עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by naoriko,

איזה חברת מחשבים היא הכי טובה לדעתכם שיש לה מחשבים אמינים מהירים וחזקים?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by רון88,

אז בגלל שהסתבכתי קצת עם המפרטים רציתי את דעתכם על המפרט הבא מיועד לחלונות מה אומרים?11 לחילופין אם לא טוב תנו לי מפרט טוב אחר תודה!

3. מעבד-INTEL P4 2.66 GHz לוח אם -ASUS P4P800 זיכרון -DDR 400Mhz 512 Mb כרטיס מסך -ATI RADEON 9100 128 MB+TV+DVI מארז -FULL TOWER 500W מסך -SAMSUNG 17 SyncMaster 753DFX יש מצב לשיפור איפשהו? או שככה זה הכי טוב

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by Skipper,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הנדסת תוכנה ופיתוח ווב לצרכים אישיים, משחקי רשת וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, webstorm, eclipse, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Maple story, wow, gta, cs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  5. היי חבר'ה.. לא יודע אם זוכרים אותי עוד פה..עברו שנים מאז שנכנסתי לאתר, בכל אופן הייתי משתמש מאוד פעיל בזמנו (מדבר על לפני 5-6 שנים). בכל מקרה, אני קונה מחשב חדש..מחנות של חבר, השאלה שלי היא האם זה משתלם לעומת המחיר? כמובן מבחינת מחיר=תמורה אודה לכם מאוד מאוד אם תכתבו כמה שיותר דעות.. מטרת המחשב המרכזית = גלישה באינטרנט\מסנג'ר\שמיעת מוזיקה + משחקים מתי שיוצא. צריך שהמחשב לא ייתקע בMSN וכאלה כי הנוכחי שלי כבר מאוס עליי עם הקטע הזה להלן המפרט: מעבד:Intel core 2 duo E7300 לוח אם:ASUS P5K SE כרטיס מסך: Sparkle GeForce 9400 GT 512MB PCIE דיסק קשיח:ללא (ישלי בבית כבר 160..אז חסכתי) כרטיס קול:8 מובנה עם HIGE DEFITNITION צורב: ללא (ישלי כבר אחד בבית) מארז: סטוק ללא חב…

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  6. אני לא יודע כמה מחשב כזה אמור לעלות אבל המחשב למטרה משרדית- אופיס וקצת סרטים. דרישות: לפחות 512 זיכרון,לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או אחד בעל ממשק AGP ל5200 ששוכב לי בארון, מעבד כפול ליבה (לא שיש משהוא אחר היום...), 80GB HD, ללא כונן אופטי או ציודע היקפי כלשהו. ספק וציוד היקפי יש לי כבר. לפי דעתי מחשב כזה אמור לעלות בסביבות האלף ש"ח. מספר דברים להבהרה: תתבצע הרכבה עצמית, הקניה תתבצע בKSP כי אני גר בירושלים והם הכי קרובים אלי, וינדוס XP. הרכבתי לבד מפרט נראה לי שהוא טוב, תציעו משהו אחד אם זה לא טוב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום, מחפש עזרה בבחירת מחשב נייד עבור ידידה, לשימוש בלימודי תואר 3 בהנדסת סביבה. עיקר העבודה הוא ניתוח כמויות גדולות של מידע כולל כתיבת יישומי אופטימיזציה, למידת מכונה, עיבוד אותות ויישומים מורכבים נוספים באמצעות MATLAB (ואולי גם R, אקסל וכו׳). נדרש מסך 15 אינץ׳, זמן סוללה טוב ואמינות לאורך זמן. נפח דיסק קשיח לפחות 1 טרה. התקציב כ- 10K לרכישה בארץ בלבד (נרכש מתקציב מוסדי), אפשר לחרוג עד 12 אם כדאי. עדיפות למחשבים מבית לנובו או Dell (מנסיון עבר), אלא אם יש המלצה חיובית מאוד על משהו אחר. ההמלצה הראשונה שלי הייתה למק פרו (כמו שקניתי בזמנו לאותו הצורך ועשה את העבודה נהדר) אבל היא חובבת וינדוס (האם כדאי לקנות מק פרו ולעבוד עם וינדוס פשוט, דרך Boo…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  8. אני הייתי היום בKSP הם שינו לי קצת את המפרט... הם עשו ככה: intel core 2 duo e6750 box 1130 ש"ח לוח אם GA-P35-DS3L 645 ש"ח כונן קשיח WD2500AAKS 250GB 315 ש"ח זיכרון OCZ DDR2 1024X2 800MHZ CL4 640 ש"ח כרטיס מסך EVGA 8800 GTS 320MB PCLE 1550 ש"ח ספק כח chieftek 650W 650 ש"ח מארז suprano 485 ש"ח מחיר כולל הכל: 5195 ש"ח מה שיש לי לשאול זה איך הכרטיס מסך..? אני לא מכיר את החברה הזאת הם אמרו שהיא בין הטובות... ואת המארז אני אקח NZXT APOLLO אז אני אקנה אותו מחנות אחרת והם ירכיבו לי את המחשב עליו.. הם גן אמרו לי שהספק לא יספיק לכרטיס מסך אז שמו לי chiftek 650W במקום enermax liberty 400W הייתי בעוד חנות ברעננה.. הם אמרו לי שם שDX10 יעבוד רק בWINDOWS VISTA... זה נכון!? וגם יש לי מ…

