עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס, סרטים ב-HD, משחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 נראה לי הכי מתאים, אולי גם 13.3 אם יש דגם מומלץ. לא חשוב אם זה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? בלי הנקודה האדומה הזאת על המקלדת. * משקל רצוי? שיהיה קל אם אפשר. * הא…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום , אני מעוניין בעזרתכם לרכישת נייד ללימודי הנדסת בניין. עד 2500 ש"ח - המטרה של המחשב להריץ את התוכנות הבאות - autocad , beam וכו.. * מטרות המחשב? תוכנות - בעיקר אוטוקאד וbeam. * גודל המסך - אני מעדיף 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * משקל רצוי - לא כל כך משנה. *זמן סוללה - עדיף כמה שיותר אך לא לחסוך בביצועי המחשב . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - הבנתי שSsd מומלץ להרצת תוכנות כבדות אז עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הבנתי שה…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת מכונות ואני מחפש מחשב נייד שיענה לדרישות: * יש צורך במעבד חזק כדי להריץ תוכנות כגון MATLAB וקומפילציות וכמו כן בכרטיס מסך ומסך טוב בשביל תוכנות עריכה תלת מיימדית - CAD כגון SOLIDWORKS 1 - התקציב המשוער שלי הוא עד 7 אלף שח, אם כי ניתן לחרוג ממנו אך הייתי מעדיף שלא 2 - גודל המסך- 14-15 אינצ' , מסך טוב שניתן לראות בו גם בתנאי אור לא אידיאלים 3 - כרטיס מסך טוב שיריץ תוכנות CAD בכיף 4 - זיכרון ומעבד מהיר לישומים שדורשים הרבה חישובים כמו MATLAB 5 - משקל רצוי- לא קריטי כלכך 6 - זמן סוללה 3-4 שעות אמור להספיק לדעתי, אם יותר עדיף... 7 - רשת אלחוטית חשוב , בלו טוף פחות חשוב 8 - כונן קשיח , אני מתכן לקנות דיסק נייד בעל נפח…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכולם, * מטרות המחשב? מתחיל לימודי מדעי המחשב אבל מתכנן להשתמש בו גם כמחשב ראשי בבית, כלומר גם משחקים כבדים. * גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ15 בגלל הלימודים. * משקל רצוי? מפורט למטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמובן כמה שיותר בגלל הלימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500G SSD עדיפות ל1T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אני אשמח אם תיהיה לו יעודית לשימוש הביתי (יתחבר למסך ורמקולים חיצוניים) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם יש אפשרות אז לנובו בעיקרון מצאתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=1…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, להלן המאפיינים שאני מחפש במחשב: - צג 15.6 - סוללה 8 תאים - SSD (אופציה לSSD +HDD יותר טוב , HDD 7200RPM) - כרטיס מסך טוב שיכול להריץ משחקים כמו LOL . - מקלדת נוחה (סטייל אסוס) - מתאים להרצת תוכנות של לימודי תוכנה. - DVD לא חובה - מעבד I5 ומעלה ומראש המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ravnadal,

יש לי 3 שנים ככה ללמוד לתואר ראשון, אני צריך מחשב עם סוללה חזקה של 10-8 שעות. שיהיה קל, אין צורך בצורב. לא משחקים ולא כלום רק וורד אינטרנט אימיילים וכו' הרעיון הוא מחשב עסקי עם חיי סוללה ארוכים. וגודל מסך של 13-14 כרגע הכיוון הוא ללכת על ACER TIME LINE 3810T עם המעבד SU9400. אבל הבנתי שהסוללה ממש לא תהייה 8 שעות ותוך פחות מחצי שנה אני יאלץ לתזז עם המטען השאלה אם יש משהו בתקציב הזה 5-6K שיכול לתת יותר סוללה עם מפרט דומה. מצידי מעבד יותר חלש ושיהיה יותר כבד אני פשוט רוצה סוללה ל10 שעות. וחוץ מסוני שעולה ימבה לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. האם יש מצב להשיג 9 תאים לאייסר הזה או למצוא דרך כלשהי שהסוללה שלו תחזיק יותר? חשבתי להחליף לו לדיסק קשיח SSD והשדרוג לWIN7 יעזור, אבל קר…

