ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אהלן, נשארתי עם שני הדגמים האלה: Dell vostro 3550 Asus K53Sc: http://www.fre.co.il/pl_product~61561613~39~89.htm על פניו עושה רושם שהחומרה של ה ASUS חזקה יותר מבחינת המעבד. יש הצעות לאחד הדגמים? איכות בניה? אמינות? נוחות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 לבין 4000 שקל. מעבד אינטל - חובה. לוח אם עדיף ASUS. ד"א, מה אתם אומרים על המפרט הזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הכותרת די מסגירה את מה שאני מחפש אני מניח.. כמו כן שורה תחתונה לא הבנתי איזה מפרט עדיף לגיימינג המפרטים לגיימינג או מפרטי מקסימום גיימינג מינומים מחיר. כמו כן עיינתי במפרט הגיימינג שתקציב ה5000 שקל האם זה המקסימום שאני יכול להשיג בתקציב הזה? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד המטרות גלישה WORD EXEL והרצת סרטים FULL HD במחשב ועל פלאזמה 42 תקציב: עד 3000(אם אין ברירה חריגה עד כ- 200 ש"ח), מאחר וגם תשתמש בו ילדה עדיף מחשב עמיד ברמת גימור * מטרות המחשב? כללי ווידאו HD, חיבור לפלאזמה / LCD מדי פעם * גודל המסך? 15.6 (כי אני מעדיף מקלדת מלאה אם ניתן) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אך בבית יעבוד על חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 - חובה השאר בשמחה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB ומעלה * צורב DVD? חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אך מעדיף 3 שנים אם ניתן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני לא יודע אבל אם צריך כ…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), כמובן office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), שימוש תדיר לפעמים לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עקרונית לא גיימינג, אבל כן מריץ לפעמים: סימולטור טיסה, סימולציית טיסנים (עם שלט שמתחבר למחשב). לא תכוף כ"כ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור טיסה, סימולצ…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 אבל חרגיה ל3600 מקסימום במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים SIMS GTA COUNTER STRIKE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD צורב כונן דיסקטים כרטיס קול לא צריך יהי בלוח מסך לא צריך יש לי סמסונג 19" רמקולים לא צריך בקיצור שום דבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המת אני מעדיף מפרט…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שוב שלום. ביקשתי פה עזרה בהכנת מפרט, קבלתי 2 תשובות. נעזרתי בשני המפרטים שקבלתי ובחבר והגעתי למפרט שאני הולך לקנות, חסר לי רק ספק כוח. אני לא מבין בתחום אז אקח את מה שתמליצו לי. אני לא רוצה להשתגע עם המחיר, הקצבתי לעצמי 4000 שקל, המפרט הוא מskpc הלא זולים במיוחד ואני מניח שבחנות שאקנה את המחשב המחיר יהיה נמוך יותר כך שאפשר להוציא על הספק עד 350 ש"ח (אם אתם חושבים שזול יותר יספיק לי אקשיב לעצתכם). אם משהו ממש מציק לכם במפרט שלי אתם מוזמנים להעיר גם על כך. תודה לכל מי שעזר לי ולכל מי שמתכוון לעזור. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם! נעזרתי בכם המון לאורך השנים במחשבים נייחים והמון תודה על כך -אבל אין לי מושג במחשבים ניידים. אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח גג (בלי חריגות). האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מומלץ. חשובה לי אחריות טובה ושיחזיק הרבה זמן. תקציב -עד 3300 ש"ח (ללא חריגות) מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 15.6 - לא ממש הולך לטייל איתו -בעיקר כדי להזיז בתוך הדירה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אולי USB3? * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא -אבל אני רוצה אחריות טובה של לפחות שלוש שני…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? אולי יתווסף כרטיס מסך בהמשך (סגנון ה 450 או 5750). לא מוצא משהו משתלם יותר מזה. AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 1 ₪125 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http:/…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב להורים ולאחותי אז: גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים כמו SIMS 3 וכו'... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא חובה צורב אם יחרוג מהתקציב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. משהו …
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Crysis 2 , Prototype 2, Saints Row The Third, Mafia 2, Fear 3 , Deus Ex Human Revolution , Battle Field 3 , COD MW3 וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כסטודנט וגם כגיימר בתקציב של בערך 6k. חשוב לי נורא שהוא יהיה חזק ואמין ויוכל להריץ את המשחקים החדשים בשוק בצורה בינונית ומעלה. יש קצת גמישות בתקציב אבל לא יותר מדי. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רציתי לקנות בהתחלה את המחשב הזה Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 6MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1562 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2330 Asus P8P67 EVO P67 CHIPSET Socket 1155 - מוצר חדש !, יחידות 1 ₪1126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2344 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5, יחידות 1 ₪1850 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2279 Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz , יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1784 vertex 3 pro יש לי ספק VX550W ומארז CM690 עכשיו אני חשבתי קצת ונראה לי שכדי לפתוח אותו לOC (אני לא יודע עם SB מתפקד טוב עם OC...) זה המפרט שחשבתי עליו Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אוקי אני רוצה מפרט מחשב למשחקים ב9 אלף שכולל מסך דק 19 אינץ' תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
