עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני מחפש לקנות ממש בימים הקרובים בארהב (אמזון, בסט ביי וכו), במחיר של בסביבות ה500$. מסך 15" שיהיה חזק כמה שניתן ועם זכרון גבוהה כמה שניתן (במסגרת המחיר), וחשוב מאוד שיהיה אמין. המחשב לשימוש של צילום וידאו בHD וסטרימינג לאינטרננט (ערוץ LIVE). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by joni69,

מחפש נייד עם מסך גדול ושיהיה כמה שיותר דק וקל עם סוללה טובה

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by BasMar,

בעבר היה לי מחשב DELL סה"כ הוא היה בסדר * מטרות המחשב? ישומי אופיס (וורד + אקסל) ואינטרנט בעיקר. לעיתים קרובות אני גם צופה בשידורי טלויזיה דרך האינטרנט + סרטים. פה ושם משחק. * גודל המסך? מעל 13 אינצ זה בטוח, אפשר 14 ובהחלט גם 15 כי מבחינתי רק לא קטן מ13. * משקל רצוי? 2.2-2.7 גם לא כל כך משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות בקירוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא בהכרח * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל כמה שיותר שנות אחריות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל שהשירות יהיה טוב. קראתי הרבה דיונים בפורום + …

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by emedic,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (משחקים, סרטים, אופיס וכו) הסכום הוא 3000-4000 שקל גמיש לגבי גודל המסך, שיתאים לשימושים שציינתי. אני צריך כרטיס מסך טוב (עבור המשחקים) תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. אהלן, אז אני תקוע ללא מחשב, הנייד הקודם שלי עבר טראומה קלה. אז אני אשמח לעזרתכם המהירה, כי הכוונה שלי פחות או יותר לקנות את המחשב לפני הסיום של כל בלאגן החגים. אפילו היום אם אני אספיק . אז השימוש עיקרי הוא צפייה בסרטים ב Full HD על מסך גדול, יציאת HDMI היא דבר שהוא חובה. שימושים נוספים עריכת ווידאו + סאונד - לא משהו מטורף את הרוב אני עושה על המק. זו עריכת סרטים של הרגע האחרון. בנוסף שימוש יום יומי כזה ואחר, אינטרנט וכול' יש את האפשרות של הפגת זמן מת ככה שהרצה של משחקים, גם אם על איכות לא משהו כל עוד זה ינוע חלק, תיהיה נחמדה - אבל ממש לא חובה. כ55 אחוז מהזמן המחשב יהיה מחובר למסך חיצוני + מקלדת ועכבר חיצוניים, ככה שחיי סוללה פחות מעניינים אותי. אני ממש מעדיף את …

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. שלום לכולכם, ראשית המון תודה על המדריך לרכישת מחשב נייד, פשוט מעולה - שאפו !!! לאור המדריך אלו הנתונים הנדרשים עבורי: גודל מסך - סביב ה- 12'' מעבד כפול ליבה. זיכרון 2GB לפחות. רזולוציה של לפחות 800 X 1280 מסך LED דיסק קשיח - במהירות 5,400 סל"ד , זיכרון מטמון לפחות 8MB , עדיפות ל- 16MB כרטיס מסך מובנה כרטיס רשת אלחוטי - 802.11n Draft (לא חובה) יציאת - HDMI כפי שניתן להבין אני משתמש ממוצע הרוצה ביצועים סבירים עד טובים אך יחד עם זמן עבודה ארוך ככל הניתן. מה דעתכם על המחשבים הנ"ל (כמובן שאשמח להצעות נוספות) Dell Inspiron 11z SU4100 1.3GHz HP Compaq Mini 311c 1010EJ VJ597EA NetBook Asus Eee PC 1201N NetBook תודה רבה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מחפש נייד (ULTRABOOK)לרכישה בשבוע הבא עבור סטודנטית, בטווח המחירים 4500-5000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, ותוכנות לא כבדות יותר מSPSS. דרישות: מעבד i3/i5 עם עדיפות לi3 כי אני לא מאמין שלמטרות אלה צריך יותר מזה SSD או כונן משולב מסך 13.3 מט משקל 1.5kg גג זמן סוללה ארוך יחסית של 6-7 שעות. מאוד התקשתי למצוא מחשב עם הנתונים הללו, במחיר הזה, מה שמצאתי זה Samsung NP530U3C-A01IL האם ישנם דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה לכל העוזרים ולילה טוב

8. Started by shlem,

היי, אני מחפש נייד עם CORE 2 DUO שיריץ תוכנות כמו MATLAB,SOLIDWORKS,VISUAL STUDIO 2005 משחקים של EA SPORTS (אין צורך ברזולוציה ובפרטים מקסימליים) עדיפות למסך 14.1" מקסימום 15.4" תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  9. Started by lowlow1001,

שימושים : משחקים ברזולוציה נמוכה סרטים אינטרנט 1GB זכרון צורב DVD המחשב לא יהיה נייד במיוחד אין חשיבות למשקל וזמן בטרייה הרד דיסק מספיק 80GB בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. Started by nazgull,

שלום, אני מחפש נייד אולטרהבוק לבוס בעבודה,דרישות: i7 128gb ssd 1.5kg max 13.5inch + 4 giga memory אין מגבלת תקציב (רק לא אולטרהבוק של אפל) תודה!