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  7. שלום אנשים, אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מחשב נייד ללימודים (הנדסת מכונות) עבודה באינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי על מסך 12 עד 14 אינץ'. מה שחשוב לי זה שהוא שיהיה בעל עיצוב נוח לשימוש, לא שוקל יותר מ-2 קילו, יציאת HDMI למסך LCD, ושהסוללה תספיק ללפחות 3 שעות עבודה. אני לא ממש מבין גדול בניידים אבל קראתי על EeePC 1201N של אסוס שלפי המפרט והמחיר נראה טוב למדי. אולי אתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים בגדלים 13 או 14 שמתאימים לדרישות שלי?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינונים)צפיה בסרטים. * גודל המסך: 13.3 או 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: DELL או LENOVO או חברות בסגנון. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. ראיתי את המחשב הזה https://www.bstudent.co.il/Dell-Inspiron-3583-15-6-Ci5-8265U-8GB-256GB-SSD-AMD-wIN10h-3y.html הוא מומלץ או שיש משהו אחר במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לימודים, משחקים (לפחות עבור השנתיים הקרובות) ועבודה שוטפת. רצוי שישרוד במבחן הזמן את הארבע שנים הקרובות. * גודל המסך? 13~ אינץ' (זה הגודל האידיאלי, אתפשר גם על כל גודל אחר שיבוא עם מפרט שמספק את צרכי). * משקל רצוי? לא משמעותי. כמובן שעדיף קל עד כמה שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3+ (המטרה המקורית הייתה 7~ שעות ולכן כמה שיותר, יותר טוב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך אפשרות לחבר לתחנת עגינה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, אני מחפש נייד ללימודים, ככה שעדיפות למסך 12.1 או 13 חובה שיהיה קל ובעל מסך מעולה שניתן לקרוא ממנו טקסט (במקום להדפיס ולחסל יער) בעל זמן סוללה גדול מצד שני שיאפשר לי לשדר לטלויזיה סרטי HD עדיפות ל 1080P (יש לי פיתרון היום ל 720P, אני חושב על העתיד) תקציב בסביבות ה 4000-4500 עדיפות לגבול התחתון. תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני נוסע למשלחת של ארבעה חודשים מספטמבר ונודע לי שבמקום שבו אני אשהה, הבית ספר מחייב שיהיה לי מחשב נייד, שיתאים לשימושים הנ"ל. חשובים לי דברים כמו: משקל, סוללה, וביצועים. בינתיים נתקלתי במחשב הנ"ל: http://www.gateway.com/systems/series/529598026.php האם הוא טוב? האם עולות בדעתכם עוד אפשרויות? תודה מראש לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by full_clip,

אני מחפש נייד לסטודנט . כשהדגשים הם על זמן בטריה ארוך . משקל מה שפחות עד שלוש קילו למררות שרצוי אזור ה 2קילו. לפחות 1 ג'יגה זיכרון פנימי הארד דיסק באזור ה 160 ג'יגה 5400 RPM וצורב DVD תוספות שיכולות להיות מועילות כגון מצלמה בלוטוט וקורא כרטיסי זיכרון יתקבלו בברכה כשקורא כרטיסים הכי פחות הכרחי לגבי גודל מסך אני לא ממש בטוח אבל אם אפשרי לקבל אופציה גם לגביי 15.4 וגם לגביי 14.1 זה יהיה נחמד.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, תכנות(JAVA, C וכדומה), סרטים. * גודל המסך? אני די בכיוון של 13(איזון בין משקל, ניידות וגודל מסך לטעמי). נדרש מסך לא מבריק. * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  15. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, בהמשך גם DTS עם כרטיס קול חיצוני - במידת הצורך) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : 13-14" משקל רצוי : קל ככל שניתן זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : צורב DVD כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : לא תקציב : עד 6000 ₪ עם עדיפות לפחות (ובלי חריגה מעל הסכום שנקבתי) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר על מנת שי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Stellar,

