ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
התקציב 7000 מקסימום למשחקים כבדים ושיריץ ויסטה למשתמש כבד ואימיול ומשחקים כל היום
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הלפטופ של lenovo y50 ספיציפית את הדגם הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13520 בכל מקרה אם מישהו מכיר ויש לו מה להגיד אשמח לשמוע בנוסף לכך אשמח לדעת אם לפי המפרט של המחשב מישהו יוכל להגיד לי אם אני יוכל להוסיף לו כונן SSD בהתחשב בכך שיש לו 8 ג'יגה SSD קאש. תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני 7.5 שנים קניתי מחשב בTMS. זה היה dual core E8400 3Ghz, 4GB RAM ועלה כ-7000 ש"ח. כיום אין לי כאלו משאבים אז אני מנסה להרכיב משהו זול יותר - עד 4800 ש"ח ועדיף פחות. אני לא עוסק בגראפיקה בכלל ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך כלשהו אלא אם תגידו לי שזה ממש הופך לצוואר בקבוק במחשב. אני צריך מעבד חזק והמון זיכרון. יש לי את הכונן הקשיח מהמחשב הישן אז אני מעוניין להוסיף רק SSD למערכת ההפעלה. זה המפרט שבחרתי: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 5%]הסר[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]In…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים ומומלחים יקרים. הנה המפרט של המחשב שהרכבתי בעזרתכם האדיבה לפני 3 שנים: AMD Athlon 64 4200 Dual Core Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Bulk Motherboard Gigabyte FX7800GT GV-NX78T256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory LG GSA-4165B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Zalman CNPS7000B-AlCu Blue LED Cooler for PIV/AMD Antec TX1050B 500W Case 19'' Samsung Syncmaster 930B DVI 8ms LCD Monitor אז המחשב עלה לי 11K. אני רוצה לשדרג אותו לטובת משחקים, ובכלל. במחשב הזה הייתה לי בעייה של כרטיס גרפי, למרות שהוא היה חדש בזמנו (ואולי בגלל שהיה חדש), היו לי בעיות…
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורכי לימודים( בעיקר עבודה עם תכנות סטטיסטיות עם מסד נתונים גדול) התקציב : עד 4600 שח המפרט שחשבתי עליו: 13-14 אינצ עד 1.5 קג 16 ram מעבד i7 דור 8 ומעלה מתלבטת בין שני המחשבים האלה(אם יש משהו אחר במפרט הזה שאתם ממליצים אשמח לדעת): 1. Dell vostro 5490 מksp באילת: https://ksp.co.il/m/uin/72465?ref=select 2. Hp envy 13 מאמזון: https://www.amazon.com/-/he/dp/B07PPDFFG9/ref=mp_s_a_1_1?keywords=laptop&qid=1576928532&refinements=p_n_feature_five_browse-bin%3A13580790011%7C13580791011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289792…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
בס"ד ראשית, מס' שאלות: 1. מס' חברים ציינו בפניי שככלל, מעבדי i7 Ivy brigde מתחממים מאוד וזוללים סוללה אך מעניקים תוספת זניחה יחסית בביצועים. האם זה נכון? 2. עד כמה החלפת HDD בSSD תהיה משמעותית לביצועי נייד? 3. עד כמה משמעותי ההבדל בין 14" ל14.1"? אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל אמרו לי שה14.1 גבוה יותר, בעוד ה14 הוא באותו גובה של ה13.3. שנית, אשמח לעזרה בבחירת נייד. כיוון שהמחשב הזה עתיד לשרת אותי בע"ה ב3 השנים הקרובות לפחות, בהן אשתמש בו כמחשב עיקרי בלימודים (נמאס לי ממחשבים צולעים בחוות), הרכבתי רשימת דרישות: 1. די כוח עיבוד וזיכרון לmathlab,vm ושאר ירקות שאי פעם אצטרך בתואר. 2. מסך מט איכותי דיו לעבודה גם בחוץ ולצפיה סבירה בסרטים. 14"-15.6", עדיפות לרז' של 1600X900. 3. מקל…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אוקי אז אני מחפש מפרט במיוחד לתוכנות CAD ואפילו טיפה גרפיקה.. במיוחד לתוכנה AutoCAD לרנדורי 3D וכאלה.. חשוב שהמחשב יהיה מהיר... כולל מסך ומקלדת+עכבר (לא אלחוטי) ** עריכה *** ועוד מפרט למחשב משרדי, השימוש הוא לאינטרנט, קריאת אימייל, תוכנות אופייס.. ללא מסך - התקציב - עד כמה שפחות (אין מדויק) אבל שיהיה מחשב סביר (שXP יעבוד עליו בצורה נורמלית..) תודה לעזורים...