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  9. נתחיל במה שכבר יש: מעבד: Intel - I5 661 כונן: Intel SSD 80GB X25-M התכנון המקורי היה למחשב עם אופציית HD לסרטים ו- casual gaming (כרגע משחק diablo2 warcraft3 עם מחשבה על SC2) ולכך הגרפיקה המובנית הייתה אמורה להיות מספיקה. ה- SSD למערכת הפעלה כדי שיעלה מהר ולכל שימוש רגיל, כל השאר: תמונות, מוזיקה, סרטים על דיסק קשיח פנימי המפרט המתכונן המקורי: לוח: ga-h55m-usb3 gigabyte מחיר 600 ש"ח זכרון : 2x2GB kingstone מחיר 650 ש"ח דיסק קשיח שני: 0.5Tb westren digital מחיר 220 ש"ח ספק: enermax 450W מחיר 320 ש"ח מארז כלשהו יחסית שקט במחיר של עד 300 ש"ח להעביר צורב ישן (מאוד ישן) או לקנות אחד חדש 120 ש"ח סה"כ: 2200~ ש"ח אחרי מחשבה החלטתי שהייתי רוצה קצת יותר (diablo3 שעומד לצאת {מתישהו} …

10. Started by eranisra,

שלום רציתי לדעת אם ידוע על מעבדי ATOM כפולי ליבה שאמורים לצאת מתישהו ואם כן אז מתי בערך? אני חושב על לקנות מחשב מיני אך המעבדים הם עדיין די חלשים ואני חושב בטווח הרחוק מחשב שיחזיק לפחות 4 שנים (לא למשחקים כמובן).

11. Started by Arielucker27,

אהלן אנשים, מפרט של מחשב שהזמנתי מ-TMS אשמח לחוות דעת מכם. ויש לי שאלה קטנה, לגבי הכרטיס מסך הוא מספיק חזק למשחקים כמו BF4 - COD GHOSTS - NFSW RIVALS ובכללי הוא נחשב כרטיס מסך חזק? ושאלה אחרונה אני לחוץ לגבי הספק הוא יחזיק את המערכת בצורה טובה + מרווח ביטחון? מקווה שתענו על הכל,תודה לעוזרים. *אנשים שמבינים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪492 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  12. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, ברזולוציה של 1900X1200 בהגדרות גבוהות, ולסרטים . אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (9) , ולא יבוצע בו אוברקלוק . רצוי שהחנות תהיה מאיזור המרכז... אפשר לנצל את כל התקציב, ולהשתדל בלי חריגות של יותר מ 200 ש"ח . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  13. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4, חריגה ל4.5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידיאו בפרמייר ( איכות hd) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  14. Started by rotemna,

שלום, אשמח בעזרה ליצור מפרט לעבודה בגרפיקה תלת מימד סקאצ' אפ ורינדורים אין צורך במסך או בכל ציוד הקפי, כולל צורב DVD וכו'.. אין צורך לתת דגש לכרטיס קול חזק לספק מטורף או למארז חתיך... אין צורך לכלול מערכת הפעלה, אך אופק שידרוג בהחלט אפשרי... הכי חשוב שהמחשב יתן בראש בשרטוטים בתלת מימד וברינדורים.. ואם התקציב לא יאפשר זאת אשמח לשמוע... תודה רבה

15. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה עם פוטושופ ופלאש בפרט וכל תוכנות Adobe בכלל, וכמו כן קצת 3D, לא עם תוכנה ספציפית כרגע. חוץ מזה,עבודה משרדית/כללית עם המחשב, ואופציה למשחקים וסרטים באיכות נמוכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הגדרות נמוכות-בינוניות במשחקים, המסך יירכש בנפרד, יהיה 22 אינץ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

16. Started by babu,

בעיקרון אני יחבר את זה למסך של 37 /32 אינץ בעיקר משחקים(מרוצים עם זה משנה ) וסרטים FULL HD יש לי כבר מעבד E8400 דיסק קשיח 500GB ספק 400W ומארז אז לא צריך מעבד ספק ומארז יש לי זיכרונות אבל לא משהו טוב כל כך CEON DDR2 2GB אז התקציב הוא 2K אפשרות לחריגה רק עם זה באמת משהו נחוץ ששווה את הכסף לטווח ארוך /קצר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by danezeq,

המסך שלי תומך בDP אך מחובר בDVI מה ארוויח אם אחבר אותו בDP?

