ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? : בעיקר אינטרנט, אפשרות לצפייה בHD מדי פעם, ואפשרות לשחק במשחקים בעלי גרפיקה נמוכה (לדוגמא, Need For Speed MW בהגדרות סבירות) * גודל המסך? 15.6 אינץ', אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי, לא קריטי בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון עם ASUS שהיא טובה, אין לי מושג לגבי האחרות יותר חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, בנוי טוב ומעוצב טוב, מאשר הפרטים הטכניים שלו תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני אולי מבצע פה השוואה קצת לא שגרתית, מחיר שונה לשני המחשבים, מפרט שונה קצת.. בדל שלי, יש את הCore i5-520mשעובד על 2.4 ומגיע ל 2.933 בשעת הצורך. יש לי אפשרות לעבור ולהשתמש ביום יום במקבוק אייר, שמשתמש גם הוא במעבד דומה, אך נמצא על 1.7 ובמאמץ מטפס ל2.7. שניהם עם 4 ג'יגה זכרון פנימי, 13.3" וכד'. לעיתים אני מבצע שימוש דיי כבד על המחשב, משתמש בלינוקס דרך VMWARE לצורך לימודים או בmodelsim בווינדוס. כנראה שאת אלו אעשה ע"י הפרללס. העניין היחידי שהוא גם כן דיי שולי, הוא שכרגע יש לי חצי טרה על הדל ובמקבוק אייר רק 128. אבל זה לא סוף העולם מבחינתי ובהחלט לא מבטל את המעבר. לצורך לימודים אני גם מתעסק לעיתים עם מספר קבצי PDF במקביל, וכמובן שתמיד ברקע יש כמה תוכנות של IM, UTORRENT, מספ…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני מעונין ברכישת מחשב משחקים בתקציב של 5500 ש"ח ,בניתי מפרט עם כמה מחברי וברצוני לשמוע דעות הצעות והמלצות שונות לגבי המפרט. (החלקים שמסומנים ב * הם חלקים שאני די בטוח בהם וחשבתי עליהם הרבה ,ולגבי המסך אני עדין בהתלבטויות קשות). תודה לממליצים! *מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מחיר: ¤895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ¤105 *לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤450 מארז: Coolermaster CM 690 Black מחיר: ¤415 *ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V מחיר: ¤391 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 מחיר: ¤252 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS מחיר: ¤259 *כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB…
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המפרט הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920300[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1250/1225[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-Z170X-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gigabyte - 4x DDR4 up to 64 GB at 3466Mhz - PCIe x16 - PCIe x16 - PCIe x4 - 3x PCIe x1 - 3-Way AMD CF - 2-Way NVIDIA S…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ES ¤205 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996632 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4352 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Enermax Phoenix Neo ECA3162 Black ¤381 כמות:1 http:…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הגורטאה החבוטה שלי במשהו חדש. אני רוצה לרכוש לוח אם , מעבד זכרונות וכרטיס מסך וכמובן מארז עם ספק. מעבד חשבתי על INTEL