ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של עד 6800. שיהיה חזק לא כבד ז"א באיזור ה-2.5 קילו. משחקים לא ירוצו על המחשב הזה אבל תוכנות גרפיקה כן וגם, לא בהגזמה. שיהיה במחשב: WiFi Bluetooth תודה , אופיר
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מטרה: גלישה באינטרנט, משחקים קלים (לילדים בני 4 ו 6) וקצת סרטים. מסך 15" משקל לא קריטי, כי רוב הזמן המחשב יהיה נייח. כנ"ל זמן סוללה. רצויה יציאת HDMI. צורב DVD. היות והמשפחה לא שולטים במחשבים בכלל, אז דרוש נייד עם מערכת הפעלה עם שיטה מהירה לאחזור כל המחשב למצבו המקורי. כמו שיש ב-אסוס.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה ישנם דרישות מאוד פשוטות: המעבד חייב להיות i7 עם יכולות לוירטואליזציה לפחות 8גיגה זיכרון ראם (ddr3) הארדיסק בנפח כמה שיותר גדול אבל חייב להיות 7200rpm כרגע ssd לא בא בחשבון כרטיס מסך לא כל כך מעניין אבל אף פעם לא מזיק המחשב אמור לשמש לשתי מערכות הפעלה win 7 ו win serrver 2008r2 שתי מערכות ההפעלה כמובן 64bit המחשב ניקנה בארהב והתקציב הוא עד 1100 גג1200 דולר אשמח אם תעזרו ל כמה שיותר מהר תודה . גיל.
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי גוסס כבר כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו.. מחפש מפרט בסביבות 2500, הדרישות לשימוש: מתחיל לימודים. עורך תמונות. צופה בסרטים. בקושי משחק במחשב, אבל אח שלי פעם באלף שנה משתמש בשלי. לא צריך: צורב/כונני דיסקים, כרטיס קול. כן צריך (בדגש): הארדיסק של לפחות טרה. מארז קטן יחסית. יש לי היום כרטיס מסך של geforce 8500gt אם לדעתכם יש סיבה להשאיר אותו. אני מעדיף לקנות מלוגיק פיסי מכיוון שהם מכירים אותי כבר הרבה שנים, אז אם אפשר פריטים שזמינים אצלם זה יעזור לי.. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד עם אחריות של 3 שנים ומעלה. גודל קטן של 13.3 ומטה, כמה שיותר קטן יותר טוב, עד 2 קילו - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. כרטיס מסך בינוני מינוס ומעלה, שיאפשר משחקים לא דורשניים, אך בצורה חלקה, צריך גם לתמוך בניגון HD. דוגמא לא מחייבת: 3670. למטרות פוטושופ: מעבד core 2 סביר, 2GB כלול במחיר וקיום אפשרות הרחבה ל-4GB. יציאת DVI או HDMI אפשרות הרחבה ל320GB דיסק לפחות. צורב DVD המלצות?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
צריך מחשב עד 4000 שקל גג, כמעט לכל השימושים: תכנות, משחקים עריכה ואינטרנט. למרות שאני בעד AMD נראה שעדיף את אינטל.. אין לי מושג איזה לוח אם לקנות, לא מביןם בכל החברות האלה למרות ששמעתי שnvidia של GForce סבבה. זכרון נראה לי 1GB מספיק, אבל ראיתי שירדו המחירים ויש 2GB זולים אז אולי עדיף, למרות שראיתי שהCL שלהם גבוהה יותר אז מה זה אומר לגבי המהירות שלהם? כרטיס מסך צריך שיהיה טוב יחסית ( לא יקר מאוד! 600 שקל הכי הרבה, אבל שיריץ משחקים חדשים חלק..) וזהו נראה לי... העיקר שהמחשב יהיה שקט מאוד, כי הוא הולך להיות דלוק כל הזמן בטח אז אני מחפש מוצרים כמה שיותר שקטים. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
עוד קצת פרטים: מחשב מבוסס אינטל, רצוי שיהיה שקט אבל אני לא משתגע ורוצה שהוא יהיה ממש כזה.
