עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ופוטושופ (שימוש לא מקצועי בפוטושופ או עריכת תמונות אחרת) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  2. אני צריך מחשב 15.4" שישקול כמה שפחות.. במחיר שבכותרת.. שימושים : אינטרנט, OFFICE, ושיריץ פוטושופ.. דרישות : חיבור HDMI , עדיף שיהיה התקן bluetooth , מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה (זה הכי חשוב).. אמרו לי אני ה Pavilion אבל אני לא יודע איזה דגם, כי יש שם מלא.. ואני צריך שתיהיה תמיכה מלאה ב - XP , וכמובן שיראה טוב.... כי למשל ראיתי אתמול את ה - Vostro בחנות הזה של ה -15.4" והוא נראה מכוער ומגושם.. ויש לי שאלה, יש סיכוי שיהיה מחשב 15" ומעלה שישקול 2 קילו ? ודרך אגב: קניתי לאחותי את ה - XPS שהמלצתם והיא מרוצה עד השמיים, תודה רבה!!! עכשיו זה מחשב לאבא שלי.. תודה רבה רדה, מתן.

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by hypernia,

שלום אני צריך מפרט ב2500 שקל בלי הארד דיסק וצורב המחשב יהיה מיועד למשחקים.. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by anthonyp,

המחשב יהיה לצורך שימושים כללים כמו אינטרנט סרטים ומשחקים, הוא צריך להחזיק לי משהו כמו שלוש שנים, הוא לא ייצא יותר מדי מהבית. אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים הבאים: Dell Inspiron N5110 Core i7-2630QM http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm עם שדרוג לHD 7200 DELL VOSTRO 3450 Core i5-2410M http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1700ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטנדרטים בלבד הכוללים גלישה באינטרנט, שימוש קל באופיס וצפייה בסרטים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשימוש בתוכנות מלבד אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 48" בעלת רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by alone66,

שלום ברצוני לקנות מחשב מדיה סנטר לצפייה בסדרות דרך האינטרנט התנקתי מהכבלים וצפיה בסרטי DVD , divax שמיעת מוסיקה וכו... השאלה איזה מערכת כדאי לקנות איזה רכבים שיעלו את הסרטים בכבוד של יתקע כל שניה המערכת בעתיד תחובר למסך LCD (כרגע יש לך מסך CRT ] תודה מראש

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת האפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה, משחקים כגון FIFA, סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה,הורדות ומשחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי אסטרטגיה בזמן אמת/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון החדשים ביותר או שעומדים לצאת. לא משחקים כבדים בטירוף כמו ס…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  8. שלום לכולם היום הזמנתי מחשב חדש מk.s.p (בלי להתלהב) אני רוצה שתגיבו על המחשב ועל הרמקולים שאני לא מכיר בכלל (המוכר המליץ אז לקחתי) אולי היה עדיף לקחת סוקט 754 היה יוצא יותר זול תגיבו בבקשה אם משהו לא טוב מכר אני אבוא אליהם ואשנה. המחירים כבר כוללים מע"מ amd athlon (socket 939) 64 bit מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  9. שלום! קניתי מחשב עם מפרט שקיבלתי כאן בפורום וכשהגעתי לקחת אותו נאמר לי שהזכרונות היו תקולים והחליפו לי (על דעת עצמם) לדגם אחר בטענה שבדגם שרציתי יש המון בעיות. הדגם שרציתי היה: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK וקיבלתי 2 יחדות של: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ הייתי צריך להוסיף בשביל זה עוד 35 שקל (למרות שהייתי צריך להוסיף יותר, עשו לי הנחה). השאלה אם זה לא פחות טוב ואם זה מתאים לי. נ.ב. הייתי צריך מפרט לגרפיקה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? תכנות, סרטים, מעט עריכת ווידאו, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SonyVegas מזדמן, Eclipse תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.StarCraft, Civilization, Sims -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 24" 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 1…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  11. אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כמה ימים, ואני צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 לוח אם: Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪532 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪65 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: …

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  12. מעבד, לוח, HD, מארז+ספק, זכרונות או שאתם ממליצים לחכות איזה חודש לירידת מכירים בגלל גל הטכנולוגיה החדש? (PCI EXPRESS ו DDR2)

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by nisimhagogo,

שלום וברכה, יש לי מחשב של חברת compaq נקנה לפני שנתיים בארה"ב, מלפני כחצי שנה אולי יותר אפילו הבטרייה לא מחזיקה יותר מדקה, לפעמים היא נטענת לי עד 5 אחוז לפעמים עד 100 אחוז אבל תמיד נגמרת תוך לא יותר מדקה, דגם המחשב הוא presario f700, הבנתי שלפעמים אפשר לפתור את הבעיה, דרך אגב המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה ועכשיו אני עם ווינדוס 7, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  14. שלום חברים. אשמח מאוד אם תמליצו לי על מפרט איכותי למחשב שעיקר ייעודו ישמש בחדר הקלטות. אין צורך בכרטיס מסך או כרטיס קול ייעודיים (יש כרטיס קול) לפחות 2 טרה הארד דיסק מעבד חזק וזכרון מספיק מארז איכותי ווינדוס 7 והכי חשוב, שהוא יהיה שקט עד כמה שניתן (כדי שלא יהיה רעש מאווררים בהקלטה) תקציב: עד 4,000 ש"ח הנה המידע המלא לפי השאלון: מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמובן :-) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות בחדר אולפן מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by kokoloko,