E4600 לפי דעתי מעבד זה יספיק לי. (אם יש משהו מומלץ של INTEL עד 700 שקל.) חשבתי על לוח מבוסס P35 של אסוס או גיגבייט. האם כדאי כם לשקול לוח תוצרת INTEL? אבל הדלמה היא כזאת ראיתי שיש גם לוחות מבוססים על X38 העם כדאי להשקיע בלוח כזה? זכרונות עבר די הרבה זמן מאז שתעסקתי בזה לכן המלצה היא זכרונות אמינים בגודל 2 -4 גיגה. המחשב לא ישמש כמחשב משחקים לכן כרטיס מסך סביר יספק אותי תקציב לכרטיס מסך הוא עד 500 שקל. עכשיו המחשב ישמש כמקור השמעה וסרטים והוא יחבר למגבר סטריאופוני. לכן על הלוח צריך להיות כרטיס קול טוב. לגבי מארז וספק עבר די הרבה זמן לכן …
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני צריך שתבנו לי מחשב שמיועד למשחקים כולל מסך 19'' טוב, מקלדת ועכבר (בלי רמקולים)... לא מתוכנן oc בשום שלב.. ב7500 ש"ח, אם אפשר בלי חריגות.. תודה mz155
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי איתי כבר 10 שנים עם i5-2400. המחשב משמש בעיקר לצרכים ביתיים (אינטרנט, סדרות, אופיס) ולעיתים רחוקות לתכנות ולגיימינג (הורדתי לא מזמן battlefront). כן צריך שתהיה תמיכה טובה בתלת מימד. הרבה כרטיסיות ומסמכים פתוחים. התלבטות ראשונה מעבד - i5 10600 i7 10700 - הבדל של 500 שקל. האם יש צורך ב i7? מה ההבדל? מאוורר למעבד antec c40 לוח אם Asus Prime B460M-K Micro ATX. מה ההבדל בינו לבין h410? RAM 8GB כפול שתיים Samsung 970 EVO 1TB PCIe M.2 2280 כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce GT1030 2GB ספק כח אקטיבי Antec VP600P PLUS 600W יש לי מארז עם שני מאווררים - האם צריך להוסיף עוד? יצא לי 4…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום! אבקש שתבנו לי מפרט ב-3500 ש"ח עם מסך, מקלדת ועכבר (רצוי לוג'יטק) המחשב למשחקים. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שוב שלום. ביקשתי פה עזרה בהכנת מפרט, קבלתי 2 תשובות. נעזרתי בשני המפרטים שקבלתי ובחבר והגעתי למפרט שאני הולך לקנות, חסר לי רק ספק כוח. אני לא מבין בתחום אז אקח את מה שתמליצו לי. אני לא רוצה להשתגע עם המחיר, הקצבתי לעצמי 4000 שקל, המפרט הוא מskpc הלא זולים במיוחד ואני מניח שבחנות שאקנה את המחשב המחיר יהיה נמוך יותר כך שאפשר להוציא על הספק עד 350 ש"ח (אם אתם חושבים שזול יותר יספיק לי אקשיב לעצתכם). אם משהו ממש מציק לכם במפרט שלי אתם מוזמנים להעיר גם על כך. תודה לכל מי שעזר לי ולכל מי שמתכוון לעזור. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן חברה שבוע טוב. אני מחפש מחשב נטבוק קטן בעיקר לטיסות,קצת אינטרנט וזמן פנוי תקציב 2000K מסך 10 טוב לי אבל גם יותר מתקבל(למרות שבתקציב הזה קשה למצוא יותר) חברה מועדפת-אין משהו ספציפי סוללה כמובן רצוי כמה שיותר חזקה ויציאות לא חובה אבל אם יהיה לטלויזיה יהיה מעולה מחשבים לדוגמא Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook Asus Eee PC 1005HA 160GB N280 NetBook מחפש כמובן כמה שיותר תמורה למחיר לא משנה לי מראה וכדומה תודה רבה ממש מעריך את העזרה כי לבד אני אבוד לגמרי
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
העדפה שלי למעבד זה פנטיום 4 מעל 2.4 ג'יגה הרץ, אבל אם יש AMD שהוא שווה בכוח שלו אז לא אכפת לי. כרטיס קול מעדיף שלא יהיה בילט אין בלוח אם. חשבתי לשלב את הצורב הזה במפרט NEC ND-3500A..
