עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב למשתמש בייתי ממוצע שמעוניין להתנייד לפעמים דרישות: כרטיס מסך איכותי(שיהיה של NVDIA) שהמסך יהיה לפחות בגודל של15" עם עדיפות למסך רחב לפחות 80GB זיכרון בגודל ג'יגה אפילו 2 אם זה אפשרי בתקציב מעבד C2D שהעכבר יהיה משתח מגע ולא תעיגול האדום שתהיה מצלמה מובנית אחריות 3שנים!! ושיעמוד בתקציב של 10,000 שקלים או2,000 דולר

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  2. התקציב שלי הוא עד 3700. צרכי משרד (וורד, אינטרנט, אופיס וכד')+ סרטים באיכות סבירה. חשוב שתהיו אחריות בינלאומית ומערכת הפעלה (לא צריך שהיא תהיה ויסטה). הדגמים שהומלצתי לקנות אותם בתקציב הם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7279&perur=2&t=1&c=483 http://www.gamaoffice.co.il/products/145257 הבנתי שההבדל העיקרי הוא שלדגם הראשון מעבד יותר חזק, אבל פחות זיכרון (ראם), והשני עם מעבד פחות חזק ויותר זיכרון. מבחינת כרטיס מסך, הארד דיסק וכד' הם די זהים. איזה עדיף מהדגמים? האם יש מחשב עדיף בתקציב הזה? לא צריך שיהיה אייסר, זה רק במקרה יצא ככה. תודה!

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by אוריפ,

אני וידע שזה די מעט כסף, אבל זה מה יש ;D בכל מקרה... זה בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים ושאר פעילויות שותפות... ללא מסך! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  4. שלום כולם, הייתי מעוניין לקבל מפרט בתקציב של 2500-3000, יש לי עדיפות למעבדי אינטל אבל במידה ואתם מאמינים שבתקציב הזה עדיף AMD אשמח לשמוע על דעתכם. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג גלישה וסרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסור במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים(משחקי רשת בעיקר כגון World of Warcraft, ומשחקים טיפה כבדים קצת יותר כמו GTA IV א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות קבעות בעיקר media player לסרטים ומשחקים שצוינו בסעיף הקודם ב) במידה והמח…

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  5. אני סטודנטית לארכיטקטורה וזקוקה למחשב נייד שיכול לעמוד בשימוש בתוכנות גרפיקה יחסית כבדות (אוטוקד, ויז, סקאצ'אפ, פוטושופ וכו'). אני צריכה חוות דעת לגבי המחשב הזה (בלינק) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18173 ובמה אפשר לקצץ מאחר והמחיר קצת יקר לי.. (חשבתי בהתחלה בכיוון ה5500 אבל בגלל הכרטיס מסך שהוא חיוני המחיר די יקר) תודה! טל :s05:

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  6. אני לא מחפש חנויות טובות יותר / רכיבים אחרים או זולים יותר. אני מחפש נטו חוות דעת, תודה. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Zalman Z11 Plus מארז Zalman דגם Z11 Plus כולל שלושה מאווררי 12 ס"מ ושני מאווררי צד 8 ס"מ מק"ט: ZALZ11USB3[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Sea…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  7. שלום אנשים טובים, אני 14 שנים עם מחשב גרוטאה, אני רוצה להשדרג סוף סוף ואשמח לעזרתכם. אני מחפש מחשב עוצמתי שיכול להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וביצועים גבוהים ככל האפשר כגון: Battlefield 4 Mirror's Edge 2 Counter-Strike: Global Offensive Call of Duty: Ghosts מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים מה שימושי המחשב? משחקים מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא…

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  8. היי, אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יהיה קל ,דק ועם חיי סוללה טובים(כלומר נייד מאוד) ומצד שני חזק מספיק על מנת להתמודד עם מספר תוכנות במקביל, שחלקן יהיו כבדות (למשל פוטושופ). התקציב שלי הוא בערך עד 6000₪. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  9. בניתי מפרט ואני לא יודעת עד כמה החלקים מתאימים אחד לשני ואם המפרט יעיל ביחס למכיר...(3500 בערך) מה אתם אומרים על המפרט? Prossesor: AMD RYZEN5 2600x BOX with Wraith Stealth Cooler Motherboard: MSI Gaming AMD Ryzen X370 Ram: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - Black Graphic card: XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 1386MHz OC+, 8GB GDDR5 SSD and HDD: Kingston A400 SSD 120GB SATA 3 2.5” Solid State Drive SA400S37/120G - Increase Performance + WD Blue 1TB SATA 6 Gb/s 7200 RPM 64MB Cache 3.5 Inch Desktop Hard Drive Case: NZXT - CA-H500B-BR - H500 ATX CASE Matte Black/Red Power supply:…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  10. Started by arieltan,