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חברים, צריך לרכוש לאישתי מחשב נייד לעבודה, היא מנהלת מכירות. והשימושים שלה קלים, למשל אופיס, מיילים וכו׳ לאישתי חשוב שהוא יהיה בעל עיצוב נקי, דק וקל משקל (היא אוהבת את הסגנון של לנובו YOGA) לי חשוב לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב שיוכל להחזיק גם משחקים, עבור הבן שלי (בן 10) לכן הייתי רוצה למצוא לפטופ מאוזן עד כמה שניתן המשלב עיצוב דק, משקל נמוך וגיימינג. מקווה שיש חיה כזו.. תודה. אני מעוניין שהמחשב יהיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אופיס, מיילי…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מה הולך ?? אז ככה : אני רוצה לקנות מחשב חדש ובזמן האחרון אני בודק כל מיני אופציות למחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . עכשיו אחרי הרבה עבודה קשה והשקעה של הרבה אנשים טובים הצלחתי להגיע לשני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע את הדעות שלכם מה יותר כדאי לקנות ומה עדיף ?
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח +-, עם חריגה של כמה מאות שקלים, במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקר השימוש יהיה לצורכי עבודה (פיתוח, בדיקות אוטומטיות, בדיקות API). שימושים נוספים הם גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים. לא מדובר במחשב לגיימרים! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מחשב שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מחשב נייד מהדגם הזה מישהו יכול להמליץ עליו האם הוא שווה את המחיר שלו או שכדאי לקנות מחשב אחר של HP? המחשב אמור להיות למטרות עבודה אופיס וכדומה ואולי להריץ עליו גם משחקים וסרטים תודה
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם. הלכתי לחנות מחשבים קטנה שיצא לי לעבוד איתם בעבר, מגה מחשבים (או "מגה דוקטור") באשקלון. וביחד איתם בניתי מפרט בהתאם לצורך והתקציב. אני רוצה חוות דעת על בחירת הרכיבים, על המחיר שהוצע לי, וכמובן הצעות לשינוי ותוספות (גם הצעות למפרט אחר לגמרי ייתקבלו בברכה). אין צורך בציוד היקפי. מטרת המחשב היא בעיקר לצורך עבודה גרפית 2D, פוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזיין, כולל קבצים גדולים וכבדים. מלבד זאת, הייתי מאד רוצה גם אופציה לעבודת תלת מימד, עריכת וידאו, וגיימינג (לפי סדר עדיפות). ולהלן המפרט שהוצע לי: מעבד Interl Quad Core i5 3470 3.6 1155 6MB 77W לוח אם Gigabyte GA-Z77X-UD3H DDR 1600 SATA3 USB3 דיסק קשיח Western Digital 1TB BLACK 7200RPM 64MB S3 זיכרון Corsair Original …
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן לא מבינה בזה כל כך, אני רוצה לפטופ קצת יותר קטן מסטנדרטי נגיד 13״ משהו שיסחוב SIMS שיהיה לו זיכרון לסיכומים של התואר, תמונות, ושיסחוב תוכנות לעריכה של סרטונים וכאלה שתהיה סוללה טובה בנוגע למחיר אני לא יודעת כמה זה אמור לעלות מה שעומד בדרישות האלה מספיק טוב אני רוצה משהו במחיר נמוך לא רוצה להשקיע המון פה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הבא: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D[/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL[/td] [/tr] [tr] [td] הארדיסק [/td] [td] Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' [/td] [/tr] [tr] [td] כונן [/td] [td] Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata[/td] [/tr] [tr] [td] זכרון [/td] [td] G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24[/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black Case + 380W PSU[/td] [/tr] [tr] [td] פתרונות קירור [/td] [td] Scythe Shuriken 3 Heat …
