לקנות הוא לא עובד עם EPOX !
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב(+ציוד הקפי+מסך 1) למטרת משחקים (טוטל וור, פרו אבולושן, משחקי נהיגה וכו') ולעבודה על 2 מסכים, אני לא ממש מבין בתחום והמליצו לי על המפרט הבא: מעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם GAP35CDS3R Gigabyte כרטיס גרפי Saphire Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Gigabyte זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מסך מחשב LM1911 Daewoo איך המפרט? הוא עומד בתקציב? ומאיפה קונים? תודה מראש עריכה: מסך 1 כבר יש.
-
- 16 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך) מחשב לסטודנטית למדעי המחשב מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת) גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר. משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות. זמן סוללה - אני לא יו…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים + תכני HD. המחשב יחובר אך ורק לטלויזיה SONY BRAVIA 32" HD READY. אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. התקציב: 5000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים. אור.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לצורכי אינטרנט ולימודים, עם אפשרות לשדרג בעתיד. אני רוצה מחשב חדש ללא מסך וללא מדפסת : מעבד פנטיום 2.8 או AMD שקול לוח אם מתאים צורב דיסק קשיח מארז + ספק זיכרון 512 מגה. כרטיס מסך פשוט (לא OB). כרטיס רקול OB (אפשרות) כרטיס רשת OB (אפשרות) לא צריך: מדפסת מסך קוננים אחרים. תודה מראש על כל העזרה.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כרגע יש לי 4GB RAM על הנייד, רוצה לשדרג ל-16GB, איך אוכל לדעת אם הזיכרון שאני מעוניין לקנות יתאים למחשב שלי? (מעבר לזה שהוא DDR3) דגם הנייד: Dell Vostro 3560 (מעבד i5 3210M), נקנה ב-2012. חשבתי על לקנות את 2 הסטיקים הבאים: https://www.tms.co.il/product/13842 אם מישהו מכיר משהו עדיף/זול יותר אשמח לדעת גם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2600-2800 begin_of_the_skype_highlighting2600-2800end_of_the_skype_highlighting האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו כאוות נפשכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים (משחקים יותר קלים כמו PES NFS ומשחקי רשת CS, MMORPG, ומשחקים קצת יותר כבדים - השאיפה שלי היא להפעיל אותם ברזולוציה סבירה כמו 1024 על 1280 , כל נושא הAA X16 פחות נוגע אליי) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד…
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים וכו'. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP בפתח תקווה. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הייתי רוצה שבעתיד תהיה אופציה לשידרוגים קלים, כמו זיכרון.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5050e AM2 (2.6GHz) - 45W - BOX - 329NIS GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 - 458NIS G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT - 117NIS WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS - 241NIS SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - 121NIS FOXCONN TSAA-803 + FSP 400W PSU - 308NIS סה"כ 1574 ש"ח מIQPC אשמח לשמוע הצעות לייעול ושיפור. המחשב יישמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה, וסרטים רגילים. ייחובר לSAMSUNG 2233BW. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... התקציב שלי עומד על 7000 ש"ח. יש לי את כל הרכיבים והחלקים שצריך + מודינג מטורף. אני מחפש רק לוח+מעבד+זיכרונות+כרטיס מסך. שיוכלו להריץ משחקים בלי להתאמץ. תודה
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70%, align: right]- מחיר המפרט 6100. - שימוש למשחקי מחשב וסימולטורים - אין צורך בציוד היקפי - שקט לא כלכך חשוב. - מתוכנן OC קל. - אין צורך במערכת הפעלה. - נקנה באייבורי - אין בקשות מיוחדות. - מתוכננים שדרוגים בעתיד. [/TD] [/TR] [/TABLE] מעבד: i5 4670k box לוח אם: asus z87 k מאוורר: zalman cnps10x optima ספק כח: seasonic ss 650 rt + 80 gold כרטיס מסך: asus nvidia gtx760 oc dc2 2 gb ddr5 זכרונות: corsair 2X4Gb ddr3 1600Mhz מארז: thermaltake commander gs-III מסך: dell 23" led ips 8ms 1:2000000
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת תוכנה, שנה שלישית. האימולטור של אנדרואיד הורג אותי פה עם האיטיות שלו... יש לי מחשב עם I3 דור ראשון (2 ליבות) עם 4 ג'יגה ראם. כמה יעלה היום מחשב נייד, קל עם כונן SSD של 500GB +1 טרה של רגיל 8 ג'יגה ראם (אם אין הבדל מחיר רציני בין ה8 ל - 16, אז את ה16) עם מעבדI5 דור שלישי-רביעי יהיה נחמד אם יהיה מסך טוב, בשביל הפורנו של סוף יום... ולפחות 14''