מחפש כרטיס מסך low profile חזק ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל* Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. ת…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  11. Started by nitzan_1232,

מה שחשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש ולא יתחמם ושלא יהיה AMD מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: מחשב כללי חזק (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : , מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (1…

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by mor873,

שלום רכשתי מעבד I9 9900K האם הלוח הזה טוב : https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=100014_10000_10007&product_id=18187 מה מומלץ עד 1000 ש"ח שישאיר לי אופציה ל OC . קישורים עדיף מ TMS תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. שלום חברים, לאחר שחסכתי ממיטב כספי אני רוצה לבנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את ה6K בצורה היעילה ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת בעיקר, מפעם לפעם גם משחקים חדשים עם דרישות גבוההות אבל המיקוד הוא בעיקר על משחקי רשת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, LoL, Wildstar, Dark Souls 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  14. מקלדת LOGITECH MEDIA KEYBOARD PS2 RETAIL 5Y 99 מארז COMPUCASE 6C60 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 300W 20/24PIN 305 דיסק WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD2500YS 5Y 515 כ.מסך GIGABYTE GV-NX76T256DB-RH-OEM GF 7600GT PCI-E 256MB DDR3 2*DVI+TV-OUT 3Y 835 מעבד INTEL Core2Duo (CONROE) E6300 1.86GHZ 2Mb SHARED CACHE 3Y 1,174 לוח INTEL LEMONT DP965LTCK P-4/P-D/Core2Duo P965 DUAL DDR2 GIGA LAN 3Y 647 צורב כולל תוכנה LG GSA-H12N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y 189 עכבר אופטי MICROSOFT BASIC OPTICAL MOUSE BLACK RETAIL USB 2Y 84 זיכרון DDR2 KINGSTON 512MB 667MHZ NON-ECC CL5 456 סה``כ מוצרים 4,304

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  15. שלום מפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום דרישות מינימום: פנטיום 4 64 ביט 3.2 גיגה הרץ ו- lga 775 ותומך ht או amd 64bit 3500 ו רצוי מדרבורד של גיגה בייט תומך sata2 תומך ddr2 דיסק קשיח 120 גיגה כרטיס מסך גיפור 6200 לפחות ולפחות 512 ram בלי מיקלדת עכבר ומסך

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, ככה, אז הכותרת דיי מציינת את המטרה. אגיד עליי שאני כן גיימר כבד, למרות שהיום אני משחק בעיקר SC2, שלא דורש מחשב חדש, אני כן משחק במשחקים כבדים. אציין בנוסף שאני כן מבין בחומרת מחשבים, ובמפרטים בכללי, אך יש תחומים שלא התעדכנתי בהם לאחרונה. אציין מס' סעיפים לפני שאני מתחיל את הנוהל מפרט הרגיל כאן: 1. יש לי כ-4 הארד דיסקים + SSD אחד, ז"א = לא צריך בכלל הארד-דיסק. 2. אני מעוניין לכלול במפרט את ה Sandy Bridge i7-2600. פה מתלבט על נושא הK או לא. - כבר יש את הi7-2600 למכירה בפנדס ב1445. לרוץ לקנות? - ניתן גם להרכיב לי מפרט ללא מעבד אם הנושא בעייתי, כי אני די סגור על הדגם, ומעבד אין בעיה להביא. 3. כפי שצוין בכותרת לא צריך אף אלמנט של ציוד הקפי (מסך, מקלדת,…

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. 1. מחשב דל מהסדרה שאמורה להגיע: DELL STUDIO 1537 2.0 GHZ מפרט ( + אני מוסיף 1GB זיכרון כך שיהיו לו 3GB) - מגיע עם 3 שנים אחריות מסך LED -, מעבד T5800 כרטיס מסך מובנה החדש של אינטל 4500MHD - ללא מערכת הפעלה. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-led.htm 2. מחשב HP DV5-1120 -מהסדרה החדשה: מפרט: מעבד T3400 2.0GHZ , זיכרון 4GB, כרטיס מסך 9200GS ( לא מובנה), מסך מבריק רגיל ( לא LED), כולל מערכת הפעלה. 1 שנה אחריות HP http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819723.html האם יש הבדל גדול בין סוגי המעבדים? האם מסך LED משמעותי יותר בתצוגה מהרגילים? אשמח אם אפשר להציץ במפרטים המלאים ולומר לי מה דעתכם. אנא קחו בחשבון כי הצרכי…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by johnni,