האם אפשר דרך הפורום להפנות את מי שמעוניין במפרט מסויים למישהו אמין ומומחה לבניית מחשב לפי מפרט וכמובן תמורת תשלום. אודה לחברי הפורום על אינפורמציה בנושא. עמי
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 1,680 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7950GT 512MB 1,870 ש"ח 1 ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 1,299 ש"ח 1 Thermaltake Extreme Spirit II 106 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 475 ש"ח 1 Compucase 6920 Super Midi Tower Black&Blue No PSU 335 ש"ח 1 Scythe NINJA Plus 277 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 490 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,346 ש"ח 1 PIONEER DVR-111D X16 DUAL LAYER Silver 249 ש"ח סה"כ 8,128 ש"ח ביום שלישי אחרי החג אני מתכנן לקנות את המפרט הבא... אני כנראה אקנה את המסך VP930 אם הוא לא יה…
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... המחשב צריך להיות שקט במיוחד (!) בקשות: (המרכיבים שאחרי ייעוץ ובדיקה, אושרו אצלי וכנראה יהיו במחשב): אנא הרכיבו מפרט עם אלוכרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGigabyte רמקולים: Logitech X230 עכבר: Logitech Pilot Optical מקלדת: Logitech Media KeyBoard מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: 4GB מסך 19" בלבד. מותג. לוח אם-כנראה GA-EP43-DS3 לא בטוח.. לשיקול וכנ"ל לגבי המעבד הזה -Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כל השאר לבחירתכם. יש חריגה של עד 200שקל…
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חסר לי רק לוח אם למפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO מחיר: ¤912 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 : GV-R485OC-1GH - MULTICOOLING - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1034 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤363 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤119 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤425 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤289 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W אחריות: חמש שנים !! מחיר: ¤479 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מא…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visua Studio .NET), מבוסס מעבד 64 ביט, 4 ליבות (Quad), לוח אם טוב, צורב DVD, כונן CD ושאר הדברים הסטנדרטיים, כרטיס מסך מובנה אפשרי, ואם בנפרד אז לא משהו יקר (מכיוון שכמעט ולא אריץ משחקים על המחשב) חשוב שהמחשב יהיה חזק מבחינת ביצועים / קומפילציות וכו'. תודה.
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רק רוצה המלצה ללוח אם, מעבד, קירור למעבד וזיכרונות 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 - 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+ משחקים: Battlefield 3 Crysis 2 וכו' רזולוציה מקסימאלית: 1280 x 1024 גודל מסך: 19 אינץ' הגדרות: גבוהות 3. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המפרט הנוכחי: Computer Type ACPI x86-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate DirectX DirectX 11.0 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x1…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר לחבר שלי לבחור לפטופ עכשיו הבחור מעונין בלפטופ 13 אינץ' בעדיפות לשל DELL שנחשבת לחברה אמינה+המחשבים שלה מגיעים עם אחריות ל3 שנים. מה שכן מטריד אותו זה שב15 אינצ' שלו הסוללה היתה נגמרת בצ'יק, משוטטות קלה בפורום אני ראיתי מס תלונות על הסוללות של DELL שנגמרות מהר יחסית. מישהו יודע לאשר/לשלול לגבי המחשבים שלהם בכללי ולגבי הדגם N3010 בפרט...? בתומ"ר
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה2500 שקל נשמע לי כמו מחיר טוב פחות או יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי מחשב - לראות תוכניות טלוויזיה, סרטים, אימיול, אופיס, אינטרנט... לא צריך משחקים או עריכת סרטים... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לרמקולים חדשים... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט חשוב ביותר - כרגע יש לי מחשב שעושה רעשי מוות ואשמח למחשב שקט כמה שיותר - הייתי נותן לזה 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן. אני בהתלבטות ואשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד לצורך אחד בלבד: שידור ישיר ליוטיוב ע"י תוכנת OBS. איך זה הולך לעבוד? כרטיס לכידה עם כניסת HDMI שיחובר לאחת מכניסות ה-USB של המחשב. לכניסת ה-HDMI תחובר מצלמת וידאו פנסוניק HC-770. המטרה היא לשדר ב-1080p/30fps. כל הרשת מלאה בהמלצות לגיימרים שמשחקים במקביל לסטרימינג ולכן בכל הכתבות ממליצים על כרטיס מסך. לא ברור לי האם i7 או מקבילו ב-AMD יעמדו בכח העיבוד שדורש סטרימינג של 1080P. אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל. אפשרי חריגה רק אם זה מחייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או ת…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי ביקורת באינטרנט (נדמה לי netbooklive.net) לגבי המסך של 1005HA שקשה לעבוד איתו בשמש או באור מלא - האומנם? מה אתם אומרים על ה-1005HA מול HP mini110 (מכל הבחינות, לא רק מסך) אגב, הם ממליצים שם גם על נטבוק של טושיבה שלא ראיתי שמוכרים בארץ. תודה גמר חתימה טובה
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-