סוף סוף!!! אחרי שחיכיתי יותר מדי זמן לטעמי ונתקעתי בלי מחשב אפילו תקופה מסויימת - הייסורים הגיעו לקיצם. המחשב מיועד לאפליקציות כבדות (ריבוי Virtual Machines וריבוי סביבות פיתוח) ולOC (לא מטורף - 3ghz ככה ). כמובן שגם קצת משחקים מהצד אשמח לקבל הערות \ הארות על המפרט ופרגונים גם לא יזיקו מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1563 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 866 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1844 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 381 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 381 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK …

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by cipher,

שלום , אשמח לעזרה בנוגע למפרט של לוח אם + מעבד + זכרון + כ.מסך בלבד ! התקציב הוא 2000+ המפרט הוא בעקרון מוכוון גיימינג. תודה!

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  17. זה המפרט מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 200GBJS 7200RPM SATAII CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB אני עובד עם ויסטה 64 ביט עובד עם החבילה של אדובי CS4 אני חושב שצריך לשפר את המעבד, והכרטיס מסך כי נראה לי כל השאר סבבה תקנו אותי אם אני טועה תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by BlackSheep,

ספק כוח: Enermax EG365P-VE ATX Ver.1.3 FMA Series הארדיסק: Maxtor 120GB 8MB 7200RPM זיכרון: Corsair TWINX 512 PC3200 2*256 DDR 400 מעבד: AMD Athlon 64 3500 (S-939) BOX קירור מעבד: Zalman CNPS7000B-Cu כרטיס מסך: Albatron GeForce 6800Ultra 256BIT DDR3 256MB לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra S-939 העכבר, המקלדת, המארז והמסך לא משנים. מה דעתכם? * זה לעוד 6 חודשים P:

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by גדי,

אני מחפש נייד שישמש בעיקר לצרכי לימודים. הוא צריך להריץ תוכנות כמו visual studio, eclipse ו sql server. בנוסף כמובן שישמש גם לאינטרנט ועבודה עם אופיס. אין צורך בהרצת משחקים כבדים או בעבודות של עיבוד תמונה. אני אמור לסחוב אותו כל יום ללימודים, אז צריך שהוא יהיה קל יחסית ונייד. מצד שני אני לא רוצה מסך קטן מדי. כרגע אני מתמקד במחשבים עם מסך 14 אינץ', זה נראה לי הגודל הכי מתאים. עדיף מחשב עם סוללה שתחזיק מעמד 3-4 שעות. התקציב הוא באיזור ה 6K. המועמד המוביל כרגע הוא הדל לטיטוד 6410. יש לי כמה התלבטויות לגביו. דבר ראשון לגבי הכרטיס מסך. כאמור אין לי צורך בכרטיס למשחקים, אבל ראיתי שהדגם עם הכרטיס מסך החזק יותר (3100) מגיע עם מסך ברזולוציה יותר טובה. ההפרש במחיר לא גדול. השאלה ע…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  20. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים, שיחות בסקייפ. * גודל המסך? 13'+ הדגש הוא על האיכות. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר. המחשב לא יצא מהבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם אפשר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה ל-SSD אבל אין זה חובה. * כונן CD/DVD? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה אין, העדפה לחנות: באג,אייבורי,קיי.אס.פי,אופיס-דיפו ובקיצור כל מה שקיים בבאר שבע! תודה!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by Eddard stark,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gw 2 bf3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? mid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן מח…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי ללא צורך במשחקים אך עם יכולת צפייה בHD(כולל חיבור HD לטלוויזיה) ויכולת עריכת וידאו. קיבלתי הצעת מחיר של 2265 ש"ח לפי המפרט הבא: מארז: מארז איכותי מותג מתוצרת Thermaltake דגם VM30001W2Z V4 ספק כח: IN-WIN POWER MAN 450W כולל מאוורר 12 ס"מ מעבד: Intel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כרטיס קול:7.1 כרטיס רשת:10/100/1000 דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי: Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי: Gigabyte Nvidia GeForce GT520 1GB מסך: לא כלול מקלדת: לא כלול עכבר: לא כלול רמקולים: לא כלו…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  23. נתחיל בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות בFHD, פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה אינטנסיבית בסביבות פיתוח שונות (חלונות, לינוקס). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assassin's creed, GTA, CRYSIS, far cry, diablo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4500 ש"ח רצוי ללא חריגה, במידה ויש חריגה יש לציין למה (עד 100 ש"ח אם אפשר). המחשב מיועד למשחקים כבדים , לכן רצוי שיהיה בנוי כך שלא אצטרך לשדרג אותו בשנה שנתיים הקרובות כי אני בד"כ לא נוהג לשדרג את המחשבים שאני קונה. :\ אין צורך בציוד היקפי כי אני אשתמש בציוד ההיקפי הנוכחי שנמצא במחשב הנוכחי שלי :] (כולל מסך - כלומר לא צריך ) הרזולוציה שאני משתמש בה לא עולה כרגע על 1280x1024 המשחק שאני משחק בו הרבה כרגע הוא WoW לכן יש צורך בזכרון יחסית גדול וכרטיס מסך טוב. בעקרון אין צורך מיוחד בצורב אבל אם זה יכול להכנס בתקציב זה יהיה תוספת נחמדה. השקט אינו חשוב בצורה כוללת כי השימוש באוזניות גבוה, 5. בתור אדם שמעולם לא עשה אוברקלוקינ…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.