ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נייד שיתן לי הכול (מקווה שיש דבר כזה) אני רוצה נייד עם הרבה זכרון (4GB) מעבד חזק, מסך שיהיה גדול לא אכפת לי איזה... אם אפשר שיהיה טאבלט (כדאי בכלל? איך הטאץ בניידים אפשרי שהוא יחליף לוח ציור?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, הנייד הישן שלי הלך לעולמו אחרי 4 שנים. ועכשיו אני מחפש לו יורש: * מטרות המחשב: עבודה משרדית,עריכת וידאו - מחשב עבור משרד שיווק באינטרנט * גודל המסך:15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל-1 T וכמה שיותר SSD * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות לצבעים אדום ושח…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד חזק לעבודות גרפיקה ותכנות. אם התכניות שהיו לי היו מתממשות הייתי כבר יושב עם איזה מקבוק פרו, אבל כרגע אני כנראה צריך להסתפק במקביל PC. אני לא ממש יודע איזה חברות ויבואנים נחשבים היום טובים יותר, אשמח לקצת תובנות. הדרישות - מסך 15.4, 3 גיגה זיכרון, מעבד חזק וחסכוני מהדורות החדשים (מה זה היום? סנטה-רוזה? פינרין? איבדתי מעקב) יחסית קל ודק (בערך במימדים של מקבוק פרו), linux friendly, אחריות של יותר משנה. תקציב - אני מודע לזה שמה שאני מחפש הוא בכיוון ה-10,000 ש"ח ואפילו יותר.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין דבר במחשבים ניידים, ובגלל זה זקוק להמלצות שלכם על נייד שיעלה על הדרישות שלי. יש לי מחשב נייח חדש וחזק שמספק את כל הצרכים שלי, וישאר גם לספק אותם בעתיד, אך אני זקוק לניידות לפעמים. אני זקוק למחשב לצורך עיבוד סאונד. עבודה שדורשת משאבי מערכת גבוהים, הכוללים מעבד חזק ולפחות 4GB זכרון. אין חשיבות למשקל, אין חשיבות רבה לזמן סוללה, כיוון שלרוב יהיה חיבור לחשמל. (לרוב). הארדיסק מהיר, וכמה שיותר נפח. אחרי חיפושים קלים, ראיתי שהנפחים שלהם לא מגיעים למספרים גדולים. לכן אם אפשר לחסוך, ולחבר אחד חיצוני, נשמע כמו פתרון מושלם. גודל מסך ורזולוציה גדולים. אין חשיבות לכ.מסך. עדיפות גדולה ליותר מ2 USB. אם אפשר, לפחות 4. (1 עכבר, 2כרטיס קול חיצוני, 3מקלדת שליטה, 4קשיח חיצונ…
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הנייד בארה"ב כשאהיה שם בעוד שבועיים מסך: אני מעוניין ב-13" מעבד: i3 מספיק ? או שעדיף i5 ? זיכרון: 4 ג'יגה DDR3 מה שחשוב לי זה שאיכות החומרים תהיה גבוהה והנייד יהיה קל וזמן בטרייה ארוך ככל הניתן (אם צריך אני אשדרג את הסוללה לסוללה חזקה יותר) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק שיוכל להריץ אוטוקאד ותוכנות חזקות אחרות. אז צריך מחשב עם מעבד I3 או I5 ובין 3GB ל4GB זיכרון. הארק דיסק אפשר 320GB. חיבור HDMI סוללה חזקה. גודל מסך רצוי 15.6" אפשר גם איזה אינץ' או 2 פחות. טווח מחירים בין 2000-3000
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד חזק, הדרישות הן לתוכנות עריכת סאונד כבדות. משמע מעבד חזק ומהיר הרבה זכרון RAM (לפחות 4) HD ממש לא משחק תפקיד, כי אני מחבר חיצוני (מה שמחייב חיבור ESATA) כ.מסך\קול לא קריטיים. לפחות 4 כניסות USB2 (ומעלה. אני יודע שיש מפצלים. אבל זה פוגע באיכות\מהירות, לא? -הדרישה שלי לעבוד עם התקני חוץ במהירות שיא) גודל מסך\משקל לא משנה בכלל. (כ.רשת אלחוטי/BT אני מאמין שיש בכולם, אם לא, אז חובה) תקציב, עד 5K. אני בגדול בונה על משהו כמו 3-4. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מוחות מבריקים תמליצו לי על מחשב טוב בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום וברכה, עד שחשבתי שאני סגור על מחשב בסוף התחרטתי, ורציתי לשאול על איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה בסביבות ה5300 ש"ח. הדרישות: -כ.מסך יותר מבסיסי -ביצועים טובים -מהיר זה הכל תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