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני ליפני רכישה של המחשב הבא .מה אומרים המומחים על המחיר והתאמת הפריטים: מעבד Q6600 לוח P35 DS3R כ.מסך SAPPHIR HD 3850 512 MB HDD היטאצ'י 320GB זכרונות קרוסייר 2*1028 667MHZ מארז MUSTIFF 6099-CA ספק FSP 450W מסך LG 1953TR סה"כ כולל הרכבה 5400 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, מפרט של המחשב נייד : מעבד I7 740QM זכרון 2X4 DDR3 דיסק קשיח של Kingston SSD 240GB ועוד אחד של 250GB 7200RPM כרטיס מסך ATI 6970M גודל המסך 15.6 - 1600X900 מה המחיר שלו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בניתי מפרט פחותאו יותר בתקציב שלי (2500-2800) מה דעתכם ? כדאי לקנות ? המטרה שלי זה גם לעבוד בו וגם לשחק מידי פעם לא משחקים ממש כבדים , משחקים כמו DOOM3 וNFS CARBON Athlon 64 3800 + (Socket AM2) X2 Dual core לוח אם : Asus M2N-MX AM2,DDR2 800,PCI-E זיכרונות 2X1 GB Crosair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך : Point of view Geforce 7300GT 256MB כרטיס קול : Creative Audigy 7.1 Hard Disk Hitachi 80GB Sata 2 ד"א המפרט הזה עולה בסביבות ה 2500 + נבנה ב KSP
-
- 15 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים: אינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, וסרטי HD אם הדרישות יכולות להוזיל את הקנייה מה טוב.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד כדי לקחת איתי לאוניברסיטה. בין היתר, שימושים משרדיים כמו אנטרנט, מוזיקה, אופיס, לצורכי גרפיקה - פוטושופ, אין צורך בתוכנות תלת-מימד או עריכת וידאו, ובעיקר שיוכל לנגן סרטים ב-full HD, כלומר ביט רייט גבוה של 1080P. משחקים כבדים גם אין צורך. מסך - לא מבריק, ההשתקפויות מפריעות לי. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב שימושים : אינטרנט, אופיס, HD, הכנת אלבומי תמונות אין צורך בציוד היקפי רמת רעש לא רלוונטית אין צורך במערכת הפעלה הקנייה תתבצע ב - skypc. יש צורך בהרכבה. תקציב : עד 2000 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לוח אם ASROCK P800 SATA DDR 2 775 64BIT מעבד INTEL P4 2.66GHZ DOUL CURE 775 64BIT דיסק קשיח 80GB U/DMA 7200 W.D RPM זיכרון 512 DDR 2 KINGSTON כרטיס מסך G-FORCE 5200 128MB+TV OUT כרטיס קול 128BIT כרטיס רשת 10\100 LAN צורב DVD SONY\LITON X16 DOUL +/- מארז מידי ATX TOWER +ספק + 2 יציאות USB מקדימה ============================================= סה"כ 2100 ש"ח התקציב- 2500ש"ח אני מתלבט אם להגדיל ל- 1G זכרון או לשפר את המעבד ל-2.8GHZ. אשמח לקבל עזרה ממביני עניין, תודה.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי אני מתלבט אם לקנות נייד בדיוטי פרי של באג, הנה הפירוט שלו: מחשב מחברת acer דגם TM5730G מעבד intel core 2 duo T6570 (2.1 GHz front side bus 800 MHz 2MB cache מערכת הפעלה Vista home premium זכרון 2GB (667MHz) דיסק קשיח 250 GB כ. מסך ATI HD 3470 256MB מסך TFT 15.4" LCD, יציאת HDMI תקשורת Lan + Wireless, Bluetooth אחריות שנה מחיר: 949$ מה דעתכם? שווה את המחיר? אני יודע שהמחשב לא רע בכלל, הכרטיס מסך קצת חלש אבל אני לא אשחק בו ממש במשחקים. בקשר לחברה, acer, שמעתי עליה כל מני דברים, מה אתם חושבים? חברה אמינה וטובה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ערב טוב , חבר שלי מעוניין במחשב חדש ותקציבו הוא 4K. אין צורך במסך (כבר יש - מאג) , אבל יש צורך ברמקולים (2.1) , מקלדת ועכבר (אופטי כמובן).
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות ופיתוח אפליקציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מועדף, מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות לתמיכה ב4K אז עדיף. מינימום FULL HD. * משקל רצוי? עד 3 קילו אבל גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ומינימום 2 כניסות USB. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה של זיכרון. לא חובה SSD במחשב * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש על העזרה, גיל
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בעבר ניסיתי להתקין וינדוס XP על מחשב נייד של LENOVO (דגם אני לא זוכר) הגדרתי בביוס שיתמוך בIDE הוא עובר את השלב הראשון של ההתקנה מסיים את המאה אחוז ובשלב של אחר כך שהוא צריך להמשיך בהתקנה הוא עושה מסך כחול והפעלה מחדש לפני כשבוע חבר שלי ניסה להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד של MSI, הוא הגדיר בביוס שיתמוך בIDE עשה לו את ההתקנה סיים את השלב הראשון של האחוזים וכשהיה צריך להגיע לשלב השני של ההתקנה הוא עשה לו גם מסך כחול והפעלה מחדש וכל פעם חזר על עצמו מה הבעיה כאן ואיך אפשר לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-