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט מחשב וההיתי רוצה לדעת מה אפשר לשפר וליעל במפרט הנ"ל הינו פירוט המפרט מארז . פוסידון ספק כוח אנרמקס 500W מעבד אינטל Q6600 מאורר למעבד פריזר 7 לוח אם GA-X38-DS5 זכרון 1G DDR2 של קורוסייר כרטיס מסך PCI EX 8800GTS של חברת אלבטרון קורא כרטיסים דיסק קשיח .2 -320GB 16MB WD SATA צורב DVD X18 אסוס SATA מקלדת ועכבר מייקרוספט מסך 22" LCD אסוס 221C 2MS הודה מאוד לעזרתכם ... תודה המשך ערב נעים וטוב ;D
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המחשב לשימוש בתוכנת MAYA /VISUALSTUDIO/PHOTOSHOP/SQL-SERVER/PREMEIER/AFTER AFFECT ההצעה שקיבלתי היא: מעבד: CORE 2 QUAD Q6600 ,1066MHZ,S775,8MB לוח אם: ASUS P5QL-E S775 C2Q 1600MHZ,INTEL P43,DDRll 1066,PCI-E 2.0,1394A זיכרונות: DDR ll 800 MHZ 2GB KINGSTON VALUE כרטיס מסך: ASUS HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 320 GB 7200 RPM,16MB,SATA ll צורב: LG DVDRW GH22NSx22 BLACK SATA מאורר וקירור: THERMALTAKE TMG I1 CPU HEATPIPE COOLER FOR INTEL LGA775 מארז: COOLMASTER CM 690 BLACK ספקי כוח: CHIEFTEC 550W ACTIVE PFC 12CM FAN?24 PIN תוכנות: WINDOWS XP HOME HEBRU מחיר סה"כ כולל הרכבה 4340 נאמר לי בחנות שעדיף לי ליקנות VISTA כי הXP לא מסוגל לזהו…
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש סיבה טובה להוציא עוד, אני אוציא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קשה לי להאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח, ועריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלנדר, photoshop, unity, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צריך להשלים את כל AC... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כמה ימים, ואני צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 לוח אם: Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪532 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪65 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: …
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ושבת שלום!! אני רוצה לקנות את המעבד core i5 ב-KSP אם לוח אם לא יקר מדי וזיכרונות זולים בלי כרטיס מסך וחנויות בצפון תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה אצלי במכללה כמו בכל מכללה אולי מלבד איזה מכללת אבו סנאן וסכנין יש רשת wifi והוא מראה לי בנטבוק רק קו אחד ויש המון ניתוקים זה עובד לאט וממש מעצבן, לעומת זאת אצלי חבר שלי יש לנובו N500 אצלו מראה כמעט תמיד 4 קווים של קליטה. יש לי את ה אסוס 1000HE ויש לי תקן N גם לפי מה שידועה לי אז מזה יכול להיות לה ישלו קליטה טובה משלי משמעותית? אני אפילו טיפה התעכזבתי מהעובדה הזאת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייח לתוכנת אוטוקאד ווינדוס מקורי עד 2500 שקל חריגה 500 שקל אשמח לקבל הצעת מחיר ומפרט מעולה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרה בנוגע למפרט של לוח אם + מעבד + זכרון + כ.מסך בלבד ! התקציב הוא 2000+ המפרט הוא בעקרון מוכוון גיימינג. תודה!
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לקנות לחברה נייד ליום הולדת , בקרוב סטודנטית , ללא צורך במשחקים וכו' אך חשוב שתהיה יציאת HDMI ומערכת הפעלה WIN7. סוגיית המשקל חשובה בגלל זה חשבתי על 13.3". בדקתי בכל מיני אתרים כמו וואלה וכו' קשה לדעת את המחיר האמיתי כי הכל זה מכירות אישיות (הצעות החל מ..) התקציב מוגבל עד 3500.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני כשנה התייעצתי כאן בפורום לגבי מפרט רצוי למחשב PC. המטרה איננה משחקי מחשב אלא מחשב משרדי ברמה טובה לשימושים רגילים. עדיין לא רכשתי את המחשב אך בכוונתי לעשות זאת בזמן הקרוב. אודה לכם באם תוכלו לעבור על המפרט שהוצע לי בזמנו (והתאים לי) ולומר לי האם ישנם שינויים כלשהם המומלצים עקב הזמן הרב שחלף או להשאיר את המפרט כמות שהוא. ברצוני לציין כי אני מתגורר בחו"ל כך שהמחירים בארץ אינם רלוונטיים במיוחד אך מכל מקום, כשבדקתי את עלות המפרט הנ"ל במקום מגורי, הוא היה זול יותר בכ 40% מאשר בארץ. אני מניח שזה יהיה המצב גם עכשיו כך שאני מעוניין שעלות המחשב בארץ תהיה דומה לזו שהוצעה בזמנו. בתודה מראש ! להלן המפרט שהוצע לי על-ידכם בזמנו: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמו…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא רמקולים או מסך אבל במארז חדש. אני מוכנה לשלם 2,000 ש"ח בערך ללא עבודה של טכנאי. הדרישות שלי הן: 1. גלישה מהירה- שסרטים לא יתקעו לי. 2. חיבור לטלוויזיה FULL HD ולראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה (כלומר צריך גם כבל). 