השאלה למעלה אני גם מעוניין בנייד שיהיה לו מסך כמה שיותר טוב לעינים למטרות של קריאה תודה לממליצים למינהם
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שהוא בעצם DESKTOP REPLACEMENT אמיתי. עד עכשיו החזקתי מחשב נייד (LATITUDE 630) ומחשב שולחני חזק. כרגע אין לי מקום בבית למחשב שולחני ואני מעדיף להחזיק מחשב אחד בלבד. אני עוסק בתלת ובעבדות וידאו ארט, ואני גם גיימר חובב. אני מתכוון להתנייד עם המחשב לעבודה והבייתה אבל משקל לא מאוד מפחיד אותי. אודה לרעיונות. [br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 01:02:14 נ.ב.אני נוסע לארה"ב שבוע הבא ואוכל להביא מחשב משם ובלבד זשזה באמת ישתלם ושתהיה לו אחריות בינלאומית.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד בסיסי בלבד עדיפות למחשב עמיד שימנושיים עיקריים אינטרנט אופיס תמונות וכו' יש מצב לפוטושופ אבל זה המקסימום גודל 15.4" חשבתי ללכת על דל אינספרון 1525 1.8 ג'יגהרץ בכל מקרה אשמח לקבל המלצות כמה שיותר זול אבל עדיין שיהיה טוב ועמיד
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עם מסך "15. אשמח לשמוע חוות דעת... וגם איזה חברה עדיפה בטווח הזה.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הנייד לא צריך להיות קל במיוחד כי היא לא מתכננת לטייל איתו ממש, וטווח המחיר הוא 2000-3000 כשעדיף לכיוון ה 2500. ראיתי שi5 עולה רק 300 שקל יותר מi3 אז זה הדגם שמצאתי נכון לעכשיו: http://ksp.co.il/?uin=16364 מה אתם אומרים? ממליצים על משהו אחר עדיף? מחר היא רוצה כבר לקנות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה את השימושים של אחותי אפשר להגדיר לסטודנט...אינרטנט, מיילים וקצת וורד ופאור פוינט...חוץ מזה אין כלום... חשוב זה זמן סוללה גדול...ומסך בין 14 ל15.4....מעבר אין צורך ומתחת ממש לא... כמו כן רצוי תקשורת אל חוטית... צורב אם לא DVD אז קומבו... וכל החלקים שצורכים כמה שפחות חשמל בגלל זה רצוי מעבד שיודע לשלוט על המהירות שלו... מבחינת נפח איחסון...משהו בין 60 ל80 יספיק... RAM לדעתי מספיק 512 אבל שיהיה אפשרות לשידרוג (משמע לא..256X2...) ואחריות זה גם חשוב..!.. אז תודה רבה לכם....אם יש לכם איזה דגם בראש זרקו...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אבל מכיוון שאין לי כ"כ ידע והבנה בניידים אני אשמח לשמוע את עצותיכם לגבי נייד טוב. הדברים שחשובים לי: Core 2 Duo יכולת להרצת סרטי HD (וכמובן גם יציאת HDMI) כונן בלו-ריי יהיה נחמד (אם נכנס לתקציב) מסך 15.4 אינץ' 4GB זכרון שימושים: כמו שציינתי, הרצת סרטי HD, אינטרנט, office וזהו פחות או יותר (משחקים ירוצו על המחשב השולחני). התקציב שלי הוא בסביבות 3000 ש"ח, זה ריאלי בכלל? ראיתי את המחשב הזה: Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 מה דעתכם על המפרט שלו? למישהו פה יש נסיון עם האחריות של Lenovo? מי נותן האחריות בארץ? כי בדקתי באתר הרשמי שלהם ואין אחריות בינלאומית על הדגם הזה. מה לגבי השדרוג ל- …
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
משחקים בסיסיים אולי סימס הראשון או השני ברמה כזאת בערך