11. שלום לכולם, אני צריך נייד לצורך לימודים ושימוש כמחשב עיקרי שלי, ולכן בא לי שהוא יחזיק לי הרבה זמן ויהיה איכותי, התחלתי לעשות מחקר על הדגמים השונים והסדרות והיצרנים השונים אך קצת טבעתי בכל שטף המידע והסוגים והמבחר אז אשמח מאוד לעזרה בגדול בגדול אני לא מחפש גודל ספציפי, יכול לזרום על 13.3 או על 14.4 ואפילו 15.6 למרות שמעדיף שלא, מה שכן חשוב לי מאוד כדי שהמחשב יחזיק לי הרבה זמן ויהיה רלוונטי זה - כונן SSD (הייתי אומר לפחות 128GB אבל אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע) מעבד I5\I7 משקל נמוך מ1.7 ק"ג מחשב דק (לא ספציפי פה אבל בין 15-25 מ"מ ככה נראה לי) עדיף כמובן סוללה טובה וזהו בגדול אני מאמין שרוב המחשבים שיענו על הדרישות הבאות יבואו עם כמות מכובדת של RAM בכל מקרה אז א…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by omergli,

אהלן. אני מחפש נייד אמין וזול ללימודים במחיר בסביבות 2,000 ש"ח, עם חריגה של מקסימום 500 ש"ח. אני מאוד מעדיף לקנות אותו בבאר שבע, אבל זה לא דיל ברייקר. הכי חשוב לי שיהיה אמין ויסחוב אופיס וגלישה בלי להתפגר. * מטרות המחשב: בעיקר אופיס, ואינטרנט. לגיימינג רציני כבר יש לי נייח סביר. * גודל המסך- לא עקרוני, הבנתי ש13-15 אינץ' זה סטנדרטי.... * רזולוציית המסך- לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- לא * משקל רצוי- רצוי קל, לא עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הכי טוב אם יש גם יציאת VGA וגם HDMI, אבל זה לא יפול על הנושא הזה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- לפחות 500GB, רצוי יותר. מבחינת סוג, אני בכנות ל…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by Shasoosh,

מה הנייד הטוב ביותר שאוכל למצוא במחיר הנל, 10 או 13 אינצ' ? עדיפות ל 2 ג'יגה זכרון ו250GB תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נייד לעבודה משרדית ב 4000 ש"ח. חשוב שהמסך יהיה לפחות סביר (wxga, 1280X800) בגדול אני מתלבט אם כדאי לקחת מעבד חדש יותר (core duo) עם חצי גיגה זיכרון, או להתפשר על המעבד (sempron/turion) ולקחת גיגה זיכרון. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. Started by anevsky,

מחיר עד 4300. שימוש: OFFICE וכו' - שימושים שוטפים אשמח מאוד להצעות - איזה דגמים כדאי לשקול. המון תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by mad_max,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה (הרצות matlab ודומיו), אבל גם קצת למשחקים (לא משחקים כבדים גרפית). לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4438&lg=0 האם הוא שווה את המחיר? האם יש המלצות אחרות בטווח המחירים הזה? ושאלה נוספת לא קשורה: האם יש איזה בעיה עקרונית לקנות מחשבים במכירות של walla-shops (מבחינת "אבא ואמא")? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  17. בבאג הראו לי טושיבה satelite L500 במספר דגמים שההבדלים העיקריים בינהם הם גודל הזיכרון הפנימי וכרטיס המסך משולב לעומת עצמאי ATI3650. איך טושיבה נחשבים מבחינת אמינות ושירות? כמה קריטי כרטיס המסך ליישום כמו פוטושופ? האם 2GB זיכרון מספיקים לווינדוס 7 או שרצוי להתעקש על 4? מה עוד צריך לשים לב לפנ שקונים , ואיפה מומלץ לקנות (אני מעדיף באיזור חדרה) האם דגמים מקבילים של חברות אחרות עדיפים? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by hagai1990,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מה שקריטי לסטודנט..משקל, סוללה, נוח להקלדה וכו'...