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8300.htm המחשב ישמש בעיקר לגלישה באנטרנט, מטלב ויישומי אופיס - יחסית חשוב מעבד חזק אין תוכניות להריץ עליו משחקים, כך שכרטיס מסך לא קריטי (אני צודק?) הניידות לא חשובה כל כך, הוא יטייל כנראה רק בתוך הבית חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית רצוי שתהיה אפשרות לראות עליו סרטים התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח האם נראה לכם שמה שהצעתי עומד בדרישות שלי? אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray -1,250.00 + Cooler For Intel 775 Cooper Base 110 =1360 ?Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO? -1790 ?8I945P-G S775, DDR2, SATA2, PCI-E? - 630 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ - 680 סכ"ה=4460 ספק של 400watt יחזיק את זה? שווה? אם למישהו יש עוד עצות תירשמו
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי 8800 GTX עם 768 ראם של גיגהבייט שהביאו לי מחו"ל ואין לי כל כך מה לעשות איתו..הסתכלתי בזאפ והכרטיס עולה 3 אלף..השאלה שלי היא בכמה אפשר למכור את הכרטיס אף על פי שאין עליו אחריות. הכרטיס הוא חדש ורק השתמשתי כדי לראות אם הוא עובד. תודה
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המחשב כולל מעבד AMD לוח אם כרטיס מסך זכרון 1GB דיסק קשיח צורב דיוידי מארז המחשב מיעד לעבודות באופיס וגם לקצת משחקים תודה
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש ומכיוון שאין לי מושג בנושא פניתי לפורום. התקציב הוא בעיקרון לא הכי מוגדר כי אני לא הכי מבין בנושא.. 3K זה הבסיסי, אם אפשר משהו שעונה לדרישות ב2000 אז בכיף, אם זה גולש עד 4000 גם סבבה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטים ומדי פעם אולי גם משחקים.. עיקר עבודת המחשב היא ללימודים כך שלא צריך משהו מטורף אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא הכי כבדים בהגדרות טובות... * גודל המסך? עד 15".. שלא יהיה ענק * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד אם לא מייקר את העניין * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם יש אפשרות לחצי טרה מעולה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בהבדלים בין AMD לIntel.. ואני לא יודע מה ההבדל בין Intel P4 לבין Intel P4 Prescott... אני צריך מחשב חזק, שיעבוד מהר, יחזיק כמה שנים טובות.. שאני לא אצטרך עוד כמה שנים מעטות לקנות שוב מחשב. אני צריך שתמליצו לי אם כדאי למצוא באינטרנט במחיר טוב או עדיף בחנות! צריך מסך, לא צריך שיהיה איזה מסך דק סוף הדרך או משהו, פשוט מסך טוב. המחיר צריך להיות עד ל4000..! תודה, בוב בילי ג'ונס
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אחותי מעוניינת לקנות לפטופ בעוד שבוע בערך ואני התבקשתי למצוא לזה מפרט סה"כ התקציב הוא 6000, המחשב הולך להיות מיועד בעיקר לתוכנות ורובן גרפיות זה לא למשחקים. הדברים הבאים חייבים להיות מעבד 1700, כרטיס wireless ו 512 זכרון, והרכבה צריך להיות כלול במחיר, תודה לכל העוזרים ><
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אין לי הגדרת תקציב מכיוון שאני לא יודע כמה עולים כאלה. הכרטיס אמור לשמש לתוכנות הבאות: Autocad 2016, Sketchup Pro, Photoshop CC ויתכן שגם Adobe Illustrator הגרסה המלאה זה ירוץ על Windows 10 X64 תודה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מחשב נייד עם מסך דיי גדול 17 אינץ לפחות שיחליף מחשב נייח בבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקידוד וידאו מחשב מהיר לא משנה המחיר ואיזה מעבד יותר טוב מהשניים http://www.mobilx.hu/en/notebook/asus-notebook/gamers-notebook/asus-g51j-sz071v-notebook-.html http://www.mobilx.hu/en/notebook/asus-notebook/gamers-notebook/asus-g72gx-ty025v-notebook.html ועוד משהו אחד לפי מה שהבנתי בניידים החדשים יש אפשרות להכניס כרטיס סים ושיהה אינטרנט כנו של סלקום רק בלי המתאם הזה של ה USB למי מהם יש את זה אם בכלל תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים: אני עובד בעיקר עם פוטושופ ולייטרום ורוצה שהמחשב יטוס. כרגע הוא בסדר, לא איטי אבל לא מהיר כמו שאני רוצה. השאלה שלי: כדאי לשדרג את שלי (מפרט מצורף) או שכדאי לי חדש? קצת יצאתי מהענינים הזמן האחרון ואשמח ללמוד מחדש. תודה!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-