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא מבקש כלום מהמחשב פרט לישומים הנ"ל.. הצפיה סרטים תעשה במחשב עצמו, ואיכות הצג חשובה לי. לא למשחקים, לא לעריכה גרפית, לא לקידודי סרטים וכו'.. אם יש כזה מחשב שהוא מתחת לתקציב ועושה את העבודה טוב באותה מידה אז כמובן שזה רצוי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז הכותרת דיי ממצה את עצמה. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר קונקרטי, לכן אני פונה לפורום לעזרה. אני מחפש לרכוש מחשב נייד, רצוי עם 320 ג'יגה הארד דיסק, 3 ג'יגה זיכרון ומעבד T6400 ואם יש, אז גם 3 שנים אחריות. עדיפות לכ.מסך של ATI. מבחינת מחיר, אין לי יותר מ4500 להוציא על זה, אפילו קצת לרדת כי אני רוצה לרכוש גם תיק ועוד קצת שטויות. מבחינה של סוללה וכדומה, המחשב יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל, או בבית או בעבודה - לכן אני לא מחפש משהו שמחזיק שעות על גבי שעות רק על הסוללה. כאילו אני מחפש משהו שיהיה אפשר לרוץ איתו בין המשרד לבית וממש מינימום של עבודה עליו מתי שהוא לא בחשמל. את ההוצאות רכישה החברה מחזירה לי ברגע שאני רוכש את המחשב. אז על מה אפשר ללכת ?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב. אני גרפיקאי מתלבט מאוד בין מבחר דגמי מחשבים ניידים לביצוע עבודות גרפיות (תכונות אדומי לסוגיהן). ככל שאני חוקר יותר ויותר אני נהיה מבולבל יותר ויותר... אם יש למישהו דגם/חברה אחרת מהמפורט למטה ושחושב שהוא הטוב ביותר במסגרת התקציב- אשמח מאוד לעצה ולתגובתכם המהירה- המחשב חייב להיקנות בימים הקרובים מאוד. אני מחפש את הטוב ביותר בתקציב שבין 6000-9000 ש"ח. תודה מראש, הדגמים שאני מלבט בינהם הם: toshiba satellite A300 15-c לינק למפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=150523 toshiba satellite p300-133 אותו מפרט כמו המחשב הקודם רק עם מסך "17 toshiba satellite x200-22u לינק למפרט: http://il.computers.t…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנט אבל שיהווה מעין תחליף למחשב נייח, כלומר שתהיה יכולת להריץ משחקים, גם אם בהגדרות נמוכות\בינוניות. מסך: "14 עד "16 זיכרון: 4GB הארד דיסק: 250GB כרטיס מסך: אני מניח שכל מה שנמצא תחת class 2 באתר notebookcheck.com יהיה טוב משקל וחיי סוללה לא קריטיים האמת שמצאתי מחשב של ASUS שמתאים כמעט לכל הדרישות, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליו או אזכור שלו באתר הרשמי שלהם. http://www.qsys.co.il/pl_product~K61IC-A2~12~62.htm מישהו מכיר את הדגם הזה? זה אמור להפריע לי אם הדגם הזה לא מסוקר מספיק? ויש עוד אחד: http://www.qsys.co.il/pl_product~X83VP-A1~12~42.htm חוץ מזה שיש לו צבע מעניין (אני מעדיף מראה מינימליסטי) הוא גם נראה מתאים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן בת דודה שלי בשעה טובה התקבלה לאוניברסיטה והמשפחה רוצה לקנות לה לפטופ, לא צריך משהו מטורף, לעבודה בסיסית, אופיס אינטרנט וכ'ו, כמובן חשוב שתיהיה קישוריות מצלמה וכל הפיצרים הנ"ל . אשמח לקבל המלצות על ניידית במחיר הנ"ל , כמו כן גם איפה ניתן לקנות ולהתרשם, אני חיפאי. תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בעקבות רילוקיישן לאפריקה אני צריך לשמר את הגנים החנוניים שלי ולהצטייד בנייד חזק. רק כהערה, אם alienware היו עושים משלוחים.. הייתי מזמין מהם. הידע שלי בניידים מועט ביותר.. אני נאמן מושבע ל pc. הקיצר.. מעבד מהדור השני של i7 כרטיס מסך 560m זיכרון 4-8gb לא צריך מעל 500gb אכסון. אם יש דיל זול עם ssd, אז בשמחה מסך 17" led fhd בטח הסכום יוצא בסביבות 8k.. עריכה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110761616640&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 כרגע דיי נעול על זה, למרות שהחלום הרטוב הוא alienware
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-