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  19. Started by MoMo-P,

סיפרו לי שיש מחשב של HP עם i3 ו-4 ג'יגה זכרון ב-3100 ש"ח. תאמת אני לא מת על HP, מעדיף DELL או ASUS. המחשב מיועד בעיקר לגלישה שמיעת מוזיקה וסרטים. אני חדש בעולם הניידים אז כל עצה תתקבל בברכה. תודה

20. Started by 0ogi,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד ב-3000 שקל בערך, שהעבודה הקשה ביותר שיעשה תהיה להפעיל פוטושופ, אולי במקביל לתוכנה/ות נוספות (דרימוויבר, מוזיקה, דפדפן...). חשוב לי בעיקר שיהיה בסביבות ה-2.5 קילו (מחשב שולחני יש לי, נייד אני צריך בגלל שאני נייד. הייתי אומר קילו וחצי אם היה בתקציב), כונן של 250GB ו-2GB של זיכרון פנימי (לפחות. CS4 דורש 1, ובשולחני אני עם 2GB ואין לי בעיה). יש לי דיסק מקורי של XP PRO 64 BIT. הייתי מוותר על מערכת הפעלה ומתקין את זאת שיש לי, אלא שלא תמיד ניתן להשיג התקנים ל-XP. מה גם שזאת 64 BIT ואני לא ממש יודע עם איזה נייד זה הולך, ואם כדאי לי. אולי עדיף לי לקנות אחד עם VISTA? מצאתי אחד שנראה לי הגיוני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3673&CatC…

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. שימושים: עיקרי - פיתוח תוכנה, פיתוח ווב, אינטרנט משני - סרטים וסדרות פה ושם נדיר - משחקים סגנון GTA וכו', לא משהו כבד ורצחני לא יודע כמה חזק צריך להיות המחשב ת'כלס, בבית אני עובד על איזה ענתיקת פנטיום 4 דואל קור (לא קור דואו, סתם דואל קור שקרי ממש נראה לי אפילו סוג של אימולציה ולא חומרתי) מקרטע גוסס מת שלוקח שעה עד שהוא עולה עם 512 ראם והארדיסק 40+30 ג'יגה וכ.מסך רדיאון 9600... אחרי שנתיים הבטריה הולכת? ואז מה? קונים חדשה וכל השאר בסדר? עוד שאלות זה למי יש את האחריות והתאימות בין החלקים שלו הכי טובה? אני שמעתי על לנובו ודל, ושHP והשאר לא להיט בכלל איך החנות שבה אני קונה משפיעה על הנייד? נגיד חנויות עם מוניטין כמו אייבורי וכו' יש להם השפעה\נגיעה למחשב הנייד בעצמן? או שהוא …

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. בבאג יש מבצע לסטודנטים על מחשב נייד toshiba satellite a200 1mb להלן המפרט כפי שמתואר באתר: מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 maximum expandability: 4 GB מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120GB (5400rpm), Serial ATA כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Intel 950 up too 256mb תקשורת Ethernet LAN, international V.90 modem תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth® 2.0 with EDR נתוני שמע Toshiba Bass Enhanced Sound System, built-in stereo speakers מצלמת רשת מובנית 1.3 מגה פיקסל משקל weight: 2.5 kg מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista 32bit Home Premium המחיר - 51…

23. המחשב עבור שכנה שלי, העניין הוא שהיא מתעקשת שהוא יבוא עם XP (או לפחות שיהיו לו תמיכת דרייברים ל-XP עבור התקנה מקומית של מערכת ההפעלה). כאמור הדרישות מהמחשב: 1. יריץ אוטוקד בצורה נורמאלית. 2. יבוא עם XP או לחילופין עם דרייברים עבורו. 3. בגודל ~15". 4. מחיר ~5K ש"ח. המלצות יתקבלו בשמחה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי 2500 שקל. אני צריך שהמחשב יריץ WIN7 ותוכנות כבדות בלי בעיה (לא מדובר על משחקים, אך זה יהיה פלוס, אם אפשרי) אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע. אם התקציב שיש לי נמוך מדי לדרישה שלי, תביאו בבקשה מחשב נייד יעיל שאפשר למצוא במחיר כזה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by z94x2,

שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח, חשוב שהמסך יהיה בין 12-13.3 אינץ'. זיכרון - 2GB הארד דיסק - לפחות 120GB וכמובן כונן DVD. בנוסף אם יש דבר כזה אעדיף שיהיה חיבור למודם פקס. בגדול יש שני דברים שממש חשובים, המחיר - 3K, והגודל של המסך. שמעתי על hp tx1000, איך הוא? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.