18. Started by Anael,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (ללימודים וכו'), צפייה בסרטים/סירטונים ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבינה בשביל לומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בין 2 ל-3 ק"ג, כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מומלץ גם חריץ לSDCARD וכניסת USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB עד טרה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * המחשב מיועד לשימושיים בסיסיים כעיקרון, והתקציב האופטימלי עומד על עד 2800 ש"ח …

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by zam,

אני זקוק בבקשה להמלצות למחשב נייד לפי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ואופיס, קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD וקצת מוזיקה להעביר את הזמן. * גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. כמה שיותר בהתחשב בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לדעתי כן כי היא בסיום הדוקטורט ויש מצב שהיא תעבור לחו"ל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? אשמח לאופציות עם ובלי. * האם יש לכם העדפה לחבר…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by MrCheese,

כיום אני יושב על המחשב הבא AXP 1700+ (המקורי, לא האחרונים עם ליבה שונה) Gigabyte ga-7vtx-h+ 256mb DDR266 GF4ti4600 לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני זיקנה (כמו כל מחשב בן יותר משנה), ככה שהתחלתי לחשוב על שדרוג. תהיתי כמה שיפור יביא להחליף את המעבד לAXP 2400+ (באס 266, כי זה כל מה שהלוח תומך בו) ולתקוע עוד 256 מגה זכרון, והאם בכלל יש טעם לשדרוג הקטן והחביב הזה?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  21. 1. מה התקציב? 3300-3600 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים), אוברקלוקינג. לא משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, מדפסת וכו' - 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן קשיח בנפח 1TB לפחות 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קרור חשוב, וכן חשוב שיהיה שקט. מראה בכלל לא חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבד 4 ליבות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שהמחשב יהיה שקט, אך לא מדובר ב-HTPC. 10. האם מתוכנן OC? עד כמה שניתן. מעדיף מערכת שתתן את ה-OC הכי יציב במחיר הנמוך ביותר כרגע אני מתלבט בין הפ…

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by dillen,

קודם כל שלום לכולם, אני חדש פה ויש פה אחלה אתר..מאוד מקצועי. עכשיו לעניין אני רוצה להחליף מחשב ונראה לי שהחלטתי ללכת על amd בסוף. אז ככה..ההצעה שקיבלתי היא כזאת: מארז 500w מעבד amd athlon 64 bit 3000+ לוח אם: epox 8kda3j זכרון: 512 ddr של סמסונג כ.מסך: radeon 9600xt 128 mb ddr זה הכל פחות או יותר..שאר הדברים יש לי אני מוסיף בעצמי. עכשיו ההצעה שנתנו לי היא 3,250 ש"ח על הפריטים הנ"ל. רציתי לדעת קודם כל אם זה שווה את זה ואם יש משהו שאפשר לשפר בלי צורך לחרוג יותר מדיי, עד 3500 ש"ח בערך.והאם כדאי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל-939 היותר חדש? ועוד שאלה חשובה מאוד: האם כדאי לעבור לamd מאינטל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים ועבודה עם תוכנות כדוגמת פוטושופ וכו'. תודה מראש על הת…

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מחפש נייד (ULTRABOOK)לרכישה בשבוע הבא עבור סטודנטית, בטווח המחירים 4500-5000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, ותוכנות לא כבדות יותר מSPSS. דרישות: מעבד i3/i5 עם עדיפות לi3 כי אני לא מאמין שלמטרות אלה צריך יותר מזה SSD או כונן משולב מסך 13.3 מט משקל 1.5kg גג זמן סוללה ארוך יחסית של 6-7 שעות. מאוד התקשתי למצוא מחשב עם הנתונים הללו, במחיר הזה, מה שמצאתי זה Samsung NP530U3C-A01IL האם ישנם דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה לכל העוזרים ולילה טוב

24. Started by hagay21,

אני מחפש מפרט למחשב נייד עד 4000 ש"ח החלק הכי פחות חשוב זה הכרטיס מסך תפקידו לגלישה באינטרנט ולכתיבת עבודות (סטודנט) כל המלצה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. אורח אלון
    Started by אורח אלון,

מה הולך ?? אז ככה : אני רוצה לקנות מחשב חדש ובזמן האחרון אני בודק כל מיני אופציות למחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . עכשיו אחרי הרבה עבודה קשה והשקעה של הרבה אנשים טובים הצלחתי להגיע לשני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע את הדעות שלכם מה יותר כדאי לקנות ומה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.