היי אני מעוניין במחשב נייד טוב , ואני לא כל כך טוב בניידים ולא יודע איזה סוג לקנות . אני לא משתמש הרבה במשחקים לכן משחקים לא מעניינים אותי הרבה, מה שמעניין אותי הכי הרבה זה תמונות , מוזיקה וסרטים ומכן להשקיע עד 6000 ש"ח אז מה כדי לקנות ? איזה חברה ? מייל abd007@gmail.com תודה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by max-l,

Intel T4500 2.3Ghz vs intel pentium dual core p6000 1.86Ghz איזה מעבד חזק יותר? אני ממש מבובל. תודה רבה.

21. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לשדרוג המיפרט הקיים למטרות משחקים. העניין הוא כזה, בדר'כ אני לא משחק במשחקים של השנה הנוכחית, אלא משחקים של שנה שעברה ודרומה או במילים אחרות מה שנמכר בסטים מתחת ל-10$. אבל כן חשוב לי שהמשחקים האלו ירוצו בלי שום פשרות מצדי. כמו כן, אני שמח לקבל (במידה ואפשרי) שקט משידרוגים לשנתיים - שלוש הקרובות בתנאים שציינתי למעלה. זהו המיפרט הנוכחי: AMD 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H OCZ Golden Edition 1GBX2 DDR 2 800 MHz Kingston Value Ram 2GB DDR 2 667Mhz MSI 4850 512MB DDR 3 Seasonic M-12II 520W Benq 19' 1440x900 Western Digital WD Blue WD800JD 80GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 הסכום כפי שציינתי הוא 2.5K להתקמצן איתו. עוד פרט חשוב: את הרכי…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  22. שלום! 1) התקציב: 5500 ש"ח. 2) אני מתכוון לשחק על רזולוציה של 1920x1200! (מסך 24 אינץ') ובהגדרות הכי גבוהות שהמחשב יאפשר. 3) לא מתוכנן OC. אפילו לא קל... 4) מטרות: משחקים, מכל הסוגים, קלים עד כבדים מאוד, וגם שימושים כלליים 5) לא צריך ציוד היקפי כלשהו. 6) צריך רק רכיבים סטנדרטיים, ללא כרטיס קול מיוחד וללא כונן דיסקטים. 7) חשוב לי מחשב קריר ושקט במיוחד. שקט עד כמה שאפשר. 8) אין צורך במערכת הפעלה, אבל אני כן צריך התקנה במעבדה (לא חלק מהתקציב). 9) חשובה לי התאמה בין הצבעים של חלקי המחשב. - ספק כוח: יש העדפה למודולרי (כמה שפחות כבלים = זרימת אויר יותר טובה), וכמובן שקט ואמין. - כונן קשיח: מעדיף להמנע מ- Seagate, לא צריך כונן קשיח גדול, 640 ג'יגה יהיו די והותר, שכן את…

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  23. אהלן, אני צריך מחשב חדש. ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וגם כקולנוע ביתי (מוזיקה וסרטי HD באיכות 1080). כמו כן, אני רוצה להיות מסוגל לשחק סטארקרפט 2 בהגדרות אופטימאליות. המחשב יתחבר למסך Dell 2007, טלווזיה Samsung 37A550 ורמקולים Logitech Z5500 שכבר קיימים. אפשר לנצל את כל התקציב. השקט של המפרט קריטי. אני צריך כונן קשיח של 1.5 טרה-בייט (ועדיף מהיר). לא מתוכנן אוברקלוק. אין לכלול מערכת הפעלה. עדיף חנות המספקת שירות VIP (איסוף והחזרת המחשב מהלקוח לתיקונים) או חנות מהמרכז (ת"א והסביבה) כדי שאם יהיו בעיות יהיה לי קל להגיע. אשמח לקבל המלצות למספר חנויות כך שאוכל להשוות מחירים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by CompMaster,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by ShOw-Time,

אני צריך בבקשה המלצה על מחשב נייד לצרכים דיי בסיסים אבל עם חיי סוללה טובים ומסך טוב שימושים של אינטרנט מזויקה סרטים לא משהו מיוחד,שיעשה את העבודה ויהיה אמין... המליצו לי על שניי הדגמים הבאים Toshiba Satellite M645-נראה מצויין רק עם סוללה קצת חלשה,ואני יכול להשיג אותו במחיר טוב Acer Aspire Timeline X 4820TG-גם לפי הביקורות נראה סה"כ בסדר גמור חוץ מזה הייית רוצה עוד כמה המלצות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.