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנה+- עם ה- NAS שלי שהורכב בעיקר מחלקי חילוף הוא די מפרפר והנני זקוק לאחד חדש. הדרישות: - אין צורך בציוד הקיפי - לוח אם עם 4 חיבורי SATA לפחות, אני מאוד אשמח ל-6 אם יתאפשר. - מארז, אני אסתפק ב- MidTower נראה לי הכי קטן שאוכל לקחת ועדין לדחוף לשם יותר מ-2-3 ההארד דיסקים. (החמוד הזה הרשים אותי). - הארד דיסק 500GB (די והותר ל- WHS2011) - מפרט מ KSP \ Ivory תודה.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקינים windows xp על מחשב של אפל?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש גרפיקה (תוכנות Adobe בעיקר) ועריכת וידאו בסיסי התקציב שלי עד 5000 בלחץ, מצאתי שני דגמים שנראים לי רלוונטים ואני מתלבט לגביהם Lenovo Z500 (ולקחת אותו עם הרחבת אחריות ל3) http://ksp.co.il/?uin=20515 Dell SE 7520 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234 ההתלבטות שלי היא בגלל שלנובו נחשבים פחות אמינים לפי מה שהבנתי אבל יש להם כרטיס מסך של NVIDIA (שהוא טוב לגרפיקה) הוא קל יותר במשקל ונחשב שמתחמם פחות ויש לו SSD והדל הבנתי שהוא כבד יחסית אבל יש לו מסך הרבה יותר טוב מהלנובו ואחריות אמינה יותר, ויש לי ניסיון חיובי איתם אבל הכרטיס מסך של AMD פחות טוב לי והבטריה שלו נחשבת שמחזיקה פחות והבניה בינונית אני ממש אשמח אם למישה…
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
החלטתי ליקנות את זה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12524 וראיתי שהסוללה היא שלושה תאים ויש דגמים עם 6 תאים האם זה משמעותי בזמן עבודה?וכמה אפשר לעבוד איתו ללא טעינה?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני יודע שמי שמבין כאן כנראה ענה על מיליון הודעות כאלה אבל בכל זאת אני צריך קצת.. אממ.. הרבה עזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש במחירים לא מטורפים ואני לא מבין עד הסוף.. זה המון שאלות אז תענו רק על חלק אם אין לכם כוח טוב בואו נתחיל: קודם כל יש לי כסף להשקיע במחשב הזה אבל לא המון- אני רוצה לשלם פחות מ6000 ואם אפשר אז פחות מ5000 אבל גם לקבל ביצועים טובים במשחקים.. גמיש 1. לוח אם - לפי מה שהבנתי לוח אם זה בעצם מה שהכל מתחבר אליו... מה כדאי לקנות אם אני מתכנן על מחשב לגיימינג? כמה כסף בערך זה יעלה? 2.מעבד - מעבד זה בעצם מה ש..מעבד הכל חח.. אומרים שלא צריך מעבד מאאוווד חזק לגיימניג אבל אני בכל זאת גם אוהב להפעיל הרבה תוכנות במקביל... איזה דגמים תמליצו לי (של אינטל אני מעדיף)? …
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. ה…
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אז ככה היום הספק כוח שלי (TT) פשוט התפוצץ לי בתוך המארז ולכן החלטתי שזהו זמן טוב להחליף גם אותו וגם את כל המערכת... אז ככה: אני לא יעשה OC,אני גולש באינטרנט רואה סרטים ומשחק גם ב-FPS,חשוב לי שהמארז יהיה שקט ויכיל רק מאווררי 12 מ"מ ועדיפות למארז עם פילטרים. מה לא צריך שיהיה : רמקולים,מקלדת,עכבר,כרטיס קול,מסך (קונה בקרוב NEC GX2) תקציב:מקסימום 5K בעדיפות לכמה שיותר נמוך,תרגישו חופשי לתקן אותי על המפרטים שאני אביא למטה . 1: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤974 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1733 דיסק קשיח: WD 250GB…
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ןאני צריך עזרה... 1. 4000 - 5000 ש"ח באשראי 2. מטרת המחשב למשחקים כבדים 3. אין צורך בציוד הקפע בכלל 4. אני מעדיף שתהיה איזה מערכת קירור אבל אני רוצה מחשב שקט 5. מערכת הפעלה חוקית אישית אני מעדיף XP (תקנו אותי אם אני טועה) 6. אני רוצה פאנל נחמד לכרטיסי זיכרון 7. חשוב לי השקט אבל לא עד כדי כך 8. לא רוצה OC 9. אני מעוניין ברזולוציה גבוהה למסך רחב תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום...אני חדש פה ורציתי להיעזר בעזרתכם החלטתי לאחרונה לבנות מחשב חדש ולבחור לו את המרכיבים והם... Thermaltake VA1000SWA Xaser V `LanMoto` Silver Window Case - Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE)- WD 160GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD1600JD- Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card- 2X DDR 512Mb 400MHz Kingston- אין לי צורך במסך חדש או בציוד נלווה של כוננים מקלדת עכבר כרטיס רשת ורמקולים..... עכשיו יש לי מספר שאלות... 1.איזה לוח אם יתאים לי בשביל המעבד....שיהיו בו סלוטים של DDR ושהלוח אם יוכל לנצל במלואו את 400MHZ ? 2.בכרטיס מסך שהבאתי במפרט יש את האפשרות גם לקבל את אופצית VIVO השאלה שלי היא האם למרות שאין לי ממש צורך בזה...ובהואיל ואני מקבל א…
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-