3. אני לא גיימרית אבל נראה לי שברגע שאוכל לראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה אז ארצה לנסות כמה משחקי מחשב או משחקי רשת. 4. אשמח אם המחשב לא יהיה רועש. 5. בנוגע למערכת ההפעלה- יש לי XP אבל הבנתי שבקרוב לא תהיה תמיכה אז על מה אתם ממליצים וכמה זה עולה? 6. אם אתאהב במשחקים אז יכול להיות שבעתיד אשדרג את המחשב, אבל אני לא בטוחה. 7. אני לא יודעת לחבר מחשב לבד ואני גרה במרכז. אם יש מקום של רכיבים ממש זולים אז ארכוש אותם…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב ועדיין לא סגור על התקציב. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל רציתי לוודא כי זה לפני חודשיים. יש איזה עדכון בקרוב במפרטים האלו או שהם עדיין רלוונטיים? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gw 2 bf3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? mid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן מח…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז הנה המפרט שאני עומד לקנות(מצורף): למטרת גיימינג בFHD שקט 8/10 ומעוניין בOC בינוני רק שאלה אחת לגבי איפה לקנות כי בסקאי פי סי מציעים את אותו מחיר בערך אבל שם יש אפשרות לקבל OC מהחנות כמה זה משמעותי? תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
AMD 3400 K8 64BIT GIGABYTE GA-K8VM800M 512MB DDR 400 WD 120GB 7200RPM8MB SATA FX5700 256MB DDR ב-3790 זה לא בשיבילי בשביל חבר שלי אם אתם חושבים שכדאי כרטיס מסך אחד בסכום הזה תגידו ולמה הוא יותר טוב... בונה איזה בעסה שאני לא מבין ב-AMD ---------------------------------------- תגידו ה- 64BIT צריך ווינדוס אחר או שאפשר להתקין ברגיל windows xp sp2? ----------------------------------------- לכמה משתווה ה3400 של AMD לשל אינטל? : ??? :
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי לכולם. חברה שלי טסה לארצות הברית קצת לפני הקריסמס, וחשבתי להזמין בעוד כמה ימים משלוח שיגיע לבית שהיא תגיע אליו. אף פעם לא הזמנתי מארה"ב מחשב וחוץ מהמקלדת, אני לא יודע מה עלול להיות חיסרון (הבדל במטען, אותות וויפי וכו'). מהצצה קצרה, ראיתי מספר דגמים מתאימים ב500-550$, וגם באיזור ה-850$. לפי כך, התקציב שלי הוא 500-850$. +- 100 דולר לפה או לשם. דרישות חובה: גודל מסך: 13.3'' - 14.5'' (לא מעל ל-15''!) מעבד: i5 ומעלה. RAM: 6 ג'יגה ומעלה. שיהיה חדש (לא מחודש). זיכרון פנימי: 500 GB ומעלה! דרישות רשות: שהדגם יהיה מוכר בארץ (במידה והוא צריך טיפול, שחלקי החילוף לא יהיו יקרים). מאחת מהחברות המוכרות כגון: Asus, …
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני זקוק להמלצה למחשב נייד אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש ב-Word ואולי עוד כמה תוכנות בסיסיות, לא משהו מטורף. הדרישות העיקריות מהמחשב הן, לפי סדר העדיפויות הבא: 1. משקל וגודל - שיהיה כמה שיותר קל וכמה שיותר דק. 2. אמינות טובה ואחריות רצינית מחברה רצינית. 3. כוח עיבוד - שלא יהיה עגלה. אני מעוניין להריץ עליו Windows Vista (אבל לא מעניין אותי Aero) אז אולי כדאי להתמקד בזיכרון Ram גדול. לגבי גודל המסך - אני חושב שמסך 14 יהיה הטוב ביותר. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני מבקש המלצה למפרט אחד שיהיה למשחקים ואחד לעבודה משרדית. אני רוצה לדעת מה ההפרש במחיר, ולפי זה להחליט על איזה מפרט ללכת. המחשב מיועד לעבודה מול מסך 22. נושא שחשוב מאוד זה שקט ומארז איכותי. בשום מחשב לא מתוכנן OC. למשחקים: הכוונה שלי במשחקים היא משחקים כמו CALL OF DUTY, GTA, RA3, באיכות טובה אבל לא ברמה המקסימלית (אני יודע שזה יהיה מעבר לתקציב). התקציב הוא עד 3000 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת. עדיפות לאינטל, אבל אם AMD זול בצורה משמעותית ובאותה הרמה אז גם טוב. לעבודה משרדית: התקציב הוא מינימלי - אני רוצה לדעת מה יהיה ההפרש בינו לבין המפרט של המשחקים. שימוש באופיס, גלישה וקצת תכנות (VISUAL STUDIO). כ. טלויזיה שיחובר ליס וישמש כמקליט. תודה מרא…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-