אהלן חבר'ה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אם מפרט מומלץ למחשב נייד שיצטרך להריץ תוכנות תלת מימד בצורה טובה. קצת הסבר, אני סטודנט לאדריכלות ואנחנו משתמשים המון בתוכנות תלת מימד ורנדרינג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  17. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב חדש שיכול להריץ משחקים לכמה השנים הקרובות בצורה סבירה וסך הכל יעבוד טוב. אז ניגש לעניינים. טווח מחירים: 4500-5500 שח , קניה בארץ מטרות מחשב: עבודה כללית והרצה של משחקים. גודל מסך: מינימום 15.6" משקל: חסר חשיבות. זמן סוללה: חסר חשיבות יציאות מיוחדות: לא בלוטות': רצוי, אבל לא דיל ברייקר קונן קשיח: מינימום חצי טרהבייט , רצוי 640 גיגה. צורב DVD: זה דיי סטנדרתי אני חושב בטווח המחירים הזה. אחריות בין לאומית : אין צורך העדפה לחברה כלשהיא: לומר תאמת הייתי מעדיף HP אבל זה רק בגלל סנטימנט שיש לי כלפי הנייד הנוכחי שעד עכשיו עובד דיי יפה. למרות שבבסיס אני מחפש יותר ביצועים מאשר מותג. ראיתי את הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sas2k3,

תוכנה כמו 3DMAX עד 5000 ש"ח תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. ראיתי את ה- acer aspire 5740g-334g עולה 3990 ב-KSP ‎Model‎ ‎5740G-334G‎ ‎ Colur‎ ‎ Blue Navy‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 2234 MB HyperMemory (512 MB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Acer Nplify 802.11b/g/n‎ ‎ Webcam‎ ‎ACER Crystal Eye Webcam‎ ‎ Sound Card‎ ‎Dolby®-optimized surround sound system with two built-in stereo speakers‎ ‎ Card Reader‎ ‎ 5-in-1 card reader (SD™, MMC, MS, MS PRO,…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  20. שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים ואני רוצה שיהיו לו הדברים הבאים: 1. זיכרון 2 ג'יגה 2. כרטיס מסך שיחזיק משחקים ברמה טובה... 3. מעבד סנטה רוזה החדש 4. ואם אפשר אחריות ל-3 שנים... התקציב שלי הוא 6500 שקל... מצאתי באייבורי נייד GX600 שדיי עונה על הדרישות שלי, רק שחסר לו עוד ג'יגה (שאני אוסיף אם הוא כדאיי), ועוד אחריות... http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1307&maincat_no=135&cat2_no=271 יש עוד מחשב כמו HP DV6680 , רק שהוא בא עם כ.מסך חלש יותר ואני מעדיף ת-8600GT... מה אתם אומרים שכדאיי לקנות? האם יש עוד ניידים טובים בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  21. העיקר של המחשב הוא עבודות די משרדיות, חשוב שיוכל להריץ משחקים חדישים (לא דרוש ברזולוציה מטורפת, רק שירוץ חלק), הרצת סרטי HD כרגע רק באיכות 720P, יש צורך בחיבור HDMI כמובן. מה אתם אומרים על זה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7162

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by bratwa_tut,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetooth?…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורך משחקים וצפייה בסרטים. תקציב עד 5000 ש''ח ומסך 15.6". הסתכלתי על שני מחשבים של DELL ואני מתלבט בניהם: DELL Latitude E5520 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19317 DELL Vostro 3550 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19764 ניסיתי להסתכל על מחשבים של ASUS ובאופיס דיפו הציעו לי מחשב של HP pavilion dv6 שנראה טוב. אני פתוח להצעות נוספות ולבדוק איזה מהמחשבים יותר טוב בשבילי. תודה רבה! עריכה: התקציב טיפה גדל ואני מתלבט בין ASUS לDELL שתיהם אותו מחיר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=15046 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&cat=4747 תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by dj_horse,

אני מתלבט בין 2 דגמים שמצאתי שנראים לי מעניינים. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912677&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13731 איזה מה 2 מומלץ?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by miki_9,

אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, זמן סוללה לא כל כך חשוב, הארד דיסק 1TB לפחות גודל מסך"15 ומעלה תקציב עד 10,000

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.